Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip elgtis su meluojanciu vyru?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Eglynė
Pagavau savo vyra meluojant, buvo isvaziaves visam savaitgaliui i kita miesta susitikt su kita moterim, o gal su ja praleist net ir visa savaitgali.. na nusikaltimo vietoj nepagavau...bet viska suzinojau savais saltiniais... o paskui ir is jo viska zodis po zodzio istraukiau... nors sako, kad su ja nemiegojo..... bet ramybes neturiu... praradau pasitikejima juo... kaip toliau su juo gyvent.. kaip suvaldyt savo mintis ir jausmus... kaip toliau gyvent?Kaip su juoi elgtis? statyt salygas? isvaryt?tylet ir laukt kas bus?.. ka daryt?... myliu ji, turim 3men. vaikuti, jis sako kad mus myli ir nori buti su mumis... ar galima tuo tiketi, kai jau tiek meluota??
violence
visu pirma tai uzjauciu... man taip niekada nebuvo, bet aisku, ne karta galvojau kas butu jeigu butu... manau laikyciausi stipriai ir dar duociau antra sansa...

p.s. mes is to pacio raj ir musu kinderiai beveik ta pacia diena gime rolleyes.gif
zanet
Uzjauciu tave, Pushele. Kartais jie tokie yra: myli zmona, bet vis tiek dar kitos reikia. Guodzia tai, kad dazniausiai vyrai nemeta seimu del kitu. Zinau viena kadreli, kuris labai myli ir gerbia savo zmona, vaikus, bet turi ir meiluze, su kuria jam irgi gera. Jam reikia abieju ir viskas. Gal tokiu atveju geriau nieko nezinoti zmonai ir gyventi kaip niekur nieko, bet tai sunku. As, pavyzdziui, to neistveriau, bet maniskis ne pastovia meiluze turejo ir todel ligu namo parnese. Isivaizduoji, jei kas tavo maziuka niezais ar dar baisesniu brudu uzkrestu?
Sunku ka ir patarti. Jei meluoja viena karta, meluos ir kita. Jei seima labai brangi ir manai, kad palakstes sustos, uzsimerk ir nieko nematyk, bet pries tai gal duok jam grieztai suprasti, kad jis irgi atsakingas uz seimos ir kudikio laime. Gal tiesiog jam dabar irgi nera lengva, kai atsirado maziukas. Taciau is kitos puses, kodel jis turi teise begti nuo buities, o tu turi sedeti su kudikiu?
Jei tai per daug skaudina, nesikankink per ilgai, o pradek savo gyvenima be jo.
Ai net nezinau... As vaiku neturejau, tai issiskyriau. Kai yra vaikas sunkiau, bet tai irgi nereiskia, kad tevas gali atsipalaiduoti, mol, zmona "parista", tai dabar gali daryti, ka nori.
Pikta as ant tokiu parmazonu, kurie tik apie savo pimpe tegalvoja, nepamastydami, kaip turi jaustis jo moteris su kudikiu ant ranku - ji irgi zmogus su norais ir jausmais, o ne kokia karve su teliuku, kur 2 kartus dienoj lenciuga perkelei pievoj ir gerai mad.gif
Vega
Busiu negailestinga, bet teisinga:- jei sumelavo karta-buk tikra, kad sumeluos ir vel, tik galbut bus shiek tiek atsargesnis. Zhmogus yra saazhiningas arba ne-cia jau be ishvedziojimu. Jei prisiimsi tipishka "aukos sindroma"-galima ir toliau gyventi kartu, o jei ne- kiekvienam eiti savo keliu.
Ash turbut pasirinkciau pastaraji varianta.
ENIGMA
SUNKU TAU KA IR pATARTI KAI NEBUVAU TOKIOJ SITUACIJOJ, BET KARTAIS pASIGUODZIA DRAUGE KURI ITARIA SAVO VYRISKI NET SEKLIUS BUVO NUSAMDZIUS, NEZINAU KA DARYCIAU BET KOGERO NEATLEISCIAU, O BE TO KAIp DAUGELIS SAKE JEI MELAVO VIENA KARTA TAI MELUOS IR TOLIAU NETIKIU MISTINIU pASVEIKIMU NUO TOKIO DALYKO, O TAU LINKIU TIK STIpRYBES....
Strielka
na man buvo siek tiek panasi situacija... irgi vaikutis mazas tik tiek visam savaitgaliui ar bent nakciai nebuvo isvaziaves... bet... taipogi melavo isvazinedamas i darba anksti ryte... as taip pat savais saltiniais suzinojau kad ja i darba vezioja... labai daug barniu, nervu... geriausias budas jam atsilygint tuo paciu, kazka nuslept, sukelt pavyda... vat tik musu atveju t.y. sunkiau nes turim maziukus vaikucius... na bet visvien, kai jis bus paimk ir palik jam vaika, o pati issifrantinus kur nors iseik "savais" reikalais... ir dar numyk ka nors taip kad jis suabejotu... tikrai viska isbandziau ir geriausias budas yra atsilygint tuo paciu, kalbos verkslenimai nieko nepadeda...
Žmona
Melo kojos trumpos, bet bėda ta, kad tam kam jau pradėjo jos dygti tai ir dygs čia kaip chroniška liga.
Vienu žodžiu užuojauta, ačiū dievui mano sąžininguolis iki kaulų šaknų, kartais nervina, kai kam nors pameluot reikia, sako nu aš negaliu
Svajoklyte
Neskubėk !!! Gimus vaikui , gyvenimas apsisuka 180 laipsnių kampu. Namuose , nori ar nenori , pirmus mėn. visas dėmesys skiriamas vaikui . Kalbos , dažniausiai , tik apie vaiką . Į svečius einama tik ten , kur gali eiti su mažu vaiku.
Vieni prie to greičiau prisitaiko , kitiems - sunkiau . Šeima išdraskyti yra labai lengva , o kas po to ??? Pagalvok , ar pablogėjo jo elgesys su tavimi , su vaiku ??? Jeigu jis myli jus , jeigu jam šeima yra svarbi ( kaip ironiškai dabar tai neskambėtų ) susėskit , pašnekėkit . Pasakyk, kaip tau beprotiškai skaudu , išsiverk ir užmiršk tai , kaip baisų sapną ( bent jau dėl mažylio ). Jeigu yra kam pabūti su vaikiuku , nueikit dažniau kur nors kartu . Tikėk , kad viskas susitvarkys , jeigu abu to norėsite !!! Sekmės tau !!!
Pamparam
QUOTE (Strielka @ 2004 05 08, 12:06)
tikrai viska isbandziau ir geriausias budas yra atsilygint tuo paciu, kalbos verkslenimai nieko nepadeda...

Tikrai nemanau, kad geriausias būdas atsilyginti tuo pačio būtent tokioj situacijos yra geriausias. Tai tik sukels abipusį nepasitikėjimą ir prarasi galimybę toliau normaliai bendrauti. Jei tai nutiko pirmą kartą, gali pabandyti atleisti, jei matai, kad jus tikrai myli ir rūpinasi, gal tai buvo tik laikinas proto užtemimas. Na, o jei bus ir antras kartas, tai aš nebeatleisčiau. Tik būk sąžininga ir atvira pati su savimi prieš priimdama bet kokį sprendimą.
Encore
Vyrai dazniausia ne meluoja, o tik nieko nesako, nepasakoja.. Kol neisaiskeja tikrosios aplinkybes.. wink.gif

Ir blogiausia, kad nieko cia nepekeisi, jei jie patys nuspres taip daryti, tik sau svekatele gadinsi.. Palikti lyg ir gaila, nes daug svarbiu priezasciu tam yra, o pasilikti - rekia tureti daug kantrybes: o gal cia tik laikina, ir paskui viskas bus gerai.. g.gif
Tad kantrybes!! smile.gif
Ramirami
QUOTE (Vidulė @ 2004 05 08, 14:13)
Neskubėk !!! Gimus vaikui , gyvenimas apsisuka 180 laipsnių kampu. Namuose , nori ar nenori , pirmus mėn. visas dėmesys skiriamas vaikui . Kalbos , dažniausiai , tik apie vaiką . Į svečius einama tik ten , kur gali eiti su mažu vaiku.
Vieni prie to greičiau prisitaiko , kitiems - sunkiau . Šeima išdraskyti yra labai lengva , o kas po to ??? Pagalvok , ar pablogėjo jo elgesys su tavimi , su vaiku ??? Jeigu jis myli jus , jeigu jam šeima yra svarbi ( kaip ironiškai dabar tai neskambėtų ) susėskit , pašnekėkit . Pasakyk, kaip tau beprotiškai skaudu , išsiverk ir užmiršk tai , kaip baisų sapną ( bent jau dėl mažylio ). Jeigu yra kam pabūti su vaikiuku , nueikit dažniau kur nors kartu . Tikėk , kad viskas susitvarkys , jeigu abu to norėsite !!! Sekmės tau !!!

Na, truputi per daug ideologinis poziuris... Apskritai, jus gi pabandykite suvokti, kad moteris vos pries tris menesius pagimde vaikuti, kad ja is viso vyras turetu ant ranku nesioti, o toks ivykis gyvenime taigi surisa ir suartina seima, o cia toks, atsiprasant, dar netgi visam savaitgaliui pas kita issiruose! Kai ji tuo tarpu... vaiku rupinosi... Nezinau, sunku aisku teoriskai cia isvedzioti, bet pas mane toks tik ant keliu parsliauztu, bet tada nezinau, ar tokio sliauziojancio ant keliu dar noreciau... bet savaime suprantama, kiekviena seima - kita situacija ir universaliu patarimu niekas negali duoti.

Bet Pushele, ar jis bent dievagojosi, kad daugiau to nebus ir t.t. - ar prase, kad liktum kartu, ar jam cia savaime suprantamas dalykas ir jis per daug del to nervu nesigadina? Nes tu praktiskai nenusakei jo pozicijos. Cia seima ne tu, o jis turi dabar gelbeti, o tau linkiu stiprybes ir islaikyti oruma.
Jolanta Skrebiene
problema sudėtinga, bet ne retai pasitaikanti...
Tikriausiai esat girdėjus apie "klasikinę" šeimos krizę gimus pirmam vaikui. Per trumpą laiką kardinaliai turi pasikeisti šeimos santykiai: reikia suvokti ir priimti naujus socialinius vaidmenis (mama, tėtis), perskirstyti dėmesį ir išmokti jį padalinti iš naujo;padidėja atsakomybės našta, padaugėja fizinio nuovargio, sumažėja laisvalaikis ir pan. kartais tos naujovės šeimoje taip užspaudžia, kad tikrai toli iki "nešiojimo ant rankų". Gali būti, kad kita moteris buvo reikalinga tik elementariam problemų išklausymui.
Jei manot, kad šis įvykis greičiau atsitiktinumas, o ne būdingas poelgis, pabandykit kartu išsiaiškinti vienas kito lūkesčius, problemas, įsivaizdavimus apie tai, kaip turėtų atrodyti sutuoktinių ir tėvų-vaikų santykiai. Gali būti, kad vyras pasijuto išmestas už borto gimus vaikui, nes iki tol jis gavo visą jūsų dėmesį, o dabar yra tiesiog "nokaute", nežiūrint to, kad labai jus myli.
Šią situaciją galit vertinti kaip galimybę laiku išsiaiškinti tarpusavio nesutarimus, lūkesčius vienas kito atžvilgiu ir... padaryti savo santuoką tvirtesnę. Santuokos nesutvirtins "graužimas", vyro kaltės akcentavimas, problemos ignoravimas, trečio (kitos moters) kaltinimas. Praleidus progą panaikinti priežastis, "simptomai" gali kartotis. O tada bus kiti patarimai biggrin.gif
Eglynė
Aciu uz patarimus, linkejimus, nuomones! Labai myliu savo vyra, labai noriu juo tiketi... su juo nugyventi visa gyvenima. Vyras sako, kad mane ir vaikuti myli, kad nori su mumis buti ir su mumis yra..., kad su ja tik pasisnekejo (jie kazkada seniai dar iki manes draugavo).... o likusias dienas praleido su senais draugais... kad su ja daugiau nieko nebuvo, nera ir nebus... gal reik tuo patiket g.gif ir greiciausiai turiu tuo tiket, nes viska aptarem, issiaiskinom... manau, kad toliau priekaistauti... ir 1000 kartu apie tai kalbeti nera prasmes... kam sau sirdi draskyti..... bet manau dar kuri laika paseksiu, kaip klostosi ivykiai, nes kiek zinau, nors jie ir nesusitinka... kartais dar susiskambina... g.gif unsure.gif
Na, o si savaitgali.... vyras mane ir vaikuti nuveze prie juros... pasieme laisva diena, kad ilgiau pabuti galetumem... ir vel juokemes, vaiksciojom prie juros... voliojomes lovoj.. mylejomes kaip paaugliai, dziaugemes vienas kitu... nuolat girdejau, kad mane ir vaikuti myli, klausinejo ar dziaugiuosi, kad ten vaziavom... ir nenoriu tiketi, kad tai tik dar vienas melas.. labai tikiuosi, kad viskas bus gerai..
Dar karteli visoms ir visiems ACIU!!!! wub.gif
saulute111
Labai linkeciau, kas Jus toliau graziai sutartumete. Tik nesusirk persekiojimo manija. As pagavau keleta kartu savo vyra meluojant, o jia kaip ir taviskis mane "lepina",vis kartoja kaip myli ir pan. Tik stai as nebe tokia, niekuo netikiu, ir nuolat save griauziu del itarinejimu.
Todel, jei apsisprendei, pamirsk viska, kas buvo. Sekmes thumbup.gif
Boni
jo,Duok Dieve,kad viskas tik i gera...as sita jau isgyvenau.as jam uz mela kersyjau,susiradau drauga...o jis vistiek man melavo...kai skyremes verke ir maldavo atleisti,bet sirdis mano jau buvo kitur.siuo metu esu sekmingai istekejusi.tiesa,viskas irgi prasidejo po dukros gimimo.
kuo daugiau pasitikejimo!
Jicky
Man irgi buvo panasi situacija. Vyras man melavo, turejo kita, nors sake, kad ji tik drauge, bet as netikiu!!! Po to, kai viska suzinojau, jis teisinosi, verke, atsiprasinejo ir t.t. Na, as jam atleidau, bandau viska pamirst, nors tai labai sunku. Bet nebeturi jis mano pasitikejimo!!! Nebegaliu juo taip pasitiket kaip anksciau ir nezinau ar kada galesiu... unsure.gif
leola
4u.gif thumbup.gif
Labai puiki pramoga- dovana pasiplaukiojimas jachta, motorlaiviu Trakuose http://www.jachta.ten.lt/ jei užsisakysite iki gegužės 15, 20 procentų nuolaida visiems užsakymams sezono metu. lotuliukas.gif yahoo.gif tel. 868244771 g.gif: clap.gif: lithuania.gif"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.