Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
campari*
Sitoj temutej rodomes savo rankomis sukurtus grozius wub.gif

user posted image

Raseleb
Labai faina arbatinė thumbup.gif
Čia turbūt patrynimus šoniukuose darei?
campari*
Raseleb ko tik nedariau doh.gif ir teptuku visokiom spalvom daziau, ir pirstais tryniau ir svitriniu variau... doh.gif kol isgavau norima efekta smile.gif bet darbelis vertas buvo tu pastangu, nes finale rezultatu laikau labai patenkinta bigsmile.gif dabar ieskau nauju namuciu sitai dezutei ax.gif

P.S.
jei idomu galiu ikelt foto is arciau kaip tie sonai realiai atrodo wink.gif tolka skazyte tongue.gif
baltė
campari, labai šilta jauki dėžutė, švelnios spalvos. Viskas labai vietoj wub.gif

Paspalvinsiu ir aš šiek tiek naują temelę... kad nebūtų taip tuščia

"Paukšteliai"

user posted image

"Žuvelės"

user posted image

"Šuo kosmopolitas"

user posted image

user posted image
DOLLILYTE
sveikos 4u.gif
kokios viosos darbstuoles,kiek darbeliu pridaret wub.gif
dabar visu nebeisvardinsiu,bet visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as irgi ikelsiu savo darbeli jusu teismui...vertinimui... ax.gif

user posted image
L.M.A.
Dollilyte - laaabai grazu thumbup.gif

Paveiksliukas spausdintas tikriausiai?
Raseleb
QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 22:05)
tolka skazyte tongue.gif
*

Nejau nežinai kaip smalsu iš arti panagrinėti blush2.gif Jei gali kelk nuotraukytes iš arčiau.

baltė pavasaris su tais paukšteliais thumbup.gif

DOLLILYTE įdomi arbatinė, tik parodyk kaip užbaigei nugarinę dėžutės pusę rolleyes.gif

Nors ir smulkmenėlės, bet pasirodysiu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
supersandryte
Dollilyte, labai faina dėžutė/arbatinė wub.gif

Raseleb, visi auskariukai žavingi, bet labiausiai mane, kaip ornamentų visokių mylėtoją, tie du paskutiniai apžavėjo wub.gif bigsmile.gif
Dusiukas
Labai dėkoju merginoms pastebėjusioms mano anoj temoj parodytus darbelius notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
campari* labai, labai fainuolė dėžutė wub.gif
baltė tikrai puikiai pavyko temos spalvinimas thumbup.gif
DOLLILYTE dėžutė super wub.gif ir iš kur tokie paveiksliukai blush2.gif

Raseleb auskariukai pasakiški, labiausiai patiko du paskutiniai wub.gif mirksiukas.gif
bus_ka
Kaip smagu, N-toją tėmą pradėjom, o grožiai vis nesibaigia user posted image

Campari, įkelk vaizdelių, tikrai idomu kokį efektą išgavai tiek privargusi smile.gif, ramus ir stilingas darbelis
Dollilytė, motyvas gražus ir atlikimas thumbup.gif , ji net kažkaip šviečia iš vidaus smile.gif (galėtum parašyti paveikslo autorių, jei žinai)
Raseleb, Baltė, kokios žavios smulkmenėlės ax.gif
Evaneva pamiršau doh.gif , labai patiko lėkštės dekoras, fantastiškai atrodo thumbup.gif

angel dreams
tiesiog neturiu žodžių ohmy.gif
kaip taip jums ir pavyksta tokį grožį išgauti g.gif
esu apžavėta wub.gif
DOLLILYTE
labas rytas 4u.gif
dekoju visoms uz gera zodi mano darbeliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taip,ciaspausdintas paveikslelis...autorius G.Adukauskas-vienas megstamiausiu tapytoju... mirksiukas.gif
stai dežutes sonineir nugarine puses.. dar yra kur tobuleti.. blush2.gif
user posted image
Papildyta:
dar viena panasi dezute... blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Raseleb, nuostabus auskariukai... wub.gif imciau ir puosciausi visais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vėjaustė
QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:17)

Labai subtilu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 03, 23:37)

Siaip man blizgesiai schmoll.gif , bet ši dėžutė mane užbūrė, labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 04, 06:58)

Auskariukai thumbup.gif 4u.gif
snoopy_b
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 04, 05:37)
sveikos 4u.gif
kokios viosos darbstuoles,kiek darbeliu pridaret wub.gif
dabar visu nebeisvardinsiu,bet visoms po 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as irgi ikelsiu savo darbeli jusu teismui...vertinimui... ax.gif

user posted image
*

koks grozis! wub.gif
campari*
Balte kokios nuostabios smulkmeneles wub.gif labai simpatulkos ir mielos thumbup.gif

Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti wink.gif tik dezute buciau sviesesne dariusi blush2.gif kazka pan. i fona 4u.gif bet seip tai saunuole thumbup.gif

Raseleb auskariukai kokie...mmmmMM wub.gif pirmieji 2 labai romantiski, o antroji porele tokia grieztesne sakyciau, bet visi labai super thumbup.gif

P.S.

ok ikelsiu foto is arciau savo arbatines sonu 4u.gif tik man paciai pasiziurejus nesimato kad ten tiek darbelio ideta, atrodo ras ras ir gatava biggrin.gif
DOLLILYTE
QUOTE(campari* @ 2010 05 04, 09:19)

Dollilyte faini paveiksliukai, is vienos temos, nematyti wink.gif tik dezute buciau sviesesne dariusi  blush2.gif kazka pan. i fona  4u.gif bet seip tai saunuole  thumbup.gif

taip taip,buvo ir man tokia mintis... smile.gif bet kazkaip pasilikau prie tamsesnio varianto.. blush2.gif
Švelniukė
labas rytas 4u.gif
labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po 4u.gif
DOLLILYTE, puikūs darbai smile.gif, ( man tik įdomu, ar atsiklausei leidimo naudoti paveikslų reprodukcijas šių darbų autoriaus? klausiu todėl, kad tai lietuvio autoriaus darbai... jie man taip pat nuostabiai gražūs, tačiau nerizikuoju jų naudoti, nes bijau smarkiai nukentėti.... verysad.gif )
pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš:

Didelė dėžė mergaitės Pirmosios Komunijos suknelei saugoti:
"Prisiminimai" 35x24x15 cm:
user posted image
naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais.
jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje mirksiukas.gif
supersandryte
versus, dėžė superinė thumbup.gif wub.gif
dajne
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30)
labas rytas  4u.gif
:

Versus, labai graži, švelni, jauki dėžutė 4u.gif
Dzenke
nugis profesionaliu teismui ir mano "zaliokes" darbelis - sviestuvas mazosios dukrytes kambariui
user posted image

cia seniau darytas sviestuvas miegamam
user posted image

Neigudus ranka - servetele dejau istisine ant gaubto, rauksleliu susidare doh.gif Reikes prie progos perdaryti... ax.gif
_buterfly_
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 11:30)
labas rytas  4u.gif
labai daug pastaruoju metu nuostabių darbų parodote,- visos šaunuolės, visom po 4u.gif
DOLLILYTE, puikūs darbai smile.gif, ( man tik įdomu, ar atsiklausei leidimo naudoti paveikslų reprodukcijas šių darbų autoriaus? klausiu todėl, kad tai lietuvio autoriaus darbai... jie man taip pat nuostabiai gražūs, tačiau nerizikuoju jų naudoti, nes bijau smarkiai nukentėti.... verysad.gif )
pagliau po ilgo laiko rodausi ir aš:

"Prisiminimai" 35x24x15 cm:
user posted image
naudotas ryžinis popierius,akriliniai dažai,sendinta stambiu Perfeto dvikomp., lakuota n kartų Beckerio matiniu laku, dekupažuotas aksesuaras,tekstilinės juostelės; viduje faktūrinis popieriukas padažytas akriliniais dažais.
jei kam įdomu,-nuotraukos iš arčiau manoje temutėje  mirksiukas.gif
*

kokiu grozybiu pas tave prisiziurejau galerijoj ir man kilo klausimas ax.gif ar tu paveiksliukus spauzdiniesi ir kaip juos klijuoji? ar nesubega rasalas klijuojant? smile.gif
Raseleb
Versus* labai, labai graži, švelni, miela Prisiminimų dėžė thumbup.gif Dekoratyviniai elementai labai šauniai priderinti. Įsivaizduoju kiek darbelio įdėjai doh.gif

Zaneta75 vis po truputuka į priekį ir rankelės įgus
evaneva
Aciu visoms, pastebejusioms mano lekste 4u.gif Nesitikejau tiek daug graziu zodziu sulaukti 4u.gif
rimka.d

Labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
syri

Nemačiau nei vieno darbelio, kuris man nepatiktų thumbup.gif wub.gif
taša
rodausi ir as. truputeli isejo ne taip kaip norejau, ir kai kur as, kvaisa, pamirsau nuimt serveteliu sluoksnius doh.gif o ir nufotkinus nelabai matosi visos smulkmenos, o ir spalva biski iskraipe,
bet visai nebloai gavosi, taigi dovana mamai - "Lavande" dezute siulams smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2010 05 04, 18:09)
Nemačiau nei vieno darbelio, kuris man nepatiktų  thumbup.gif  wub.gif
*

perskaiciau - ne vienas kuris man PATIKTU doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
net pabijojau det.... smile.gif

p.s i Beatos knyga - tai ne reklama, tiesiog mamos dovana, nekreipkit demesio
Raseleb
supersandryte, bus_ka, DOLLILYTE, Vėjaustė, campari*, dėkui Jums pastebėjusioms manuosius papuošaliukus ir nepagailėjusioms mielių žodelių blush2.gif
taša
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 09:30)

*

labai grazi deze! daug darbo idejot!
Papildyta:
QUOTE(campari* @ 2010 05 03, 21:05)
Raseleb ko tik nedariau  doh.gif ir teptuku visokiom spalvom daziau, ir pirstais tryniau ir svitriniu variau... doh.gif kol isgavau norima efekta  smile.gif bet darbelis vertas buvo tu pastangu, nes finale rezultatu laikau labai patenkinta  bigsmile.gif dabar ieskau nauju namuciu sitai dezutei  ax.gif

P.S.
jei idomu galiu ikelt foto is arciau kaip tie sonai realiai atrodo wink.gif tolka skazyte tongue.gif
*

vat man nesiseka su svitriniu, arba dazu neima ar ka.. net geriau su slapiu skudureliu. bet vis tiek ne visur gavosi - telo ant virsaus baltu dazu beveik sausu teptuku dazyt... kad bent kazkiek sendinta atrodytu..
sobieska
Kaip man sioj temoj viskas patiko bigsmile.gif ...dar taip nebuvo...Campari*, balte, Versus Dollyte Raseleb taša, ....visoms,visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taša, kai pamaciau Beatos knyga iskart mintis-po taša slepiasi BEATA biggrin.gif ...tik paskui pasitaisei...
Nu negaliu nepagirt Jennifer komodeles, stovi atminty nors tu ka...gal reikia uzsisakyt antrininkes g.gif
campari*
Versus* labai grazi ir skoninga dezte suknytei saugoti, tokia, nu tokia.. wub.gif

Zaneta75 man labai patiko vaikiskam lempa su varlytem thumbup.gif liuks!! na vietom matosi sujungimai, bet zinau kad nera lengva lygiai padaryti wink.gif

P.S.
uoj merginos kokiu servetku sian jamiau sakes lotuliukas.gif nu toks durnumas uzejo kad nors tu ka biggrin.gif per pora dieneliu sukurpsiu ka nors is ju ir pasirodysiu lotuliukas.gif
snoopy_b
as irgi dar nemaciau darbu kurie man nepatiktu! visi grazus, idomus! ne visada rasau savo komentarus, bet visada ziuriu sia temele! 4u.gif blush2.gif
campari*
Snoopy nelikai nepastebeta wink.gif
Pievuzele
QUOTE(versus* @ 2010 05 04, 10:30)

Koks svelnumas wub.gif Norejau paklausti, kada merginos klijuojat ivairias juosteles (popierines, medziagines), ar kai jau visas daiktelis nulakuotas,ar priklijuojat juosteles, o tik tada lakuojat? ar uzlakuojat ir juosteles?
aurelija_ma
versus niugis grozis wub.gif
Nuotaikinga
Versus, ir vėl stebini? thumbup.gif
saulute :)
Tikrai puikus merginu darbeliai smile.gif

http://public.fotki.com/jolitaxx/
ger
Labai ju visu grazus darbeliai,pabandysiu ir as ykelti savo jusu teismui.[public.fotki.com/ger30/dekupazas/hanoveris-022.html[/

Nesuprantu ka ne taip padariau kad nerodo.
ger
user posted image
bus_ka
Ger, smagi dėžutė, tik nesupratau ar tyčia dažų tokį storą sluoksnį dažei, kad struktūra sudaryt smile.gif
Osera
versus* deze super wub.gif net nera zodziu kaip ji suzavejo bigsmile.gif
ger
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 05, 15:35)
Ger, smagi dėžutė, tik nesupratau ar tyčia dažų tokį storą sluoksnį dažei, kad struktūra sudaryt smile.gif
*

dazu sluoksnis nedidelis,manau kad per daug tepiau krakles
biriusa
Versus* kaip visad viskas idealiai suderinta...be zodziu wub.gif
Ger, smagi dezute bet man irgi uzkliuvo ta faktura dezutes...tycia ar ne biggrin.gif ir as dsar buciau kontura visus juoda paryskinus mirksiukas.gif

O as cia atnesu savo maza darbeli JIS ir JI. Servetele, pritapymai (visa suknele zemiau jiosmens ir geles nes klijuojant atsitiko nelaimingas atsitikimas ir suknele nuplauke ir kriaukle lotuliukas.gif ), sendinta su Antika
user posted image

ir rinkinukas Panelei
user posted image
user posted image
user posted image
bus_ka
Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo! bigsmile.gif
P S o šepetuko gumą, kur šereliai, dažei ar buvo balta?
biriusa
QUOTE(bus_ka @ 2010 05 05, 21:57)
Biriusa, rodos sakei, kad tai tavo mėgstamiausia servetėlė, kai rodžiau su ja darbelį. KIEK DAUG DARBO ĮDĖTA! Ir kokia idomi idėja! Bravo! bigsmile.gif
P S o šepetuko gumą, kur šereliai, dažei ar buvo balta?
*

Bus ka
Aciu labai, man tikrai ta servetele begalo patinka rolleyes.gif
Balta buvo guma sepecio, maciau tavo juoda tai norejau klaust kur pirkai nes galvoju daryti tamsu kita ir balta guma ta biski iskrenta is temos doh.gif
Raseleb
QUOTE(biriusa @ 2010 05 05, 18:30)
*

Dėžutė Jis ir JI thumbup.gif tik kažkodėl nesimato JO bigsmile.gif nuotraukoje tik rankeles matau
Ger "dazu sluoksnis nedidelis,manau kad per daug tepiau krakles" norėtųsi iš arčiau žvilgterti mirksiukas.gif
campari*
ger faina dezute bet kazko ryskiai per daug... arba per slapia/riebia kempinele dazei arba cracles nesaikingai panaudojai 4u.gif o seip faina dezute gavosi wink.gif

biriusa, maladec!!!! biggrin.gif grazu ziureti smile.gif

Lachesė
ger, pora pastebėjimų: jūsų paveiksliukas pažaliavo, nes klijavote ant žalio fono, norint išsaugoti natūralias paveiksliuko spalvas, fonas yra dažomas baltai, klijuojama servetėlė ir kai ji jau yra nudžiūvusi, tik tuomet fonas yra spalvinamas norima spalva, jūsų atveju žalsvai. Antras pastebėjimas, kokį krakle jūs tepėte? man atrodo vienkomponentį.. nes taip susibėga, ir kaip matau, nėra jokio suskilimo efekto, tai ką pasiekėt jį tepdama?
sobieska
Biriusa...grazus darbeliai 4u.gif ypac jaunieji graziai "dapiesti"
biriusa
Raseleb, campari*, sobieska aciu labai mergaites kad pastebejote hi.gif raseleb ten yra su auksu itrinta aplink porele, tad vyras siek tiek matosi bet cia visas demesys aisku panelei biggrin.gif
bus_ka
Biriusa, šepetuką paskutinį kart su juoda guma pirkau Akropolio Maximoje, o kur su baltąja gavai? biggrin.gif

Dedu ir aš paskutinių dienų darbą
Sakurų raktinė
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.