Susvaigau,kad noriu sarafniuko,siuto arba megzto, tik nežinau ar tai madinga ir kur galima rasti modelių. Gal kas gali padėt?
as irgi noreciau ,tai gal padekit mums kas nors
Stai cia radau viena sarafana: http://www.uzelok.ru/woman_gall_item1734.html
Dar viena radau :http://vjazanie.ru/club/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=174&orderby=hitsD Bet juk tie sarafanai kaip sukneles
QUOTE(sanval @ 2006 10 13, 22:01) Grazus sarafaniukas.
Sveikutes
Turiu viena pavyzdeli sarafano, bet nemoku ikelti
sweikos mamtkos... niu as tai svajoju apie siuta sarafana, bet toki jau stiliovesni ir trumpesni, kur dirza ant liemens dar gali uzsidet, ir kad visai jau nebutu nuciobejes...
ir tokios medziagos storos, kur moteriski rudeniniai svarkai siuvami, tai gal mamtkos kokiu fotkiu matet ir galit ikelt paveizet?
kai laukiausi tai vyro sesuo buvo pasiuvusi man toki serafana is storesnes medziagos, tai dabar galvoju susisiaurinti, truputi dekuoruoti neriniais ar kazka panasaus, galutinai mintis dar nesubrendo tai kai subres ir bus igyvendinta butinai pasirodyisu o dabr galeciau tik esamo nuotrauka ikelt jei ka domintu...
OK, butinai ikelk kai igyvendinsi
Užmiršta temelė jau...
Aš labai užsimaniau pavasariui - vasarai ilgo džinsinio sarafano,tik nežinau net kur ieškoti... ![]() ![]() ![]()
Gal patarsit,vistiek daugiau žinot už mane,jeigu siųsti sarafaną iš džinso,ar gautųsi gražiai? vistiek kai pirktinis būna tai tos siūlės tokios orginalios būna,nublukintos,nugarintos.O būna pirkti džinso kokio nors kitokio,ne tokio tamsiai mėlyno? Gal kas žinote ir kiek kainuoja maždaug?
QUOTE(EMILIUX @ 2007 03 01, 15:29) Gal patarsit,vistiek daugiau žinot už mane,jeigu siųsti sarafaną iš džinso,ar gautųsi gražiai? vistiek kai pirktinis būna tai tos siūlės tokios orginalios būna,nublukintos,nugarintos.O būna pirkti džinso kokio nors kitokio,ne tokio tamsiai mėlyno? Gal kas žinote ir kiek kainuoja maždaug? Jei gražiai siūti, tai ir gausis gražiai Nebeatsimenu aš kainų, bet manau, kad pigiau ir paprasčiau būtų tiesiog nusipirkti džinsinį sarafaną. Jeigu jau siūti, tai tada iš kokios kitokios medžiagos. Arba nerti, arba megzti. QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 01, 16:36) Jei gražiai siūti, tai ir gausis gražiai Nebeatsimenu aš kainų, bet manau, kad pigiau ir paprasčiau būtų tiesiog nusipirkti džinsinį sarafaną. Jeigu jau siūti, tai tada iš kokios kitokios medžiagos. Arba nerti, arba megzti. Gal matei kur nors pirkti džinsinį sarafaną? QUOTE(EMILIUX @ 2007 03 01, 18:17) Gal matei kur nors pirkti džinsinį sarafaną? Pirkti dažniausiai galima parduotuvėje QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 02, 10:16) Pirkti dažniausiai galima parduotuvėje Čia tai tikrai nėra
sveikos mergaites,
gal turite kuri kokio grazaus nerto sarafano schemute?labai noriu nusinerti koki grazuti, nes nerimas man dababr "ant bangos" labai buciau dekinga QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 05, 11:41) sveikos mergaites, gal turite kuri kokio grazaus nerto sarafano schemute?labai noriu nusinerti koki grazuti, nes nerimas man dababr "ant bangos" labai buciau dekinga Labas, sau neriu sarafana is tokiu gelyciu, dar gali pagalvot Kazka tokio, tik siam neturiu schemutes Sarafanas megztas, bordinis Kadangi labai arkliškas paveiksliukas, tai įmetu taip: ![]() Schema: http://keep4u.ru/full/070103/eac9afe0eb13a40cc2/jpg
As si rudeni-ziema bus madingi sarafanai?
QUOTE(gugile @ 2006 10 21, 10:15) kai laukiausi tai vyro sesuo buvo pasiuvusi man toki serafana is storesnes medziagos, tai dabar galvoju susisiaurinti, truputi dekuoruoti neriniais ar kazka panasaus, galutinai mintis dar nesubrendo tai kai subres ir bus igyvendinta butinai pasirodyisu o dabr galeciau tik esamo nuotrauka ikelt jei ka domintu... deja idėja taip ir liko neįgyvendinta
MAn labai patinka tokie sarafanai,tik neisivaizduoju nuo ko ir pradet,nes nelabai moku siut.
![]()
sveikos. turiu ir aš problemėlę
Sveikos,gal brezinuku reik pasiziureti Burdos zurnale? Ten buna iskarpu
As dzinsini sarafana daryciau su gaugiau siuliu. Atrodytu zaismingiau!
|