Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kritimai nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Krisssteliux
Mamytes ir busimos prasau padekit!!!! Nukritau ant vadinamojo perdikaulio, man 24sav nestumo, girdejau kad tai negerai labai , bet niekur nerandu informacijos. Gal kam taip buvo, ar vaziuot pas gydytoja jau dabar, ar ziuret kaip jausiuosi. Kolkas skauda tik pati perdikauliuka, maziukas lyg juda viskas kolkas lyg gerai.
čiaudanti bitė
Pasiskambink gydytojai, ji pasakys kaip elgtis.
freza80
QUOTE(Krisssteliux @ 2010 04 26, 12:08)
Mamytes ir busimos prasau padekit!!!! Nukritau ant vadinamojo perdikaulio, man 24sav nestumo, girdejau kad tai negerai labai , bet niekur nerandu informacijos. Gal kam taip buvo, ar vaziuot pas gydytoja jau dabar,  ar ziuret kaip jausiuosi. Kolkas skauda tik pati perdikauliuka, maziukas lyg juda viskas kolkas lyg gerai.
*

Pasakysiu iš patirities - drožk į ligoninę pasitikrinti unsure.gif Dėl viso pikto. Gal nieko ir nenutiko, bet atsarga gėdos nedaro. Ir nustosi be reikalo nervintis ax.gif

Aš pati pargriuvau 27 savaitę. Apsvaigo galva ir nepamenu, ar užsigavau pilvą. Parėjau namo verkdama. Labiau iš nevilties ir pykčio, kad nepamenu blush2.gif Paskambinau šeimos gydytojai - sako, gal nieko, jei lialius juda. Bet jei jaudiniesi, skambink į akušerijos priimamąjį ir pasiklausk - gal ten ką nors pasakys. Paskambinu, o ten - telefonu jokių konsultacijų neteikiame... blush2.gif Tad pasiėmiau taxi ir nuvažiavau. Padarė echo, apžiūrėjo lialių - viskas OK 4u.gif

Tu būsi ne pirma ir ne paskutinė nestuke.gif , kuri dėl viso pikto pasitikrino. Mes juk tokios jautrios ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.