Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Košių galiojimo laikas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Cinderella
Tai va,ziuriu kad mums niekaip neiseina suvalgyti viska per 3 sav!Idomu kodel negalima ju vartoti ilgiau?Kas gali atsitikti?Kose juk sausa?Gal cia tik komercinis bajeris? g.gif
Cinderella
Gal nelabai supratot apie ka as? g.gif
Tai va,juk perkat Milupos,Bebe,Hippo... kruopu koses?!Tai jas kai atidarai ir turi suvalgyti per 3 sav,tai ir klausimelis,kas joms gali atsitikti?kodel ju negalima laikyti ilgiau? g.gif
unita
As irgi ta pati pagalvojau, kodel tik trys savaites, bet as atidarius penkias skirtingas koses ir jas sunaudoti per toki laika nerealu, todel naudosiu ilgiau, juk cia sausas maistas.
Gulia
drinks_cheers.gif Mes valgydavom po 2 koses ir kartais tu dvieju nenoredavo veliau valgyti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Tai tetis dabaigdavo essen.gif drinks_cheers.gif
Kristyn
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 19, 10:41)
Gal nelabai supratot apie ka as? g.gif
Tai va,juk perkat Milupos,Bebe,Hippo... kruopu koses?!Tai jas kai atidarai ir turi suvalgyti per 3 sav,tai ir klausimelis,kas joms gali atsitikti?kodel ju negalima laikyti ilgiau? g.gif
*

Na mes naudojam ilgiau nei tris savites...Neimanoma sitiek suvalgyti iskart, nes atidarai bent 4-5 rusis... ax.gif
Estrella...
Niekada neduodavau vaikui košės,kuri atidaryta daugiau nei tris savaites .Nežinau,gal ir nieko blogo nebūtų nutikę,bet atsarga gėdos nedaro ax.gif
Jurgux
O as duodu kose atidaryta ilgiau nei 3 savaites, nes ji sausa ir kas gi jai gali atsitikt g.gif
WildFire
QUOTE(estrella @ 2005 12 29, 13:36)
Niekada neduodavau vaikui košės,kuri atidaryta daugiau nei tris savaites .Nežinau,gal ir nieko blogo nebūtų nutikę,bet atsarga gėdos nedaro  ax.gif
*

drinks_cheers.gif ir aš taip elgiuosi. Maža kas...
Anistėja
as stengiuosi tilpti bent jau i 4-5sav. intervala, todel atidarau tik 2-3 koses.
Agneza
Aš viršiju nustatytą normą biggrin.gif
Nemanau, kad kas nors atsitiks košytei jeigu ilgiau palaikysi.
Rasakila
aš taip pat ilgiau maitinu ta pačia koše, nei 3 mėnesiai. kas gali atsitikti - tai manau tie sausi milteliai gali sugerti drėgmę iš aplinkos.
Todėl reikia gerai uždaryti maišelį. Ir viskas smile.gif
vytule
Aš stengiuosi neperžengti 4-5 savaičių ribą, nes per 3 savaites nerealu suvartoti schmoll.gif , nes valgom essen.gif , tai ne vieną rūšį doh.gif , o kad milteliams kas atsitiktų, tai nemanau, svarbiausia laikyti kaip jas rekomenduoja gamintojai t.y. sausoje vietoje, sandariai uždarius.
veriru
truputi kartais virsijam, bet tik kokia savaitele, nemanau kad sugestu taip greit schmoll.gif
Kristinukas
Hm... Gerai, kai vaikas valgo "gatavas" koses. Maniskis tai nevalgo schmoll.gif , turiu pati virti. Aisku, kad pakelio nesunaudojam per 3 savaites tongue.gif Bet as pagalvoju, kai augom mes, tai musu mamos nelabai turedavo pasirinkima kosiu pasiuloje, todel turbut irgi naudodavo ilgiau. Ir nieko, uzaugom. biggrin.gif
*ele*
Valgome Semper koses,nors jau noriu rasti ekologisku grudu,jos galioja 1men.Ilgiau nevartoju,nors ir atidarome ne viena pakeli,na jei parasyta,kad tiek ir tiek vartoti,tai geriau ir laikytis nurodymu,milteliai irgi genda.
Austre 123
Mes tai sunaudojam labai greitai ir ilgiau nelaikau nes bijau
Domuks
Mes šiaip spėjam suvalgyt per 3 sav. košes,nors atidarau apie5-6 pakelius.Mano zuikiui iki šiol jos yra skaniausios,valgom ryte ir vakare essen.gif Bet kartais jei nespėjam,tai vistiek duodu.Kaip ir nieko neatsitiko,juk neduodi 2 ar 6 mėn. senumo.Ant to pačio pieno būna parašyta,kad ryt negalios,o jis dar būna geras kad ir dvi paras.O košės juk ne pienas,plius dar ir sausos.Manau,kad savaitėlę kitą galima ir vėluoti.Tik aš bijojau iki metų duot senesnės nei trijų savaičių.
Hermion@
Tų košių, kurių sudėtyje yra pieno miltelių, aš stengiuosi ilgai nelaikyti, ir pakelius dedu į šaldytuvą. Bet va turim Milupos ryžių košę be pieno, kurios sudėtis 100% ryžiai. Dukrytė ją nelabai mėgsta, tai po truputį valgo jau 2 mėnesius, niekaip nepabaigiam ax.gif Juk ten paprasčiausi sumalti ryžiai, kaip jie gali sugesti?
Vaida0110
Aš tai tokios nuomonės - kol vaikas mažiukas (bent jau iki veinų metukų) - viską reikia daryti pagal gamintojo nurodymus. Maža ko ten pridėta papildomai tose košytėse... neduok die kas vaikučiui nutiks g.gif
DOMKARINA
NU NEA AS SAVO VAIKUI SENO UZSISTOVEJUSIO MAISTO TIKRAI NEBEDUODU VISKA IŠŠVEICIU I ŠIUKSLINE, O KAI SUTRIKS VIRSKINIMAS TADA NE TIEK KAINUOS NERVU IR VAISTAMS ... protest.gif
ddile
kur be pieno kose, tai ilgiau valgome negu trys savaites, nelabai megsta koses.
ritka68
Mes taip pat valgom ilgiau nai 3 savaitės. 4u.gif
mylimuke
Mes ilgiau valgom nei nurodyta ant pakuotes, dar nieko blogo nenutiko. ax.gif Nors atsidarom iskart 2-3 pakelius,bet suvalgyt per tiek laiko neiseina, po mazai valgom blush2.gif
evaj
Vaiko maisto galiojimo laika visada stenguos suziuret 4u.gif , kai pradarau maista ar vaistus visada uzrasau pradarymo data rolleyes.gif labai patogu mirksiukas.gif
Angelux
Valgom ilgiau negu 3 savaitės, bet jau tikrai ne puse metų biggrin.gif
erlin
mano mazylis labai megsta koses tai atidarytos jos 3 savaiciu nesulaukia biggrin.gif
vėjai keturi
QUOTE(Kamke @ 2008 01 11, 15:38)
O mano vaikas niekada nevalge koses uzpiltines, visada verdu pati ivairiu grudu koses  4u.gif
*

drinks_cheers.gif mieliau valgo išvirtą ax.gif kol mažesnė buvo miltus pirkdavau arba maldavau pati kruopytes, o dabar kai kramtyt viską mokam visas košes valgom, o tas, kur užpilt reikia į svečius važiuojant veždavomės 4u.gif pakutį sunaudodavom per 4-5 savaites 4u.gif
ottile
Kadangi atidarom iš karto keletą pakelių tai ko gero išeina daugiau negu 3 savaitės g.gif Tikiuosi kad nieko blogo nenutiks jeigu savaitę ilgėliau atidaryta pabus 4u.gif
Rasiunia
maniškė valgo tik Milupos be pieno, tai nemanau, kad ten kažkas gali sugest g.gif Du mėnesius nenaudojam, bet gaunasi ilgiau nei 3 savaitės. blush2.gif
Lexana
Dažniausiai pas mus tiek laiko neišlaukia atidaryta košė, bet ilgiau stovėjusias mielai mano dičkės sulapnoja. essen.gif:
Jurada
Suvalgo per 4-5 savaites. lotuliukas.gif
Dažniausiai atidarytos 3 ar 4 pakeliai. biggrin.gif
Kleckutė
Mes košę suvalgom per tris savaites. Būna, kad kartais ir per 4. Nemanau, kad kas gali atsitikti.
tali3
Mes suvalgom per 4-5 savaites,nes iskarto atidarau 4 ax.gif
daivoshius
Na pas mus yra užsilaikę ir 1,5 mėn, skonis nepasikeičia.
lenke555
mes virsidavom ta 3savaiciu norma,nes visada valgydavo 2-3rusiu kosias. smile.gif
SuperMeska
Pabuna ilgiau ir nieko neatsitinka tai kosei schmoll.gif
Upjora
Neisbuna pas mus kose ilgiau triju savaiciu,buna sunaudojama pagal paskirti anksciau laiko biggrin.gif
pupytes
Maniškė valgo tik košes be pieno, tai nemanau, kad gali sugesti per tris savaites. Vienu metu atidarau kokias 5, tai naudojam ilgiau.
Charme
Mes irgi atidarom is kart kelias kosytes, tai kad viska suvalgyti praeina daugiau nei 3 sav. smile.gif
eiksau
QUOTE(Upjora @ 2009 12 03, 01:08)
Neisbuna pas mus kose ilgiau triju savaiciu,buna sunaudojama pagal paskirti anksciau laiko  biggrin.gif
*

maniskiui tai pakutis koses budavo is pradziu buvavo kokiem 6 kartams, paskui 4-5 kartam rolleyes.gif tai net atidarius 5 pakucius sunaudodavom greiciau nei per 3 savaites lotuliukas.gif
Agneza
Ilgiau naudojame nei 3 savaites, nes visos skirtingos ir visos pradarytos biggrin.gif
fufute
As ir naudoju ilgiau nei 3 savaites. Nes mes dar pratinames prie grudiniu kosiu, tai mazais kiekiais valgom... As perku be pieno, tai tikrai nemanau kad atsitiks kazkas negero...
ingridyte
QUOTE(Agneza @ 2010 10 18, 19:06)
Ilgiau naudojame nei 3 savaites, nes visos skirtingos ir visos pradarytos  biggrin.gif
*

pas mus irgi 4 pakeliai skirtingu kosiu atidaryti, neiseina taip greit suvartoti. Nemanau, kad blogo kas nutiks, nebent kanys isimes lotuliukas.gif
Bluebell
Manau kad nieko blogo mirksiukas.gif
foccusiss
O as tai ziuriu pagal koses turini, jeigu jau sulimpa i guzus ir ne tokia biri atrodo, tai jau nebeduodu 4u.gif Net ir terminui nepraejus buna kad padarai kose, o ji jau nebe tokia skani, kaip ka tik atidarius (kalbu apie Hipp ir Milupos), kitu kazkaip ir nebandem, nes dabar jau valgo ir pacios virtas koses thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.