Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Išsausėjimas po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2
LARA
esu po gimdymo koki tepaliuka ar zele pasiulytumete,kad nebutu isausejimo.Lauksiu atsakymo aciu
Dobšiukas
VISAI NEBLOGAS GAJA, PARDUODAMAS TIK VAISTINĖSE wink.gif
ragnez
man patinka aquagel, irgi vaistinese buna.
Natalija.it
QUOTE (ragnez @ 2004 05 08, 11:12)
man patinka aquagel, irgi vaistinese buna.

Aquagel geras dalykas. Man jį ginekologė pasiūlė. Jis be jokių kvapų, nealergizuoja thumbup.gif
LARA
as tai vakar nusipirkau gaia,dar neisbandziau wink.gif tai kaip kokie atsiliepimai,a??
ragnez
man asmenishkai gaia nelabai. ji tokia tipo tepalas tipo kremas... kazhkas neiaishkaus. vonioj laikiau, tai per pora savaichiu nuo atidarymo pasikeite kvapas
sad.gif

vienzho, ish ivairiu lubrikantu, kuriuos esu ishbandzhius, man geriausias aquagel.

Ambro
As irgi po pirmojo gimdymo naudojau Aquagel clap.gif thumbup.gif
a79
O as maniau,kad tik man tokios bedos, tai ir tylejau. Vaistinej, irgi nelabai zinojau ko prasyt. KAzkaip nelabai malonu kiekvienai aiskint, kad man ten, tipo, streikuoja. blink.gif
blondine
Aciu uz patarimus, nes ir as maniau, kad cia tik man ten po gimdymo "situacija pasikeite". Dabar nebesijauciu isskirtine ir rytoj skubu i vaistine.
Migele
O man po gimdymo daktaras pora aquagelio meginuku padovanojo.Manau visi daktarai turetu perspeti apie galimus "nesklandumus" wink.gif
SiDo
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau unsure.gif
Nija
Cia tuoj reklamos pamesim:
Sausa?! Skauda?
Aquagel - puiki iseitis. smileysex.gif eina kaip sviestu patepta thumbup.gif
Šmigija
QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22)
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau unsure.gif

siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu cool.gif
SiDo
QUOTE (Eligute @ 2004 09 28, 08:13)
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu cool.gif

Mat kaip rolleyes.gif Nedasiprotejau... wink.gif Nu jei kitos iseities nera, teks taip daryti g.gif
Missy
O man labai tinka KY Brand Liquid lubrikantas. thumbup.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (SiDo @ 2004 09 27, 19:22)

Man geriausias FEMIGEL. 100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir prieš grybelį (gydyti ar profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
lengvute
aš irgi tą akvagelį pirkau, nors ginekologė rekomendavo kažkokį kitą ir kas trečią dieną, bet aš tepu kasdien, tiesą sakant, įsivaizdavau, kad bus koks nors dozatorius.Kol kas neaišku, art padeda, ligtai nelabai.Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
elia
QUOTE(lengvute @ 2005 03 02, 16:19)
Ar kasdien naudojat ir kiek laiko, kad reikalai pasitaisytų?
*

O tai jis naudojamas kasdien? Aš taip supratau, kad tik tada kai yra reikalas... smileysex.gif
Ilonėlė
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau good.gif poveiki.
Meg
Nu bliamba, kodel anksciau shitos temos nemaciau?
nuejau i vaistine ir nusipirkau kazkoki neaishku Gleitgelen,tai kai pabandem, vyras sako, gal tu tubeles su vaiko kremu sumaishei - nu jau toks riebus riebus kazkoks be ryshio, mes panashios konsistensijos vaiko veida tepam Essex'o tepalu:)
SiDo
QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 08, 17:48)
O man tai nuo to sausumo viduja daktarė tablečiu skirė, po 10 dienu jau pastebėjau  good.gif poveiki.
*

Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau - thumbup.gif daiktas smile.gif
Song
Mes pirkom su sargiais supakuota akcijini Durex lubrikanta. Na, man tai jis super. thumbup.gif
Galima naudoti su sargiais, o Gleigelen pirkom pries gimdyma, jis ir stovi numestas spinteleje, mums irgi neitiko... schmoll.gif
Ilonėlė
QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)
Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau -  thumbup.gif daiktas smile.gif
*

tikslaus pavadinimo nepamenu, sad.gif reiks paklausti. 4u.gif
Ilonėlė
QUOTE(SiDo @ 2005 03 10, 21:15)
Kas per tabletes? ax.gif

Femigel as jau irgi isbandziau -  thumbup.gif daiktas smile.gif
*

4u.gif Taigi paklausiau, aš gėriau Dufastona bet ji reikia pasitarti su savo gyditoja. Ir man jin prirašė todėl kad negalėjau pastoti. Bet thumbup.gif susitvarkė ir visa kita.
Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti.
VeroniQ
QUOTE(SiDo @ 2004 09 27, 18:22)
Visoki lubrikantai gerai isoreje pasitepti, bet va ten viduj irgi viskas sausa ir jautru, tai ka tai vietai naudoti  g.gif nes tiek Gajos, tiek aquagelio tubeles paprastos, nepritaikytos isvirksti i vidu rolleyes.gif Gal kokiu zvakuciu buna, nu bet as tai nezinau  unsure.gif
*

O tai neina pvz vyro "daikciuko" aptept tuom geliu? blush2.gif
Ambro
QUOTE(*Drambliukas* @ 2004 09 28, 11:12)
siaip suveiki, jei ne tik pati aquageliu pasitepi, bet ir ....mmm, manau supratai, kad ir ji smile.gif Tai jis ir suteps viska kas gilaiu  cool.gif
*

Pritariu user posted image Net ant sargių pakelio parašyta, kad užsidėjus sargiuką, reikia patepti geliu ir problemų kaip nebūtauser posted image
Ambro
QUOTE(Kopa @ 2004 10 20, 14:32)
Man geriausias FEMIGEL.  100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir  prieš grybelį (gydyti ar  profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
*

O jis riebus, aliejinis?
*Gabriella*
siandien nusipirkau FEMIGELO- 20,18 lt. Reiks pabandyt. O kiek kainuoja Aquagel?
Lali
QUOTE(Linutemamyte @ 2005 06 18, 22:00)
siandien nusipirkau FEMIGELO- 20,18 lt. Reiks pabandyt. O kiek kainuoja Aquagel?
*

Tiksliai nepamenu, nes vyras pirko, bet kazkur 12 Lt...
peppi
Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut cry.gif ?
Edita
Mums tai aquagelis labai neblogai thumbup.gif , apie 20lt jis kainuoja, bet kažko griebtis juk reik blush2.gif , o kad atsistatys, tai mes jau po truputį pastebim, čia tik laiko klausimas, aš bent tikiuosi thumbup.gif
Birgitte
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2004 10 20, 13:32)
Man geriausias FEMIGEL.  100% natūralus augalinis arbatmedžioaliejus, be kvapių medžiagų, palaiko drėgmę ir lubrikaciją, neriebus, netepa. Patogiuose vienkartiniuose aplikatoriuose. Galima naudoti ir  prieš grybelį (gydyti ar  profilaktiškai), kadangi arbatmedis- natūralus antiseptikas. Super, tik brangokas.
*

As nusipirkau SaluFem, jis irgi su arbatmedziu ir vit.E. Bet kazkodel man ir vyrui keistai grauze g.gif Reikes Femigel isbandyt smile.gif

QUOTE(Ilonėlė @ 2005 03 19, 12:45)
4u.gif Taigi paklausiau, aš gėriau Dufastona bet ji reikia pasitarti su savo gyditoja. Ir man jin prirašė todėl kad negalėjau pastoti. Bet  thumbup.gif susitvarkė ir visa kita.
Tiesa pastojau iškart po to kai baigiau gerti.
*

Dufastonas, hormoninis preparatas, todel maitinancioms mamoms nelabai rekomenduojamas. Tu pati maitini?

Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2005 07 21, 15:06)
Atsakykit mamos, ar kada nors atsistatys gleivine ar cia jau reiks visa gyvenima su liubrikantais draugaut cry.gif ?
*

aisku, kad atsistatys mirksiukas.gif
kristute.u
Papildyta:
*

[/quote]
Deja man atsistatineja, bet labai letai. Jau du metai kaip po gimdymo, o vis dar prireikia papildomu priemoniu.
Birgitte
[quote=kristute.u,2006 03 15, 01:26]
Papildyta:
*

[/quote]
Deja man atsistatineja, bet labai letai. Jau du metai kaip po gimdymo, o vis dar prireikia papildomu priemoniu.
*

[/quote]

Matyt kiekvienai individualiai, nes man jau viskas susitvarke, o praejo tik 3,5 menesio. Linkiu, kad ir tau kuo greiciau atsistatytu viskas i normos ribas 4u.gif
nematoma
Viena pazistama, dirbanti sex shope pasake, kad vietoj lubrikanto galima naudoti vaikiska aliejuka, efektas praktiskai toks pat thumbup.gif
Jurgitele25
[quote=kristute.u,2006 03 15, 01:26]
Papildyta:
*

[/quote]
*

[/quote]
NEGAZDINK verysad.gif
Mikasiene
mellow.gif ėėė, merginos negąsdinkit. Negi tiek ilgai reikės laukti kol "ten" vėl bus tropinis klimatas blink.gif Aš jau ir taip sienom laipau frusty.gif labai pasiilgau seno gero smileysex.gif be jokių tepaliukų...
REBECA
Sveikutes ciocytes gossip.gif .Mes su tetuku pries kelias dienas ''erote'' nusipirkom ''superglide'' lubrikanta,vandens pagrindu sukurtas,sildantis toks blush2.gif ,ir tos sausros lyg ir nebutu buve clap.gif
Villke
Ir kur as buvau visus metus.... frusty.gif
vargstu, vargsa vyra kankinu, nes jauciuosi tokia beviltiska.... verysad.gif
Vien del sios priezasties vyras daugiau vyru nebenorejo tureti....
Kadangi situacija gereja, tai ir seimos ateities perspektyvos aiskeja blush2.gif
O buciau nuo pat pradziu nepabugusi pasidometi kaip sau ir brangiausiam padet doh.gif mirksiukas.gif
verzak
Sveikutės mamytės.
Aš tai nusipirkau lubrikantą " gleit gel". Labai geras, vandens pagrindu, be kvapo. Kai pasakiau ginekologei, sakė : šaunuolė. Minėjo, kad tikrai geras lubrikantas, naudojamas būtent tokiems atvejams.
50 ml - kaina 45 Lt.

Su šiuo geliu mes su vyru smileysex.gif nuostabiai - jokio sausumo, jokio nepatogumo - tik vienas malonumas.

Braškutė
pasirodo neman vienai ten tokios bedos blush2.gif ir lubrikantus naudojam ir visteik nieko gero ax.gif labai jau as ten susiuvineta g.gif reiks ir manisbandyti ta geraja priemone 4u.gif wub.gif smileysex.gif gerai kad yra kas patarti gali wink.gif book.gif
Liettuvaitte
Mergaites,po kiek laiko vartojant femigel,praejo nemalonumai,.sausumas ir pan?nusipirkau femigel,is karto kazko nepakeite,jauciau dregnuma ir pan,.bet skausmas vis tiek buvo,.ar cia jau nuo itampos ar dar reikia palaukti ir poveikis bus,.
Papildyta:
o Dieve doh.gif jums tokios problemos kaip sausumas ir pan po gimdymo,.o as negimdzius ir man kyla tokios problemos.
markse
QUOTE(Villke @ 2006 10 23, 17:34)
Ir kur as buvau visus metus.... frusty.gif
vargstu, vargsa vyra kankinu, nes jauciuosi tokia beviltiska.... verysad.gif
Vien del sios priezasties vyras daugiau vyru nebenorejo tureti....
Kadangi situacija gereja, tai ir seimos ateities perspektyvos aiskeja  blush2.gif
O buciau nuo pat pradziu nepabugusi pasidometi kaip sau ir brangiausiam padet  doh.gif  mirksiukas.gif
*

skaičiau ir taip...ir kitaip... blink.gif g.gif

S.N.A.S
Kaip nefaina... Ačiū Dievui, mum nieko panašaus nebuvo. clap.gif
lai
QUOTE(markse @ 2006 11 09, 14:58)
skaičiau ir taip...ir kitaip... blink.gif  g.gif
*

Tikriausiai norėjo pasakyti - vaikų... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nuskambėjo gražiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ojojoi
Fuuuu, man atrodo labai didelio pasikeitimo nera, na aisku ne taip kaip per nestuma, bet ir ne visiska sausra mirksiukas.gif
lumbi
gydytoja dave lubexxx meginuka. super smileysex.gif siaip girdejau kad durex play nieko
Festa
butinai isigysiu thumbup.gif ir kur as anksciau buvau rolleyes.gif
Mylimukas
QUOTE(Liettuvaitte @ 2006 11 08, 23:05)
Mergaites,po kiek laiko vartojant femigel,praejo nemalonumai,.sausumas ir pan?nusipirkau femigel,is karto kazko nepakeite,jauciau dregnuma ir pan,.bet skausmas vis tiek buvo,.ar cia jau nuo itampos ar dar reikia palaukti ir poveikis bus,.
Papildyta:
o Dieve doh.gif jums tokios problemos kaip sausumas ir pan po gimdymo,.o as negimdzius ir man kyla tokios problemos.
*

ax.gif Na visoms pasitaiko. Man tai mano protinga ginekologė parekomendavo Multi Gyn produktus, tai iki dabar negaliu atsidžiaugt. Yra toks Multi gyn gelis, kuris nuima "vidinį diskomfortą" blush2.gif nžn kaip išversti teisingiau. Na žodžiu jis atstato mikroflorą ir pan. Labai geras dalykas ir specialiai pritaikytas isišvirkšt į vidų. Na man tai jis thumbup.gif atradimas. Tai čia sveikatai patarimas 4u.gif
O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau thumbup.gif
Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna doh.gif Bet paieškojus didesnėse tikrai galima rast.
Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt 4u.gif
Mama_Tania
QUOTE(Mylimukas @ 2007 03 07, 00:14)
ax.gif Na visoms pasitaiko. Man tai mano protinga ginekologė parekomendavo Multi Gyn produktus, tai iki dabar negaliu atsidžiaugt. Yra toks Multi gyn gelis, kuris nuima "vidinį diskomfortą" blush2.gif nžn kaip išversti teisingiau. Na žodžiu jis atstato mikroflorą ir pan. Labai geras dalykas ir specialiai pritaikytas isišvirkšt į vidų. Na man tai jis  thumbup.gif  atradimas. Tai čia sveikatai patarimas 4u.gif
O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau thumbup.gif
Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna doh.gif Bet paieškojus didesnėse tikrai galima rast.
Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt 4u.gif
*

blush2.gif negali parašyti, ar Multi-Gyn Gel naudoji kiekviena diena? ar tik prieš smileysex.gif ? nes to antro nei vienoj vaistinėj nėra, bet tipo tas pirmas irgi gali būti naudojamas kaip lubrikantas ir nuo išsausėjimo...
cia yra informacija apie šį produktą...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.