Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Kur mano didžioji šluota?" :)
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
zuiqis
ax.gif Švaru ir gražu.. smile.gif
bantukas
na ir pas mane jau švaru ax.gif smile.gif
Peperoni
prasišluot, - tai prasišluot... ax.gif
Neigaja
nu aš gal nelabai apikrovusi?
Nihile
Aš kaip kokia visur vėluojanti studentė - tvarką įvedžiau tik po švenčių blush2.gif Tai sekantį kartą šluosimės turbūt per Velykas?
Siracusa
As ir nusikabinau jau savo girliandas mirksiukas.gif
doviliuxss
As tik nesenai prisiregistravau, tai esu svarut svarutele. Nera dar man ko tvarkytis.
Bet kiti dalyviai tikrai turi tvarkytis. Zinot kokia mano pirma mintis buvo kai cia prisijungiau? Galvojau kas cia yra, kad visu zmoniu komentarus taip ilgai atidarineja, o dabar supratau. Tikrai tie parasai ir liniuotes taip viska letina...
Ir kartais net buna pritruksta kantrybes laukt kol atsidarys. Gerai, kad sugalvojot tokia tema ir patariat visiems apsitvarkyt. Tik neaisku ar tikrai visi tai padarys....
Na bet tikekimes. Po jusu tvarkos viskas pagreites!
Pigalica
Nu, ką pradėsim tvarkytis ax.gif Aš pirma mirksiukas.gif
Aurėja
Puiki mintis - iki švenčių juk mėnuo teliko. Pradedam!
pakalnutė
Šventėm pasiruošiau pioneer.gif nail.gif
Bohema
O aš ir negalvojau, kad asmeninės žinutės teršia forumą.. blush2.gif Ištryniau..
Isila
savas kiemas prašluotas thumb_yello.gif
Mea
man nepavyko asmeninių žinučių persisiųsti - kažkokią simbolių makalienę atsiuntė verysad.gif
Skraido
Tvarka 4u.gif
apsinge
pradėjau tvarkytis nuo SM.čia jau tvarkelė 4u.gif tongue.gif
Roza_Liuksemburg
Kaip būtų gerai, jeigu daugiau forumiečių pavalytų savo parašus ir profilius prieš šventes....kartais taip erzina didžiuliai parašai ir žinutės iš vieno žodžio ar šypsenėlės, brrrr....
jurguliukas
Išsikuopiau ir aš savo „namučius“ biggrin.gif
So Lucky
aš ir iš pat pradžių jų nebuvau prišiukšlinusi ir ateity stengsiuosi. pioneer.gif
s-a-n-d-r-a
o as geriausia kai naujoke nelabai ka ir turiu apsivalyti, bet ateityje reiks nepamirsti ax.gif
Žm@nytė
oj - prasivaliau jau prieš naujus...
Linkiu to ir kitoms SM
Smurka
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 11:31)
savas kiemas prašluotas  thumb_yello.gif
*

Bet sūnaus gimtadienio vis tiek neprisimeni tongue.gif
meridė
Nebuvo labai daug to tvarkymo, bet vistiek.
Virgita
As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams. Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan.
So Lucky
QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 17:06)
As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams.  Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan.
*

ui, kazkaip nedraugiskai skamba. Na ka galiu pasakyt: nepatinka- neziurek tongue.gif
Papildyta:
Man siti "pribambasai" patinka thumbup.gif
Virgita
Atsiprasau, jei pasirode nedraugiskai.
As tik norejau pasakyti, kad kartais, beieskant kokios informacijos, didesne forumo dali uzima visokios liniuotes ir nuorodos negu pati diskusija.

Isila
QUOTE(Smurka @ 2007 01 03, 05:57)
Bet sūnaus gimtadienio vis tiek neprisimeni tongue.gif
*

prisimint prismenu, ale man su matematika prastai, nesuskaičiuoju, kiek jam laiko bet kurią metų dieną blush2.gif
Jicky
QUOTE(Isila @ 2007 01 04, 12:03)
prisimint prismenu, ale man su matematika prastai, nesuskaičiuoju, kiek jam laiko bet kurią metų dieną  blush2.gif
O tai labai labai svarbi informacija? Netikiu, kad kažkada prisireikė tongue.gif
mylu-mylu
QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 16:06)
As irgi esu naujoke ir nemoku naudotis visais "pribambasais". O jei ir mokeciau, tai vis tiek nera laiko tokiems nereikalingiems uzsiemimams.  Is tiesu nelabai ir idomu ziureti nepazistamu zmoniu vestuviu datas ir pan.
*

na, kazkas jau rase, nepatinka-neziurek mirksiukas.gif gal ir nedraugiskai skamba, bet tiesa. O liniuotes ir kiti piesineliai, posakiai, logotipai kazkiek pasako apie zmogu ir susidarai vaizda. Be to, ir foruma daro vaizdingesni, spalvingesni thumbup.gif Del laiko, tai jeigu jau dalyvauji siame forume ir atradai laiko parasyti sia zinute... na, vadinasi, jo tau uztenka smile.gif O tie forumo dalyviai, kurie neturi isideje logotipu atrodo man tarsi be veido, nykus, nuobodus... ax.gif Sakai nemoki isideti... manau pradzioje visos nemokejo, bet jei butu idomu, uzsuktum i skyreli "dazniausiai uzduodami klausimai" ir ismoktum mirksiukas.gif
rivera
QUOTE(Virgita @ 2007 01 03, 16:06)
*

O man pvz. įdomu blush2.gif . Kai dažnai bendrauji su tuo žmogumi, tai žinai kada gali pasveikint. Žinai kiek vaikiukui metų, ar kada susilauks mažylio. Tiesiog nebereikia papildomai klausinėti. Nereikia dar ir dar kartelį pristatinėti, tiesiog bendrauji apie panašumus, nes matai kad vaikai bendraamžiai. Ir t.t.
Jurgitukas1
Susitvarkiau po svenciu rolleyes.gif
Frosted
Aš net nežinojau, kad AŽ taip smagiai suarchyvuot galima blush2.gif doh.gif
Aurėja, AČIŪ!!!
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Lucky81 @ 2007 01 03, 17:54)
ui, kazkaip nedraugiskai skamba. Na ka galiu pasakyt: nepatinka- neziurek tongue.gif
Papildyta:
Man siti "pribambasai" patinka thumbup.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Isila
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 04, 21:23)
O tai labai labai svarbi informacija? Netikiu, kad kažkada prisireikė  tongue.gif
*

man asmeniškai tai svarbi ir įdomi informacija mirksiukas.gif
Cilė
Prasišlaviau biggrin.gif ir jaučiuosi susitvarkiusi savo antrus namučius. mirksiukas.gif
straige
O man grazu, kai ne per daug paveiksliuku:))))
Murielė
Kai kurių dalyvių parašai tikrai neskoningi ir dar priedo ekraną ištampo unsure.gif
Korsikiete
Del skonio manau ginčytis neverta... Man pavyzdžiui patinka į kitų parašus, ar liniuotes pavėpsoti... 4u.gif ir tikrai nemanau, kad tai darko SM vaidą ax.gif
jovana
QUOTE(Sraigyte @ 2007 01 05, 10:47)
na, kazkas jau rase, nepatinka-neziurek  mirksiukas.gif gal ir nedraugiskai skamba, bet tiesa. O liniuotes ir kiti piesineliai, posakiai, logotipai kazkiek pasako apie zmogu ir susidarai vaizda. Be to, ir foruma daro vaizdingesni, spalvingesni  thumbup.gif Del laiko, tai jeigu jau dalyvauji siame forume ir atradai laiko parasyti sia zinute... na, vadinasi, jo tau uztenka smile.gif O tie forumo dalyviai, kurie neturi isideje logotipu atrodo man tarsi be veido, nykus, nuobodus...  ax.gif

čia kaip ir moterys nail.gif: , vienos nemėgsta papuošalų, kitos tik sidabrą, ar auksą, o dar kitos susideda kiek ko turi (kaip Nomeda biggrin.gif: )
Radvyle
QUOTE(jovana @ 2007 01 18, 15:12)
čia kaip ir moterys nail.gif: , vienos nemėgsta papuošalų, kitos tik sidabrą, ar auksą, o dar kitos susideda kiek ko turi (kaip Nomeda biggrin.gif: )
*

Ale Nomedai jos karolių karoliukų gausa tinka... Pasistenkim ir mes visos būti skoningai apsilogotipavusios 4u.gif biggrin.gif
Kolekcionierė
nei namie nei cia nelaikau kas nereikalinga,norsd kartais prisireikia to ka ismetu,bet ka jau padarysi
Kipsiuke
na šiaip ir aš turiu pripažint, kad kai kurios mamos tikrai persistengia su tais paveikslėliais schmoll.gif schmoll.gif
labai erzina, ,kai atidarai temą, o ten beveik visą puslapį užima kažkokie paveikslėliai, užrašai, nors tiesą sakant dar nė vieno užrašo nesu perskaičius, visai neįdomu skaityti svetimų žmonių vertingas datas ir panašiai, jei su kuo nors artimiau susibendrauji tai ir pasiklausi, kas domina g.gif g.gif
bet kai įdeta pagrindiniam nuotraukytė, ar leliuko nuotraukytė tikrai įdomu ir gražu man bigsmile.gif
bet, kas per daug, tas nesveika schmoll.gif
Meškiukas
QUOTE(Murielė @ 2007 01 17, 13:33)
Kai kurių dalyvių parašai tikrai neskoningi ir dar priedo ekraną ištampo  unsure.gif
*

ir as sutinku,bet visiems ne itiksi blush2.gif
vivaflame
o kodel neapribojama paraso ilgis tada, kad nereiktu sitokiu akciju. Gi kiek galima tiek ir "kemsam" smile.gif
Board
Parašo ilgis ribojamas iki 500 simbolių, bet kai kurie nariai į 500 simbolių sugeba sudėti tooookius parašus biggrin.gif , o kai kuriems ir trumpam skoningam nelabai užtenka biggrin.gif
bajore
QUOTE(kulebam @ 2007 02 06, 12:34)
nei namie nei cia nelaikau kas nereikalinga,norsd kartais prisireikia to ka ismetu,bet ka jau padarysi
*

Sveiki , as kaip suvalke , kai ka tvarkau , tai man neatsiranda ka ismest viska kas nereikalinga keliu ant auksto .Po keliu metu kai ner kur kojos padet ,tai maisais zemyn ir tada ismetu . pati nezinau kam man tas dvigubas vargas. smile.gif
sarafea
QUOTE(Murielė @ 2007 01 17, 11:33)
Kai kurių dalyvių parašai tikrai neskoningi ir dar priedo ekraną ištampo  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif schmoll.gif doh.gif

Apsitvarkiau ir aš blush2.gif man labai patinka skoningi parašai ir suderintos spalvos,o ten tie užrašai kur kiek sveria kiek priaugo per mėnesį,visiškai nereikalingi schmoll.gif galima tai užsirašyt į vaiko knygelę ar dar kitur.Nu bet čia kiekvieno reikalas ir skonis,dėlto neverta nei ginčytis . ax.gif 4u.gif
*dzūkė*
Norėčiau, kad moderatorė "išluotų" mano temą blush2.gif Pomėgiuose ir pramogose , nėra ko ten jai merdėt ax.gif , tik vietą užima.
stalone007
Švara - geras dalykas
mik
ir as apsislaviau ax.gif
-Radė
prieš Velykas ne tik namučius prasišlaviau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.