Yra gal mamyciu vedanciu i si darzeli savo mazulius? butu i domu isgirsti nuomoniu apie si darzeli, kadangi nuo rugsejo menesio cia eis mano mazoji.
negi nera lankanciu?
Sveiki, man irgi būtų labai įdomi nuomonė apie šią mokyklą-darželį.
Nuo rudens pradedame lankyti priešmokyklinę grupę, o paskui ir mokyklėlę norim lankyti. Kažin kaip ten auklėtojos ir mokytojos, ar normalus mokymo lygis. Jei ką žinot parašykit.
sveikutes, siulyciau eiti i Saulute, nors ir inkarelyje nera blogai... as pati dirbau siuose darzaliuose, tai patikekit, zinau, kodel taip siulau
Lyg tyčia Saulutės darželyje nėra vietų.
tai kas ne taip su inkareliu?
na niekas cia beveik nieko apie ji nepasakoja. tai galiu truputi pati papasakoti apie ji
Ačiū už atsiliepimą, o tai jau maniau, kad niekas šio darželio nelanko.
na kad mazai ir lanko, isvis labai mazai radau apie ji atsiliepimu. tik apie aukletoja Danute, kuri raso labai faina. ir kaip tik mano mazoji pas ja pakliuvo ir tuo pati isitikinau
Mes tai nuo rytojaus jau pradėsim eiti,
Manau, kad viskas bus gerai QUOTE(Jaukurai @ 2010 08 31, 16:17) Mes tai nuo rytojaus jau pradėsim eiti, Manau, kad viskas bus gerai lauksime atsiliepimu
lankome jau savaitele darzeli. adaptacija sunki, tai pabuna maze po 2val ten. nors su kiekviena diena vis maziau tu asaru
negi nera daugiau mamyciu vedanciu savo vaikucius i si darzeli?
Yra lankanciu ir temai jau siam darzeliui yra sukurta, atidziau reikejo ieskoti
Mes lankom sita darzely jau 3 metai, pavasary i jy eis ir mazulis. Patys paciausi silciausi ir maloniausi atsiliepimai apie Voveriuku grupes aukletojas ir auklyte. O maziukas eis i aukletojos Renatos ir Anios grupe, beje kuri dabar isikurusi toje pacioje grupeje ta prasme patalpoje kur dickis du metus lanke (sentimentai Direktore visai normali, daug kas kalba apie ja blogai bet man susidare visai kitoks ispudis, tikrai sukalbama, bendraujanti, mandagi, yra teke ne karta visokiais reikalais kreiptis. Papildyta: QUOTE(Jaukurai @ 2010 08 20, 13:58) Sveiki, man irgi būtų labai įdomi nuomonė apie šią mokyklą-darželį. Nuo rudens pradedame lankyti priešmokyklinę grupę, o paskui ir mokyklėlę norim lankyti. Kažin kaip ten auklėtojos ir mokytojos, ar normalus mokymo lygis. Jei ką žinot parašykit. O tai vis tik lankot ta darzely ar paisot is dangaus iskrintanciu patarimu be motyvu QUOTE(katechetej @ 2010 08 21, 17:41) sveikutes, siulyciau eiti i Saulute, nors ir inkarelyje nera blogai... as pati dirbau siuose darzaliuose, tai patikekit, zinau, kodel taip siulau QUOTE(elze1 @ 2010 08 31, 14:43) na kad mazai ir lanko, isvis labai mazai radau apie ji atsiliepimu. tik apie aukletoja Danute, kuri raso labai faina. ir kaip tik mano mazoji pas ja pakliuvo ir tuo pati isitikinau Gal tai tokia stora ir mazute aukletoja? QUOTE(laizanika @ 2011 01 04, 00:41) Yra lankanciu ir temai jau siam darzeliui yra sukurta, atidziau reikejo ieskoti Mes lankom sita darzely jau 3 metai, pavasary i jy eis ir mazulis. Patys paciausi silciausi ir maloniausi atsiliepimai apie Voveriuku grupes aukletojas ir auklyte. O maziukas eis i aukletojos Renatos ir Anios grupe, beje kuri dabar isikurusi toje pacioje grupeje ta prasme patalpoje kur dickis du metus lanke (sentimentai Direktore visai normali, daug kas kalba apie ja blogai bet man susidare visai kitoks ispudis, tikrai sukalbama, bendraujanti, mandagi, yra teke ne karta visokiais reikalais kreiptis. Papildyta: O tai vis tik lankot ta darzely ar paisot is dangaus iskrintanciu patarimu be motyvu Gal tai tokia stora ir mazute aukletoja? taip, ta pati. del direktores visiskai pritariu QUOTE(elze1 @ 2011 01 04, 11:51) taip, ta pati. del direktores visiskai pritariu Ir mums tolokai ri mes vazinejam, is pradziu galvojau atsiras arciau vietu pereisim, bet dabar nesinori, priprato, kaip antri namai tenais, aukletojos savos jau, vel is naujo adaptuotis sunku, nes ir dabar rytais nenoriai lieka, nors diena viskas normaliai ir vakare pasiimu linksma, su ispudziais. Tik dabar gripuojam, visa seima sergam, tai namuose. Musu darzelinukas tiesa sakant ilgiausia atsilaike, paskutines susirgo ri serga lengviausiai. Sake aukletoja kadopselinuku grupe po savaitgalio jau pustuste buvo, tik 3 vaikai QUOTE(laizanika @ 2011 01 20, 01:40) Ir mums tolokai ri mes vazinejam, is pradziu galvojau atsiras arciau vietu pereisim, bet dabar nesinori, priprato, kaip antri namai tenais, aukletojos savos jau, vel is naujo adaptuotis sunku, nes ir dabar rytais nenoriai lieka, nors diena viskas normaliai ir vakare pasiimu linksma, su ispudziais. Tik dabar gripuojam, visa seima sergam, tai namuose. Musu darzelinukas tiesa sakant ilgiausia atsilaike, paskutines susirgo ri serga lengviausiai. Sake aukletoja kadopselinuku grupe po savaitgalio jau pustuste buvo, tik 3 vaikai gali buti, nes ir maniske praktiskai visa sausi neina i darzeli, dar tik baigiam sirgti |