Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naktipuodžio dezinfekacija
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
*Grazina*
Iskilo klausimas kaip dezinfekuojate naktipuodzius?
Isila
su WC plovikliu plaunu
Raidiene
Šiaip plaunu vandeniu, o karts nuo karto isplaunu WC plovikliu, paciu silpniausiu.
dafniele
su vandenuku,ir nupirkus esu bekvapi nespalvi antibakterini plovikli tai ir su jo
mylimuke
Su vandeniu, kartais paprastu ūkiniu muilu, nors paskutiniu metu beveik nebenaudojam naktipuodžio tongue.gif
Ingulyte
Su ukisku muilu.
mammama
As taip pat su ukisku muilu ir tik po didelio reikalo, po mazo tik vandenuku praplaunu.
*Svajone*
aš išplaunu su skalbiamais milteliais kuriuos naudoju įprastam skalbimui smile.gif
AusraR
vandenuku
svistulka
siaip kai pasisioja tai vandeniu,o dezinfekuoju tai amvay firmos LOC thumbup.gif
*Grazina*
As ir kai pasisioja tai siaip tik vandenuku,o po didelio reikaliuko,bet ne po kiek vieno dezinfekuoju WC plovikliu... 4u.gif

Tik ar gerai mes darom? ar nekenkia musu mazyliams?
aaaita
as su ukisku muilu, bet ne kiekviena diena, gera mintis su loc thumbup.gif reikes ir man su juo isplauti 4u.gif
svistulka
QUOTE(aaaita @ 2010 04 30, 22:13)
as su ukisku muilu, bet ne kiekviena diena, gera mintis su loc thumbup.gif  reikes ir man su juo isplauti  4u.gif
*

Juk visi reklamuoja kad ekologiskas,tai manau kad tinkamas vaikams,o ne tie vc,i kuriuos velnia zino ko deda 4u.gif
iruncia
Vandenuku, retkarciais ukiniu muilu biggrin.gif
Daiva41
Aš tai su soda į savaitę kartą smile.gif
*Lyra*
1 k. per savaite dezinfekuoju WC plovikliu.
SuperMeska
Visada praskalauju su LOC thumbup.gif
brasta
Tik vandeniu plaunu.
jurda
Aš irgi manau, kad reikia dezinfekuot smile.gif
dolina
Kadangi musu mazoji tik nesenai pradejo naudotis puoduku, tai net nesusimaciau kaip cia ji reiketu dezinfekuoti blush2.gif Reikalas tas, kad ji kai noriu sisioti, pati pasipraso, ir visada daro tik i puoda, o va su rimtu reikalu kur kas prasciau pas mus biggrin.gif nu niekaip neikalbinu daryti i puoduka biggrin.gif daro arba i kelnytes arba kur papuola... nu kaip nors bandysiu ismokyti, juk visa laika nekakos i kelnes arba ant zemes... O po sisiuko puoduka paprasciausiai praplaunu vandenuku
knielita
Vandeniu dazniausiai perplaunu, karta savaiteje arba pagal poreiki ukiniu muilu plaunu. Kartais uztaisau kalio permanganato smile.gif
nakvisa
su specialia vaikiska dezinfekavino priemone.... smile.gif
rasavytenis
mes mazai dar naudojam puoda tai praplaunam tik vandenuku smile.gif
denyxe
dezinfekacija lotuliukas.gif
medlink
mes naudojam tik dangtį ir tik dideliam reikalui (sysioja atsistojęs), tai paprastai tik vandeniu nuplaunu, o esant reikalui ūkišku muilu su tulžimi ax.gif
dolly`
po sisiuko isplaunu vandeniu,o po rimto papurskiu vonios valiklio ,kuri naudojam vonios kambariui valyti ir isplaunu ...
Jasper
Visada nuplaunu tik vandeniu.
Liucijamm
Tik vandeniu blush2.gif
Zuzi_šoka
Nedezinfekuoju visai, net i galva nesove.. Isplaunu svariai po vandens srove ir viskas. ax.gif
KRIAUKLELE
Tik vandenuku siltu po mazo reikaliuko. O jei didiji reikala atliktu , tai su ukisku muilu dar praplauciau ( na mes tik mokomes sedet ant puodo, ir kolkas sunkiai tai sekasi doh.gif ).
godukxas
Niekada nebuvo kilus mintis dezinfekuoti,isplaunu ssvairiai su vandeniu ir viskas smile.gif
Varliuke1
geras, net nepagalvojau kad jy reik dezinfekuot. juk tik 1 veinas vaikas juo naudojas, ne viesas naktutis. as isplaunu po kiekvieno kart karstu vandeniu ir vel i trasa smile.gif milteleis negerai nes i plastika isigeria chemikalu, kas eina atgal i oda.

tai jy ten reik sveist su priemonem ar ne?
solnisko...
Visada plaunu su muilu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.