Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Artejančio gimdymo požymiai II dalis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gelytean
ir toliau pasidalinkime esama ar buvusia patirtimi smile.gif

Sena tema
agnyte344
QUOTE(gelytean @ 2010 04 24, 12:22)
ir toliau pasidalinkime esama ar buvusia patirtimi smile.gif
*

Smagu...nauja temule thumbup.gif
As siandien kazkaip zvali jauciuosi,ilgai gan neblogai miegojau,ir tiek...nieko naujo nejauciu 4u.gif
gelytean
as ir pradejau megt pamiegot good.gif tokia tinginuke pasidarius vacation4.gif na reikia reikia mums pasilepint, laukia bemieges naktys neuzilgo juk bigsmile.gif
agnyte344
QUOTE(gelytean @ 2010 04 24, 13:44)
as ir pradejau megt pamiegot good.gif tokia tinginuke pasidarius vacation4.gif na reikia reikia mums pasilepint, laukia bemieges naktys neuzilgo juk bigsmile.gif
*

Na idomu,kuri pirma pagimdysim rolleyes.gif nes man daktare sake laukt,o geguzes 3d. jau kazka galvosim...Bet manau,kad sulauksiu anksciau maziuko 4u.gif
gelytean
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 24, 15:30)
Na idomu,kuri pirma pagimdysim rolleyes.gif nes man daktare sake laukt,o geguzes 3d. jau kazka galvosim...Bet manau,kad sulauksiu anksciau maziuko 4u.gif
*

aga idomu kuri pirma lotuliukas.gif as pas gydytoja eisiu 29 d.tai ziuresiu ka sakys, o kolkas tai vis laukiu. na ir man atrodo kad jau siom dienom turetu kas ivykt, nujauciu rolleyes.gif vyras pranasavo kad iki pirmadienio tureciau pagimdyt, na tai ziuresim biggrin.gif
tai sekmes tau jai jau prasides 4u.gif
saldutea
o man vis dar niekas nevyksta verysad.gif jau pirmadieni vaziuojam gultis i ligonine, tai krapstys per prievarta lauk... laukiau laukiau tu zenklu, atrodo ju buvo daug ir visokiu, o gimdymo veikla kaip nevyksta taip nevyksta g.gif
agnyte344
QUOTE(saldutea @ 2010 04 24, 18:11)
o man vis dar niekas nevyksta  verysad.gif  jau pirmadieni vaziuojam gultis i ligonine, tai krapstys per prievarta lauk... laukiau laukiau tu zenklu, atrodo ju buvo daug ir visokiu, o gimdymo veikla kaip nevyksta taip nevyksta g.gif
*

Nepergyvenk viskas bus gerai 4u.gif Suprantu,kad nesinorisi krapstyti lauk per prievarta...vat ir mes todel vis laukiam 4u.gif
saldutea
na va, mes jau isvaziuojam i ligonine wink.gif deja teks krapstyti per prievarta mano mergina g.gif sekmes jums visoms laukiancioms! sulaukit savo leliuku laimingai ir laiku 4u.gif
gelytean
QUOTE(saldutea @ 2010 04 26, 08:30)
na va, mes jau isvaziuojam i ligonine wink.gif deja teks krapstyti per prievarta mano mergina  g.gif sekmes jums visoms laukiancioms! sulaukit savo leliuku laimingai ir laiku  4u.gif
*

sekmes dideliausios tau smile.gif kaip smagu, neuzilgo pasimatysi su savo lelyte 4u.gif as ir labai laukiu tos akimirkos ax.gif
kriste85
Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas... g.gif gal kam yra buve tokiu keistenybiu? biggrin.gif
agnyte344
QUOTE(kriste85 @ 2010 04 27, 07:51)
Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas... g.gif gal kam yra buve tokiu keistenybiu? biggrin.gif
*

Ir man atrodo,kad nuo judesiu pilva suplesys maziukas 4u.gif Ir gimdyti jau laikas butu ax.gif
kriste85
na man dar 5 dienos liko bet ka gali zinot kada uzsinores ateiti i pasauli:)
gelytean
man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu, tai vartausi vartausi doh.gif ir jauciuosiu kaip sirgciu menesinem, bo toj vietelej taip maudzia ir pilvo apacia paskausta. daugiau nieko naujo, gyvenu vis dar laukimu nestuke.gif
agnyte344
QUOTE(gelytean @ 2010 04 27, 11:31)
man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu,  tai vartausi vartausi doh.gif ir jauciuosiu kaip sirgciu menesinem, bo toj vietelej taip maudzia ir pilvo apacia paskausta. daugiau nieko naujo, gyvenu vis dar laukimu nestuke.gif
*

Su miegojimu as taip pat kankinuosi,nes taip nuguliu abu sonus,kad atrodo tuoj atsisedus miegosiu biggrin.gif Verstis jau kaip ir sunkoka,tai stengiuosi atsargiai,o savijauta,tai kaip visad...laukiam 4u.gif
Bittute..
cia visom laukianciom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visos taip gerai nusiteikusios.. turbut tik as viena toia baile esu verysad.gif nors dar tolokai, bet jau bijau, kaip man cia reiks gimdyt ir skausma iskentet....
gelytean
as tai ir baisiai bijau unsure.gif visdelto tiek laiko praejo nuo pirmo vaikiuko gimimo, dabar vel viskas kaip pirma karta, jau norisi kad viskas greiciau ivyktu ir spakaina tongue.gif nes jau labai sunku pusketi, norisi leliuka pamatyti 4u.gif
braske09
Sveikutes 4u.gif tikiuosi priimsite mane i tuoj isilukstensianciu kluba nestuke.gif laukiam ir mes, labai noriu pagimdyt iki mamytes dienos 4u.gif nors nieko nejauciu - nei jokiu skausmeliu, nieko, tik kartais pilvas pakieteja (na jis man nuo puses nestumo kieteja), miegu gerai - kaip uzmusta blush2.gif tik tas lakstymas i WC.... verysad.gif tai va, labai nesinori pernesiojimo....
agnyte344
QUOTE(gelytean @ 2010 04 27, 19:57)
as tai ir baisiai bijau unsure.gif visdelto tiek laiko praejo nuo pirmo vaikiuko gimimo, dabar vel viskas kaip pirma karta, jau norisi kad viskas greiciau ivyktu ir spakaina tongue.gif nes jau labai sunku pusketi, norisi leliuka pamatyti 4u.gif
*

visiskai pritariu drinks_cheers.gif man lygiai taip pat smile.gif
kriste85
as jau kelinta vakara jauciu kad lelius labaj zemai nusileides nes pacioje pilvo apacioje kuciasi:)
mamamia*
O man jokio kamscio, jokiu vandenu, jokiu saremiu nebuvo. Ir taip buvau beveik savaite pernesiojus mazyle, tai skatino gimdyma, pora valandeliu ir jau turejau leliuka smile.gif
Luna69
Sveikos 4u.gif man data 29d, bet dar nieko nejauciu, jokiu saremiu, nei kamstis eina, zodziu tik laukiu rolleyes.gif tikiuosi neveluos labai lelyte wub.gif
kriste85
o as net nezinau kada laukt leles savo nes gine nustacius kad turiu gimdyti geguzes 6d. o pagal echo ir genetinius tyrimus kad geguzes 2 d smile.gif tai va net neaisku kada laukt g.gif
Bailiukeee
Ir as vis laukiu laukiu ir nieko nevyksta smile.gif pagal eho turejo but 25d bet iki siol nieko. Net ir ta baime jau dingo, nes noriu kuo greiciau pamatyt leli smile.gif bet jis nezada dar islyst, paskausta paskausta kaip per menesines ir baigta g.gif
agnyte344
As jau maniau,kad siandien vaziuosim jau,bet...taip lyg buvo uzspazmave kas 10 min. mazdaug...na o dabar nieko... doh.gif nebesuprantu 4u.gif
gelytean
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 15:12)
As jau maniau,kad siandien vaziuosim jau,bet...taip lyg buvo uzspazmave kas 10 min. mazdaug...na o dabar nieko... doh.gif nebesuprantu 4u.gif
*

tai tau jau tikriaus prasideda g.gif sveikinu 4u.gif man tai kaip nieko taip nieko doh.gif
agnyte344
QUOTE(gelytean @ 2010 04 28, 15:38)
tai tau jau tikriaus prasideda g.gif sveikinu 4u.gif  man tai kaip nieko taip nieko doh.gif
*

Gal ir prasideda,bet,kad tas laukimas doh.gif Dabar su vyru tapetus klijuojam lotuliukas.gif Ir as aisku darbuojuosi kartu lotuliukas.gif
Abiem juokinga,kad laikas gimdyti,o as su klijais zaidziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
brown-eyes
Kaip aš jums visoms pavydžiu blush2.gif , nes jus savo lelius kuo puikiausiai isnesiojote ir laukiate tik tos vieninteles dienos 4u.gif . O as gyvenu su baime, nes pirmadieni ginekologe pasake, kad mano gimdos kaklelis labai sutrumpejes ir ko gero pratempsiu mazdaug dvi savaites (dabar 32 sav.) ir princese gali gimti gerokai anksciau (beja, kaip ir pirmasis). Kiekviena diena stumiu su baime, vis paskaudena pilvo apacia kaip pries menesines, strenas skauda vis stipriau, nerimas apima, kad galbut JAU verysad.gif O dar reiks speti nuvaziuoti iki Kauno, nes pas mus net inkubatoriaus neturi doh.gif doh.gif doh.gif Zodziu, kaip ir visos, gyvenu laukimu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 16:58)
Gal ir prasideda,bet,kad tas laukimas doh.gif Dabar su vyru tapetus klijuojam lotuliukas.gif Ir as aisku darbuojuosi kartu lotuliukas.gif
Abiem juokinga,kad laikas gimdyti,o as su klijais zaidziu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Prisilipdysi biggrin.gif
gelytean
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 16:58)
Abiem juokinga,kad laikas gimdyti,o as su klijais zaidziu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu pavarai lotuliukas.gif nors ar ir masina su rankom nusiploviau,issisiurbliavau, kad grazi but i ligonine vaziuot tongue.gif
Papildyta:
[quote=brown-eyes,2010 04 28, 17:02]
Zodziu, kaip ir visos, gyvenu laukimu nestuke.gif

nasijaudink viskas bus gerai 4u.gif matai vieni leliukai anksciau susigalvoja gimti, kiti niekur neskuba, neina su jais susitart schmoll.gif
kriste85
Ar anksciau ar veliau gims svarbiausia kad tik sveiki butu tie leliukai mirksiukas.gif
agnyte344
As jau nusprendziau,kad bus geguziukas 4u.gif Rodytis dar nenori,tai tikiuosi dar biski ir palauks,nes man ryt mamyciu svente darzely,tai noreciau dalyvauti ax.gif
gorosinka
Labas, visoms laukiančioms,

Ir aš jungiuosiu į šiuos pašnekesius, nes gyvenu laukimu ir nerimu. Mano terminas gegužės 9 d., bet mano mažiukas dar net nenusileides. Jaučiu teks kenteti pernešiojimą sad.gif
kriste85
cia gal ne i tema bet norejau pasiklausti kada gine tikrina kakleli?nes siandien buvau pas gine ir nieko nors iki gimdymo kelios dieneles....
gorosinka
[quote=gorosinka,2010 04 29, 15:23]
Labas, visoms laukiančioms,

Ir aš jungiuosiu į šiuos pašnekesius, nes gyvenu laukimu ir nerimu. Mano terminas gegužės 9 d., bet mano mažiukas dar net nenusileides. Jaučiu teks kenteti pernešiojimą sad.gif
*

[/quo

Ginekologe jo netikrina. Man teko paguleti ligonineje, tai tik ten gydytojas apziurejo ir pareiske, kad kaklelis dar visiskai nepasiruoses gimdymui, nors iki jo liko gera savaiciuke
Papildyta:
QUOTE(kriste85 @ 2010 04 29, 17:45)
cia gal ne i tema bet norejau pasiklausti kada gine tikrina kakleli?nes siandien buvau pas gine ir nieko nors iki gimdymo kelios dieneles....
*

Ginekologe jo netikrina. Man teko paguleti ligonineje, tai tik ten gydytojas apziurejo ir pareiske, kad kaklelis dar visiskai nepasiruoses gimdymui, nors iki jo liko gera savaiciuke
gelytean
QUOTE(kriste85 @ 2010 04 29, 16:45)
*

man pavyzdziui kakleli tikrino kai buvau pirma karta ir daugiau niekada netikrino. vat siandien buvau pas gine tai ir netikrino nors ir po termino.

jauciu ir as kad bus geguziukas 4u.gif is gines siandien isejau truputuka nepatenkinta mad.gif nes nieko doro nepaaiskino, tik patikrino tonusus, pasvere, pamatavo. o paaiskint nieko nesiteike. as ir nieko nepaklausiau, nes kita gine buvo, tai pasimeciau. del tonusu sunervavo, atseit labai daug spardosi, bet tai nieko tokio. man kazkaip tas "nieko tokio" nekaip skamba g.gif as jauciu darausi zakablyva paskutinem dienom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 29, 12:00)
As jau nusprendziau,kad bus geguziukas 4u.gif Rodytis dar nenori,tai tikiuosi dar biski ir palauks,nes man ryt mamyciu svente darzely,tai noreciau dalyvauti ax.gif
*

aga dabar jau tegu palaukia lotuliukas.gif ziurek kad svente netaptu dviguba svente thumbup.gif sekmes drinks_cheers.gif
agnyte344
Zinokit,kai buvau paskutini karta man taip pat netikrino kaklelio,tik spaudimas,tonusai,pamatavo,pasvere ir tiek...o va pirmadieni jei dar busiu nestuke.gif tai duos jau siuntima del pernesiojimo,o kas toliau tai tik dievas zino doh.gif 4u.gif

Smagu,kad su kiekviena dienele jungiasi vis daugiau busimu mamyciu 4u.gif

gelytean gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif mums dabar ju reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gelytean @ 2010 04 29, 18:22)
aga dabar jau tegu palaukia lotuliukas.gif ziurek kad svente netaptu dviguba svente thumbup.gif sekmes drinks_cheers.gif
*

wub.gif
KristuteL
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 15:12)
*

Na man gimdyt tik geguzes 27 d. 4u.gif o jau dabar buna kad pilvas kieteja kas 15 min. blush2.gif nieko nesuprantu. ar cia priesankstiniai ar cia kas. Gal kam yra buve taip? g.gif
agnyte344
QUOTE(KristuteL @ 2010 04 30, 09:04)
Na man gimdyt tik geguzes 27 d.  4u.gif  o jau dabar buna kad pilvas kieteja kas 15 min. blush2.gif  nieko nesuprantu. ar cia priesankstiniai ar cia kas. Gal kam yra buve taip?  g.gif
*

Gal paruosiamieji saremiai manau 4u.gif

Na,o as prisiduodu,kad siandien pastebejau gleiviu jau su kraujuko priemaisom bigsmile.gif
Manau,kad greitai apturesiu veiksmo,nes ir siaip gleiviu tai doh.gif Ir leliukas lyg apsiramino kazkiek...
Kaip manot turi pries gimdyma maziukas maziau judet,ar kaip? 4u.gif
ibizulka
man ir nugaryte labai paskauda ir pilvo apacia, nors mano merginai dar ankstoka isvysti pasauli smile.gif labai bijau kad per anksti neateitu unsure.gif ir kruta ji pilvuke kaip paselus biggrin.gif nebezinau ar tai nuo streso kuri siuo metu patiriu ar mano mazoji jau prasosi lauk smile.gif
gelytean
QUOTE(KristuteL @ 2010 04 30, 09:04)
Na man gimdyt tik geguzes 27 d.  4u.gif  o jau dabar buna kad pilvas kieteja kas 15 min. blush2.gif  nieko nesuprantu. ar cia priesankstiniai ar cia kas. Gal kam yra buve taip?  g.gif
*

na man taip pat jau senai pilvas sukieteja (gal nuo 35 sav.) ir gana daznai, man dydytoja sake kad gimda ruosiasi ir reguoja i stipresni vaiko ar tavo judesi smile.gif

sekmes ir stiprybes toms mamytems, kurioms JAU prasideda 4u.gif as tai vis laukiu ir jau pradejau nerimaut kad galiu ilgai uztempt verysad.gif apie cezari is vis bijau pagalvot fear.gif
juratele:)
sveikutes ir as noriu prisidet prie jusu biggrin.gif man dar lako yra, bet va treciadieni buvau apziuroje, tai sake viskas pasiruosia, kaklelis minkstas ir visai trumpas leliukas isistates tvirtai ir atsidarymas 4 cm, sake gimdysiu ant dienu, bet kad va nieko nejauciu, kazi ilgai su tokiu atsidarymu temsiu g.gif gydytojos isvadose parasyta, gimdymo takai gimdymui jau pasiruosia biggrin.gif
Lopšinė
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 28, 17:02)
Kaip aš jums visoms pavydžiu  blush2.gif , nes jus savo lelius kuo puikiausiai isnesiojote ir laukiate tik tos vieninteles dienos 4u.gif . O as gyvenu su baime, nes pirmadieni ginekologe pasake, kad mano gimdos kaklelis labai sutrumpejes ir ko gero pratempsiu mazdaug dvi savaites (dabar 32 sav.) ir princese gali gimti gerokai anksciau (beja, kaip ir pirmasis). Kiekviena diena stumiu su baime, vis paskaudena pilvo apacia kaip pries menesines, strenas skauda vis stipriau, nerimas apima, kad galbut JAU  verysad.gif O dar reiks speti nuvaziuoti iki Kauno, nes pas mus net inkubatoriaus neturi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Zodziu, kaip ir visos, gyvenu laukimu  nestuke.gif
Papildyta:

Prisilipdysi  biggrin.gif
*

32 sav jau nera nieko baisaus, tokio laiko leliukai jau beveik isivyste. Nepergyvenk, svarbu, kad zinai, jog reikia passisaugoti. Maziau blogu emociju ir grazaus susitikimo su stebukliuku 4u.gif
dekeriene
Man jau 37 savaites ir mastau kada mano mazyle pamatys pasauli,
su pirmu vaiku nebuvo jokiu paruosiamuju saremiu, o dabar ziauriai daug ju ir gan anksti prasidejo, tad sakau ar gali buti kad tai reikstu jog nepernesiosiu?
nes pirma pernesiojau 1 savaite g.gif

dabar pernesioti irgi nenoriu nes ziauriai jau sunku buna paskutiniomis savaitemis. doh.gif

vis mastau kada kamstis iseis nes tada mazdaug per savaite turetu ir lelyte pasirodyti wub.gif nestuke.gif
gelytean
QUOTE(dekeriene @ 2010 04 30, 18:26)
Man jau 37 savaites ir mastau kada mano mazyle pamatys pasauli,
su pirmu vaiku nebuvo jokiu paruosiamuju saremiu, o dabar ziauriai daug ju ir gan anksti prasidejo, tad sakau ar gali buti kad tai reikstu jog nepernesiosiu?
nes pirma pernesiojau 1 savaite  g.gif

dabar pernesioti irgi nenoriu nes ziauriai jau sunku buna paskutiniomis savaitemis. doh.gif

vis mastau kada kamstis iseis nes tada mazdaug per savaite turetu ir lelyte pasirodyti  wub.gif  nestuke.gif
*

tikrai kad sunku doh.gif dar tas nerimas daro savo. kiekviena diena atrodo visa amzinybe...tai linkiu jau geriau nepernesioti mirksiukas.gif
pirma vaikiuka pagimdziau 4 dienom anksciau, vat antras uztat niekur neskuba rolleyes.gif
kriste85
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 30, 10:14)
Gal paruosiamieji saremiai manau 4u.gif

Na,o as prisiduodu,kad siandien pastebejau gleiviu jau su kraujuko priemaisom bigsmile.gif
Manau,kad greitai apturesiu veiksmo,nes ir siaip gleiviu tai doh.gif Ir leliukas lyg apsiramino kazkiek...
Kaip manot turi pries gimdyma maziukas maziau judet,ar kaip? 4u.gif
*

nu va man irgi idomu del to judejimo,nes liko pora dienelio o lelius juda kaip turi but ir nei kiek ne maziau.... g.gif
kriste85
Merginos gal kuri zinot man antra diena kaip slapimo spalva pasikeitusi,tapo ruda...nebesuprantu ar tai iskiros ar cia kokia infekcija ar uzdegimas prasidejo.patarkit nes nebezinau ka galvot o gimdymo terminas jau ryt.... g.gif
gelytean
QUOTE(kriste85 @ 2010 05 01, 11:15)
Merginos gal kuri zinot man antra diena kaip slapimo spalva pasikeitusi,tapo ruda...nebesuprantu ar tai iskiros ar cia kokia infekcija ar uzdegimas prasidejo.patarkit nes nebezinau ka galvot o gimdymo terminas jau ryt.... g.gif
*

del slapimo tai net nezinau g.gif gal tau tas kamstis eit pradejo g.gif
Luna69
Man kamstis jau lyg ir eina po biski, nes isskyros pasikeite ir kelis kartus siek tiek kraujingu buvo unsure.gif
kriste85
o keisciausia kad dar siandien is ryto slapimo spalva buvo ruda gan ryskiai o pietu vel viskas normaliai,slapimas toks kaip turi but...na nieko nebesuprantu... g.gif
gelytean
QUOTE(Luna69 @ 2010 05 01, 16:20)
Man kamstis jau lyg ir eina po biski, nes isskyros pasikeite ir kelis kartus siek tiek kraujingu buvo unsure.gif
*

tai jau maziukas beldzias 4u.gif maniskis vis ramus ax.gif
Lunera
man su pirmu vaiku buvo taip kad po iskyru kamsio isejimo lygiai po savaites pagimdziau

bet visa laika mano mazius judejo intensyviai, nors laukiau kada aprims, kai daktaru paklausiau sake nesamone kad turi aprimti vieniems buna vienaip kitiems kitaip

dabar antrasis turi gimti geguzes 19 tai mastau kad gal jau greitai nes ziauriai sujautrejo krutys ir speneliai ir siandine visa dena viena krutine maudzia,
iskyru daugiau ...bet nera kraujingu. ax.gif
taigi laukiu kada tas kamstis pasisalins
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.