Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: CV
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Karvė Supermodelis
Gal zinot imoniu ar organizaciju kas gali parasyti gera CV.
ader
ir pati gali parasyti gera cv, o info yra hhtp://www.cvonline.lt arba http://www.cv.lt

Karvė Supermodelis
Galiu parasyti nebloga cv, o man reikia super CV. Tiksliau ne man o vyrui.
ader
Paskambink MEDIA WORKS: 2107501
DOLRIVA: 2628190

Cia imones kurios konsultuoja idarbinimomklausimai, padeda sudaryti cv, gyvenimo aprasymus ir t.t.
Kalinka
as rasau....bet zinok per gera CV irgi blogai, pvz draugelkai pardavejai su pagrindiniu issilavinimu tokia parasiau kad nieks nedarbina, pokalbio metu pasako: siuo metu mes jums neturime ka pasiulyti, kadangi mums reikia tik pardavejos...tai apakus buvau visa menesi motera be darbo slankiojo ir kur nueina nieks nepriima, tipo pagal jusu sugebejimus neturime ka pasiulyti...Ji sako man uztenka minimumuo, o jai darbdaviai sako:- butu netikslinga tokiu gabumu zmogui siulyti tokia vieta...ir t.t. pasigailejau ir perrasiau paprastesne- ta pacia diena isejo bandyti dirbti... biggrin.gif siuo metu jau ir alga pirma gavo...
Karvė Supermodelis
o kiek tai kainuoja?
rusne
QUOTE (Kalinka @ 2004 05 07, 08:43)
as rasau....bet zinok per gera CV irgi blogai, pvz draugelkai pardavejai su pagrindiniu issilavinimu tokia parasiau kad nieks nedarbina, pokalbio metu pasako: siuo metu mes jums neturime ka pasiulyti, kadangi mums reikia tik pardavejos...tai apakus buvau visa menesi motera be darbo slankiojo ir kur nueina nieks nepriima, tipo pagal jusu sugebejimus neturime ka pasiulyti...Ji sako man uztenka minimumuo, o jai darbdaviai sako:- butu netikslinga tokiu gabumu zmogui siulyti tokia vieta...ir t.t. pasigailejau ir perrasiau paprastesne- ta pacia diena isejo bandyti dirbti... biggrin.gif siuo metu jau ir alga pirma gavo...

g.gif idomu. Pasirodo dar ir taip buna biggrin.gif
Medeina
Kalinka,tikrai,kiek kainuoja?Man irgi ne prošalį L.gera CV, nes kur pasirašiau cv-online, atrodo ne tai kad nykokai, bet labai jau standartiškai.Būtų pusė bėdos, svarbiau - motyvacinis laiškas (p.s.jei rašai wink.gif ).
neraj
QUOTE (Kalinka @ 2004 05 07, 09:43)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kalinka
QUOTE (elija @ 2004 05 07, 21:24)
Kalinka,tikrai,kiek kainuoja?Man irgi ne prošalį L.gera CV, nes kur pasirašiau cv-online, atrodo ne tai kad nykokai, bet labai jau standartiškai.Būtų pusė bėdos, svarbiau - motyvacinis laiškas (p.s.jei rašai wink.gif ).

viskas yra parasoma, bet norint gera parasyti reik labai gerai pazinti zmogu, kad neprirasyti to kas greit is maiso kaip yla islis, zinoti ko zmogus siekia ir ka gali pasiulyti darbdaviui realiai. Tiesa sakant kainu nezinau...savi tempia natura... biggrin.gif ir kai gauna pirma alga baliun pakviecia(gaila bet neisdristu pasakyti kad geriau man butu grynais, bet kadangi nesugebu saltu snukiu pateikt savo kainos tai ir toliau viskas nezinioje.)aisku priklauso nuo ideto darbo ir pasiektu rezultatu.Vieniek kainuos Vilniuje kitiek siauliuose, nu kazkur 20 lt?(CV) ir panasiai tiek motyvacinis, ieina apipavidalinimas ir konsultacija bei rekomendacijos einant į pokalbį...Gal kas domejosi kiek ima firmos uz tokias paslaugas?
Kalinka
EIRELITA SIULO PASLAUGAS:Gyvenimo aprašymas (CV) lietuvių kalba – 40 lt.
Motyvacinio laiško rašymas lietuvių kalba – 35 lt.
Gyvenimo aprašymo ir motyvacinio laiško rašymas lietuvių kalba – 65 lt.

CV rašymas anglų kalba – 60 lt.
Motyvacinio laiško rašymas anglų kalba – 70 lt.
CV ir motyvacinio laiško rašymas anglų kalba – 110 lt.

Jau parašyto gyvenimo aprašymo vertimas į anglų kalbą – 50 lt.

Užsisakydami CV anglų kalba, papildomai už 20 lt. galite gauti ir lietuvišką jo variantą.

Papildyta @ [mergetime]1084434283[/mergetime]
NOVA LUX
CV
Lietuvių kalba 15 Lt

Anglų kalba 25 Lt

Vokiečių kalba 25 Lt

MOTYVACINIS liet k nuo 30lt

Papildyta @ [mergetime]1084435093[/mergetime]
WWW.CV.LT

Lietuviškai:
Paslauga Kaina, Lt.

--------------------------------------------------------------------------------

CV įvertinimas ir konsultacijos 19
CV arba kreipimosi laiško redagavimas 59
CV arba kreipimosi laiško parašymas 69
Kreipimosi laiškas ir CV redagavimas 89
Kreipimosi laiškas ir CV parašymas 119

Angliškai:
Paslauga Kaina, Lt.

--------------------------------------------------------------------------------

CV įvertinimas ir konsultacijos 19
CV arba kreipimosi laiško redagavimas 69
CV arba kreipimosi laiško parašymas 89
Kreipimosi laiškas ir CV redagavimas 109
Kreipimosi laiškas ir CV parašymas 139

Dėl paslaugų kreipkitės telefonu Vilniuje: (85) 2107500.
Gabijja
Sveikos,mamytes...man reikia parasyti savo cv ,bet net nezinau ka tokio rasyti kai 10 metu auginau vaikus is ju tik 3 metus dirbau kirpykloje.Dabar ruosiuos eiti dirbti pardaveja-konsultante.Gal galite man padeti blush-anim-cl.gif
Akva
Gabija, gal tiks tau mano variantas:
Kairiame kampe parasyk kam siusi ta CV, t.y. firmos pavadinimas, adrsesas ir t.t.

Curriculum Vitae-per puslapio viduri

Vardas
Pavarde
Gimimo metai
Gyvenamoji vieta
Seimynine padetis
Issilavinimas
Darbo patirtis:
pvz 2000-2003 kirpeja, (parasyk firmos pavadinima)

Darbo pobudis:
klientu aptarnavimas, darbas su tiekejais: ivairiu kirpyklos priemoniu uzsakymas (as nezinau ar tiksliai pasakiau "priemones", bet gali isvardinti, kas tai buvo: plauku dazai, iv.plauku kosmetikos priemones ir t.t.). Uzsakymu ivykdymo kontrole (t.y. ar tiekejas teisinga kieki ir teisinga kaina jums pristate uzsakytas prekes).
Jei moki dirbti kompu, parasyk: darbas kompiuteriu.

Asmenines savybes: esu darbsti, komunikabili, punktuali, savarankiska, greitai moku priimti sprendimus, lanksti, nekonfliktiska ir t.t.

Gale
Vardas Pavarde ir parasas
vaikštau
Siaip jau CV parasyti genijum but nereikia, o dar pinigus uz tai moket g.gif . CV nereikia nurodineti seimynines padeties ir gimimo metu. CV reikia nuroddyti issilavinima ir darbine padeti atgaline tvarka ir tuos sugebejimus bei igudzius kurie tavo nuomone bus svarbus busimam darbui.
Akva
Ir dar: esu daug CV rasiusi, teko ir paciai i darba priimineti, tu tik nenusimink, jei as ten parasiau tai ko tu nedarei, pvz gal nedirbai su tiekejais.... Bet juk tavo busimas darbdavys to neturi zinoti!!! Jei tas darbas yra pardavejos-konsultantes, tai ji privalo moketi dirbti ir su klientais ir su tiekejais. Tiesa, atejus i bet kuria nauja firma, darbo pobudis gerokai visu skiriasi, nors darbuotoju pavadinimai (pvz pardaveja-konsultante) tie patys.
jei CV parasysi: auginau vaikus, kirpau zmones ir taskas - nieko neiseis! Darbdaviui idomus tas potencialus jo firmos darbuotojas, kuris sugeba teisingai ir patraukliai save pateikti (turiu galvoje ne tik isvaizda!), t.y. "parduoti".

Sekmes!
Fea
QUOTE (bugen @ 2004 06 02, 09:22)
. CV nereikia nurodineti seimynines padeties ir gimimo metu. CV reikia nuroddyti issilavinima ir darbine padeti atgaline tvarka ir tuos sugebejimus bei igudzius kurie tavo nuomone bus svarbus busimam darbui.

Nu kaip jau nereikia gimimo metu ir seimynines padeties? blink.gif Nu pirma karta girdziu. Ir siaip , jei buciau darbdavys, pageidauciau, kad tokia info atsispindetu CV.
Akva
QUOTE (bugen @ 2004 06 02, 09:22)
Siaip jau CV parasyti genijum but nereikia, o dar pinigus uz tai moket g.gif . CV nereikia nurodineti seimynines padeties ir gimimo metu. CV reikia nuroddyti issilavinima ir darbine padeti atgaline tvarka ir tuos sugebejimus bei igudzius kurie tavo nuomone bus svarbus busimam darbui.

Bugen, kada paskutini karta rasei CV?
CV yra 2 rusiu: 1. glausta, tai kokia as nurodziau. 2. isplestine, ji kitaip vadinasi Motyvaciniu laisku. Vat jame nenurodoma nei gimimo metai, nei gyvenamoji vieta.

Darbdavys paemes i rankas cv turi zinoti kiek jai metu (gal jis 16-likines iesko), kur ji gyvena (gal ji gyvena Vilniuje o jis nori moters is kaimo)
Fea
QUOTE (Akva @ 2004 06 02, 09:25)

Darbdavys paemes i rankas cv turi zinoti kiek jai metu (gal jis 16-likines iesko), kur ji gyvena (gal ji gyvena Vilniuje o jis nori moters is kaimo)

Butent apie tai ir sneku wink.gif
Gabijja
Labai ,labai aciu Akva uz patarimus bandysiu parasyti.Seip mane gazdina tai kad neturiu aukstojo issilavinimo(nors prekyboje nereikalauja)o ten merginos maciau su aukstuoju. sad.gif Ir dar ,gal patartumet ka rasyti del kompiuteriniu sugebejimu.As pati tik namuose siek tiek rasineju,galima sakyti tik pradmenys.Tai taip ir rasyti g.gif
Akva
Gabija rasyk ,kad pries kokius 3 metus baigiai kompiuteriu kursus, pradedanciuju lygi. Tai darbdavys zinos, kad tu bent jau kompa ijungti moki. Be to, parduotuveje yra tokios kompiuterizuotos kasos, kuriomis pardavejos naudojasi atsiskaitinedamos su klientais ir pan. Tai , nors as kompa tikrai neblogai ismanau, man ta ju kasa - tamsus miskas. Vistiek jie apmoko, kaip su jom dirbti.

O del aukstojo tu irgi nepergyvenk. Yra toks posakis, kad darbdavys nusprendzia ar tinka jam tas zmogus ar ne per pirmas sekundes, kai tu ieisi i jo kabineta. Juk tada jis dar tikrai nezino su aukstuoju tu ar be!

Sekmes!
Jei gausi darbeli parasyk! TIk savrbiausia, nesumenkink saves. Jei nori dirbti, ismokti ka nors naujo - taip jiems visiems ir pasakyk!
Kalinka
QUOTE (Gabijja @ 2004 06 02, 13:10)
Labai ,labai aciu Akva uz patarimus bandysiu parasyti.Seip mane gazdina tai kad neturiu aukstojo issilavinimo(nors prekyboje nereikalauja)o ten merginos maciau su aukstuoju. sad.gif Ir dar ,gal patartumet ka rasyti del kompiuteriniu sugebejimu.As pati tik namuose siek tiek rasineju,galima sakyti tik pradmenys.Tai taip ir rasyti g.gif

del kompo siulyciau rasyti kompiuterinio rastingumo pagrindai, galimybė įgūdžius tobulinti.
Gabijja
Dar karta aciu,siandien padaviau savo cv ,o toliau jau bus matyt...... smile.gif
Ganga
Merginos noreciau jusu paklausti. Noriu i ivairiausias parduotuves siusti savo cv, bet kaip parasyti kad noriu pardavejos darbo, o ne pagal spacialybe.
Akva
Ganga, taip ir parasyk. Lapo viruje kur per viduri rasai Curriculum Vitae
apacioje: pardavejos pareigoms
Kalinka
QUOTE (Akva @ 2004 06 08, 11:32)

seminare kai buvau tai mums rekomendavo Curriculum Vitae pakeisti Vardu ir pavarde per viduri...o kodel siulai rasyti Curriculum Vitae ? Siaip ir taip aisku koks tai dokumentas is formos ir teksto isdestymo? Ka apie tai zinai? gal tai standartas?
Ganga
Didelis dėkui Akva rolleyes.gif
Akva
QUOTE (Kalinka @ 2004 06 08, 14:53)
QUOTE (Akva @ 2004 06 08, 11:32)

seminare kai buvau tai mums rekomendavo Curriculum Vitae pakeisti Vardu ir pavarde per viduri...o kodel siulai rasyti Curriculum Vitae ? Siaip ir taip aisku koks tai dokumentas is formos ir teksto isdestymo? Ka apie tai zinai? gal tai standartas?

Nemanau, kad tai standartas, tas Curriculum Vitae. Bet kai jis lapo viduryje, dar gal siek tiek didesniu sriftu, tai kazkaip iskart aisku, kad zmogus darbo iesko. As visur taip rasiau. O jei tik pavarde, tai gal ir tinka, nezinau tiesa pasakius. Bet tas Curr..Vi.. - man rimciau atrodo.
Juk skelbimuose irgi praso darbdaviai CV... Tai gauti turi CV, o ne vien tin pavarde. As rasydamas tokius dalykus naudojuosi dazniausia vokiska laisku ir Cv knyga DUDEN. Turiu jos gal pernai metu leidima. TAi ten visur virsuje raso C..V...
Kalinka
aisku, mes cia bandom kanadieciu modeli adaptuoti tai uzvardinimo nenaudojam nes pati forma jau sako, kame reikalas ir plius kokiu tikslu po pavarde parasom...
nors ne esme cia taip ar kitaip svarbu kokia patirti turi ir kaip ja surasyti, kad atkreiptum demesi... biggrin.gif
mama_x2
nedarykit klaidos, pacios rasykit CV, nes jau is to darbdavys sprendzia apie darbuotoja wink.gif
jei pergera parasysit, tikesis labai daug, taip kad pagal savo sugebejimus ir galimybes darykit...
juk cia nera nieko sunkaus - keli sausi aprasymai g.gif
mama_x2
QUOTE (Kalinka @ 2004 06 03, 12:48)
del kompo siulyciau rasyti kompiuterinio rastingumo pagrindai, galimybė įgūdžius tobulinti.

siaip del kompo : internetas, el. pastas, word, exel, powerpoint - rasai viska, ka zinai, ka sugebi wink.gif
Christa
O tarkim rasant angliskai CV (noriu isidarbinti Airijoj), galima visa ta lietuviska tvarka isversti i anglu kalba? Ar tik to uzteks? Nes ten kur domejausi, tai rase, kad reikia rasyti ir kokia savanorisko darbo patirti turi ir dar visokiu lietuviams nebudingu dalyku. pasimetusi esu... huh.gif
Svajoklyte
Ar reikia nurodyti , kad nuo tokių iki tokių metų buvai vaiko priežiūros atostogose . Jeigu reikia , tai kur ? g.gif
Kalinka
QUOTE (Vidulė @ 2004 06 24, 13:35)
Ar reikia nurodyti , kad nuo tokių iki tokių metų buvai vaiko priežiūros atostogose . Jeigu reikia , tai kur ? g.gif

kad buvai vaiko priežiūros atostogose į CV nerašoma. Ta fakta galesi atskleisti pokalbio metu, kai darbdavys paklaus ka veikei tuo laikotarpiu kai nedirbai.
Kalinka
QUOTE (Christa @ 2004 06 18, 14:23)
O tarkim rasant angliskai CV (noriu isidarbinti Airijoj), galima visa ta lietuviska tvarka isversti i anglu kalba? Ar tik to uzteks? Nes ten kur domejausi, tai rase, kad reikia rasyti ir kokia savanorisko darbo patirti turi ir dar visokiu lietuviams nebudingu dalyku. pasimetusi esu... huh.gif

Cia airijoje reik teirautis kaip jie reaguos gave ne tokia kaip įprasta CV biggrin.gif o savanoriskus darbus ir musuose reik rasyt jei nesi dirbes "tikro darbo", pvz savo noru zaidei vaiku namuose su vaikais, kaimynu vaikus priziurejai, dalyvavai nepelno organizaciju veikloje, žygiuose, akcijose, priziurejai tevams isvykus senelius ir t.t. is to darbdavys gali daryti prielaidas apie tavo aktyvuma, darbstuma, samoninguma, pareiginguma, ir t.t. Bet reik ziureti ka duos tas irasas. Nes jei ieskai vadybininko darbo tai vaiku prieziura kaip ir ne prie ko. Bet velgi kaip i ta paziuresi, vadybininkui reik moketi planuoti laika, svarbu aktyvumas, tai jei gebejai derinti pagalba daugiavaikei kaimynei su mokslais irgi yra +.
Kalinka
QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 17, 11:01)
nedarykit klaidos, pacios rasykit CV, nes jau is to darbdavys sprendzia apie darbuotoja wink.gif
jei pergera parasysit, tikesis labai daug, taip kad pagal savo sugebejimus ir galimybes darykit...
juk cia nera nieko sunkaus - keli sausi aprasymai g.gif

Drįstu priestarauti ir skatinu merginas neapsiriboti sausais aprasymais, reikia kurybiskai i CV rasyma paziureti...antraip su sausu CV ne vienus metus kils klausimas kodel as dar nepakviesta nei i viena pokalbi??? Sausas ir glaustas tekstas tinka mini CV-kaip ir vizitine, kur save pareklamuoji gali visada tureti su savimi ir reikalui esant paduoti pretendentui i darbdavius-budas kaip i save atkreipti demesi! wink.gif Jei darbdavys susidomi, tuomet jus turite tureti paruosusi is koto vercianti CV- ispudinga, netiketa, idomu, tvarkinga, isskirtini!!!!
Kalinka
QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 17, 11:03)
siaip del kompo : internetas, el. pastas, word, exel, powerpoint - rasai viska, ka zinai, ka sugebi wink.gif

butinai! ir ne anglakalbiai turetu rasydami nepadaryti klaidu!!!!!vardindami ivaldytas programas! wink.gif
vabalas

ar galima parasyti per gera wink.gif jeigu rasai teisybe ir nemeluoji biggrin.gif
Kalinka
QUOTE (vabalas @ 2004 07 02, 12:07)

ar galima parasyti per gera wink.gif jeigu rasai teisybe ir nemeluoji biggrin.gif

ir dar kaip galima, buvau susidurus smile.gif pvz pardavejos darbo apie ta pacia darbine veikla galima netgi reikia parasyti skirtingo lygio darbdaviams, apie ta pati tik skirtingai isdestyti, pateikti, apibudinti, kitu rakursu. Į prekybos centra kasininkei bus sausa paprasta, jei rubu parduotuveje, zukles, aukso dirbiniams vietai uzimti kitokia...Jei darbdavio , darbo vietos, salygu, algos lygis neaukstas, persistengus CV darbdavys bijos toki priimti, nes nesugebes tooookio darbuotojo islaikyti ir jo neteks...100 variantu... wink.gif
Tekila
mergaitės, padėkit. Šiuo metu baigiau socialinės pedagogikos studijas(bakalaurą) ir intensyviai ieškau darbo . Kadangi mano mieste darbai nesimėto, tai vienintelis skelbimas, kurį dabar radau- ieškoma "Topo centro" skyriaus vedėja. Žinau, kad tai visiškai nesusiję su mano specialybe. Skelbime nurodyta, kad reikalingi buchalterinės apsakaitos pagrindai( esu pakankamai gabi ir galėčiau to išmokti, baigti kažkokius kursus).Kažkaip man knieti pabandyti laimę(juolab kad įsidarbinti kituer nematau galimybių). Gal galite patarti, kaip man rašyti CV ir motyvacinį laišką? Ir ar išvis verta man bandyti, jei bieko toje srityje nenusimanau? Labai didelis ačiū už pagalbą. (beje, darbo patirties neturiu- tik ką baigiau studijas).
traliabum
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 02, 10:55)
kad buvai vaiko priežiūros atostogose į CV nerašoma. Ta fakta galesi atskleisti pokalbio metu, kai darbdavys paklaus ka veikei tuo laikotarpiu kai nedirbai.

pala, tai negi as budama atostogose turiu rasyt kad nedirbu??? taigi sodros knygelej tai nera jokio iraso apie isdarbinima ohmy.gif
Kalinka
QUOTE (traliabum @ 2004 07 06, 18:26)
pala, tai negi as budama atostogose turiu rasyt kad nedirbu??? taigi sodros knygelej tai nera jokio iraso apie isdarbinima ohmy.gif

buvimas vaiko prieziuros atostogose ieina i darbo laika, jis ir rasomas nuo kada idarbinta, bet papildomai prirasyti kad auginai vaika i CV _as nerasyciau biggrin.gif
Kalinka
QUOTE (Tekila @ 2004 07 06, 17:48)
mergaitės, padėkit. Šiuo metu baigiau socialinės pedagogikos studijas(bakalaurą) ir intensyviai ieškau darbo . Kadangi mano mieste darbai nesimėto, tai vienintelis skelbimas, kurį dabar radau- ieškoma "Topo centro" skyriaus vedėja. Žinau, kad tai visiškai nesusiję su mano specialybe. Skelbime nurodyta, kad reikalingi buchalterinės apsakaitos pagrindai( esu pakankamai gabi ir galėčiau to išmokti, baigti kažkokius kursus).Kažkaip man knieti pabandyti laimę(juolab kad įsidarbinti kituer nematau galimybių). Gal galite patarti, kaip man rašyti CV ir motyvacinį laišką? Ir ar išvis verta man bandyti, jei bieko toje srityje nenusimanau? Labai didelis ačiū už pagalbą. (beje, darbo patirties neturiu- tik ką baigiau studijas).

taip ir parasyk, kad esi gabi! o kitus patarimus gali rasti ankstesniuose postuose, visi jie geri, del motyvacinio žr. skyrelyje apie motyvacini laiska smile.gif Jei rastum, pasiskaityk Šiauliu univero"karjera siandien ir rytoj" viska! ne tik CV pvz! wink.gif Tikrai pasirasysi nebloga. O jei tik kokia vieta yra tai ir bandyk, net jei kazkas ir netinka, tik aisku, proto ribose, įgysi patirties dalyvauti atrankose
Tekila
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 07, 07:19)
taip ir parasyk, kad esi gabi! o kitus patarimus gali rasti ankstesniuose postuose, visi jie geri, del motyvacinio žr. skyrelyje apie motyvacini laiska smile.gif Jei rastum, pasiskaityk Šiauliu univero"karjera siandien ir rytoj" viska! ne tik CV pvz! wink.gif Tikrai pasirasysi nebloga. O jei tik kokia vieta yra tai ir bandyk, net jei kazkas ir netinka, tik aisku, proto ribose, įgysi patirties dalyvauti atrankose

didelis ačiū už patarimus ir padrąsinimą..man jo tikra reikia wink.gif
Kalinka
QUOTE (Tekila @ 2004 07 08, 12:22)
didelis ačiū už patarimus ir padrąsinimą..man jo tikra reikia wink.gif

aciu i stopke neipilsi!
arba
geriau maza dovanele nei didelis ACIU! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sekmes smile.gif
SoniaSonia
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 07, 06:58)
buvimas vaiko prieziuros atostogose ieina i darbo laika, jis ir rasomas nuo kada idarbinta, bet papildomai prirasyti kad auginai vaika i CV _as nerasyciau biggrin.gif

Ir jokiu budu nerasykite, juk visos zinom, kaip darbdaviai nenori "tu, su vaikais" mad.gif g.gif , tipo patys vaiku neturi... As irgi nerasau. Ir va ryt einu i pokalbi del darbo:) wink.gif
*Varlė*
Bet pokalbio metu tai turėsi pasakyti, kad augini vaiką. Aš irgi taip darau, bet pokalio metu paklausia apie vaikus. Tai ką, neigsi, kad neturi. Nėra tikslo.
Kalinka
QUOTE (pupa @ 2004 07 09, 05:24)
Bet pokalbio metu tai turėsi pasakyti, kad augini vaiką. Aš irgi taip darau, bet pokalio metu paklausia apie vaikus. Tai ką, neigsi, kad neturi. Nėra tikslo.

gyvenimo aprasymas, t.y. CV ir yra skirtas aprasyti savo issilavinima bei darbine veikla, o pokalbis skirtas smulkiau viska isnagrineti. Todel kad pokalbio metu paklaus apie vaikus tai jokia tragedija, tiesiog jei jau darbinates ir zinote, kad biuleteniai nebus pageidaujami turite pasirupinti kas bus su vaikais kai jie sirgs. Viska pokalbyje ir isdestote: taip auginu vaika/ vaikus. Jie labai savarankiski, uzsigrudine, nes nuo mazu dienu lankom baseina, daug bunam lauke ir t.t. daug maz kas galetu buti panasu i tiesa wink.gif ar artima tiesai. Kitas variantas, taip auginu, gyvenam su anyta/mama kuri nedirba ir gales pasirupinti vaikais. T. y. vienu dviem sakiniais turit nuraminti darbdavi kad jus jau apgalvojote kaip jus derinsit darba su seima
uolma
Vienur prašo CV, kitur gyvenimo aprašymo, kuo skiriasi ir kaip tą Gyvenimo aprašymą rašyti. Jei kuri turit CV ir gyvenimo aprašymą, įmeskit man į asmeninę, nes kaip sakant reikia man normalaus pvz., nes kur parodyta tie pvz., portaluose kažkoki beryšio, man ūkiškai reikia wink.gif
Dėkui
Fea
Nu CV ir gyvenimo aprasymas tai vienas ir tas pats dalykas juk smile.gif Tik kalbom skirtingom biggrin.gif
Doma
Paskaitykite cia apie tai, kaip rasyti Gyvenimo aprasyma

http://ualgiman.tinklapis.lt/curriculum_vitae.htm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.