Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: laikrodžio pažinimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
zvaigzdutee30
mano sūnui jau 6metukai o niekaip nesusidraugaujam su laikrodžiu unsure.gif patarkit kaip jam padėti gal kas turit kokių įdėjų? g.gif
raguliene
mano sunui penki su puse ax.gif na nelabai dar gaudosi,bet jau lygines valandas pazysta,o geriausia zaisti,kai laikas filmukus ziureti smile.gif .Tuomet paasikini,kada ateis laikas(kelinta valanda prasides jo laideles)net parodai kiek laikrodis turi rodyti,jis isimins thumbup.gif ,po to klausi kada tevelis turi gryzt is darbo ir prasai parodyti g.gif ,as savajam pradejau aiskinti nuo lyginiu valandu-12,1,2 ir t.tNa sekmes 4u.gif
DO&RU
na maniskei uz menesiuko 6m bet su valandom tai tamsus miskas...
na is tikro kol neperskaiciau temukes pav net nesusimasciau kad ir sita turi moketi doh.gif . nors ji pati ir siaip dar visokias savokas maiso - pvz. uzlipo vakar ant svarstykliu ir saukia - mama paziurek kiek man laiko rodo lotuliukas.gif
beje dar vis daznai maiso kada vakar ir rytoj, o jau poryt tai is vis jai kaip kiti metai atrodo....
drucke
Na mano 4 metų tai dar visai nesusigaudo tarp tų valandų... bet tikrai būtų gerai kad iki mokyklos jau pradėtų pažinti laiką..
DirOl*
Arabiškus skaitmenis pažįsta, (beveik)mokam iki 100 skaičius wink.gif
sena niekšė
nupirkit elektroninį laikroduką. jis rodo aiškiai.kai jau suvoks ką reiškia valandos ir ką minutės, tada galėsit mokint rodyklinį pažint.
saulės spindulėlis
Mano sunui neseniai suejo 5-eri, bet laikrodi jau pazista jau senokai. Skaitmenini jau nuo 4m kazkur, o su rodyklem pramoko po keliu men. Manau, norint pazinti laikrodi, pirmiausia vaikui reikia gerai pazinti skaicius. Sunus dar nevisiskai gaudosi, kai pvz diena pasakau "Dabar jau puse trieju" ar pan. Jam geriau, kai sakau, "Jau po 14 30minuciu". Jau turi savo rankini su rodyklemis laikroduka, tai labai dziaugiasi, kad visada gali paziureti, kiek valandu bigsmile.gif
Radigo
QUOTE(raguliene @ 2010 04 22, 19:31)
mano sunui penki su puse ax.gif na nelabai dar gaudosi,bet jau lygines valandas pazysta,o geriausia zaisti,kai laikas filmukus ziureti smile.gif .Tuomet paasikini,kada ateis laikas(kelinta valanda prasides jo laideles)net parodai kiek laikrodis turi rodyti,jis isimins thumbup.gif ,po to klausi kada tevelis turi gryzt is darbo ir prasai parodyti g.gif ,as savajam pradejau aiskinti nuo lyginiu valandu-12,1,2 ir t.tNa sekmes 4u.gif
*

Maniškis 5 su puse irgi lygines pažįsta, daugiau ne...
ingusemac
QUOTE(Radigo @ 2011 09 28, 13:48)
Maniškis 5 su puse irgi lygines pažįsta, daugiau ne...
*

Mano mergytei 6 su trupuciu. Atrodo lyg ir viskas tvarkoj, bet karts nuo karto vistiek ima ir susipainioja, o tada labai pyksta. Kai kazko nesiseka mokintis tai iskart nervinasi ir net nenori bandyt dar.

Pamaciau ten tokia akcija su padekliukais ant stalo. Vakar pirkau margarino ir spaudos kioske dave toki vaikams padekliuka su laikroduku. Parnesiau namo, tai maniske visos vakarienes metu man pasakojo kiek valandu thumbup.gif

S_Siti
QUOTE(ingusemac @ 2011 10 26, 14:17)
Pamaciau ten tokia akcija su padekliukais ant stalo. Vakar pirkau margarino ir spaudos kioske dave toki vaikams padekliuka su laikroduku. Parnesiau namo, tai maniske visos vakarienes metu man pasakojo kiek valandu thumbup.gif
*

Kas per akcija? Cia nemokamai duoda ar kaip? rolleyes.gif
ingusemac
QUOTE(S_Siti @ 2011 10 27, 11:24)
Kas per akcija? Cia nemokamai duoda ar kaip? rolleyes.gif
*

Nu kaip ir visos akcijos... nemokamu dalyku nera. Pirkau margarina, paskui ziuriu, kad jeigu perki du pakelius, tai duoda ta padekliuka spaudos kioske.
Ten svarbu su savim ceki pirkimo turet ir i belekuri spaudos kioska eit. Duoda iskart.
Maciau, kad ju svetainej ir neperkant margarino atseit galima gaut tuos padekliukus, tik nebandziau ir nezinau kokios ten dar salygos. Raso, kad tiesiog dovanoja juos...
www.seimospusryciams.lt
Skaiste Sabaliauskiene
QUOTE(ingusemac @ 2011 10 27, 10:42)
Nu kaip ir visos akcijos... nemokamu dalyku nera. Pirkau margarina, paskui ziuriu, kad jeigu perki du pakelius, tai duoda ta padekliuka spaudos kioske.
Ten svarbu su savim ceki pirkimo turet ir i belekuri spaudos kioska eit. Duoda iskart.
Maciau, kad ju svetainej ir neperkant margarino atseit galima gaut tuos padekliukus, tik nebandziau ir nezinau kokios ten dar salygos. Raso, kad tiesiog dovanoja juos...
www.seimospusryciams.lt
*

As jau dalyvavau sitoj akcijoje, gavau vaikiska padekliuka, kaip buna zinote, tie tokie padekliklai karstai sriubai ant stalo pasideti. Tai visai praktiska pasirode, ten toks vaikiskas aisku padekliukas, su laikrodziu, tai vaikas mokosi valandas skirti, valgydamas. Ir be viso to, dar virtuves stalas svarus lieka po visko ax.gif
mamiux
va sito tai nemokam,nepazistam,elektronini tik siek tiek..nemokau kolkas blush2.gif beje ir neturiu to tikrojo laikrodzio ax.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
as bandziau pamokyt,bet jei matomai neydomu dar,visai juo nesidomi biggrin.gif tik ryte y darzely kaip keliasi tai paziuri y laikrody,kada rodykle rodo 07:40 tada jau ji zino kad laikas lipt eit praustis,nes kitaip paveluos biggrin.gif
minijuke
pradzioje skaiciuoja tik valandas, bet nezino ar iki ots valandos minutes, ar po jos...smile.gif) taciau juk svarbu pasakyti- mam gris ta valandele, o tevelis - sita, o senelis atvaziuos kita valandele, ir taip suisdraugavome su laikrodeliu:))
Ambro
Maniškiai abu vaikučiai anksti pradėjo pažint skaitmeninį laikroduką, kai laukdavo ko nors labai, pvz, filmuko ar svečių biggrin.gif
Jureka
dukrai nėra 4 m. bet dar ir nepažįsta valandų, netyčia tik pataiko kartais
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.