Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matuotojų sekta :) laukia dar daugiau gandrų
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
auxxe
Sveikos atvykusios į BT matavimo temą!

user posted image

BT grafikų pildymas anglų kalba
Gali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą

GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBA

Užsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas.

PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS,
REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ!
taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys

*Norint išsaugoti grafiką reikia:
1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai.
2. surink www.radikal.ru
3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai.
4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti".
tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit".
5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji.
6. nukopintą adresą įkelk čia.

*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip :
kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

user posted image

Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.
2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

user posted image

user posted image
BT - Bazinė temperatūra
NT - nėštumo testas
CD - ciklo diena
mm arba mmm - turim omeny mėnesines
DPO - kiek dienų po ovuliacijos
O - Ovuliacija
OT - ovuliacijos testas
TB - tavo brangusis arba vyras
ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai
HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.

Dar šis tas:

Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas:

GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH.
FSH (Follicle stimulating hormone)–folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės.
LH (Luteinizing hormone)– liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija.
Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją.
Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija.
Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus.
Androgenai (Androgenes) – gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją.
hCG (human chorion gonadotropin)– žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH.

user posted image

Papildoma naudinga informacija:
Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių.
2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo.
Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu.
Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.

Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:
user posted image

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo.

user posted image

Naudinga informacija!!!
SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II !
user posted image
Pastojusių BT grafikėliai

RenataJ.
Na kagi, busiu pirma prisiregistravusi naujoje temuteje ax.gif aciu Auxxe uz siltus namucius, tegul jie bus labai labai vaisingi smile.gif
*DJD*
na o as antra aciu Auxxe uz namukus mirksiukas.gif linkiu kad jie mums visoms butu vaisingi nestuke.gif
Ingutevi
Nu ką... registruojuosi ir aš bigsmile.gif ir niekur jūs manęs neišvysite user posted image
Ačiū už labai gražius namučius user posted image
QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 30, 10:39)
O va as niekaip negaliu Ingutes tyyyliai sveikint nors tu ka...vaikstau visa ryta su sypsena

žinok aš irgi šypsena nenyksta nuo veido bigsmile.gif
group.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 11:06)
o cia ziuriu kokios puikios naujienos  thumbup.gif Ingutevi tyliai tyliai sveikinu dabar tik aryskekit ir aukit

group.gif
Kristiandra
Na ir as registruojuos i BT matavimo sekta thumbup.gif ...tai ka mergos, atsiraitom rankoves ir kimbam i darbus bigsmile.gif visom linkiu tik II matyti sioje temuteje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:20)
žinok aš irgi šypsena nenyksta nuo veido  bigsmile.gif
group.gif
group.gif
*

ha ha tau tai priklauso issisiepusiai vaiksciot, kaip TB reagavo? nu nerealus dziaugsmas jusu namuose thumbup.gif
Ingutevi
QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 30, 11:24)
ha ha tau tai priklauso issisiepusiai vaiksciot, kaip TB reagavo? nu nerealus dziaugsmas jusu namuose

Žiūrint į kokią mėnesio senumo istoriją - buvom labai stipriai susipykę, tikrai labai stipriai, po LP prasidėję mm, nedarbas - na riejomės taip, kad jis pareiškė, kad jis nenorintis, kad čia tik man reikia, na žodžiu prišnekėjom abu mes ten visko. Na paskui aišku buvo susitaikymas, dar ten buityje šiokie tokie pasikeitimai, atsirado jam darbas, tai jau ciklo eigoje jis kalbėjo, kad labai nori 2.gif . O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
auxxe
aha, as irgi norejau paklausti kaip Ingutevi B reagavo i tokias zinias po tokio ilgo laiko.. o pacios ar protas jau suvokia, kad pagaliau nestuke.gif ??
bum
Sveikos, įkišau nosį gerų naujienų paskaityt bigsmile.gif
QUOTE(ich @ 2010 04 29, 14:33)
As ateinu siandien po ginekologo, kuris pasake, kad viskas gerai, sirdele plaka,  pas jus ir atnesu daug virusiuku rolleyes.gif Apcy, apcy, apcy oro_buckis.gif
*

Woba, sveikinimai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:12)
Tikiuosi, kad susitiksime  ax.gif Tavo grafikas labai gražiai atrodo  thumbup.gif
gerai užuodi hihihi.gif
neryškus, bet yra. Įmetu fotkę kaip žadėjau  bigsmile.gif Man niekada niekada net šešėlių nebuvę, NT tos pačios firmos, iš ŽA pirkti, pagaliau radau nebrokuotą biggrin.gif šis jau 11-tas iš tos siuntos, prieš tai 10 buvo lievi irnesakyk.gif
user posted image
*

clap.gif clap.gif Sveikinu wub.gif Sveikatos tau ir žirniukui wub.gif
Ingutevi
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 11:39)
aha, as irgi norejau paklausti kaip Ingutevi B reagavo i tokias zinias po tokio ilgo laiko.. o pacios ar protas jau suvokia, kad pagaliau  nestuke.gif  ??

apie B - jau papasakojau hihihi.gif
o pati kažkaip netyčia pagalvojau - jau 2 vaikų mama... Greitai mintis "jei viskas gerai", paskui jau kerėjimas "privalo būti gerai" smile.gif
Na dabar tvirtai galiu pasakuyti, kad man pasitvirtino tas mėnulio dienų skaičiavimas. Na neskaičiavau aš, pažiūrėjau tiesiog, bet mano gimimo diena 2 mėnulio mėnesio dieną, dabar O irgi labai jau arti tos 2 dienos buvo, na kaip ir turesiu rezultatą wub.gif Kiek paskaičiavau, ir pirmas sūnus panašiai atitikti wub.gif

Bum
group.gif
auxxe
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:36)
Žiūrint į kokią mėnesio senumo istoriją - buvom labai stipriai susipykę, tikrai labai stipriai, po LP prasidėję mm, nedarbas - na riejomės taip, kad jis pareiškė, kad jis nenorintis, kad čia tik man reikia, na žodžiu prišnekėjom abu mes ten visko. Na paskui aišku buvo susitaikymas, dar ten buityje šiokie tokie pasikeitimai, atsirado jam darbas,  tai jau ciklo eigoje jis kalbėjo, kad labai nori 2.gif . O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu" biggrin.gif tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti lotuliukas.gif doh.gif
Zemil
as keliu koja i naujus namucius smile.gif
*DJD*
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:36)
O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

gerai cia biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:44)
apie B - jau papasakojau hihihi.gif
o pati kažkaip netyčia pagalvojau - jau 2 vaikų mama... Greitai mintis "jei viskas gerai", paskui jau kerėjimas "privalo būti gerai" smile.gif
Na dabar tvirtai galiu pasakuyti, kad man pasitvirtino tas mėnulio dienų skaičiavimas. Na neskaičiavau aš, pažiūrėjau tiesiog, bet mano gimimo diena 2 mėnulio mėnesio dieną, dabar O irgi labai jau arti tos 2 dienos buvo, na kaip ir turesiu rezultatą  wub.gif Kiek paskaičiavau, ir pirmas sūnus panašiai atitikti  wub.gif
[color=red]

*

o kaip tu cia taip skaiciuoji bigsmile.gif paskaiciuok ir man blush2.gif ir as noriu zinoti blush2.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 09:46)
ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu" biggrin.gif tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti  lotuliukas.gif  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zemil
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 10:49)

o kaip tu cia taip skaiciuoji  bigsmile.gif  paskaiciuok ir man  blush2.gif ir as noriu zinoti  blush2.gif

*

Ingutevi, jei nesunku paaiskink ta skaiciavima, bandziau as rusiskai skaityt, bet ziu, kad daug ko neikertu sad.gif
Gelyte13
Sveikutes,
regiztruojuosi naujoj temelej smile.gif

Pirmiausia Ingutevi- tyliai sveikinu- labai dziaugiuosi del taves (sunku sveikinti tyliai, norisi rekt).

O as laukiu mmm. Nors ir visa laika jauciau kad nieko nebus, bet vistiek asaros rieda. verysad.gif Dar viena cikla bandom, jei nepavyks, tai jau tada ilgam turesiu pamirst viska...

Tik va sio ciklo grafikelis man labai keistas.. BT kristi anksciau pradejo..
Zemil
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 11:03)
Sveikutes,

Pirmiausia Ingutevi- tyliai sveikinu- labai dziaugiuosi del taves (sunku sveikinti tyliai, norisi rekt).
O as laukiu mmm. Nors ir visa laika jauciau kad nieko nebus, bet vistiek asaros rieda.  verysad.gif Dar viena cikla bandom, jei nepavyks, tai jau tada ilgam turesiu pamirst viska...
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*DJD*
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 10:03)
Sveikutes,

*

o gal cia inplantacinis pakritimas bigsmile.gif dar nenurasyk sio ciklo schmoll.gif dar palauk mirksiukas.gif
Kristiandra
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:36)
...O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Oi tie vyrai...lai taip mano irnesakyk.gif svarbu, kad tu jau nestuke.gif

Gelyte 4u.gif

Auxxe - tau irgi linkiu, kad vyras "padarytu" si cikla, kaip jis sako thumbup.gif
Gelyte13
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 12:09)
o gal cia inplantacinis pakritimas  bigsmile.gif  dar nenurasyk sio ciklo  schmoll.gif  dar palauk  mirksiukas.gif
*

Tai kad implantacijai jau veloka biski. Kiek skaiciau jei implantuojasi veliau nei 9 DPO, tai sis nestumas 75 proc pasmerktas nesekmei... Nu bent taip skaiciau.
O ir siaip jauciu mm parslenkancias. Tik si karta viskas biski anksciau prasidejo (pojuciai ir BT)
irute1984
SVEIKUTES smile.gif

atkeliauju ir as i naujus namucius wub.gif 4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 04 29, 22:19)
O kiek per visa diena isgeria? tongue.gif paprastai dar skysciu trukuma rodo viso ejakuliato kiekis (jei iki 2ml).

O siaip tikriausiai tas klampumas ir lemia jusu menka nukrypima nuo greicio, nes spermiukams sunkiau judeti. Bet cia tikrai nera priezastis naturaliam nepastojimui. Viskas pas ji gerai 4u.gif

Per para nzn juk jis nematau iek jis darbe geria ar apskritai geria. Namie tai parejes labai daug geria arbatos. Ejakuliato kiekis 2 ml norma thumbup.gif

Sakai be reikalo nepergyventi del to? Nuo sian vel pradejau matotis BT ziuresiu ar pagal BT rodys O, tada galesiu palyginti su tyrimais atliktais ir zinosiu ar tiksiai vyksta O ar tik temperatura ja simuliuoja g.gif
linkur
sveikutes mirksiukas.gif
QUOTE(virvė @ 2010 04 30, 07:51)
tai ar susitiksim sausinukuose? lotuliukas.gif  juokauju, nes pati dar nesu tikra. tik BT visai gražiai pakibo bigsmile.gif
*

QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:12)

aaaaaa clap.gif yahoo.gif jatus kokios zinios bigsmile.gif tylus sveikinimai po kol kas, linkiu kad tik rysketu II mirksiukas.gif mano sirdis nujaucia tokius yvikius, nuo pat ryto vaikstau issisiepus, kai kokia naujiena gera suzinojus blush2.gif labai labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif
auxxe
Kristiandra palinkejima perskaiciau, bet nedekosiu schmoll.gif
Gelyte nu nesakyk, 11 DPO dar tikrai galima implantacija.. o siaip gal tau visgi dar tik 9 DPO g.gif na, bet kuriuo atveju palaukiam rytojaus ir ziuresim kokie bus BT vingiai 4u.gif
Zemaiciuke
prisiduodu ir as BT sektai lotuliukas.gif
*DJD*
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 10:18)
Tai kad implantacijai jau veloka biski. Kiek skaiciau jei implantuojasi veliau nei 9 DPO, tai sis nestumas 75 proc pasmerktas nesekmei... Nu bent taip skaiciau.
O ir siaip jauciu mm parslenkancias. Tik si karta viskas biski anksciau prasidejo (pojuciai ir BT)
*

na pas mane implantaciaj ir buvo 11DPO,bet kaip ir tu sakei kad tada pasmerkti tai va man taip ir buvo,7su virs savaiciu ivyko persileidimas verysad.gif bet gal cia tik sutapimas g.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 10:28)

Gelyte nu nesakyk, 11 DPO dar tikrai galima implantacija.. o siaip gal tau visgi dar tik 9 DPO g.gif na, bet kuriuo atveju palaukiam rytojaus ir ziuresim kokie bus BT vingiai  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Gelyte13
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 12:33)
na pas mane implantaciaj ir buvo 11DPO,bet kaip ir tu sakei kad tada pasmerkti tai va man taip ir buvo,7su virs savaiciu ivyko persileidimas verysad.gif  bet gal cia tik sutapimas  g.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

Ai zinokit- stebuklais netikiu. Yra taip kaip turi buti ir nieko tu cia nepapusi. Gero savaitgalio jums mergytes- isvarom i pajuri, mociuciu lankyt, reikia anuke parodyt.
auxxe
Gelyte13 smagaus savaitgalio pajuryje 4u.gif 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 11:46)
ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu"  tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti

Va va, tokie jau jie irnesakyk.gif
nors iš kitos pusės - lai šneka, svarbu pats įvykis bigsmile.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 11:49)
o kaip tu cia taip skaiciuoji  paskaiciuok ir man ir as noriu

Buvau įmetus rusiško kažkokio nuorodą, jei ką galiu pakartoti iš namų, nes namuose turiu išsaugojus.
Visas reikalas tame - mergaitė gimsta konkrečią mėnulio mėnesio dieną. Tame puslapyje yra lentelė, susirandama savo gimimo data ir pasižiūrima, kurią dieną gimusi. (aš gimusi 2 mėnulio mėnesio dieną). Yra tokia teorija, kad didžiausia pastojimo tikimybė, kai moters O vyksta būtent tą mėnulio mėnesio dieną. Toje pat puslapio lentelėje pasirenkami 2010 metai, norimas mėnuo ir parodo, kaip tą mėnesį mėnulio dienos eina.
Garbane - matau, jog pildai Babyplan, ten irgi kaip supratau pagal tą metodiką, uždeda cikle mėnuliuko ženklą. Tai ta diena, kai mėnuliukas yra - kaip ir sėkminga diena ovuliacijai.
Pabandykite pažaisti, jei kas neišeis - klauskit, bet tai kaip jau minėjau - žaidimas, sutaps - arba ne 4u.gif

QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 12:03)

group.gif
O tavo kažkodėl II fazė visai sutrumpėjo g.gif gal dar nenurašyk šio ciklo g.gif

QUOTE(linkur @ 2010 04 30, 12:26)
aaaaaa clap.gif  yahoo.gif jatus kokios zinios bigsmile.gif tylus sveikinimai po kol kas, linkiu kad tik rysketu II

group.gif

Štai per senas žinutes radau tą mėnulio dienų puslapį
http://lunainform.narod.ru/index.htm
auxxe
as irgi BP esu uzsipirldziusi, tai man nei viename cikle dar nebuvo menuliukas nupiestas.. schmoll.gif
Ingutevi
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:14)
as irgi BP esu uzsipirldziusi, tai man nei viename cikle dar nebuvo menuliukas nupiestas..

nustatymuose (Настройки) uždėk varnelę ant "Показывать лунный календарь?"
Išsaugojus parodys, jei tik tavo gimimo diena įvesta.
*DJD*
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:54)
.

Štai per senas žinutes radau tą mėnulio dienų puslapį
http://lunainform.narod.ru/index.htm
*

niu ka pagal ta lentele tai man rodo skaiciuka 10
o BP as irgi pildau tai pas mane si cikla parodyti du menuliukai g.gif vienas pradzioj kitas gale tai kaip suprasti va imetu savo BT Mano BPBT
Ingutevi
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 14:43)
niu ka pagal ta lentele tai man rodo skaiciuka 10
o BP as irgi pildau tai pas mane si cikla parodyti du menuliukai g.gif  vienas pradzioj kitas gale tai kaip suprasti va imetu savo BT http://www.babyplan.ru/profile/60458
*

Vadinasi esi gimusi 10 mėnusio mėnesio dieną, todėl kaip ir sėkminga O diena turėtų būti 10 mėnulio mėnesio dieną.
Mėnulio mėnesis trunka 28 dienas, todėl, tau spėja thumbup.gif 2 kartus į ciklą parodyti, nes tavo ciklą prognozuoja 33 dienų ilgumo
*DJD*
nu ivedziau per ta pacia lentele 2010 metus ir suradau skaiciuka 10 tai man rodo kad skaiciukas 10 bus geguzes 23 diena g.gif
Zemil
Aciu Ingutevi smile.gif dabar jau aisku, sutampa su mano vaisingom dienom thumbup.gif
*DJD*
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 12:45)
Vadinasi esi gimusi 10 mėnusio mėnesio dieną, todėl kaip ir sėkminga O diena turėtų būti 10 mėnulio mėnesio dieną.
Mėnulio mėnesis trunka 28 dienas, todėl, tau spėja  thumbup.gif 2 kartus į ciklą parodyti, nes tavo ciklą prognozuoja 33 dienų ilgumo
*

tai as taip suprantu kad sutampa ar kaip doh.gif
ir jei rodo menuliuka ta cikla tai reiskias gali pasisekti ar turi butent menuliukas buti ant mano O.NU AS TAI VISTA DABR KOL VISKA NORMALIAI SUPRASIU TAI iNGUTEVI UZVERSIU KLAUSIMAIS doh.gif blush2.gif biggrin.gif
auxxe
Jolantida menuliukas turi buti apie O arba per O.
ingutevi o kur mant a gimimo data suvesti? nes uzdetas tas kalendorius, bet man nerodo nieko..
Papildyta:
radau kur ivesti gim data 4u.gif
Zemil
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:34)
ingutevi o kur mant a gimimo data suvesti? nes uzdetas tas kalendorius, bet man nerodo nieko..
Papildyta:
radau kur ivesti gim data  4u.gif
*

eik i pasport. as ir dabar kol radau smile.gif
auxxe
nu mergos, jei tai tiesa, tai si men menuliukas turi buti per pacia O thumbup.gif o va anuose cikluose visur O buvo jau toli po menulio..
irute1984
Man ir ta menuliuka rodo salia galimu O dienu thumbup.gif
auxxe
garbane gal jau nauju termometru matuota BT?
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 13:34)
Papildyta:
radau kur ivesti gim data  4u.gif
*

na man tai tada nepasitvirtina nes kovo menesio menuliukas buvo tada kai man buvo 9DPO bet as ta menesi pastojau g.gif
auxxe
patikrinau drauge, tai ji irgi pastojo savaite pries menuliuka smile.gif
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 13:57)
patikrinau drauge, tai ji irgi pastojo savaite pries menuliuka smile.gif
*

tai jei taip tai tada man si cikla ir yra galimybe pastoti nes menulis yra savaite pries mano vaisingas dienas g.gif
auxxe
ne ne, pas ja yra menulis savaite po jos O netgi
Kristiandra
Pala pala mane biskiuka apsvieskit, si cikla pas mane rodo irgi panasiai savaite iki O - tai cia nieko gero, ane? g.gif
paziurejau ir kita menesi panasiai ispuola...nu nzn g.gif
auxxe
nesureiksminkit jus to menulio.. sutapimai ir tiek.. svarbiausia taiklus spermiukai ir tiek wink.gif sakau pas mano drauge gavosi, kad 8 dienos po jos O tas menulis tik, tai cia ale turetu buti negerai, o va ji seniai nestuke.gif aisku pajuokauti galima su tais menuliais, kad va ale anuos ciklus mano O buvo po menulio, tai va nesekmingi, bet realiai tai tikrai ne menulio kalte smile.gif
daivutyte
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 30, 04:32)
prisiduodu ir as BT sektai  lotuliukas.gif
*

stai ir as su savo vinguriavimais, sveikinimai gerai si cikla pasidarbavusiom, o visom kitom imkit pavyzdi is ju kad reikia gerai susipykt su vyru tada seksas karstesnis ir rezultatas geresnis!!! biggrin.gif
Zemil
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:44)
garbane gal jau nauju termometru matuota BT?
*

su senu, negavau dar naujo mirksiukas.gif
Kristiandra
QUOTE(daivutyte @ 2010 04 30, 16:50)
stai ir as su savo vinguriavimais, sveikinimai gerai si cikla pasidarbavusiom, o visom kitom imkit pavyzdi is ju kad reikia gerai susipykt su vyru tada seksas karstesnis ir rezultatas geresnis!!! biggrin.gif
*

Nu gal jau kilsi ant dienu thumbup.gif
va va gal pabandyt tongue.gif gal ir suveiktu...
Bitute1977
Sveikos,na mano tie menuliai visada pabaigoje ciklo,tai man be sansu pastoti tada lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif doh.gif
auxxe
garbane26 nu dabar as aki pagalvoju, tai mamai atvirukas ejo savaite g.gif
*DJD*
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:12)
ne ne, pas ja yra menulis savaite po jos O netgi
*

pas mane du menuliai vienas pries O kitas po O smile.gif Na as pasitikrinau save pacia kai kova buvau pastojus tai menuliukas buvo tada kai man buvo 9DPO rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.