Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai - 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
~♥KaipTaiKaip♥~
Prašom naujoje temelėje ir toliau demonstruot gražius darbelius, laiko dar liko mirksiukas.gif
Sena tema čia
vasaryte
Laurindre, idek savo zvakes foto, labai noriu paziureti.
Kiek tu mokejai uz cinamona>?

As cinamono lazdeliu pirkau "Urmo bazej" Kaune.
~♥KaipTaiKaip♥~
Tai tų lazdelių man atrodo yra daugelyje parduotuvių. Sesuo pirko norfoj, o kai pas mus labai maža jinai (mažas miestelis), tai stebuklas kad buvo nors ko, tai manau didžiosiose tikrai yra mirksiukas.gif Ji dar kažkaip jas padegina ar pasmilkina, ada ir kvepai skaniai rolleyes.gif
_agnute_
labai dekui uz atsakymus smile.gif o as kvailute maniua, kad cinamono lazdeliu zymiai sunkiau gauti blush2.gif blush2.gif
vasaryte
QUOTE(_agnute_ @ 2005 12 12, 21:49)
labai dekui uz atsakymus smile.gif o as kvailute maniua, kad cinamono lazdeliu zymiai sunkiau gauti  blush2.gif  blush2.gif
*

Tu nekvailute, cai jai tiesiog pasiseke, as tarkim apejau daug parduotuviu, visa baze tada ten dirbancios pardavejos prasiau, kad uzsakytu. Va taip va:)
Supo
Labai graziu darbeliu tikrai.. tik laiko ir ikvepimo reikia..
Cia angeliuka nuklijavau ir pabandziau atskanuoti.. iskarpeles galima ir i paveiksliuka pasiziurejus pasidaryt.. Cia Bonda berods norejo popieriniu angeliuku..

user posted image
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 12, 20:53)
Tu nekvailute, cai jai tiesiog pasiseke, as tarkim apejau daug parduotuviu, visa baze tada ten dirbancios pardavejos prasiau, kad uzsakytu. Va taip va:)
*

Nu žinok kad pas mus taip pasisektų tai stebuklas. Elementarių dalykų nebūna, o čia cinamono lazdelės mūsų kaime, jaučiu daugiau nei pusė nė nežino kas tai do daiktas doh.gif Tai jau čia kaip ir ne pasisekime esmė. man atrodo kad visokiose maximose tikrai turi būt, jau jei mūsų kaimo dydžio parduotuvėlėj yra. gal tiesiog nelabai atidžiai ieškojai?
nneringa
o va čia mano eglutė user posted image
o čia iš šieno user posted image
Supo
nneringa.. labai grazu thumbup.gif super.. eglute labai zavinga...
nneringa
QUOTE(Supo @ 2005 12 12, 21:55)
nneringa.. labai grazu  thumbup.gif  super.. eglute labai zavinga...
*

ačiū wub.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
kastaneda
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 22:41)
o čia iš šieno user posted image
*

Iš šieno...kaip fainai tikros kalėdos...
~♥KaipTaiKaip♥~
Labai gražu, o gal būtų galima didesnės eglutės foto pamatyt? Labai įdomu kaip ji papuošta, nes maniškė taip ir stovi be jokių pribombasų, o taip norisi ką nors gražaut primontuot doh.gif
kastaneda
O kažin senoje temoje nuotraukas jau galima naikinti? Ta prasme mano?
nneringa
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 12, 22:02)
Labai gražu, o gal būtų galima didesnės eglutės foto pamatyt? Labai įdomu kaip ji papuošta, nes maniškė taip ir stovi be jokių pribombasų, o taip norisi ką nors gražaut primontuot  doh.gif
*

bandau...
Supo
Ne ne ne.. palaikyk dar trupuciuka.. rolleyes.gif tikrai bus norinciu dar pasiziuret viska... bent jau as taip manau.. nes pati vis negaliu nustot ziurinet senosios temos...
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 22:04)
O kažin senoje temoje nuotraukas jau galima naikinti? Ta prasme mano?
*

O kam jas naikinti? Juk labai gražu, aš dar eisiu ir eisiu ten grožių žiūrėti bigsmile.gif

QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 22:21)
bandau...
*

Labai gražu, reik ir man kažką bandyt bigsmile.gif
ErikaI
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 23:21)
bandau...

EGLUKĖ PASAKIŠKA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

O ar galima būtų paprašyt dar įdėt ir didesnę nuotrauką žvaigžės iš šieno 4u.gif Man ji tokia graži bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Loreli
Neskaičiau senosios temos, tai nepykit, jei jau rašėt, mačiau laidą, kaip daro žaisliukus iš vailoko (veltinio), labai gražu, gal kas žinot, kur jo galima nusipirkt. Tipo Vokietijoj dabar mada tokių žaisliukų kalėdinių
Susiena
Kalėdinis atvirukas
Susiena
Gražūs ir paprasti darbeliai
knopkė
QUOTE(NRima @ 2005 12 13, 11:23)
Neskaičiau senosios temos, tai nepykit, jei jau rašėt, mačiau laidą, kaip daro žaisliukus iš vailoko (veltinio), labai gražu, gal kas žinot, kur jo galima nusipirkt. Tipo Vokietijoj dabar mada tokių žaisliukų kalėdinių
*

Vat, vat, aš irgi prisižiūrėjusi vokiškų žurnalų bėgau po visą Klaipėdą ieškoti veiloko, bet į mane visos pardavėjos žiūrėjo kaip į kokią durnelę durnas: ir niekas neturėjo, o taip gaila, turiu visokių įdėjų, o įgyvendinti negaliu : cray.gif
besiba
parodykit koki pvz is to veioko g.gif labai idomu mirksiukas.gif
vasaryte
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 23:21)
bandau...
*

Na ir grozis:super thumbup.gif
Is ko darei eglutes karkasa?
Susiena
Dar keli kalėdinių puošinių puslapiai idėjoms:
Pirmas
Antras
Trečias
Ketvirtas
Penktas
Šeštas
nneringa
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 13, 11:21)
Na ir grozis:super  thumbup.gif
Is ko darei eglutes karkasa?
*

čia nėr karkaso....apklijavau formą kartono, kurį vėliau ištraukiau mirksiukas.gif
Susiena
O čia apie eglutes...
Susiena
Eglutės žaisliukai...
Susiena
Žaisliukai iš ... gėlių vazonėlių! wub.gif
sirenute
Bandau ir as savo grozi ikelti, jei iseis, cia pas tevus name tokia dekoracija dariau
user posted image
sirenute
o cia is arciau vaizdelis
user posted image
user posted image
Ping
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Susiena
Dar grožybių akims paganyti. O gal ką ir pritaikysit? mirksiukas.gif
Sinuhe
sirenute, kaip gražu wub.gif labai skoningas papuošimas thumbup.gif
sirenute
Dabar pasidariau plausine eglute, tik dar ja papuosti reikia ir esu prisidarius burbulu, tai juos dar nupurksiu ir turbut siais metais bus viskas biggrin.gif , jei dar ko nesugalvosiu tongue.gif Kai padarysiu ikelsiu nuotraukytes.
nneringa
QUOTE(sirenute @ 2005 12 13, 15:15)
o cia is arciau vaizdelis
user posted image
user posted image
*

kaip gražu wub.gif wub.gif
o čia iš plaušo? blush2.gif blush2.gif blush2.gif kur tokio yra pirkti? g.gif
sirenute
QUOTE(nneringa @ 2005 12 13, 14:36)
kaip gražu  wub.gif  wub.gif
o čia iš plaušo? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kur tokio yra pirkti? g.gif
*

pagrindas yra spalvotas flizelinas, as pirkau dubingiuose IIa, Kaune, o kur balta ir oranzine ten plausas, o visa kita dziovinti augaliukai
Susiena
Nerti kalėdiniai reikaliukai
Susiena
Dar keli kalėdiniai darbeliai... tongue.gif
laurindre
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 12, 20:43)
Laurindre, idek savo zvakes foto, labai noriu paziureti.
Kiek tu mokejai uz cinamona>?

As cinamono lazdeliu pirkau "Urmo bazej" Kaune.
*

Labai norėčiau įdėti foto, bet esu visiškai žalia šitam fronte. doh.gif doh.gif

Cinamono lazdelių nepirkau, kažkada buvau gavusi dovanų dekoruotą vazelę, dar truputėli trūksta, bandžiau ieškoti nusipirkti, bet Klaipėdoje nelabai sekėsi rasti. Floristų parduotuvėje šiuo metu nėra, vienoje gėlių parduotuvėje radau, bet kaina doh.gif doh.gif 85 cnt. už lazdelę ir visai nedidukės. schmoll.gif schmoll.gif

Susiena, ačiū už nuorodas, tikrai gražūs dalykėliai, thumbup.gif thumbup.gif reikės kitais metais pabandyti. 4u.gif
allegro
Kiek grožybių jūs čia prigaminot, kad man vėl norisi kurti kažką naujo, tik kur viską besudėti bigsmile.gif
Loreli
QUOTE(bonda @ 2005 12 13, 11:13)
parodykit koki pvz is to veioko g.gif labai idomu mirksiukas.gif
*

Na iš to vailoko kerpamos įvairios figuros (kalėdų senis, elnias ir pan.) ant jų uždedama dar kitos spalvos vailoko ir puošiama visokiom akutėm ir pan. Bet panašu, kad pas mus to vailoko nėr pirkt tongue.gif
flame
as turiu viena super ideja, bet negaliu nufotkinti nes siemet jau taip nedarysiu, nes daug metu taip puosiau, tai va :

paimi padarai is laikrascio nedidelius burbulus, ir juos apsuki folijos gabaliukais, kad butu kaip eglutes zaisliukai apvalus, ir juos kabini ant lubu ar ant lango, kaip arka. suveri ant siulo kiekviena ir kaip nors pakabini nu atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Ram164
Sveikos,
prisiskaiciau cia graziu ideju ir prisiziurejau nuotraukyciu ir kai ka pati padariau. gal bus kitoms ideju smile.gif labai labai aciu mergaites uz mintis! Burbuliukai labai mums zidinuka papuoshe, zvakide ir vaza irgi taip Kaledishkai atrodo.. o gerves tai taip graziai supuojasi...tik va beda nemoku as gerviu lankstyt verysad.gif cia mums kazkada puoshe vestuvems sale, tai nusikabinau ir va dabar pasipuoshiau.. gal kuri zinot nuoroda kokia kur gerves parodytos kaip sulankstyt? Ir dar girlianda idejau, zodziu mes ja pritvirtinom prie lubu ax.gif nuostabiai atrodo(gal tik nuotrauka neryshki) wub.gif
_agnute_
Ram164 nuostabiai papuosti namai .labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif . o kas ten per ,,sniegas" toje stiklineje vazoje? blush2.gif
Ram164
QUOTE(_agnute_ @ 2005 12 13, 21:52)
Ram164 nuostabiai papuosti namai .labai labai grazu thumbup.gif  thumbup.gif . o kas ten per ,,sniegas" toje stiklineje vazoje? blush2.gif
*

Aciu mirksiukas.gif ten vadinamas "dirbtinis sniegas", pirkau Schetelig parduotuvej (Vilnius)
_agnute_
o kokia ,, dirbtinio" sniego kaina? gal kaunietes zino kur butu galima jo kaune isigyti?
logika
QUOTE(Ram164 @ 2005 12 13, 21:27)
Sveikos,
prisiskaiciau cia graziu ideju ir prisiziurejau nuotraukyciu ir kai ka pati padariau. gal bus kitoms ideju  smile.gif  labai labai aciu mergaites uz mintis! Burbuliukai labai mums zidinuka papuoshe, zvakide ir vaza irgi taip Kaledishkai atrodo.. o gerves tai taip graziai supuojasi...tik va beda nemoku as gerviu lankstyt  verysad.gif cia mums kazkada puoshe vestuvems sale, tai nusikabinau ir va dabar pasipuoshiau.. gal kuri zinot nuoroda kokia kur gerves parodytos kaip sulankstyt? Ir dar girlianda idejau, zodziu mes ja pritvirtinom prie lubu  ax.gif nuostabiai atrodo(gal tik nuotrauka neryshki) wub.gif
*

nu super...laaaaaaaaaaaaaaaabai grazu...
Sinuhe
Ram164, trūksta žodžių wub.gif kaip šventiškai papuošti namai thumbup.gif
Gide
Nu Ram ir pasidarbavai su savo mergytem thumbup.gif Ka tetukas i tai? wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.