Automobilio neturime (autokėdutę taip, nes retais atvejais prireikia....
Tokios temos neradau. Gal kam teko pręsti tokią problemą?..
Automobilio neturime (autokėdutę taip, nes retais atvejais prireikia....
siulyčiau pasiimti kėdutę. jei važiuosite su autobusu, tai kėdutę gali įdėti į bagažo skyrių. man kėdutės neteko vežtis, bet vežiau dviratuka. pasitaikė šaunūs vairuotojai: padėjo įkelti/išimti. sutinku, kad nepatogu vežtis didelius daiktus, tačiau šiuo atveju kalbama apie vaikučio saugumą (net jei automobiliu važiuosite nedidelį atstumą).
Tai va šen bei ten keliavome traukiniu, po to mašina, tada vėl traukiniu. Tai nieko nėra geriau Lietuvoje nei naujoviška traukinys Vilnius - Kaunas
Bet žiū niekas nerašo ta tema, gal neaktualu Su tėvais pamenu daug važinėdavom traukiniais, autobusais, bet tada visi važinėjo belekaip. O be to dažniau važiuodavom į mažus miestukus pas gimines, kur paėjai kelis žingsnius ir viskas
kazkiap neaktuali tema
matyt visi tevai turi masinas seip man yra teke pries kelis emtus kai buvau studente vaziuoti su dukra kelias valandas autobusu is veino miesto i kita-ciut ne per visa lt
nea.. esmė ne kėdutė autobuse, nors taip saugiau, bet ką daryt a nuo traukino/autobuso reik dar su auto pavaziuot. Na pasitinka tėvai ir pan...
Tokiu atveju neimdavom kedutes, prisisegdavom abi dirzais,anr galines sedynes, vaikas ant keliu. Man jau per daug vargo buti, tempti tae, vezima, kedute,o kur dar vaikas,rankinukas
|