Iskilo klausimas kaip dezinfekuojate naktipuodzius?
su WC plovikliu plaunu
Šiaip plaunu vandeniu, o karts nuo karto isplaunu WC plovikliu, paciu silpniausiu.
su vandenuku,ir nupirkus esu bekvapi nespalvi antibakterini plovikli tai ir su jo
Su vandeniu, kartais paprastu ūkiniu muilu, nors paskutiniu metu beveik nebenaudojam naktipuodžio
Su ukisku muilu.
As taip pat su ukisku muilu ir tik po didelio reikalo, po mazo tik vandenuku praplaunu.
aš išplaunu su skalbiamais milteliais kuriuos naudoju įprastam skalbimui
vandenuku
siaip kai pasisioja tai vandeniu,o dezinfekuoju tai amvay firmos LOC
As ir kai pasisioja tai siaip tik vandenuku,o po didelio reikaliuko,bet ne po kiek vieno dezinfekuoju WC plovikliu...
Tik ar gerai mes darom? ar nekenkia musu mazyliams?
as su ukisku muilu, bet ne kiekviena diena, gera mintis su loc
Vandenuku, retkarciais ukiniu muilu
Aš tai su soda į savaitę kartą
1 k. per savaite dezinfekuoju WC plovikliu.
Visada praskalauju su LOC
Tik vandeniu plaunu.
Aš irgi manau, kad reikia dezinfekuot
Kadangi musu mazoji tik nesenai pradejo naudotis puoduku, tai net nesusimaciau kaip cia ji reiketu dezinfekuoti
Vandeniu dazniausiai perplaunu, karta savaiteje arba pagal poreiki ukiniu muilu plaunu. Kartais uztaisau kalio permanganato
su specialia vaikiska dezinfekavino priemone....
mes mazai dar naudojam puoda tai praplaunam tik vandenuku
dezinfekacija
mes naudojam tik dangtį ir tik dideliam reikalui (sysioja atsistojęs), tai paprastai tik vandeniu nuplaunu, o esant reikalui ūkišku muilu su tulžimi
po sisiuko isplaunu vandeniu,o po rimto papurskiu vonios valiklio ,kuri naudojam vonios kambariui valyti ir isplaunu ...
Visada nuplaunu tik vandeniu.
Tik vandeniu
Nedezinfekuoju visai, net i galva nesove.. Isplaunu svariai po vandens srove ir viskas.
Tik vandenuku siltu po mazo reikaliuko. O jei didiji reikala atliktu , tai su ukisku muilu dar praplauciau ( na mes tik mokomes sedet ant puodo, ir kolkas sunkiai tai sekasi
Niekada nebuvo kilus mintis dezinfekuoti,isplaunu ssvairiai su vandeniu ir viskas
geras, net nepagalvojau kad jy reik dezinfekuot. juk tik 1 veinas vaikas juo naudojas, ne viesas naktutis. as isplaunu po kiekvieno kart karstu vandeniu ir vel i trasa
tai jy ten reik sveist su priemonem ar ne?
Visada plaunu su muilu
|