Tai va,ziuriu kad mums niekaip neiseina suvalgyti viska per 3 sav!Idomu kodel negalima ju vartoti ilgiau?Kas gali atsitikti?Kose juk sausa?Gal cia tik komercinis bajeris?
Gal nelabai supratot apie ka as?
Tai va,juk perkat Milupos,Bebe,Hippo... kruopu koses?!Tai jas kai atidarai ir turi suvalgyti per 3 sav,tai ir klausimelis,kas joms gali atsitikti?kodel ju negalima laikyti ilgiau?
As irgi ta pati pagalvojau, kodel tik trys savaites, bet as atidarius penkias skirtingas koses ir jas sunaudoti per toki laika nerealu, todel naudosiu ilgiau, juk cia sausas maistas.
Tai tetis dabaigdavo QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 19, 10:41) Gal nelabai supratot apie ka as? Tai va,juk perkat Milupos,Bebe,Hippo... kruopu koses?!Tai jas kai atidarai ir turi suvalgyti per 3 sav,tai ir klausimelis,kas joms gali atsitikti?kodel ju negalima laikyti ilgiau? Na mes naudojam ilgiau nei tris savites...Neimanoma sitiek suvalgyti iskart, nes atidarai bent 4-5 rusis...
Niekada neduodavau vaikui košės,kuri atidaryta daugiau nei tris savaites .Nežinau,gal ir nieko blogo nebūtų nutikę,bet atsarga gėdos nedaro
O as duodu kose atidaryta ilgiau nei 3 savaites, nes ji sausa ir kas gi jai gali atsitikt
as stengiuosi tilpti bent jau i 4-5sav. intervala, todel atidarau tik 2-3 koses.
Aš viršiju nustatytą normą
Nemanau, kad kas nors atsitiks košytei jeigu ilgiau palaikysi.
aš taip pat ilgiau maitinu ta pačia koše, nei 3 mėnesiai. kas gali atsitikti - tai manau tie sausi milteliai gali sugerti drėgmę iš aplinkos.
Todėl reikia gerai uždaryti maišelį. Ir viskas
Aš stengiuosi neperžengti 4-5 savaičių ribą, nes per 3 savaites nerealu suvartoti
truputi kartais virsijam, bet tik kokia savaitele, nemanau kad sugestu taip greit
Hm... Gerai, kai vaikas valgo "gatavas" koses. Maniskis tai nevalgo
Valgome Semper koses,nors jau noriu rasti ekologisku grudu,jos galioja 1men.Ilgiau nevartoju,nors ir atidarome ne viena pakeli,na jei parasyta,kad tiek ir tiek vartoti,tai geriau ir laikytis nurodymu,milteliai irgi genda.
Mes tai sunaudojam labai greitai ir ilgiau nelaikau nes bijau
Mes šiaip spėjam suvalgyt per 3 sav. košes,nors atidarau apie5-6 pakelius.Mano zuikiui iki šiol jos yra skaniausios,valgom ryte ir vakare
Tų košių, kurių sudėtyje yra pieno miltelių, aš stengiuosi ilgai nelaikyti, ir pakelius dedu į šaldytuvą. Bet va turim Milupos ryžių košę be pieno, kurios sudėtis 100% ryžiai. Dukrytė ją nelabai mėgsta, tai po truputį valgo jau 2 mėnesius, niekaip nepabaigiam
Aš tai tokios nuomonės - kol vaikas mažiukas (bent jau iki veinų metukų) - viską reikia daryti pagal gamintojo nurodymus. Maža ko ten pridėta papildomai tose košytėse... neduok die kas vaikučiui nutiks
NU NEA AS SAVO VAIKUI SENO UZSISTOVEJUSIO MAISTO TIKRAI NEBEDUODU VISKA IŠŠVEICIU I ŠIUKSLINE, O KAI SUTRIKS VIRSKINIMAS TADA NE TIEK KAINUOS NERVU IR VAISTAMS ...
kur be pieno kose, tai ilgiau valgome negu trys savaites, nelabai megsta koses.
Mes taip pat valgom ilgiau nai 3 savaitės.
Mes ilgiau valgom nei nurodyta ant pakuotes, dar nieko blogo nenutiko.
Vaiko maisto galiojimo laika visada stenguos suziuret
Valgom ilgiau negu 3 savaitės, bet jau tikrai ne puse metų
mano mazylis labai megsta koses tai atidarytos jos 3 savaiciu nesulaukia
QUOTE(Kamke @ 2008 01 11, 15:38)
Kadangi atidarom iš karto keletą pakelių tai ko gero išeina daugiau negu 3 savaitės
maniškė valgo tik Milupos be pieno, tai nemanau, kad ten kažkas gali sugest
Dažniausiai pas mus tiek laiko neišlaukia atidaryta košė, bet ilgiau stovėjusias mielai mano dičkės sulapnoja.
Suvalgo per 4-5 savaites.
Dažniausiai atidarytos 3 ar 4 pakeliai.
Mes košę suvalgom per tris savaites. Būna, kad kartais ir per 4. Nemanau, kad kas gali atsitikti.
Mes suvalgom per 4-5 savaites,nes iskarto atidarau 4
Na pas mus yra užsilaikę ir 1,5 mėn, skonis nepasikeičia.
mes virsidavom ta 3savaiciu norma,nes visada valgydavo 2-3rusiu kosias.
Pabuna ilgiau ir nieko neatsitinka tai kosei
Neisbuna pas mus kose ilgiau triju savaiciu,buna sunaudojama pagal paskirti anksciau laiko
Maniškė valgo tik košes be pieno, tai nemanau, kad gali sugesti per tris savaites. Vienu metu atidarau kokias 5, tai naudojam ilgiau.
Mes irgi atidarom is kart kelias kosytes, tai kad viska suvalgyti praeina daugiau nei 3 sav.
Ilgiau naudojame nei 3 savaites, nes visos skirtingos ir visos pradarytos
As ir naudoju ilgiau nei 3 savaites. Nes mes dar pratinames prie grudiniu kosiu, tai mazais kiekiais valgom... As perku be pieno, tai tikrai nemanau kad atsitiks kazkas negero...
Manau kad nieko blogo
O as tai ziuriu pagal koses turini, jeigu jau sulimpa i guzus ir ne tokia biri atrodo, tai jau nebeduodu
|