Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ataugėlė prie ausytės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Emperatriz
Mano lialei 3 mėn. Jai nuo gimimo yra tokia nedidelė ataugėlė prie ausytės verysad.gif Gydytojai sako, kad reiktų ją pašalint. Nežinau kiek čia laiko laukti ir kokio amžiaus ją šalinti g.gif Gal kam buvo taip, tai galėtų pasidalinti patirtim?
d.lineta
Mano vyresneliui irgi tokia ataugele yra. Jam jau beveik penki metukai, galvjam pasalinti iki mokyklos, kad vaikas nekompleksuotu.
Tikrai ir man aktuali tema, gal kas dar pasisakytu? g.gif
Emperatriz
QUOTE(d.lineta @ 2005 12 17, 19:57)
Mano vyresneliui irgi tokia ataugele yra. Jam jau beveik penki metukai, galvjam pasalinti iki mokyklos, kad vaikas nekompleksuotu.
Tikrai ir man aktuali tema, gal kas dar pasisakytu?  g.gif
*

O ką jum daktarai sako? g.gif Paskaityk forume apie vaikučius 0-1 metai. Ten irgi paskelbiau tą temą. Ten biški daugiau atsiliepimų. ax.gif
d.lineta
QUOTE(katiliukas @ 2005 12 18, 14:49)
O ką jum daktarai sako?  g.gif Paskaityk forume apie vaikučius 0-1 metai. Ten irgi paskelbiau tą temą. Ten biški daugiau atsiliepimų. ax.gif
*

Sake, kad nieko cia rimta, nebutina operuoti, nebent tik del to, kad vaikas nekompleksuotu. Tai va, ir laukiam, bet jau matyt reikes prisiruost ir pasalinti ta ataugele.
axel
sveikos,

apie ataugeles prie ausyciu galiu siek tiek papasakoti, kadangi ja turejo mano dukterecia. Gime su mazdaug zirnio dydzio atauga prie ausies. Visi ja vadinome auskariuku, nes tikrai taip ir atrode. Kol buvo maza, juo net dziaugesi, tevai lauke, neoperavo, nes gydytojai irgi siule neskubeti. Jos net nesalino, kai pradejo eiti i mokykla, nes mergaitei ji ir tada netrukde, uzdengdavo plaukai arba kai vaikai smalsaudavo, atauga tiesiog isikisdavo i ausi (jai taip gaudavosi). Pries du metus mergina pati paprase, kad gal jau jos nebenoretu, taigi tevai paeme ja ir nuoperavo su lazerio pagalba. Nei skausmo, nei pasekmiu, nereikejo jokiu narkoziu. Taigi si beda, tikrai ne beda.
Sekmes.
Emperatriz
Ačiū axel už patarima. Kažin kokioj klinikoj tokias procedūras atlieka? Ar tik mokamose, ar kur jai šalino gal pasakytum? 4u.gif
axel
Sia procedura duktereciai atliko ne Lietuvoje, nes tuo metu jie gyveno uzsienyje. Apie salinima lazeriu Lietuvoje reiketu pasidometi, bet manau, kad yra ne vienas gydytojas, kuris tai atlieka. Tik manau, kad kalba eina apie privatu gydyma.

Sekmes.
Emperatriz
QUOTE(axel @ 2005 12 29, 09:42)
Sia procedura duktereciai atliko ne Lietuvoje, nes tuo metu jie gyveno uzsienyje. Apie salinima lazeriu Lietuvoje reiketu pasidometi, bet manau, kad yra ne vienas gydytojas, kuris tai atlieka. Tik manau, kad kalba eina apie privatu gydyma.
Sekmes.
*

Ačiū!
d.lineta
Aciu, Axel, uz pasidalijima patirtimi 4u.gif
Jei kuri rasite, kur salina tas ataugeles, parasykit, gerai? Ar mokama, ar reikia siuntimo? Kokius tyrimus reikia atlikti?
Aciu is anksto 4u.gif
Emperatriz
Mes važiuoim į Klinikas pas vaikų chirurgą. Žiūrėsim ką sakys valdiškoj gydykloj. Reikia tik susiruošti, vis neprisirengiam doh.gif ...
d.lineta
QUOTE(katiliukas @ 2005 12 29, 20:28)
Mes važiuoim į Klinikas pas vaikų chirurgą. Žiūrėsim ką sakys valdiškoj gydykloj. Reikia tik susiruošti, vis neprisirengiam  doh.gif ...
*

Sekmes, lauksim ziniu 4u.gif
Emperatriz
QUOTE(d.lineta @ 2005 12 31, 18:49)
Sekmes, lauksim ziniu  4u.gif
*

Ačiū, pranešim kaip seksis ax.gif
Emperatriz
dar vis neišsiruošiam... smile.gif
Emperatriz
Atsiliepkit dar kas nors su ta problemyte.... ax.gif
d.lineta
Negi daugiau niekas neturit tokios "problemytes"? Gal pazistamu vaikai turejo ataugele?
Beje, mano aukletine (ji devintoke) ir dabar turi ataugele, ji nelabai tesimato pro plaukucius. Jau tai netrukdo gyventi smile.gif
korcula
QUOTE(d.lineta @ 2006 01 22, 13:27)
Negi daugiau niekas neturit tokios "problemytes"? Gal pazistamu vaikai turejo ataugele?
Beje, mano aukletine (ji devintoke) ir dabar turi ataugele, ji nelabai tesimato pro plaukucius. Jau tai netrukdo gyventi smile.gif
*

Sveikos mamytės, rašau pirmą kartą blush2.gif , tad jei suklysiu ar kur nors nuklysiu - atleiskite. Mano mažiui greit trys savaiteles. Is kart po gimimo taip pat pastebėjome ataugėlę prie ausytės išorinės pusės, maždaug žirnio dydžio. Dar ligonineje vienas gydytojas sake, kad reikia perrišti, kitas, kad negalima, nes per didelis ataugeles pageindas. Finaline situacija tokia- gyventi ataugele netrukdo, bet ja pašalinti bus galima ne anksčiau kaip vaikui bus šeši menesiai, kaip gydytoja paaiškino del vaiko širdeles. Kadangi tai kosmetinio pobudžio operacija, kažkiek už ja be abejo reikes moketi. Įkainiais dar nesidomėjome, pašalinimo procedūra atliekama lazeriu, o del nuskausminimo proceduros negaliu nieko pasakyti. Kai domejausi ir supratau - procedūra visiškai nepavojinga ir nesudėtinga. [FONT=Times][SIZE=1]
Emperatriz
QUOTE(korcula @ 2006 02 22, 19:10)
Sveikos mamytės, rašau pirmą kartą  blush2.gif , tad jei suklysiu ar kur nors nuklysiu - atleiskite. Mano mažiui greit trys savaiteles. Is kart po gimimo taip pat pastebėjome ataugėlę prie ausytės išorinės pusės, maždaug žirnio dydžio. Dar ligonineje vienas gydytojas sake, kad reikia perrišti, kitas, kad negalima, nes per didelis ataugeles pageindas. Finaline situacija tokia-  gyventi ataugele netrukdo, bet ja pašalinti bus galima ne anksčiau kaip vaikui bus šeši menesiai, kaip gydytoja paaiškino del vaiko širdeles. Kadangi tai kosmetinio pobudžio operacija, kažkiek už ja be abejo reikes moketi. Įkainiais dar nesidomėjome, pašalinimo procedūra atliekama lazeriu, o del nuskausminimo proceduros negaliu nieko pasakyti. Kai domejausi ir supratau - procedūra visiškai nepavojinga ir nesudėtinga. [FONT=Times][SIZE=1]
*

o kokioj čia klinikoj šalina lazeriais? g.gif Mum jau greit 6 mėn.
d.lineta
Sveikos mamytės, rašau pirmą kartą  blush2.gif , tad jei suklysiu ar kur nors nuklysiu - atleiskite. Mano mažiui greit trys savaiteles. Is kart po gimimo taip pat pastebėjome ataugėlę prie ausytės išorinės pusės, maždaug žirnio dydžio. Dar ligonineje vienas gydytojas sake, kad reikia perrišti, kitas, kad negalima, nes per didelis ataugeles pageindas. Finaline situacija tokia-  gyventi ataugele netrukdo, bet ja pašalinti bus galima ne anksčiau kaip vaikui bus šeši menesiai, kaip gydytoja paaiškino del vaiko širdeles. Kadangi tai kosmetinio pobudžio operacija, kažkiek už ja be abejo reikes moketi. Įkainiais dar nesidomėjome, pašalinimo procedūra atliekama lazeriu, o del nuskausminimo proceduros negaliu nieko pasakyti. Kai domejausi ir supratau - procedūra visiškai nepavojinga ir nesudėtinga. [FONT=Times][SIZE=1]
*

Sveika prisijungusi į supermamų būstinę 4u.gif Parašyk, kaip visa procedūra vyko, kai šalinsit, gerai? O Jūs nuo 6 mėnesių ir darysit operaciją?
korcula
Šeimos gydytoja informavo, kad tokias procedūras Kaune atlieka 2-oje ligononėje, privačioje kilinikoje "Bendroji medicinos praktika". Šiai dienai mes abu su vyru esame nusiteikę, kai mažiui sueis 6 mėnesiai, eisime šalinti ataugėlės. Kai šią procedūrą atliksime, būtinai parašysiu kaip kas vyko ir kaip sekėsi (laukti dar ilgokai, nes mums siandien kaip tik trys savaitėlės).
Krisla
*

Taip taip, ir mums tą patį sakė, kad ši operacija sekundės trukmės ir geriausiai ją atlikti kažkur nuo 6 mėn. Be to, ta ataugėlė tikrai gyventi netrukdo, bet iš kitos pusės, kam jos reikia. Vilniuje šios operacijos atliekamos Santariškėse.
Kvaki
Mano brolis turi tokią ataugėlę. Tik ji ne žirnio dydžio, mažesnė. Mes ją vadinom "Gandro gnybiu" wub.gif . Brolis labai ja didžiuojasi, nes jis pažymėtas. Kitas brolis turi pusiaus skylutę ausies spenelyje, tai irgi labai didžiuojasi.
Net nebuvo kilus mintis pašalinti "gandro gnybį".
Mano sūnelis taip pat turi tokią ataugėlę wub.gif . Tik pamačiusi labai apsidžiaugiau - mano vaikutis taip pat pažymėtas. Galėsiu jį atskirti iš šimto tūkstantčių tokių pačių vaikučių wub.gif
Tik dabar išgirdau, kad jas šalina. Viena forumietė, sakė, kad jai daktarai liepė užrišti "auskariuką", kad nesupiktybėtų. Bet aš tuo netikiu. schmoll.gif
(mirtise)
Mano dukrytė taip pat turi ataugėlę prie ausies.Daktarai jokiu būdu neleido rišti,užrišti ar dar kaip nors ją traumuoti.Reikia kreiptis pas vaikų chirurgą.bet mes vis neturim kada,nes iš ligų neišsikrapštom doh.gif O pas chirurgą,kiek žinau, reikia siuntimo. mirksiukas.gif
Krisla
Buvome šiandien dėl ataugėlės Santariškėse chirurgo konsultacijoje, tai naujienos tokios, jog pašalinti ją galima labai greitai, tik prieš tai reikia savo poliklinikoje pasidaryti kraujo ir šlapimo tyrimus. Tačiau mane sustabdė štai kas - šalins su pilna narkoze blink.gif Žodžiu, operacija normali, nesvarbu, kad nesudėtinga ir trumpa. Visgi nusprendėm tokiu būdu savo mažylės nekankinti schmoll.gif Jai dar nėra 8 mėn., todėl manau, kad per maža gauti narkozės dozę ir dar be jokios būtinybės. Palauksim dar, nebent yra galimybė šalinti lazeriu. Reikės turbūt pasidomėti privačiai apie tai, nes tikrai sutikčiau mokėti pinigėlius už tai smile.gif
Emperatriz
QUOTE(sesyte @ 2006 07 31, 17:28)
Buvome šiandien dėl ataugėlės Santariškėse chirurgo konsultacijoje, tai naujienos tokios, jog pašalinti ją galima labai greitai, tik prieš tai reikia savo poliklinikoje pasidaryti kraujo ir šlapimo tyrimus. Tačiau mane sustabdė štai kas - šalins su pilna narkoze blink.gif Žodžiu, operacija normali, nesvarbu, kad nesudėtinga ir trumpa. Visgi nusprendėm tokiu būdu savo mažylės nekankinti schmoll.gif Jai dar nėra 8 mėn., todėl manau, kad per maža gauti narkozės dozę ir dar be jokios būtinybės. Palauksim dar, nebent yra galimybė šalinti lazeriu. Reikės turbūt pasidomėti privačiai apie tai, nes tikrai sutikčiau mokėti pinigėlius už tai smile.gif
*

mes irgi dar tebeturim, niekur nebuvom, pripratom taip tai nesinori dar tokios lialios tampyt po gydyklas. Manau ir mes ieškosim kur su lazeriu naikina smile.gif
Belada
Mano mazoji taip pat turi ataugele prie ausytes jai dabar jau yra keturi metukai, kai gime labai matesi ir atrode didele bet dabar pripratom ir net nepastebem, tik gimus norejom salinti bet pagolvojom kad visai neverta yra kaip yra, gime pazymeta ko tevelis labai ir norejo, kad vaikutis butu su kokiu apgameliu. Ataugele vaikui augant neauga isliko tokia pat. As manau kad salinti nereikia kai uzaugs jeigu jai tai trugdys tai bet kada gales pasalinti.
Vitada
unsure.gif
d.lineta
Sorry, pries tai esancia zinute netucia parasiau neprisiregistravusi savo vardu, teko ideti veideli blush2.gif
QUOTE(dalbol @ 2006 08 12, 23:56)
Mano mazoji taip pat turi ataugele prie ausytes jai dabar jau yra keturi metukai, kai gime labai matesi ir atrode didele bet dabar pripratom ir net nepastebem, tik gimus norejom salinti bet pagolvojom kad visai neverta yra kaip yra, gime pazymeta ko tevelis labai ir norejo, kad vaikutis butu su kokiu apgameliu. Ataugele vaikui augant neauga isliko tokia pat. As manau kad salinti nereikia kai uzaugs jeigu jai tai trugdys tai bet kada gales pasalinti.
*

Mano sunui jau penkeri, ataugeles nesalinom, bet tikrai salinsim. Sutinku, jei paciam vaikui netrukdo, tai galima ir nesalinti. Taciau yra kita medalio puse. Ja visada pastebi kiti vaikai, buvo ir tokiu, kurie bande paliesti, o kitas net nuimti (pagalvojo, kad vabalas blink.gif ) Musiske ataugele yra sviesi, taip pat nedidele, mes pripratom. Bet iki kol vaikas eis i mokykla, ja teks salinti, kad nebutu psichologiniu problemu del to.
Tokia mano nuomone 4u.gif
Emperatriz
gal kas jau šalino? ax.gif
korcula
smile.gif Na aš buvau pasiryžusi šalinti, kai tik sueis šeši mėnesiai, bet vis dar neprisiruošiau. Tai vasara, tai pas močiutę, tai darbai, kojos raištį pasitempiau, dar kitokios ligos ir dar visokios nesąmonės..... Na bet ryžtas dar neatlūgo, nors vaikučiui ta ataugėlė kaip ir netrukdo. Kai turėsiu kokių naujienų -parašysiu.
Emperatriz
QUOTE(korcula @ 2006 11 30, 16:04)
smile.gif Na aš buvau pasiryžusi šalinti,  kai tik sueis šeši mėnesiai, bet vis dar neprisiruošiau. Tai vasara, tai pas močiutę, tai darbai, kojos raištį pasitempiau, dar kitokios ligos ir dar visokios nesąmonės..... Na bet ryžtas dar neatlūgo, nors vaikučiui ta ataugėlė kaip ir netrukdo. Kai turėsiu kokių naujienų -parašysiu.
*

tai ir aš vis neprisiruošiau kol lialiukė buvo, o dabar jau su tokia nelabai susitarsi, teks paaugti truputį smile.gif
Loreet
Papasakosiu ir aš savo dar nebaigtą istoriją. Sūnus gimė su auskarėliu ant ausytės. Gal kokių vienerių metų amžiaus nuvažiavome į Santariškes pas chirurgą. Chirurgas pareiškė, kad jei tas auskaras netrukdo, reikėtų palaukti, kol vaikas paaugs. Auskarėlį reikėtų šalinti lazeriu, bet tektų daryti pilną narkozę, kadangi tokio mažylio juk nepaprašysi, kad jis nejudintų galvytės, kol auskarėlį "nuims".
Taigi, būdami trejų metų vėl atkeliavome į Santariškes. Šį kartą mus priėmė chirurgė. Ji pasakė, kad lazeriu pašalinti auskariuko negalima, reikia operuoti, kadangi tai ne šiaip sau auskariukas, tai - trečioji ausytė (žiauriai skamba...), kuri turi šakneles. Ir vėl pilna narkozė. Susitarėm dėl operacijos datos. Neatvykom. Pagailo sūnelio.
Dabar sūnui 3,5 metų. Auskarėlis šiek tiek "ūgtelėjęs". Vis dažniau pastebiu, kad sūnus pirštukais čiupinėja savo auskariuką, net ausis parausta. Šiaip jam netrukdo, jis netgi džiaugiasi, kad turi auskarą, kaip ir jo vyresnė sesė. Bet ausis vis dažniau raudonuoja...
Sugalvojom vėl aplankyti Santariškes. Šį kartą esame užsirašę konsultacijai pas garsų plastikos chirurgą p. Radzevičių. Keliausime po keletos dienų. Jei kam nors įdomu, galėsiu pasidalinti naujienomis.
Emperatriz
QUOTE(LoretaC @ 2007 01 25, 22:25)
Papasakosiu ir aš savo dar nebaigtą istoriją. Sūnus gimė su auskarėliu ant ausytės. Gal kokių vienerių metų amžiaus nuvažiavome į Santariškes pas chirurgą. Chirurgas pareiškė, kad jei tas auskaras netrukdo, reikėtų palaukti, kol vaikas paaugs. Auskarėlį reikėtų šalinti lazeriu, bet tektų daryti pilną narkozę, kadangi tokio mažylio juk nepaprašysi, kad jis nejudintų galvytės, kol auskarėlį "nuims".
Taigi, būdami trejų metų vėl atkeliavome į Santariškes. Šį kartą mus priėmė chirurgė. Ji pasakė, kad lazeriu pašalinti auskariuko negalima, reikia operuoti, kadangi tai ne šiaip sau auskariukas, tai - trečioji ausytė (žiauriai skamba...), kuri turi šakneles. Ir vėl pilna narkozė. Susitarėm dėl operacijos datos. Neatvykom. Pagailo sūnelio.
Dabar sūnui 3,5 metų. Auskarėlis šiek tiek "ūgtelėjęs". Vis dažniau pastebiu, kad sūnus pirštukais čiupinėja savo auskariuką, net ausis parausta. Šiaip jam netrukdo, jis netgi džiaugiasi, kad turi auskarą, kaip ir jo vyresnė sesė. Bet ausis vis dažniau raudonuoja...
Sugalvojom vėl aplankyti Santariškes. Šį kartą esame užsirašę konsultacijai pas garsų plastikos chirurgą p. Radzevičių. Keliausime po keletos dienų. Jei kam nors įdomu, galėsiu pasidalinti naujienomis.
*

sėkmės, lauksim žinių 4u.gif
Loreet
Na, tai buvome mes pas D.Radzevičių. Jis labai paprastai žiūri į tokias "problemas". Ataugėlei pašalinti reikalinga paprastutė kosmetinė operacija. Kada ją daryti, tai tik tėvų reikalas. Jei vaikas sukalbamas nejudėti bent 10 minučių, galima operuoti su vietine nejautra. Jei ne - narkozė - tame jis vėl gi nemato jokių baisybių, kadangi tai trumpa 10-ies minučių narkozė.
Nusprendėme operuotis, lauksime gegužės mėn. ir į Santariškes...
Emperatriz
QUOTE(LoretaC @ 2007 01 31, 10:58)
Na, tai buvome mes pas D.Radzevičių. Jis labai paprastai žiūri į tokias "problemas". Ataugėlei pašalinti reikalinga paprastutė kosmetinė operacija. Kada ją daryti, tai tik tėvų reikalas. Jei vaikas sukalbamas nejudėti bent 10 minučių, galima operuoti su vietine nejautra. Jei ne - narkozė - tame jis vėl gi nemato jokių baisybių, kadangi tai trumpa 10-ies minučių narkozė.
Nusprendėme operuotis, lauksime gegužės mėn. ir į Santariškes...
*

o tai ne pas ji? kodėl į Santariškes? o dėl ko iki gegužės laukt? ax.gif
Loreet
QUOTE(katiliukas @ 2007 01 31, 13:57)
o tai ne pas ji? kodėl į Santariškes? o dėl ko iki gegužės laukt?  ax.gif
*

D.Radzevičius dirba ne tik privačiai, pirmadieniais 13-15 val. jis konsultuoja ir Santariškių vaikų ligoninėje. Todėl į Santariškes ir varysim. O gegužės lauksim, kadangi pas jį pakliūti operacijai yra didelės eilės.
Žinoma, Sugiharos g. Vilniuje esančiame Grožio ir terapijos centre, gegužės mėnesio nereikėtų laukti, bet mes niekur neskubame, o ir pinigėlių, manau, nemažai sutaupysim.
Emperatriz
niu kokios naujienos gal yra pas ką? smile.gif
d.lineta
Labos. Vakar Nuvezeme Martyną operuoti į Klaipėdos plastinės chirurgijos skyrių. Gydytoja Kukanova nepatarė daryti operacijos, nors Martynas jau didelis - jam šešeri su puse. Sako, kad jei ataugėlė yra ant kremzlės, tai būna labai paprasta, bet jei yra šalia ausytės minkštuosiuose audiniuose, liks ataugėlės "kojytė", kuri atsinaujisn, šlapiuosir pan. Patarė neiti pas plastikos chirurgus, nes tai ne jų sritis, nes ataugėlės kojytė gali būti toli raumenyse, tektų giliai pjauti. Dar sakė, kad tokios operacijos nesutiktų daryti nei veido ir žandikaulio chirurgas, nes tai lyg ir mikrochirurgijos sritis... Vienžo, nuvylė mus labai. Patarė tik vieną dalyką: palaukti, kol kitais metais pavasarį atvažiuos mikrochirurgai iš Prancūzijos, jie daro tokias operacijas.
Iš [pradžių suabejojau tokiu jos patarimu, kad negalima operuoti. O dabar pamačiau, kad ir kitiems panašios problemos iškyla. Ir mums kalbėjo, kad tai yra lyg ir trečioji ausytė, kuri išliko dar iš embriono stadijos, nesusiformavo klausos organas iš jos ir pasiliko ataugėlė. Ji nėra didelė pas mus. Kaip koks mažas mažas žirniukas, ant kojelės laikosi...
Dar minėjo, jog kartą yra nupjovusi tokią ataugėlę savo vienai draugei. Nieko nebuvo keletą metų, tačiau vėliau toje vietoje susiformavo šlapiuojantis darinys, ir vėl teko pjauti. Paskui vėl viskas kartojosi. Sakė, kad sunku juos visiškai pašalinti Tai gali padaryti tik pritytę mikrochirurgai su specialiais prietaisais.
Lauksim pavasario...
Emperatriz
tai ir mum panaši, iš kažkur giliau išaugus verysad.gif , negi negalima taip paprastai pašalint unsure.gif
d.lineta
Na, gal kas jau šalinote ta nelemtą ataugėlę???
Emperatriz
QUOTE(d.lineta @ 2007 12 03, 21:20)
Na, gal kas jau šalinote ta nelemtą ataugėlę???
*

aš sakiau palauksiu kol paaugės, atgyvenom 2 metus su ja, pragyvensim ir dar kelis, o paskui žiūrėsim jau kaip čia pašalint rolleyes.gif

o jūs ką nors jau mąstot tuo klausimu? laukiat pavasario?
d.lineta
Na taip, kol kas laukiam. Užsiaugino ilgesnius plaukus, net nesimato jos. Kol kas kaip ir nėra jokių problemu (tfu tfu tfu)...
Emperatriz
QUOTE(d.lineta @ 2007 12 09, 16:59)
Na taip, kol kas laukiam. Užsiaugino ilgesnius plaukus, net nesimato jos. Kol kas kaip ir nėra jokių problemu (tfu tfu tfu)...
*

tai lauksim žinių pavasary rolleyes.gif sėkmės 4u.gif
Santuri2
Musų mažiukui padaro operacija, kai jam buvo 1m. Išoperavo ir ta pačia dieną paleido namo, po sav ištraukė siulus. Viskas gerai
d.lineta
QUOTE(Santuri2 @ 2008 01 22, 11:56)
Musų mažiukui padaro operacija, kai jam buvo 1m. Išoperavo ir ta pačia dieną paleido namo, po sav ištraukė siulus. Viskas gerai
*

Tai šaunu. Bet gydytoja minėjo, kad priklauso, kurioje vietoje yra ta ataugėlė. Čia kiekvienas atvejis individualus. 4u.gif
Pinciliukas
QUOTE(d.lineta @ 2008 01 23, 14:43)
Tai šaunu. Bet gydytoja minėjo, kad priklauso, kurioje vietoje yra ta ataugėlė. Čia kiekvienas atvejis individualus.  4u.gif
*

mano dukryte irgi turi zirniuka prie ausytes, jai dabar 7 menesiai, nebuvome niekur konsultuotis dar, gydytojai antakalnio klinikose jai gimus nustebe ziurejo kas cia prie ausytes, skyre papildomus klausos tyrimus, susidare toks vaizdas, kad niekada nera mate tokiu dalyku, o pasirodo buna.....
Emperatriz
gal kokiu naujienu? ax.gif
Teja_Bella
sveiki,
gal kam teko susidurt?kaip salinot jas? 4u.gif
Giedre.vs
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 04 16, 20:47)
sveiki,
gal kam teko susidurt?kaip salinot jas? 4u.gif
*

Mum buvo kitoj vietoj. Šalinom lazeriu.
Teja_Bella
kaip ta procedura vyksta,lazeriu?
Giedre.vs
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 04 17, 00:00)
kaip ta procedura vyksta,lazeriu?
*

Aš nežinau kokios jums ataugėlės. Mums nustatė papilomą, šalino lazeriu per porą kartų. Procedūra ne kokia, bet dabar viskas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.