Sena tema
as ir pradejau megt pamiegot
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 24, 15:30) Na idomu,kuri pirma pagimdysim aga idomu kuri pirma tai sekmes tau jai jau prasides
o man vis dar niekas nevyksta
QUOTE(saldutea @ 2010 04 24, 18:11) o man vis dar niekas nevyksta Nepergyvenk viskas bus gerai
na va, mes jau isvaziuojam i ligonine
Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas...
QUOTE(kriste85 @ 2010 04 27, 07:51) Man paskutinem dienom isvis prasidejo keisti reiskiniai,kuriu per visa nestuma nebuvo.Viena nakty atsikeliau su baisiais nugaros skausmais, kita diena labai silpna buvo,pykino,miegas visa diena eme,o vakar vakare prasidejo spazmai pilvo apacioje,bet gan nesilpni verciantis surekt kai prasidedavo...o vaikelis labaj aktyvus pasidares kaip niekada,vartosi taip kad atrodo jog pilva suplesys,tai nemanau kad cia artejantis gimdymas... Ir man atrodo,kad nuo judesiu pilva suplesys maziukas
na man dar 5 dienos liko bet ka gali zinot kada uzsinores ateiti i pasauli:)
man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu, tai vartausi vartausi
QUOTE(gelytean @ 2010 04 27, 11:31) man tai miegot labai sunku, ilgai negaliu pagulet ant vieno sono, nes tuoj pradeda skaudet kluba, ant kurio guliu, tai vartausi vartausi Su miegojimu as taip pat kankinuosi,nes taip nuguliu abu sonus,kad atrodo tuoj atsisedus miegosiu
cia visom laukianciom
as tai ir baisiai bijau
Sveikutes
as jau kelinta vakara jauciu kad lelius labaj zemai nusileides nes pacioje pilvo apacioje kuciasi:)
O man jokio kamscio, jokiu vandenu, jokiu saremiu nebuvo. Ir taip buvau beveik savaite pernesiojus mazyle, tai skatino gimdyma, pora valandeliu ir jau turejau leliuka
Sveikos
o as net nezinau kada laukt leles savo nes gine nustacius kad turiu gimdyti geguzes 6d. o pagal echo ir genetinius tyrimus kad geguzes 2 d
Ir as vis laukiu laukiu ir nieko nevyksta
As jau maniau,kad siandien vaziuosim jau,bet...taip lyg buvo uzspazmave kas 10 min. mazdaug...na o dabar nieko...
Kaip aš jums visoms pavydžiu
Papildyta: QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 16:58) Gal ir prasideda,bet,kad tas laukimas Abiem juokinga,kad laikas gimdyti,o as su klijais zaidziu Prisilipdysi QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 16:58) Gal ir prasideda,bet,kad tas laukimas Abiem juokinga,kad laikas gimdyti,o as su klijais zaidziu nu pavarai Papildyta: [quote=brown-eyes,2010 04 28, 17:02] Zodziu, kaip ir visos, gyvenu laukimu nasijaudink viskas bus gerai
Ar anksciau ar veliau gims svarbiausia kad tik sveiki butu tie leliukai
As jau nusprendziau,kad bus geguziukas
Labas, visoms laukiančioms,
Ir aš jungiuosiu į šiuos pašnekesius, nes gyvenu laukimu ir nerimu. Mano terminas gegužės 9 d., bet mano mažiukas dar net nenusileides. Jaučiu teks kenteti pernešiojimą
cia gal ne i tema bet norejau pasiklausti kada gine tikrina kakleli?nes siandien buvau pas gine ir nieko nors iki gimdymo kelios dieneles....
[quote=gorosinka,2010 04 29, 15:23]
Labas, visoms laukiančioms, Ir aš jungiuosiu į šiuos pašnekesius, nes gyvenu laukimu ir nerimu. Mano terminas gegužės 9 d., bet mano mažiukas dar net nenusileides. Jaučiu teks kenteti pernešiojimą [/quo Ginekologe jo netikrina. Man teko paguleti ligonineje, tai tik ten gydytojas apziurejo ir pareiske, kad kaklelis dar visiskai nepasiruoses gimdymui, nors iki jo liko gera savaiciuke Papildyta: QUOTE(kriste85 @ 2010 04 29, 17:45) cia gal ne i tema bet norejau pasiklausti kada gine tikrina kakleli?nes siandien buvau pas gine ir nieko nors iki gimdymo kelios dieneles.... Ginekologe jo netikrina. Man teko paguleti ligonineje, tai tik ten gydytojas apziurejo ir pareiske, kad kaklelis dar visiskai nepasiruoses gimdymui, nors iki jo liko gera savaiciuke QUOTE(kriste85 @ 2010 04 29, 16:45) cia gal ne i tema bet norejau pasiklausti kada gine tikrina kakleli?nes siandien buvau pas gine ir nieko nors iki gimdymo kelios dieneles.... man pavyzdziui kakleli tikrino kai buvau pirma karta ir daugiau niekada netikrino. vat siandien buvau pas gine tai ir netikrino nors ir po termino. jauciu ir as kad bus geguziukas Papildyta: QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 29, 12:00) As jau nusprendziau,kad bus geguziukas aga dabar jau tegu palaukia
Zinokit,kai buvau paskutini karta man taip pat netikrino kaklelio,tik spaudimas,tonusai,pamatavo,pasvere ir tiek...o va pirmadieni jei dar busiu
Smagu,kad su kiekviena dienele jungiasi vis daugiau busimu mamyciu gelytean gaudyk Papildyta: QUOTE(gelytean @ 2010 04 29, 18:22) QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 28, 15:12) As jau maniau,kad siandien vaziuosim jau,bet...taip lyg buvo uzspazmave kas 10 min. mazdaug...na o dabar nieko... Na man gimdyt tik geguzes 27 d. QUOTE(KristuteL @ 2010 04 30, 09:04) Na man gimdyt tik geguzes 27 d. Gal paruosiamieji saremiai manau Na,o as prisiduodu,kad siandien pastebejau gleiviu jau su kraujuko priemaisom Manau,kad greitai apturesiu veiksmo,nes ir siaip gleiviu tai Kaip manot turi pries gimdyma maziukas maziau judet,ar kaip?
man ir nugaryte labai paskauda ir pilvo apacia, nors mano merginai dar ankstoka isvysti pasauli
QUOTE(KristuteL @ 2010 04 30, 09:04) Na man gimdyt tik geguzes 27 d. na man taip pat jau senai pilvas sukieteja (gal nuo 35 sav.) ir gana daznai, man dydytoja sake kad gimda ruosiasi ir reguoja i stipresni vaiko ar tavo judesi sekmes ir stiprybes toms mamytems, kurioms JAU prasideda
sveikutes ir as noriu prisidet prie jusu
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 28, 17:02) Kaip aš jums visoms pavydžiu Papildyta: Prisilipdysi 32 sav jau nera nieko baisaus, tokio laiko leliukai jau beveik isivyste. Nepergyvenk, svarbu, kad zinai, jog reikia passisaugoti. Maziau blogu emociju ir grazaus susitikimo su stebukliuku
Man jau 37 savaites ir mastau kada mano mazyle pamatys pasauli,
su pirmu vaiku nebuvo jokiu paruosiamuju saremiu, o dabar ziauriai daug ju ir gan anksti prasidejo, tad sakau ar gali buti kad tai reikstu jog nepernesiosiu? nes pirma pernesiojau 1 savaite dabar pernesioti irgi nenoriu nes ziauriai jau sunku buna paskutiniomis savaitemis. vis mastau kada kamstis iseis nes tada mazdaug per savaite turetu ir lelyte pasirodyti QUOTE(dekeriene @ 2010 04 30, 18:26) Man jau 37 savaites ir mastau kada mano mazyle pamatys pasauli, su pirmu vaiku nebuvo jokiu paruosiamuju saremiu, o dabar ziauriai daug ju ir gan anksti prasidejo, tad sakau ar gali buti kad tai reikstu jog nepernesiosiu? nes pirma pernesiojau 1 savaite dabar pernesioti irgi nenoriu nes ziauriai jau sunku buna paskutiniomis savaitemis. vis mastau kada kamstis iseis nes tada mazdaug per savaite turetu ir lelyte pasirodyti tikrai kad sunku pirma vaikiuka pagimdziau 4 dienom anksciau, vat antras uztat niekur neskuba QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 30, 10:14) Gal paruosiamieji saremiai manau Na,o as prisiduodu,kad siandien pastebejau gleiviu jau su kraujuko priemaisom Manau,kad greitai apturesiu veiksmo,nes ir siaip gleiviu tai Kaip manot turi pries gimdyma maziukas maziau judet,ar kaip? nu va man irgi idomu del to judejimo,nes liko pora dienelio o lelius juda kaip turi but ir nei kiek ne maziau....
Merginos gal kuri zinot man antra diena kaip slapimo spalva pasikeitusi,tapo ruda...nebesuprantu ar tai iskiros ar cia kokia infekcija ar uzdegimas prasidejo.patarkit nes nebezinau ka galvot o gimdymo terminas jau ryt....
QUOTE(kriste85 @ 2010 05 01, 11:15) Merginos gal kuri zinot man antra diena kaip slapimo spalva pasikeitusi,tapo ruda...nebesuprantu ar tai iskiros ar cia kokia infekcija ar uzdegimas prasidejo.patarkit nes nebezinau ka galvot o gimdymo terminas jau ryt.... del slapimo tai net nezinau
Man kamstis jau lyg ir eina po biski, nes isskyros pasikeite ir kelis kartus siek tiek kraujingu buvo
o keisciausia kad dar siandien is ryto slapimo spalva buvo ruda gan ryskiai o pietu vel viskas normaliai,slapimas toks kaip turi but...na nieko nebesuprantu...
man su pirmu vaiku buvo taip kad po iskyru kamsio isejimo lygiai po savaites pagimdziau
bet visa laika mano mazius judejo intensyviai, nors laukiau kada aprims, kai daktaru paklausiau sake nesamone kad turi aprimti vieniems buna vienaip kitiems kitaip dabar antrasis turi gimti geguzes 19 tai mastau kad gal jau greitai nes ziauriai sujautrejo krutys ir speneliai ir siandine visa dena viena krutine maudzia, iskyru daugiau ...bet nera kraujingu. taigi laukiu kada tas kamstis pasisalins |