Sveikos atvykusios į BT matavimo temą! BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tai paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų į elektroninį paštą GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINI ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! taip pat nekopijuokite adreso laukelio, nes irgi nerodys*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlys lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". paspausk ant tos eilutės. tavo grafikas atsidurs tavo kompe "mano paveikslėliai. 2. surink www.radikal.ru 3. ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". eini ant jo. ir viršuj atsidaryk langelį "my pictures" arba mano paveikslėliai. 4. tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko. ir ant žodžio "atidaryti". tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. atsivers tavo grafikas. apačioj randi aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuoji. 6. nukopintą adresą įkelk čia.
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
RenataJ.
2010 04 30, 10:14
Na kagi, busiu pirma prisiregistravusi naujoje temuteje  aciu Auxxe uz siltus namucius, tegul jie bus labai labai vaisingi
na o as antra aciu Auxxe uz namukus  linkiu kad jie mums visoms butu vaisingi
Ingutevi
2010 04 30, 10:20
Nu ką... registruojuosi ir aš  ir niekur jūs manęs neišvysite  Ačiū už labai gražius namučius  QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 30, 10:39) O va as niekaip negaliu Ingutes tyyyliai sveikint nors tu ka...vaikstau visa ryta su sypsena žinok aš irgi šypsena nenyksta nuo veido  QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 11:06) o cia ziuriu kokios puikios naujienos Ingutevi tyliai tyliai sveikinu dabar tik aryskekit ir aukit
Kristiandra
2010 04 30, 10:24
Na ir as registruojuos i BT matavimo sekta  ...tai ka mergos, atsiraitom rankoves ir kimbam i darbus  visom linkiu tik II matyti sioje temuteje Papildyta:QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:20) ha ha tau tai priklauso issisiepusiai vaiksciot, kaip TB reagavo? nu nerealus dziaugsmas jusu namuose
Ingutevi
2010 04 30, 10:36
QUOTE(Kristiandra @ 2010 04 30, 11:24) ha ha tau tai priklauso issisiepusiai vaiksciot, kaip TB reagavo? nu nerealus dziaugsmas jusu namuose Žiūrint į kokią mėnesio senumo istoriją - buvom labai stipriai susipykę, tikrai labai stipriai, po LP prasidėję mm, nedarbas - na riejomės taip, kad jis pareiškė, kad jis nenorintis, kad čia tik man reikia, na žodžiu prišnekėjom abu mes ten visko. Na paskui aišku buvo susitaikymas, dar ten buityje šiokie tokie pasikeitimai, atsirado jam darbas, tai jau ciklo eigoje jis kalbėjo, kad labai nori  . O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip
aha, as irgi norejau paklausti kaip Ingutevi B reagavo i tokias zinias po tokio ilgo laiko.. o pacios ar protas jau suvokia, kad pagaliau  ??
Sveikos, įkišau nosį gerų naujienų paskaityt QUOTE(ich @ 2010 04 29, 14:33) As ateinu siandien po ginekologo, kuris pasake, kad viskas gerai, sirdele plaka, pas jus ir atnesu daug virusiuku  Apcy, apcy, apcy Woba, sveikinimai QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:12) Tikiuosi, kad susitiksime  Tavo grafikas labai gražiai atrodo gerai užuodi  neryškus, bet yra. Įmetu fotkę kaip žadėjau  Man niekada niekada net šešėlių nebuvę, NT tos pačios firmos, iš ŽA pirkti, pagaliau radau nebrokuotą  šis jau 11-tas iš tos siuntos, prieš tai 10 buvo lievi    Sveikinu  Sveikatos tau ir žirniukui
Ingutevi
2010 04 30, 10:44
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 11:39) aha, as irgi norejau paklausti kaip Ingutevi B reagavo i tokias zinias po tokio ilgo laiko.. o pacios ar protas jau suvokia, kad pagaliau  ?? apie B - jau papasakojau  o pati kažkaip netyčia pagalvojau - jau 2 vaikų mama... Greitai mintis "jei viskas gerai", paskui jau kerėjimas "privalo būti gerai"  Na dabar tvirtai galiu pasakuyti, kad man pasitvirtino tas mėnulio dienų skaičiavimas. Na neskaičiavau aš, pažiūrėjau tiesiog, bet mano gimimo diena 2 mėnulio mėnesio dieną, dabar O irgi labai jau arti tos 2 dienos buvo, na kaip ir turesiu rezultatą  Kiek paskaičiavau, ir pirmas sūnus panašiai atitikti  Bum
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:36) Žiūrint į kokią mėnesio senumo istoriją - buvom labai stipriai susipykę, tikrai labai stipriai, po LP prasidėję mm, nedarbas - na riejomės taip, kad jis pareiškė, kad jis nenorintis, kad čia tik man reikia, na žodžiu prišnekėjom abu mes ten visko. Na paskui aišku buvo susitaikymas, dar ten buityje šiokie tokie pasikeitimai, atsirado jam darbas, tai jau ciklo eigoje jis kalbėjo, kad labai nori  . O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu"  tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti
as keliu koja i naujus namucius
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:36) O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  gerai cia QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 09:44) apie B - jau papasakojau  o pati kažkaip netyčia pagalvojau - jau 2 vaikų mama... Greitai mintis "jei viskas gerai", paskui jau kerėjimas "privalo būti gerai"  Na dabar tvirtai galiu pasakuyti, kad man pasitvirtino tas mėnulio dienų skaičiavimas. Na neskaičiavau aš, pažiūrėjau tiesiog, bet mano gimimo diena 2 mėnulio mėnesio dieną, dabar O irgi labai jau arti tos 2 dienos buvo, na kaip ir turesiu rezultatą  Kiek paskaičiavau, ir pirmas sūnus panašiai atitikti  [color=red] o kaip tu cia taip skaiciuoji  paskaiciuok ir man  ir as noriu zinoti QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 09:46) ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu"  tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti 
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 10:49) o kaip tu cia taip skaiciuoji  paskaiciuok ir man  ir as noriu zinoti Ingutevi, jei nesunku paaiskink ta skaiciavima, bandziau as rusiskai skaityt, bet ziu, kad daug ko neikertu
Gelyte13
2010 04 30, 11:03
Sveikutes, regiztruojuosi naujoj temelej  Pirmiausia Ingutevi- tyliai sveikinu- labai dziaugiuosi del taves (sunku sveikinti tyliai, norisi rekt). O as laukiu mmm. Nors ir visa laika jauciau kad nieko nebus, bet vistiek asaros rieda.  Dar viena cikla bandom, jei nepavyks, tai jau tada ilgam turesiu pamirst viska... Tik va sio ciklo grafikelis man labai keistas.. BT kristi anksciau pradejo..
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 11:03) Sveikutes, regiztruojuosi naujoj temelej  Pirmiausia Ingutevi- tyliai sveikinu- labai dziaugiuosi del taves (sunku sveikinti tyliai, norisi rekt). O as laukiu mmm. Nors ir visa laika jauciau kad nieko nebus, bet vistiek asaros rieda.  Dar viena cikla bandom, jei nepavyks, tai jau tada ilgam turesiu pamirst viska...
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 10:03) Sveikutes, regiztruojuosi naujoj temelej  Tik va sio ciklo grafikelis man labai keistas.. BT kristi anksciau pradejo.. o gal cia inplantacinis pakritimas  dar nenurasyk sio ciklo  dar palauk
Kristiandra
2010 04 30, 11:17
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:36) ...O šį rytą užrietęs nosį pareiškė - "kada norėjau, tada ir padariau" va taip  Oi tie vyrai...lai taip mano  svarbu, kad tu jau Gelyte Auxxe - tau irgi linkiu, kad vyras "padarytu" si cikla, kaip jis sako
Gelyte13
2010 04 30, 11:18
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 12:09) o gal cia inplantacinis pakritimas  dar nenurasyk sio ciklo  dar palauk  Tai kad implantacijai jau veloka biski. Kiek skaiciau jei implantuojasi veliau nei 9 DPO, tai sis nestumas 75 proc pasmerktas nesekmei... Nu bent taip skaiciau. O ir siaip jauciu mm parslenkancias. Tik si karta viskas biski anksciau prasidejo (pojuciai ir BT)
irute1984
2010 04 30, 11:23
SVEIKUTES  atkeliauju ir as i naujus namucius QUOTE(Selva @ 2010 04 29, 22:19) O kiek per visa diena isgeria?  paprastai dar skysciu trukuma rodo viso ejakuliato kiekis (jei iki 2ml). O siaip tikriausiai tas klampumas ir lemia jusu menka nukrypima nuo greicio, nes spermiukams sunkiau judeti. Bet cia tikrai nera priezastis naturaliam nepastojimui. Viskas pas ji gerai Per para nzn juk jis nematau iek jis darbe geria ar apskritai geria. Namie tai parejes labai daug geria arbatos. Ejakuliato kiekis 2 ml norma Sakai be reikalo nepergyventi del to? Nuo sian vel pradejau matotis BT ziuresiu ar pagal BT rodys O, tada galesiu palyginti su tyrimais atliktais ir zinosiu ar tiksiai vyksta O ar tik temperatura ja simuliuoja
sveikutes QUOTE(virvė @ 2010 04 30, 07:51) tai ar susitiksim sausinukuose?  juokauju, nes pati dar nesu tikra. tik BT visai gražiai pakibo  QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 08:12) aaaaaa  jatus kokios zinios  tylus sveikinimai po kol kas, linkiu kad tik rysketu II  mano sirdis nujaucia tokius yvikius, nuo pat ryto vaikstau issisiepus, kai kokia naujiena gera suzinojus  labai labai dziaugiuosi uz jus
Kristiandra palinkejima perskaiciau, bet nedekosiu Gelyte nu nesakyk, 11 DPO dar tikrai galima implantacija.. o siaip gal tau visgi dar tik 9 DPO  na, bet kuriuo atveju palaukiam rytojaus ir ziuresim kokie bus BT vingiai
Zemaiciuke
2010 04 30, 11:32
prisiduodu ir as BT sektai
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 10:18) Tai kad implantacijai jau veloka biski. Kiek skaiciau jei implantuojasi veliau nei 9 DPO, tai sis nestumas 75 proc pasmerktas nesekmei... Nu bent taip skaiciau. O ir siaip jauciu mm parslenkancias. Tik si karta viskas biski anksciau prasidejo (pojuciai ir BT) na pas mane implantaciaj ir buvo 11DPO,bet kaip ir tu sakei kad tada pasmerkti tai va man taip ir buvo,7su virs savaiciu ivyko persileidimas  bet gal cia tik sutapimas QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 10:28) Gelyte nu nesakyk, 11 DPO dar tikrai galima implantacija.. o siaip gal tau visgi dar tik 9 DPO  na, bet kuriuo atveju palaukiam rytojaus ir ziuresim kokie bus BT vingiai 
Gelyte13
2010 04 30, 11:41
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 12:33) Ai zinokit- stebuklais netikiu. Yra taip kaip turi buti ir nieko tu cia nepapusi. Gero savaitgalio jums mergytes- isvarom i pajuri, mociuciu lankyt, reikia anuke parodyt.
Gelyte13 smagaus savaitgalio pajuryje
Ingutevi
2010 04 30, 12:54
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 11:46) ot tie vyrai savimylos.. MB irgi vakar sako - nu si menesi tai jau tikrai "padarysiu" tipo lyg anuos menesius tik siaip buvo, bet ir neturejau pastoti Va va, tokie jau jie  nors iš kitos pusės - lai šneka, svarbu pats įvykis QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 11:49) o kaip tu cia taip skaiciuoji paskaiciuok ir man ir as noriu Buvau įmetus rusiško kažkokio nuorodą, jei ką galiu pakartoti iš namų, nes namuose turiu išsaugojus. Visas reikalas tame - mergaitė gimsta konkrečią mėnulio mėnesio dieną. Tame puslapyje yra lentelė, susirandama savo gimimo data ir pasižiūrima, kurią dieną gimusi. (aš gimusi 2 mėnulio mėnesio dieną). Yra tokia teorija, kad didžiausia pastojimo tikimybė, kai moters O vyksta būtent tą mėnulio mėnesio dieną. Toje pat puslapio lentelėje pasirenkami 2010 metai, norimas mėnuo ir parodo, kaip tą mėnesį mėnulio dienos eina. Garbane - matau, jog pildai Babyplan, ten irgi kaip supratau pagal tą metodiką, uždeda cikle mėnuliuko ženklą. Tai ta diena, kai mėnuliukas yra - kaip ir sėkminga diena ovuliacijai. Pabandykite pažaisti, jei kas neišeis - klauskit, bet tai kaip jau minėjau - žaidimas, sutaps - arba ne QUOTE(Gelyte13 @ 2010 04 30, 12:03) Pirmiausia Ingutevi- tyliai sveikinu- labai dziaugiuosi del taves (sunku sveikinti tyliai, norisi rekt).
Tik va sio ciklo grafikelis man labai keistas.. BT kristi anksciau pradejo..  O tavo kažkodėl II fazė visai sutrumpėjo  gal dar nenurašyk šio ciklo QUOTE(linkur @ 2010 04 30, 12:26) aaaaaa  jatus kokios zinios  tylus sveikinimai po kol kas, linkiu kad tik rysketu II  Štai per senas žinutes radau tą mėnulio dienų puslapį http://lunainform.narod.ru/index.htm
as irgi BP esu uzsipirldziusi, tai man nei viename cikle dar nebuvo menuliukas nupiestas..
Ingutevi
2010 04 30, 13:38
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:14) as irgi BP esu uzsipirldziusi, tai man nei viename cikle dar nebuvo menuliukas nupiestas.. nustatymuose (Настройки) uždėk varnelę ant "Показывать лунный календарь?" Išsaugojus parodys, jei tik tavo gimimo diena įvesta.
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 11:54) . Štai per senas žinutes radau tą mėnulio dienų puslapį http://lunainform.narod.ru/index.htmniu ka pagal ta lentele tai man rodo skaiciuka 10 o BP as irgi pildau tai pas mane si cikla parodyti du menuliukai  vienas pradzioj kitas gale tai kaip suprasti va imetu savo BT Mano BPBT
Ingutevi
2010 04 30, 13:45
QUOTE(jolantida @ 2010 04 30, 14:43) niu ka pagal ta lentele tai man rodo skaiciuka 10 o BP as irgi pildau tai pas mane si cikla parodyti du menuliukai  vienas pradzioj kitas gale tai kaip suprasti va imetu savo BT http://www.babyplan.ru/profile/60458Vadinasi esi gimusi 10 mėnusio mėnesio dieną, todėl kaip ir sėkminga O diena turėtų būti 10 mėnulio mėnesio dieną. Mėnulio mėnesis trunka 28 dienas, todėl, tau spėja  2 kartus į ciklą parodyti, nes tavo ciklą prognozuoja 33 dienų ilgumo
nu ivedziau per ta pacia lentele 2010 metus ir suradau skaiciuka 10 tai man rodo kad skaiciukas 10 bus geguzes 23 diena
Aciu Ingutevi  dabar jau aisku, sutampa su mano vaisingom dienom
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 12:45) Vadinasi esi gimusi 10 mėnusio mėnesio dieną, todėl kaip ir sėkminga O diena turėtų būti 10 mėnulio mėnesio dieną. Mėnulio mėnesis trunka 28 dienas, todėl, tau spėja  2 kartus į ciklą parodyti, nes tavo ciklą prognozuoja 33 dienų ilgumo tai as taip suprantu kad sutampa ar kaip ir jei rodo menuliuka ta cikla tai reiskias gali pasisekti ar turi butent menuliukas buti ant mano O.NU AS TAI VISTA DABR KOL VISKA NORMALIAI SUPRASIU TAI iNGUTEVI UZVERSIU KLAUSIMAIS
Jolantida menuliukas turi buti apie O arba per O. ingutevi o kur mant a gimimo data suvesti? nes uzdetas tas kalendorius, bet man nerodo nieko.. Papildyta:radau kur ivesti gim data
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:34) Jolantida menuliukas turi buti apie O arba per O. ingutevi o kur mant a gimimo data suvesti? nes uzdetas tas kalendorius, bet man nerodo nieko.. Papildyta:radau kur ivesti gim data  eik i pasport. as ir dabar kol radau
nu mergos, jei tai tiesa, tai si men menuliukas turi buti per pacia O  o va anuose cikluose visur O buvo jau toli po menulio..
irute1984
2010 04 30, 14:41
Man ir ta menuliuka rodo salia galimu O dienu
garbane gal jau nauju termometru matuota BT?
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 13:34) Jolantida menuliukas turi buti apie O arba per O. ingutevi o kur mant a gimimo data suvesti? nes uzdetas tas kalendorius, bet man nerodo nieko.. Papildyta:radau kur ivesti gim data  na man tai tada nepasitvirtina nes kovo menesio menuliukas buvo tada kai man buvo 9DPO bet as ta menesi pastojau
patikrinau drauge, tai ji irgi pastojo savaite pries menuliuka
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 13:57) patikrinau drauge, tai ji irgi pastojo savaite pries menuliuka  tai jei taip tai tada man si cikla ir yra galimybe pastoti nes menulis yra savaite pries mano vaisingas dienas
ne ne, pas ja yra menulis savaite po jos O netgi
Kristiandra
2010 04 30, 15:41
Pala pala mane biskiuka apsvieskit, si cikla pas mane rodo irgi panasiai savaite iki O - tai cia nieko gero, ane? paziurejau ir kita menesi panasiai ispuola...nu nzn
nesureiksminkit jus to menulio.. sutapimai ir tiek.. svarbiausia taiklus spermiukai ir tiek  sakau pas mano drauge gavosi, kad 8 dienos po jos O tas menulis tik, tai cia ale turetu buti negerai, o va ji seniai  aisku pajuokauti galima su tais menuliais, kad va ale anuos ciklus mano O buvo po menulio, tai va nesekmingi, bet realiai tai tikrai ne menulio kalte
daivutyte
2010 04 30, 15:50
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 04 30, 04:32) prisiduodu ir as BT sektai  stai ir as su savo vinguriavimais, sveikinimai gerai si cikla pasidarbavusiom, o visom kitom imkit pavyzdi is ju kad reikia gerai susipykt su vyru tada seksas karstesnis ir rezultatas geresnis!!!
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:44) garbane gal jau nauju termometru matuota BT? su senu, negavau dar naujo
Kristiandra
2010 04 30, 16:09
QUOTE(daivutyte @ 2010 04 30, 16:50) stai ir as su savo vinguriavimais, sveikinimai gerai si cikla pasidarbavusiom, o visom kitom imkit pavyzdi is ju kad reikia gerai susipykt su vyru tada seksas karstesnis ir rezultatas geresnis!!!  Nu gal jau kilsi ant dienu va va gal pabandyt  gal ir suveiktu...
Bitute1977
2010 04 30, 16:28
garbane26 nu dabar as aki pagalvoju, tai mamai atvirukas ejo savaite
QUOTE(auxxe @ 2010 04 30, 14:12) ne ne, pas ja yra menulis savaite po jos O netgi pas mane du menuliai vienas pries O kitas po O  Na as pasitikrinau save pacia kai kova buvau pastojus tai menuliukas buvo tada kai man buvo 9DPO
|
|