Labai faina arbatinė
Čia turbūt patrynimus šoniukuose darei?
Raseleb ko tik nedariau
P.S. jei idomu galiu ikelt foto is arciau kaip tie sonai realiai atrodo
campari, labai šilta jauki dėžutė, švelnios spalvos. Viskas labai vietoj
Paspalvinsiu ir aš šiek tiek naują temelę... kad nebūtų taip tuščia "Paukšteliai" ![]() "Žuvelės" ![]() "Šuo kosmopolitas" ![]() ![]()
sveikos
kokios viosos darbstuoles,kiek darbeliu pridaret dabar visu nebeisvardinsiu,bet visoms po as irgi ikelsiu savo darbeli jusu teismui...vertinimui...
Dollilyte - laaabai grazu
Paveiksliukas spausdintas tikriausiai?
Dollilyte, labai faina dėžutė/arbatinė
Raseleb, visi auskariukai žavingi, bet labiausiai mane, kaip ornamentų visokių mylėtoją, tie du paskutiniai apžavėjo
Labai dėkoju merginoms pastebėjusioms mano anoj temoj parodytus darbelius
campari* labai, labai fainuolė dėžutė baltė tikrai puikiai pavyko temos spalvinimas DOLLILYTE dėžutė super Raseleb auskariukai pasakiški, labiausiai patiko du paskutiniai
Kaip smagu, N-toją tėmą pradėjom, o grožiai vis nesibaigia
![]() Campari, įkelk vaizdelių, tikrai idomu kokį efektą išgavai tiek privargusi Dollilytė, motyvas gražus ir atlikimas Raseleb, Baltė, kokios žavios smulkmenėlės Evaneva pamiršau
tiesiog neturiu žodžių
kaip taip jums ir pavyksta tokį grožį išgauti esu apžavėta
labas rytas
dekoju visoms uz gera zodi mano darbeliui taip,ciaspausdintas paveikslelis...autorius G.Adukauskas-vienas megstamiausiu tapytoju... stai dežutes sonineir nugarine puses.. dar yra kur tobuleti.. ![]() Papildyta: dar viena panasi dezute... ![]() Papildyta: Raseleb, nuostabus auskariukai... QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:17) Labai subtilu Papildyta: QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 03, 23:37) Siaip man blizgesiai Papildyta: QUOTE(Raseleb @ 2010 05 04, 06:58) Auskariukai
Balte kokios nuostabios smulkmeneles
Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti Raseleb auskariukai kokie...mmmmMM P.S. ok ikelsiu foto is arciau savo arbatines sonu QUOTE(campari* @ 2010 05 04, 09:19) Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti taip taip,buvo ir man tokia mintis...
labas rytas
labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po DOLLILYTE, puikūs darbai pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš: Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti: "Prisiminimai" 35x24x15 cm: ![]() naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais. jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje
versus, dėžė superinė
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30) labas rytas : Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti: Versus, labai graži, švelni, jauki dėžutė
nugis profesionaliu teismui ir mano "zaliokes" darbelis - sviestuvas mazosios dukrytes kambariui
![]() cia seniau darytas sviestuvas miegamam ![]() Neigudus ranka - servetele dejau istisine ant gaubto, rauksleliu susidare QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 11:30) labas rytas labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po DOLLILYTE, puikūs darbai pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš: Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti: "Prisiminimai" 35x24x15 cm: ![]() naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais. jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje kokiu grozybiu pas tave prisiziurejau galerijoj ir man kilo klausimas
Versus* labai, labai graži, švelni, miela Prisiminimų dėžė
Zaneta75 vis po truputuka į priekį ir rankelės įgus
Aciu visoms, pastebejusioms mano lekste
Labai gražūs darbeliai Nemačiau nei vieno darbelio, kuris man nepatiktų
rodausi ir as. truputeli isejo ne taip kaip norejau, ir kai kur as, kvaisa, pamirsau nuimt serveteliu sluoksnius
bet visai nebloai gavosi, taigi dovana mamai - "Lavande" dezute siulams ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: QUOTE(syri @ 2010 05 04, 18:09) perskaiciau - ne vienas kuris man PATIKTU net pabijojau det.... p.s i Beatos knyga - tai ne reklama, tiesiog mamos dovana, nekreipkit demesio
supersandryte, bus_ka, DOLLILYTE, Vėjaustė, campari*, dėkui Jums pastebėjusioms manuosius papuošaliukus ir nepagailėjusioms mielių žodelių
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 09:30) labai grazi deze! daug darbo idejot! Papildyta: QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:05) Raseleb ko tik nedariau P.S. jei idomu galiu ikelt foto is arciau kaip tie sonai realiai atrodo vat man nesiseka su svitriniu, arba dazu neima ar ka.. net geriau su slapiu skudureliu. bet vis tiek ne visur gavosi - telo ant virsaus baltu dazu beveik sausu teptuku dazyt... kad bent kazkiek sendinta atrodytu..
Kaip man sioj temoj viskas patiko
Taša, kai pamaciau Beatos knyga iskart mintis-po taša slepiasi BEATA Nu negaliu nepagirt Jennifer komodeles, stovi atminty nors tu ka...gal reikia uzsisakyt antrininkes
Versus* labai grazi ir skoninga dezte suknytei saugoti, tokia, nu tokia..
Zaneta75 man labai patiko vaikiskam lempa su varlytem P.S. uoj merginos kokiu servetku sian jamiau sakes
as irgi dar nemaciau darbu kurie man nepatiktu! visi grazus, idomus! ne visada rasau savo komentarus, bet visada ziuriu sia temele!
Snoopy nelikai nepastebeta
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30) Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti: Koks svelnumas
versus niugis grozis
Versus, ir vėl stebini?
Labai ju visu grazus darbeliai,pabandysiu ir as ykelti savo jusu teismui.[public.fotki.com/ger30/dekupazas/hanoveris-022.html[/
Nesuprantu ka ne taip padariau kad nerodo.
Ger, smagi dėžutė, tik nesupratau ar tyčia dažų tokį storą sluoksnį dažei, kad struktūra sudaryt
versus* deze super
Versus* kaip visad viskas idealiai suderinta...be zodziu
Ger, smagi dezute bet man irgi uzkliuvo ta faktura dezutes...tycia ar ne O as cia atnesu savo maza darbeli JIS ir JI. Servetele, pritapymai (visa suknele zemiau jiosmens ir geles nes klijuojant atsitiko nelaimingas atsitikimas ir suknele nuplauke ir kriaukle ![]() ir rinkinukas Panelei ![]() ![]()
Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo!
P S o šepetuko gumą, kur šereliai, dažei ar buvo balta? QUOTE(bus_ka @ 2010 05 05, 21:57) Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo! P S o šepetuko gumą, kur šereliai, dažei ar buvo balta? Bus ka Aciu labai, man tikrai ta servetele begalo patinka Balta buvo guma sepecio, maciau tavo juoda tai norejau klaust kur pirkai nes galvoju daryti tamsu kita ir balta guma ta biski iskrenta is temos
ger faina dezute bet kazko ryskiai per daug... arba per slapia/riebia kempinele dazei arba cracles nesaikingai panaudojai
biriusa, maladec!!!!
ger, pora pastebėjimų: jūsų paveiksliukas pažaliavo, nes klijavote ant žalio fono, norint išsaugoti natūralias paveiksliuko spalvas, fonas yra dažomas baltai, klijuojama servetėlė ir kai ji jau yra nudžiūvusi, tik tuomet fonas yra spalvinamas norima spalva, jūsų atveju žalsvai. Antras pastebėjimas, kokį krakle jūs tepėte? man atrodo vienkomponentį.. nes taip susibėga, ir kaip matau, nėra jokio suskilimo efekto, tai ką pasiekėt jį tepdama?
Biriusa...grazus darbeliai
Raseleb, campari*, sobieska aciu labai mergaites kad pastebejote
Biriusa, šepetuką paskutinį kart su juoda guma pirkau Akropolio Maximoje, o kur su baltąja gavai?
Dedu ir aš paskutinių dienų darbą Sakurų raktinė
|