mano sūnui jau 6metukai o niekaip nesusidraugaujam su laikrodžiu
mano sunui penki su puse
na maniskei uz menesiuko 6m bet su valandom tai tamsus miskas...
na is tikro kol neperskaiciau temukes pav net nesusimasciau kad ir sita turi moketi beje dar vis daznai maiso kada vakar ir rytoj, o jau poryt tai is vis jai kaip kiti metai atrodo....
Na mano 4 metų tai dar visai nesusigaudo tarp tų valandų... bet tikrai būtų gerai kad iki mokyklos jau pradėtų pažinti laiką..
Arabiškus skaitmenis pažįsta, (beveik)mokam iki 100 skaičius
nupirkit elektroninį laikroduką. jis rodo aiškiai.kai jau suvoks ką reiškia valandos ir ką minutės, tada galėsit mokint rodyklinį pažint.
Mano sunui neseniai suejo 5-eri, bet laikrodi jau pazista jau senokai. Skaitmenini jau nuo 4m kazkur, o su rodyklem pramoko po keliu men. Manau, norint pazinti laikrodi, pirmiausia vaikui reikia gerai pazinti skaicius. Sunus dar nevisiskai gaudosi, kai pvz diena pasakau "Dabar jau puse trieju" ar pan. Jam geriau, kai sakau, "Jau po 14 30minuciu". Jau turi savo rankini su rodyklemis laikroduka, tai labai dziaugiasi, kad visada gali paziureti, kiek valandu
QUOTE(raguliene @ 2010 04 22, 19:31) mano sunui penki su puse Maniškis 5 su puse irgi lygines pažįsta, daugiau ne... QUOTE(Radigo @ 2011 09 28, 13:48) Mano mergytei 6 su trupuciu. Atrodo lyg ir viskas tvarkoj, bet karts nuo karto vistiek ima ir susipainioja, o tada labai pyksta. Kai kazko nesiseka mokintis tai iskart nervinasi ir net nenori bandyt dar. Pamaciau ten tokia akcija su padekliukais ant stalo. Vakar pirkau margarino ir spaudos kioske dave toki vaikams padekliuka su laikroduku. Parnesiau namo, tai maniske visos vakarienes metu man pasakojo kiek valandu QUOTE(S_Siti @ 2011 10 27, 11:24) Nu kaip ir visos akcijos... nemokamu dalyku nera. Pirkau margarina, paskui ziuriu, kad jeigu perki du pakelius, tai duoda ta padekliuka spaudos kioske. Ten svarbu su savim ceki pirkimo turet ir i belekuri spaudos kioska eit. Duoda iskart. Maciau, kad ju svetainej ir neperkant margarino atseit galima gaut tuos padekliukus, tik nebandziau ir nezinau kokios ten dar salygos. Raso, kad tiesiog dovanoja juos... www.seimospusryciams.lt QUOTE(ingusemac @ 2011 10 27, 10:42) Nu kaip ir visos akcijos... nemokamu dalyku nera. Pirkau margarina, paskui ziuriu, kad jeigu perki du pakelius, tai duoda ta padekliuka spaudos kioske. Ten svarbu su savim ceki pirkimo turet ir i belekuri spaudos kioska eit. Duoda iskart. Maciau, kad ju svetainej ir neperkant margarino atseit galima gaut tuos padekliukus, tik nebandziau ir nezinau kokios ten dar salygos. Raso, kad tiesiog dovanoja juos... www.seimospusryciams.lt As jau dalyvavau sitoj akcijoje, gavau vaikiska padekliuka, kaip buna zinote, tie tokie padekliklai karstai sriubai ant stalo pasideti. Tai visai praktiska pasirode, ten toks vaikiskas aisku padekliukas, su laikrodziu, tai vaikas mokosi valandas skirti, valgydamas. Ir be viso to, dar virtuves stalas svarus lieka po visko
va sito tai nemokam,nepazistam,elektronini tik siek tiek..nemokau kolkas
as bandziau pamokyt,bet jei matomai neydomu dar,visai juo nesidomi
pradzioje skaiciuoja tik valandas, bet nezino ar iki ots valandos minutes, ar po jos...
Maniškiai abu vaikučiai anksti pradėjo pažint skaitmeninį laikroduką, kai laukdavo ko nors labai, pvz, filmuko ar svečių
dukrai nėra 4 m. bet dar ir nepažįsta valandų, netyčia tik pataiko kartais
|