Nauja akcija: Kur mano didžioji šluota?! Kad ir kokia miela šventė yra Kalėdos, pasiruošimas joms - alinantis ir daug kantrybės reikalaujantis darbas. Daugelis mūsų prieš pat šventes puola šveisti ir blizginti visas namų kertes, valyti langus, žodžiu, daryti generalinę tvarką.
Forumas daugeliui mūsų jau seniai tapo antraisiais namais (nors ir virtualiais). Kodėl gi prieš šventes neišsikuopus ir jų?.. Būtų labai šaunu, jei Naujuosius pasitiktume neapsikrovę rakandais, šiukšlėmis ir atsinaujinę: ne tik taupytume brangius forumo resursus, bet ir padarytume paslaugą visiems savo kaimynams forume, kurių internetas lėtesnis, puslapiai sunkiau vartosi dėl nesuskaičiuojamų įmantriausių parašų, liniuočių, paveiksliukų ir kt. Taip ir norisi sušukti: Ei, kur mano didžioji šluota?.. Prieš kibdamos į švarinimosi darbus, pasinaudokite šiais patarimais:1. Parašai: ar tikrai neprisiminsite savo gimtadienio? Ar galima pamiršti tai, kad su savo gyvenimo Meile santuokoje gyvenate ... metus? Pvz., vienu metu mes nedėvime ir sijono, ir kelnių, ir suknelės, ir sarafano, ir šortų. Neskoninga, perkrauta, negražu, nepatogu. O kam forume užkimšti parašą daugybe detalių, 3-5 kart didesnėmis už jūsų parašytą komentarą: daugiau negu 1-2 liniuotėmis + kalėdiniais paveiksliukais + vaiko vystymosi parametrais + nuorodomis į savo albumus galerijoje + nuoroda į bendraamžių skyrelio temą?.. Jei labai norisi kalėdinių paveiksliukų paraše, laikinai išimkite liniuotes ir visa kita, o po švenčių paveiksliukus, kaip ir eglutę namuose, nupuoškite ir vėl sugrąžinkite pamėgtą liniuotę. Ačiū! Kaip prasišluoti apaugusį parašą? Spauskite užrašą Mano nustatymai Atsidarius valdymo skydui, susiraskite kairėje pusėje užrašą: Redaguoti parašą Tuomet ištrinkite daug vietos užimančias parašo detales (nuorodas) ir spauskite mygtuką Atnaujinti mano parašą Sėkmės! 2. Asmeninio profilio informacija: Turime galimybę įrašyti visų savo vaikų vardus bei gimimo datas: Pirmas vaikas ........ Antras vaikas ........ Trečias vaikas ........ Ketvirtas vaikas ....... Pvz.: jei turime tik 1 vaiką, bet asmeniniame profilyje užpildome ir kt. grafas: kada nors, niekada, kai vyras panorės nebenoriu ir t.t., mes be reikalo naudojame forumo resursus. Jei pildytume tik tiek, kiek iš tiesų vaikų turime (tarkim minėtas pavyzdys - 1 vaikas), tuomet sistema nesivargintų ir profilyje rodytų tik vieną vienintelį užrašą Pirmas vaikas, likusiųjų nesimato tol, kol jų neužpildote. Naudokimės šia galimybe pagal jos pirminę paskirtį: Vaiko vardas ir gimimo data Ačiū! Kaip prasišluoti asmeninį profilį? Spauskite užrašą Mano nustatymai Atsidarius valdymo skydui, susiraskite kairėje pusėje užrašą: Redaguoti profilio informaciją. Čia galite ištrinti nereikalingus užrašus iš eilučių Ketvirtas vaikas ........ ir t.t. Paspauskite mygtuką Keisti mano profilį. 3. Galerija, albumai: Galbūt jau ir pamiršote, kad kažkada galerijoje susikūrėte albumą, kuriuo seniai nebesinaudojate, arba vietoje savo/savo vaiko nuotraukų esate patalpinę įvairių parduodamų daiktų/drabužių/avalynės/baldų/kosmetikos priemonių ir pan. nuotraukas (pastarieji albumai apskritai draudžiami forumo taisyklių) tokius albumus tiesiog būtina prasišluoti! Kaip tai padaryti? Spauskite užrašą Mano nustatymai Atsidarius valdymo skydui, susiraskite kairėje pusėje užrašą: Galerija Jūsų albumai. Čia galite ištrinti senus nebereikalingus nuotraukų albumus. Ačiū! 4. Asmeninės žinutės: Yra žmonių, kurie labai mėgsta kaupti asmeninius laiškus, saugo juos asmeninėse perpildytose dėžutėse labai ilgą laiką, nes mano, kad kada nors jų prireiks, arba vis neranda laiko ištrinti, o gal nežino, kad gali suarchyvuoti jas ir parsisiųsti MS excel duomenų failą į savo el.paštą. Kaip prasišluoti savo asmeninę dėžutę? Nustatymuose, Savo valdymo skyde susiraskite kairėje pusėje užrašą: Pranešimų gaviklis Čia rasite visas reikalingas funkcijas: Ištrinti asmeninių žinučių katalogus; Archyvuoti žinutes ir kt. Sėkmės! ------------------------- Nepamirškit pasididžiuoti ir pasigirti šioje temoje, kai baigsit generalinę tvarką "savo kieme" Gal tinginėliai paskaitys, susigės ir taip pat puls švarintis
Na va prasilšlaviau kiek galėjau
akvilyte
2005 12 12, 10:29
einu ir aš apsitvarkysiu  ir dar jei nesupyksit įsidėsiu šią nuorodą į parašą, kad daugiau kas pamatytų.... ir taip pat apsitvarkytų
Svari ir nekalta
Indijaa
2005 12 12, 18:08
Apsišlaviau savo kiemą ir aš
Utiuitiutė
2005 12 12, 18:12
Kadangi mėgstu švarą, mėgstu tvarką, tai ir kuopti labai nėra ką
Na va apsikuopiau mažumėle
~♥KaipTaiKaip♥~
2005 12 13, 00:14
Nu ir aš apsikuopiau 
Beje, bandžiau suarchyvuot tas žinutes, tai į emailą gavau kažkokią pievą, raidžių kratinys
Vaidulka:  tavo paraše  nieko neskaičiuojantis ir nieko nesakantis paveiksliukas
~♥KaipTaiKaip♥~
2005 12 13, 10:50
Tai kad jis visada rodė, tik dabar užlūžo
Aidairi
2005 12 13, 12:07
Kokios dabar mes švarios .. Taip gaila buvo tas liniuotes išsiimt..  Na, bet tiek to.Bus dar tų liniuočių.  O dabar belieka tik avatarą pasikeist.
Vitalija
2005 12 13, 12:08
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 13, 00:14) Nu ir aš apsikuopiau 
Beje, bandžiau suarchyvuot tas žinutes, tai į emailą gavau kažkokią pievą, raidžių kratinys Ir aš taip pat  Gerai dar, kad nebuvau išsitrynusi až, būtų visai prapuolusios.
Aidairi
2005 12 13, 12:11
QUOTE(Vitalija @ 2005 12 13, 12:08) Ir aš taip pat  Gerai dar, kad nebuvau išsitrynusi až, būtų visai prapuolusios. Tikrai, su tuo archivavimu ir man ne kas gavosi...  O taip džiaugiausi, kad tokia galimybė yra.. nors galima į wordą persikelt ir turėt. taip gal ir padarysiu?
Kažkodėl neišeina suarchyvuoti - atsiunčia ne prisegtą failą, o raidžių kratinį tiesiai laiške O tokia patogi funkcija pasirodė
fukuotukaf
2005 12 13, 13:40
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 13, 00:14) Nu ir aš apsikuopiau 
Beje, bandžiau suarchyvuot tas žinutes, tai į emailą gavau kažkokią pievą, raidžių kratinys QUOTE(Vitalija @ 2005 12 13, 12:08) Ir aš taip pat  Gerai dar, kad nebuvau išsitrynusi až, būtų visai prapuolusios. QUOTE(Aidairi @ 2005 12 13, 12:11) Tikrai, su tuo archivavimu ir man ne kas gavosi...  O taip džiaugiausi, kad tokia galimybė yra.. nors galima į wordą persikelt ir turėt. taip gal ir padarysiu?  QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 13, 13:09) Kažkodėl neišeina suarchyvuoti - atsiunčia ne prisegtą failą, o raidžių kratinį tiesiai laiške O tokia patogi funkcija pasirodė  Pabandykit parsisiųsti kaip HTML failą, man bent jau viskas gerai buvo ir atsidaro panašus langas kaip forume žinutės  O Excel irgi bandžiau parsisiųsti dėl įdomumo, tai atėjo tekstinis failiukas prisegtas, paskui jį kažkokiu būdu reikėjo į Excel dokumentą paimportuoti, bet nutariau nesivarginti - HTML variantą juk turiu
Aquamarine
2005 12 13, 13:47
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 13, 12:40) Pabandykit parsisiųsti kaip HTML failą, man bent jau viskas gerai buvo ir atsidaro panašus langas kaip forume žinutės  O Excel irgi bandžiau parsisiųsti dėl įdomumo, tai atėjo tekstinis failiukas prisegtas, paskui jį kažkokiu būdu reikėjo į Excel dokumentą paimportuoti, bet nutariau nesivarginti - HTML variantą juk turiu  Bandziau visaip, net pasto adresa pasikeciau. Vis vien nieko neiseina, o atskiroje temoje, kuria paskelbiau apie archyvavima, taip ir nesulaukiau atsakymo.
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 13, 13:40) Pabandykit parsisiųsti kaip HTML failą, man bent jau viskas gerai buvo ir atsidaro panašus langas kaip forume žinutės  Tas pats, kad archyvuojant Excel'iui
Aidairi
2005 12 13, 14:01
O man pavyko Ačiū, fukuotukaf
griegzde
2005 12 13, 14:02
jo senai čia tvarka laikas daryti. Mane kartais forume nervina kai parašo viena koki žodi girdami kaška, kartais susidaro tokia nuomonė kad nori kuo daugiau žinučių surinkti tai ir prirašo bileka. Taip ir terše eteri. norejau paklaust. O mano parašas dabar turbut per didelis???
Aidairi
2005 12 13, 14:11
Aš irgi norėjau paklaust. O kodėl mano parašui liko tiek daug vietos? Kaip padaryt, kad jis užimtų tiek kiek ir yra to parašo?
fukuotukaf
2005 12 13, 14:17
QUOTE(iingri @ 2005 12 13, 14:02) jo senai čia tvarka laikas daryti. Mane kartais forume nervina kai parašo viena koki žodi girdami kaška, kartais susidaro tokia nuomonė kad nori kuo daugiau žinučių surinkti tai ir prirašo bileka. Taip ir terše eteri. norejau paklaust. O mano parašas dabar turbut per didelis???  Tavo parašas dabar užima apie 100Kb, jeigu neklystu, tiek užima visos reklamos, kurias matai forumo viršuje ir šone kartu sudėjus, taigi spręsti tau pačiai, ar daug, ar ne QUOTE(Aidairi @ 2005 12 13, 14:11) Aš irgi norėjau paklaust. O kodėl mano parašui liko tiek daug vietos? Kaip padaryt, kad jis užimtų tiek kiek ir yra to parašo?  Todėl, kad daug informacijos profilyje prirašyta ir ištemiamas visas tavo žinutės langas
fukuotukaf
2005 12 13, 14:18
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 13, 13:55) Tas pats, kad archyvuojant Excel'iui  Į kokį paštą siunti? Gal yahoo ar one.lt?
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 13, 14:18) Į kokį paštą siunti? Gal yahoo ar one.lt? Į Gmail'ą
fukuotukaf
2005 12 13, 14:53
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 13, 14:37) Į Gmail'ą  Per puslapį tikrini ar per kokį Outlook Express ar kokią kitą pašto programą kompiuteryje?
Lietinga Diena
2005 12 13, 15:03
Aš taip pat apsikuopiau, tik sūnaus liniuotę palikau, ji man tokia miela. O dėl to žinučių suarchyvavimop tai pas mane lygiai tokia pati problema, kaip jau minėtos, atsiuntė raidžių kratinį ir viskas,
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 13, 14:53) Per puslapį tikrini ar per kokį Outlook Express ar kokią kitą pašto programą kompiuteryje? Ir per puslapį, ir per programą tas pats  Nieko tokio, nenumirsiu nesusiarchyvavus
VALIO! Seniai taip reikėjo...  Nes pas mane netas nors ir nevėžliškas, bet kartais taip užsiožiuoja, nors bizūno griebkis, neklauso jis supermamos, nors tu ką... Klausimėlis: o kokie supermamos resursai? ir ar kur nors galima apie tai paskaityt?..
Na štai aš irgi visai buvau pamiršusi až
 ivyko, tik vat liniuotes tai man labai reikalingos
Žiogienė
2005 12 14, 10:35
Apsikuopėm
Smagurė
2005 12 14, 11:39
Stengiuosi būt neprisišiukšlinus ir tada, kai akcijos nevyksta
Vėtružė
2005 12 14, 12:11
QUOTE(rutyte13 @ 2005 12 14, 11:35) Apsikuopėm  Na aš taip neištuštinsiu lango. Bet kokiu atveju Rutyt13, jei būtų pas tave bent pora liniuočių, tikrai tavo postas neužimtų daugiau vietos nei užima dabar. Manau, kad nesu labai perkrovus savo parašo
Na aš irgi prasišlaviau, nors buvo šiek tiek gaila išimti iš parašo savo vaikių nuotraukytes, bet, kas norės, pažiūrės per skyrelį "Štai mes kokie"
~♥KaipTaiKaip♥~
2005 12 14, 12:50
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 14, 12:11) Manau, kad nesu labai perkrovus savo parašo  O man atrodo, kad esi Gal pagal taisykles ir ne, bet pagal bendrą vaizdą
Vėtruže galvok per naja tavo parašas užima 500 kb įdomu ar čia nedaug  kai mano tik 25 kb
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 14, 12:11) Manau, kad nesu labai perkrovus savo parašo  Žiauriai neskoningas. Ypačiai ta kojinė.
akvilyte
2005 12 14, 13:59
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 14, 12:11) tikrai tavo postas neužimtų daugiau vietos nei užima dabar. Manau, kad nesu labai perkrovus savo parašo  čia esmė ne kiek užima o kad naudojami resursai  kiek mano galva neša tai kiekviena liniuotė, kiekvienas paveiksliukas turi užsikraut, o jei inetas lėtas tai puslapis atsidarinėja oooooi kaip ilgai o tavo parašas tikrai perkrautas ir neskoningas  kažko vertėtų atsisakyti
O kaip paskaičiuoti parašo dydį?
QUOTE(Sadi @ 2005 12 14, 16:26) O kaip paskaičiuoti parašo dydį? užlipk ank piešinuko su pele tada dešinį klavišą spausk išmes lentelę paspausk Properties ir lentelėje rasi
O aš ir taip švari, nereikia man švarintis prieš Kalėdas
QUOTE(rosa @ 2005 12 14, 16:50) O aš ir taip švari, nereikia man švarintis prieš Kalėdas  Tu ne švari, o nuoga, bėk greit bent ką apsirenk
QUOTE(Savūnė @ 2005 12 14, 17:04) Tu ne švari, o nuoga, bėk greit bent ką apsirenk  Sakai? Tai gal aš nudistė
Birbiziukas
2005 12 14, 18:46
nugis aš irgi apsišlaviau kiek galėjau  ...daugiau sažinė neleidžia
QUOTE(vilmaarch @ 2005 12 14, 11:10)  ivyko, tik vat liniuotes tai man labai reikalingos  Na pas tave tai labai svarbios datos  ir įvykiai  keep it up!
Apsišlaviau  Sunku bus priprasti
Apsišlaviau ir aš savo kiemą
Na stai ir as kaippo duso. Istryniau savo svorio metimo liniuote, norejau, kad visi matytu kaip man svoris krenta. Bet manau , kad geriausias svorio metimo rezultato irodymas bus mano gera savijauta per "Supermamu Kaledas" Manau tas svoris kris ir be liniuotes  . O dar kai po gero duso......tai dar vieno kilo nera
net susigėdau beskaitydama, lekiu prasišluoti
Ilonėlė
2005 12 16, 16:20
einu tvarkitis  nu nelabai daug šiukšliu bet visgi yra  nu va kaip švaru ir erdvu paliko
|
|