Net apsiverkiau, baisu pasidare, o jau laikas ir man gimdyti, bet esu nors susitarusi
Na ir medikės
O tu šaunuolė Dile, viskas pasimiršta ir net apie antrą vaiką minčių vis dažniau kila
Mes, mamytės, taip jau sutvertos-pačios neįsivaizduojam kiek galim ištverti
O susitarimas irgi ne visada padeda
apsiverkiau ir as...
sekmės
Vaje kokia jaudinanti istorija, ir as asara nubraukiau..
labai graži istorija
Aukit grazios ir sveikos
As pas Lietuvos medikus net negalvociau gimdyti nesusitarus
Tai dabar ir aš
Dieve, nepaisant visko, labai graži istorija.
Kat, labai gražūs žodžiai tavo paraše
Ačiū už palinkėtus gražius žodžius Pati dabar vėl paskaičiau, viską prisiminiau ir darbe susigraudinau Ec, jei jau taip vis paskaitot, tai parodysiu, kaip mūsų Ema paaugo ![]() Nors dabar mes dar didesni, nes nuotrauka daryta 2007 m. rudenį
Na superinė istorija
is kur toks zmoniu - mediku abejingumas
tikiuosi bus seimos papildytas ir kita gimdyma aprasysi tik graziu ir maloniu prisiminimu kupina
nuostabi sios istorijos pabaiga, aciu kad mums ja parasei nes tokia jaudinanti kad vos asras sulaikau, skaiciau ir visa drebejau nezinau net kodel man niekad taip nebuvo dar ir pilviuka suskaudo kur maziukas auga, aukit didutes ir sveikutes, nuostabaus grozio stebukliukas
Gražaiai papasakota , nuostabi istorijos pabaiga . šaunuolė mamytė po tokių sunkumų
grazuuuu
Labai smagu, kad viskas baigesi sekmingai
siaubas kazkoks
as kai nesitariau man irgi panasiai buvo, bet ne taip kaip tau. siaubas kazkoks. bet sveikinam su nuostabia pabaiga. dziugu, kad po tokio gimdymo nepraejo daugiau noro susilaukt daugiau vaikuciu.
Sunku patikėti, kad būna tokių beširdžių medikų, ypač moterų. Bet tu šaunuolė, kad viską atlaikei
Labai jaudinanti istorija... Kaikuriose vietose net asarele isriedejo...
Istorija graži, nes pabaiga gera.
Tikiuosi tokie gydytojai ant žemės nebevaikšto. Dabar suprantu, kodėl visos kaip susitarusios ankščiau gimdydavo ir pinigus mokėdavo. Ir kodėl dabar kai kurios ryžtasi mokėti tūkstančius už savo stebuklėlių atėjimą į šį pasaulį. Beje žali vandenukai, ne nuo gimdymo veiklos priklauso. Mažiukas gimdymo metu, arba po jo padaro kakutį - mekonijų, kuris yra žalsvos spalvos.
Apsiverkiau
Na nemalonu, kai daktarai tokie... Pries 10metu gimdziau pirma vaika, panasiai buvo, issikankinau 9 val. gimdykloje. Pries 10 menesiu gimdziau antra Antakalny, nieko niekam nemokejau ir nesitariau, nes tai ju darbas. Ir tiesiog buvau moraliskai gerai nusiteikusi ir pagimdziau be jokiu susitarimu. Ir daktare ir akusere buvo super, mandagumas neapsakytas, rupestis taip pat.
Man ir ilgai buvo islikes blogas gimdymo jausmas po pirmo vaiko, kai gydytojai su tavim kaip su mesos gabalu. Stiprybes jums, aukite sveikos.
ačiū jums mamaitės už gržius žodžius
Po keturių metų atsirado minčių apie antrą vaikelį Dėl žalių vandenų, tai man sakė, kad nuo temperatūros, uždegimo pažaliavo
nesuvokiu protu,kaip gali zmones buti toki grubus dirbdami toki darba....
juk ateina nauja gyvybe,o jos dar zemina...
Labai gražiai aprašyta
Daug sėkmės ir laimės jums
jo, istorija aprasei labai jausmingai , man net atrode kai skaitidavau kad su tavim viska perejou ir net akis momentais prisipildavo asaru
daug daug sveikatytes jums
perskaiciau sia istorija susigraudinau
Net asara istrysko
Labai graziai aprasei O gydytoju aplaidumas koks, siurpuliai kunu nubega vien pagalvojus Dziaugiuosi, kad po tokios patirties noras tureti dar viena leliuka nedingo
ACNE jo istorija verta demesio
Saunuole o Emute tikra grazuole jusu dukryte. Linkiu kuo didziausios sekmes jusu seimynai na zinoma seimos pagausejimo
Labai graziai viska aprasiai
Labai apgailestauju, kad tokiu mediku vis dar yra pas mus Sekmes Jums
oi Dievie kokie dar buna baisus daktarai,as ne suprantu ,kaip taip galima egtis
Sveikatos, laimes JUMS ir aciu uz toki grazu apsakima
Labai graži istorija
Baisu tik skaityti apie baisuoklę gydytoją ir storąją akušerę. Išties - reikėjo netylėt, bet ar tą akimirką galvoj buvo ginčai? Siaubas, kaip baisu, kai daktarams dingsta mažo žmogaus atėjimo šventumas ir jie elgiais kaip antžmogiai... Džiugu, kad šaunioji mamytė napabūgo ir Emutė gali tikėtis broliuko arba sesutės!
iki sirdies gelmiu "uzkabino" istorija
istorija tikrai suvirpinanti sirdi
ojetau kokia istorija
svarbiausia, jog su gera pabaiga... aukit didutes ir sveikutes
faina istorija
nu siaubas, sedziu susigraudinusi , pilnos akys asaru .
|