Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdžiau 13-tą dieną
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Dile
Net apsiverkiau, baisu pasidare, o jau laikas ir man gimdyti, bet esu nors susitarusi verysad.gif .Aukite sveikuciai 4u.gif
Šypsenėlė24
Na ir medikės doh.gif
O tu šaunuolė 4u.gif
Ašne
wub.gif
Dile, viskas pasimiršta ir net apie antrą vaiką minčių vis dažniau kila ax.gif
Dile
QUOTE(Acne @ 2007 12 03, 15:37)
wub.gif
Dile, viskas pasimiršta ir net apie antrą vaiką minčių vis dažniau kila  ax.gif
*

Gal geriau kita karta susitark, nes tikrai yra ir mediku besirdziu, gaila bet taip yra verysad.gif . Sekmes planuojant nestuke.gif
netikėtai
Mes, mamytės, taip jau sutvertos-pačios neįsivaizduojam kiek galim ištverti doh.gif IR IŠ KO JŪS MAMOS PADARYTOS, KAD Į JUS TIEK DAUG VISKO TELPA
O susitarimas irgi ne visada padeda mirksiukas.gif
agnuska
apsiverkiau ir as... wub.gif labai jaudinanti, ir kupina šilumos istorija wub.gif 4u.gif
sekmės 4u.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif saunuole,kad tu atsilaikei.Tikiuosi ir greit tas fashistes bobas pamirshi schmoll.gif sekmes Emutei drinks_cheers.gif
Žemuogių pieva
Vaje kokia jaudinanti istorija, ir as asara nubraukiau.. cray.gif bet kogero cia ne ta 13-ojidiena kalta, tiesiog likimas, as pati gimus sausio 13 diena, bet mano mamai sekmingai susikloste. Sekmes jums! soske.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dagilis
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 20, 09:04)
labai graži istorija 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Man irgi patiko. Sekmes jums kuo didziausios 4u.gif
Ašne
aciuks.gif
Linute:)
Aukit grazios ir sveikos 4u.gif

As pas Lietuvos medikus net negalvociau gimdyti nesusitarus ax.gif
Ašne
Tai dabar ir aš lotuliukas.gif
Gajux
Dieve, nepaisant visko, labai graži istorija. wub.gif Skaitau darbe, tai vos susilaikau nešniurkščiojusi. Aukit laimingos. 4u.gif Labai labai graži mažylė. wub.gif Būtinai sukurkit dar vieną stebukliuką - sesytę ar broliuką. Tik jau jo gimimui pasiruoškit, susitarę su gydytojais. Net ir 13 diena - gali būti pati pati nuostabiausia. Mano mažoji gimė 13 dieną - ir man jos gimimas buvo didžiulė šventė (nes mums pagelbėjo puiki gydytoja su visa komanda). wub.gif
Ašne
Kat, labai gražūs žodžiai tavo paraše wub.gif
Ačiū už palinkėtus gražius žodžius 4u.gif

Pati dabar vėl paskaičiau, viską prisiminiau ir darbe susigraudinau blush2.gif

Ec, jei jau taip vis paskaitot, tai parodysiu, kaip mūsų Ema paaugo ax.gif
user posted image
Nors dabar mes dar didesni, nes nuotrauka daryta 2007 m. rudenį cool.gif
Rimančiukas:)
Na superinė istorija thumbup.gif
egle-kristina
is kur toks zmoniu - mediku abejingumas blink.gif siaubas kazkox doh.gif
tikiuosi bus seimos papildytas ir kita gimdyma aprasysi tik graziu ir maloniu prisiminimu kupina 4u.gif
velniukste23
nuostabi sios istorijos pabaiga, aciu kad mums ja parasei nes tokia jaudinanti kad vos asras sulaikau, skaiciau ir visa drebejau nezinau net kodel man niekad taip nebuvo dar ir pilviuka suskaudo kur maziukas auga, aukit didutes ir sveikutes, nuostabaus grozio stebukliukas 4u.gif
KYM
QUOTE(Acne @ 2005 12 13, 22:39)

Tik tikiuosi kitą kartą gimdyti ne 13-ą dieną  doh.gif

*

Nors mama ir laiminga, bet gimdymas tai tikrai ziaurus 4u.gif bet galiu paguosti - ne visi gimdymai 13 diena tokie sunkus 4u.gif mano pupa issirideno irgi 13 diena, bet, sakyciau, labai lengvai 4u.gif
sekmes jums, aukit grazios ir sveikos 4u.gif
Renata J.G.
Gražaiai papasakota , nuostabi istorijos pabaiga . šaunuolė mamytė po tokių sunkumų 4u.gif 4u.gif
Ramašiška
grazuuuu wub.gif
Miranda80
Labai smagu, kad viskas baigesi sekmingai 4u.gif Daug sveikatos ir gyvenimo sypsenu jusu seimai thumbup.gif
Jurguzia
4u.gif Labai jausminga ir grazu!
Tamuke*
cray.gif kaip sugraudinai mane... Kiek teko abiem ištverti..Bet džiugu, kad viskas laimingai baigėsi, šaunuolės good.gif 4u.gif
saule08
siaubas kazkoks unsure.gif
as kai nesitariau man irgi panasiai buvo, bet ne taip kaip tau. siaubas kazkoks. unsure.gif
bet sveikinam su nuostabia pabaiga. dziugu, kad po tokio gimdymo nepraejo daugiau noro susilaukt daugiau vaikuciu. ax.gif to ir linkim thumbup.gif jau sesei, broliuko reik. thumbup.gif tad linkim nestuke.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
žanin
Sunku patikėti, kad būna tokių beširdžių medikų, ypač moterų. Bet tu šaunuolė, kad viską atlaikei 4u.gif
Vilija2
Labai jaudinanti istorija... Kaikuriose vietose net asarele isriedejo...
Filomena S
Istorija graži, nes pabaiga gera.
Tikiuosi tokie gydytojai ant žemės nebevaikšto. Dabar suprantu, kodėl visos kaip susitarusios ankščiau gimdydavo ir pinigus mokėdavo. Ir kodėl dabar kai kurios ryžtasi mokėti tūkstančius už savo stebuklėlių atėjimą į šį pasaulį.

Beje žali vandenukai, ne nuo gimdymo veiklos priklauso. Mažiukas gimdymo metu, arba po jo padaro kakutį - mekonijų, kuris yra žalsvos spalvos.
vilikaa
Apsiverkiau verysad.gif 4u.gif Tu labai stipri moteris , Aukit didutes ir sveikutes.
imr
blink.gif blink.gif blink.gif as tiesiog pakraupus nuo mediku nekulturingumo unsure.gif saugok save ir savo mazyte ji taip sunkiai atejo i si pasauli nors dabar suteik jai didziausia siluma ir svelnuma, ji tau tuo paciu atsilygins wub.gif Net asara nubraukiau unsure.gif
Ievuze78
Na nemalonu, kai daktarai tokie... Pries 10metu gimdziau pirma vaika, panasiai buvo, issikankinau 9 val. gimdykloje. Pries 10 menesiu gimdziau antra Antakalny, nieko niekam nemokejau ir nesitariau, nes tai ju darbas. Ir tiesiog buvau moraliskai gerai nusiteikusi ir pagimdziau be jokiu susitarimu. Ir daktare ir akusere buvo super, mandagumas neapsakytas, rupestis taip pat.

Man ir ilgai buvo islikes blogas gimdymo jausmas po pirmo vaiko, kai gydytojai su tavim kaip su mesos gabalu.

Stiprybes jums, aukite sveikos.
Ašne
ačiū jums mamaitės už gržius žodžius wub.gif
Po keturių metų atsirado minčių apie antrą vaikelį tongue.gif

Dėl žalių vandenų, tai man sakė, kad nuo temperatūros, uždegimo pažaliavo unsure.gif Bet gali būti, kad mekonijus, nes paskui mes jo pasigedom tongue.gif
colka
nesuvokiu protu,kaip gali zmones buti toki grubus dirbdami toki darba....
juk ateina nauja gyvybe,o jos dar zemina... blink.gif
*Martyna*
Labai gražiai aprašyta 4u.gif O tokius medikus mest laukan- tegul eina gatvių šluot doh.gif
Daug sėkmės ir laimės jums 4u.gif
Lavinia
jo, istorija aprasei labai jausmingai , man net atrode kai skaitidavau kad su tavim viska perejou ir net akis momentais prisipildavo asaru verysad.gif esi saunole ! 4u.gif as gimdiau , tariausi su akusere bet vistiek grubumo ir zeminimo metodika paragavau savo kailiu . verysad.gif o dukrite tavo super pupa thumbup.gif laimes jum ir sveikatos ! 4u.gif
sonnija
daug daug sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
katikee
perskaiciau sia istorija susigraudinau blush2.gif sauni istorija
_2good4U_
Net asara istrysko blush2.gif
Labai graziai aprasei wub.gif
O gydytoju aplaidumas koks, siurpuliai kunu nubega vien pagalvojus unsure.gif
Dziaugiuosi, kad po tokios patirties noras tureti dar viena leliuka nedingo wub.gif
AiGyRo
ACNE jo istorija verta demesio 4u.gif .Nors viska girdejau gyvai idomu buvo paskaityti.

Saunuole o Emute tikra grazuole jusu dukryte.
Linkiu kuo didziausios sekmes jusu seimynai na zinoma seimos pagausejimo wub.gif tik sekmingesnio atejimo i pasauli na ir gal tik ne 13 diena. mirksiukas.gif
zuika12
Labai graziai viska aprasiai 4u.gif

Labai apgailestauju, kad tokiu mediku vis dar yra pas mus verysad.gif

Sekmes Jums 4u.gif
ajaz
oi Dievie kokie dar buna baisus daktarai,as ne suprantu ,kaip taip galima egtis doh.gif
Sveikatos, laimes JUMS ir aciu uz toki grazu apsakima 4u.gif
panele_smila
Labai graži istorija 4u.gif Sveikatytės mamytei ir dukrytei, tėtukui irgi žemai lenkiu galvą 4u.gif Gražiai aprašytos akimirkos iškart po gimdymo. Gražu ir graudu smile.gif
Baisu tik skaityti apie baisuoklę gydytoją ir storąją akušerę. Išties - reikėjo netylėt, bet ar tą akimirką galvoj buvo ginčai? Siaubas, kaip baisu, kai daktarams dingsta mažo žmogaus atėjimo šventumas ir jie elgiais kaip antžmogiai...
Džiugu, kad šaunioji mamytė napabūgo ir Emutė gali tikėtis broliuko arba sesutės! thumbup.gif
virguliuke
iki sirdies gelmiu "uzkabino" istorija wub.gif 4u.gif
**karina**
istorija tikrai suvirpinanti sirdi wub.gif o del to p.s. tai zinok as gimdziau Svedijoje ne lietuvoje(deka mano vyro uzsispyrimo, nes pati buvau pasiryzusi ir tvirtai visiem sakiau, kad gimdysiu tik LT) ir zinok tikrai dziaugiuosi, kad gimdizau ne Lt todel, kad gimdymas buvo taip pat sunkus ir raiciausi is skausmo 24val. o medikai visa ta laika sokinejo aplink mane, atejusios seseles, ir gydytoja pastoviai glostydavo, ramindavo netik mane bet ir vyra ir tikrai viskas buvo super thumbup.gif o jums linkiu dideles laimes ir daug daug sveikatytes mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sidaili
ojetau kokia istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
svarbiausia, jog su gera pabaiga... 4u.gif
aukit didutes ir sveikutes wub.gif
Moniuke
faina istorija 4u.gif reikia prisiruosti ir savaja papasakoti. as irgi gimdziau 13d, o tai buvo ir penktadienis, ir pilnatis doh.gif na zodziu kas tik begalejo lotuliukas.gif
Vitalija J.
nu siaubas, sedziu susigraudinusi , pilnos akys asaru . 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz Jusu stiprybe ir kantrybe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.