Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo trukmė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
pirmas su skatinimu ir epidūru truko 13 valandų, antras tokiomis apčiomis sąlygomis apie 5 valandas.
mažėlis gimė visu kilogramu didesnis už pirmagimį doh.gif blink.gif
mieliauske
mes gimdykloj 6val laukem, nuo vidurnakcio iki 5.55 tada pasirode mazyle smile.gif
vilmele
Pirmą vaiką pagimdžiau per 6 val. , antrą per 3,5 val. nuo pirmųjų sąrėmių. Su dukruže pagimdžiau per valandą nuo atvykimo į ligoninę. Abu gimė 53 cm. ūgio ir labai panašaus svorio - 3850 gr. ir 3730 gr. smile.gif
Dosera
Pirmą vaikelį pagimdžiau po 11 val. nuo pirmųjų skausmelių pradžios. Iš tiesų, tai tik po kokių 2,5 val. nuo skausmų pradžios susivokiau, kad čia jau greičiausiai sąrėmiai ir kad jau reiktų važiuoti į gimdyklą...
Fatimaallaa
Na as gimdziau beveik visa para. 23 valandas. Nuo 5 ryto iki 4 ryto kitos dienos, kai buvo atliktas cezario pjuvis po ilgo laukimo ir beprotisku kanciu.
Lauginta
O aš dukrytę pagimdžiau per 4val. nuo atvykimo į ligoninę... 4u.gif
klisiai
QUOTE(claudija @ 2009 04 09, 20:02)
Mano abu vaikinai gime absoliuciai vienodo dydzio (53 cm) ir nezymiai skirtingu svoriu - 3,300 g. ir 3,350 g. (antrasis svere  tik 50 g. daugiau). Treciasis vaikelis - mergina, jos dydzio kolkas dar nezinau  g.gif , bet itariu, kad neturetu buti didesne, nei vaikinai  rolleyes.gif .
O Tavo antrasis kas bus - jis ar ji?
*

Sveikos mamytes smile.gif Kaip nekeista,kai laukiausi pirmagymio tiksliai zinojau,kad bus berniukas tongue.gif Alia zalia ruta su antruoju INTUICIJA padare dingau ..... g.gif Gydytoja 80% duoda,kad bus mergaite,o as kazkodel tuom bijau net patyketi smile.gif Kaip butu SMAGU.....aniaaa? tongue.gif Dziaugiuosi CLAUDIJA uz jusu superini seimos pagausejima,gera zinoti,kad turesi dukryte - labai dziaugiuosi uz tave tongue.gif beje....kiek savaiciu jau yra ?
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 04 09, 21:25)
1. mergina 3,64 ir 54
2. vaikinas 4,88 ir 60
3. vaikinas 4,4 ir 58
*

Sveika smile.gif Kokia idomi vaiku skaiciu kombinacija.....Visgi butent Jums antrasis buvo didziausias,o treciasis vidutinis g.gif Labai idomu....
klara.
QUOTE(klisiai @ 2009 04 15, 15:00)
Sveikos mamytes smile.gif Kaip nekeista,kai laukiausi pirmagymio tiksliai zinojau,kad bus berniukas tongue.gif  Alia zalia ruta su antruoju INTUICIJA padare dingau ..... g.gif Gydytoja 80% duoda,kad bus mergaite,o as kazkodel tuom bijau net patyketi  smile.gif Kaip butu SMAGU.....aniaaa? tongue.gif Dziaugiuosi CLAUDIJA uz jusu superini seimos pagausejima,gera zinoti,kad turesi dukryte - labai dziaugiuosi uz tave tongue.gif  beje....kiek savaiciu jau yra ?
*

Labukas, pati neturejau broliu, seseru, tai nusprendziau, kad savo vaiku taip neskriausiu schmoll.gif
Manoji mergike ne uz kalnu - 34-a savaitele eina smile.gif
O Tavo?
irmusia
I gimdykla ikulniavau 23.30, o pagimdziau 3.10 tongue.gif Taigi viso 3 val. 40 min biggrin.gif
Mergina gime 3440 g, 53 cm.
Panelee
QUOTE(irmusia @ 2009 04 16, 15:33)
I gimdykla ikulniavau 23.30, o pagimdziau 3.10  tongue.gif Taigi viso 3 val. 40 min  biggrin.gif
Mergina gime 3440 g, 53 cm.
*

Kaip greitai pavyko pagimdyti smile.gif As irgi taip noriu... ax.gif biggrin.gif
Just me...
o as i gimdykla atejau jau apie antra valanda nakties, o 2.50val. jau turejau dukryte bigsmile.gif viskas buvo super greita ir lengva, net gydytoja stebejosi, o vat stai antra gimdyti dabar labai bijau, ir nors nestumas dar nedidelis, baime stipreja su kiekviena diena verysad.gif suprasciau, kad pirmas gimdymas butu super sunkus, tai baime pagrista, o dabar net nezinau ka ir galvoti...
Nireglina
QUOTE(klisiai @ 2009 04 09, 11:49)

O kaip jusu gyvenimiskoje patirtyje ar tai pasitvirtino,kad su kiekvienu pumpureliu atejimu jie budavo vis didesni ir tvirtesni ?

Mano antrasis buvo daug didesnis ir stipresnis. Pirmagimis gimė 3550 g ir 54 cm, antrasis 4400 g ir 54 cm.
QUOTE(Dosikas @ 2009 04 14, 18:14)
Iš tiesų, tai tik po kokių 2,5 val. nuo skausmų pradžios susivokiau, kad čia jau greičiausiai sąrėmiai ir kad jau reiktų važiuoti į gimdyklą...

Čia dar nieko. Kai laukiausi pirmojo, supratau, kad gimdysiu nuo skausmelių pradžios praėjus daugiau nei 12 val doh.gif Iki tol atrodė, kad tie nežymūs skausmai yra tik paruošiamieji sąrėmiai blush2.gif Tik kai ėmė rimčiau skaudėti, supratau, kad mažylis beldžiasi. Į ligoninę atvažiavom apie 2.30 val, sūnus gimė 6.35 val. Besilaukiant antrojo, sąrėmiai iškart prasidėjo kas 5 min. Ligoninėje buvome 8.10 val, vaikas gimė 10.45 val. Gimdymas užtruko, nes ilgai teko stumti. Dičkis labai sunkiai ir iš lėto judėjo gimdymo takais. Štai pats didžiausias minusas, kai gimsta dideli vaikai. Juos sunku išstumti.
kristinap

QUOTE(klisiai @ 2009 04 09, 11:49)
O kaip jusu gyvenimiskoje patirtyje ar tai pasitvirtino,kad su kiekvienu pumpureliu atejimu jie budavo vis didesni ir tvirtesni ?
*

pirmoji 4000g 53cm, ligoninėj buvom apie 12val, atseit apžiūrai, bet kai parodė aparačiukas sąrėmius - neišleido, tiksliau išleido po centrą pasivaikščioti, kad paskatinti veiklą, nes gimdymo veikla buvo nepilnavertė, bet sugrįžus - 0 progreso, tada nuleido vandenis, skatino, minkštino kaklelį... iki 18val jokių skausmų nebuvo, o paskui pajaučiau, kad panašu į gimdymą, 23:40 pagimdžiau smile.gif

antroji 4225g 60cm, apie 13val buvau ligoninėj su 6cm, apie 14 val gimdykloj su 8cm, 16:20 gimė mūsų krepšininkė biggrin.gif aukšta, bet pagal proporcijas nestambi, išstūmiau per vieną sąrėmį smile.gif
velisa
Kai gimdziau pirmaji leliuka (dukra), keistai jauciausi jau is vakaro, taciau nebuvo dideliu skausmu. Ryte, kaip tik reikejo vaziuoti pas savo gyd., nes jau terminas buvo praejes, taigi nuvaziavom su visa tasyte. Patikrino apie 9 val, jau buvo truputi atsiveres kaklelis. bijojau pirmojo gimdymo ir numatytas dukters svoris buvo virs 4 kg., taigi dariausi epidiurini nuskausminima. Paskui viskas vyko be didelio skausmo. Dukra gime 13.55 val. O antra leliuka (sunu) gimdziau po 5 metu. Iki termino buvo apie savaite(gime anksciau). Nakti 24 val. nubego vandenys, nejutau jokiu skausmu biggrin.gif . Issimaudziau, susiruosiau i ligonine, tai bevaziuojant pradejo mausti pilvo apacia, jau netoli ligonines ax.gif Zodziu, sunelis gime 2.20 val (nakti) bigsmile.gif Daktare, sake, jei jau trecia gimdysit, tai skuoskit kuo greiciau i ligonine lotuliukas.gif
Baltike
O mano atveju paskutinis, ketvirtasis, gimdymas buvo pats ilgiausias (6,5val nuo reguliarių sąrėmių pradžios), o dukrytė gimė pati lengviausia(3,8kg) biggrin.gif . Geičiausias buvo antras gimdymas (2val.), o sunkiausias pirmagimis (4,3kg), bet ir kiti broliukai panašiai svėrė.
vasara0603
mano pirmas gimdymas truko 9 valandas,nors stiprus skausmai kankino kokias 4 valandas. Dabar laukiames antro leliuko ir lb tikiuosi kad greiciau viskas baigsis smile.gif
pomada
pirmas gimdymas-9val,cia nuo pat pat pradzios iki galo.antras-8,5val ir sunkesnis buvo unsure.gif
Drugeliss
Pirmas gimdymas truko 10 valandu, pagimdziau berniuka 3970 kg ir 52 cm, buvo sunku blink.gif o antra gime mergyte tai per 3,5 val. smile.gif ir gime dicke 4200 kg ir 55 cm wub.gif skausmas tas pats bet uztat greitai smile.gif
*weita*
na as nuo saremiu pradzio prasikankinau is viso 19 valandu..o saremiai prasidejo neregulairus dar kartais kas 2 minutes ,kartais kas 4 ...ir mano MW is vis sake kad as negimdysiu ta diena ..o jau namujose lipau sienom..tai vis del to su tokiais skausmais nuvaziavau i ligonine 4 valanda vakaro ..atvariau jau su 6 cm ,tai 20.10 jau istrauke mano lelyte..pirmas lelius 3.528kg ugio nz ,tik zn ka ilga buvo wub.gif
biskiuka bijau del antro leliuko ,kazi ar istumsiu pati ?nes su pirma teko kirpti ir traukti su replem verysad.gif
Mmamyte:)
Labas mamytem! 4u.gif na kagi,pasipasakosiu ir as biggrin.gif vasario 12 diena 9val man pradejo skatinti gimdyma...apie 16val prasidejo saremiai o 20.30 pagimdziau pati nuostabiausia berniuka pasauly lotuliukas.gif taj va gimdymas truko keturias su puse valandytes ir nebuvo toks skausmingas kajp galvojau...cia pirmasis mano mazylis ir daktaraj sake kad as tiesiog sutverta gimdyti lotuliukas.gif ir istikruju gimdysiu dar keleta kartu taj tikraj,jej tik dievulis duos biggrin.gif nera jau tajp bajsu!!!!!! thumbup.gif
oksike
Gimdymas su skatinamaisiais uztruku 2 paras.
DonAlma
Pirmaji gimdziau 18-00.50 val, o antraji nuo 9.00 val ryto iki 12.00 val dienos. Tiek su abiem vaikais uztruko viskas nuo vandenu prakirpimo. Tada ir saremiai tik prasidedavo, nes jau buvo abiem laikas gimti. Manau, kad visai greitai, lengvai ir visiskai neskausmingai abu kartus gimdziau blush2.gif
Medulis
7val, nors gydytojai sake reiks apie 13 val smile.gif
Ajms
pirmas gimdymas isejo apie 12 valandu o antras tik 3 valandikes nuo prasidejusiu saremiu smile.gif
monamor
pirmuosius saremius pajutau 5.30 min. (tiksliau tada atsikele vyras i darba ir as kartu ir iskart pajutau saremius kas 5-6 min.) i klinikas nuvaziavau apie 10 val. kol sulaukiau gydytojos dar patikrino mazylio toniukus buvo apie 11 val. tada patikrino atsidaryma ir kai pamate kad jau 8 cm turim, tai greitai greitai i gimdykla smile.gif tai tas greitai greitai su dokumentu suvarkimu, persirengimu ir viskuokitu uztruko apie valnda laiko, taigi apie 12 val buvau gimdykloje. Gydytoja jau ruosesi nuleisti vandenis, bet as dar paprasiau palaukt kada vyras atvaziuos( nes as kvaila ji isleidau i darba, nes galvojau kad dar as cia visai negimdau blush2.gif rolleyes.gif ) Vyras atvaziavo apie 13 val. tada nuleido vandenukus ir 13.50, o gal net truputi ir anksciau as jau laikiaus savo sunuti ant krutines smile.gif
Jedute
su pirmu vaiku gimdymas uztruko 14 val., o su antru tik 4 val mirksiukas.gif
Destinyy
Manasis į pasaulį ėjo per dešimt valandų, bet vistiek dar gimdysiu 4u.gif
raudona astos
Nuo vandenu nubegimo iki kol turejau leliu ant ranku praejo 36 val. blink.gif
liepuks
Pirmas astuonios,antras astuonios abu skausmingi labai-niu matyt lemta man ilgai ir skausmingai gimdyti,pazystu kur abu gimdymai tik 3 val skausmas minimalus. smile.gif
vasara04.
Nuo vandenu nubegimo su skatinamaisiais per 18 val. doh.gif
Damigle
Man tai 18 val. įdėjo skatinamųjų tabletę į makštį, apie 19.30val pajaučiau pirmus sąrėmiukus, 24 val. jau buvau gimdykloje, o 12.40val jau laikiau ant rankų savo dukrytę. Viso išeina 18val. Buvo gana skausmingai ir ilgai, bet antrą vaikelį gimdyčiau net nesusimąstydama po kokių 2 metų ax.gif
Padukele*
pirmas 18 valandu kankino ir galiausei ceraris antras valanda kai saremiai prasidejo ir dare cerazi thumbup.gif
Agnusha
nuo pirmų sąrėmių pradžios 2,5 paros. doh.gif
Angeliocikas
Kai gimdziau dukryte gavos 17val doh.gif gal gasdino ta nezinomybe kas kada ir kaip unsure.gif bet gimdymas buvo sklandus ir greitas thumbup.gif isskyrus saremius fear.gif
o sunu daug greiciau thumbup.gif saremius iskenciau daug lengviau ir ligoninej nuleke pagimdem super greit thumb_yello.gif
amber123
blink.gif v a j e z a u
Angeliocikas
QUOTE(amber123 @ 2009 05 12, 22:33)
blink.gif v a j e z a u
*

cia jezus nelabai padeda biggrin.gif tenka vistiek paciai thumbup.gif
Baccardi
Sveikos 4u.gif

Pirmasis gimdymas nuo sąrėmių pradžios, kai pradėjau kažką jaust buvo apie 03.00val.nakties, 04.30 buvom jau ligoninėj, o 06.34 pasaulį išvydo Nojus. Svėrė 3900g., nemažas vaikas, pagimdžiau pati ir vos išstūmus nusistebėjau ar tai jau viskas? (negalėjau patikėt, kad taip greit biggrin.gif ). Dabar laukiuosi antrojo,jau 38-a savaitė, gimdymas ant nosies ir nežinau kodėl, bet antrojo gimdymo labai bijau blush2.gif prisigalvojau, kad jei pirmas toks lengvas buvo, tai matyt, antras turi būti sunkus ir ilgas. Na, bet ir su pirmu be proto bijojau, kuo daugiau bijai, tuo lengviau po to būna biggrin.gif (pamatai, kad nėra taip baisu, kaip prisigalvoji smile.gif Visoms linkiu lengvų ir greitų gimdymų bei nuostabių mažylių wink.gif
kzuzia
Mano gmdymas, nora aš neturiu su kuo paliginti buvo gana sunkus, skausmai prasidėjo tokie lengvi 3val., nakties kas 10 min. 6.30val. nuvažiavau į logoninę, ten kol sutvarkė dokumentus ir mane, buvo 8val (o tą diena mane turėjo jau priverstinai guldyti į ligoninę, nuleidinėti vandenys), 9val. atėjo daktarė ir nuleido vandenis, nuo to momento skausmai pasidarė žymiai stipresni, bet kentėti galima buvo (kas 6min.) trūko iki 13val. ir nedažnėjo, tada man pastatė lašelinė su skatinamaisiais ir nuo to momento prasidėjo velniški skausmai blink.gif blink.gif blink.gif kas 5min., nuo 15 val, kas 3 min., paprašiau,kad man padarytų epidurinį, tai skausmai sumažėjo tik tai 30proc. ir neleido vaikščiuoti, nes 3 val leido epidurinę nejautrą, skatinamosius ir dar klausėsi vaiko tonusus, apie 18val. dar nebuvo suleista visą dozę nusjausminamųjų, o skausmai vėl prasidėjo blink.gif blink.gif blink.gif dozės nepadidino, nes jau vaikelis baigdavo ruoštis ir nuo tuo laiko iki 18.40 vos galėjau iškentėti, kai prasidėjo pats gimdymas skausmai liovėsi ir 19.30 jau žiūrėjau į savo dukrelę (tai gimdymas trūko toks skausmingas 12 val.)
tomulexx
Nors buvo cz, bet manau jis labai greit praejo, gal kokias 1.5val po vandenu nubegimo g.gif
Vai2te26
Pirmas vaikas,ir nuo skatinamuju pradzios iki galo gavosi 12val.
mamakarolina
mano pirmasis gimdymas truko apie 15 val. smile.gif labai tikiuosi, kad antrasis bent jau dvigubai trumpiau truks mirksiukas.gif doh.gif
Jgrushka
mano pirmasis gimdymas truko 3 val.. o antras nuo pirmo skausmo iki gimdymo - nepatikesyt- 35 minuciu
amber123
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 13, 09:38)
cia jezus nelabai padeda biggrin.gif tenka vistiek paciai thumbup.gif
*

doh.gif net nenoriu pagalvot..
KristinaS
Dave po gimdymo savo zurnala paziureti, ten buvo uzrasyta 9val 30 min.Gal Norvegijoje skaiciuoja kitaip tas valandas, nes man nuo vandenu nubegimo iki sunaus gimimo viskas uztruko daaaug ilgiau...be 2 valandu 2 paras
Loveco
QUOTE(Jgrushka @ 2009 05 18, 13:45)
mano pirmasis gimdymas truko 3 val.. o antras nuo pirmo skausmo iki gimdymo - nepatikesyt- 35 minuciu
*

o ar sake gydytojai, kodel taip greit? gal kaklelis dar pries gimdyma buvo labai trumpas?

su antru ar spejot i ligonine patekt? smile.gif
andziukas
mano gimdymas su pirmuoju 11 val 25 min, galvojau nuprotesiu....dabar antra nesioju po sirdele, tai nezinau kaip bus smile.gif
katuksss
Pirma vaikuti su skatinamaisiais gimdziau 8 val, antra 2,5 val nuo vandenu nubegimo. smile.gif
Benedicta
As pirmaji gimdziau planuotai (buvo aukstas kraujospudis ir itariamas pernesiojimas). Pagulde i RK is vakaro (visa nakti is baimes nemiegojau), sesta ryto pradejo visokias proceduras (klizmas blush2.gif ir pan.), nuleido vandenis, luktelejo, niekas neprasidejo, tada jau eme leisti skatinamuosius... Galiausiai saremius pradejau jausti apie 12 val. dienos. Is pradziu buvo visai nieko baisaus, tik jauciau, kad gulint daug daug maziau skauda, negu atsikelus g.gif. Tai ir gulejau patenkinta. Skausmai tolydzio, bet pakenciamai stiprejo kokias 5 val. Blogai pasidare, kad gydytoja (neperspejus. Nusauciau dabar jeigu galeciau bash.gif) ranka praplete gimdos kakleli (mol, turbut kad greiciau veiksmas vyktu). Tada skausmas padare suoli, sustiprejo staiga ir pasidare sunkiai pakeliamas. Aciu Dievui, tuomet pasiule epidurini, su kuo dziugiai sutikau. Paskutines keturias saremiu valandas turejau ta dziaugsma. LIkus pusvalandziui iki numatomo stumimo laiko baigesi epi veikimas, ir daktarai prasneko, kad jau nebenuskausmins. Bet as (matyt, labai ryztingai) pareikalavau, kad suleistu maza doze likusiam pusvalandziui. Taip ir padare, tai isvengiau baisiu skausmu pries gala. O stangas jauciau puikiai, uzteko triju. Taigi (atsiprasau, kad issipleciau) gimdymas nuo pirmuju saremiu iki leliuko gimimo truko 12,5 val. Daktarai sake, kad trukme kaip is vadovelio (su pirmu vaiku). Beje, epiduras man gimdymo veikla paskatino. O mano mama vos is proto neissikrauste belaukdama, nes mane (savo pirmaja) pagimde per kokias 5 val. Tai galvojo, kad man jau sakes, vakumai ir cezariai:( Man tas laikas visiskai neprailgo, nors pries gimdyma atrode kazkoks kosmaras 12 val. skausmu. Kazkaip greitai, nors ir pakankamai sunkiai (neisivaizduoju, kaip butu buve be tu 4 paskutiniu val. su nuskausminumu)
Champagne
skaiciuojant nuo pirmu saremiu, 10 val.
braskexxx
nuo pirmuju saremiu 14h o skausmingi is ju buvo tik 3h 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.