NAUJAS FOTOKONKURSAS!
NAUJAS FOTOKONKURSAS!
![]() si ir si ![]() mano akimis labiausiai issiskiria is kitu na o tokios gyvenime niekam nerodyciau, sorry ![]() bei pritruko balso siai
as stengiuos atiduot savo balsa visuose konkursuose, nu bet siam man ypac sunku isrinkt tas 3 pacias paciausias foto...isrinkau, prabalsavau...bet dar tai noretusi turet bent 5 balsus...
pritariu, truputi mazoka balsu ant tiek daug nuotrauku..
Tikrai sunku apsipręsti, kurios geriausios. Daug mielų, akiai gražių...
man labai patiko sita nuotrauka atiduociau visus3balsus...
.....1 vietoj...
tik uz viena balsavau, nereali man, kur vaikas mamos koja apsikabines
Sveikos...
Mane tai tik vienintelė užkabino... įpatinga visom prasmėm...
Su manim gal po trijų vaikų kažkas ne taip, bet nė vienos nuotraukos tokios, už kurią norėčiau balsuot
Bet kokios isrankios
Labai daug gražių nuotraukyčių
1balsas ![]() 2balsas ![]() 3balsas
![]() šita mamytė jeigu neklystu dvynukus pilvuke turėjo
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=20082
man atrodo kad vyresnioji sesute ta kuri nutolusi - ji dalyvavo dvi minutes sloves ir su sachmatais zaide. labai protinga mergaite as balsovau uz sia nuotraukele QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 05 04, 06:42) http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=20082 man atrodo kad vyresnioji sesute ta kuri nutolusi - ji dalyvavo dvi minutes sloves ir su sachmatais zaide. labai protinga mergaite as balsovau uz sia nuotraukele Gal Bet si foto tikrai superine QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 05 04, 07:42) http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=20082 man atrodo kad vyresnioji sesute ta kuri nutolusi - ji dalyvavo dvi minutes sloves ir su sachmatais zaide. labai protinga mergaite as balsovau uz sia nuotraukele Tikrai dalyvavo
Liko keleta dienu ir zinosim kas laimes
Kokia cia tyla....
viskas jau išsakyta
sveikinu laimėtojas
nagi nagi SVEIKINIMAAAAAAAAAI LAIMĖTOJOMS
Sveikinu nugaletojas
Pati graziausia nuotrauka laimejoooo
Sveikinu laimetojas
Tikrai labai gražios nuotraukos laimėjo.
Sveikinam laimetojus!!!!!!!!!!!!
Aciu uz mums skirtus 3 balsus! Sis konkursas parode,kad neturiu nei vienos normalios
sveikinam laimetojus
Pirma foto pati paciausia del trecios,kiek nustebau..
Sveikinimai Loretoidui
Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją Tikrai labai daug gražių nuotraukų konkuras sulaukė ir labai dėkoju už tiek daug balsų nuotraukai su mano dvigubu pilvu Sveikinam laimetojus! tiesa, dėl vienos foto atsiradimo trejetuke skaidrumo labai abejoju
Sveikinimai visoms dalyvavusioms
O trečią keisčiau su ketvirta Dėl saviškės nustebau labai, nes ir panašių buvo, ir kažkaip mesčiau ir saviškę iš dešimtuko
Sveikinu nugalėtojas ir visas, kurios dalyvavot
Labai nudžiugau, kad I vietą užėmė būtent ši nuotrauka III vietą nugalėjusi nuotrauka nustebino...
Sveikinu. Labai džiaugiuosi dėl 1 ir 2 vietos. Trečia (pašalinus dryžuotosios balsą) nuo manys atiteko vienai iš dešimtuko, kurios autorė nemato prasmės būt dešimtuke. Tai nesakysiu
Aciu labai balsavusioms!!!!Buvo labai grazus konkursas!!!!
Lauksiu naujo konkurso ir su malonumu sudalyvausiu!!! QUOTE(Veitė @ 2010 05 06, 08:31) Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją tu neteisi, visas pirmas trejetas buvo ir čia pastebėtas Papildyta: QUOTE(*Rita* @ 2010 05 06, 09:32) 4 vieta irgi labai paprasta, nuotrauka neturi 100 procentinės kokybės, tiesiog nuoširdi QUOTE(Veitė @ 2010 05 06, 08:31) Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją Pirma buvo, antra taip pat (už abi balsavau tikrai neturėdama supratimo kieno) , trečia irgi. Mano akiai irgi pokeisčiai žiūrisi, bet kas ten žino, mane ir viena iš tolimesnių kokį tai "švytėjimą" primenanti foto kaip surinkusi tiek balsų stebina, bet gal kitiems rimtai grožio viršūnė, sunku čia vienareikšmiškai pasakyti...
tiesa, aš nuo savęs galiu jei visai nuoširdžiai iš laimėtojų, tai tik I vietą pasveikinti. Nebalsavau už ją, bet pritariu, kad gražu, šilta, jauku...
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 06, 10:59) taip, paprasta, bet man labai graži. Ir moteris labai graži, tą sakiau dar pačioj pradžioj aptarimo. Nebalsavau už ją, kadangi daug kam ši moteris/nuotrauka buvo graži, maniau, kad kažkurią vietą ji užims Papildyta: Balsavau už 'vaidilutę miške'
Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso
Prie visų anksčiau buvusių diskusijų norėčiau pridurti tik tiek, kad mano manymu, foto turi atskleisti JŪSŲ asmenybę. Formatas, kai visos nėščios užsisvajojusios klaidžioja rūkuose, dūmoja tarp rudeninių lapų ar braido po aguonas yra neabejotinai žavus ir patrauklus, bet greitai jis bus toks pats dažnas kaip paklodės, batukai, netikrų perlų karoliai ir drugiai-meškiai ant pilvo. Šioje gi fotosesijo norėjau išreikšti, kad esu aktyvi didmiesčio moteris, ir nėščia gyvenu aktyvų gyvenimą, prižiūriu savo kūną ir esu patraukli savo vyrui, - net laukdamasi trečio vaiko. Nes jei būčiau paklususi tik fotografės norams, galėčiau čia pridėti jau minėtų foto su "paklodėm", batukais ir etc. Nebijokim pačios ieškoti originalumo ir reikalauti to iš fotografų - tada fotosesija įgaus daugiau prasmės. QUOTE(Pitija @ 2010 05 06, 11:00) Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso Prie visų anksčiau buvusių diskusijų norėčiau pridurti tik tiek, kad mano manymu, foto turi atskleisti JŪSŲ asmenybę. Formatas, kai visos nėščios užsisvajojusios klaidžioja rūkuose, dūmoja tarp rudeninių lapų ar braido po aguonas yra neabejotinai žavus ir patrauklus, bet greitai jis bus toks pats dažnas kaip paklodės, batukai, netikrų perlų karoliai ir drugiai-meškiai ant pilvo. Šioje gi fotosesijo norėjau išreikšti, kad esu aktyvi didmiesčio moteris, ir nėščia gyvenu aktyvų gyvenimą, prižiūriu savo kūną ir esu patraukli savo vyrui, - net laukdamasi trečio vaiko. Nes jei būčiau paklususi tik fotografės norams, galėčiau čia pridėti jau minėtų foto su "paklodėm", batukais ir etc. Nebijokim pačios ieškoti originalumo ir reikalauti to iš fotografų - tada fotosesija įgaus daugiau prasmės. QUOTE(Pitija @ 2010 05 06, 11:00) Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso Prie visų anksčiau buvusių diskusijų norėčiau pridurti tik tiek, kad mano manymu, foto turi atskleisti JŪSŲ asmenybę. Formatas, kai visos nėščios užsisvajojusios klaidžioja rūkuose, dūmoja tarp rudeninių lapų ar braido po aguonas yra neabejotinai žavus ir patrauklus, bet greitai jis bus toks pats dažnas kaip paklodės, batukai, netikrų perlų karoliai ir drugiai-meškiai ant pilvo. Šioje gi fotosesijo norėjau išreikšti, kad esu aktyvi didmiesčio moteris, ir nėščia gyvenu aktyvų gyvenimą, prižiūriu savo kūną ir esu patraukli savo vyrui, - net laukdamasi trečio vaiko. Nes jei būčiau paklususi tik fotografės norams, galėčiau čia pridėti jau minėtų foto su "paklodėm", batukais ir etc. Nebijokim pačios ieškoti originalumo ir reikalauti to iš fotografų - tada fotosesija įgaus daugiau prasmės.
Aciu visoms, kurios balsavot uz mane
Pirmasis dvidešimtukas patiko
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 06, 08:16) Ir man kažkodėl tokia mintis kilo Nežinau kodėl, bet laukimasis yra kažkoks ypatingas periodas, kai nesinori būti labai sexy, norisi ramybės, artumo, šiek tiek pridengtumo, kuklumo, paslapties... Tarsi apsaugos sau ir savo pilvelio gyventojui. Paklausus vyrų ar jiems patinka (t.y. ar sexy yra
Neabsoliutinkim ir nehiperbolizuokim. Mes visos skirtingos ir taip, kaip mane pažįstantiems žmonėms būtų turbūt keista pamatyti mano foto su batuku prie pilvo ar rūke, taip daugeliui nesuprantamas-nepriimtinas, o gal net atstumiantis mano pateiktas amplua. Visiškai tai natūraliai priimu.
Akcentavau - kiekvienai SAVO ir ieškokim fotosesijai SAVO rakurso, SAVO pateikimo ir SAVO nuotaikos, o ne aklai pakluskim fotografų formatui. Tokia buvo mano posto esmė. |