MIRKCIUKELE
2005 12 12, 14:39
Sveikos, noreciau Jusu pagalbos, Jusu nuomones....tiesiog atejo toks momentas, kai reikia kazkam issipasakoti... Zodziu yra taip: nuo kazkur beveik 13 metu gyvenau pas teta.Issiskyre tevai, pradejo manimi nesirupinti. Ta moteris turejo savo seima, tad mane priglaude, nes as kaip ir gimine. Bet pas ja buvau nelabai laiminga...rekdavo, saukdavo del visokiu menkniekiu...Bet jos vyras buvo geras zmogus, uzstodavo mane visada... Zodziu isvaziavau i uzsieni studijuoti, suradau vyra (lietuvi) ir viskas nuo to prasidejo... Isejau su juo gyventi, o ji kalbedavo giminems, kad jis paliks mane, kur as tada eisiu, kad ji nepriims ir t.t..Zuvo mano tetis...labai pergyvenau, pradejau bendrauti su savo mama. Zodziu ten ivyko toks incidentas ir teta parase, kad atvaziuociau pasiimti savo daiktus...Nuo to laiko su ja nebendrauju (beveik metai)....bet sirdi labai grauzia nes ji man kaip motina tikra...nepakvieciau jos i diplomu iteikima, i vestuves....niekur....tiesiog su vyru apie tai negalim kalbeti, nes jis tuojau isizeidzia. Na jis uzpyko ant jos nes ji visiskai atsisake manes, parase kad as jai niekas ir t.t... SAKYKIT KA DARYTI; KAIP ELGTIS TOKIOJ SITUACIJOJ:aciu
Is tavo pasakojimo susidaro toks vaizdas,jog tavo teta nebuvo geras zmogus, tik smeize kaip ir pati rasai- tai kam viska atgaivinti, kam tau reikalingi tie nervai.Ir dar tavo pasakojime" ji tau kaip Motina"- tikros motinos nerekauja del menknikiu ant vaiku. O tau ar neskaudu, jog taves ji atsisake, juodina pries visus- pagalvok,negi tu jau nieko verta- ar tu turi siek tiek orumo!?Kam leidi juodinti Save?
Ir apkritai neaisku, del ko ta rysi nori atgaivinti, gal su dede nori bendrauti??
MIRKCIUKELE
2005 12 13, 10:08
QUOTE(FDS @ 2005 12 12, 15:35) Is tavo pasakojimo susidaro toks vaizdas,jog tavo teta nebuvo geras zmogus, tik smeize kaip ir pati rasai- tai kam viska atgaivinti, kam tau reikalingi tie nervai.Ir dar tavo pasakojime" ji tau kaip Motina"- tikros motinos nerekauja del menknikiu ant vaiku. O tau ar neskaudu, jog taves ji atsisake, juodina pries visus- pagalvok,negi tu jau nieko verta- ar tu turi siek tiek orumo!?Kam leidi juodinti Save? Ir apkritai neaisku, del ko ta rysi nori atgaivinti, gal su dede nori bendrauti?? Taip...istikruju noriu bendrauti su dede...ir prossenele, jie labai geri zmones, bet per ta teta neina, ji tik rekia daugiau nieko, o sunus lygiai toks pat kaip ir jinai....  Kazkaip nesmagu, norejau i vestuves pakviesti dedi, bet vyras sako tai kaip cia dabar ji viena pakviesi....Zmogus tikrai labai geras, visada mane uzstodavo...visada...jei ne as...jau buciau senai is tenai skridus-..
MIRKCIUKELE
2005 12 13, 10:09
beje...siuo metu gyvenu Vokietijoj...tad kad ir labai noreciau pora metu neiseis matytis su dedziu.
QUOTE(kitik @ 2005 12 13, 11:09) beje...siuo metu gyvenu Vokietijoj...tad kad ir labai noreciau pora metu neiseis matytis su dedziu. Per kelis metus daug kas uzsimirs, ir tu i visa tai zvelgsi kitaip galbut net pasikeis ir tavo teta, nors abejotna- kartais laikas ir atstumas zmones keicia.Taigi palik viska likimui,kuris viska sustatys i savas vietas.
MIRKCIUKELE
2005 12 13, 12:27
aciu labai uz Jusu nuomone....tiesiog jinai galbut pati to nejaute kiek blogo padare...vyra isvadino kui*liu giminems....aisku jie mums perdave...o paskui: Jus i vestuves nekvietet, i diplomu iteikima...o vyras mane kelis metus islaike....o ji as pinigu neturiu (na ji man ju niekada ir neduodavo), mes valgyti neturim ka...nors gyvena katik pastatytam dideliam name...
Happymother
2005 12 13, 13:58
Kitik , suprantu , kad tau skaudu esant tokioj situacijoje . Aš skatinčiau tave susitaikyti su teta . Aišku , suprantu , kad tau buvo skaudu , del jos poelgiu. Bet dabar aplinkybės pasikeitė tu gyveni toli nuo tetos . Bet manau , kad per visa gyvenima tu išgyvenai ir geru akimirkų pas ją . Jei nori , palaikyt santykius su dede turi nors toleruoti teta . Suprantu , kad yra skaudu . Kitas žingsnelis butu . Tai atleidimas jai . Ne del jos pačios , bet dėl savęs paties . Artėja gražios šventės kučios , kalėdos . Tai yra proga susitaikyti . Skatinčiau tave parašyt jai laišką išdestyti savo nuoskaudas ant popieriaus . Kviesti ja susitaikyti ir atnaujinti santykius .Aišku , jai jinai to norės .Manau tavo tetai bus proga apmastyti ir nuspręsti ar ji nori su jumis bendraut ar ne .
didelės sekmės tau .
M.A.M.A
2005 12 13, 14:39
Pritariu Happymother. Parašyk jiems nuoširdų laišką, papasakok, kaip jautiesi, jeigu neišeina - bent sveikinimo atviruką švenčių proga nusiųsk. Vėliau galėsi parašyti ir laišką. Turime sugebėti atleisti ir nesinešioti nuoskaudų savy, tik tada galime būti laimingi ir aplinkinius daryti laimingais. Linkiu sėkmės
... blogiausia, man atrodo, kad tavo giminės pasielgė negražiai, negeri tavo giminės,  nemanau, kad jie jaučiasi gerai, ogal?.....kad tarp tavęs ir tavo tetos gavosi konfliktas, jei jis tik dėl to kilo......  . Pabandyk parašyt tetai tik Kalėdinį sveikinimą, padėkot jai ir dėdei už tau skirtą laiką, parašyk apie save, savo dabartį, parašyk tik LAIŠKĄ, neliesk , ko nenorėtum liest. Gal paprasčiausiai pabandyk apgauti save, lyg viskas tarp jūsų gerai. Ir tik nelauk atsakymo........Issiusk laiška lyg Kalėdų seneliui. Tavo ir tetos santykiams reikia laiko, svarbu nepavėluot........ Tik labai tikėk ir viskas bus gerai, juk jei tiek laiko tu pas ją buvai, tu jai nesi svetima. Sekmės tau.
MIRKCIUKELE
2005 12 14, 12:49
aciu Jums labai...zinot ir man kilo tokia mintis parasyti jiems laiska,....bet vyras sako kas is to kad tu nusiusi, sako suplesys-..arba isvis neskaitys...Zodziu, manau vistiek nusiusiu ir viskas...o ar skaitys ar ne...ju problemos..nes ji labai uzsispyrusi...darydavo viska kad su teciu nesusitikciau...kai tetis (amzina atilsi) paskambino jai, paprase mano adreso ar telefono ir ji nesake..labai mane iskaudino...nes jis kazka jaute, kad mes issiskirsim po visam....o gimines mano tikrí kiaules, mociute (tevo mama)niekada manes nemylejo...visada sakydavo kad man sekas, o puskei ne, kad as baigiau mokslus, jinai ne...zodziu budavo visuomet visokiu problemu....is adatos padarytu vezimu...ta mociute (tetos sesuo) puskei viska supirkus masinas, butus...o pas mane kai atvaziuoja, duoda du litus....tiesiog man nereikia ju pinigu...man reikia ju meiles...kurios niekada negaudavau...nekencia manes...bet nezinau uz ka????uz tai, kad man sekasi labiau??Dieve, kokie jie....as kabinuos pati i gyvenima...baigiau aukstaji, dabar sedziu uzsieny...stengiames su vyru, kad nusipirktume ka nors...nes niekas nepadeda....mama padetu, bet pati viena gyvena. O jo tevai mazame miestelyje ir sunkai vercias....ir dar man pasako (mociute): tu daug laimingesne, tu turi geresni vyra, turi diploma, esi daug pasiekus....Negaliu, nezinau kas daros, sveikata labai suprastejo...jaudinuos del kiekvieno menkniekio...galvoju apie teta, apie dedi...is vienos puses noris susitaikyti is kitos ne....bet as nesu blogas zmogus...as jai atleisciau, bet abejoju tuo, ar ji man atleis....Aciu Jums uz Jusu laika....
SUPER HERA
2005 12 16, 00:18
kitik,jei gerai supratau,su mama augdama mazai bendravai.mamą atstojo teta.kad ji nuolat saukdavo ir kabinedavosi del mazmoziu,reiskia rupinosi,tokiu budu norėjo is taves ispauti kazka gero...blogai,kad nerandi budu prie jos prieti,negerai,kad daug svarbiu tau gyvenimo akimirku ji praziopsojo.ji myli tave,neisižadejo taves,o tavo mylimajam jaucia pavydą.ji kaip nuosavo daikto pavydi taves.idealus susitaikymo momentas butu tada,kada lauksies mazylio.tuomet nuolankiai mazojo vardu nuvyk pasveikinti mociutes.bet ir siaip,atleiski kad tai sakau,neasociali ir neligonė jegu ji yra,ja turi paveikti sie zodziai-myliu,atleiski,apkabink,o tavo vyras gal buities darbuose ka pades,kitaip teta jį vertinti pradėtu.na pagalvok,kokia spinta paremontuoti ar remontuka... svarbu saugoki ir branginki savo santuoka,jei kas negerai-tegul tai palieka uz seimos/UZ TAVO SEIMOS/duru.linkiu daug meilės,susitaikymo ir ramybės
MIRKCIUKELE
2005 12 16, 12:24
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 15, 23:18) kitik,jei gerai supratau,su mama augdama mazai bendravai.mamą atstojo teta.kad ji nuolat saukdavo ir kabinedavosi del mazmoziu,reiskia rupinosi,tokiu budu norėjo is taves ispauti kazka gero...blogai,kad nerandi budu prie jos prieti,negerai,kad daug svarbiu tau gyvenimo akimirku ji praziopsojo.ji myli tave,neisižadejo taves,o tavo mylimajam jaucia pavydą.ji kaip nuosavo daikto pavydi taves.idealus susitaikymo momentas butu tada,kada lauksies mazylio.tuomet nuolankiai mazojo vardu nuvyk pasveikinti mociutes.bet ir siaip,atleiski kad tai sakau,neasociali ir neligonė jegu ji yra,ja turi paveikti sie zodziai-myliu,atleiski,apkabink,o tavo vyras gal buities darbuose ka pades,kitaip teta jį vertinti pradėtu.na pagalvok,kokia spinta paremontuoti ar remontuka... svarbu saugoki ir branginki savo santuoka,jei kas negerai-tegul tai palieka uz seimos/UZ TAVO SEIMOS/duru.linkiu daug meilės,susitaikymo ir ramybės  taip istikruju as norejau ja kviesti i vestuves, bet mano vyras ir vyro mama pasake, kad ne, jokiu budu nenorim kad ji butu ir sugadintu svente....Beje jie dare vestuves!as nei lito nedasidejau. Beje labai jau keista israiska meiles, tik saukimas, rekimas, daugiau nieko....tvarkau kambarius, ka darai!!!!kaip uzriks!!per slapiai plauni, kai turesi savo namus galesi kaip nori plauti, o pas mane prasau daryk taip kaip as pasakysiu...issiplaudavau galva, paimdavau plauku dziovintuva dziovintis nes pvz.reikedavo greit iseiti....vel kaip suriks, mes pewr tave elektros neissimokam, lyginti pradedu, ka tu darai?!prirink reikiama kieki, tik tada lygink...ateina koks zmogus i svecius, pradeda mane vaikyti:atnesk ta, atnes ana...nespeju prisesti, oi nueik i rusi...atnesk agurku...Sunus ko paprasydavo, viska turedavau padaryti. Atnesk ta atnesk ana....buvau stumdoma. Tiesiog baisu atsiminti...Kai susipazinau su vyru, pasake kad as su juo nebusiu, su manimi niekas neigyvens.  buvau beviltiska...bet kiti zmones mane pastebedavo ir ivertindavo, jinai niekada....Esu dainavusi, nemazai pasiekusi...prasydavau jos kad ateitu pasiziureti, tai ji atrezdavo man neidomu. Buvau uzsidarius....gryzdavau is paskaitu ir iskarto i kambari...ji nebendravo su manim, kai pvz. dabar mama....as jos neteisinu (mamos). Ateidavau i virtuve, noredavau pavalgyti po paskaitu....o ji is kambario rekia jau: palik vyrams...tai vos nepasprinkdavau...nevalgydavau. As nesakau, kad ji blogas zmogus, bet manau ji ligonis yra, nes normalus zmogus taip nesielgia....is vyro jai jokios silumos (jie issiskyre), na bet gyvena kartu, kartu nemiega. Vyras mano tikrai auksinis....labai geras zmogus...jai nieko blogo nesake, nieko blogo nepadare, bet jis pasake man: as su kvailu zmogum nebendrausiu ir tiek... Tas sunus ir is manes noredavo pasipelnyti...skolindavos pinigu (negrazinamai), kai grizau is uzsienio (studijavau), parsiveziau pinigeliu, tai norejo ir tuos paimti...bet neisejo.Taiva, tokia mano istorija...Aciu uz patarimus...na bet ji mazu vaiku nemyli, jos vaika iki triju metuku augino jos mama, ji pasake taip: nekenciu naujagimiu spiegimo.Ir nemanau, kad ji atsileistu....
MIRKCIUKELE
2005 12 16, 12:27
beje, kad ji is manes norejo isspausti kazka gero...tai nera tiesa...nes as tikrai buvau ne tokia, kaip dabartines paaugles, as i sokius net labai retai eidavau, mokinaus labai gerai.Namuose sededavau, buvau namiseda.
SUPER HERA
2005 12 18, 13:13
perskaiciau ir pasiurpau.tau tik galiu patarti-dziaukis istrukusi is tos seimos.jau geriau susitaikyki su ta mintim,kad praeiti verciau pamirsti,nebesizemink ir nebeprasyki atleidimo-kuo nusikaltai,kad tau reiktu atsiprasyti,susitaikyti.zinai,kazkada turėjau vyresne drauge.labai mylejau jos vaikus,gryzusi is ,mokyklos juos priziurejau uz aciu.pries 4metus ta draugė isvyko dirbti i airija.gryzo po dvieju metu-net nesisveikina.galva iskėlusi pasakė-gryzau pas vaikus o daugiau nematau su kuo bendrauti.na tipo ubagai cia mes,pavargeliai, oji gi turtinga....skaudu begalo buvo.prarijau kaip karcia piliule ir visiskai ja pamirsau.isliko daug graziu prisiminimu,is jos ismokau auginti vaikus ir priziurėti...buk laiminga rytojumi ,turek svajoniu ir nesigreziok atgal.kartais apie kaikuriuos zmones mes galvojame klaidingai
QUOTE(Happymother @ 2005 12 13, 15:58) Kitik , suprantu , kad tau skaudu esant tokioj situacijoje . Aš skatinčiau tave susitaikyti su teta . Aišku , suprantu , kad tau buvo skaudu , del jos poelgiu. Bet dabar aplinkybės pasikeitė tu gyveni toli nuo tetos . Bet manau , kad per visa gyvenima tu išgyvenai ir geru akimirkų pas ją . Jei nori , palaikyt santykius su dede turi nors toleruoti teta . Suprantu , kad yra skaudu . Kitas žingsnelis butu . Tai atleidimas jai . Ne del jos pačios , bet dėl savęs paties . Artėja gražios šventės kučios , kalėdos . Tai yra proga susitaikyti . Skatinčiau tave parašyt jai laišką išdestyti savo nuoskaudas ant popieriaus . Kviesti ja susitaikyti ir atnaujinti santykius .Aišku , jai jinai to norės .Manau tavo tetai bus proga apmastyti ir nuspręsti ar ji nori su jumis bendraut ar ne . didelės sekmės tau . ir toks laiskas dar ja gal ir sugraudintu  kai ji tokia pikciuran ,kaip tu parasei
|
|