Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdymo trukmė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
miix
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 17:37)
vis tiek lengviau. echhh as paskutiniu 5 vlanadu beveik nepamenu, nes buvau pusiau be samones  blink.gif

Kaip pagalvoju, tai labai gaila taip besikankinanciu mamu g.gif Is kur pas jus tiek daug stiprybes? As ta paskutine valanda meldziausi, kad viskas greiciau pasibaigtu, o cia po tiek valandu kankinotes verysad.gif Vyrai turetu ant ranku nesioti tokias istvermingas savo moteris bigsmile.gif
Fatimaallaa
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 15:00)
Kaip pagalvoju, tai labai gaila taip besikankinanciu mamu g.gif Is kur pas jus tiek daug stiprybes? As ta paskutine valanda meldziausi, kad viskas greiciau pasibaigtu, o cia po tiek valandu kankinotes verysad.gif  Vyrai turetu ant ranku nesioti tokias istvermingas savo moteris bigsmile.gif
*

man jau tas paskutinias valandas jau viskas buvo vienodai, gyvent ar mirt, nesvarbu tik kad viskas pasibaigtu
miix
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 18:16)
man jau tas paskutinias valandas jau viskas buvo vienodai, gyvent ar mirt,

Na, bet rezultatas visu musu kanciu nuostabus 4u.gif Tobuli mazi zmoguciai 4u.gif
gabrizacka
as gimdziau 11 valandu, su epiduru... pirmos 5 walandos buwo sakes, o paskui kai nuskausmino nieko nejauciau... smile.gif tik kai stumiau tai jau ohoho biggrin.gif bet apie antra tai galwoju, ir dar trecio neatsisakyciau biggrin.gif biggrin.gif
Fatimaallaa
QUOTE(miix @ 2009 10 09, 15:20)
Na, bet rezultatas visu musu kanciu nuostabus  4u.gif Tobuli mazi zmoguciai 4u.gif
*

taigi 2.gif wub.gif
vetukas
sveikos mamos smile.gif as tai greitai pagimdziau nuo 4h ryto prasydejo saremei ir jau 9.35h ryte jau lelyte mano buvo.
Mamyte :)
vandenys pradejo begti 1 val nakties, bet saremiu nebuvo, tai i ligonine nuvaziavau tik apie 6 ryto blush2.gif o pagimdziau 14:00 biggrin.gif po skatinamuju doh.gif irgi nenorejau nuskausminimo, bet man labai sunkiai veresi, tai patare susileisti nuskausminamuju, kad atsipalaiduociau ne tik as bet ir kaklelis, na ir ka per pora val 8 cm atsivere ir pagimdziau... o kol atsivere ir pailsejau thumbup.gif ir jegu buvo gimdyti, per kelias min isstumiau thumbup.gif

labai nireciau panasaus gimdymo ir su antruoju, na gal truputi lengvesio wub.gif
dre
Pima gimdziau 12valandu,antra 8valandas,bet sunkiau.
jurgytia
Pirma gimdžiau 6 val., o antrą - 2 val. tongue.gif
Chanele
Vandenys nubego 10.30 val. ryte. Pastovus ir rimtesni saremiai prasidejo apie 14 val. Lelyte rankose turejome 22.25 val. Epikrizes lape irasyta buvo, kad gimdymas truko 9val.30min. Isstumiau per 5 minutes. Saremiai nuo 19 val. buvo stiprus, bet kai paklausiau apie epidura, tai buvo 6 cm atsidarymas, o epidura leidzia iki 8 cm. Tai man gyd.patikino, kad nebeverta daryti, nes suletetu veikla ir tik 2 cm liko iki nuskausminimo, tai ir nebedariau. Iskenciau ir stumti jegu buvo. Nors saremiai ir skausmingi, bet kai isgirsti stebuklingus zodzius, kad jau gimdysim, tai jegu tiek atsiranda, kad oi oi oi, tik stumk ir stumk biggrin.gif
jumana
gimdykloje prabuvau 6val. is ju pusvalandis skausmo ir vienuolika minucu stumimo (nerealus daiktas ta epidurine nejautra) blush2.gif
zzitukass
pirmas-11val, natūraliai, sunkiai
antras-4,5val, natūraliai, ir super lengvai, beveik ir skausmų nejutau thumbup.gif
viktorija523
Sveikos esamos ir dar tik būsimos mamytės smile.gif Mano gimdymas truko apie 9 val. Trys dienos iki gimdymo iškrito gleivių kamštis ir visą laiką (tas tris dienas iki gimdymo) jaučiau paruošiamuosius sąrėmius, į gimdymo namus abu su vyru važiuodavome kas dien (tas tris dienas po gleivių kamščio iškritimo), ten akušerė vis pažiūrėdavo kiek cm prasivėręs gimdos kaklelis. Gimdymas buvo sunkokas kadangi buvo lėtas atsidarymas, vaikelis buvo didelis (4.000 kg ir 55 cm), teko kirpti ir plyšo gimdos kaklelis. schmoll.gif tačiau visi skausmeliai pasimiršo kai pamačiau savo mažą angelėlį, paguldytą man ant krūtinės, o stipriausi jausmai užplūdo tuomet, kai praėjus keliom minutėm po gimdymo (dar gimdykloj) galėjau pamaitinti mažutėlę. wub.gif
*Svajone*
1-ą-12 val
2-ą 3val.
3-ą 10val
4-ą 8val.. cool.gif
grikiai
saremiai prasidejo apie 14 val. maze gime 19.00. visada sakiau kad tikrai negimdysiu be nuskausminamuju,bet kai nuvaziavau i ligonine tai tiesiai ant stalo gulde ir tsakant per kancias i zvaigzdes smile.gif
aneta85
17.30 nubego vandenys, saremiai prasidejo 20val, o 23 pagimdziau smile.gif be nuskausminamuju
linosska
Abieju gimdymu pradzia- paryciai (4val), o pabaigos: pirmo 11.47val., antro 12.16val.
daivadavija
pirmus nedidelius skausmus pajutau 11 val. vandenis daktarai prakirpo ir saremiai prasidejo 14:30 val. o lelyte supavom jau 17:15 smile.gif
jovituxss
vandenys nubėgo 3 val sarėmiai prasidėjo 3:30 gimė 4:50.taip kad pirmas gimdymas nepilnai 2 val. thumbup.gif tikiuos ir antro tokio ax.gif
*Svajone*
vajej kaip baltai pavydžiu,kad taip greitai kai kurios pagimdo rolleyes.gif
Bulbulka.
1 val. nakties nubego vandenys, 8.15 pagimdziau, be nuskausminamuju.
EvitaMaria
20 val prasidėjo sąrėmiau, 23 val buvu ligoninėj, 3 nakties pagimdžiau. Norėjau be nuskausminimo, bet finale pasiprašiau į veną, nes sakė, kad dar iki ryto teks taip laukt ir stiprės, o man ten jau finaliniai pasirodo buvo, tai nespėjo vaistai suveikt, pagimdžiau.
Asstule
12 val. prasidejo saremiai, pagimdziau 22:50 val. be skatinamuju ir nuskausminamuju
3 x mama
Dukra kai gimdziau saremiai prasidejo apie 4 ryto pagimdziau 22 05. Su sunum normalus tikri saremiai prasidejo 16val jis gime po CP kita ryta 08 31.
smalyze59
Aš abi savo merginas gimdziau po 8 valandas.Dabar tikiuosi greiciau g.gif ,bet va kad gimdymo terminas jau 3 d kaip praejo ir vis dar nieko nestuke.gif
SaM*PauLi
Man vandenys nubego 7 ryte, jokiu skausmu nejauciau iki 17 val, paskui buvo tik labai lengvi saremiai kas 3 min, deja niekas neatsidrinejo, net ir po skatinamuju, saremiai nestiprejo tai 20.52 gime mano maziuke po CP..
lenke555
PAS MANE GIMDYMAS PRASIDEJO 12 NAKTIES,O PO 8,35VALRYTE PAGIMDZIAU JAU DUKRYTE smile.gif
KAIJ
vandenys nubėgo 2 val. nakties (saremiai jau anskciau buvo prasideje nestiprus), o pagimdžiau tik 17.25 val. blink.gif be nuskausminimo, bet su skatinamaisiais doh.gif
bet svarbiausiai, kad rezultatas fantastiškas thumbup.gif lotuliukas.gif
Natuke
1 planinis skatinimas, lašalinė nuo 7, rimti skausmai nuo 9, vaikutis 17 30

2 gimdymas prasidėjo apie 14, nubego vandenys mzd 3, vaikutis gimė 23 30

3 gimdymas - reguliarus skausmai apie 15 30, ligoninėje 1nakties, gimė apie 10ryto

4 gimdymas nubėgo vandėnys 1 nakties, dukrytė gimė apie 15 00
Isila
Pirmas gimdymas
Buvau susitarus, kad gydytja mane apžiūrės per savo budėjima. Nuvažiavau, o ji pasiliko mane gimdyt, atsidarymas 4cm, takai pasiruošę. 22val atėjau į gimdyklą be jokios pastebimos man veiklos, matavo tonus, kirpo vandenis, skatino, epidūras - 02.20 jau turėjau savo bernužėlį.

Antras gimdymas
Vakare kažkas skaudėjo, maudė, nuvariau pas gydytoją, atsidarymas vėl 4cm, bet jokios veiklos. Išleido namo, liepė prisistatyt 8val. Ramiiai išmiegojau iki 5.30. Tada prasidėjo sąrėmiai kas 6-5 min. 8 buvau priimamajame, 9val įžengiau į gimdyklą, 9.37val jau turėjau savo kitą klecką.
agnyte344
I ligonine atvaziavau apie 16 val.kazkur...kol viska supilde,kol apziurejo(jau buvo 4 cm),na o 18.07 val. gime dukryte...labai viskas greitai vyko,tikiuosi ir antras toks bus 4u.gif
annaing
1 gimdymas
i ligonine atvykau apie 6 ryto, vaikas - 6.45 (to paties ryto) lotuliukas.gif ~1val

2 gimdymas
pradejo skatinti apie 18 val, vaikas - 19,27 lotuliukas.gif ~ 1,5val

taigi lengvai ir greitai
moshke123
QUOTE(annaing @ 2009 11 19, 21:43)
1 gimdymas
i ligonine atvykau apie 6 ryto, vaikas - 6.45 (to paties ryto)  lotuliukas.gif  ~1val

2 gimdymas
pradejo skatinti apie 18 val, vaikas - 19,27  lotuliukas.gif  ~ 1,5val

taigi lengvai ir greitai
*

as kazkur per 45 min, ciut gimdykla spejo paruost, o jau smumimas prasidejo 4u.gif
tik gimdyma dar bande stabdyt (33sav) pries tai pusdieni, bet leliukas nusprende, kad jau laikas biggrin.gif
erikiuxxx
pirmas maziukas 16valandu
antras 15-20min (visus dokumentus teko pasirasyti po gimdymo biggrin.gif
agule
su pirmu i gimdykla pagulde puse 1 diena na o puse 10 jau turejau savo stebukla
antras buvo daug greciau puse 1 nakties nubego vandenys, puse 3 buvau gimdykloje na o 7 ryte jau turejau antra dukryte biggrin.gif
eglieska
QUOTE(annaing @ 2009 11 19, 21:43)
1 gimdymas
i ligonine atvykau apie 6 ryto, vaikas - 6.45 (to paties ryto)  lotuliukas.gif  ~1val

2 gimdymas
pradejo skatinti apie 18 val, vaikas - 19,27  lotuliukas.gif  ~ 1,5val

taigi lengvai ir greitai
*

cia tai thumbup.gif kad taip visoms pasisektu ax.gif
tanler
su pirma iskvieciau greitaja apie 24val ir 4 ryte pagymdziau o antra tai lotuliukas.gif atsibudau nakti 3.30val. o pagymdziau 6val ryte thumbup.gif 5 ryte dar namuose buvom doh.gif lotuliukas.gif
Algyte
Labas

kolkas gimdziau tik karta, tai skausmai prasidejo kazkokie apie pietus, pilnas atsidarymas buvo apie 22 val, bet del per siauru klubu apie 23.30 nusprende operuot, gimimas fiksuotas 00.41
sandrutyte
man 10val truko,bet kai atsistojau ir pasedejau ant kamuolio,viskas zymiai pagreitejo
miix
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 20, 14:50)
as kazkur per 45 min, ciut gimdykla spejo paruost, o jau smumimas prasidejo  4u.gif
tik gimdyma dar bande stabdyt (33sav) pries tai pusdieni, bet leliukas nusprende, kad jau laikas  biggrin.gif
*

thumbup.gif Sprintere thumbup.gif Tikriausiai esate sutverta gimdyti lotuliukas.gif
Ruutta
gimdziau 5 val, 8 ryte saremiai prasidejo, po 13 val. jau turejau savo mazyle bigsmile.gif
super_wife
Vandenys nubego be 10 7 ryto,kol issiruosem ligoninei buvau apie 9 tada mazdaug saremiai ir prasidejo,iki 12.15 saremiavau,12.35 jau maciau suneli smile.gif bendras gimdymo laikas parasyta 3val45min 4u.gif
Odri_ana
Vandenys nutekėjo 23.30 val, 2 val. atvažiavau į ligoninę, 4 val. - gimdykloje, 9 val. - atėjo gydytoja, o pagimdžiau 14.15. Tai išeina daugiau nei 14 val., labai pavargau doh.gif
˜“ª¤Julija¤ª“I
Gimdyti atvažiavau 22 val., 5 val. nubėgo vandenys, o 5.31 jau dukrytę glaudžiau prie savęs wub.gif
SD
Pirmas gimdymas nuo reguliarių sąrėmių pradžios iki ekstra CZ (pilnas atsidarymas buvo) truko 15 val. Antrasis - 13 val.iki ekstra CZ, bet atsidarymas tik 6 cm.
ddijana
10 val saremiai,13 val jau dukryte.tai viskas uztruko 3val thumbup.gif
dre
Pirma karta truko 12val,o antra 6 val,bet sunkiau buvo ax.gif !
viti
QUOTE(Odri_ana @ 2009 11 28, 22:43)
Vandenys nutekėjo 23.30 val, 2 val. atvažiavau į ligoninę, 4 val. - gimdykloje, 9 val. - atėjo gydytoja, o pagimdžiau 14.15. Tai išeina daugiau nei 14 val., labai pavargau doh.gif
*

man irgi teko dalia kankintis visą naktį doh.gif
21 val. nubėgo vandenys, sūnus gimė 7,35
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.