Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Policistinės-tai ne nevaisingumo nuosprendis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingutevi
Prigriebusi įrankius, bandau sukurti temukę, tikiuosi, kad skyrelio mamyčių sąrašas dar pailgės ir visos laukiančios galės džiaugtis pilvinukų laukimu
user posted image
PKS tipai:

* Tradicinis PKS -- anovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui;
* Endokrininis X sindromas -- anovuliacija, padidinti androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas;
* Netradicinis PKS I -- anovuliacija, normalūs androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas, viršsvoris;
* Netradicinis PKS II -- su ovuliacija, padidinti androgenai, lengva rezistencija insulinui;
* Idiopatinis hirsutizmas -- su ovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui.

Simptomai (gali buti visi, ar tik kai kurie iš jų, priklausomai nuo tipo):

* Akne, riebi oda, spuogai.
* Padidėjęs svoris ir sunku numesti nereikalingus kg.
* Padidėjęs veido ir kūno plaukuotumas. Dažnai būna tamsesni ir šiurkštesni plaukai ant veido, daugiau plaukų ant krūtinės, pilvo, nugaros, šlaunų vidinio paviršiaus.
* Ploni ir slenkantys galvos plaukai.
* II tipo diabetas ar rezistencija insulinui.
* Nereguliarus ciklas: mažiau nei 9 mmm per metus, kai kurios moterys iš viso neturi mmm, kai kurių mmm labai gausios ir skausmingos.
* Vaisingumo problemos.
* Polinkis i depresiją.
* Daugelio moterų kiaušidėse susiformuoja daug mažų cistų.
* 3-5 c.d. hormonų tyrimai: padidėjęs testosteronas (bet dažnai ties viršutine riba), aukštas LH, LH/FSH santykis 2:1, E2 virš 80 pmol/l.

Rotterdam kriterijai PCOS nustatymui (turi būti bent 2 kriterijai):

* nevykstanti ar nereguliari ovuliacija;
* hyperandrogenizmas (plaukuotumas, akne, aukšti T, DHEAS)
* policistinės kiaušidės (tyrimo ultragarsu metu matoma 12 ar daugiau mažų cistų kiaušidėje)

Priežastys:

* Sutrikusi hormonų pusiausvyra. Manoma, kad del pogumburio liaukos cikliškų centrų sutrikimo.
* Paveldimumas. Pastebeta, kad moterų su PCOS giminėje dažnai yra sergančių II tipo diabetu, turinčių vaisingumo problemų. Taip pat būdinga, kad šeimos, turinčios dukrą su PCOS, sūnus anksti nuplinka.

Specifinio gydymo nėra, gydomi simptomai.

Rekomendacijos gyvenimo būdui:

* Fizinis aktyvumas - rekomenduojama bent 5 dienas per savaitę po 30 min., mankšta, aerobika, dviratis, vaikščiojimas, bėgimas (pagal galimybes ir savijautą).
* Dieta - daržovės, vaisiai, neapdorotų grūdų produktai, ankštinės daržovės, žuvis, liesa mėsa (geriau balta), liesi pieno produktai. Mažiau valgyti riebios mėsos, riebios žuvies, sūrių, riebaluose virto maisto, makaronų, bulvių, bananų. Sumažinti iki minimumo saldumynus, kviečių produktus (balta duona, manų košė ir t.t.).
* Kontroliuoti kūno svorį. Idealus KMI 19-24. Kartais užtenka numesti 5 kg, kad atsistatytų normalus ciklas.
* Nerūkyti. Rūkymas didina androgenų kiekį!

Linkai (anglu k.)

http://www.pcosupport.org
http://www.4women.gov/faq/pcos.htm#a
http://www.verity-pcos.org.uk
http://www.wdxcyber.com/dxinf001.htm
Parskridę gandrai parnešė visoms po nešulėlį tik ieškokime dabar jų tarp žydinčių sodų bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Planuojančių ir jau prisiplanavusių sąrašėlį galima pamatyti Rotos parašiuke ax.gif
Visoms linkiu - gero ir malonaus bendravimo 4u.gif

Ingutevi
Perziurejau temuke blink.gif
Mano grazieji vaizdai - kazkodel neberodomi, ikeliu per kitur blush2.gif
user posted image
user posted image
Dabar turetu visai laika matytis blush2.gif
Na ir kartu praejusios temos plepes
Akutee 80 first.gif
Ingutevi 59 second.gif
*Gaja* 57 third.gif
regata 53
Levanda81 52
crazylady 42
ablydute 32
gretusiu 31
T.P.Keberiokst 23
ernestuke 14
Lars 14
valerie 13
*Mila* 13
*July* 12
Kistina 11
kiskius 11
kristutea 10
Lin4ia 9
Bangine 9
possibly 7
YUB4 6
heav__ 6
Theia 5
Hip 4
Vienintelevitali 4
Suomi 3
JurgiukasR 3
Heiress 3
rota 3
kle0patra 2
Rute 2
Sandreja 2
admin*1 1
Zemaiciuke 1
pokahonta 1
zygax 1
gretusiu
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 27, 19:47)
Kas pilvelyje?  blush2.gif Kokios zinios?  ax.gif
*

Matyt, mergyte... wub.gif Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius...

297 gramai grynos meiles wub.gif Turim viska, pliusiukai visur, slaunyte jau daugiau nei 3 cm, atitinkam 19 sav. ir 4 dienas...

Apie tai kaip mazyle ( hihihi.gif ) trynesi kumsciukais akytes ir mojavo tetukui nepasakosiu - visos pamenat savo ispudzius (o dar laukiancios.... ech, pavydziu jums...)...

Placenta prisitvirtinusi gale, virksteles kraujagysles 3 (V atsiduso - oi kaip man su jumis supermamomis sunku....).

Skausmu priezasties NERA. Matyt, tokia mano fiziologija... V nusprende mane siusti gimdyti i Klinikas pas Maciuleviciene (niu cia dar klausimas... as II ligoninej jau mintimis).

Zodziu, myliu gyventi... wub.gif
Ingutevi
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:17)
Matyt, mergyte... 

kaip gera wub.gif wub.gif wub.gif
Zinokit dziaugiuosi uz laukiancias berniuku, bet uz mergyciu mamytes, man trigubai dziugiau blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ablydute
ačiū Ingutevi už namučius thumbup.gif
Gretusiu, smagu skaityti žinias. Sveikinu su mergyte wub.gif , bet nelabai supratau ar patvirtino, ar tik "turbūt" . O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia? blush2.gif
gretusiu
QUOTE(ablydute @ 2010 04 27, 20:46)
Gretusiu, smagu skaityti žinias. Sveikinu su mergyte wub.gif , bet nelabai supratau ar patvirtino, ar tik "turbūt" . O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia?  blush2.gif
*

Tik "gal" - lasinys per storas, nesimato... Tetukas nuverke posma, o dabar vilties nepraranda, kad dar isaugs pimpaliukas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Kraujagysles virkstelej...
regata
ačiū už gražią temukę, Ingutevi user posted image

registruojuos vaisinguose namučiuose 4u.gif

gretusiu, kaip gražu, kaip miela wub.gif wub.gif sveikinu su nuostabiu pasimatymu 4u.gif
*Gaja*
Matyt, mergyte...  wub.gif Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius...
*

Tai taip supratau,kad dukryte? Sveikinu su sekmingu zingsniavimu i prieki 4u.gif

Ingutevi,nuostabus namuciai thumbup.gif Aciukas 4u.gif
ablydute
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:49)
hihihi.gif  hihihi.gif Kraujagysles virkstelej...
*

nu supratau, čia tiek turi būti ane? g.gif čia tu vis klausinėjai gydytojo? biggrin.gif
ir į fotki įkėliau savo mažuliuką pūkutį cool.gif
Levanda81
Ingutevi, Ačiū 4u.gif Labai graži tą moteris toje pirmoje foto...

Gretusiu, sveikinu su greičiausiai mergyte wub.gif
Zemaiciuke
Ingutevi, aciu uz temute 4u.gif , skubu registruotis.

Gretusiu, sveikinu pamacius mazaji stebukla wub.gif
heav__
sveikutes 4u.gif

Ingutevi aciu uz naujus grazius namucius 4u.gif

Gretusiu o jau kuriniai thumbup.gif wub.gif
Sveikinimai su lygtai mergyte wub.gif o tas paskutini sakinys geriausias thumbup.gif Dazniausiai tavo postai liudni man atrodydavo, o db liuks thumbup.gif
Hip

Registruojuosi ir as ax.gif Aciu Ingutevi 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 27, 00:18)
Bet visgi parašyk ką gausi atsakymo prg. Nes jei nežiūrėti į neigiamus OT - tai galima įtarti, jog O įvyko  g.gif
*

Na matysim ka testukas rodys ax.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 00:52)
Hip,tu bent retkarciais uzbek,nes mums labai idomu,laukiam stebuklo tavo fronte smile.gif O dabar PRG rezultatu,o veliau hcg mirksiukas.gif
*

Butinai 4u.gif

Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau doh.gif doh.gif ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves unsure.gif
*Gaja*
QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10)
Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,tada apsizliumbiau, o tada vel zvengiau doh.gif  doh.gif ar kuriai yra taip ziauriai stogas vaziaves unsure.gif
*

Na,taip dar nebuvo unsure.gif Gal pervargai g.gif O ka sapnavai nepameni?
O kada PRG rezulatai?
*July*
Labas vakaras smile.gif

Kelias dienas neprisijungiau, tai oi, kol perskaiciau ka priraset doh.gif

ingutevi, labai grazi temute smile.gif Prognozavau praeitoje temoje minimum 4 nestukes, bet kazkaip per daug greitai ja uzbaigem. Tai tikiuosi, kad jos persikels i sia tema 4u.gif

regata, labai labai dziaugiuosi del tokio tavo derliaus ir kad penktadieni laukia IUI thumbup.gif kazkaip jauciu, kad si karta turi pasisekti mirksiukas.gif laikom kumscius stipriai suspaustus

levanda, kaip saunu, kad TB rezultatai sitaip pagerejo thumbup.gif

gretusiu, sveikinu del turbut mergytes wub.gif tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal?

Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau bigsmile.gif

Ablydute, matosi tavo pilvelis ir manau, kad greitai visai isryskes smile.gif

man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazike wub.gif siandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo biggrin.gif . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys biggrin.gif
T.P.Keberiokst
Ingutevi,dekui uz naujus namus.Linkiu,kad jie tau ir kitoms merginoms butu labai labai vaisingi.

Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? smile.gif

Hip,nu linksmai gyveni sakyciau g.gif
Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti. g.gif Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja hihihi.gif

Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine bigsmile.gif Kepciau kas vakara smile.gif
Hip
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 27, 15:20)
Na,taip dar nebuvo unsure.gif Gal pervargai g.gif O ka sapnavai nepameni?
O kada PRG rezulatai?
*

As taip speju, kad cia man nuo streso,,,sapnavau kazkokius reportazus per TV,,,
Turetu but ryt, priklauso nuo to ar ryt daktare dirba,,,pasuks ji man kaip suprantu ax.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 15:46)
Hip,nu linksmai gyveni sakyciau  g.gif
Taip nebuvo nuvaziaves,buvo siek tiek kitaip.Po operacijos savaitei praejus,buvom nuvaziave prie juros mano gimdienio atsvesti. g.gif Nakti miegodama keliaus i wc,kazkaip sugalvojau,kad tas wc kolidoriaus gale.Durys uzsitrenke,nu ir pati gali isivaizduot kaip as ten atrodziau pa trusam,susivelus ir su keliom skylutem pilve besiblaskanti po kolidoriu ir po to belsdama i duris idant mb prikelciau....Ryte apie tai turejo primint,paciai nepasiseke.Jei kas per kameras ar siaip mate,tai jau numanau ka galvoja hihihi.gif

Grizom is prancuzu restorano,tokio skanaus steiko seniai nevalgiau.Niam niam.Dabar svajoju apie kepsnine  bigsmile.gif Kepciau kas vakara  smile.gif
*

Tai MB siandien ir sako: labai bijojau, kad tau neuzplauktu ir tu kur nesugalvotum is namu iseit pasivaikscioti,,,,
Esu zvengus per miegus viena syk dar studiju laikais,,,bet taip baisiai nebuvo,,,

As siandien nulekiau manikiuro ir pedikiuro,,,nusprendziau kad laikas pasilepinti,,,na ir dar miniaka nusipirkau biggrin.gif Tik nervina mane- dydziai arba didoki arba mazoki doh.gif yra 3 ir 5, o man 4 butu kaip tik.
Ingutevi
Labas rytas mergaitės 4u.gif
Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas biggrin.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu doh.gif
kiskius
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:35)
Labas rytas mergaitės  4u.gif
Atsakau visoms - prašau, negaila, toks truputį pasvilęs, bet visgi blynas biggrin.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  doh.gif
*

niu bet jau pas tave BT grozis... bigsmile.gif wub.gif manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... 4u.gif

ir as labai miegucio noriu.. rolleyes.gif unsure.gif
Heiress
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 07:35)
Labas rytas mergaitės  4u.gif
Vidurys savaitės, o aš per lietų miegu nepaeinu  doh.gif
*

Laba ryta, ale tikrai tavo BT atrodo puikiai thumbup.gif
Musu kraste siryt saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau
Akutee
Matyt, mergyte...  wub.gif Jei mama neturetu tooookio lasinio arba jei eiciau pas V Vilniuj - butu aiskiai macius...
*

tai su greiciausiai mergyte 4u.gif svarbu viskas gerai, o stebuklelis po to gal ryskiau pasirodys..

QUOTE(Hip @ 2010 04 27, 22:10)
Sianakt isprotejau,,,nubudau zvengdama,,,pati nezinau ko,,,,ir niekaip negalejau sustoti,,,
*

man buna juoko priepuoliai per sapnus, ne daznai bet buna... kazka labai juokingo sapnuoju ir atsikeliu net juokdamasi, i r negaliu sustoti.. blush2.gif PAskutiny syky valandos reikejo apsiraminti, MB isbudinau, ir tas jau zvenge kartu..
Sia nakty kazka liduno sapnavau, tai verkiau, ir atsibudau net, ant slapios pagalves, issivaliau akis, apsisukau nat sono ir kita sapna sapnavau..

QUOTE(*July* @ 2010 04 27, 22:43)
Akutee, koks didelis ir fainas tavo pilvelis jau  bigsmile.gif
man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazikesiandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo  . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys 
*

aciu 4u.gif o bus tevelio dukryte wub.gif

Ingutevi aciu uz naujus namucius, lai jie buna Tau, Regatai...ir visoms laukiancioms mergaitėms vaisingi 4u.gif
Lars
Labas rytas 4u.gif
Registruojuosi. Aciu Ingute 4u.gif

Gretusiu sveikinu su greiciausiai su mergyte.
Ingutevi
QUOTE(kiskius @ 2010 04 28, 07:45)
niu bet jau pas tave BT grozis...  manau kad jau ir nebenusileis ji tau, o pazaliuos FF grafikelis... 

Matysis dar... Mano II fazė ilga, o ir yra buvę, kai 14 dpo krenta BT žemyn ir parsivelka valkatos doh.gif

QUOTE(Heiress @ 2010 04 28, 07:55)
Musu kraste siryt  saule sviecia labaiu nei vakar, tai jauciuosi daug zvalesne. O vakar tai jomajo vos beissedejau

Na gal ir iki mūsų ateis saulytė clap.gif Tavo kengūrytė kaip toli jau nušokavus blush2.gif wub.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 07:55)
....

Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo wub.gif wub.gif wub.gif
Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti hihihi.gif Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis wub.gif wub.gif
Akutee
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 28, 08:22)
Dabar atsiminiau, tai parašysiu - pilvelis tavo  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tik neįsižeisk, bet žvengiau iš remonto vaizdų "už kadro" matosi durų apvadai dar neuždėti hihihi.gif Bet tas remontines smulkmes, užgožia 2 leliukų namelis 
*

aij cia ne tu viena turbut zvengei.. blush2.gif tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. blush2.gif
Ten tos durys be apvadu tai jas lupti ir mest reik.. bet kambariu dar nesutvarkeme, visa kita jau thumbup.gif

ech remontai, taip igriso, kad truksta zodziu.. turint daug "bablo" cia er pora menesiu jau butu viskas padaryta.. doh.gif
Ingutevi
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 08:35)
aij cia ne tu viena turbut zvengei..  blush2.gif tai kad ner daugaiu kaip nusifotkinti, vienintelis sitas senas veidrodis, kuri mesim, bet dabar puikiai pasitarnauja.. 

ne statybininko akiai gal neužkliuvo, o man iš karto hihihi.gif O remontai juk kaip visada atsiremia į materialinius dalykus doh.gif Spėsit manyčiau dar viską thumbup.gif
Akutee
dabar rezgu plana kad speti bent 1 kambary susiremontuoti kur gyvensime.. bet ir nedrasu is kitos puses, gal pradziai kraiteliu reik pasirupinti, o tai liksim be cento ka darysim tada, tfu tfu tfu... biggrin.gif
gretusiu
gretusiu, sveikinu del turbut mergytes  wub.gif tikrai, kiek daug mergyciu musu skyrely. Kadangi pas tave placenta gale, tai turetum ryskiai jausti judesiukus. Pas mane prieky, tai gydytoja sake, kad del to jausiu silpniau. Jau jauti gal?

Aga, jauciu pakutenimus pilvo sonuose ir bumbsiukus pilvo apacioj... Placenta gale, ale prieky geros mesines kiaules vertas lasinys... Tai tetukas dar negali pasidziaugti mazyle... wub.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 27, 22:46)
Gretusiu,sveikinu su tikriausiai mergyte.Tai juk ko ir norejai? smile.gif

Aciu 4u.gif Norejau sveiko ir mielo ir teti panasaus vaikiuko...
Baisiausia tai, kad iki siol visada sakydavau "mazas", o dabar - "mazyle"... Ot kikensiu jei iki liepos jam kiausiukai uzaugs...Slepsim po suknytem paslapti - spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu??? thumbup.gif
ablydute
Labas rytas
Gretusiu, tai jau perki? bigsmile.gif
Akutee
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 08:48)
- spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu??? thumbup.gif
*

wub.gif thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif
gretusiu
QUOTE(ablydute @ 2010 04 28, 08:50)
Labas rytas
Gretusiu, tai jau perki?  bigsmile.gif
*

NE schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ( hihihi.gif )
ablydute
QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 08:54)
NE  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ( hihihi.gif )
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
Akutee
lotuliukas.gif neperku, tik treniruojuos pries pirkima biggrin.gif
ablydute
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:17)
lotuliukas.gif neperku, tik treniruojuos pries pirkima biggrin.gif
*

mažmeninis pirkimas nesiskaito lotuliukas.gif
Akutee
ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky wub.gif
ablydute
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:23)
ablydute man tavo liniuote taip greitai sokuoja i prieky wub.gif
*

sakai? pradžioj ir aš sakiau, bet dabar nors savaitė pvz darbe prabėga greit, bet liniuotė netaip greit atrodo juda. Aš laukiu laukiu to 100dienio smile.gif beje, pagal darytus echo turėčiau pasimažinti, bet ranka nekyla kangūrą gražinti atgal smile.gif
Akutee
na turbut kai pati lauki tai letai ir juda... biggrin.gif
Man irgi ir greitai ir letai... na greitai, kad nesitiki kad mes jau tokie "dideli" labai dziaugiuos ir vis drasiau su kiekviena diena.. O letai, nes norisi nu dar biskiuka i prieki, dar biskiuka... kad dar drasiau butu ax.gif
regata
Labas rytas 4u.gif

dabar aš pradėsiu kasdien skųstis dėl miego doh.gif vėl likau neišsimiegojusi doh.gif nežinau, ar čia tie visi hormonai taip veikia, kad akys sausos, sunku užmigt, o naktį beveik budėjimo rėžimu miegu, laukdama ryto doh.gif o dar ryte anksti reikėjo keltis į darbo biržą tongue.gif kadangi dirbu tik puse etato, tai reikia kartas nuo karto prisiduot.

na, sekančią naktį bus ne ką geriau, nes turėsiu 4 val. leistis sprogdukus doh.gif o dar sekančią naktį, jaučiu, kalsiu raminamųjų prieš kelionę į Klp. smile.gif

regata, labai labai dziaugiuosi del tokio tavo derliaus ir kad penktadieni laukia IUI  thumbup.gif kazkaip jauciu, kad si karta turi pasisekti  mirksiukas.gif laikom kumscius stipriai suspaustus

man jau irgi atrodo, kad pilvukas dideja kasdien ir kaip smagu, kad vakarais pakibina mazike  wub.gif siandien jau kazkaip jaudinausi, nes per diena nelabai ka jauciau, tai pasakiau MB, o jis sako "dukryte, ispirk mamai", tai ji po keliu minuciu kai dejo  biggrin.gif . Sakau va va, as galiu prasyt neprasius, jau aisku, kieno labiau klausys  biggrin.gif
*

dėkui už kumštukus aciuks.gif

kaip miela, kad dukrytė tėvelio klauso biggrin.gif wub.gif
Akutee
Regaciuk, tau cia nuo ispudziu ir laukimo, itampa tokia.. man irgi taip, kai zn kad ta reikes padaryt, ana... viska speti, nepraziopsoti ko nors, tai as irgi nemiegu..labai viska priimu i sirdy, ir vat kankinuos.. po to pagalvoji ir ko cia reikejo pergyventi? doh.gif biggrin.gif
NA bet gal jau pavargsi ir lusi ka siandien? ax.gif
*Gaja*
Ablydute,tikrai tavo kenguryte labai liuoksi,toks jausmas,ka persoka iskart per 2sav,vietoj 1 smile.gif
July,jau kaip graziai tavo seimyna susisneka wub.gif Tikra tevelio dukryte,jau dabar gerinasi tetukui smile.gif
Gretusiu,jau is tu kvarbatku,kad juokiausi thumbup.gif Beveik patikejau,kad pripirkai visa serija doh.gif
Regata,nesimiega cia del kruvos minciu galvoja,vis tiek lauki,stresuoji viduj,kad tik viskas pavyktu ax.gif As iki teigiamo NT ir dar savaite po jo negalejau issimiegot,o dabar tai galiu puse paros knarkt ax.gif
Ingutevi,jau kaip idomus man tavo grafikelis, oi bus tau cia tau perkunas is giedro dangaus mirksiukas.gif
Akute,jus namucius ikurinekit,o visokias lovytes ir tt.paprasykit,kad seneliai padovanotu ax.gif
Hip,tai laukiu tavo PRG siandien mirksiukas.gif Gal sianakt jau ramiau pamiegojai?
Keberiokst,na jau tavo naktiniai pachodai doh.gif Gerai,kad ne nuoga miegi ir iki wc vaikstai ax.gif
regata
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 09:50)
Regaciuk, tau cia nuo ispudziu ir laukimo, itampa tokia.. man irgi taip, kai zn kad ta reikes padaryt, ana... viska speti, nepraziopsoti ko nors, tai as irgi nemiegu..labai viska priimu i sirdy, ir vat kankinuos.. po to pagalvoji ir ko cia reikejo pergyventi? doh.gif biggrin.gif
NA bet gal jau pavargsi ir lusi ka siandien? ax.gif
*

lūžti, tai gal lūšiu, nors ir tai klausimas, bet 4 val. ryte kelsiuos Ovitrelle leistis biggrin.gif doh.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 28, 10:06)
Regata,nesimiega cia del kruvos minciu galvoja,vis tiek lauki,stresuoji viduj,kad tik viskas pavyktu ax.gif As iki teigiamo NT ir dar savaite po jo negalejau issimiegot,o dabar tai galiu puse paros knarkt ax.gif
*

man per visas stimuliacijas antroj ciklo pusėj kankindavo nemiga tongue.gif nuo kokios 6 - 7 dpo pradėdavau miegot tik iki 5 val. ryto doh.gif labai įsivaizduodavau, kad kažkas užkibo, nors stengdavausi neprisigalvot, bet širdis tikėdavosi tongue.gif
*Gaja*
QUOTE(regata @ 2010 04 28, 10:15)
lūžti, tai gal lūšiu, nors ir tai klausimas, bet 4 val. ryte kelsiuos Ovitrelle leistis  biggrin.gif  doh.gif 
man per visas stimuliacijas antroj ciklo pusėj kankindavo nemiga tongue.gif nuo kokios 6 - 7 dpo pradėdavau miegot tik iki 5 val. ryto  doh.gif  labai įsivaizduodavau, kad kažkas užkibo, nors stengdavausi neprisigalvot, bet širdis tikėdavosi  tongue.gif
*

Sikart pasiteisins visos nuojautos mirksiukas.gif
Bangine
Labutis!

Gretusiu, sveikinimai su turbut mergyte wub.gif
regata
QUOTE(*Gaja* @ 2010 04 28, 10:33)
Sikart pasiteisins visos nuojautos mirksiukas.gif
*

bet kaip tik šį kartą ir nesitikiu nieko biggrin.gif gal po IUI kitaip bus ax.gif o kol kas tai net negalvoju, kad pasiseks iš pirmo IUI smile.gif
Caramelle*
Labas rytas 4u.gif

Aciu uz grazius namelius. Reigstuojuosi ir as. smile.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 18:17)
Matyt, mergyte...  wub.gif
*

Sveikinu su mergyte. wub.gif
As savo gydytojo kiekviena karta vis klausineju kai ultragarsa daro - na kaip, ar vis dar mergyte. Po kol kas vis dar. biggrin.gif

QUOTE(ablydute @ 2010 04 27, 18:46)
O aš pirmą kart girdžiu apie tas 3 kraujagysles, ką jos reiškia?
*

Virkstele turi buti sudaryta is 3 kraujagysliu - vienos venos ir dvieju arteriju.

QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 06:35)
ech remontai, taip igriso, kad truksta zodziu.. turint daug "bablo" cia er pora menesiu jau butu viskas padaryta..
*
Pas mus irgi remontai. Be galo be krasto - visa nama remontuot reikia. Tai dar negreit uzsibaigs. Uzkniso dulkes valyti ir siurbliuoti visur. doh.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 28, 06:48)
spekit ar vakar neuzpirkau pirmos partijos roziniu kvarbartkiuotu???
*

thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif

As jau kaip ir susipirkau viska is savo sarasiuko. Pradzioje perejau per kelias knygas ir kelis internetinius puslapius, susidariau sarasiuka, ir dabar pirkineju viska. Smagu. Tik va bandziau komoda susirinkti pati (esu didele megeja baldus surinkineti) - jau negaliu, pradejo gimda susitraukineti gana smarkiai. Teko sustoti ir kviesti MB. Jis pabaige. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(regata @ 2010 04 28, 08:48)
bet kaip tik šį kartą ir nesitikiu nieko biggrin.gif  gal po IUI kitaip bus  ax.gif  o kol kas tai net negalvoju, kad pasiseks iš pirmo IUI smile.gif
*

Kai labiausiai nesitiki, tada ir pasiseka. thumbup.gif Kumsciai suspausti uz jus. 4u.gif
possibly
Sveikutes 4u.gif

Kelias dieneles skaitau jusu pasnekesius, noriu pakomentuoti ir pritruksta laiko blush2.gif Bandysiu dabar.

Gretusiu sveikinu su mergyte 4u.gif O jeigu isaugtu pimpaliukas hihihi.gif , tai jis atnestu tiek pat dziaugsmo wub.gif Tavo kuryba wub.gif

Levanda su gerais vyro rezultatais 4u.gif Dabar tiesiu taikymu i tiksla nestuke.gif

Akutee
o jau pilvelis wub.gif

Lin4ia pietus nuostabus, ir man seile nutiso blush2.gif Pamatysi tas laikas greit prabegs ir vel busi su SB wub.gif

Ingutevi kumstukai spaudziami, kad temparatura nekristu 4u.gif

Ablydute matosi pilvelis ryskiai jau paskutinese nuotraukose wub.gif Sparciai auga gyventojas thumbup.gif
Papildyta:
Regata puikus derlius, laukiam penktadienio, o tada ryskiu teigiamu juosteliu nestuke.gif

YUB4
Tu lyg pergyvenai del cezario blush2.gif Kai kelias dienas skaitau tai galiu ir pamirsti blush2.gif Nepergyvenk tikrai, nors mergaites tave jau nuramino, o gal dar mazyle ims ir apsivers 4u.gif

Valerie saunu, kad daugiau priepolis nepasikartojo thumbup.gif

Keberiokst su nekantrumu laukiam laisko 4u.gif

Crazylady saunu, kad suradot tinkama gydytoja, dabar laukiam geru rezultatu 4u.gif

Lars lyg jau sveikinau su mergaite blush2.gif Jeigu ne, tai dar karta ruzavi sveikinimai 4u.gif

July nuostabi mamyte nesioja nuostabia mergyte wub.gif

Einu ruostis, laukiu sveciu, o dar supizama doh.gif
crazylady
Labas rytas 4u.gif

Registruojuos naujuose namuciuose bigsmile.gif Jie superiniai bigsmile.gif

QUOTE(Lars @ 2010 04 27, 16:14)
Tariu zodi temos uzbaigimui  biggrin.gif
Skambinau genetikei del kraujo tyrimu atsakymu. Dare del dauno ir edvardso sindromu. Tai sake geresniu tyrimu nebuna  thumbup.gif  1:10 000. Gaila nepasiekiu pilvo, o tai isbuciuociau savo pupsika  biggrin.gif
*

thumbup.gif Nuostabios naujienos thumbup.gif

Matyt, mergyte...  wub.gif
*

Sveikinu su matyt mergyte wub.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 04 27, 20:49)
Tetukas nuverke posma, o dabar vilties nepraranda, kad dar isaugs pimpaliukas  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif Kraujagysles virkstelej...
*

Ech tie tetukai wub.gif Jie buna stiprus ir vyriski kol nepamato savo maziuku pilveliuose, o paskui ir gyvai wub.gif
Zemaiciuke
sveikos merginos,

siandien pradejo skaudeti kairi sona, itariu kad kiauside g.gif nuo 22 d pradejau stimuliacija o penktadieni turiu eiti ziureti kas uzaugo, tai labai baisu doh.gif . vakar dar visokiu nesamoniu prisiskaiciau tai dabar isvis baisu doh.gif
Akutee
QUOTE(YUB4 @ 2010 04 28, 11:03)
As savo gydytojo kiekviena karta vis klausineju kai ultragarsa daro - na kaip, ar vis dar mergyte.
Pas mus irgi remontai. Be galo be krasto - visa nama remontuot reikia. Tai dar negreit uzsibaigs. Uzkniso dulkes valyti ir siurbliuoti visur.  doh.gif
As jau kaip ir susipirkau viska is savo sarasiuko.
*

lotuliukas.gif
bent jau namas pas jus, vis siokia tokia paguoda..bent su kaimynais kariaut netenka.. biggrin.gif
na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus.. g.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 28, 12:06)
  nuo 22 d pradejau stimuliacija o penktadieni turiu eiti ziureti kas uzaugo, tai labai baisu  doh.gif . vakar dar visokiu nesamoniu prisiskaiciau tai dabar isvis baisu  doh.gif
*

na tai kam skaitai? as ir prisiskaiciau apie nestuke.gif nesekmingus tai stradalinau ir sau veltui nervus tampiua, dabar vengiu belekokiu blogu skaitalu.. Daugiau kojos nekelk i tokias temas ir gero derliaus TAu 4u.gif
Caramelle*
QUOTE(Akutee @ 2010 04 28, 10:18)
bent jau namas pas jus, vis siokia tokia paguoda..bent su kaimynais kariaut netenka..  biggrin.gif
na na o kokias knygas skaitai? Man pasistojo klausimas isvis: juk reiki ais kazkur suzinot, kada kas vaikui vyksta, kaip maitinti, kaip priziureti, kaip praust.. reik gal i bible kokia uzsirasyt? tik kazi ar ten bus.
*

Tas tai jo, gerai. Nors kaimynai proto neknisa.
Nors cia viena diena MB sugalvojo lapus rudeninius sudeginti. Tai kaimynas atleke aiskintis, atseit sekmadieniais nedeginti. Kitom dienom galima. hihihi.gif Pasmardinom matyt. hihihi.gif Na bet cia suprantama. Tai pazadejom sekmadieniais nedeginti - sakom, nezinooooojom, atleiskit doh.gif Nesinori pyktis gi. smile.gif

Turiu Nestumo biblija. Ten raso truputi apie pirmas savaites. Bet geriausia info apie vaikiuko prieziura yra Vaiko Prieziuros Biblijoj. As ja angliskai turiu, bet gal yra ir Lietuvoj. Siaip drauge minejo, jog turi B.Spoko 'Pirmieji kudikio metai'. Bet as pati jos neskaiciau, tai nezinau.

Cia truputi ne i tema - ka tik paziurejau, kiek Nestumo biblija Lietuvoj kainuoja blink.gif blink.gif Eina sau, nu ir kainos! Net i svarus isvertus iseina gerokai brangiau negu cia prikti.
Papildyta:
QUOTE(possibly @ 2010 04 28, 09:49)
YUB4[/b] Tu lyg pergyvenai del cezario blush2.gif  Kai kelias dienas skaitau tai galiu ir pamirsti blush2.gif  Nepergyvenk tikrai, nors mergaites tave jau nuramino, o gal dar mazyle ims ir apsivers 4u.gif
*

Aga, as. Bet jau apsiraminau. Labai padejo mergaiciu patirtis. 4u.gif O dar vakar per TV kaip tik programa apie gimdymus rode. Ir ten vienai moteriskei dare CP. Bendras vaizdas - nieko baisaus. irnesakyk.gif
Nors aisku tikiuosi, kad dar apsivers mergiote mano. smile.gif
Akutee
QUOTE(YUB4 @ 2010 04 28, 12:57)
Nors cia viena diena MB sugalvojo lapus rudeninius sudeginti. Tai kaimynas atleke aiskintis, atseit sekmadieniais nedeginti. Kitom dienom galima.  hihihi.gif Pasmardinom matyt. hihihi.gif  Na bet cia suprantama. Tai pazadejom sekmadieniais nedeginti - sakom, nezinooooojom, atleiskit  doh.gif  Nesinori pyktis

Turiu Nestumo biblija. Ten raso truputi apie pirmas savaites. Bet geriausia info apie vaikiuko prieziura yra Vaiko Prieziuros Biblijoj. As ja angliskai turiu, bet gal yra ir Lietuvoj. Siaip drauge minejo, jog turi B.Spoko 'Pirmieji kudikio metai'. Bet as pati jos neskaiciau, tai nezinau.

*

aisku nesinori pyktis, bet zn kartais verta, bent jau musu atveju, buciau nenusileidinejus ir grieztai kalbejus su tais.. ***** tai butu gal biski kitaip... bet su jais joki akalba ir jokiu tonu nesusisneksi.. doh.gif

Nestumo biblija turiu, pirkau uz 80 lt internete ar 80 su biskiu.. pigiau tipo nei knygyne g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.