Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rentgenogramos poveikis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
Ciocė
laba diena. mane dabar labai kankina nerimas, todel noriu bent jau rasti atsakymus i man rupimus klausimus.
Teko patirti trauma, todel vakar teko mane persviesti rentgeno spinduliais.
Si menesi pirmas "naturalus" ciklas po kontraceptinio pleistro naudojimo (bendras kontraceptiku naudojimo laikas buvo apie 2 metus).
Dabar jau 31 c.d. taciau kol kas mmm nesulaukiu. Ar tai gali buti kontraceptiku poveikis? Nestumo kol kas saugojomes "gumytemis", taciau dabar pradejau baimintis, kad gal apsauga pavede, nes jokiu pojuciu, kad artetu mmm nera doh.gif
Todel labai nerimauju-jeigu as visdelto esu nescia, koks rentgeno spinduliu poveikis nestumui?
Rita Matulionytė
Jeigu tokiame mažame laike būtų neigiamas rentgeno poveikis, nėštumas toliau nesivystytų - tiesiog prasidėtų mėnesinės ( gal kiek pavėlavusios). O jeigu nėštumas vystysis toliau, vadinasi jokioneigiamo poveikio nebuvo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.