Gal zinot imoniu ar organizaciju kas gali parasyti gera CV.
Galiu parasyti nebloga cv, o man reikia super CV. Tiksliau ne man o vyrui.
Paskambink MEDIA WORKS: 2107501
DOLRIVA: 2628190 Cia imones kurios konsultuoja idarbinimomklausimai, padeda sudaryti cv, gyvenimo aprasymus ir t.t.
as rasau....bet zinok per gera CV irgi blogai, pvz draugelkai pardavejai su pagrindiniu issilavinimu tokia parasiau kad nieks nedarbina, pokalbio metu pasako: siuo metu mes jums neturime ka pasiulyti, kadangi mums reikia tik pardavejos...tai apakus buvau visa menesi motera be darbo slankiojo ir kur nueina nieks nepriima, tipo pagal jusu sugebejimus neturime ka pasiulyti...Ji sako man uztenka minimumuo, o jai darbdaviai sako:- butu netikslinga tokiu gabumu zmogui siulyti tokia vieta...ir t.t. pasigailejau ir perrasiau paprastesne- ta pacia diena isejo bandyti dirbti...
o kiek tai kainuoja?
Kalinka,tikrai,kiek kainuoja?Man irgi ne prošalį L.gera CV, nes kur pasirašiau cv-online, atrodo ne tai kad nykokai, bet labai jau standartiškai.Būtų pusė bėdos, svarbiau - motyvacinis laiškas (p.s.jei rašai
viskas yra parasoma, bet norint gera parasyti reik labai gerai pazinti zmogu, kad neprirasyti to kas greit is maiso kaip yla islis, zinoti ko zmogus siekia ir ka gali pasiulyti darbdaviui realiai. Tiesa sakant kainu nezinau...savi tempia natura...
EIRELITA SIULO PASLAUGAS:Gyvenimo aprašymas (CV) lietuvių kalba 40 lt.
Motyvacinio laiško rašymas lietuvių kalba 35 lt. Gyvenimo aprašymo ir motyvacinio laiško rašymas lietuvių kalba 65 lt. CV rašymas anglų kalba 60 lt. Motyvacinio laiško rašymas anglų kalba 70 lt. CV ir motyvacinio laiško rašymas anglų kalba 110 lt. Jau parašyto gyvenimo aprašymo vertimas į anglų kalbą 50 lt. Užsisakydami CV anglų kalba, papildomai už 20 lt. galite gauti ir lietuvišką jo variantą. Papildyta @ [mergetime]1084434283[/mergetime] NOVA LUX CV Lietuvių kalba 15 Lt Anglų kalba 25 Lt Vokiečių kalba 25 Lt MOTYVACINIS liet k nuo 30lt Papildyta @ [mergetime]1084435093[/mergetime] WWW.CV.LT Lietuviškai: Paslauga Kaina, Lt. -------------------------------------------------------------------------------- CV įvertinimas ir konsultacijos 19 CV arba kreipimosi laiško redagavimas 59 CV arba kreipimosi laiško parašymas 69 Kreipimosi laiškas ir CV redagavimas 89 Kreipimosi laiškas ir CV parašymas 119 Angliškai: Paslauga Kaina, Lt. -------------------------------------------------------------------------------- CV įvertinimas ir konsultacijos 19 CV arba kreipimosi laiško redagavimas 69 CV arba kreipimosi laiško parašymas 89 Kreipimosi laiškas ir CV redagavimas 109 Kreipimosi laiškas ir CV parašymas 139 Dėl paslaugų kreipkitės telefonu Vilniuje: (85) 2107500.
Sveikos,mamytes...man reikia parasyti savo cv ,bet net nezinau ka tokio rasyti kai 10 metu auginau vaikus is ju tik 3 metus dirbau kirpykloje.Dabar ruosiuos eiti dirbti pardaveja-konsultante.Gal galite man padeti
Gabija, gal tiks tau mano variantas:
Kairiame kampe parasyk kam siusi ta CV, t.y. firmos pavadinimas, adrsesas ir t.t. Curriculum Vitae-per puslapio viduri Vardas Pavarde Gimimo metai Gyvenamoji vieta Seimynine padetis Issilavinimas Darbo patirtis: pvz 2000-2003 kirpeja, (parasyk firmos pavadinima) Darbo pobudis: klientu aptarnavimas, darbas su tiekejais: ivairiu kirpyklos priemoniu uzsakymas (as nezinau ar tiksliai pasakiau "priemones", bet gali isvardinti, kas tai buvo: plauku dazai, iv.plauku kosmetikos priemones ir t.t.). Uzsakymu ivykdymo kontrole (t.y. ar tiekejas teisinga kieki ir teisinga kaina jums pristate uzsakytas prekes). Jei moki dirbti kompu, parasyk: darbas kompiuteriu. Asmenines savybes: esu darbsti, komunikabili, punktuali, savarankiska, greitai moku priimti sprendimus, lanksti, nekonfliktiska ir t.t. Gale Vardas Pavarde ir parasas
Siaip jau CV parasyti genijum but nereikia, o dar pinigus uz tai moket
Ir dar: esu daug CV rasiusi, teko ir paciai i darba priimineti, tu tik nenusimink, jei as ten parasiau tai ko tu nedarei, pvz gal nedirbai su tiekejais.... Bet juk tavo busimas darbdavys to neturi zinoti!!! Jei tas darbas yra pardavejos-konsultantes, tai ji privalo moketi dirbti ir su klientais ir su tiekejais. Tiesa, atejus i bet kuria nauja firma, darbo pobudis gerokai visu skiriasi, nors darbuotoju pavadinimai (pvz pardaveja-konsultante) tie patys.
jei CV parasysi: auginau vaikus, kirpau zmones ir taskas - nieko neiseis! Darbdaviui idomus tas potencialus jo firmos darbuotojas, kuris sugeba teisingai ir patraukliai save pateikti (turiu galvoje ne tik isvaizda!), t.y. "parduoti". Sekmes!
Nu kaip jau nereikia gimimo metu ir seimynines padeties?
Bugen, kada paskutini karta rasei CV? CV yra 2 rusiu: 1. glausta, tai kokia as nurodziau. 2. isplestine, ji kitaip vadinasi Motyvaciniu laisku. Vat jame nenurodoma nei gimimo metai, nei gyvenamoji vieta. Darbdavys paemes i rankas cv turi zinoti kiek jai metu (gal jis 16-likines iesko), kur ji gyvena (gal ji gyvena Vilniuje o jis nori moters is kaimo)
Butent apie tai ir sneku
Labai ,labai aciu Akva uz patarimus bandysiu parasyti.Seip mane gazdina tai kad neturiu aukstojo issilavinimo(nors prekyboje nereikalauja)o ten merginos maciau su aukstuoju.
Gabija rasyk ,kad pries kokius 3 metus baigiai kompiuteriu kursus, pradedanciuju lygi. Tai darbdavys zinos, kad tu bent jau kompa ijungti moki. Be to, parduotuveje yra tokios kompiuterizuotos kasos, kuriomis pardavejos naudojasi atsiskaitinedamos su klientais ir pan. Tai , nors as kompa tikrai neblogai ismanau, man ta ju kasa - tamsus miskas. Vistiek jie apmoko, kaip su jom dirbti.
O del aukstojo tu irgi nepergyvenk. Yra toks posakis, kad darbdavys nusprendzia ar tinka jam tas zmogus ar ne per pirmas sekundes, kai tu ieisi i jo kabineta. Juk tada jis dar tikrai nezino su aukstuoju tu ar be! Sekmes! Jei gausi darbeli parasyk! TIk savrbiausia, nesumenkink saves. Jei nori dirbti, ismokti ka nors naujo - taip jiems visiems ir pasakyk!
del kompo siulyciau rasyti kompiuterinio rastingumo pagrindai, galimybė įgūdžius tobulinti.
Dar karta aciu,siandien padaviau savo cv ,o toliau jau bus matyt......
Merginos noreciau jusu paklausti. Noriu i ivairiausias parduotuves siusti savo cv, bet kaip parasyti kad noriu pardavejos darbo, o ne pagal spacialybe.
Ganga, taip ir parasyk. Lapo viruje kur per viduri rasai Curriculum Vitae
apacioje: pardavejos pareigoms
seminare kai buvau tai mums rekomendavo Curriculum Vitae pakeisti Vardu ir pavarde per viduri...o kodel siulai rasyti Curriculum Vitae ? Siaip ir taip aisku koks tai dokumentas is formos ir teksto isdestymo? Ka apie tai zinai? gal tai standartas?
Didelis dėkui Akva
Nemanau, kad tai standartas, tas Curriculum Vitae. Bet kai jis lapo viduryje, dar gal siek tiek didesniu sriftu, tai kazkaip iskart aisku, kad zmogus darbo iesko. As visur taip rasiau. O jei tik pavarde, tai gal ir tinka, nezinau tiesa pasakius. Bet tas Curr..Vi.. - man rimciau atrodo. Juk skelbimuose irgi praso darbdaviai CV... Tai gauti turi CV, o ne vien tin pavarde. As rasydamas tokius dalykus naudojuosi dazniausia vokiska laisku ir Cv knyga DUDEN. Turiu jos gal pernai metu leidima. TAi ten visur virsuje raso C..V...
aisku, mes cia bandom kanadieciu modeli adaptuoti tai uzvardinimo nenaudojam nes pati forma jau sako, kame reikalas ir plius kokiu tikslu po pavarde parasom...
nors ne esme cia taip ar kitaip svarbu kokia patirti turi ir kaip ja surasyti, kad atkreiptum demesi...
nedarykit klaidos, pacios rasykit CV, nes jau is to darbdavys sprendzia apie darbuotoja
jei pergera parasysit, tikesis labai daug, taip kad pagal savo sugebejimus ir galimybes darykit... juk cia nera nieko sunkaus - keli sausi aprasymai
siaip del kompo : internetas, el. pastas, word, exel, powerpoint - rasai viska, ka zinai, ka sugebi
O tarkim rasant angliskai CV (noriu isidarbinti Airijoj), galima visa ta lietuviska tvarka isversti i anglu kalba? Ar tik to uzteks? Nes ten kur domejausi, tai rase, kad reikia rasyti ir kokia savanorisko darbo patirti turi ir dar visokiu lietuviams nebudingu dalyku. pasimetusi esu...
Ar reikia nurodyti , kad nuo tokių iki tokių metų buvai vaiko priežiūros atostogose . Jeigu reikia , tai kur ?
kad buvai vaiko priežiūros atostogose į CV nerašoma. Ta fakta galesi atskleisti pokalbio metu, kai darbdavys paklaus ka veikei tuo laikotarpiu kai nedirbai.
Cia airijoje reik teirautis kaip jie reaguos gave ne tokia kaip įprasta CV
Drįstu priestarauti ir skatinu merginas neapsiriboti sausais aprasymais, reikia kurybiskai i CV rasyma paziureti...antraip su sausu CV ne vienus metus kils klausimas kodel as dar nepakviesta nei i viena pokalbi??? Sausas ir glaustas tekstas tinka mini CV-kaip ir vizitine, kur save pareklamuoji gali visada tureti su savimi ir reikalui esant paduoti pretendentui i darbdavius-budas kaip i save atkreipti demesi!
butinai! ir ne anglakalbiai turetu rasydami nepadaryti klaidu!!!!!vardindami ivaldytas programas!
ar galima parasyti per gera
ir dar kaip galima, buvau susidurus
mergaitės, padėkit. Šiuo metu baigiau socialinės pedagogikos studijas(bakalaurą) ir intensyviai ieškau darbo . Kadangi mano mieste darbai nesimėto, tai vienintelis skelbimas, kurį dabar radau- ieškoma "Topo centro" skyriaus vedėja. Žinau, kad tai visiškai nesusiję su mano specialybe. Skelbime nurodyta, kad reikalingi buchalterinės apsakaitos pagrindai( esu pakankamai gabi ir galėčiau to išmokti, baigti kažkokius kursus).Kažkaip man knieti pabandyti laimę(juolab kad įsidarbinti kituer nematau galimybių). Gal galite patarti, kaip man rašyti CV ir motyvacinį laišką? Ir ar išvis verta man bandyti, jei bieko toje srityje nenusimanau? Labai didelis ačiū už pagalbą. (beje, darbo patirties neturiu- tik ką baigiau studijas).
pala, tai negi as budama atostogose turiu rasyt kad nedirbu??? taigi sodros knygelej tai nera jokio iraso apie isdarbinima
buvimas vaiko prieziuros atostogose ieina i darbo laika, jis ir rasomas nuo kada idarbinta, bet papildomai prirasyti kad auginai vaika i CV _as nerasyciau
taip ir parasyk, kad esi gabi! o kitus patarimus gali rasti ankstesniuose postuose, visi jie geri, del motyvacinio žr. skyrelyje apie motyvacini laiska
didelis ačiū už patarimus ir padrąsinimą..man jo tikra reikia
aciu i stopke neipilsi! arba geriau maza dovanele nei didelis ACIU! Sekmes
Ir jokiu budu nerasykite, juk visos zinom, kaip darbdaviai nenori "tu, su vaikais"
Bet pokalbio metu tai turėsi pasakyti, kad augini vaiką. Aš irgi taip darau, bet pokalio metu paklausia apie vaikus. Tai ką, neigsi, kad neturi. Nėra tikslo.
gyvenimo aprasymas, t.y. CV ir yra skirtas aprasyti savo issilavinima bei darbine veikla, o pokalbis skirtas smulkiau viska isnagrineti. Todel kad pokalbio metu paklaus apie vaikus tai jokia tragedija, tiesiog jei jau darbinates ir zinote, kad biuleteniai nebus pageidaujami turite pasirupinti kas bus su vaikais kai jie sirgs. Viska pokalbyje ir isdestote: taip auginu vaika/ vaikus. Jie labai savarankiski, uzsigrudine, nes nuo mazu dienu lankom baseina, daug bunam lauke ir t.t. daug maz kas galetu buti panasu i tiesa
Vienur prašo CV, kitur gyvenimo aprašymo, kuo skiriasi ir kaip tą Gyvenimo aprašymą rašyti. Jei kuri turit CV ir gyvenimo aprašymą, įmeskit man į asmeninę, nes kaip sakant reikia man normalaus pvz., nes kur parodyta tie pvz., portaluose kažkoki beryšio, man ūkiškai reikia
Dėkui
Nu CV ir gyvenimo aprasymas tai vienas ir tas pats dalykas juk
Paskaitykite cia apie tai, kaip rasyti Gyvenimo aprasyma
http://ualgiman.tinklapis.lt/curriculum_vitae.htm |