vitaexxx
2007 03 09, 21:37
QUOTE(Brudi @ 2007 03 08, 23:13) Noriu paklausti, o ta profesore cia kokiam mieste, nelabai pagavau kampa? Nes itariu, kad ir man reiktu  su pasikonsultuoti! Vilniuje. as jau nebeturejau jėgų vešti vaikinuka savo dar toliau kankinti ar tiesiog eilini karta klausyti skirtingų gydytojų gydymo būdų, todėl papraščiausiai tik paskambinau telefonu ir papasakojau situacija. Ji man pasakė kad net atvažiuoti pas ją nebūtina, tiesiog patarė kaip viską reikia daryti. Matot kadangi aš pati jau 8 metus dirbu farmacijoje, tai truputi šį tą nutuokiu. Bet kas keisčiausiai, kad net rekomenduotos gydytojos, turinčios gerą vardą ir patirtį arba priklausonačios gerų privačių įstaigų darbuotojų tarpui man sukėlė pyktį. Jums siūlau pirmiausia pasiskambinti, visiškai nesvarbu ar tai liečia jus ar jūsų vaikutį, papasakoti gydytojai kokią turitę problemą ir ji jums pasakys ką, kaip ir kada daryti. ok. Papildyta:QUOTE(oregano @ 2007 03 09, 12:20) vitaexx, šaunuolė  , kad daliniesi savo patirtim ir patarimais  . O kai kurios mamelės jau tokios "teisingos" ir nepaprastos, kad net šleikštu skaityt  Žmogus - naujokas, gal išspaustumėt nors šiek tiek tolerancijos, mielosios?  ačiū už palaikymą. Aš norėjau kad mūsų forumo vyriausiosios suprastų nekaip kaip išgydyti, bet kaip problema - kurios nemoka gydyti kaip kurie gydytojai.
Topotuna
2007 03 09, 21:54
ne taip senai ir mes buvom susidūrę su moliusku  . dukrai išaugo ant ausytės, galvojau pradžioje, kad paprastas spuogiukas, bet vis tiek parodžiau gydytojai. tik gerai, kad mūsų gydytoja iš karto jį atpažino ir iškrapštė paprasčiausiai pradurdama su adata, patepė spiritu ir viskas, moliusko kaip nebūta
dzestina
2007 03 11, 15:28
As taip pat susiduriau su sia problema,mano dukrytei buvo nusetas visas kunelis moliuskais,bet mes nuvezeme i Vilniu Sugiharos klinika,kur labai puikiai ir neskausmingai atliko sia procedura,ir jei pasikartotu po pirmos proceduros,antra kart atliktu nemokamai.Bet manau kad jau nereiks nes jau praejo pora metu ir nieko.as nesuprantu kam taip kankinti vaikus,paciom bandyt nugnybt,ar adata pradurt kazkoks absurdas.Man atrodo visa tai turi atlikt patyres daktaras,nes neduok dieve dar uzkresit,ir turesit rimtesniu problemu.Aciu daktarui Babajanui jis tik labai gerai atlieka savo darba su lazeriu ir vaikui neriekia kenteti nei skausmo,nei bijoti daktaru
As susiduriau su moliusku pati budama  Ilga laika nekreipiau i tris spuogelius demesio, galvojau nestumo metu oda kvailioja, o siandien nuejau del apgamo pas gydytoja, del visa ko parodziau tuos spuogelius, pasirodo - moliuskai  Tai pridegino juos man, skaudejo, bet ne taip jau labai kad kentet negalima butu, labai greitai ten nudegina. Dabar pasiskaiciau ka jus visos rasot, tai galvoju - kaip gerai kad jie per 7 men nuo tada kai pasirode neisplito ir kaip gerai kad nunaikino dabar, o tai dar buciau uz menesio laiko gimsianti vaikeli uzkretus  Tikiuosi po siandieninio nudeginimo neatsiras ju daugiau
laputaite777
2007 03 30, 21:43
ligiukss
2007 04 04, 21:18
Mano dukrytei ir buvo moliuskai tai degino azotu,bet matyt dar pasisėjo tai nežinau ar deginti ar geriau vaistukais?
mammamia
2007 04 23, 17:31
Musu 5,5m. sunus irgi turejes moliusku. Sekmingai ir beskausmiai issigydem su thuja lasiukais isoriniam ir thuja 30 zirniukais vidiniam vartojimui . Vaikui buvo nubertos slaunys is vidines puse, tarpviete... alkunes, krutine. Rubai kai kuriuos moliuskus gerokai iserzino. Jie isvesejo, kai kurie pradedavo kraujuot... o pradejom homeopatini kursa - viskas l. graziai susitvarke. Rekomenduoju.
ligiukss
2007 04 28, 11:21
QUOTE(mammamia @ 2007 04 23, 17:31) Musu 5,5m. sunus irgi turejes moliusku. Sekmingai ir beskausmiai issigydem su thuja lasiukais isoriniam ir thuja 30 zirniukais vidiniam vartojimui . Vaikui buvo nubertos slaunys is vidines puse, tarpviete... alkunes, krutine. Rubai kai kuriuos moliuskus gerokai iserzino. Jie isvesejo, kai kurie pradedavo kraujuot... o pradejom homeopatini kursa - viskas l. graziai susitvarke. Rekomenduoju. O kur tų tujų lašų galima nusipirkti?Ar tik per tuos platintojus?
Aniukes mama
2007 05 10, 11:05
QUOTE(Ni1 @ 2007 03 09, 23:54) ne taip senai ir mes buvom susidūrę su moliusku  . dukrai išaugo ant ausytės, galvojau pradžioje, kad paprastas spuogiukas, bet vis tiek parodžiau gydytojai. tik gerai, kad mūsų gydytoja iš karto jį atpažino ir iškrapštė paprasčiausiai pradurdama su adata, patepė spiritu ir viskas, moliusko kaip nebūta  Mano mergytei, kai jai buvo 1 m. atsirado ant kaktytės. Daktarė manė, kad tai karputė ir nusiutė pas dermatologę. Tai ji lygiai taip pat su adata ištraukė ir patepė spiritu. Džiaugėmės pora metų skaisčiu veideliu, bet po to pridygo ant veiduko dar daugiau, aplink lupytes, aplink akytes. Štai tas tai buvo sunku išgydyti. jau tada jų buvo per daug, kad kankinti vaiką ir kiekvieną raškyti. Tai išrašė vaistukų, kurie džiovina tą moliuską, po kiek laiko išdžiuvusį jį kažkaip iškelia iš po odos ir tada galima jį ištraukti. Meginau spausti keletą dar esančius po odele, bet nuo tokio veiksmo liko nedideli randžiukai. Gerai, kad tik pora taip tespaudžiau. Tačiau dabar, tfu tfu tfu, mergaite vėl skaisti ir graži. Tikiuosi, kad daugiau tokios problemos nebeturėsim.
Mano dukrytei ant rankos irgi buvo moliuskai, tai dermatologe patarė tepti juos kelis kartus per dieną Kerasal tirpalu ir per savaitę viskas praėjo.
Aniukes mama
2007 05 10, 11:42
QUOTE(vbein @ 2007 05 10, 13:13) Mano dukrytei ant rankos irgi buvo moliuskai, tai dermatologe patarė tepti juos kelis kartus per dieną Kerasal tirpalu ir per savaitę viskas praėjo. O ten toks kur nufažo fioletine spalva?  nes nelabai prisimenu pavadinimo?
ligiukss
2007 05 10, 13:40
QUOTE(Aniukes mama @ 2007 05 10, 12:05) Meginau spausti keletą dar esančius po odele, bet nuo tokio veiksmo liko nedideli randžiukai. Gerai, kad tik pora taip tespaudžiau. Tačiau dabar, tfu tfu tfu, mergaite vėl skaisti ir graži. Tikiuosi, kad daugiau tokios problemos nebeturėsim.  Kiekžinau spausti jų negalima?
liutuks
2007 05 10, 22:40
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 10, 14:40) Kiekžinau spausti jų negalima?  o mums liepe spaudyti pati gydytoja  ,teisingiau ne spaudyti o visu pirma pradurt su adatele ir tada spausti  o jau paskui uzdegint su jodu
ligiukss
2007 05 11, 12:26
QUOTE(liutuks @ 2007 05 10, 23:40) o mums liepe spaudyti pati gydytoja  ,teisingiau ne spaudyti o visu pirma pradurt su adatele ir tada spausti  o jau paskui uzdegint su jodu  Kaip keista,o mums tai tik liepė eiti pas gyd ir tegul jis daro,kad neplistų ar dar kas?
Mama liala
2007 05 11, 14:34
turi mano vyresnelis tokia problema.pirmasis atsirado ant kojytes tai panaikinom jodu o va db jam jie atsiranda uzpakaliuke prie pat skylutes ir ant lyties organu jodu tepam bet vos vienas isnyksta 2 isauga daktare sake kitaip neisnaikinsi tik jodu bet jau 2 metus mes su jais kovojam ir galo dar nematyt
liutuks
2007 05 14, 22:37
Niu bet cia jau baisu  ,2m.vaikas kankinas  ,o tai jus spaudet ar tik tepet jodu?mums kaip ir nebeliko,nors ne taip seniai dar buvau radusi  ,ypac gerai jie matosi mums kai nusimaudom ir tada labai lengvai issispaudzia tiesiog patys lenda tik su ranksluosciu perbrauki stipriau ir patys lenda tada bereikia truputi paspaust ir viskas,tik manoji negali i ta krauja ziuret,vos pamacius jau jai skauda,tai stengiames ja uzimt ,kad neziuretu
Mama liala
2007 05 16, 09:23
QUOTE(liutuks @ 2007 05 14, 23:37) Niu bet cia jau baisu  ,2m.vaikas kankinas  ,o tai jus spaudet ar tik tepet jodu?mums kaip ir nebeliko,nors ne taip seniai dar buvau radusi  ,ypac gerai jie matosi mums kai nusimaudom ir tada labai lengvai issispaudzia tiesiog patys lenda tik su ranksluosciu perbrauki stipriau ir patys lenda tada bereikia truputi paspaust ir viskas,tik manoji negali i ta krauja ziuret,vos pamacius jau jai skauda,tai stengiames ja uzimt ,kad neziuretu  spaudem ir nieko viena isnaikinam 2 isauga,sakau gal reiktu kazkur kitur kreiptis bet ar tikrai kas pades
ligiukss
2007 05 16, 14:38
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 16, 10:23) spaudem ir nieko viena isnaikinam 2 isauga,sakau gal reiktu kazkur kitur kreiptis bet ar tikrai kas pades  Galit nueiti pas plastikos chirurgą ir tikrai išnaikins
Mama liala
2007 05 16, 17:37
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 16, 15:38) Galit nueiti pas plastikos chirurgą ir tikrai išnaikins rimtai  as net nepagalvojau apie tai  rytoj nuo ryto skambinsiu ir registruosiu jei tikrai pades ligiukss tau saldainiu pirkt reikes:D
ligiukss
2007 05 16, 20:54
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 16, 18:37) rimtai  as net nepagalvojau apie tai  rytoj nuo ryto skambinsiu ir registruosiu jei tikrai pades ligiukss tau saldainiu pirkt reikes:D Tai būtinai duoki žinią ką pasakys.Mums tai pašalino plast.chirurgas.O dėl saldainių tai baiki
Mama liala
2007 05 17, 07:26
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 16, 21:54) Tai būtinai duoki žinią ką pasakys.Mums tai pašalino plast.chirurgas.O dėl saldainių tai baiki
kriste76
2007 05 17, 15:50
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 17, 08:26) Ydomu kaip pasalino,nenudegino?
Mama liala
2007 05 18, 08:07
QUOTE(kriste76 @ 2007 05 17, 16:50) Ydomu kaip pasalino,nenudegino? BUVONM VAKAR PAS PLASTIKOS CHIRURGA IR JIS NEDEGINO O UZPURSKE KAZKO KAD MAZIUI NESKAUDETU IR NUKARPE DAR LIEPE KAD VAKARE KAI TRUPUTI UZSITRAUKS ODYTE PATEPT JODU,NU TFU TFU TFU TIKIUOSI DAUGIAU JAU NEBEISLYS
vaižgantė
2007 05 19, 09:52
Turėjom tą džiaugsmelį, beliko du moliuskiukai ant rankytės. Nebesidaugina. Įdomus dalykas: mano dukra turėjo dvi ligas- moliuskus ir bronchinę astmą. Gydėm, gydėm..............Tik pakeičiau darbą, nusiraminau, nes senasis nervus ėdė, taip staiga visos ligos kažkur išgaravo: ir astmos nesimato, ir mokiuskai per kelias dienas kažkur dingo...(Čia pamąstymas mamytėms  ).
mums vienas dermatologas liepė tepti ALDARA. Dar neseniai tepliojam, rezultato nematau, tik BAAAAAAAAISI BRANGENYBĖ  (((((((( Odar geriam homeopatinius. Daug kas siuntė gnaibyti, bet nevedžiau - jis man neleidžia net patept tų spuogelių, ką jau kalbėt apie kažką daugiau. Esu įsitikinus, kad vaikui būtų nepagydoma trauma. Na, blogiausiu atveju siūlė vesti į ligoninę, pamigdyt truputį, ir tik tada gnaibyt. O šiandien net apsiverkiau, kai žaidimų aikštelėj mamos pradėjo traukti savo mažylius nuo manojo, kaip nuo raupsuoto..  (((((((((((((( Suprantu ir jas.. turbūt taip pat elgčiausi. Neįsivaizduoju, ką turėtų jausti mama, kai vaikiukas serga kokia žymiai baisesne liga, nors man ir nuo šitos širdelę taip spaudžia.. p.s. BEJE, ESU ĮSITIKINUS, KAD GAVO ŠITĄ ''DOVANĄ'' ŽAIDIMŲ KAMBARY AKROPOLY, KAI ŠVENTĖM GIMTADIENĮ..
ligiukss
2007 05 23, 18:37
QUOTE(Mama liala @ 2007 05 18, 09:07) BUVONM VAKAR PAS PLASTIKOS CHIRURGA IR JIS NEDEGINO O UZPURSKE KAZKO KAD MAZIUI NESKAUDETU IR NUKARPE DAR LIEPE KAD VAKARE KAI TRUPUTI UZSITRAUKS ODYTE PATEPT JODU,NU TFU TFU TFU TIKIUOSI DAUGIAU JAU NEBEISLYS  Tai va kaip gerai tikiuosi visakas bus gerai.Ir daugiau nesidaugins jie!
Valio Valio, išsigydėm  homeopatijos pagalba. Nieko negnaibiau, niekam neleidau. Užtrukom nemažai, bet nieko neliko. Ačiū gydytojai; jei kam reikės telefoniuko - galiu duoti. Tikrai neverta vaikelių gnaibyti ir kitaip doroti, kai yra daug humaniškesnis būdas. Kantrybės ir sėkmės visoms kitoms mamytėms
ligiukss
2007 09 21, 22:52
QUOTE(0jura @ 2007 09 21, 17:01) Valio Valio, išsigydėm  homeopatijos pagalba. Nieko negnaibiau, niekam neleidau. Užtrukom nemažai, bet nieko neliko. Ačiū gydytojai; jei kam reikės telefoniuko - galiu duoti. Tikrai neverta vaikelių gnaibyti ir kitaip doroti, kai yra daug humaniškesnis būdas. Kantrybės ir sėkmės visoms kitoms mamytėms  Sveikinam!
Mamytės, būkit geros patikslinkit, kur jūs nusipirkot tu tuju lasiuku ir kiek jie kainuoja. Mums labai reikia  . Ačiū
QUOTE(Auksta @ 2007 11 12, 15:11) Mamytės, būkit geros patikslinkit, kur jūs nusipirkot tu tuju lasiuku ir kiek jie kainuoja. Mums labai reikia  . Ačiū As pirkau Weledoj. Parasiau siuo meilu info@weleda.lt , uzsisakiau ir man paliko Aušlavio vaistinėj - Tilto g. 6. Manau kad galima rasti ir kitose pardavimo vietose, bet gali pirma pasiskambinti ir paklaust ar turi. (www.weleda.lt) P.S. as turiu dar beveik pilna buteliuka siu lasiuku. Mums jau nebereikia, jei ka galeciau pigiau parduoti. Galioja iki 2011 m.
Amiletta
2007 11 14, 16:57
QUOTE(0jura @ 2007 09 21, 16:01) Valio Valio, išsigydėm  homeopatijos pagalba. Nieko negnaibiau, niekam neleidau. Užtrukom nemažai, bet nieko neliko. Ačiū gydytojai; jei kam reikės telefoniuko - galiu duoti. Tikrai neverta vaikelių gnaibyti ir kitaip doroti, kai yra daug humaniškesnis būdas. Kantrybės ir sėkmės visoms kitoms mamytėms  As noreciau telefoniuko, aisku jeigu i Vilniuje Mano maziuke irgi turi pora moliusku, ir jie vis plinta. Mum kazkas uznese, kai dukryte lanke, nes jie atsirado, kai jai buvo apie menesiuka  Siaip gydytoja sake, kad gydymas yra toks: kazko susvirkscia i pati spuogiuka
Rudaake77
2007 11 19, 12:28
dukrai buvo ant paduko ir delno,issigydem su skystu azotu.vienos proceduros kaina 20lt.daro tai kosmetikos kab.mes lankemes seskines pol.
Karina_
2007 12 03, 17:28
Norejau suzinoti, gal kuri nors viena mamyte yra taip pat susidurusi su sia problema - moliuskines karpos. Esame uzsienyje, buvom gryze pas daktarus, beje mums metukai penki menesiai, bet taip ir nieko gero nepasake, tik, kad reikia paciai pradurti karpeles, isspausti skysti, kuris is ju isbegs ir uztepti jodu, bet pati bijau, kad labiau neuzkresciau,ir taip labai kankinimas vaiko. Gal kuri yra susidurusi su tokiomis problemomis ir zinote kur salinami tokie dalykai?
Karina_
2007 12 06, 16:02
labai aciu, as cia nesenai prisiregistravau ir nieko nezinau kur ka daryti
QUOTE(Karina_ @ 2007 12 06, 17:02) labai aciu, as cia nesenai prisiregistravau ir nieko nezinau kur ka daryti  nepergyvenk isnyks pacios
Karina_
2007 12 11, 16:31
na as tikiuosi, kad pacios pranyks, bet kad manajam jei viena pranyksta iskart uzauga dar kelios, ir negraziai atrodo mazasis, nes po visa kuna jos issibarsciusios
Sveikos mamytes, viska perskaiciau, bet taip ir nesupratau ar kuri nors radote neskausminga moliusku salinima ar efektyvu gydyma. Mano merginai atopinis dermatitas, lyg bedos ir apmazejo, bet nespejau pasidziaugti kaip uzpuole tie bjaurybes moliuskai. Beda ta, kad jie linke uzpuliuoti, kazkaip spaudyti baisoka, o deginti kiek girdejau skauda.
QUOTE(Mamka @ 2008 01 08, 13:54) Sveikos mamytes, viska perskaiciau, bet taip ir nesupratau ar kuri nors radote neskausminga moliusku salinima ar efektyvu gydyma. Mano merginai atopinis dermatitas, lyg bedos ir apmazejo, bet nespejau pasidziaugti kaip uzpuole tie bjaurybes moliuskai. Beda ta, kad jie linke uzpuliuoti, kazkaip spaudyti baisoka, o deginti kiek girdejau skauda. Mes issigydem moliuskus gerdami Tujos lasiukus (is Weledos) P.S. mano dukrytei irgi buvo atopinis dermatitas, kuri sekmingai issigydem
QUOTE(simsi @ 2008 01 08, 12:20) Mes issigydem moliuskus gerdami Tujos lasiukus (is Weledos) P.S. mano dukrytei irgi buvo atopinis dermatitas, kuri sekmingai issigydem  O kiek laiko geret tuos lasiukus, ir ar nepablogejo odeles bukle, t.y. cia del atopinio dermatito? Ir beje ar cia reikia daktaro rekomendacijos ar galima ir patiems pradeti gerti?
QUOTE(Mamka @ 2008 01 09, 10:47) O kiek laiko geret tuos lasiukus, ir ar nepablogejo odeles bukle, t.y. cia del atopinio dermatito? Ir beje ar cia reikia daktaro rekomendacijos ar galima ir patiems pradeti gerti? Mes gerem apie pora menesiu, o odele nepablogejo. Naudojom be daktaro rekomendacijos, nes poliklinikos daktarai, pas kuriuos mes lankomes apie tuos lasiukus nieko nezinotu. Rekomendavo moliuska naikinti praduriant su adata ir isspaudziant Tie lasiukai homeopatiniai, tai maniau, kad nepakenks. P.S. kazkur tureciau turet tu lasiuku aprasyma, kuri dave kai pirkau. jei rasiu parasysiu, kas ten dar rasoma. Kiek atsimenu berods jie dar stiprina imuniteta.
O kaip tos mamytes, kurios bandet naikinti tas bjaurybes Sugiharoje ar kitoje medicinos istaigoje, ar vaikuciui neskaudejo? Idomu koks nuskausminimas taikomas?
SIKSNOSPARNYTEA
2008 02 07, 21:47
Mamytes,pacios galite isnaikinti,tik reikia kruopsciai isspaudineti ir patepti Fucidino tepaliuku,2 %,jis su antibiotiku,tai ta virusa uzmusa.
Neringiux
2008 02 27, 19:44
Mano dukrytei po 3 menesiu moliuskas dingo pats.
Buratino motina
2008 03 03, 23:24
Spaudinedami galite ispausti "varskine mase " i limfa, tai tada baisu kas bus, O antibiotikai niekada viruso neuzmusdavo.
QUOTE(Neringiux @ 2008 02 27, 20:44) Mano dukrytei po 3 menesiu moliuskas dingo pats. ir maniškiui gal net anksčiau dingo nei po 3 mėn. - čia labai priklauso nuo vaiko imuniteto: dukrai labai iolgai gydžiau, o sūnui dingo patys
sveikutes. mes irgi susidureme su sita liga.ant pilvuko pries kokius 2 men.atsirado keturi spuogeliai.i tai nekreipem demesio,apie tokia liga nieko nezinojom. viena ryta rengiantis i darzeli pastebejom dar ju ant rankytes ir kojytes,nieko nelaukdami nuskubejom pas savo vaiku dyditoja.ji pasiunte pas odos gyditoja,ten nuvykus pasake kad tai uzkreciamas moliuskas ir issiunte pas dermatologa(ligtai taip vadinosi)ten pasake kad reikes tuos spuogelius sutvarkyti,liepe paguldyti ant stalo liepe vaikuti laikyti ir pradejo traukyti tuos spuogelius ir tepineti jodu. kadangi apie tokia liga nezinojome,tai nesipriesinom gyditojam,galvojom kad taip reikia ir kitokios iseities nera.po keliu dienu vel vienas atsirado ant rankytes.tai tepam jodu ir nezinok ka toliau pasirinkti,koks gydimas efektivesnis.daug jusu pasisakymu perskaiciau. tik nezinau ar galima vesti i darzeli,ar reiktu pasakyti aukletojai?ir jei negalima tai kiek laiko?gyditoja sake kad tai darzelio liga.
mama-Ingrida
2008 03 17, 08:29
QUOTE(lidasa @ 2008 03 16, 17:59) sveikutes. mes irgi susidureme su sita liga.ant pilvuko pries kokius 2 men.atsirado keturi spuogeliai.i tai nekreipem demesio,apie tokia liga nieko nezinojom. viena ryta rengiantis i darzeli pastebejom dar ju ant rankytes ir kojytes,nieko nelaukdami nuskubejom pas savo vaiku dyditoja.ji pasiunte pas odos gyditoja,ten nuvykus pasake kad tai uzkreciamas moliuskas ir issiunte pas dermatologa(ligtai taip vadinosi)ten pasake kad reikes tuos spuogelius sutvarkyti,liepe paguldyti ant stalo liepe vaikuti laikyti ir pradejo traukyti tuos spuogelius ir tepineti jodu. kadangi apie tokia liga nezinojome,tai nesipriesinom gyditojam,galvojom kad taip reikia ir kitokios iseities nera.po keliu dienu vel vienas atsirado ant rankytes.tai tepam jodu ir nezinok ka toliau pasirinkti,koks gydimas efektivesnis.daug jusu pasisakymu perskaiciau. tik nezinau ar galima vesti i darzeli,ar reiktu pasakyti aukletojai?ir jei negalima tai kiek laiko?gyditoja sake kad tai darzelio liga. Mes turedami moliuska i darzeli tikrai ejom, kitaip puse metu buciau turejusi mazaja laikyti namuose, gal net ir daugiau  . Aukletoja buvom apie tai ispeje. Mums pasiseke tik tiek, kad tie spuogeliai dingo patys, gal but todel, kad isdziovinom pacia didziausiaja "motinine" karpute, ir po kokio menesiuko dingo visos kitos. Dziovinome su tokiu bespalviu skysciu israsytu gydytojos. Dar pastebejau, kad si liga labai susijusi su imunitetu. Mums tu karpuciu padaugedavo po antibijotiku vartojimo, kai nusilpdavo organizmas, o praejus kuriam laikui, paciam vaikui sustiprejus jos pacios dingdavo
bet taip galvoju,jei jis yra uzkreciamas,tai vedant galima uzkresti sveikus vaikucius,ir taip palaipsniui visi jais sirgtu,jug nuo kazko ir mes uzsikretem,tai gal reiktu nevesti.o tuo labiau jug kiek darzeliuose serga vaikuciu,ju imunitetas tikrai ne pats geriausias. BET GYDITOJA MUS ISLEIDO I DARZELI.bet gal pacioms mamoms reiktu susimastyti? Papildyta:kokiu tu ligu tik negali islysti,kazkoks kosmaras.ir kazkaip reikia susigyventi,gyditis. o taip gaila tu vaikuciu
yra salinami pas dermatologa.mano 2 metuku mergytei salino.bet taip pats skausmingas procesas.teveliui liepe laikyti iz rankyciu man uz kojyciu ir kiekviena moliuska su pincetu pragnybinejo ir krapste po to,jodu tele,tai vaizdas nekoks. gaila buvo i vaikuti ziureti,bet ka darysi,kad visokiu ligu buna ir gali uzsikresti
|
|