Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos "Inkarėlio" m/d
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
elze1
Yra gal mamyciu vedanciu i si darzeli savo mazulius? butu i domu isgirsti nuomoniu apie si darzeli, kadangi nuo rugsejo menesio cia eis mano mazoji.
elze1
negi nera lankanciu? 4u.gif
elze1
bigsmile.gif
elze1
ax.gif
Jaukurai
Sveiki, man irgi būtų labai įdomi nuomonė apie šią mokyklą-darželį. rolleyes.gif
Nuo rudens pradedame lankyti priešmokyklinę grupę, o paskui ir mokyklėlę norim lankyti. Kažin kaip ten auklėtojos ir mokytojos, ar normalus mokymo lygis. Jei ką žinot parašykit. mirksiukas.gif
katechetej
sveikutes, siulyciau eiti i Saulute, nors ir inkarelyje nera blogai... as pati dirbau siuose darzaliuose, tai patikekit, zinau, kodel taip siulau rolleyes.gif
Jaukurai
QUOTE(katechetej @ 2010 08 21, 17:41)
sveikutes, siulyciau eiti i Saulute, nors ir inkarelyje nera blogai... as pati dirbau siuose darzaliuose, tai patikekit, zinau, kodel taip siulau rolleyes.gif
*

Ačiū už patarimą rolleyes.gif
Jaukurai
Lyg tyčia Saulutės darželyje nėra vietų. doh.gif O tai kas tame Inkarėlyje yra negerai? Nebežinau ką daryti g.gif
elze1
tai kas ne taip su inkareliu? blink.gif mes nuo rugsejo 1d. pradedam eiti, tai noreciau daugiau apie ji suzinoti blush2.gif
elze1
na niekas cia beveik nieko apie ji nepasakoja. tai galiu truputi pati papasakoti apie ji ax.gif siandien buvome darzelyje, susipazinome su aukletojom, pamateme grupe. tai pirmas ispudis puikus smile.gif aukletojos mielos, bendraujancios. na kazkaip sutapo biolaukai biggrin.gif grupe nedidele, tvarkinga, labai daug zaislu. lovytes naujos, na zodziu patenkinta likau 4u.gif o rytoj jau paliksiu valandziukei savo maze, ziuresime kaip seksis. visus vaikucius ir tevelius su rugsejo pirmaja sveikinu ir linkiu kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Jaukurai
Ačiū už atsiliepimą, o tai jau maniau, kad niekas šio darželio nelanko. biggrin.gif
elze1
na kad mazai ir lanko, isvis labai mazai radau apie ji atsiliepimu. tik apie aukletoja Danute, kuri raso labai faina. ir kaip tik mano mazoji pas ja pakliuvo ir tuo pati isitikinau smile.gif na o kaip toliau bus, matysime. gal atsiras daugiau mamyciu cia vedanciu savo mazuliu 4u.gif
Jaukurai
Mes tai nuo rytojaus jau pradėsim eiti, rolleyes.gif tai paršysiu savo nuomonę, apie grupę, auklėtojas. smile.gif O su direktore pokolkas teko tik telefonu bendrauti, ir pasirodė visai maloni (nors yra tekę girdėti apie ją nekokių atsiliepimų).
Manau, kad viskas bus gerai smile.gif
elze1
QUOTE(Jaukurai @ 2010 08 31, 16:17)
Mes tai nuo rytojaus jau pradėsim eiti,  rolleyes.gif  tai paršysiu savo nuomonę, apie grupę, auklėtojas.  smile.gif  O su direktore pokolkas teko tik telefonu bendrauti, ir pasirodė visai maloni (nors yra tekę girdėti apie ją nekokių atsiliepimų).
Manau, kad viskas bus gerai  smile.gif
*

lauksime atsiliepimu smile.gif o su direktore kelis kartus teko bendrauti, tai ir ji visai maloni moteris. kazkaip ejo susigalbeti, nors atsiliepimu apie ja ir skaiciusi nekokiu. bet juk visiem neitiksi smile.gif
elze1
lankome jau savaitele darzeli. adaptacija sunki, tai pabuna maze po 2val ten. nors su kiekviena diena vis maziau tu asaru smile.gif pagrinde rytais buna vis ta pati aukletoja, tai mums ji thumbup.gif ir pupai ji patinka. kai atvedu ja, tai verkia kad nori su mama buti, bet duoda aukletojai rankyte ir kartu nueina. na tikiuosi viskas tik geres... maitina gerai, pati kelis kartus maciau ka valgo. na vienu zodziu kolkas priekaistu neturiu 4u.gif
elze1
negi nera daugiau mamyciu vedanciu savo vaikucius i si darzeli? 4u.gif
laizanika
Yra lankanciu ir temai jau siam darzeliui yra sukurta, atidziau reikejo ieskoti mirksiukas.gif

Mes lankom sita darzely jau 3 metai, pavasary i jy eis ir mazulis. Patys paciausi silciausi ir maloniausi atsiliepimai apie Voveriuku grupes aukletojas ir auklyte. O maziukas eis i aukletojos Renatos ir Anios grupe, beje kuri dabar isikurusi toje pacioje grupeje ta prasme patalpoje kur dickis du metus lanke (sentimentai wub.gif ), siemet tik perejo i kitas patalpas antrame aukste.

Direktore visai normali, daug kas kalba apie ja blogai bet man susidare visai kitoks ispudis, tikrai sukalbama, bendraujanti, mandagi, yra teke ne karta visokiais reikalais kreiptis.
Papildyta:
QUOTE(Jaukurai @ 2010 08 20, 13:58)
Sveiki, man irgi būtų labai įdomi nuomonė apie šią mokyklą-darželį.  rolleyes.gif 
Nuo rudens pradedame lankyti priešmokyklinę grupę, o paskui ir mokyklėlę norim lankyti.  Kažin kaip ten auklėtojos ir mokytojos,  ar normalus mokymo lygis.  Jei ką žinot parašykit.  mirksiukas.gif
*

O tai vis tik lankot ta darzely ar paisot is dangaus iskrintanciu patarimu be motyvu doh.gif beje priesmokykline grupe yra pries mano dickio darzeline grupe mirksiukas.gif

QUOTE(katechetej @ 2010 08 21, 17:41)
*

doh.gif Labai argumentuotas pasisakymas doh.gif Tikrai vertas demesio doh.gif

QUOTE(elze1 @ 2010 08 31, 14:43)
na kad mazai ir lanko, isvis labai mazai radau apie ji atsiliepimu. tik apie aukletoja Danute, kuri raso labai faina. ir kaip tik mano mazoji pas ja pakliuvo ir tuo pati isitikinau  smile.gif  na o kaip toliau bus, matysime. gal atsiras daugiau mamyciu cia vedanciu savo mazuliu  4u.gif
*

Gal tai tokia stora ir mazute aukletoja?
elze1
QUOTE(laizanika @ 2011 01 04, 00:41)
Yra lankanciu ir temai jau siam darzeliui yra sukurta, atidziau reikejo ieskoti  mirksiukas.gif

Mes lankom sita darzely jau 3 metai, pavasary i jy eis ir mazulis. Patys paciausi silciausi ir maloniausi atsiliepimai apie Voveriuku grupes aukletojas ir auklyte. O maziukas eis i aukletojos Renatos ir Anios grupe, beje kuri dabar isikurusi toje pacioje grupeje ta prasme patalpoje kur dickis du metus lanke (sentimentai  wub.gif ), siemet tik perejo i kitas patalpas antrame aukste.

Direktore visai normali, daug kas kalba apie ja blogai bet man susidare visai kitoks ispudis, tikrai sukalbama, bendraujanti, mandagi, yra teke ne karta visokiais reikalais kreiptis.
Papildyta:
O tai vis tik lankot ta darzely ar paisot is dangaus iskrintanciu patarimu be motyvu  doh.gif  beje priesmokykline grupe yra pries mano dickio darzeline grupe mirksiukas.gif
doh.gif Labai argumentuotas pasisakymas  doh.gif  Tikrai vertas demesio  doh.gif
Gal tai tokia stora ir mazute aukletoja?
*

taip, ta pati. del direktores visiskai pritariu drinks_cheers.gif nors ir skaiciau atsiliepimu, kad nekokia, bet mano nuomone kitokia. yra sukalbama ir be problemu mus prieme, na ir siaip viskas tvarkoje su ja. bet yra jau taip vieniems visur ir visi blogi rolleyes.gif lankome kiskuciu grupe, aukletojos ir auklyte nuostabios, tik gaila kad mums toloka nuo namu, reikia vazinetis.
laizanika
QUOTE(elze1 @ 2011 01 04, 11:51)
taip, ta pati. del direktores visiskai pritariu  drinks_cheers.gif  nors ir skaiciau atsiliepimu, kad nekokia, bet mano nuomone kitokia. yra sukalbama ir be problemu mus prieme, na ir siaip viskas tvarkoje su ja. bet yra jau taip vieniems visur ir visi blogi  rolleyes.gif  lankome kiskuciu grupe, aukletojos ir auklyte nuostabios, tik gaila kad mums toloka nuo namu, reikia vazinetis.
*

Ir mums tolokai ri mes vazinejam, is pradziu galvojau atsiras arciau vietu pereisim, bet dabar nesinori, priprato, kaip antri namai tenais, aukletojos savos jau, vel is naujo adaptuotis sunku, nes ir dabar rytais nenoriai lieka, nors diena viskas normaliai ir vakare pasiimu linksma, su ispudziais. Tik dabar gripuojam, visa seima sergam, tai namuose. Musu darzelinukas tiesa sakant ilgiausia atsilaike, paskutines susirgo ri serga lengviausiai. Sake aukletoja kadopselinuku grupe po savaitgalio jau pustuste buvo, tik 3 vaikai doh.gif
elze1
QUOTE(laizanika @ 2011 01 20, 01:40)
Ir mums tolokai ri mes vazinejam, is pradziu galvojau atsiras arciau vietu pereisim, bet dabar nesinori, priprato, kaip antri namai tenais, aukletojos savos jau, vel is naujo adaptuotis sunku, nes ir dabar rytais nenoriai lieka, nors diena viskas normaliai ir vakare pasiimu linksma, su ispudziais. Tik dabar gripuojam, visa seima sergam, tai namuose. Musu darzelinukas tiesa sakant ilgiausia atsilaike, paskutines susirgo ri serga lengviausiai. Sake aukletoja kadopselinuku grupe po savaitgalio jau pustuste buvo, tik 3 vaikai  doh.gif
*

gali buti, nes ir maniske praktiskai visa sausi neina i darzeli, dar tik baigiam sirgti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.