Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Angeliuko - babaušiuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Geisvilė
Mūsų mažylei vakar suėjo lygiai 7 mėnesiai.
Pats nėšumas nebuvo iš sunkiųjų, neturėjau jokių tinimų, o ir pykinimai nebuvo labai baisūs. Tik 7 savaičių teko pagulėti ligoninėj dėl puslės uždegimo.
Ir štai gegužės 12, apsilankau moterų konsultacijoj, gydytoja apžiūri ir linksmai pasako, jog atsidarymas 3 cm ir jei neišvažiuosiu šiąnakt, tai ryt tikrai turėčiau pagimdyt. Prie viso to dar priduria, kad kažką ten pakrapštys, kad visas veiksmas greičiau vyktų.
Grįžtant dar aplakstau parduotuves, nusiperku barškutį, šliauštinukus 4u.gif Vakare vyrui kalbant su pusbroliu, jis pajukaudamas pasako, kad negimdyčiau 13 dieną ir dar penktadienį, nes gims tikras babaušiukas doh.gif
Gegužės 13, 00.30 min, pajuntu skausmelį, valandos bėgyje pasiskaičiuoju, kad kartojasi kas 5 min. Vyrą atitraukiu nuo kompiuterio, išsimaudau, už krepšio ir pirmyn į ligoninę. 02.30 Ten atlieka visas procedūras, pasitikslina ar tikrai sąrėmiai kas 5 min. Ir štai mes laukiam ax.gif , tarp sąrėmių dar sugebu šiek tiek nusnūsti, bet laikui bėgant jie tampa retesni. 7.00 ryto nuleidžia vandenis, bet taip niekas ir nepajuda iš vietos, 9.00 pastatoma lašalinė. Mane pykina, ant kojų nepastoviu, epidurui jau vėlu, vyras masažuoja nugarą ir visakeriopai palaiko, pagaliau leidžia lipti ant stalo, liepia stumti, iš karto nelabai pavyksta, bet pagaliau 12.45 angelėlis gimsta. 2.gif padedamas man ant pilvo, aš verkiu,niekaip negaliu nustot, ir pagaliau, kol mane tvarko, šiaip ne taip išlemenu tyliai vyrui, o kas mums gimė. Aš net per savo ašaras negirdėjau, kas mums gimė. Vyras pasimetęs atsako, jog nežino. Tada akušerė juokdamasi pakelia galvą man iš tarpkojo blush2.gif ir pasako, jog turime dukrytę wub.gif .
Pradedam juoktis, kalbinti mažylę. Ir štai ji tikras babaušiukas, gimusi 13 dieną, penktadienį ir prie viso to asmens kodo trys paskutiniai skaičiai 666 4u.gif

Štai kokia mūsų istorija mirksiukas.gif
Eimutė
Graži istorija smile.gif thumbup.gif . Aš, kaip ir Tavo babaušiukas wub.gif , taip pat gimusi gegužės 13 d. Tik nežinau ar penktadienį g.gif Aukit sveikos, didelės ir būkit laimingos 4u.gif
Veitė
Labai faina! Saunuoles jus abi smile.gif
Birbiziukas
aš irgi turėjau gimdyti 13 d. ax.gif bet gavosi taip kad sulaukiau 14 d.
SĖKMĖS JUM user posted image
Ritužė
Superinės nuotraukytės thumbup.gif Labai graži mergytė thumbup.gif
Sėkmės Jums 4u.gif
Vilsen
4u.gif rgazu..Linkim,kad sie magiski skaiciai tik sekme atnestu.
Gutia
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
(Emili)
4u.gif sveikatos ir stiprybes jusu seimai ir mazylei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
evilish
biggrin.gif
agotele1111
wub.gif
aureku
Sveikinimai, aukit stiprios ir sveikos biggrin.gif
vi78
nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
brigitiki
grazi istorija wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.