Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sarafanas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
RI-JA
Susvaigau,kad noriu sarafniuko,siuto arba megzto, tik nežinau ar tai madinga ir kur galima rasti modelių. Gal kas gali padėt?
nuvandaa
as irgi noreciau ,tai gal padekit mums kas nors
Jurate123
Stai cia radau viena sarafana: http://www.uzelok.ru/woman_gall_item1734.html
Jurate123
Dar viena radau :http://vjazanie.ru/club/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=174&orderby=hitsD Bet juk tie sarafanai kaip sukneles smile.gif Tai siulyciau paziureti tema "Sukneles".
~saulyte~
QUOTE(sanval @ 2006 10 13, 22:01)

Grazus sarafaniukas. thumbup.gif Ir labai tinka nestuke.gif bigsmile.gif
AudraB
Sveikutes 4u.gif
Turiu viena pavyzdeli sarafano, bet nemoku ikelti doh.gif , galeciau nebent i el.p atsiusti mirksiukas.gif
ksenija
sweikos mamtkos... niu as tai svajoju apie siuta sarafana, bet toki jau stiliovesni ir trumpesni, kur dirza ant liemens dar gali uzsidet, ir kad visai jau nebutu nuciobejes... rolleyes.gif laugh.gif
ir tokios medziagos storos, kur moteriski rudeniniai svarkai siuvami, tai gal mamtkos kokiu fotkiu matet ir galit ikelt paveizet? clap_1.gif ...
gugile
kai laukiausi tai vyro sesuo buvo pasiuvusi man toki serafana is storesnes medziagos, tai dabar galvoju susisiaurinti, truputi dekuoruoti neriniais ar kazka panasaus, galutinai mintis dar nesubrendo tai kai subres ir bus igyvendinta butinai pasirodyisu o dabr galeciau tik esamo nuotrauka ikelt jei ka domintu... 4u.gif
kamilyte
http://www.sweetmama.ru/catalog/wear/1328.html
va čia dar keletas sarafanų modeliukų 4u.gif
ksenija
OK, butinai ikelk kai igyvendinsi ok.gif mirksiukas.gif
EMILIUX
Užmiršta temelė jau... verysad.gif

Aš labai užsimaniau pavasariui - vasarai ilgo džinsinio sarafano,tik nežinau net kur ieškoti...
bugyte
QUOTE(AudraB @ 2006 10 20, 18:19)
Sveikutes 4u.gif
Turiu viena pavyzdeli sarafano, bet nemoku ikelti doh.gif , galeciau nebent i el.p atsiusti mirksiukas.gif
*

Įdomu ar dar turi tą pavyzdėlį? Gal jau moki nuotraukytę įdėti smile.gif
panelė Prym
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
EMILIUX
Gal patarsit,vistiek daugiau žinot už mane,jeigu siųsti sarafaną iš džinso,ar gautųsi gražiai? vistiek kai pirktinis būna tai tos siūlės tokios orginalios būna,nublukintos,nugarintos.O būna pirkti džinso kokio nors kitokio,ne tokio tamsiai mėlyno? Gal kas žinote ir kiek kainuoja maždaug? rolleyes.gif Aš va susigalvojau ir užsifiksavau ax.gif
panelė Prym
QUOTE(EMILIUX @ 2007 03 01, 15:29)
Gal patarsit,vistiek daugiau žinot už mane,jeigu siųsti sarafaną iš džinso,ar gautųsi gražiai? vistiek kai pirktinis būna tai tos siūlės tokios orginalios būna,nublukintos,nugarintos.O būna pirkti džinso kokio nors kitokio,ne tokio tamsiai mėlyno? Gal kas žinote ir kiek kainuoja maždaug?  rolleyes.gif  Aš va susigalvojau ir užsifiksavau  ax.gif
*

Jei gražiai siūti, tai ir gausis gražiai mirksiukas.gif
Nebeatsimenu aš kainų, bet manau, kad pigiau ir paprasčiau būtų tiesiog nusipirkti džinsinį sarafaną. Jeigu jau siūti, tai tada iš kokios kitokios medžiagos. Arba nerti, arba megzti.
EMILIUX
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 01, 16:36)
Jei gražiai siūti, tai ir gausis gražiai mirksiukas.gif
Nebeatsimenu aš kainų, bet manau, kad pigiau ir paprasčiau būtų tiesiog nusipirkti džinsinį sarafaną. Jeigu jau siūti, tai tada iš kokios kitokios medžiagos. Arba nerti, arba megzti.
*

Gal matei kur nors pirkti džinsinį sarafaną? rolleyes.gif Aš noriu ilgo tokio.žemiau kelių.Nete niekur nemačiau,tik va viena mamytė čia kur nuorodą įdėjus tai yra gražių,bet man atrodo ten nėštukėm unsure.gif
panelė Prym
QUOTE(EMILIUX @ 2007 03 01, 18:17)
Gal matei kur nors pirkti džinsinį sarafaną?  rolleyes.gif  Aš noriu ilgo tokio.žemiau kelių.Nete niekur nemačiau,tik va viena mamytė čia kur nuorodą įdėjus tai yra gražių,bet man atrodo ten nėštukėm  unsure.gif
*

Pirkti dažniausiai galima parduotuvėje mirksiukas.gif Pastaruoju metu neteko specialiai ieškoti, bet tikrai esu mačiusi tiek turguje, tiek ne vienoje parduotuvėje. Paprastai džinsų parduotuvėse būna ne tik džinsai, bet ir kitokie džinsiniai drabužiai.
EMILIUX
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 02, 10:16)
Pirkti dažniausiai galima parduotuvėje mirksiukas.gif Pastaruoju metu neteko specialiai ieškoti, bet tikrai esu mačiusi tiek turguje, tiek ne vienoje parduotuvėje. Paprastai džinsų parduotuvėse būna ne tik džinsai, bet ir kitokie džinsiniai drabužiai.
*

Čia tai tikrai nėra schmoll.gif O Lietuvoj teks prasikošti pro pardes.KLausiau,galvojau gal kokioj internetinėj parduotuvėj matei g.gif Ieškosim ax.gif Dėkui 4u.gif
panelė Prym
QUOTE(EMILIUX @ 2007 03 02, 12:41)
Čia tai tikrai nėra  schmoll.gif  O Lietuvoj teks prasikošti pro pardes.KLausiau,galvojau gal kokioj internetinėj parduotuvėj matei  g.gif  Ieškosim  ax.gif  Dėkui  4u.gif
*

aaaaa... Aš čia apie Lietuvą kalbėjau... ax.gif
EMILIUX
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 02, 13:51)
aaaaa... Aš čia apie Lietuvą kalbėjau... ax.gif
*

Aš numanau kad Lietuvoj rasčiau,man ten daug gražesni rūbai drinks_cheers.gif O pvz. čia aš nemačiau specializuotos džinsų parduotuvės,yra Peppe Jeans (rodos taip rašosi) bet sarafanų ten nėra.Nu nieko,rasim.Ale va taip susisvaigau sau... rolleyes.gif
kucci_kucci
sveikos mergaites,
gal turite kuri kokio grazaus nerto sarafano schemute?labai noriu nusinerti koki grazuti, nes nerimas man dababr "ant bangos" bigsmile.gif
labai buciau dekinga ax.gif
Amade
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 05, 11:41)
sveikos mergaites,
gal turite kuri kokio grazaus nerto sarafano schemute?labai noriu nusinerti koki grazuti, nes nerimas man dababr "ant bangos" bigsmile.gif 
labai buciau dekinga ax.gif
*

Labas, sau neriu sarafana is tokiu gelyciu, dar gali pagalvot Kazka tokio, tik siam neturiu schemutes blush2.gif
Japonese
4u.gif
Sarafanas megztas, bordinis
Kadangi labai arkliškas paveiksliukas, tai įmetu taip:
user posted image

Schema: http://keep4u.ru/full/070103/eac9afe0eb13a40cc2/jpg
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Mivida
As si rudeni-ziema bus madingi sarafanai? smile.gif Turiu medziagos, galvoju ka siuti g.gif
Dukra
4u.gif
gugile
QUOTE(gugile @ 2006 10 21, 10:15)
kai laukiausi tai vyro sesuo buvo pasiuvusi man toki serafana is storesnes medziagos, tai dabar galvoju susisiaurinti, truputi dekuoruoti neriniais ar kazka panasaus, galutinai mintis dar nesubrendo tai kai subres ir bus igyvendinta butinai pasirodyisu o dabr galeciau tik esamo nuotrauka ikelt jei ka domintu...  4u.gif
*

deja idėja taip ir liko neįgyvendinta blush2.gif
sarafea
MAn labai patinka tokie sarafanai,tik neisivaizduoju nuo ko ir pradet,nes nelabai moku siut. blush2.gif biggrin.gif

user posted image

uoga1980
sveikos. turiu ir aš problemėlę ax.gif nusipirkau rausvo džinso medžiagos sarafanui, o modelių pavyzdžių beveik nerandu. pačiai idėjų taip pat pritrūksta. gal kas gali padėti...
Rimuselis
Sveikos,gal brezinuku reik pasiziureti Burdos zurnale? Ten buna iskarpu mastau.gif .
Dollzz
As dzinsini sarafana daryciau su gaugiau siuliu. Atrodytu zaismingiau!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.