Ingutevi
2010 04 27, 13:14
Prigriebusi įrankius, bandau sukurti temukę, tikiuosi, kad skyrelio mamyčių sąrašas dar pailgės ir visos laukiančios galės džiaugtis pilvinukų laukimu PKS tipai:* Tradicinis PKS -- anovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui; * Endokrininis X sindromas -- anovuliacija, padidinti androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas; * Netradicinis PKS I -- anovuliacija, normalūs androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas, viršsvoris; * Netradicinis PKS II -- su ovuliacija, padidinti androgenai, lengva rezistencija insulinui; * Idiopatinis hirsutizmas -- su ovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui. Simptomai (gali buti visi, ar tik kai kurie iš jų, priklausomai nuo tipo): * Akne, riebi oda, spuogai. * Padidėjęs svoris ir sunku numesti nereikalingus kg. * Padidėjęs veido ir kūno plaukuotumas. Dažnai būna tamsesni ir šiurkštesni plaukai ant veido, daugiau plaukų ant krūtinės, pilvo, nugaros, šlaunų vidinio paviršiaus. * Ploni ir slenkantys galvos plaukai. * II tipo diabetas ar rezistencija insulinui. * Nereguliarus ciklas: mažiau nei 9 mmm per metus, kai kurios moterys iš viso neturi mmm, kai kurių mmm labai gausios ir skausmingos. * Vaisingumo problemos. * Polinkis i depresiją. * Daugelio moterų kiaušidėse susiformuoja daug mažų cistų. * 3-5 c.d. hormonų tyrimai: padidėjęs testosteronas (bet dažnai ties viršutine riba), aukštas LH, LH/FSH santykis 2:1, E2 virš 80 pmol/l. Rotterdam kriterijai PCOS nustatymui (turi būti bent 2 kriterijai):* nevykstanti ar nereguliari ovuliacija; * hyperandrogenizmas (plaukuotumas, akne, aukšti T, DHEAS) * policistinės kiaušidės (tyrimo ultragarsu metu matoma 12 ar daugiau mažų cistų kiaušidėje) Priežastys:* Sutrikusi hormonų pusiausvyra. Manoma, kad del pogumburio liaukos cikliškų centrų sutrikimo. * Paveldimumas. Pastebeta, kad moterų su PCOS giminėje dažnai yra sergančių II tipo diabetu, turinčių vaisingumo problemų. Taip pat būdinga, kad šeimos, turinčios dukrą su PCOS, sūnus anksti nuplinka. Specifinio gydymo nėra, gydomi simptomai.Rekomendacijos gyvenimo būdui:* Fizinis aktyvumas - rekomenduojama bent 5 dienas per savaitę po 30 min., mankšta, aerobika, dviratis, vaikščiojimas, bėgimas (pagal galimybes ir savijautą). * Dieta - daržovės, vaisiai, neapdorotų grūdų produktai, ankštinės daržovės, žuvis, liesa mėsa (geriau balta), liesi pieno produktai. Mažiau valgyti riebios mėsos, riebios žuvies, sūrių, riebaluose virto maisto, makaronų, bulvių, bananų. Sumažinti iki minimumo saldumynus, kviečių produktus (balta duona, manų košė ir t.t.). * Kontroliuoti kūno svorį. Idealus KMI 19-24. Kartais užtenka numesti 5 kg, kad atsistatytų normalus ciklas. * Nerūkyti. Rūkymas didina androgenų kiekį! Linkai (anglu k.) http://www.pcosupport.orghttp://www.4women.gov/faq/pcos.htm#ahttp://www.verity-pcos.org.ukhttp://www.wdxcyber.com/dxinf001.htmParskridę gandrai parnešė visoms po nešulėlį tik ieškokime dabar jų tarp žydinčių sodų 

Planuojančių ir jau prisiplanavusių sąrašėlį galima pamatyti Rotos parašiuke Visoms linkiu - gero ir malonaus bendravimo
Ingutevi
2010 04 27, 18:35
Perziurejau temuke Mano grazieji vaizdai - kazkodel neberodomi, ikeliu per kitur   Dabar turetu visai laika matytis  Na ir kartu praejusios temos plepes Akutee 80 Ingutevi 59 *Gaja* 57 regata 53 Levanda81 52 crazylady 42 ablydute 32 gretusiu 31 T.P.Keberiokst 23 ernestuke 14 Lars 14 valerie 13 *Mila* 13 *July* 12 Kistina 11 kiskius 11 kristutea 10 Lin4ia 9 Bangine 9 possibly 7 YUB4 6 heav__ 6 Theia 5 Hip 4 Vienintelevitali 4 Suomi 3 JurgiukasR 3 Heiress 3 rota 3 kle0patra 2 Rute 2 Sandreja 2 admin*1 1 Zemaiciuke 1 pokahonta 1 zygax 1
gretusiu
2010 04 27, 19:17
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 27, 19:47) Kas pilvelyje?  Kokios zinios?  Matyt, mergyte...  Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius... 297 gramai grynos meiles  Turim viska, pliusiukai visur, slaunyte jau daugiau nei 3 cm, atitinkam 19 sav. ir 4 dienas... Apie tai kaip mazyle (  ) trynesi kumsciukais akytes ir mojavo tetukui nepasakosiu - visos pamenat savo ispudzius (o dar laukiancios.... ech, pavydziu jums...)... Placenta prisitvirtinusi gale, virksteles kraujagysles 3 (V atsiduso - oi kaip man su jumis supermamomis sunku....). Skausmu priezasties NERA. Matyt, tokia mano fiziologija... V nusprende mane siusti gimdyti i Klinikas pas Maciuleviciene (niu cia dar klausimas... as II ligoninej jau mintimis). Zodziu, myliu gyventi...
Ingutevi
2010 04 27, 19:19
ablydute
2010 04 27, 19:46
ačiū Ingutevi už namučius Gretusiu, smagu skaityti žinias. Sveikinu su mergyte  , bet nelabai supratau ar patvirtino, ar tik "turbūt" . O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia?
gretusiu
2010 04 27, 19:49
QUOTE(ablydute @ 2010 04 27, 20:46) Gretusiu, smagu skaityti žinias. Sveikinu su mergyte  , bet nelabai supratau ar patvirtino, ar tik "turbūt" . O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia?  Tik "gal" - lasinys per storas, nesimato... Tetukas nuverke posma, o dabar vilties nepraranda, kad dar isaugs pimpaliukas  Kraujagysles virkstelej...
ačiū už gražią temukę, Ingutevi registruojuos vaisinguose namučiuose gretusiu, kaip gražu, kaip miela  sveikinu su nuostabiu pasimatymu
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:17) Matyt, mergyte...  Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius... Tai taip supratau,kad dukryte? Sveikinu su sekmingu zingsniavimu i prieki Ingutevi,nuostabus namuciai  Aciukas
ablydute
2010 04 27, 19:53
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:49)  Kraujagysles virkstelej... nu supratau, čia tiek turi būti ane?  čia tu vis klausinėjai gydytojo? ir į fotki įkėliau savo mažuliuką pūkutį
Levanda81
2010 04 27, 19:57
Ingutevi, Ačiū  Labai graži tą moteris toje pirmoje foto... Gretusiu, sveikinu su greičiausiai mergyte
Zemaiciuke
2010 04 27, 20:22
Ingutevi, aciu uz temute  , skubu registruotis. Gretusiu, sveikinu pamacius mazaji stebukla
sveikutes Ingutevi aciu uz naujus grazius namucius Gretusiu o jau kuriniai Sveikinimai su lygtai mergyte  o tas paskutini sakinys geriausias  Dazniausiai tavo postai liudni man atrodydavo, o db liuks
Registruojuosi ir as  Aciu Ingutevi QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 27, 00:18) Bet visgi parašyk ką gausi atsakymo prg. Nes jei nežiūrėti į neigiamus OT - tai galima įtarti, jog O įvyko  Na matysim ka testukas rodys QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 00:52) Hip,tu bent retkarciais uzbek,nes mums labai idomu,laukiam stebuklo tavo fronte  O dabar PRG rezultatu,o veliau hcg  Butinai Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau  ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves
QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10) Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau  ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves  Na,taip dar nebuvo  Gal pervargai  O ka sapnavai nepameni? O kada PRG rezulatai?
Labas vakaras Kelias dienas neprisijungiau, tai oi, kol perskaiciau ka priraset ingutevi, labai grazi temute  Prognozavau praeitoje temoje minimum 4 nestukes, bet kazkaip per daug greitai ja uzbaigem. Tai tikiuosi, kad jos persikels i sia tema regata, labai labai dziaugiuosi del tokio tavo derliaus ir kad penktadieni laukia IUI  kazkaip jauciu, kad si karta turi pasisekti  laikom kumscius stipriai suspaustus levanda, kaip saunu, kad TB rezultatai sitaip pagerejo gretusiu, sveikinu del turbut mergytes  tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal? Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau Ablydute, matosi tavo pilvelis ir manau, kad greitai visai isryskes man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazike  siandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo  . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys
T.P.Keberiokst
2010 04 27, 21:46
Ingutevi,dekui uz naujus namus.Linkiu,kad jie tau ir kitoms merginoms butu labai labai vaisingi. Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? Hip,nu linksmai gyveni sakyciau Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti.  Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine  Kepciau kas vakara
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 15:20) Na,taip dar nebuvo  Gal pervargai  O ka sapnavai nepameni? O kada PRG rezulatai? As taip speju, kad cia man nuo streso,,,sapnavau kazkokius reportazus per TV,,, Turetu but ryt, priklauso nuo to ar ryt daktare dirba,,,pasuks ji man kaip suprantu QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 15:46) Hip,nu linksmai gyveni sakyciau Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti.  Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine  Kepciau kas vakara  Tai MB siandien ir sako: labai bijojau, kad tau neuzplauktu ir tu kur nesugalvotum is namu iseit pasivaikscioti,,,, Esu zvengus per miegus viena syk dar studiju laikais,,,bet taip baisiai nebuvo,,, As siandien nulekiau manikiuro ir pedikiuro,,,nusprendziau kad laikas pasilepinti,,,na ir dar miniaka nusipirkau  Tik nervina mane- dydziai arba didoki arba mazoki  yra 3 ir 5, o man 4 butu kaip tik.
Ingutevi
2010 04 28, 06:35
Labas rytas mergaitės Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas  Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu
kiskius
2010 04 28, 06:45
Labas rytas QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:35) Labas rytas mergaitės Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas  Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  niu bet jau pas tave BT grozis...  manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... ir as labai miegucio noriu..
Heiress
2010 04 28, 06:55
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 07:35) Labas rytas mergaitės Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas  Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  Laba ryta, ale tikrai tavo BT atrodo puikiai Musu kraste siryt saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:17) Matyt, mergyte...  Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius... tai su greiciausiai mergyte  svarbu viskas gerai, o stebuklelis po to gal ryskiau pasirodys.. QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10) Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,, man buna juoko priepuoliai per sapnus, ne daznai bet buna... kazka labai juokingo sapnuoju ir atsikeliu net juokdamasi, i r negaliu sustoti..  PAskutiny syky valandos reikejo apsiraminti, MB isbudinau, ir tas jau zvenge kartu.. Sia nakty kazka liduno sapnavau, tai verkiau, ir atsibudau net, ant slapios pagalves, issivaliau akis, apsisukau nat sono ir kita sapna sapnavau.. QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43) Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazikesiandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys aciu  o bus tevelio dukryte Ingutevi aciu uz naujus namucius, lai jie buna Tau, Regatai...ir visoms laukiancioms mergaitėms vaisingi
Labas rytas Registruojuosi. Aciu Ingute Gretusiu sveikinu su greiciausiai su mergyte.
Ingutevi
2010 04 28, 07:22
QUOTE(kiskius @ 2010 04 28, 07:45) niu bet jau pas tave BT grozis... manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... Matysis dar... Mano II fazė ilga, o ir yra buvę, kai 14 dpo krenta BT žemyn ir parsivelka valkatos QUOTE(Heiress @ 2010 04 28, 07:55) Musu kraste siryt saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau Na gal ir iki mūsų ateis saulytė  Tavo kengūrytė kaip toli jau nušokavus QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 07:55) .... Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti  Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:22) Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti  Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis aij cia ne tu viena turbut zvengei..  tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. Ten tos durys be apvadu tai jas lupti ir mest reik.. bet kambariu dar nesutvarkeme, visa kita jau ech remontai, taip igriso, kad truksta zodziu.. turint daug "bablo" cia er pora menesiu jau butu viskas padaryta..
Ingutevi
2010 04 28, 07:41
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 08:35) aij cia ne tu viena turbut zvengei..  tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. ne statybininko akiai gal neužkliuvo, o man iš karto  O remontai juk kaip visada atsiremia į materialinius dalykus  Spėsit manyčiau dar viską
dabar rezgu plana kad speti bent 1 kambary susiremontuoti kur gyvensime.. bet ir nedrasu is kitos puses, gal pradziai kraiteliu reik pasirupinti, o tai liksim be cento ka darysim tada, tfu tfu tfu...
gretusiu
2010 04 28, 07:48
QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43) gretusiu, sveikinu del turbut mergytes  tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal? Aga, jauciu pakutenimus pilvo sonuose ir bumbsiukus pilvo apacioj... Placenta gale, ale prieky geros mesines kiaules vertas lasinys... Tai tetukas dar negali pasidziaugti mazyle... QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 22:46) Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? Aciu  Norejau sveiko ir mielo ir teti panasaus vaikiuko... Baisiausia tai, kad iki siol visada sakydavau "mazas", o dabar - "mazyle"... Ot kikensiu jei iki liepos jam kiausiukai uzaugs...Slepsim po suknytem paslapti - spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu???
ablydute
2010 04 28, 07:50
Labas rytas Gretusiu, tai jau perki?
gretusiu
2010 04 28, 07:54
QUOTE(ablydute @ 2010 04 28, 08:50) Labas rytas Gretusiu, tai jau perki?  NE  (  )
ablydute
2010 04 28, 08:13
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 08:54)
 neperku, tik treniruojuos pries pirkima
ablydute
2010 04 28, 08:20
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:17)  neperku, tik treniruojuos pries pirkima  mažmeninis pirkimas nesiskaito
ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky
ablydute
2010 04 28, 08:24
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:23) ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky  sakai? pradžioj ir aš sakiau, bet dabar nors savaitė pvz darbe prabėga greit, bet liniuotė netaip greit atrodo juda. Aš laukiu laukiu to 100dienio  beje, pagal darytus echo turėčiau pasimažinti, bet ranka nekyla kangūrą gražinti atgal
na turbut kai pati lauki tai letai ir juda...  Man irgi ir greitai ir letai... na greitai, kad nesitiki kad mes jau tokie "dideli" labai dziaugiuos ir vis drasiau su kiekviena diena.. O letai, nes norisi nu dar biskiuka i prieki, dar biskiuka... kad dar drasiau butu
Labas rytas dabar aš pradėsiu kasdien skųstis dėl miego  vėl likau neišsimiegojusi  nežinau, ar čia tie visi hormonai taip veikia, kad akys sausos, sunku užmigt, o naktį beveik budėjimo rėžimu miegu, laukdama ryto  o dar ryte anksti reikėjo keltis į darbo biržą  kadangi dirbu tik puse etato, tai reikia kartas nuo karto prisiduot. na, sekančią naktį bus ne ką geriau, nes turėsiu 4 val. leistis sprogdukus  o dar sekančią naktį, jaučiu, kalsiu raminamųjų prieš kelionę į Klp.  QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43) regata, labai labai dziaugiuosi del tokio tavo derliaus ir kad penktadieni laukia IUI  kazkaip jauciu, kad si karta turi pasisekti  laikom kumscius stipriai suspaustus man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazike  siandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo  . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys  dėkui už kumštukus  kaip miela, kad dukrytė tėvelio klauso
Regaciuk, tau cia nuo ispudziu ir laukimo, itampa tokia.. man irgi taip, kai zn kad ta reikes padaryt, ana... viska speti, nepraziopsoti ko nors, tai as irgi nemiegu..labai viska priimu i sirdy, ir vat kankinuos.. po to pagalvoji ir ko cia reikejo pergyventi?  NA bet gal jau pavargsi ir lusi ka siandien?
Ablydute,tikrai tavo kenguryte labai liuoksi,toks jausmas,ka persoka iskart per 2sav,vietoj 1 July,jau kaip graziai tavo seimyna susisneka  Tikra tevelio dukryte,jau dabar gerinasi tetukui Gretusiu,jau is tu kvarbatku,kad juokiausi  Beveik patikejau,kad pripirkai visa serija Regata,nesimiega cia del kruvos minciu galvoja,vis tiek lauki,stresuoji viduj,kad tik viskas pavyktu  As iki teigiamo NT ir dar savaite po jo negalejau issimiegot,o dabar tai galiu puse paros knarkt Ingutevi,jau kaip idomus man tavo grafikelis, oi bus tau cia tau perkunas is giedro dangaus Akute,jus namucius ikurinekit,o visokias lovytes ir tt.paprasykit,kad seneliai padovanotu Hip,tai laukiu tavo PRG siandien  Gal sianakt jau ramiau pamiegojai? Keberiokst,na jau tavo naktiniai pachodai  Gerai,kad ne nuoga miegi ir iki wc vaikstai
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:50) Regaciuk, tau cia nuo ispudziu ir laukimo, itampa tokia.. man irgi taip, kai zn kad ta reikes padaryt, ana... viska speti, nepraziopsoti ko nors, tai as irgi nemiegu..labai viska priimu i sirdy, ir vat kankinuos.. po to pagalvoji ir ko cia reikejo pergyventi?  NA bet gal jau pavargsi ir lusi ka siandien?  lūžti, tai gal lūšiu, nors ir tai klausimas, bet 4 val. ryte kelsiuos Ovitrelle leistis QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 28, 10:06) Regata,nesimiega cia del kruvos minciu galvoja,vis tiek lauki,stresuoji viduj,kad tik viskas pavyktu  As iki teigiamo NT ir dar savaite po jo negalejau issimiegot,o dabar tai galiu puse paros knarkt man per visas stimuliacijas antroj ciklo pusėj kankindavo nemiga  nuo kokios 6 - 7 dpo pradėdavau miegot tik iki 5 val. ryto  labai įsivaizduodavau, kad kažkas užkibo, nors stengdavausi neprisigalvot, bet širdis tikėdavosi
QUOTE(regata @ 2010 04 28, 10:15) lūžti, tai gal lūšiu, nors ir tai klausimas, bet 4 val. ryte kelsiuos Ovitrelle leistis man per visas stimuliacijas antroj ciklo pusėj kankindavo nemiga  nuo kokios 6 - 7 dpo pradėdavau miegot tik iki 5 val. ryto  labai įsivaizduodavau, kad kažkas užkibo, nors stengdavausi neprisigalvot, bet širdis tikėdavosi  Sikart pasiteisins visos nuojautos
Bangine
2010 04 28, 09:41
Labutis! Gretusiu, sveikinimai su turbut mergyte
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 28, 10:33) Sikart pasiteisins visos nuojautos  bet kaip tik šį kartą ir nesitikiu nieko  gal po IUI kitaip bus  o kol kas tai net negalvoju, kad pasiseks iš pirmo IUI
Caramelle*
2010 04 28, 10:03
Labas rytas Aciu uz grazius namelius. Reigstuojuosi ir as. QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 18:17) Matyt, mergyte... Sveikinu su mergyte. As savo gydytojo kiekviena karta vis klausineju kai ultragarsa daro - na kaip, ar vis dar mergyte. Po kol kas vis dar. QUOTE(ablydute @ 2010 04 27, 18:46) O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia? Virkstele turi buti sudaryta is 3 kraujagysliu - vienos venos ir dvieju arteriju. QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 06:35) ech remontai, taip igriso, kad truksta zodziu.. turint daug "bablo" cia er pora menesiu jau butu viskas padaryta.. Pas mus irgi remontai. Be galo be krasto - visa nama remontuot reikia. Tai dar negreit uzsibaigs. Uzkniso dulkes valyti ir siurbliuoti visur. QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 06:48) spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu??? As jau kaip ir susipirkau viska is savo sarasiuko. Pradzioje perejau per kelias knygas ir kelis internetinius puslapius, susidariau sarasiuka, ir dabar pirkineju viska. Smagu. Tik va bandziau komoda susirinkti pati (esu didele megeja baldus surinkineti) - jau negaliu, pradejo gimda susitraukineti gana smarkiai. Teko sustoti ir kviesti MB. Jis pabaige. Papildyta:QUOTE(regata @ 2010 04 28, 08:48) bet kaip tik šį kartą ir nesitikiu nieko  gal po IUI kitaip bus  o kol kas tai net negalvoju, kad pasiseks iš pirmo IUI  Kai labiausiai nesitiki, tada ir pasiseka.  Kumsciai suspausti uz jus.
possibly
2010 04 28, 10:49
Sveikutes Kelias dieneles skaitau jusu pasnekesius, noriu pakomentuoti ir pritruksta laiko  Bandysiu dabar. Gretusiu sveikinu su mergyte  O jeigu isaugtu pimpaliukas  , tai jis atnestu tiek pat dziaugsmo  Tavo kuryba Levanda su gerais vyro rezultatais  Dabar tiesiu taikymu i tiksla Akutee o jau pilvelis Lin4ia pietus nuostabus, ir man seile nutiso  Pamatysi tas laikas greit prabegs ir vel busi su SB Ingutevi kumstukai spaudziami, kad temparatura nekristu Ablydute matosi pilvelis ryskiai jau paskutinese nuotraukose  Sparciai auga gyventojas Papildyta:Regata puikus derlius, laukiam penktadienio, o tada ryskiu teigiamu juosteliu YUB4 Tu lyg pergyvenai del cezario  Kai kelias dienas skaitau tai galiu ir pamirsti  Nepergyvenk tikrai, nors mergaites tave jau nuramino, o gal dar mazyle ims ir apsivers Valerie saunu, kad daugiau priepolis nepasikartojo Keberiokst su nekantrumu laukiam laisko Crazylady saunu, kad suradot tinkama gydytoja, dabar laukiam geru rezultatu Lars lyg jau sveikinau su mergaite  Jeigu ne, tai dar karta ruzavi sveikinimai July nuostabi mamyte nesioja nuostabia mergyte Einu ruostis, laukiu sveciu, o dar supizama
crazylady
2010 04 28, 10:56
Labas rytas Registruojuos naujuose namuciuose  Jie superiniai QUOTE(Lars @ 2010 04 27, 16:14) Tariu zodi temos uzbaigimui Skambinau genetikei del kraujo tyrimu atsakymu. Dare del dauno ir edvardso sindromu. Tai sake geresniu tyrimu nebuna  1:10 000. Gaila nepasiekiu pilvo, o tai isbuciuociau savo pupsika   Nuostabios naujienos QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:17) Matyt, mergyte... Sveikinu su matyt mergyte QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:49) Ech tie tetukai  Jie buna stiprus ir vyriski kol nepamato savo maziuku pilveliuose, o paskui ir gyvai
Zemaiciuke
2010 04 28, 11:06
sveikos merginos, siandien pradejo skaudeti kairi sona, itariu kad kiauside  nuo 22 d pradejau stimuliacija o penktadieni turiu eiti ziureti kas uzaugo, tai labai baisu  . vakar dar visokiu nesamoniu prisiskaiciau tai dabar isvis baisu
QUOTE(YUB4 @ 2010 04 28, 11:03) As savo gydytojo kiekviena karta vis klausineju kai ultragarsa daro - na kaip, ar vis dar mergyte. Pas mus irgi remontai. Be galo be krasto - visa nama remontuot reikia. Tai dar negreit uzsibaigs. Uzkniso dulkes valyti ir siurbliuoti visur. As jau kaip ir susipirkau viska is savo sarasiuko. bent jau namas pas jus, vis siokia tokia paguoda..bent su kaimynais kariaut netenka.. na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus.. QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 28, 12:06) nuo 22 d pradejau stimuliacija o penktadieni turiu eiti ziureti kas uzaugo, tai labai baisu  . vakar dar visokiu nesamoniu prisiskaiciau tai dabar isvis baisu  na tai kam skaitai? as ir prisiskaiciau apie  nesekmingus tai stradalinau ir sau veltui nervus tampiua, dabar vengiu belekokiu blogu skaitalu.. Daugiau kojos nekelk i tokias temas ir gero derliaus TAu
Caramelle*
2010 04 28, 11:57
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 10:18) bent jau namas pas jus, vis siokia tokia paguoda..bent su kaimynais kariaut netenka.. na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus. Tas tai jo, gerai. Nors kaimynai proto neknisa. Nors cia viena diena MB sugalvojo lapus rudeninius sudeginti. Tai kaimynas atleke aiskintis, atseit sekmadieniais nedeginti. Kitom dienom galima.  Pasmardinom matyt.  Na bet cia suprantama. Tai pazadejom sekmadieniais nedeginti - sakom, nezinooooojom, atleiskit  Nesinori pyktis gi. Turiu Nestumo biblija. Ten raso truputi apie pirmas savaites. Bet geriausia info apie vaikiuko prieziura yra Vaiko Prieziuros Biblijoj. As ja angliskai turiu, bet gal yra ir Lietuvoj. Siaip drauge minejo, jog turi B.Spoko 'Pirmieji kudikio metai'. Bet as pati jos neskaiciau, tai nezinau. Cia truputi ne i tema - ka tik paziurejau, kiek Nestumo biblija Lietuvoj kainuoja Eina sau, nu ir kainos! Net i svarus isvertus iseina gerokai brangiau negu cia prikti. Papildyta:QUOTE(possibly @ 2010 04 28, 09:49) YUB4[/b] Tu lyg pergyvenai del cezario  Kai kelias dienas skaitau tai galiu ir pamirsti  Nepergyvenk tikrai, nors mergaites tave jau nuramino, o gal dar mazyle ims ir apsivers Aga, as. Bet jau apsiraminau. Labai padejo mergaiciu patirtis.  O dar vakar per TV kaip tik programa apie gimdymus rode. Ir ten vienai moteriskei dare CP. Bendras vaizdas - nieko baisaus. Nors aisku tikiuosi, kad dar apsivers mergiote mano.
QUOTE(YUB4 @ 2010 04 28, 12:57) Nors cia viena diena MB sugalvojo lapus rudeninius sudeginti. Tai kaimynas atleke aiskintis, atseit sekmadieniais nedeginti. Kitom dienom galima.  Pasmardinom matyt.  Na bet cia suprantama. Tai pazadejom sekmadieniais nedeginti - sakom, nezinooooojom, atleiskit  Nesinori pyktis Turiu Nestumo biblija. Ten raso truputi apie pirmas savaites. Bet geriausia info apie vaikiuko prieziura yra Vaiko Prieziuros Biblijoj. As ja angliskai turiu, bet gal yra ir Lietuvoj. Siaip drauge minejo, jog turi B.Spoko 'Pirmieji kudikio metai'. Bet as pati jos neskaiciau, tai nezinau. aisku nesinori pyktis, bet zn kartais verta, bent jau musu atveju, buciau nenusileidinejus ir grieztai kalbejus su tais.. ***** tai butu gal biski kitaip... bet su jais joki akalba ir jokiu tonu nesusisneksi.. Nestumo biblija turiu, pirkau uz 80 lt internete ar 80 su biskiu.. pigiau tipo nei knygyne
|
|