esu po gimdymo koki tepaliuka ar zele pasiulytumete,kad nebutu isausejimo.Lauksiu atsakymo aciu
VISAI NEBLOGAS GAJA, PARDUODAMAS TIK VAISTINĖSE
man patinka aquagel, irgi vaistinese buna.
Aquagel geras dalykas. Man jį ginekologė pasiūlė. Jis be jokių kvapų, nealergizuoja
as tai vakar nusipirkau gaia,dar neisbandziau
man asmenishkai gaia nelabai. ji tokia tipo tepalas tipo kremas... kazhkas neiaishkaus. vonioj laikiau, tai per pora savaichiu nuo atidarymo pasikeite kvapas
vienzho, ish ivairiu lubrikantu, kuriuos esu ishbandzhius, man geriausias aquagel.
As irgi po pirmojo gimdymo naudojau Aquagel
O as maniau,kad tik man tokios bedos, tai ir tylejau. Vaistinej, irgi nelabai zinojau ko prasyt. KAzkaip nelabai malonu kiekvienai aiskint, kad man ten, tipo, streikuoja.
Aciu uz patarimus, nes ir as maniau, kad cia tik man ten po gimdymo "situacija pasikeite". Dabar nebesijauciu isskirtine ir rytoj skubu i vaistine.
O man po gimdymo daktaras pora aquagelio meginuku padovanojo.Manau visi daktarai turetu perspeti apie galimus "nesklandumus"
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti
Cia tuoj reklamos pamesim:
Sausa?! Skauda? Aquagel - puiki iseitis.
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji
Mat kaip
O man labai tinka KY Brand Liquid lubrikantas.
Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
aš irgi tą akvagelį pirkau, nors ginekologė rekomendavo kažkokį kitą ir kas trečią dieną, bet aš tepu kasdien, tiesą sakant, įsivaizdavau, kad bus koks nors dozatorius.Kol kas neaišku, art padeda, ligtai nelabai.Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau
Nu bliamba, kodel anksciau shitos temos nemaciau?
nuejau i vaistine ir nusipirkau kazkoki neaishku Gleitgelen,tai kai pabandem, vyras sako, gal tu tubeles su vaiko kremu sumaishei - nu jau toks riebus riebus kazkoks be ryshio, mes panashios konsistensijos vaiko veida tepam Essex'o tepalu:)
Mes pirkom su sargiais supakuota akcijini Durex lubrikanta. Na, man tai jis super.
Galima naudoti su sargiais, o Gleigelen pirkom pries gimdyma, jis ir stovi numestas spinteleje, mums irgi neitiko... QUOTE(SiDo @ 2004 09 27, 18:22) Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti O tai neina pvz vyro "daikciuko" aptept tuom geliu? QUOTE(Kopa @ 2004 10 20, 14:32) Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas. O jis riebus, aliejinis?
siandien nusipirkau FEMIGELO- 20,18 lt. Reiks pabandyt. O kiek kainuoja Aquagel?
Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut
Mums tai aquagelis labai neblogai
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2004 10 20, 13:32) Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas. As nusipirkau SaluFem, jis irgi su arbatmedziu ir vit.E. Bet kazkodel man ir vyrui keistai grauze QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 19, 12:45) Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti. Dufastonas, hormoninis preparatas, todel maitinancioms mamoms nelabai rekomenduojamas. Tu pati maitini? Papildyta: QUOTE(peppi @ 2005 07 21, 15:06) Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut aisku, kad atsistatys
[quote=kristute.u,2006 03 15, 01:26]
Papildyta: aisku, kad atsistatys [/quote] Deja man atsistatineja, bet labai letai. Jau du metai kaip po gimdymo, o vis dar prireikia papildomu priemoniu. [/quote] Matyt kiekvienai individualiai, nes man jau viskas susitvarke, o praejo tik 3,5 menesio. Linkiu, kad ir tau kuo greiciau atsistatytu viskas i normos ribas
Viena pazistama, dirbanti sex shope pasake, kad vietoj lubrikanto galima naudoti vaikiska aliejuka, efektas praktiskai toks pat
Sveikutes ciocytes
Ir kur as buvau visus metus....
vargstu, vargsa vyra kankinu, nes jauciuosi tokia beviltiska.... Vien del sios priezasties vyras daugiau vyru nebenorejo tureti.... Kadangi situacija gereja, tai ir seimos ateities perspektyvos aiskeja O buciau nuo pat pradziu nepabugusi pasidometi kaip sau ir brangiausiam padet
Sveikutės mamytės.
Aš tai nusipirkau lubrikantą " gleit gel". Labai geras, vandens pagrindu, be kvapo. Kai pasakiau ginekologei, sakė : šaunuolė. Minėjo, kad tikrai geras lubrikantas, naudojamas būtent tokiems atvejams. 50 ml - kaina 45 Lt. Su šiuo geliu mes su vyru
pasirodo neman vienai ten tokios bedos
Mergaites,po kiek laiko vartojant femigel,praejo nemalonumai,.sausumas ir pan?nusipirkau femigel,is karto kazko nepakeite,jauciau dregnuma ir pan,.bet skausmas vis tiek buvo,.ar cia jau nuo itampos ar dar reikia palaukti ir poveikis bus,.
Papildyta: o Dieve QUOTE(Villke @ 2006 10 23, 17:34) Ir kur as buvau visus metus.... vargstu, vargsa vyra kankinu, nes jauciuosi tokia beviltiska.... Vien del sios priezasties vyras daugiau vyru nebenorejo tureti.... Kadangi situacija gereja, tai ir seimos ateities perspektyvos aiskeja O buciau nuo pat pradziu nepabugusi pasidometi kaip sau ir brangiausiam padet skaičiau ir taip...ir kitaip...
Kaip nefaina... Ačiū Dievui, mum nieko panašaus nebuvo.
Fuuuu, man atrodo labai didelio pasikeitimo nera, na aisku ne taip kaip per nestuma, bet ir ne visiska sausra
gydytoja dave lubexxx meginuka. super
butinai isigysiu
QUOTE(Liettuvaitte @ 2006 11 08, 23:05) Mergaites,po kiek laiko vartojant femigel,praejo nemalonumai,.sausumas ir pan?nusipirkau femigel,is karto kazko nepakeite,jauciau dregnuma ir pan,.bet skausmas vis tiek buvo,.ar cia jau nuo itampos ar dar reikia palaukti ir poveikis bus,. Papildyta: o Dieve O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt QUOTE(Mylimukas @ 2007 03 07, 00:14) O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt cia yra informacija apie šį produktą... |