Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Douglas fotokonkursas II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2
Rustė
NAUJAS FOTOKONKURSAS!
Šindila
user posted image
si ir si
user posted image
mano akimis labiausiai issiskiria is kitu wub.gif
na o tokios gyvenime niekam nerodyciau, sorry
user posted image
bei pritruko balso siai
user posted image
ELWOOD
as stengiuos atiduot savo balsa visuose konkursuose, nu bet siam man ypac sunku isrinkt tas 3 pacias paciausias foto...isrinkau, prabalsavau...bet dar tai noretusi turet bent 5 balsus...
Bangelia..
pritariu, truputi mazoka balsu ant tiek daug nuotrauku.. 4u.gif
reje
Tikrai sunku apsipręsti, kurios geriausios. Daug mielų, akiai gražių... wub.gif
evers
man labai patiko sita nuotrauka atiduociau visus3balsus... 4u.gif nezinau kazkuom ji tokia naturali..nu faina..
.....1 vietoj...
Onora
tik uz viena balsavau, nereali man, kur vaikas mamos koja apsikabines biggrin.gif taip griebe, kad daugiau nesirinkau smile.gif
Lapelokė
Sveikos...

Mane tai tik vienintelė užkabino... įpatinga visom prasmėm...
Song
Su manim gal po trijų vaikų kažkas ne taip, bet nė vienos nuotraukos tokios, už kurią norėčiau balsuot doh.gif g.gif
*Dita*
Bet kokios isrankios ax.gif man tai labai daug graziu nuotrauku sitame konkurse, pati mieliausia kur 3 sesytes laukia broliuko wub.gif pati is didesnes seimos, tai geri prisiminimai sukilo 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Lapelokė @ 2010 04 28, 12:28)
Sveikos...

*

as irgi uz sia prabalsavau,vienintele man tokia wub.gif
ELWOOD
QUOTE(Lapelokė @ 2010 04 28, 11:28)
Sveikos...

*

as ir uzx ja atidaviau savo balsa thumbup.gif
Atogrąža
QUOTE(Lapelokė @ 2010 04 28, 13:28)
*

Tikrai taip drinks_cheers.gif Visom prasmėm. Be nuotabai graži motinystė wub.gif Spalvos. Nuotaika... good.gif
Vanilė
Labai daug gražių nuotraukyčių wub.gif prabalsavau už natūralias nuotraukas ne fotostudijų smile.gif

1balsas
user posted image

2balsas
user posted image

3balsas
user posted image
Omrum
user posted image

šita mamytė jeigu neklystu dvynukus pilvuke turėjo wub.gif
HappyAngel
QUOTE(Lera @ 2010 05 02, 17:38)
šita mamytė jeigu neklystu dvynukus pilvuke turėjo  wub.gif
*

Neklysti ne, nes ir pavadinimas taip sako biggrin.gif
baltė
QUOTE(Lera @ 2010 05 02, 16:38)
user posted image

šita mamytė jeigu neklystu dvynukus pilvuke turėjo  wub.gif
*

wub.gif Bet jau dukryčių grožis, tikros lėlytės
mantaniuke25
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=20082
man atrodo kad vyresnioji sesute ta kuri nutolusi - ji dalyvavo dvi minutes sloves ir su sachmatais zaide. labai protinga mergaite
as balsovau uz sia nuotraukele
5imute
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 05 04, 06:42)
man atrodo kad vyresnioji sesute ta kuri nutolusi - ji dalyvavo dvi minutes sloves ir su sachmatais zaide. labai protinga mergaite
*

Gal schmoll.gif tik ten trumpesniais plaukuciais g.gif
Bet si foto tikrai superine
Omrum
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 02, 19:55)
Neklysti ne, nes ir pavadinimas taip sako biggrin.gif
*

nemačiau nes nervuoja man mozila nerodo konkurso tai tingiu perjunginėt į operą ))
coeur
QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 05 04, 07:42)
*

Tikrai dalyvavo biggrin.gif Nepaprastai graži šeima ir labai gabios mergaitės smile.gif Neabejojame, kad ir berniukas toks bus 4u.gif
VI-VA-VI
Liko keleta dienu ir zinosim kas laimes bigsmile.gif nuspeti labai sunku,visos mamytes nestuke.gif nuotraukos wub.gif 4u.gif
VI-VA-VI
Kokia cia tyla.... biggrin.gif
Cukraus pudra
viskas jau išsakyta smile.gif
Cukraus pudra
sveikinu laimėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daidora
nagi nagi SVEIKINIMAAAAAAAAAI LAIMĖTOJOMS mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
c-girl
Sveikinu nugaletojas 4u.gif
Pati graziausia nuotrauka laimejoooo thumbup.gif
VI-VA-VI
Sveikinu laimetojas nestuke.gif user posted image
baltė
Tikrai labai gražios nuotraukos laimėjo. thumbup.gif Pirma vieta verta thumbup.gif
zana33
Sveikinam laimetojus!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Aciu uz mums skirtus 3 balsus! bigsmile.gif Vis sis tas,nes kaip paziurejau,daug ,mano akim,geresniu foto ,nei tiek negavo ax.gif
Sis konkursas parode,kad neturiu nei vienos normalios nestuke.gif nuotraukos.Po keturiu nestuke.gif blink.gif doh.gif Gaila...
erikiuxxx
sveikinam laimetojus wub.gif wub.gif
Pirma foto pati paciausia wub.gif clap.gif first.gif

del trecios,kiek nustebau..
Veitė
Sveikinimai Loretoidui 4u.gif Nuostabi nuotrauka, fantastiška šeima, tiesiog thumbup.gif

Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją smile.gif Esu tvirtai įsitikinusi, kad čia draugės ir pažįstamos už ją intensyviai prabalsavo Net ir aptarimuose ji nebuvo pastebėta biggrin.gif cool.gif Bet negi gaila tongue.gif

Tikrai labai daug gražių nuotraukų konkuras sulaukė rolleyes.gif

ir labai dėkoju už tiek daug balsų nuotraukai su mano dvigubu pilvu wub.gif Ačiū visoms 4u.gif
lijo

Sveikinam laimetojus!
tiesa, dėl vienos foto atsiradimo trejetuke skaidrumo labai abejoju smile.gif

Lašelis Liūdnas
Sveikinimai visoms dalyvavusioms 4u.gif Labai džiaugiuosi dėl daugiausiai balsų surinkusios - tikrai to verta, tiek nuotrauka, tiek pati šeimyna smile.gif

O trečią keisčiau su ketvirta ax.gif Man ji net pirmam dešimtuke nesižiūri schmoll.gif

Dėl saviškės nustebau labai, nes ir panašių buvo, ir kažkaip mesčiau ir saviškę iš dešimtuko tongue.gif biggrin.gif Ačiū visiems balsavusiems 4u.gif
Chanson
Sveikinu nugalėtojas ir visas, kurios dalyvavot bigsmile.gif

Labai nudžiugau, kad I vietą užėmė būtent ši nuotrauka wub.gif Šaunuolė, gražu! Labai gaila, kad IV vietoj esanti nuotraukėlė neatsidūrė tarp nugalėtojų. Ji tikrai labai verta...
III vietą nugalėjusi nuotrauka nustebino... g.gif
hi :)
Sveikinu. Labai džiaugiuosi dėl 1 ir 2 vietos. Trečia (pašalinus dryžuotosios balsą) nuo manys atiteko vienai iš dešimtuko, kurios autorė nemato prasmės būt dešimtuke. Tai nesakysiu biggrin.gif
Lašelis Liūdnas
smile.gif+2010 05 06, 08:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 05 06, 08:37)
Sveikinu. Labai džiaugiuosi dėl 1 ir 2 vietos. Trečia (pašalinus dryžuotosios balsą) nuo manys atiteko vienai iš dešimtuko, kurios autorė nemato prasmės būt dešimtuke. Tai nesakysiu biggrin.gif
*

Ko tu čia nevertiems balsus dalini biggrin.gif
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 06, 09:51)
Ko tu čia nevertiems balsus dalini biggrin.gif
*

Kaip paskatinimą beee.gif

tongue.gif
gladiole
Aciu labai balsavusioms!!!!Buvo labai grazus konkursas!!!!
Lauksiu naujo konkurso ir su malonumu sudalyvausiu!!!
Vicious Vici
QUOTE(Veitė @ 2010 05 06, 08:31)

Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją  smile.gif Esu tvirtai įsitikinusi, kad čia draugės ir pažįstamos už ją intensyviai prabalsavo  Net ir aptarimuose ji nebuvo  pastebėta  biggrin.gif  cool.gif Bet negi gaila  tongue.gif

tu neteisi, visas pirmas trejetas buvo ir čia pastebėtas ax.gif ar jos visos vertos tų vietų, tai aišku, kad klausimas, na bet žinant žmonių skonius, charakterių skirtybes ir visa kita, tai manęs jau niekas nestebina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 05 06, 09:32)
III vietą nugalėjusi nuotrauka nustebino... g.gif
*

4 vieta irgi labai paprasta, nuotrauka neturi 100 procentinės kokybės, tiesiog nuoširdi smile.gif
QUOTE(Veitė @ 2010 05 06, 08:31)
  Nustebau, kad vietą pirmame trejete užėmė viena nuotrauka, man ji niekuo neišskirtinė, turiu minty, kad buvo tikrai daug labai panašių ir stilium, ir mintim į ją  smile.gif Esu tvirtai įsitikinusi, kad čia draugės ir pažįstamos už ją intensyviai prabalsavo  Net ir aptarimuose ji nebuvo  pastebėta  biggrin.gif  cool.gif Bet negi gaila  tongue.gif
*

Pirma buvo, antra taip pat (už abi balsavau tikrai neturėdama supratimo kieno) , trečia irgi. Mano akiai irgi pokeisčiai žiūrisi, bet kas ten žino, mane ir viena iš tolimesnių kokį tai "švytėjimą" primenanti foto kaip surinkusi tiek balsų stebina, bet gal kitiems rimtai grožio viršūnė, sunku čia vienareikšmiškai pasakyti...
Vicious Vici
tiesa, aš nuo savęs galiu jei visai nuoširdžiai iš laimėtojų, tai tik I vietą pasveikinti. Nebalsavau už ją, bet pritariu, kad gražu, šilta, jauku...
Chanson
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 06, 10:59)
4 vieta irgi labai paprasta, nuotrauka neturi 100 procentinės kokybės, tiesiog nuoširdi smile.gif
*

taip, paprasta, bet man labai graži. Ir moteris labai graži, tą sakiau dar pačioj pradžioj aptarimo. Nebalsavau už ją, kadangi daug kam ši moteris/nuotrauka buvo graži, maniau, kad kažkurią vietą ji užims rolleyes.gif Matyt daug kas taip galvojo biggrin.gif
Papildyta:
Balsavau už 'vaidilutę miške'
Pitija
Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso smile.gif

Prie visų anksčiau buvusių diskusijų norėčiau pridurti tik tiek, kad mano manymu, foto turi atskleisti JŪSŲ asmenybę.

Formatas, kai visos nėščios užsisvajojusios klaidžioja rūkuose, dūmoja tarp rudeninių lapų ar braido po aguonas yra neabejotinai žavus ir patrauklus, bet greitai jis bus toks pats dažnas kaip paklodės, batukai, netikrų perlų karoliai ir drugiai-meškiai ant pilvo.

Šioje gi fotosesijo norėjau išreikšti, kad esu aktyvi didmiesčio moteris, ir nėščia gyvenu aktyvų gyvenimą, prižiūriu savo kūną ir esu patraukli savo vyrui, - net laukdamasi trečio vaiko. Nes jei būčiau paklususi tik fotografės norams, galėčiau čia pridėti jau minėtų foto su "paklodėm", batukais ir etc.

Nebijokim pačios ieškoti originalumo ir reikalauti to iš fotografų - tada fotosesija įgaus daugiau prasmės.

Vicious Vici
QUOTE(Pitija @ 2010 05 06, 11:00)
Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso  smile.gif

Prie visų anksčiau buvusių diskusijų norėčiau pridurti tik tiek, kad mano manymu, foto turi atskleisti JŪSŲ asmenybę.

Formatas, kai visos nėščios užsisvajojusios klaidžioja rūkuose, dūmoja tarp rudeninių lapų ar braido po aguonas yra neabejotinai žavus ir patrauklus, bet greitai jis bus toks pats dažnas kaip paklodės, batukai, netikrų perlų karoliai ir drugiai-meškiai ant pilvo.

Šioje gi fotosesijo norėjau išreikšti, kad esu aktyvi didmiesčio moteris, ir nėščia gyvenu aktyvų gyvenimą, prižiūriu savo kūną ir esu patraukli savo vyrui, - net laukdamasi trečio vaiko. Nes jei būčiau paklususi tik fotografės norams, galėčiau čia pridėti jau minėtų foto su "paklodėm", batukais ir etc.

Nebijokim pačios ieškoti originalumo ir reikalauti to iš fotografų - tada fotosesija įgaus daugiau prasmės.
*

thumbup.gif bis.gif smartass.gif pagarba už požiūrį ir asmenybę
mmergyte
Ačiū visoms balsavusioms ir nepabūgusioms kiek kitokio nėštukės pateikimo rakurso  smile.gif

*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vienas balsas,buvo siai nuotraukai wub.gif kazkas sake,per erotiska...o ka nescia moteris negali tokia buti? bigsmile.gif
tralaila
*

Na plikas pilvas, plikas vyriškis, ir tik vietoj paklodės odinė striukė - nelabai įžvelgiu kitoniškumą.
Vo aukštyn kojom atsistojusi nėščioji gal ir būtų kažkas kitokio
TAILER
Aciu visoms, kurios balsavot uz mane 4u.gif
baltė
Pirmasis dvidešimtukas patiko thumbup.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 05 06, 08:16)
O trečią keisčiau su ketvirta ax.gif Man ji net pirmam dešimtuke nesižiūri schmoll.gif

*

Ir man kažkodėl tokia mintis kilo cool.gif Nors tiek nuotrauka, tiek ir pati nestuke.gif gražios, bet per sexy šiam amplua

Nežinau kodėl, bet laukimasis yra kažkoks ypatingas periodas, kai nesinori būti labai sexy, norisi ramybės, artumo, šiek tiek pridengtumo, kuklumo, paslapties... Tarsi apsaugos sau ir savo pilvelio gyventojui. Paklausus vyrų ar jiems patinka (t.y. ar sexy yra nestuke.gif )... Tai tikrai ne. Tik savam vyrui kiekviena nestuke.gif yra sexy, o svetimos schmoll.gif (SM yra ne viena tema apie tai smile.gif ). Žinoma, tai nereiškia, kad nuotraukoje apsinuoginusi moteris ir gatvėje tokia, manau puiku, kai fotosesija leidžia pasirinkti savo temą, įvaizdį... Bet tai, jog moteris nerodo savo apnuoginto kūno taipogi nereiškia, jog ji jo neprižiūri, negyvena aktyvaus gyvenimo ar nėra tikra didmiesčio moteris... Kiekviena savaip supranta ir parodo... mirksiukas.gif
Pitija
Neabsoliutinkim ir nehiperbolizuokim. Mes visos skirtingos ir taip, kaip mane pažįstantiems žmonėms būtų turbūt keista pamatyti mano foto su batuku prie pilvo ar rūke, taip daugeliui nesuprantamas-nepriimtinas, o gal net atstumiantis mano pateiktas amplua. Visiškai tai natūraliai priimu.

Akcentavau - kiekvienai SAVO ir ieškokim fotosesijai SAVO rakurso, SAVO pateikimo ir SAVO nuotaikos, o ne aklai pakluskim fotografų formatui. Tokia buvo mano posto esmė.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.