Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Kur mano didžioji šluota?" :)
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
carlabella
Labutis,
O ar galima istrini visas bent iki siu metu parasytas zinutes?
**Superblondine**
pas mane toks apsivalymas, kiekviena sekmadieni doh.gif
anasko
Na va pats laikas susitvarkyti aplinka.Tai as ir begsiu sodinti naslaites flirt.gif
domagaoda
Tvarkausi kasdien,todel bordako nebuna,nebent po dukru draugiu apsilankymo.Bet natvarka greit buna sunaikinta.Tegyvuoja svara ir user posted image user posted image tvarka! victory.gif
Frezija13
Aš irgi praktiškai kasdien ,,draugauju" su dregna šluoste. Gal tai priklausomybe , bet paciai smagiau , kai neapleidi kampų dulkėmis. Jeigu laiko nebūtų tvarkytis darbo dienomis, beliktų savaitgalis, o mano atveju savaitgalį galiu skirti ne tik namų tvarkymui.....būtų gaila išeiginių praleistų su skudurais grindims ir dulkėms valyti blink.gif
mazaaudrute
QUOTE(Frezija13 @ 2009 04 28, 20:49)
Aš irgi praktiškai kasdien  ,,draugauju" su dregna šluoste. Gal tai priklausomybe , bet paciai smagiau , kai neapleidi kampų dulkėmis. Jeigu laiko nebūtų  tvarkytis darbo dienomis, beliktų savaitgalis, o mano atveju savaitgalį galiu skirti ne tik namų tvarkymui.....būtų gaila išeiginių praleistų su skudurais grindims ir dulkėms valyti blink.gif
*

ypatingai i tema lotuliukas.gif doh.gif
Zeddy
QUOTE(**Superblondine** @ 2009 04 24, 20:40)
pas mane toks apsivalymas, kiekviena sekmadieni  doh.gif
*

Tai kogero turi dvi nemėgstamas dienas sekmadini ir pirmadini.
Nebent tvarkytis patinka.. biggrin.gif

As asmeniskai paskutinius puse metu, labai apsileidau blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.