21 amžius- prakaito ir muilo kvapo propagavimą keičia malonesni kvapai.. Tad..Kuo atsiduodam?
Papildyta:
Mano kvepalų top 5
1 Thierry Mugler A MAN
2 Dior Fahrenheit
3 Diesel Fuel for life
4 Calvin Klein Be
5 Hermes Terre d'Hermès
21 amžius- prakaito ir muilo kvapo propagavimą keičia malonesni kvapai.. Tad..Kuo atsiduodam?
Papildyta: Mano kvepalų top 5 1 Thierry Mugler A MAN 2 Dior Fahrenheit 3 Diesel Fuel for life 4 Calvin Klein Be 5 Hermes Terre d'Hermès QUOTE(Kasaras @ 2010 04 21, 13:20) Tad.. Kuo atsiduodam? Kvepinkis nesikvepinęs, bet jei jau kažkuo atsiduodi, tai nepadės nei TOP 5-tukai, nei TOP 20-tukai... QUOTE(something else @ 2010 04 21, 13:30) Kvepinkis nesikvepinęs, bet jei jau kažkuo atsiduodi, tai nepadės nei TOP 5-tukai, nei TOP 20-tukai... Tema balansuojama vyrams. Tad žodis KVEPIAME keičiamas žodžiu panašiu (tik grubesniu) atitikmeniu ATSIDUODAME, kuris taip pat pažymi kvapą, ir nebūtinai NEIGIAMĄ.
Ačiū už pasiūlymą.
Kvepaliukų ir skuduriukų temos ,regis,apačioj...
O vyrai...visi jie ožiais atsiduoda-kvepink nekvepinęs...
vyras turi kvepeti pinigais
tikras vyras visada kvepia moteriskais kvepalais.
Šyvas - tavo didžiam nusivylimui ne.
kasaras kvepia silke.
Ne todel, kad zuvi valge. O todel, kad nesenai turejo lytiniu santykiu.
Paco Rabane XS
nu man toks vaizdas, kad tas blondinas tip top Erlickas
Lyginti genijų su idiotu ? lb išmanu...
ech jus
jei vyras smirdes,dvoks,tad kokia moteris i ji ziures? na jei tik tokia pati.... vyras turi kvepeti svara ir kvepalais,arba tik svara,tada jau gerai. o jei jis persmirdes ar dvokiantis ir dar kvepinasi tai visai s gaunasi. taigi vyriokai,turite kazkiek kvepeti,o ir praustis
Pacco Rabanne 1 Million superiniai.. na, bent jau maniskiui jie pasakiskai tinka...
neatsimenu, man geriausi tai armani black code, man rodos taip vadinosi, kazkada buvau pirkes duty free...geri buvo...cia pas mus kakaip nemaciau ju
penki alaus buteliai
Yves Saint Laurent M7
O man nerealūs yra Hugo Boss "Boss"
BVLGARI nepakeiciami
Antonio banderas "blue seduction" ir Chanel allure homme sport
Šviežio prakaito kvapas.
QUOTE(Matomas @ 2010 05 06, 15:57) Dauguma LT vyru kvepia siais puikiais kvepalais. Ir nebrangus svarbiausia. Problema, kad moteru, kurie joms patiktu, yra vienetai. Pas mus darbe buvo moteris, kuri jau nuo ankstyvo ryto siuo aromatu kvepejo. Nu naa... Žinai, šitam subtiliam kvapui yra vieta ir laikas. Darbe galioja kitos taisyklės. Ofise labiausiai tinka kvepėti kava. QUOTE(due drops @ 2010 05 06, 23:29) Primine viena pazistama,kuris teige,kad tikras vyras turi but siek tiek nesiskutes,siek tiek ikales ir kvepet prakaitu O šiek tiek nesiskutęs, man taip pat visai nieko... Ne darbe, žinoma. Bet kuriuo atveju, geriau truputi suprakaitavęs ir apšepęs, negu lakuotais nagais, laku supurkštais plaukais, pasipudravęs ir padauginęs kvepalų ant drabužių.
kadangi vis tiek suda malat, tai ir as noriu paklaust.
Ar jauciat, kai vyras ateina i darba po lytiniu santykiu? Del ko klausiu.. As treciadieniais, pries darbo pradzia, uzbegu pas sefo zmona ir ja padulkinu (sefas jau buna isejes i darba). Kadangi negaliu paveluot i darba, tai po sekso nesiprausiu. Tik nusivalau su servetele ir islekiu.. Tai butent treciadieniais sefas i mane kazkaip keistai ziuri ir vis ora uodzia... QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 19:51) kadangi vis tiek suda malat, tai ir as noriu paklaust. Ar jauciat, kai vyras ateina i darba po lytiniu santykiu? Del ko klausiu.. As treciadieniais, pries darbo pradzia, uzbegu pas sefo zmona ir ja padulkinu (sefas jau buna isejes i darba). Kadangi negaliu paveluot i darba, tai po sekso nesiprausiu. Tik nusivalau su servetele ir islekiu.. Tai butent treciadieniais sefas i mane kazkaip keistai ziuri ir vis ora uodzia... Sefas isvyste sestaji pojuti QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 19:51) kadangi vis tiek suda malat, tai ir as noriu paklaust. Ar jauciat, kai vyras ateina i darba po lytiniu santykiu? Del ko klausiu.. As treciadieniais, pries darbo pradzia, uzbegu pas sefo zmona ir ja padulkinu (sefas jau buna isejes i darba). Kadangi negaliu paveluot i darba, tai po sekso nesiprausiu. Tik nusivalau su servetele ir islekiu.. Tai butent treciadieniais sefas i mane kazkaip keistai ziuri ir vis ora uodzia... Gal sefo zmona labai zuvim trenkia? QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 19:51) As treciadieniais, pries darbo pradzia, uzbegu pas sefo zmona ir ja padulkinu (sefas jau buna isejes i darba). Kadangi negaliu paveluot i darba, tai po sekso nesiprausiu. Tik nusivalau su servetele ir islekiu.. Tai butent treciadieniais sefas i mane kazkaip keistai ziuri ir vis ora uodzia... Zmogaus, darancio karjera per direktorieniu tenkinima, neturetu jaudinti tokios smulkmenos.. Atsipalaiduokit.. O direktoriui gal tiesiog malonus jusu aromatas.. Gal anas uzsislaptines gejus.. Gal jis tiesiog susijaudina, kai tamsta, israudusiais skruostais ir zerinciomis akimis, isiverziat i jo kabineta... Papildyta: QUOTE(tykrasis pyratū vadas @ 2010 05 07, 23:21) Jus pats (pati?) asmeniskai dulkintumet direktoriaus zmona, kvepiancia zuvimi? Nors..ko nepadarysi,zmogus,del pinigu ir pareigu.. Papildyta: QUOTE(lututė @ 2010 05 08, 17:20) Blondinas, speju,cia ne prie ko.. Cia jo gerbeju burelis, antrininku - kaip pas izimybe koki - besisildantis blondino populiarumo spinduliuose.. QUOTE(vilnera @ 2010 05 08, 19:10) Zmogaus, darancio karjera per direktorieniu tenkinima, neturetu jaudinti tokios smulkmenos.. Atsipalaiduokit.. ne vienas save gerbiantis blondinas nedaro karjeros per kazkieno zmonas. Jie is vis nedaro karjeros. Karjera daro tik debilai, kurie nezino, kad bobas daryt yra zymiai maloniau nei karjera.. Dabar kas liecia kvapa: Sefas negali uzuost nuo manes savo zmonos kvepalu kvapo, nes kai as atvarau, jinai dar guli lovoj ir buna visa tokia neismirkyta cheminese medziagose (be dazu ir kvepalu). Bet jis ble..kazka uzuodzia. QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 08, 22:48) ne. Nu jie turi namie suni. Kuris nesioja toki smirdanti antkakli nuo erkiu ir blusu. Tai, kai as sefo zmona dulkinu, suo buna, kad prieina..pauostuo..lyzteli man sikna...gailiai sukaukia.. Nu visaip buna. Manau, jei tau rūpi tavo šefas, turėtum pradėt kvepintis... na bent trečiadieniais prieš darbą... QUOTE(Kasaras @ 2010 04 21, 11:20) 21 amžius- prakaito ir muilo kvapo propagavimą keičia malonesni kvapai.. Tad..Kuo atsiduodam? Papildyta: Mano kvepalų top 5 1 Thierry Mugler A MAN 2 Dior Fahrenheit 3 Diesel Fuel for life 4 Calvin Klein Be 5 Hermes Terre d'Hermès Denis. Vyras turi kvepeti cigaretemis ir moteriskais kvepalais, jeigu skirtingu rusiu vienu metu - tuo jam geriau. |