Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Merkys
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
iš miško
Nuomonės apie šį vardą
***Žaltvykslė
Ne schmoll.gif
l'eau
įdomus
ciuke
Man irgi idomus, net nezinau, grazus - negrazus, na, bet i geresniaja puse mirksiukas.gif

Prie ilgos pavardes gal ir gautusi neblogas derinukas mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
Šiaip, Merkys- kaip Merkelio trumpinys skamba.. g.gif
Arvena
O gal visai nieko bigsmile.gif 4u.gif senas, lietuviškas, retas 4u.gif
Sorceress
Man asmeniškai nelimpa visai, bet šiaip tai vardas kaip vardas, nieko baisiai negero.
Niamniakula
O man fainiai. smile.gif Ypac, jei pvz dar arba sese ar brolis kazka panasaus is upiu turi- na ,aisku, su galva varda sugalvota. rolleyes.gif
Ende
įdomus toks... geraja prasme 4u.gif
kristyyynyte
man tai grazus ....bet neduociau savo vaikui.
akta
Gal ir neblogas smile.gif

ELWOOD
nei sioks nei toks.... rolleyes.gif
Maran
Man ne schmoll.gif
samadeva
man grazu thumbup.gif
muminukas
man tai be galo gražus vardas, mielai duočiau vaikui, deja, kvailai su pavarde skamba: Merkys ...ys, vien dėl to nevadinome ir nevadinsime.
GiedrėM
Ir man thumbup.gif
idn
kažkoks šlapias tas vardas, pamirkęs biggrin.gif
nežinau nė vieno su -ys, kuris man patiktų
*Liepa18*
Man patinka
*GAILĖ*
puikus vardas
Nikolia
Merkys- Lietuvoje retoka, bet sutinkama PAVARDE...
PVZ Algimantas Merkys- skamba isdidziai..ar jusu atveju tai skambes? ir pritiks prie jusu pavardes..nebus klausimu ..cia pavarde...
o kodel ne BALYS...kol kas beveik negirdetas..kad kas ji butu atgaivines...

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 04 28, 08:39)
puikus vardas
*

iš miško
Taip yra ir pavardė, bet yra ir vardas. Nemažai yra pavardžių tokių kaip vardai. Balys tai man nelabai g.gif

Beje, Balys irgi tokia pavardė yra.
Ūla
Ir Merkys, ir Balys - gražūs labai.
bakatita
schmoll.gif
Luna888
nea
rasiux-
Labai gražus, lietuviškas vardas thumbup.gif
Haske
Negrazus doh.gif
Glama
Man irgi nelabai schmoll.gif
Širdele
upes pavadinimas , ne zmogaus
dezira
daugiau panasu i pavarde,na negrazus
natuliona
negrazus schmoll.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Širdele @ 2010 05 01, 14:48)
upes pavadinimas , ne zmogaus
*

šiaip jau ta upė pavadinta kunigaikščio vardu biggrin.gif . todėl pirmiausia čia yra senas vardas, o tik paskui upėvardis mirksiukas.gif
Fire
Man visai gražus ax.gif lietuviškas, senas...

QUOTE(Nikolia @ 2010 04 28, 11:14)
o kodel ne BALYS...kol kas beveik negirdetas..kad kas ji butu atgaivines...

Čia kaip kur... pvz., aplink mane daug Balių, net ir mažų berniukų biggrin.gif
Elba
Grazus 4u.gif
aggree
Gražus smile.gif
Aita
Nedrisciau pavadint savo sunaus siuo vardu schmoll.gif
®@$@
O mes kaip uzkibom ant sito vardo, tai jokie kiti nebelenda jau koks pusmetis. Noriu susidaryti sarasa vardu, kad bent butu is ko rinktis, jei gimus vaikui Merkys netiks prie veido rolleyes.gif bet va kaip Merkys taip Merkys... Kam uzsimeni koki planuojam varda duot, tai tik persikreipia schmoll.gif Pati net ir nzn ar butu patogu su siuo vadu vaikui, juk Merkiukas, Merkutis skamba nelabai kaip. Bet va ka daryti jei kiti jokie nebelimpa doh.gif
watashi
Pazistu viena vaika siuo vardu.
Vardas visai neblogas, nera nuvalkiotas ir atsibodes. ax.gif
Ašaka
Pažįstu šeimą tokia pavarde, tokią pavardę turėjo ir tarpukario laikų premjeras, ir istorikas (berods, jis dar gyvas)
Sunute
QUOTE(®@$@ @ 2011 05 29, 19:15)
O mes kaip uzkibom ant sito vardo, tai jokie kiti nebelenda jau koks pusmetis. Noriu susidaryti sarasa vardu, kad  bent butu is ko rinktis, jei gimus vaikui Merkys netiks prie veido  rolleyes.gif  bet va kaip Merkys taip Merkys... Kam uzsimeni koki planuojam varda duot, tai tik persikreipia  schmoll.gif  Pati net ir nzn ar butu patogu su siuo vadu vaikui, juk Merkiukas, Merkutis skamba nelabai kaip. Bet va ka daryti jei kiti jokie nebelimpa  doh.gif
*

Labai gražus lietuviškas senas vardas. Tiks ir europiečiui be papildomų problemų. Visasda didžiavausi savo unikaliu senu lietuvišku vardu. Man tai tik padėjo gyvenime.
Drąsos linkiu taip pavadinant sūnų
Skali
O man jis asocijuojasi su upes vardu smile.gif
jurgitulisb
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 12:56)
O man jis asocijuojasi su upes vardu smile.gif
*

man irgi biggrin.gif
zivile84
Mes nusprendeme duoti si vara savo vaikui, jeigu bus berniukas smile.gif Dar gydytova nepasako kas bus nestuke.gif

Siaip net nezinojom ar egzistuoja toks vardas, bet vaziuodami i grybu svente Varenoje per Merkio upe kazkaip vienu metu pasakeme Merkiukas, tai kazkaip ir nepavyksta sugalvoti kitu vardu smile.gif O jei sugalvosim, tai duosim kaip antra varda, pvz. Merkys Jonas

Kaip jums skamba? ax.gif
muminukas
QUOTE(zivile84 @ 2011 12 01, 15:51)
Mes nusprendeme duoti si vara savo vaikui, jeigu bus berniukas smile.gif Dar gydytova nepasako kas bus  nestuke.gif

Siaip net nezinojom ar egzistuoja toks vardas, bet vaziuodami i grybu svente Varenoje per Merkio upe kazkaip vienu metu pasakeme Merkiukas, tai kazkaip ir nepavyksta sugalvoti kitu vardu smile.gif O jei sugalvosim, tai duosim kaip antra varda, pvz. Merkys Jonas

Kaip jums skamba? ax.gif
*

aš sau tik paantrinsiu - labai gražus pasirinkimas smile.gif ir mažybinė forma puiki thumbup.gif
Arvena
gražu, lietuviška
thumbup.gif
nutė
QUOTE(Ašaka @ 2011 05 30, 10:24)
Pažįstu šeimą tokia pavarde, tokią pavardę turėjo ir tarpukario laikų premjeras, ir istorikas (berods, jis dar gyvas)
*

Istorikas - Vytautas Merkys, taip, gyvas. Dar yra sociologas Gediminas Merkys, teisininkas Arūnas Merkys ir kt.
giedruole
QUOTE(nutė @ 2011 12 02, 09:16)
Istorikas - Vytautas Merkys, taip, gyvas. Dar yra sociologas Gediminas Merkys, teisininkas Arūnas Merkys ir kt.
*

thumbup.gif
Mano klasėje mokėsi Dainora Merkytė.
Ruby Tuesday
Vienoje temoje klausiama del vardo Markas. Man Merkys atrodo puiki alternatyva smile.gif
Karikima
Man nelabai graziai skamba.. neduociau savo vaikui.
_Alba_
schmoll.gif
Musu patalyne tokia doh.gif
Chouchou
O man gražu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.