Dukra irgi turejo moliusku, kai jai buvo kazkur vieneri. Buvom pas kelis odos gydytojus, bet israsyti tepaliukai nepadejo, sake galima naikinti saldymo budu, bet vaikui skaudes ir nuo streso dar daugiau ju priaugs, viena daktare patare nueiti pas homeopata. Tai vat praejus metams po moliusku atsiradimo nukulniavom pas homeopata ir per kelis menesius issigydem zirniuku pagalba
QUOTE(Slyvute @ 2010 03 17, 15:58) Dukra irgi turejo moliusku, kai jai buvo kazkur vieneri. Buvom pas kelis odos gydytojus, bet israsyti tepaliukai nepadejo, sake galima naikinti saldymo budu, bet vaikui skaudes ir nuo streso dar daugiau ju priaugs, viena daktare patare nueiti pas homeopata. Tai vat praejus metams po moliusku atsiradimo nukulniavom pas homeopata ir per kelis menesius issigydem zirniuku pagalba O kur ir pas koki homeopata ejote? Vilniuje gal?
Mes irgi turėjom moliuską. Aplankėm daug gydytojų ir išgirdom daug nuomonių. Vieni sakė, kad reikia šalinti lazeriu, kiti azotu, o treti, kad iš vis nieko nereikia daryti. Kad jis, po kurio laiko, pats dings
Pradžioj bandžiau deginti jodu - nepadėjo, tik sualergizavo ir tiek. Tada nusipirkai Adelės Karaliūnaitės (žolininkės) tepaliuką "Gintarinės dulkės". Jis skirtas visokiom odos erkutėm, papilomom gydyti. Ir... stebūkle, jis mums padėjo Sekmės gydant savo mažiuosius zuikučius
Musu dukrele irgi turejo moliuskus, kuriuos pasigavom Maximoje, vaiku kambaryje keisdami sauskelnes. Jai buvo virs 1 m. Pradzioje buvo vienas ant uzpakaliuko, po kurio laiko - apie 10 vnt. Buvom pas dermataloge, nieko ypatingo nepasake, tik konstatavo fakta, jog tai moliuskiniai dariniai. Vienintelis budas kuri siek tiek padejo (neileido daugintis moliuskams) - isspausti ta spauoga, kad pajustum toki kaip grudeli tarp pirstu. Kai isspaudi labai bega kraujas, tai budinga moliuskams... Viska reik daryti steriliai, spiritu tepti, ir atsargiai, niekur neprisiliesti - nes kitaip moliuskas toj vietoj isdygs. Realiai sie darinukai kimba prie maziuku vaiku, arba tu kuriu imuniutetas silpnesnis. Mes nieko netepdami, kartais isspausdami moliuskus tiesiog issaugom.
As jau irgi visa moliusku zinove, suneliui buvo 3 moliuskai, isspaudem, isdygo dar kokiu 10.
Mano Pupai moliuskas atsirado ant akies voko ir kai nuvaziavoms pas dermatologe, pasake,kad vienintelis kelias - operacija
Prieš kelis metus juos turėm tai chirurgas pašalino su azotu. Ir viskas buvo gerai, o va dabar vėl vienas atsirado ant rankytės. Tai vėl eisim pas gyd. , kad pašalintų.
Laimei, mano Pupai neprireikė operacijos
Buvo ir mano maziui prisiveisus ta bjaurastis, pirmas islindo gal 4men... kai ju atsirado daugiau, nutempiau vaika pas garsiaja dermatologe Lapinskaite. Ji parode, kaip ispausti, pasake, kad tai geriausias budas su jais kovot. Po pirmo ispaudimo ataugo 3 nauji. Bet po to, kai ispaudziau tuos, pamirsom apie sia nesamone...
ir mes turejom sia baisybe, mano keturmetei apie pazasti buvo priauge apie 40 moliusku, pradzioj vienas, paskui keli ir t. t. poliklinikoje odos gyd. liepe adata pradurti, isspausti, tada spiritu dizinfekuoti ir cinko mostele patepti. jei tai butu buves vienas moliuskas, gal buciau ir praktikavus toki gydymo metoda, bet gi pas mus visas sonas!!!! o mergytei vien i adata paziurejus silpna daresi. tada apsilankem privaciai pas gyd. - pasirodo yra ir paprastesniu priemoniu. INFECTO-DEEL tirpaliukas, jokio skausmo, jokiu randeliu, greitas isnykimas. skaiciau, kad tai vienintelis preparatas butent siems moliuskams
Mes buvom pas plastikos chirurga ir pasalino mums
Mano dukrytė irgi turi jų virusą. Mum daktarė aiškino,kad jei jau vaikas užsikrėtė, tai ilgam. Galima išnaikint, bet po kiek laiko vėl nusilpus imunitetui, jie vėl išlenda. Ir deja tai tiesa
Mums taip pat, jie atsinaujina, vienoj vietoj isnaikinam po keliu menesiu nauju mazu atsiranda, gydytoja siule su jodu pateplioti tas vietas kur yra, tai vaikui zaizdele padariau per ta joda
QUOTE(Gabike @ 2011 05 16, 21:23) Mums taip pat, jie atsinaujina, vienoj vietoj isnaikinam po keliu menesiu nauju mazu atsiranda, gydytoja siule su jodu pateplioti tas vietas kur yra, tai vaikui zaizdele padariau per ta joda Na mes pasišalonim, tai paverkė tuo momentu
ko tik nera
Pas mano sūnų ant rankos yra moliuskai. Buvom pas dermatologę, išrašė tepalo Kerasal. Tepti tris savaites ryte ir vakare. Bet nemačiau kad Jus vartojote tokį tepalą. Šis tepalas yra paprastas, tinka ir pleiskanojančiai odai, zvynelinei. Tai idomu ar bus veiksmingas
QUOTE(Renytė @ 2011 06 22, 09:29) Pas mano sūnų ant rankos yra moliuskai. Buvom pas dermatologę, išrašė tepalo Kerasal. Tepti tris savaites ryte ir vakare. Bet nemačiau kad Jus vartojote tokį tepalą. Šis tepalas yra paprastas, tinka ir pleiskanojančiai odai, zvynelinei. Tai idomu ar bus veiksmingas Tikrai sunku ką pasakyti tai patepkit ir tiesiog reiks laukti , o gal dabar jau taip gydo?
Galesiu pasakyti tik po keliu savaiciu ar padejo
Mes nuejom su mazaja dukrele pas dermatologa, tai jis "moliuskus" nugnaibe kazkokiu peiliuku. vieno moliusko salinimas - 10 Lt, mes turejom keliolika ant kojyciu. Sake, kad tepalai neveiksmingi, or ir garantijos kad nebebus neduoda. Kol kas nera daugiau...
Moliuskus odos daktarai salina ir veltui, nu nebent koks mokestis yra vienkartinis. mes vaziavom i kita miesta, tai sumokejom 17 lt uz 5 moliuksus. o paskui kai atsiradasdavo, tai pati istraukdavau ir jodu patepdavau.
sveikutės ir mes kovojam su šiuo "gėriu". Paskaičiau Jūsų pašnekesius tai kiek įdomybių radau...
Visų pirma, tai visuose u-žsienietiškuose straipsniuose rašo, kad jis dažniausiai praeina pats. Žinoma priklauso nuo imuniteto ir dažniausiai užtrunka iki 3 metų. Dėl gydymo būdų, tai moksliniais tyrimais nustatyta, kad jo gydymų yra įvairių ir galima net pačiam gydytis, tad ruošiuosi išbandyti kai ką pati. Pvz. tyrimai rodo (jei reikia galiu net nuoroda duot), kad 90 proc atvejų padeda australišku citrinmirčių (Backhousia citriodora) eterinis aliejus, šitą ketinu pirkt, taip pat arbatmedžio aliejus, nepamenu statistikos kiek dažnai padeda, šitą jau nusipirkom, bet jis labai aštriai kvepie (man smirda), o mūsų suneliui daugiausiai ant veido, tai nesinori taip kankint... Dar pažįstami išsigydė homeopatiniais žirniukais, tačiau jų lt nėra, jiem atsiuntė iš Vokietijos, tad jei kas ten esa galiu pasakyt pavadinimą, nes kiek suprantu ten jais ir gydo šitą bjaurybę
Sveikos mamytes,
Kam aktualu,mano sunelis irgi darzelyje buvo siu "gyviu" pasigaves,tai odosgydytoja liepe deginti tokiu tepaliuku,bet mes pabandem,tai labai skaudedavo maziui..tai metem si preparata ir as perskaiciau, kad tas vokietijoje platinamu lasiuku pagrindinis ingredientas yra Tuja,tai nuejome i homeopatine vaistine Panevezyje,tai jie iskart dave - pavadinimo zirniukus THUJA COMPLEX 12,0 - ten parasyta nuo karpu, kandilomu, nusipirkoma ir mano vaikas pagere ne pilnas dvi savaites ir viskas dingo,-tai ir liko net visas buteliukas Taip kad musu vaistines homeopatai ne ka prastesni QUOTE(bukara @ 2011 10 10, 14:35) Sveikos mamytes, Kam aktualu,mano sunelis irgi darzelyje buvo siu "gyviu" pasigaves,tai odosgydytoja liepe deginti tokiu tepaliuku,bet mes pabandem,tai labai skaudedavo maziui..tai metem si preparata ir as perskaiciau, kad tas vokietijoje platinamu lasiuku pagrindinis ingredientas yra Tuja,tai nuejome i homeopatine vaistine Panevezyje,tai jie iskart dave - pavadinimo zirniukus THUJA COMPLEX 12,0 - ten parasyta nuo karpu, kandilomu, nusipirkoma ir mano vaikas pagere ne pilnas dvi savaites ir viskas dingo,-tai ir liko net visas buteliukas Taip kad musu vaistines homeopatai ne ka prastesni mes irgi gydemes su thuja QUOTE(ad23 @ 2011 10 15, 15:10) mes irgi gydemes su thuja Laba diena, as perskaiciau cia, kad daug kas turi sia beda ir noriu pasidalinti musu patirtim. Rugseji mano sunui sie moliuskai atsirado. As kiek apie juos zinojau, bet pamaniau, kad reikia isklausyti, ka daktarai mano. Taigi pasirodem daktarei, ji patare nekankinti vaiko su taip maigymais moliusku, o geriau tepti visiskai nauju, bet skirtu butent moliusku gydymui tirpalu. Jis vadinasi Infecto Dell, ir siuo tirpalu mes tepemes dvi dienas, po kuriu viskas pradejo tvarkytis ir visai nepastebimai dingo. Nepatogumas sio tirpalo yra tame, kad jis nepigus - apie 40Lt kainuoja ir jo galiojimas nuo atidarymo yra apie 40 dienu. Taigi jei kas turit sia beda ir norit isigyt, as galiu savo parduot(dovanot), nes visvien jau nebenaudosim. Bet mums su juo pavyko, o as tik to ir norejau! Sekmes visoms mamytems!
Sveiki, gal galetu pagelbet mamytes, gydziusios vaikuciu moliuskus infektodell?
Pagal naudojimo aprasyma, kai parausta moliuskiukas, reikia nebeteplioti. Norejau paklaust, ar gali suveikt per pora dienu? Ir koks tas paraudimas? ar aplink odyte aprausti turi, ar pats moliuskiukas? Mums lyg centre moliusko paraudo, atsirado kaip ibrezimas raudonas, tarsi kraujuko vaizdas, net nezinau kaip paaiskint:/ Gydytoja nieko nekomentavo, pasake nusipirkt infectodell ir pagal instrukcijas tept bandyt:/ Tai nebezinau, ar reikia dar tept?
Sveiki, mes gydemes infektodell, nzn , kainuoja brangiai, bet nesulaukem norimo rezultato, keli moliuskai liko, bet kiti net nereaguoja i ta tepaliuka.Mums parausdavo visas moliuskas ir aplink ji odele. Nustojus tepti p kiek laiko arba dingdavo, arba toliau gyvendavo. Atsitiktinumo deka, pakliuvom i ligonine del kitos ligos (infekcines) ten gydytoja patare 75% spiritu pateplioti, per pora dienu dingo moliuskai!
QUOTE(indrulka3 @ 2011 08 24, 15:45) Moliuskus odos daktarai salina ir veltui, nu nebent koks mokestis yra vienkartinis. mes vaziavom i kita miesta, tai sumokejom 17 lt uz 5 moliuksus. o paskui kai atsiradasdavo, tai pati istraukdavau ir jodu patepdavau. Nė velnio Mano pupytei ant veido diagnozavo baisiuosius moliuskus QUOTE(perla30* @ 2012 03 09, 14:20) Nė velnio Mano pupytei ant veido diagnozavo baisiuosius moliuskus |