QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 17:37)
vis tiek lengviau. echhh as paskutiniu 5 vlanadu beveik nepamenu, nes buvau pusiau be samones 
Kaip pagalvoju, tai labai gaila taip besikankinanciu mamu
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 17:37) vis tiek lengviau. echhh as paskutiniu 5 vlanadu beveik nepamenu, nes buvau pusiau be samones Kaip pagalvoju, tai labai gaila taip besikankinanciu mamu QUOTE(miix @ 2009 10 09, 15:00) Kaip pagalvoju, tai labai gaila taip besikankinanciu mamu man jau tas paskutinias valandas jau viskas buvo vienodai, gyvent ar mirt, nesvarbu tik kad viskas pasibaigtu QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 18:16) man jau tas paskutinias valandas jau viskas buvo vienodai, gyvent ar mirt, Na, bet rezultatas visu musu kanciu nuostabus
as gimdziau 11 valandu, su epiduru... pirmos 5 walandos buwo sakes, o paskui kai nuskausmino nieko nejauciau...
sveikos mamos
vandenys pradejo begti 1 val nakties, bet saremiu nebuvo, tai i ligonine nuvaziavau tik apie 6 ryto
labai nireciau panasaus gimdymo ir su antruoju, na gal truputi lengvesio
Pima gimdziau 12valandu,antra 8valandas,bet sunkiau.
Pirma gimdžiau 6 val., o antrą - 2 val.
Vandenys nubego 10.30 val. ryte. Pastovus ir rimtesni saremiai prasidejo apie 14 val. Lelyte rankose turejome 22.25 val. Epikrizes lape irasyta buvo, kad gimdymas truko 9val.30min. Isstumiau per 5 minutes. Saremiai nuo 19 val. buvo stiprus, bet kai paklausiau apie epidura, tai buvo 6 cm atsidarymas, o epidura leidzia iki 8 cm. Tai man gyd.patikino, kad nebeverta daryti, nes suletetu veikla ir tik 2 cm liko iki nuskausminimo, tai ir nebedariau. Iskenciau ir stumti jegu buvo. Nors saremiai ir skausmingi, bet kai isgirsti stebuklingus zodzius, kad jau gimdysim, tai jegu tiek atsiranda, kad oi oi oi, tik stumk ir stumk
gimdykloje prabuvau 6val. is ju pusvalandis skausmo ir vienuolika minucu stumimo (nerealus daiktas ta epidurine nejautra)
pirmas-11val, natūraliai, sunkiai
antras-4,5val, natūraliai, ir super lengvai, beveik ir skausmų nejutau
Sveikos esamos ir dar tik būsimos mamytės
1-ą-12 val
2-ą 3val. 3-ą 10val 4-ą 8val..
saremiai prasidejo apie 14 val. maze gime 19.00. visada sakiau kad tikrai negimdysiu be nuskausminamuju,bet kai nuvaziavau i ligonine tai tiesiai ant stalo gulde ir tsakant per kancias i zvaigzdes
17.30 nubego vandenys, saremiai prasidejo 20val, o 23 pagimdziau
Abieju gimdymu pradzia- paryciai (4val), o pabaigos: pirmo 11.47val., antro 12.16val.
pirmus nedidelius skausmus pajutau 11 val. vandenis daktarai prakirpo ir saremiai prasidejo 14:30 val. o lelyte supavom jau 17:15
vandenys nubėgo 3 val sarėmiai prasidėjo 3:30 gimė 4:50.taip kad pirmas gimdymas nepilnai 2 val.
vajej kaip baltai pavydžiu,kad taip greitai kai kurios pagimdo
1 val. nakties nubego vandenys, 8.15 pagimdziau, be nuskausminamuju.
20 val prasidėjo sąrėmiau, 23 val buvu ligoninėj, 3 nakties pagimdžiau. Norėjau be nuskausminimo, bet finale pasiprašiau į veną, nes sakė, kad dar iki ryto teks taip laukt ir stiprės, o man ten jau finaliniai pasirodo buvo, tai nespėjo vaistai suveikt, pagimdžiau.
12 val. prasidejo saremiai, pagimdziau 22:50 val. be skatinamuju ir nuskausminamuju
Dukra kai gimdziau saremiai prasidejo apie 4 ryto pagimdziau 22 05. Su sunum normalus tikri saremiai prasidejo 16val jis gime po CP kita ryta 08 31.
Aš abi savo merginas gimdziau po 8 valandas.Dabar tikiuosi greiciau
Man vandenys nubego 7 ryte, jokiu skausmu nejauciau iki 17 val, paskui buvo tik labai lengvi saremiai kas 3 min, deja niekas neatsidrinejo, net ir po skatinamuju, saremiai nestiprejo tai 20.52 gime mano maziuke po CP..
PAS MANE GIMDYMAS PRASIDEJO 12 NAKTIES,O PO 8,35VALRYTE PAGIMDZIAU JAU DUKRYTE
vandenys nubėgo 2 val. nakties (saremiai jau anskciau buvo prasideje nestiprus), o pagimdžiau tik 17.25 val.
bet svarbiausiai, kad rezultatas fantastiškas
1 planinis skatinimas, lašalinė nuo 7, rimti skausmai nuo 9, vaikutis 17 30
2 gimdymas prasidėjo apie 14, nubego vandenys mzd 3, vaikutis gimė 23 30 3 gimdymas - reguliarus skausmai apie 15 30, ligoninėje 1nakties, gimė apie 10ryto 4 gimdymas nubėgo vandėnys 1 nakties, dukrytė gimė apie 15 00
Pirmas gimdymas
Buvau susitarus, kad gydytja mane apžiūrės per savo budėjima. Nuvažiavau, o ji pasiliko mane gimdyt, atsidarymas 4cm, takai pasiruošę. 22val atėjau į gimdyklą be jokios pastebimos man veiklos, matavo tonus, kirpo vandenis, skatino, epidūras - 02.20 jau turėjau savo bernužėlį. Antras gimdymas Vakare kažkas skaudėjo, maudė, nuvariau pas gydytoją, atsidarymas vėl 4cm, bet jokios veiklos. Išleido namo, liepė prisistatyt 8val. Ramiiai išmiegojau iki 5.30. Tada prasidėjo sąrėmiai kas 6-5 min. 8 buvau priimamajame, 9val įžengiau į gimdyklą, 9.37val jau turėjau savo kitą klecką.
I ligonine atvaziavau apie 16 val.kazkur...kol viska supilde,kol apziurejo(jau buvo 4 cm),na o 18.07 val. gime dukryte...labai viskas greitai vyko,tikiuosi ir antras toks bus
1 gimdymas
i ligonine atvykau apie 6 ryto, vaikas - 6.45 (to paties ryto) 2 gimdymas pradejo skatinti apie 18 val, vaikas - 19,27 taigi lengvai ir greitai QUOTE(annaing @ 2009 11 19, 21:43) 1 gimdymas i ligonine atvykau apie 6 ryto, vaikas - 6.45 (to paties ryto) 2 gimdymas pradejo skatinti apie 18 val, vaikas - 19,27 taigi lengvai ir greitai as kazkur per 45 min, ciut gimdykla spejo paruost, o jau smumimas prasidejo tik gimdyma dar bande stabdyt (33sav) pries tai pusdieni, bet leliukas nusprende, kad jau laikas
pirmas maziukas 16valandu
antras 15-20min (visus dokumentus teko pasirasyti po gimdymo
su pirmu i gimdykla pagulde puse 1 diena na o puse 10 jau turejau savo stebukla
antras buvo daug greciau puse 1 nakties nubego vandenys, puse 3 buvau gimdykloje na o 7 ryte jau turejau antra dukryte
su pirma iskvieciau greitaja apie 24val ir 4 ryte pagymdziau o antra tai
Labas
kolkas gimdziau tik karta, tai skausmai prasidejo kazkokie apie pietus, pilnas atsidarymas buvo apie 22 val, bet del per siauru klubu apie 23.30 nusprende operuot, gimimas fiksuotas 00.41
man 10val truko,bet kai atsistojau ir pasedejau ant kamuolio,viskas zymiai pagreitejo
gimdziau 5 val, 8 ryte saremiai prasidejo, po 13 val. jau turejau savo mazyle
Vandenys nubego be 10 7 ryto,kol issiruosem ligoninei buvau apie 9 tada mazdaug saremiai ir prasidejo,iki 12.15 saremiavau,12.35 jau maciau suneli
Vandenys nutekėjo 23.30 val, 2 val. atvažiavau į ligoninę, 4 val. - gimdykloje, 9 val. - atėjo gydytoja, o pagimdžiau 14.15. Tai išeina daugiau nei 14 val., labai pavargau
Gimdyti atvažiavau 22 val., 5 val. nubėgo vandenys, o 5.31 jau dukrytę glaudžiau prie savęs
Pirmas gimdymas nuo reguliarių sąrėmių pradžios iki ekstra CZ (pilnas atsidarymas buvo) truko 15 val. Antrasis - 13 val.iki ekstra CZ, bet atsidarymas tik 6 cm.
10 val saremiai,13 val jau dukryte.tai viskas uztruko 3val
Pirma karta truko 12val,o antra 6 val,bet sunkiau buvo
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|