Noreciau pabendrauti su mamytemis kuriu vyrai kalejime.. kaip verciates, ka galvojat - toliau laukti ar ne? ar sunku islaukti kelis metus?
Keistokai suformuluotas klausimas
teko man šitas "malonumas" prieš kelis metus. Laukiau grįžtančio, susiradau darbą (tuo pat metu dar mokiausi aukštojoje). Padėjo jo tėvai-tiek finansiškai, tiek morališkai. Ačiū D, tada dar neturėjom vaikų. Jei dabar dar kartą taip nutiktų (tfu tfu tfu), be abejonės laukčiau. Matau, kad dar jauna esi + svetimoj šaly + su vaikučiu... Tavo vietoje dėl savęs negarantuočiau... Jei gavo kelis metus, tai čia jau rimta...
na kolkas jo dar nepasodino... jis sedi laukia teismo.. ir baisaus jis nieko nepadare, tai manau atsipirks bauda ar bent jau liktinai, o kad ir sestu keliems metams as uz save laisvai galiu garantuot kad lauksiu, o ir salis man jau nesvetima, sakyciau man lietuva svetimesne nes as cia atvaziavau 15 pas mama taip kad dabar mano namai cia...
bet kaip galima laukti žmogaus kuris sėdi kalėjime,niekada neatleisčiau,jei aš su vaiku turėčiau likt viena dėl jo nusikaltimų kažkokių,prieš darydamas tūrėtų pagalvot apie vaiką,žmoną
Sveikos as ir laukiau ir ka gyvenu viena dabar su dukra
Manau jei myli ir lauki... Aisku zurint koks nusikaltimas
ji pagavo uz tai ka jis padare jaunas durnas 18m o mes susipazinom kai jis buvo 23 ir visai kitas zmogus...
pasikeite jis ir labai net, jaunas telefona is kazkokio kekso ateme ir tiek... dabar jam y galva neateitu toki dalyka padaryt...
QUOTE(DOLRIN @ 2010 05 03, 16:18) Papildyta: QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 05 04, 00:42) pasikeite jis ir labai net, jaunas telefona is kazkokio kekso ateme ir tiek... dabar jam y galva neateitu toki dalyka padaryt... na jei pasikeite tai faunu,reiskia jam siusta ispirkti jaunystes kaltes.. juk neamziams ji pasodino ar pasodins? manau ir siaip gali gauti lygtinai? QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 05 04, 00:42) pasikeite jis ir labai net, jaunas telefona is kazkokio kekso ateme ir tiek... dabar jam y galva neateitu toki dalyka padaryt... už telefono vagystę, tikrai 2 metams nenuteis, plius žiūrės ar nieko nebuvo prisidirbęs per tą tarpą nuo nusikaltimo iki dabar, jei ne tai gerai, blogiausiu atveju gautų 2 metus lygtinai, bet šiaip labai abejoju... vaikas jo? tegu teismui nurodo, kad reikalinga pagalba jo, vaiko auginimui, išlaikymui... tai tada tikrai nieko negautu... Šiaip patarčiau žalą atlyginti, už tą telefoną jau dabar, nes jei teismas bus, paklaustų ar atlygino žalą, būtų labai didelis pliusas kai pasakys, kad taip. manau įmanoma gautų apie 3-6 mėn lygtinai... dėl 2 metų abejoju. nu blogiausiu atveju tie 2 metai, bet lygtinai... nors sakau šiaip abejoju QUOTE(skorpee @ 2010 05 02, 10:53) bet kaip galima laukti žmogaus kuris sėdi kalėjime,niekada neatleisčiau,jei aš su vaiku turėčiau likt viena dėl jo nusikaltimų kažkokių,prieš darydamas tūrėtų pagalvot apie vaiką,žmoną niekada nesakyk niekada... pasodina ir padarius avariją kai žūsta žmonių... o šito mes nei vienas planuot ir numatyt negalim... irgi paliktumėt? QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 05 03, 23:42) pasikeite jis ir labai net, jaunas telefona is kazkokio kekso ateme ir tiek... dabar jam y galva neateitu toki dalyka padaryt... sakot iš kekso
Mano buves buvo ziaurus jis nei keistis nenorejo o tik daryt visokes nesamones,kaip issiskyriau dabar supratau kaip as galejau gyvent su tokiu zmogum kuris jokio gailescio kitam neturi,sau pasakiau kaip laukiausi jai jis isejas bus toks pat as prizadu padaryt tam gala taip ir padariau gime dukra buvo 2 menesiu ir as jy isvijau,oj kiek grasinimu buvo,dar kalta likau,kad isvijau,nenoriu savo visa gyvenima kentet jo uzgauliojimus ir visakita,sakau simtas kartu buvo duota keistis nenorejai gyvek kaip nori vienas,su juo nuo 14 metu pradraugavau santuokoj 3 metus viso 11 metu ir jau man buvo gana,gal kitos galvoja ai nerasiu kito ar dar kaskas ir klieka su tokiais as netoks zmogus,kad kenteciau amzinai,turiu dukryte kuio dziaugtis irr esu laiminga,issiskyrus jau beveik metai ir man taip smagu
QUOTE(DOLRIN @ 2010 05 04, 11:46) Mano buves buvo ziaurus jis nei keistis nenorejo o tik daryt visokes nesamones,kaip issiskyriau dabar supratau kaip as galejau gyvent su tokiu zmogum kuris jokio gailescio kitam neturi,sau pasakiau kaip laukiausi jai jis isejas bus toks pat as prizadu padaryt tam gala taip ir padariau gime dukra buvo 2 menesiu ir as jy isvijau,oj kiek grasinimu buvo,dar kalta likau,kad isvijau,nenoriu savo visa gyvenima kentet jo uzgauliojimus ir visakita,sakau simtas kartu buvo duota keistis nenorejai gyvek kaip nori vienas,su juo nuo 14 metu pradraugavau santuokoj 3 metus viso 11 metu ir jau man buvo gana,gal kitos galvoja ai nerasiu kito ar dar kaskas ir klieka su tokiais as netoks zmogus,kad kenteciau amzinai,turiu dukryte kuio dziaugtis irr esu laiminga,issiskyrus jau beveik metai ir man taip smagu Del sito sutinku,kad nereikia kenteti ir kankinti vaikeli... O lanko dukryte,padeda islaikyti? QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 04, 13:40) lankyt tai susitinka kaip pinigus perduoda ir tiek bet tai buna y 3 menesius karta,nu kaip bus didesne nedrausiu jos pasirinkimas bus juk vistiek tevas,kad ir koks,o iki to laiko dar nemazai metu bus kol pati nores QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 05, 01:39) aciu yra kaip yra bet taip man geriau,o noreciau toms ir patarima duoti kurios kencia ir laukia ir pazadai begalinei,nekentet ir padaryt tam gala kaip ir kaip butu sunku,neiseitis vaikas nesiskirt bent as taip manau,pagalvot reik ka vaikas matys mama amzinai verkencia QUOTE(DOLRIN @ 2010 05 05, 11:16) aciu yra kaip yra bet taip man geriau,o noreciau toms ir patarima duoti kurios kencia ir laukia ir pazadai begalinei,nekentet ir padaryt tam gala kaip ir kaip butu sunku,neiseitis vaikas nesiskirt bent as taip manau,pagalvot reik ka vaikas matys mama amzinai verkencia Jo cia tikrai negerai,tikiu,kad db gyvenat su dukriuku labai gerai QUOTE(Lurdesita @ 2010 05 04, 08:52) niekada nesakyk niekada... pasodina ir padarius avariją kai žūsta žmonių... o šito mes nei vienas planuot ir numatyt negalim... irgi paliktumėt? tokiu atveju nepalikčiau,nebent girtas sėstų už vairo kas mūsų šeimoje nėra pateisinama iš abiejų pusės o jei žmogus vagia,kažką sumušė ar panšiai tai mažų mažiausiai ne šeimos galvai taip elgtis QUOTE(skorpee @ 2010 05 02, 12:53) bet kaip galima laukti žmogaus kuris sėdi kalėjime,niekada neatleisčiau,jei aš su vaiku turėčiau likt viena dėl jo nusikaltimų kažkokių,prieš darydamas tūrėtų pagalvot apie vaiką,žmoną Niekada nesakyk niekada. Neduok D atsidurtum tokioj situacijoj... Beto zmogus tikrai gali buti nusikaltes is labai senai (o zinant musu teisesaugos darba teismai vilkinami po kelis metus). Gal zmogus net nedraugavo su zmona, kai prisidirbo, o po to, kai susiejo-daugiau jis ne karto sitaip nesuklydo. Daug niuansu cia gali buti, todel sakyti "Niekada neatleisciau" mano manymu gali sauti i galva tik nieko nepatyrusiam zmogui O del to "kekso"...na tikrai... zmogus nekaltas, kad ji apvoge. Jis cia auka, o ne TB
kazkada laukiau.jei dabar nutiktu taip pat tai ne uz jokius pinigus nelaukciau
Papildyta: [quote=smilyte,2010 05 18, 17:40] kazkada laukiau.jei dabar nutiktu taip pat tai ne uz jokius pinigus nelaukciau
Sakoma, niekada neatsizadek terbos, turmos ir lazdos. Atsitikti taip gali kiekvienam. Zinau labai gera moteri del kvailumo, o gal del nezinojimo 2 metus kalejime prabuvusia. Teisia zmones ne tik uz nuzudymus, nuteisti gali ir uz finansini sukciavima, ir uz pakistus narkotikus ar sukelta avarija. O savo vyrus zmonos pasizada prie altoriaus mylet ir laimeje, ir varge. As manau, kad laukciau... Nors tikiuosi, kad niekada to neprireiks.
sveikos na ne mano vyras bet vaiko tevas sedejo uz grotu buvo pargabentas is uk,taciau paleido nes pritruko irodymu bet as puikei zinojau kad jis kaltas bet tylejau.dabar jis vel uk ir jam vel grese pargabenimas is uk i lt ir pasodinimas uz grotu.tik sikart jau as susijusi,per mane ji gali pasodinti.ir man visiskai nusisvilpti pac kaltas.o susija su tuo kad jis piktavaliskai nemoka savo sunui alimentu jau vaikui 3m bus spali.negavau nei lito tik jo pazadai.buvo teismai,anstole dabar policija kas toliau matysma.pavargau labai jau daugiau nei metai kovoju del pinigeliu vaikui.
skaitau ir as sia tema apie statistinius lietuvius ir slykstu darosi del musu vyreliu jeigu galima juos taip vadint.Mano ale vyras dabar atlieka bausme lukiskese uz iszaginima.Taip pat buvo pagautas uk ,ten slapstesi 5 metus.buvo suimtas ir pargabentas i lukiskiu tardymo izoliatoriu.Samdziau brangiausius advokatus ,ejau atsiprasinejau tos moters tas nusikaltimas buvo ivykdytas trakuose ,vazinejau su maistu tai i trakus tai lukiskes nes maista gali perduoti kas 10 dienu, po to advokate pranese kad duociau 5tukstancius litu ir ji paleis.Daviau durnele ,paleido mano brangiausiaji liktinai iki teismo,jis vel dingo i uk tik su kitu pasu aisku ,nes ju pasus paima,o dabar jis atlieka bausme pravieniskese ,ten kaip supratau ne kaleimas o rojus nes kasdien skambina ir net grasina laisvai o jei nekeliu tai zinutes grasinancias raso ir ne tik o keikia kaip sena kaimo boba ,mazdaug duok vaiku gim liudijimus,kuriu as net neketinu duoti nes jis ju atsizadejo tai del to ir grasina susidoroti ir ne tik su manim bet ir su vaikais.Prakeikineja mazdaug kad as susirgciau nepagydoma liga ,kad kankins mane skolos ir tttt.As tik viena supratau kokia durne as buvau laksciau viska dariau o jis gryzes 5 min paverke ir toliau pas savo meiluzes varo .Man tik slykstu del to kad ant keliu atsiklaupus maldavau tos moters kad atleistu mano vytukui.Dabar dviems vaikams is pravieniskiu atsiuncia is viso 100 litu,va cia tai lietuvis o jiems ten rojus gali laisvai grasint nors as buvau pranesus policijai ir jo ta numeri,tai gavau atsakima kad o ka mes galim padaryt.TIK BEKIT NUO TOKIU VYRU
Aplamai kol jus leidotes jam padeti.buciau as nei lito duociau,nei lankyciau,nei maisto vesciau.padare sitoki blogi iszagino kita ar ne nesvarbu o jus atleidote.juk matote kas per vienas kam jam padejote???tegu sau sedi.o jus galite pasikeisti tek num.jei nuomuojates net gyvenamaja vieta,rajona.
QUOTE(aaura @ 2010 05 21, 00:48) skaitau ir as sia tema apie statistinius lietuvius ir slykstu darosi del musu vyreliu jeigu galima juos taip vadint.Mano ale vyras dabar atlieka bausme lukiskese uz iszaginima.Taip pat buvo pagautas uk ,ten slapstesi 5 metus.buvo suimtas ir pargabentas i lukiskiu tardymo izoliatoriu.Samdziau brangiausius advokatus ,ejau atsiprasinejau tos moters tas nusikaltimas buvo ivykdytas trakuose ,vazinejau su maistu tai i trakus tai lukiskes nes maista gali perduoti kas 10 dienu, po to advokate pranese kad duociau 5tukstancius litu ir ji paleis.Daviau durnele ,paleido mano brangiausiaji liktinai iki teismo,jis vel dingo i uk tik su kitu pasu aisku ,nes ju pasus paima,o dabar jis atlieka bausme pravieniskese ,ten kaip supratau ne kaleimas o rojus nes kasdien skambina ir net grasina laisvai o jei nekeliu tai zinutes grasinancias raso ir ne tik o keikia kaip sena kaimo boba ,mazdaug duok vaiku gim liudijimus,kuriu as net neketinu duoti nes jis ju atsizadejo tai del to ir grasina susidoroti ir ne tik su manim bet ir su vaikais.Prakeikineja mazdaug kad as susirgciau nepagydoma liga ,kad kankins mane skolos ir tttt.As tik viena supratau kokia durne as buvau laksciau viska dariau o jis gryzes 5 min paverke ir toliau pas savo meiluzes varo .Man tik slykstu del to kad ant keliu atsiklaupus maldavau tos moters kad atleistu mano vytukui.Dabar dviems vaikams is pravieniskiu atsiuncia is viso 100 litu,va cia tai lietuvis o jiems ten rojus gali laisvai grasint nors as buvau pranesus policijai ir jo ta numeri,tai gavau atsakima kad o ka mes galim padaryt.TIK BEKIT NUO TOKIU VYRU
dekui visoms uz palaikima,as pati auginu dvi dukrytes kurias turiu apsaugot nuo pacio tevo,o del butu tai mes vaikams lygiom dalym padovanojom ,cia 1 kambario butukas ,taip kad zinau kad parejes jis gazdins ,grasins bet nepasiduosiu.Tik linkiu tom kuriu vyrai kalejime ju nelaukti o tvarkytis gyvenima kad ir kaip bebutu sunku paciom.Nes ju niekas nepakeis nei lazda nei grabas.O jeigu pasikeistu tai tikrai tik trumpam.Stiprybes visoms
sveikos,auginu dukryte 2metuku jau tad situacija tokia pries 3m beveik kai pastojau ...viskas buvo grazu grazu sake kad abu lauksim leliuko.bet po 4men suzinojau is seneliu kad jis sedi kalejime cia buvo pries 2m.sedejo jis ten 1m laiko uz tai kad masina nuvare ir buvo truput susimuses..suzinojes kad laukiuos 4men pasake kad daryciaus aborta .atejom su mama pas seneliu pasneket tadda ir pasake kad jis sedi kalejime .db jau zinau kad jis yra isejes ir db uzsienyje su mama isvaziaves uzdarbiauti.viena kart skambino teiravos ka pagimdziau,kuo vardu,kaip laikomes? kol nepasikeiciau nr .db visiskai nieko nezinau apie vaiko teva.nors zinau kur gyvena bet baisu eiti bet proseneliams reiktu nors foto parodyt kad turi proanuke.kaip jus galit patarti?
truputi sunku suprast,tai ka parasei..kad jis sedi tu suzinojei tik po 4men,reiskis jau buvot issskyre?
pan..bet is kitos puses,butu galbut patys susirade tave..taciau manau-surizikuok..o finansiskai,alimentai pvz,tevas nepadeda,ane? QUOTE(vesta:6 @ 2010 06 07, 17:29) truputi sunku suprast,tai ka parasei..kad jis sedi tu suzinojei tik po 4men,reiskis jau buvot issskyre? pan..bet is kitos puses,butu galbut patys susirade tave..taciau manau-surizikuok..o finansiskai,alimentai pvz,tevas nepadeda,ane? na finansiskai nepadeda gaila..ir tik viena kart skambino.gal netaip parasiau.kai man jau nestumas buvo 4men nuejau pas tevu,tevu nebuvo o buvo seneliai tai pasake kad jau 4men sedejo kalejime.o jis isejo is kalejimo po metu.db jau pora metu niek nezinau apie ji. QUOTE(mamyciuke22 @ 2010 06 07, 14:43) sveikos,auginu dukryte 2metuku jau tad situacija tokia pries 3m beveik kai pastojau ...viskas buvo grazu grazu sake kad abu lauksim leliuko.bet po 4men suzinojau is seneliu kad jis sedi kalejime cia buvo pries 2m.sedejo jis ten 1m laiko uz tai kad masina nuvare ir buvo truput susimuses..suzinojes kad laukiuos 4men pasake kad daryciaus aborta .atejom su mama pas seneliu pasneket tadda ir pasake kad jis sedi kalejime .db jau zinau kad jis yra isejes ir db uzsienyje su mama isvaziaves uzdarbiauti.viena kart skambino teiravos ka pagimdziau,kuo vardu,kaip laikomes? kol nepasikeiciau nr .db visiskai nieko nezinau apie vaiko teva.nors zinau kur gyvena bet baisu eiti bet proseneliams reiktu nors foto parodyt kad turi proanuke.kaip jus galit patarti? sveikute nei tu rodyk tas dukrytes nuotraukas ,tvarkykis elimentus per valstybes advokatus,o jeigu jis neigtu kad cia jo mazyle ,jam teismas paskirs atlikti dnr tyrimus tevystei nustatyti,o su jo giminele neprasidek.Tu kaip tik tik jiems irodysi kad esi stipri ir be ju sunelio.Ir atmink viena tevas ne tas kuris padare o tas kuris uzaugina. QUOTE(aaura @ 2010 06 08, 15:20) sveikute nei tu rodyk tas dukrytes nuotraukas ,tvarkykis elimentus per valstybes advokatus,o jeigu jis neigtu kad cia jo mazyle ,jam teismas paskirs atlikti dnr tyrimus tevystei nustatyti,o su jo giminele neprasidek.Tu kaip tik tik jiems irodysi kad esi stipri ir be ju sunelio.Ir atmink viena tevas ne tas kuris padare o tas kuris uzaugina. aciu uz patarima....nu jo.na nebuciau nr pasikeitus gal dar ir skambintu .bet ne aciu tokio vyro nereikia kuris kalejime sedejo.del alimentu tai kreipsiuos reik gi lt ir kai db sunku .
niekada nesakyk niekada......kartais gyvenime nutinka taip, kas nuo taves priklauso tik 99procentu.gali pakliut i baisiausia gyvenimo situacija...kaip rusai sako ot tiurmy i sumy ne zarekajsia.......o ar laukt????vel labai asmeniska
QUOTE(tabiss @ 2010 06 22, 20:05) niekada nesakyk niekada......kartais gyvenime nutinka taip, kas nuo taves priklauso tik 99procentu.gali pakliut i baisiausia gyvenimo situacija...kaip rusai sako ot tiurmy i sumy ne zarekajsia.......o ar laukt????vel labai asmeniska QUOTE(aaura @ 2010 05 21, 00:48) skaitau ir as sia tema apie statistinius lietuvius ir slykstu darosi del musu vyreliu jeigu galima juos taip vadint.Mano ale vyras dabar atlieka bausme lukiskese uz iszaginima.Taip pat buvo pagautas uk ,ten slapstesi 5 metus.buvo suimtas ir pargabentas i lukiskiu tardymo izoliatoriu.Samdziau brangiausius advokatus ,ejau atsiprasinejau tos moters tas nusikaltimas buvo ivykdytas trakuose ,vazinejau su maistu tai i trakus tai lukiskes nes maista gali perduoti kas 10 dienu, po to advokate pranese kad duociau 5tukstancius litu ir ji paleis.Daviau durnele ,paleido mano brangiausiaji liktinai iki teismo,jis vel dingo i uk tik su kitu pasu aisku ,nes ju pasus paima,o dabar jis atlieka bausme pravieniskese ,ten kaip supratau ne kaleimas o rojus nes kasdien skambina ir net grasina laisvai o jei nekeliu tai zinutes grasinancias raso ir ne tik o keikia kaip sena kaimo boba ,mazdaug duok vaiku gim liudijimus,kuriu as net neketinu duoti nes jis ju atsizadejo tai del to ir grasina susidoroti ir ne tik su manim bet ir su vaikais.Prakeikineja mazdaug kad as susirgciau nepagydoma liga ,kad kankins mane skolos ir tttt.As tik viena supratau kokia durne as buvau laksciau viska dariau o jis gryzes 5 min paverke ir toliau pas savo meiluzes varo .Man tik slykstu del to kad ant keliu atsiklaupus maldavau tos moters kad atleistu mano vytukui.Dabar dviems vaikams is pravieniskiu atsiuncia is viso 100 litu,va cia tai lietuvis o jiems ten rojus gali laisvai grasint nors as buvau pranesus policijai ir jo ta numeri,tai gavau atsakima kad o ka mes galim padaryt.TIK BEKIT NUO TOKIU VYRU ta paty ir as patyriau laksciau dariau,ir pas mergina ejau atsiprasyt uz jy,kad jis ja isniekino nurenges,jatus net sunku pagalvot koke durna buvau,isejo is kalemo vel trankymaisi,as poto viska uzbaigiau skyrybom,nuo vaikystes pradraugauta buvo 8 metai ir santuokoj 3 metai jau buvo gana
Jėtau, jei mano vyras (kurio dar neturiu) išprievartautų kokią moterį, net nesuvokiu kaip galėčiau žiūrėti į jį. pati norėčiau, kad kalėjime supūtų...
QUOTE(AniMi @ 2010 06 29, 23:11) Jėtau, jei mano vyras (kurio dar neturiu) išprievartautų kokią moterį, net nesuvokiu kaip galėčiau žiūrėti į jį. pati norėčiau, kad kalėjime supūtų... taiva kaip myli nieko nematai man ir skaudu buvo nes buvo abu kalti vienas vienaip kita kitaip,bet atleidau bet neuzmirsau,negi tokiem vyram mazai savos moters nesuprantu kur ju galvos QUOTE(Dior's @ 2010 07 05, 23:21) niekada nesakyk niekada,visko gali nutikti man ir buvo skaudu bet to ir reike tiketis is jo elgesio,kaip pagalvoju kiek privazineta pas jy tai sakes kiek sukista pinigu y nieka galima sakyt na bet svarbu,kad kuriu vyrai atliko bausme mes juos palikom atejom y prota ar ne QUOTE(aaura @ 2010 07 08, 10:11) as turiu jo rasytas sms kuriu neistrynus,tikrai baisu nezine ka gali padaryt kaip sako dar susitike uzbaiksim reikalus,tikrai tikiu del jo grasinimu
Negi ne vienos laimingos istorijos, graziai pasibaigusios panasia tema as neisgirsiu?
kas liecia kaleimus tai tikrai graziu istoriju nebuna,tik bekt nuo tokiu vyru ,uz nieka jie ten nesedi o buvo pirmas kartas bus ir antras.
|