Povila$
2009 05 04, 18:58
QUOTE(rembiene @ 2009 05 04, 16:20) kažkurioje temoja buvo užvirus tema apie tuos kiaušininius dažus, aš buvau prie tų kurios sakė, kad gal visgi nieko tokio, tiesiog tuo metu neturėjau kitokių dažų tai gėlytes spalvinau su kiaušininiais, bet visgi valgyt ir ragaut dėl šventos ramybės neleidau  o mano pastebėjimas toks, kad tiesiog jei imam specialius tam dalykui skirtus dažus tai netepa, na ta prasme nenudažo indų, rankų ir panašiai, na o nuo tų kiaušininių (tame tarpe dar dažiau su zuko) tai siaubas, kol rankas ir spintelę atšveičiau  numirt nenumirsi, bet visgi nemanau, kad sveika... gal visgi geriau nepagailėt pinigėlių ir nusipirkt tam skirtų dažų (kurių bent man tai užteks manau tikrai ilgai, nes jų reikia labai nedaug) ir ramiai sau nesukant galvos pasinert į tortų puošimą  Aš kai dažiau su kiaušinių dažais ir su normaliais tai lygiai tas pats buvo - rankos nusidažė nuo abiejų, o juk kitaip ir būti negalėjo, nes tai tie patys dažai pagal savo cheminę sudėtį
@adrij@
2009 05 04, 19:03
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 04, 19:58) Aš kai dažiau su kiaušinių dažais ir su normaliais tai lygiai tas pats buvo - rankos nusidažė nuo abiejų, o juk kitaip ir būti negalėjo, nes tai tie patys dažai pagal savo cheminę sudėtį   .....100%
Vikucce
2009 05 04, 21:09
Man irgi nuo gerų maistinių dažų rankos buvo baisios O jei rimčiau, ar kas valgot dažytus kiaušinių dažais?
Povila$
2009 05 04, 21:21
QUOTE(Vikucce @ 2009 05 04, 22:09) Man irgi nuo gerų maistinių dažų rankos buvo baisios O jei rimčiau, ar kas valgot dažytus kiaušinių dažais?  Na valgom, valgom
@adrij@
2009 05 04, 21:43
QUOTE(Vikucce @ 2009 05 04, 22:09) Man irgi nuo gerų maistinių dažų rankos buvo baisios O jei rimčiau, ar kas valgot dažytus kiaušinių dažais?  Valgom  ....tiksliau valgėm , kol amerikonišku neprisipirkom
Vikucce
2009 05 04, 22:40
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 04, 22:21) Na valgom, valgom  QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 04, 22:43) Valgom  ....tiksliau valgėm , kol amerikonišku neprisipirkom  O, beje, ar be jokių pirštinių dirbat, nes man po lipdymo rankos buvo
@adrij@
2009 05 05, 21:00
Aš niekada nenaudoju pirštinių ...ar raviu piktžoles , ar plaunu grindis ir t.t ....tiesiog su jomis nieko nesugrabalioju  ....po to kai jos nusidažo , einu ir ką nors išskalbiu su ASE ( balikliu skalbiniams ) ....lieka baltos , kai pas naujagimį .
Vikucce
2009 05 05, 22:11
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 05, 22:00) Aš niekada nenaudoju pirštinių ...ar raviu piktžoles , ar plaunu grindis ir t.t ....tiesiog su jomis nieko nesugrabalioju  ....po to kai jos nusidažo , einu ir ką nors išskalbiu su ASE ( balikliu skalbiniams ) ....lieka baltos , kai pas naujagimį .   aš taip pat labai nemėgstu  O ACE gal ir gera mintis
Merginos, gal išvaduosit ir mane nuo kančios??  Ale neikaip Klaipėdoj nerandu maistinių dažų.  Gal kuri užtikot kur juos Klp pardavinėja? Jei jau nerasiu turbūt reiks užsisakinėt iš kokio ebay arba dažyt su kiaušinių dažais
JOLKA999
2009 05 28, 15:57
QUOTE(Beta @ 2009 05 28, 14:45) Merginos, gal išvaduosit ir mane nuo kančios??  Ale neikaip Klaipėdoj nerandu maistinių dažų.  Gal kuri užtikot kur juos Klp pardavinėja? Jei jau nerasiu turbūt reiks užsisakinėt iš kokio ebay arba dažyt su kiaušinių dažais  o tai kodel nenori uzsisakyti is kulinarijos meno
@adrij@
2009 05 28, 19:14
QUOTE(Beta @ 2009 05 28, 16:45) Merginos, gal išvaduosit ir mane nuo kančios??  Ale neikaip Klaipėdoj nerandu maistinių dažų.  Gal kuri užtikot kur juos Klp pardavinėja? Jei jau nerasiu turbūt reiks užsisakinėt iš kokio ebay arba dažyt su kiaušinių dažais  Parašyk man į AŽ ...
Vikucce
2009 05 28, 21:25
Cipsiukai, norėjau paklausti dėl Kauno bazės, ar sekmadieniais nedirba ten? Planuoju būti Kaune, bet šeštadienį ir sekmadienį, o šeštadienį nežinau ar pavyktų nuvažiuot
moniuxx
2009 05 28, 22:18
sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna. nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi
apple tree
2009 05 28, 23:38
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 28, 21:18) sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna. nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi   saunuole,man patinka kai zmones issisuka is padeties,ir gera ideja visoms kurios neturi dazu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 28, 20:14) Parašyk man į AŽ ...  Parašiau.. QUOTE(moniuxx @ 2009 05 28, 23:18) sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna. nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi  Nu šaunuolės merginos  Reiks ir nam galvot kokius nors fokusus kaip nuspalvint savo kepinius
vilma-saule
2009 05 29, 10:15
Kauno bazes dirba ir sekmadieniais
moniuxx
2009 05 29, 17:40
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 29, 00:18) sveikutes merginos,na as tortu puosime dar visiskai zalia ,bet pabandysiu viena patarimuka ideti ir as toms kurios neturi dazu  . taigi reikejo man kaskaip tai nudazyti siokia tokia keverzine savo ,o dazu neturiu ,tad sedejau ir galvojau ka galimetu ideti vietoj ju ,taigi sumasciau truputi ipilti miltuku is kuriu daromas limonadas . fizz atrodo vadinasi - rezultate neblogai nusidaze,o ir skonis cukrines mases labai neblogas vaisinis gavos.tik vat tuos miltukus pirmiau sudrekinkit,o tik tada i cukraus pudra pilkit ,nes geraiu spalva igauna. nepykit jei kartojuosi ,tikrai visu temu nesu pervertusi  oi merginos, labai atsiprasau ,kad suklaidinau jus - tie limonado sausi miltukai vadinasi yupi ,o ne fizz  kaskaip vakar susimaisiau  na ,bet esme turbut supratot apie ka kalbejau beto viena sena konditere siandien man dar patare raudonai spalvai isgauti i cukrine mase vietoj vandenuko pilti burokeliu sultis -sake,kad senos semininkes visad taip darydavo ,o ir spalva superine gaudavosi ,o kadangi tos sultys saldokos ,tai ir skonio negadina - nebandziau ,tai nz ar tai tikrai gerai ,bet gal jau kas esat isbande?-pasidalinkit patirtim
Aš tai galvoju, kad visi šitie išradinėjimai dviračio, t.y. spaudimai sulčių iš spalvotų daržovių, laiko gaišimas ir galvos skausmas yra žymiai brangiau negu atsisiųsti normalių dažų iš gamintojų. Kad ir per ebay, ar radus inetinę parduotuvę. Užeikit į temą - kaip papuošti tortus, ten galit pasiskaityt..
burokėlių sultys.. nu spaudžiau aš.. smirda runkeliu ir tiek.. ekologiška.. ir tik tiek.
apple tree
2009 05 29, 20:16
QUOTE(naitas @ 2009 05 29, 18:47) Aš tai galvoju, kad visi šitie išradinėjimai dviračio, t.y. spaudimai sulčių iš spalvotų daržovių, laiko gaišimas ir galvos skausmas yra žymiai brangiau negu atsisiųsti normalių dažų iš gamintojų. Kad ir per ebay, ar radus inetinę parduotuvę. Užeikit į temą - kaip papuošti tortus, ten galit pasiskaityt.. burokėlių sultys.. nu spaudžiau aš.. smirda runkeliu ir tiek.. ekologiška.. ir tik tiek. kiekvienas turi teise rinktis,ir as manau kad internetu uzsisakyti tikrai nera pigu,jai kas ir sugeba namu salygom israsti dazus kodel gi ne,ir ekologiska ir sutaupoma pinigu...nepyk,tai mano nuomone.
S.N.A.S
2009 05 29, 20:21
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 29, 18:40) man aptiko moniuxx idėjos gal tada iškart ir čia paklausiu: kokius dažus reiktų naudoti šių sausainėlių gamybai? : http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
moniuxx
2009 05 29, 23:00
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 29, 22:21) man aptiko moniuxx idėjos gal tada iškart ir čia paklausiu: kokius dažus reiktų naudoti šių sausainėlių gamybai? : http://saechka.ru/kuche/batch/189.phpna zinoma kas turi laiko ieskotis ir laukti kol atsius dazu ,tai tuomet saunu ir tikrai daug paprasciau nei sukti galva kaip issisukti is padeties ,o as vakar sugalvojau vyro krikstaduktei iskepti tortuka ir kaskaip graziai papuosti ( na kaip jau man gavos ,taip  ),o beda ta ,kad gyvenu mazame miestelyje,o cia dazu su ziburiu nerasi  taigi gimtadienis jau rytoj ,tai tikrai neturejau kada laukti kol kaskas atsius ar neatsius laiku dazu ,taigi sukau savo galvele kaip galima butu nudazyti is to ka galima rasti kiekvienam,net ir mazo miestelio prekybos centre, taigi rezultatas su yupi milteliais mane visiskai patenkino ir skonis tos cukrines mases visai skanus vaisinis gavosi ,na zinoma neisgausi cia jau tiek daug spalvu kaip pirktiniuose dazuose ,bet bent jau oranzines,raudonas ,geltonas tikrai puikiai galima na siuo metu mano kurinelis dziuna ir dar laukia dekoruoto kaspinelio,kuri darysiu rytoj ir tada jei kam smalsu galesiu ideti foto kokia ten spalvike gavosi del tu burokeliu ,tai kaip man sena kepeja patare taip ir jums parasiau ,juk neliepiau nei vienai imti ir spausti sulciu ,tik parasiau ,kad imanoma ir taip ,o turint sulciaspaude tikrai laiko daug neuzima,o ir vienas burokelis(manau jo pilnai uztenka) tikrai pigiau kainuos nei dazai,o ir naturaliau nei chemija cia kiekvienos kepejos pasirinkimo ir fantazijos laisve,o jei kam netinka ir nepatinka ,tai nereikia cia nepasitenkinimo savo reikst  ir nereikia galvot ,kad mes cia dvirati is naujo isradinejam,juk nesam tokios jau kvailos ,kad nezinotume ,kad siais laikais yra jau ir dazu israstu na as puosimo srityje esu dar naujoke ,bet manau ,kad cia puosimo principas yra toks pat kaip meduoliuku ,o taip pat manau ,kad ruosiant glaju i cukraus pudra visai tiktu ,kad ir tie yupi milteliai na jei neturi maistiniu dazu  na cioa tik mano nuomuone , bet gal geriau pasiklaust ,kas tuom tikrai uzsiima ir sugeba
S.N.A.S
2009 05 29, 23:36
Kokiąnakt išbandysiu būtinai tuos patarimus Beje, aš irgi ne už chemiją
moniuxx
2009 05 29, 23:47
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 01:36) Kokiąnakt išbandysiu būtinai tuos patarimus Beje, aš irgi ne už chemiją  kodel nakti?  ar tada butent muza apsilanko ?
moniuxx
2009 05 30, 23:07
sveikutes ,stai ir as su savo zadetaja foto. Na cia maniskis pirmas blynas ,tad labai dar pasvyles,bet esme ne tame sia foto norejau parodyti kokia spalva galima isgauti naudojant yuppi limonado miltelius p.s. foto dedu pirma karta gyvenyme ,tai nepykit jei nesigaus is karto ja tinkamai ikelti
apple tree
2009 05 30, 23:58
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 22:07) sveikutes ,stai ir as su savo zadetaja foto. Na cia maniskis pirmas blynas ,tad labai dar pasvyles,bet esme ne tame sia foto norejau parodyti kokia spalva galima isgauti naudojant yuppi limonado miltelius na labai saunus tortukas,kelk i papuosimus,ir spalvyte labai grazi...ir ideja sauni...
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 01:00) na zinoma kas turi laiko ieskotis ir laukti tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės  kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis
33dance
2009 05 31, 09:20
Moniuxx ant tavo torto šonų matosi natos, o ten yra ir žalios spalvos. Sakyk ir žalią spalvą išgavai iš to gėrimo miltukų? Aš ir turiu jų keletą nusipirkus, bet žalios spalvos neteko rasti , o man jos labai reikia:hm
moniuxx o tą pianiną pati darei?Labai gražus tortukas
apple tree
2009 05 31, 19:40
QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 08:14) tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės  kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis  nematau reikalo saipytis,ji labai teisingai atsikirto....as irgi isizeisciau,cia daliniesi idejom,otau kai slapiu skuduru...smirda runkeliais..
moniuxx
2009 05 31, 22:40
QUOTE(apple tree @ 2009 05 31, 01:58) na labai saunus tortukas,kelk i papuosimus,ir spalvyte labai grazi...ir ideja sauni...  baik jau tik ,cia mano pirmas blynas ir gerokai pasvyles -visumoj tai nesu labai patenkinta rezultatu-tikejausi geresnio ,bet kaip jau gavos taip  tikiuosi tobuleti ir tada gal ikelsiu ir i puosima pasigirt,o cia tai idejau tik del spalvu pademonstravimo ir tiek Papildyta:QUOTE(naitas @ 2009 05 31, 11:14) tai taip.. sutinku.. visos moterys neturi kuo apsirengt, o visi vyrai yra kiaulės  kiekvienai mamai savo vaikas pats gražiausias ir protingiausias.. ir nėra ko nervuotis  as nesinervinu nei kiek ,o ko man cia dabar nervuotis ,tiesiog paaiskinau ,kad ne visada buna taip kaip turetu buti ir ,kad is kaikuriu situaciju galima issisukti ir minimaliom salygom  tik manau ,kad neetiska truputi cia mus vos ne atsilikusiom palaikyti ,tarytume akmens amziuje gyventume ir nezinotume apie toki dalyka kaip maistiniai dazai. Papildyta:QUOTE(33dance @ 2009 05 31, 11:20) Moniuxx ant tavo torto šonų matosi natos, o ten yra ir žalios spalvos. Sakyk ir žalią spalvą išgavai iš to gėrimo miltukų? Aš ir turiu jų keletą nusipirkus, bet žalios spalvos neteko rasti , o man jos labai reikia:hm tiesa sakant tos natos yra iskirptos is tokiu saldainiu juosteliu na kur tokios su rugstele buna apibarstytos -tai ta rugstele nuploviau vandeniu ,o kadangi ju pagrindas is zelatinos yra ,tai man puikiausiai jos lipo prie sonu ,tai is ju ir iskarpiau tas natas ,o del zalios spalvos miltuku ,tai as siuo metu irgi negavau ,bet esu maciusi ,kad lygtais kivinio skonio yra kaskada buve ,tai manyciau ,kad jis zalias turetu gautis tai nebutinai yuppi miltukai tinka ,tai pasizek gal kokios kitos firmos kokio kivinio rastum gal kuri mergina turi kokiu kitu ideju zaliai spalvai isgauti a? -pasidalinkit ideja ,nes ir man ju reiktu  kitam savaitgaliui dukriukui tortas laukia eiles Papildyta:QUOTE(ssanta @ 2009 05 31, 11:33) moniuxx o tą pianiną pati darei?Labai gražus tortukas pianina dariau pati  ideja sio tortuko radau internete ,bet nuorodytes kaip ir neturiu issisaugojus ,bet turiu issisaugojus foto ,jei kam reiktu galeciau permest i az
moniuxx
2009 05 31, 23:04
apple tree
2009 06 01, 12:02
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 31, 22:04)  neispeiks o tik pagirs,nes is tiesu grazus
QUOTE(apple tree @ 2009 05 31, 21:40) nematau reikalo saipytis,ji labai teisingai atsikirto....as irgi isizeisciau,cia daliniesi idejom,otau kai slapiu skuduru...smirda runkeliais.. prie ko čia "šaipytis"? Aš pati spaudžiau tas sultis, ir jos tikrai smirda. Parduotuvėje gi pardavinėja burokėlių sultis maišytas su obuolių sultimis, dar su kokiomis, ir būtent dėl jų kvapo. Pasidomėk, nereiks be reikalo įsižeidinėt. ir yra neišmanėliška teigti, kad visokie gėrimai iš pakelio a la "yupi" yra sveikiau už maistinius dažus. nejaugi neskaitėt jų sudėties?  o kaip kvapas? trenkia sintetika iš tolo.
S.N.A.S
2009 06 04, 12:55
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 00:47) kodel nakti?  ar tada butent muza apsilanko ?  taip , būtent naktimis kai vis trys vyrai jau sapnuote sapnuoja, aš lendu į virtuvę ir buriu buriu..kol nenulūžtu... QUOTE(moniuxx @ 2009 05 31, 23:40) cia mano pirmas blynas ir gerokai pasvyles jei ir mano pirmas blynas toks būtų, kaip mat lėkčiau gamint.. o žalios spalvos idėjų aš irgi ieškau..  rasit, pasidalinkit
@adrij@
2009 06 04, 13:07
Ei ei merginos , žiūriu kariauti pradedate  .....tarsiu savo žodelį , jupi - tokia sintetika , kad geriau apie tai nė nekalbėti  , bet .....iš padėties reikia suktis , nusinuodyti nuo jų nenusinuodysite , bet tam skirti dažai tikrai yra sveikiau ( nors dievai juos žino  )....kad nesmirdėtų sultys , nugi kvapų kokių įlašinkite pora lašiukų , gal permuš .
moniuxx
2009 06 04, 13:48
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 15:07) Ei ei merginos , žiūriu kariauti pradedate  .....tarsiu savo žodelį , jupi - tokia sintetika , kad geriau apie tai nė nekalbėti  , bet .....iš padėties reikia suktis , nusinuodyti nuo jų nenusinuodysite , bet tam skirti dažai tikrai yra sveikiau ( nors dievai juos žino  )....kad nesmirdėtų sultys , nugi kvapų kokių įlašinkite pora lašiukų , gal permuš . nesipykstam tik ,kad vat nuomuones nesutampa ir tiek ,,, sutinku ,kad maistiniai dazai gali tureti maziau cgemijos ,nes juk yuppi milteliuose dar plius visokiu ir kvapikliu prikrauta ir skonio stiprikliu ,bet kai ner is ko rinktis ,tai tada gerai ir taip cipciuk, vis dar laukiu zinios apie dazu siunta mergaites gyvenkim draugiskai ,nesigincykim ,juk cias diskuotuojam, siulom savo idejas ,o kam ko reikia tai atsirinkim pacios  tik draugaudamos galesim pasiekti geresniu rezultatu TAI TAIKA?
o man idomu- kodel parduotuvese ju nebuna? tik kazkur super taskuose, ar internetu galima pirkti
QUOTE(Elzė @ 2009 07 30, 11:28) o man idomu- kodel parduotuvese ju nebuna? tik kazkur super taskuose, ar internetu galima pirkti  Tikriausiai galvoja, kad labai nepopuliari prekė  o jeigu rimtai, tai reiktų paklausti pas pardavėjus.. arba visuomenės sveikatos centre  Gal higienistai kaip nors riboja.
Chizhovy
2009 07 31, 15:17
Lindy, mozet nado na kalvarijskom bazarcike posmotret , u belarusov......... http://www.rikta.lt/LT/63/aa.htm
Saulužė
2009 08 01, 07:20
Chemija
Sveikos, pasidalinsiu kaip pasidaryti dažus, nes pati savaitgalį pabandžiau. Man labai reikėjo žalių dažų, o jų nusipirkti neturiu iš kur, tai juos pasidariau iš tortams skirtų pabarstukų. Jų tikrai būna didesnėse maximose ir mačiau yra žali, raudoni, mėlyni. Nusipirkau du maišelius žalių pabarstukų sumaliau juos su kavos malimo mašinėle gavosi žalia cukraus pudra ir išplakiau su sviestu gavosi graži šviesiai žalia spalva.
rugiagele26
2009 08 13, 21:07
QUOTE(Saulužė @ 2009 08 01, 08:20) Chemija  Pardese dar ne tokios chemijos su tortais privalgyt galima
Saulužė
2009 08 14, 22:07
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 13, 22:07) Pardese dar ne tokios chemijos su tortais privalgyt galima  Aha, neseniai vo kokį gėrį nusipirkau http://www.sveikasvaikas.lt/spring/product?execution=e2s1ale gyva dar
vaiduva
2009 10 13, 11:00
Sveikutes susiduriau ir as su dazu paieska nu niekur vilniuj nerandu  ,reiktu juodods zalios ir raudonos
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 21:13) Nu ir kas čia per reklama  ....o kur vaizdai , kaip gali ką užsisakyti ir pirkti , jei nematai ką , kiek kainuoja .....jumoras kažkoks , ideda reklamą , o produkto foto sunku idėti . Pavilas ko čia krizeni .... nu neradau nors tu ką  mamos draugė alve dirba-daviau užklausą-kai tik ką sužinau parašau
Angel1203
2009 10 13, 11:42
QUOTE(adriu @ 2009 10 13, 13:19) mamos draugė alve dirba-daviau užklausą-kai tik ką sužinau parašau as katik paskambinau i alva ir pasicekavinau sako taip turim visokiu spalvu jau apsidziaugiau sakau kokie kiekiai kokios kainos tai zodziu sufasuota po 1 kg. ir kaina 89 Lt tai va tokios ir naujiemos su tuo alvu. kur jau cia det nusipirkus 5 spalvas jau 5 kg  nu va dar paskambinau i ta minordija tai tem turi 3 spalvas dvi raudonas ir geltonas sufasuota po 1 litra (skysti) 26 Lt ir dar + pvm. nieko gero ir cia
metute79
2009 12 12, 22:09
Man ne Klaipėdoj, bet Vilniuj labai reikia konditerinių dažų raudonos spalvos (na kad padaryti ružavą glajų). Pirkau ružavą braškių skonio cukraus pudrą, bet ji baigėsi, o daugiau parduotuvėse nerandu. Gal kartais matėte kokioje nors parduotuvėje tos cukraus pudros (berods Dansuker firmos)? Ačiū
vaitkute
2010 02 09, 20:50
... as tai neisivaizduoju kur ju rast... kaip deficitas... puse vilniaus aplaksciau ir neradau
QUOTE(vaitkute @ 2010 02 09, 19:50) ... as tai neisivaizduoju kur ju rast... kaip deficitas... puse vilniaus aplaksciau ir neradau  dazu vilniuje, jei apie juos kalbi cia yra, buna ir daugiau spalvu http://www.delona.lt/paieskos-rezultatai,1...=&sPriceTo=
joanyteja
2010 02 12, 22:43
sveikos nezinau kur jus ten tam zuvu turgui radote tuos daus as ten nieko nemaciau kad nors kokia reklamele butu  gal ko klausti reikia ? pasakykit prasau
|
|