Nuomonės apie šį vardą
Ne
įdomus
Man irgi idomus, net nezinau, grazus - negrazus, na, bet i geresniaja puse
Prie ilgos pavardes gal ir gautusi neblogas derinukas
Šiaip, Merkys- kaip Merkelio trumpinys skamba..
O gal visai nieko
Man asmeniškai nelimpa visai, bet šiaip tai vardas kaip vardas, nieko baisiai negero.
O man fainiai.
įdomus toks... geraja prasme
man tai grazus ....bet neduociau savo vaikui.
Gal ir neblogas
nei sioks nei toks....
Man ne
man grazu
man tai be galo gražus vardas, mielai duočiau vaikui, deja, kvailai su pavarde skamba: Merkys ...ys, vien dėl to nevadinome ir nevadinsime.
Ir man
kažkoks šlapias tas vardas, pamirkęs
nežinau nė vieno su -ys, kuris man patiktų
Man patinka
puikus vardas
Merkys- Lietuvoje retoka, bet sutinkama PAVARDE...
PVZ Algimantas Merkys- skamba isdidziai..ar jusu atveju tai skambes? ir pritiks prie jusu pavardes..nebus klausimu ..cia pavarde... o kodel ne BALYS...kol kas beveik negirdetas..kad kas ji butu atgaivines... QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 28, 08:39)
Taip yra ir pavardė, bet yra ir vardas. Nemažai yra pavardžių tokių kaip vardai. Balys tai man nelabai
Beje, Balys irgi tokia pavardė yra.
Ir Merkys, ir Balys - gražūs labai.
nea
Labai gražus, lietuviškas vardas
Negrazus
Man irgi nelabai
upes pavadinimas , ne zmogaus
daugiau panasu i pavarde,na negrazus
negrazus
Man visai gražus
QUOTE(Nikolia @ 2010 04 28, 11:14) o kodel ne BALYS...kol kas beveik negirdetas..kad kas ji butu atgaivines... Čia kaip kur... pvz., aplink mane daug Balių, net ir mažų berniukų
Grazus
Gražus
Nedrisciau pavadint savo sunaus siuo vardu
O mes kaip uzkibom ant sito vardo, tai jokie kiti nebelenda jau koks pusmetis. Noriu susidaryti sarasa vardu, kad bent butu is ko rinktis, jei gimus vaikui Merkys netiks prie veido
Pazistu viena vaika siuo vardu.
Vardas visai neblogas, nera nuvalkiotas ir atsibodes.
Pažįstu šeimą tokia pavarde, tokią pavardę turėjo ir tarpukario laikų premjeras, ir istorikas (berods, jis dar gyvas)
QUOTE(®@$@ @ 2011 05 29, 19:15) O mes kaip uzkibom ant sito vardo, tai jokie kiti nebelenda jau koks pusmetis. Noriu susidaryti sarasa vardu, kad bent butu is ko rinktis, jei gimus vaikui Merkys netiks prie veido Labai gražus lietuviškas senas vardas. Tiks ir europiečiui be papildomų problemų. Visasda didžiavausi savo unikaliu senu lietuvišku vardu. Man tai tik padėjo gyvenime. Drąsos linkiu taip pavadinant sūnų
O man jis asocijuojasi su upes vardu
Mes nusprendeme duoti si vara savo vaikui, jeigu bus berniukas
Siaip net nezinojom ar egzistuoja toks vardas, bet vaziuodami i grybu svente Varenoje per Merkio upe kazkaip vienu metu pasakeme Merkiukas, tai kazkaip ir nepavyksta sugalvoti kitu vardu Kaip jums skamba? QUOTE(zivile84 @ 2011 12 01, 15:51) Mes nusprendeme duoti si vara savo vaikui, jeigu bus berniukas Siaip net nezinojom ar egzistuoja toks vardas, bet vaziuodami i grybu svente Varenoje per Merkio upe kazkaip vienu metu pasakeme Merkiukas, tai kazkaip ir nepavyksta sugalvoti kitu vardu Kaip jums skamba? aš sau tik paantrinsiu - labai gražus pasirinkimas
gražu, lietuviška
Vienoje temoje klausiama del vardo Markas. Man Merkys atrodo puiki alternatyva
Man nelabai graziai skamba.. neduociau savo vaikui.
Musu patalyne tokia
O man gražu
|