na ir pas mane jau švaru
prasišluot, - tai prasišluot...
nu aš gal nelabai apikrovusi?
Aš kaip kokia visur vėluojanti studentė - tvarką įvedžiau tik po švenčių
As ir nusikabinau jau savo girliandas
As tik nesenai prisiregistravau, tai esu svarut svarutele. Nera dar man ko tvarkytis.
Bet kiti dalyviai tikrai turi tvarkytis. Zinot kokia mano pirma mintis buvo kai cia prisijungiau? Galvojau kas cia yra, kad visu zmoniu komentarus taip ilgai atidarineja, o dabar supratau. Tikrai tie parasai ir liniuotes taip viska letina... Ir kartais net buna pritruksta kantrybes laukt kol atsidarys. Gerai, kad sugalvojot tokia tema ir patariat visiems apsitvarkyt. Tik neaisku ar tikrai visi tai padarys.... Na bet tikekimes. Po jusu tvarkos viskas pagreites!
Nu, ką pradėsim tvarkytis
Puiki mintis - iki švenčių juk mėnuo teliko. Pradedam!
Šventėm pasiruošiau
O aš ir negalvojau, kad asmeninės žinutės teršia forumą..
savas kiemas prašluotas
man nepavyko asmeninių žinučių persisiųsti - kažkokią simbolių makalienę atsiuntė
Tvarka
pradėjau tvarkytis nuo SM.čia jau tvarkelė
Kaip būtų gerai, jeigu daugiau forumiečių pavalytų savo parašus ir profilius prieš šventes....kartais taip erzina didžiuliai parašai ir žinutės iš vieno žodžio ar šypsenėlės, brrrr....
Išsikuopiau ir aš savo namučius
aš ir iš pat pradžių jų nebuvau prišiukšlinusi ir ateity stengsiuosi.
o as geriausia kai naujoke nelabai ka ir turiu apsivalyti, bet ateityje reiks nepamirsti
oj - prasivaliau jau prieš naujus...
Linkiu to ir kitoms SM
Nebuvo labai daug to tvarkymo, bet vistiek.
As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams. Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan.
QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 17:06) As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams. Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan. ui, kazkaip nedraugiskai skamba. Na ka galiu pasakyt: nepatinka- neziurek Papildyta: Man siti "pribambasai" patinka
Atsiprasau, jei pasirode nedraugiskai.
As tik norejau pasakyti, kad kartais, beieskant kokios informacijos, didesne forumo dali uzima visokios liniuotes ir nuorodos negu pati diskusija. QUOTE(Isila @ 2007 01 04, 12:03) prisimint prismenu, ale man su matematika prastai, nesuskaičiuoju, kiek jam laiko bet kurią metų dieną O tai labai labai svarbi informacija? Netikiu, kad kažkada prisireikė QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 16:06) As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams. Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan. na, kazkas jau rase, nepatinka-neziurek QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 16:06) As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams. Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan. O man pvz. įdomu
Susitvarkiau po svenciu
Aš net nežinojau, kad AŽ taip smagiai suarchyvuot galima
Aurėja, AČIŪ!!!
Prasišlaviau
O man grazu, kai ne per daug paveiksliuku:))))
Kai kurių dalyvių parašai tikrai neskoningi ir dar priedo ekraną ištampo
Del skonio manau ginčytis neverta... Man pavyzdžiui patinka į kitų parašus, ar liniuotes pavėpsoti...
QUOTE(Sraigyte @ 2007 01 05, 10:47) na, kazkas jau rase, nepatinka-neziurek čia kaip ir moterys
nei namie nei cia nelaikau kas nereikalinga,norsd kartais prisireikia to ka ismetu,bet ka jau padarysi
na šiaip ir aš turiu pripažint, kad kai kurios mamos tikrai persistengia su tais paveikslėliais
labai erzina, ,kai atidarai temą, o ten beveik visą puslapį užima kažkokie paveikslėliai, užrašai, nors tiesą sakant dar nė vieno užrašo nesu perskaičius, visai neįdomu skaityti svetimų žmonių vertingas datas ir panašiai, jei su kuo nors artimiau susibendrauji tai ir pasiklausi, kas domina bet kai įdeta pagrindiniam nuotraukytė, ar leliuko nuotraukytė tikrai įdomu ir gražu man bet, kas per daug, tas nesveika
o kodel neapribojama paraso ilgis tada, kad nereiktu sitokiu akciju. Gi kiek galima tiek ir "kemsam"
Parašo ilgis ribojamas iki 500 simbolių, bet kai kurie nariai į 500 simbolių sugeba sudėti tooookius parašus
QUOTE(kulebam @ 2007 02 06, 12:34) nei namie nei cia nelaikau kas nereikalinga,norsd kartais prisireikia to ka ismetu,bet ka jau padarysi Sveiki , as kaip suvalke , kai ka tvarkau , tai man neatsiranda ka ismest viska kas nereikalinga keliu ant auksto .Po keliu metu kai ner kur kojos padet ,tai maisais zemyn ir tada ismetu . pati nezinau kam man tas dvigubas vargas. QUOTE(Murielė @ 2007 01 17, 11:33) Apsitvarkiau ir aš
Norėčiau, kad moderatorė "išluotų" mano temą
Švara - geras dalykas
ir as apsislaviau
prieš Velykas ne tik namučius prasišlaviau
|