Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sunkus atėjimas į pasaulį...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Vilsen
Laba diena,
As nelabai moku rasyti rasinius,bet pasistengsiu rasyti taip kaip buvo zinodama,kad skaito mamytes,tik joms jokiu paaiskinimu nereikia.
Jau budama,gal 15-os norejau vaikuciu ir seimos,tikrai nezinodama,kad viskas yra taip sudetinga..Budama 18-os pastojau,tada nezinojau kaip ta laime visiems parodyti,tik ejau ir sypsojausi biggrin.gif sypsojausi iki tol kol nepradejau kraujuoti..Pakliuvau i Lazdynu greitosios pagalbos ligonine.Tiesa ten vaziavau su 9nestumo testais(teigiamais),juos visus dariau pakartotinai,nes mano ginekologe reikejo itikinet,kad as nescia.Kelis dariau ir prie jos..Problemele ta,kad echoskopu nieko nesimate sad.gif
Ligoninej manes klausinejo ar pageidaujamas nestumas,tada atsimenu taip pykau,kad klausia tokiu klausimu,man buvo nesuvokiama,kad kazkas gali nenoret vaikelio.Tai ir buvo mano kanciu ir asaru pradzia.Parasysiu trumpai..Ten mane gulde du kartus,gulejau po 4-5dienas.Ten tik gulejau..jokiu vaistu nedave,tik ehoskopu ziurejo pora kartu ir testus dariausi.Jie visi teigiami,o echoskopu-nesimato.Su triuksmu isejau is tos ligonines,nes tokios ziaurios skyriaus vedejos nesu sutikusi.Po ligonines praejus keliom dienoms nuejau i Raudonojo kryziaus ligonine,pas pazystama ginekologe,ten ir buvo padetas taskas.tada jau su 13-a nestumo testais nuejau ir veziausi dar viena,kad pasidaryciau pakartotinai.Testas- neigiamas...Persileidimas-tokia daktares diagnoze.Puoliau i depresija...
Antras nestumas labai panasus..vel-persileidimas...
Kai pastojau 3-a karta buvau daug atsargesne,griestesne su daktarais.4-a nestumo savaite kraujavimas,vel ligonine.Si karta Raudonajam kryziui.Pagulde,kad issaugotu kudikeli.Savaite pagulejau ir isleido namucio su salyga,kad gulesiu lovoje ir maziau vaiksciosiu.Dariau viska ka liepe.Pagaliau sutikau susituokti su draugu.Vestuves po 2menesiu.Balta suknele,puosnios pamerges ir daugybe sveciu..As mazai judu daug sedziu,kad tik viskas kudikeliu butu gerai.Rugsejo 20d apie 23val,man silpna..jauciu,kad kazkas negerai..jauciu,kad suknele slapia,nueinu i toleta.Is jo iseinu isikabinus i siena su asarom-kraujuoju.Vel i ligonine...Vaziavau su nuotakos suknele,vyru,pamergem,pabroliais.Skubiai patikrino echoskopu ar kudikeliui viskas gerai.Aciu Dievui nieko neatsitiko.Taip mano visas nestumas buvo praleistas puse namu lovoje,puse ligonines.Puse nestumo,del gresiancio persileidimo kita puse,del prieslaikinio gimdymo.Daug,asaru,baimes ir streso.Gimdymas nustatytas 2004 balandzio 8d,vandenys nubego kovo 21diena.Skubiai i Raudonojo kryziaus ligonine,pakeliui sustabdo policija,tad vaziavom su palyda bigsmile.gif As pilna dziaugsmo,kad pagaliau kudikelis isvys si pasauli.Daktarai ramina,kad nebijociau,o as visiskai rami,nes visai nebijojau gimdymo.Saremiai buvo 9.50val.,vaikscioti neleido,nes samone prarasdavau,vos nustovedavau ant koju.Kartu dalyvavo vyras,nors sake tikrai nedalyvaus gimdyme.Pradejo aplink mane daktarai lakstyt is ju veidu galejo matytis kazkoks nerimas-baime.Pasikeite pamaina,daktarai pasikviete sk.vedeja,jis apziurejes staigiai liepe vesti i operacine-Cezaris.As issigandau,kas atsitiko,pradejau drebanciu balsu klausinet kaip kudikelis.Man tik pasake,kad kudikis galvyte pasuko sonu..Nieko nesupratau.Vezant i operacine galvojau,kad lifte pagimdysiu.Perkele ant operacinio stalo,ir..nieko nebezinau.Pabudau palatoje,salia sedejo vyras ir tik atmerkus akis per ruka pamaciau savo suneli biggrin.gif ,jis buvo toks maziukas..Gime 2kg ir847gr buvo vos 47cm,bet nuostabus,nes buvo musu.Isrinkom varda Grantas(reskia NUOSTABUS-DIDINGAS)Dabar as esu rami ir laiminga,noriu dar vaiku ir tikrai ne vieno..
Veitė
Saunuole, skruzdelyte, dziugu, kad po sitiekos kanciu, pagaliau susilauket sveiko sunelio, linkiu, kad sekantis tavo nestumas baigtusi taip pat laimingai! Sekmes smile.gif
Vilsen
QUOTE(Veite @ 2005 12 13, 15:28)
Saunuole, skruzdelyte, dziugu, kad po sitiekos kanciu, pagaliau susilauket sveiko sunelio, linkiu, kad sekantis tavo nestumas baigtusi taip pat laimingai! Sekmes smile.gif
*

undefined [COLOR=red]LABAI ACIU
MyWay
vargsiuke, kaip tau sunku buvo ir kiek teko kantrybes ir kiek asaru ir visko, bet svarbiausia, kad pasiekei savo tikslo thumbup.gif
Birbiziukas
NA BUVO SUNKU, BET UŽTAT REZULTATAS SUPER thumbup.gif
SVEIKINU IR DIDELIAUSIOS SĖKMĖS user posted image
Vilsen
QUOTE(GRANTA @ 2005 12 15, 11:19)
NA BUVO SUNKU, BET UŽTAT REZULTATAS SUPER  thumbup.gif
SVEIKINU IR DIDELIAUSIOS SĖKMĖS  user posted image
*

4u.gif Aciu labai.Labai apsidziaugiau,kad atsirado bendravardziu clap.gif
Birbiziukas
QUOTE(skruzdelyte @ 2005 12 15, 10:37)
4u.gif Aciu labai.Labai apsidziaugiau,kad atsirado bendravardziu clap.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TIKRAI NET NEPASTEBĖJAU blush2.gif O AŠ TAI ILAGAI DAIRYDAVAUSI PO FORUMĄ IR IEŠODAVAU BENDRAVARDŽIŲ thumbup.gif , O JIS ŠTAI, PASIRODĖ NETIKĖTAI thumbup.gif sokiai.gif assa.gif TAI KAIP SUGALVOJOT TOKĮ VARDĄ g.gif
Sola
Skruzdelyte,tu saunuole,kad nepraradai optimizmo ir vilties.Sekmes tau didziausios 4u.gif
Vilsen
QUOTE(Sola @ 2005 12 15, 14:03)
Skruzdelyte,tu saunuole,kad nepraradai optimizmo ir vilties.Sekmes tau didziausios 4u.gif
*

4u.gif aciu labai mirksiukas.gif
Vilsen
QUOTE(GRANTA @ 2005 12 15, 13:48)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  TIKRAI NET NEPASTEBĖJAU  blush2.gif O AŠ TAI ILAGAI DAIRYDAVAUSI  PO FORUMĄ IR IEŠODAVAU BENDRAVARDŽIŲ  thumbup.gif , O JIS ŠTAI,  PASIRODĖ NETIKĖTAI  thumbup.gif  sokiai.gif  assa.gif TAI KAIP SUGALVOJOT TOKĮ VARDĄ  g.gif
*

musu sunus net ir panasumu turi bigsmile.gif
Turejom draugus is kuriu vieno toks vardas buvo.Tiesa man nelabai jis patiko schmoll.gif .o kai pastojau tai paskutinius menesius jau rinkom varda.Granto varda davem todel,kad jis labai retas ir mums grazus.O jusu kokia istorija.Ne veltui vardo reiksme-nuostabus,didingas thumbup.gif
Birbiziukas
QUOTE(skruzdelyte @ 2005 12 15, 13:34)
musu sunus net ir panasumu turi bigsmile.gif
Turejom draugus is kuriu vieno toks vardas buvo.Tiesa man nelabai jis patiko schmoll.gif .o kai pastojau tai paskutinius menesius jau rinkom varda.Granto varda davem todel,kad jis labai retas ir mums grazus.O jusu kokia istorija.Ne veltui vardo reiksme-nuostabus,didingas thumbup.gif
*

NA AŠ PAŽYSTŲ TOKIĄ ŠEIMĄ KURIŲ VIENAS IŠ SŪNŲ YRA GRANTAS JAM JAU APIE 10 METŲ ax.gif VARDĄ SŪNUI RINKOM ILGAI doh.gif JEI PATIKDAVO MAN TAI VYRUI NEGRAŽUS ARBA ATVIRKŠČIAI doh.gif KAŽKODĖL ŠĮ VARDĄ PRISIMINIAU PASKUTINĮ, VISAI PRIEŠ PAT GIMDYMĄ rolleyes.gif KAŽKAIP PAMINĖJAU TĄ VARDĄ VYRUI, O JIS NUO TOS MINUTĖS PRADĖJO SŪNŲ, DAR ESANTĮ PILVELYJE, VADINTI GRANTU biggrin.gif TAIP IR TAPO MAŽIUS GRANTU ax.gif
O KU TŲ TUOS PANAŠUMUS ĮŽVELGI g.gif IŠ NUOTAUKOS g.gif NA MATAI TAVOJO TAI NEMATYT tongue.gif
Vilsen
QUOTE(GRANTA @ 2005 12 15, 14:47)
NA AŠ PAŽYSTŲ TOKIĄ ŠEIMĄ KURIŲ VIENAS IŠ SŪNŲ YRA GRANTAS JAM JAU APIE 10 METŲ  ax.gif VARDĄ SŪNUI RINKOM ILGAI  doh.gif JEI PATIKDAVO MAN TAI VYRUI NEGRAŽUS ARBA ATVIRKŠČIAI  doh.gif  KAŽKODĖL ŠĮ VARDĄ PRISIMINIAU PASKUTINĮ, VISAI PRIEŠ PAT GIMDYMĄ  rolleyes.gif KAŽKAIP PAMINĖJAU TĄ VARDĄ VYRUI, O JIS NUO TOS MINUTĖS PRADĖJO SŪNŲ, DAR ESANTĮ PILVELYJE, VADINTI GRANTU  biggrin.gif  TAIP IR TAPO MAŽIUS GRANTU  ax.gif
O KU TŲ TUOS PANAŠUMUS ĮŽVELGI  g.gif  IŠ NUOTAUKOS  g.gif  NA MATAI TAVOJO TAI NEMATYT  tongue.gif
*

as parodyciau,bet kompose esu zalia,nes angliskai nesuprantu ir nemoku ideti nuotrauku blush2.gif
Na musu grantukas smulkiu bruozu,sviesus ir melynu akiu.Kazkodel visi galvoja,kad toki varda turintys vaikuciai yra grieztesniu bruozu g.gif
*sandriukas*
Saunuole!!!! thumbup.gif Ir ko tik dėl savo mažutėlių nepadarytume wub.gif
Vilsen
QUOTE(KMU_studente @ 2006 02 08, 16:43)
Saunuole!!!!  thumbup.gif  Ir ko tik dėl savo mažutėlių nepadarytume  wub.gif
*

4u.gif
Samanta
SVEIKINU 4u.gif Po ilgų kančių visada ateina džiaugsmas smile.gif
Vilsen
QUOTE(Samanta @ 2006 02 09, 01:34)
SVEIKINU  4u.gif Po ilgų kančių visada ateina džiaugsmas  smile.gif
*

4u.gif Aciu labai.Tikrai visas skausmas ir asaros man atsipirko
monce*
Saunuole ir stipruole tu, mamyte 4u.gif Sveikinu, kad viskas galiausiai beigesi gerai.
Man irgi teko patirti persileidimo skausma, tad kuo puikiausiai suprantu tave.
Stiprybes tau ir tavo seimai.
Vilsen
QUOTE(monce.k @ 2006 02 09, 17:02)
Man irgi teko patirti persileidimo skausma, tad kuo puikiausiai suprantu tave.
Stiprybes tau ir tavo seimai.
*

aciu labai.Tikiuosi ir pas jus viskas bus thumbup.gif
WildFire
ne visos patyrusios ką tu patyrei nepalūžtų ir toliau atkakliai siektų savo tikslo... Šaunu kad nepasidavei ir nenuleidai rankų 4u.gif Ir sveikinu sulaukus savo stebukliuko mirksiukas.gif
Vilsen
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2006 02 22, 08:59)
ne visos patyrusios ką tu patyrei nepalūžtų ir toliau atkakliai siektų savo tikslo... Šaunu kad nepasidavei ir nenuleidai rankų 4u.gif Ir sveikinu sulaukus savo stebukliuko mirksiukas.gif
*

Nuoširdžiai dėkoju už tokius žodžius,esu stipri ir noriu dar vaikučių bigsmile.gif
+333+
Puiki istorija 4u.gif skaudi, bet su laiminga pabaiga wub.gif šaunuolė mamytė, šitiek iškentėjai, bet tikslą pasiekei thumbup.gif Linkiu susilaukti daugiau vaikučių ir kad viskas daug lengviau eitųsi 4u.gif
Raganiute
Šaunuolė mamytė, prisidedu prie visų čia pasisakiusių biggrin.gif

joo, tavo istorija toli gražu neeilinė.. cool.gif
Vilsen
QUOTE(+333+ @ 2006 03 02, 20:41)
Puiki istorija  4u.gif  skaudi, bet su laiminga pabaiga  wub.gif šaunuolė mamytė, šitiek iškentėjai, bet tikslą pasiekei  thumbup.gif  Linkiu susilaukti daugiau vaikučių ir kad viskas daug lengviau eitųsi  4u.gif
*

QUOTE(Raganiute @ 2006 03 02, 21:22)
Šaunuolė mamytė, prisidedu prie visų čia pasisakiusių  biggrin.gif

joo, tavo istorija toli gražu neeilinė..  cool.gif
*

ačiū mamytės notworthy.gif notworthy.gif
neri.k
Dziaugiuosi, kad viskas laimingai baigesi biggrin.gif Dideles jums abiem sveikateles. Aukite dideli ir grazus clap.gif
Origami
saunuole wub.gif aukit sveiki 4u.gif
Ciki
Puikiai tave suprantu, nes shis neshtumas man yra sunkus, bet nepalyginti su tavuoju unsure.gif ir tai kiek nervu, asaru ir t.t. unsure.gif sekmes kituose neshtumuose 4u.gif
Vilsen
QUOTE(Ciki @ 2006 03 12, 18:22)
Puikiai tave suprantu, nes shis neshtumas man yra sunkus, bet nepalyginti su tavuoju  unsure.gif ir tai kiek nervu, asaru ir t.t.  unsure.gif  sekmes kituose neshtumuose  4u.gif
*

ačiū už palaikymą ir supratimą.Labai linkiu ir tikiuosi,kad tau viskas bus gerai
kisiune
4u.gif
Galway_girl
Dieve,kaip prisikemtejai 4u.gif Bet matau,kad jau turi ir dukrele,begalo uz jus dziaugiuos 4u.gif
vi78
sveikinimai 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.