Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur pagaląsti?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Mil@na
Gal kas zinote, kur Siauliuose galima pasigalasti manikiurines zirklutes? Manosios atsipo ir labai mane nervina...Padekit dry.gif
Regila
Kiek zinau,geriausiai tai daro Vilniuje.Tokius ir panasius dalykelius jau daugeli metu veziojame i Vilniu.Savam kraste neatsirado.Buvo atsirade sakanciu galiu pagalasti..bet tokiems tik "kaplius"galast..Neleisk,kad atsipintu ir pagadintu iranki.Dabartiniu metu Vilniuje sako,kad gerai galanda Kalvariju sustojime(priesais turgu).Anksciau mes galasdavome Antakalnyje,pas "zydeli"(taip ji vadino).
Vilione
RASYTE31, nusiramink- i Vilniu zirkluciu tau tikrai neteks vaziuoti smile.gif
ne tokie jau Siauliai provincioalus, kad juose zirkluciu negaletum rasti dry.gif
Rekomenduoju paziureti "MEDINESE SUKUOSE", dabar juos lygtais persikele prie Dzinsu, priesais amfiteatra.
Dar maciau IKI Gardino g-veje.
Sekmes thumbup.gif
ooops, tik dabar pamaciau, kad tau reikia pagalsti blink.gif blink.gif blink.gif
Nu tada pasiduodu, nezinau 000189.gif
Saga
Salia saules kino tetro paklausk wink.gif ......... ten kur batus taiso, lygtai maciau reklamoje parasyta galandame peilius ir zirkles...... tai gal ir manikiurines ieina wink.gif
Regila
Gal žinot kur ir kas gerai galanda kirpėjoms žirkles, Vilniuje?Reikia patikimo meistro,kuriam būtų galima patikėt profesionalias žirkles.Anksčiau buvo meistras Antakalnyje,kuriam buvo galima patikėti visokias,bet jo lyg nebėra šioje žemėje..Gal jūs žinot?Esam girdėje,kad neblogai galanda prie Kalvarijų turgaus kitoj kelio pusėj,geltonam name.Gal kas galandot ten?Lieku laukti jūsų patarimų.
ryza
QUOTE(Regila @ 2005 12 11, 19:43)
Gal žinot kur ir kas gerai galanda kirpėjoms žirkles, Vilniuje?Reikia patikimo meistro,kuriam būtų galima patikėt profesionalias žirkles.Anksčiau buvo meistras Antakalnyje,kuriam buvo galima patikėti visokias,bet jo lyg nebėra šioje žemėje..Gal jūs žinot?Esam girdėje,kad neblogai galanda prie Kalvarijų turgaus kitoj kelio pusėj,geltonam name.Gal kas galandot ten?Lieku laukti jūsų patarimų.
*

Taip aš žinau gerą meistrą kuris galanda profesionales žirkles,taiso fenus,mašinėles.
O tel. meistro parašysiu tau į Až. mirksiukas.gif
Regila
Gerai,kad ir mašinėles..nes ir joms "daktaro konsultacija reikalinga"..
kaunasada
ALIO! KAUNAS! AR TURITE ZIRKLIU, KUR GALANDATE? g.gif
Dodže
QUOTE(kaunasada @ 2006 12 10, 08:57)
ALIO! KAUNAS! AR TURITE ZIRKLIU, KUR GALANDATE? g.gif
*

Nršiau galąsti mėsmalės peiliukus thumbup.gif pagalando ir dar pagalando abi puses kad nereiktų dažnai galąsti. Ten jie viską ir žirklutes galanda ir manikiurinės įrankius. Randasi dirbtuvėlė Birštono gatvej, prie buvusių prezidentųros kiemelio dviaukščiame mane pirmame aukšte. Kabo iškaba , kad galanda įrankius. ax.gif
Radvyle
QUOTE(Regila @ 2005 12 11, 19:43)
*

Kalvarijų sustojime viską gerai galanda - nuo kirvių iki manikiūrinių žirklučių 4u.gif
Braškutė
QUOTE(Radvyle @ 2008 08 29, 18:41)
Kalvarijų sustojime viską gerai galanda - nuo kirvių iki manikiūrinių žirklučių  4u.gif
*

tai gal per 3 metus ji jas jau pasigalando lotuliukas.gif
Radvyle
QUOTE(Braškutė @ 2008 08 30, 18:46)
tai gal per 3 metus ji jas jau pasigalando  lotuliukas.gif
*

Gal jau vėl atšipo per 3 metus. Čia gi tiesiog naudinga info visiems, kam gali galandymo paslaugų prireikti 4u.gif
jul-ija
na aš labai atsiprašau už kvailą klausimą, bet man labai smalsu kiek kainuoja tos jūsų manikiurinės žirklutės, kad jas apsimoka galasti? Na nes jei jos kainuoja kokius 20 lt tai gal apsimoka naujas nusipirkti? g.gif
dar kartelį atsiprašau, bet man tikrai smalsu 4u.gif
Radvyle
Jeigu kainuoja kokius 30lt, o pasigaląsti galima už 10lt - kodėl gi ne? Vis tiek kelis kartus galandus tas plienas sudyla ir tenka naujas pirkt mirksiukas.gif

Nors šiaip tai aš ten dažniausiai kirvius, peilius, normalias žirkles galandu rolleyes.gif
Doti
QUOTE(Dodže @ 2007 03 25, 22:55)
Nršiau galąsti mėsmalės peiliukus  thumbup.gif  pagalando ir dar pagalando abi puses kad nereiktų dažnai galąsti. Ten jie viską ir žirklutes galanda ir manikiurinės įrankius. Randasi dirbtuvėlė Birštono gatvej, prie buvusių prezidentųros kiemelio dviaukščiame mane pirmame aukšte. Kabo iškaba , kad galanda įrankius.  ax.gif
*

O kiek kainavo? Ten berods viską kas galandama priima smile.gif
Alantė
QUOTE(Radvyle @ 2008 08 31, 20:34)
Gal jau vėl atšipo per 3 metus. Čia gi tiesiog naudinga info visiems, kam gali galandymo paslaugų prireikti  4u.gif
*

Teisingai . Pvz aš užklydau čia visiškai atsitiktinai ir gavau tikrai naudingą info. Tai čia kažkur prie turgaus?
jul-ija
QUOTE(Radvyle @ 2008 09 02, 16:07)
Jeigu kainuoja  kokius 30lt, o pasigaląsti galima už 10lt - kodėl gi ne? Vis tiek kelis kartus galandus tas plienas sudyla ir tenka naujas pirkt  mirksiukas.gif

Nors šiaip tai aš ten dažniausiai kirvius, peilius, normalias žirkles galandu  rolleyes.gif
*

na gal ir taip 4u.gif aš jau galvojau, kad žmonės manikiurines žirklutes už kokius 100 lt perkasi o paskui visą gyvenimą galanda, nes išmesti gaila lotuliukas.gif
loret30
g.gif Manikiūrinių nemėginau,bet paprastos puikiai pasigalanda švelniai "karpant adatą"...pamėginkit- bus kaip naujos mirksiukas.gif
ruda lape
Reguliariai pro Birštono gatvę pravažiuju ir niekad nepastebėjau. Bet jau namuose viskas ki negalėjimo atšipę, tai nori nenori teks. MB negalanda, teks matyt meilužio ieškotis.... g.gif
Radvyle
QUOTE(Alantė @ 2008 09 02, 19:00)
Teisingai . Pvz aš užklydau čia visiškai atsitiktinai ir gavau tikrai naudingą info. Tai čia kažkur prie turgaus?
*

Taip, prie Kalvarijų sustojimo mūriniai vieno aukšto namai yra, tai viename iš jų (čia jau prešais policijos komisariatą, tolėliau nuo turgaus)
MAZULKOS
AS ZIRKLES IR MESMALES PELIUKA AR KAIP JI TEN GALANDU KAUNO ZALIAKALNIO TURGAUS KIOSKELI,VOS KELIS LITUS KAINUOJA,IR GERAI GALANDA. thumbup.gif
dėja
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 05 23, 10:11)
AS ZIRKLES IR MESMALES PELIUKA AR KAIP JI TEN GALANDU KAUNO ZALIAKALNIO TURGAUS KIOSKELI,VOS KELIS LITUS KAINUOJA,IR GERAI GALANDA. thumbup.gif
*

Girdėjau gerus atsiliepimus,apie ta kioskeli prie turgaus,reikės pabandyti ir man nunesti.Nes jau visko prisikaupė wub.gif
Sniegee
O mes tai turguje nusipirkome toki nedideli maza galandikli, kuri reikia uzdeti ant kokio elektrinio irankio ir jis labai puikiai pagalanda zirkles, peilius ir visa kita. ax.gif
Adiva
Gal kas žino kur Kaune galanda įvairius įrankius? Reikia pagaląsti senovišką nuotraukų pjaustiklį, nerandu kam patikėti g.gif
SaulesSmiltys
Patarimas del peiliu - pamerkit trumpam i pasudyta vandeni, nereiks jokio galastuvo smile.gif
Sarmite
Gal yra žinančių, kur Panevėžyje galanda manikiūro žirklutes? ax.gif
irankiu meistras
QUOTE(Sarmite @ 2011 11 27, 15:00)
Gal yra žinančių, kur Panevėžyje galanda manikiūro žirklutes? ax.gif
*

kudirkos g.4 parduotuve ;optika; is kiemo puses raktu dirbtuveje,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.