Mamos padekit, siandien esu pakviesta i svecius
Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau
Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau
Alkaprim
QUOTE(Akyra @ 2005 12 16, 06:50) Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert
Jei jau žinai, kad maišysi, tai tadu reik gerti "stiprėjančiai", pvz. alus, šampas, vynas, šnapsas, brendis...
per balių normaliai užkandinėji
gero baliaus ir mažų pagirių
Taigi, su protu gerk
Tablietkos visos O šiaip po baliaus kitą dieną man labai gerai kefyras, litrais geriu. QUOTE(Jurgitele @ 2005 12 16, 06:56) Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert Nežiūrėk į tą kompaniją
Dar neblogai ryte NIMESIL išsitirpdyt, bent jau man labai greit pramuša. Bet čia kas kam tinka kitiem ledai pvz. labai gerai.
Su tuo metadoksilu ar kažkuo kitokiu, tai ir aš vos nenumiriau, nors man nei pagirių buvo, šiaip sunkiai akys merkėsi po baliaus, tai iš smalsumo nutariau pabandyti. Vėmiau visą dieną nuo kiekvieno blaktienų judesio.
O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti. Aš tai stengiuosi išsivolioti tą dieną ir daug gerti skysčių. O, jei nenoriu gert, saku, kad geriu antibiotikus (dar ir pakosėju tikrumo dėlei) ir negaliu vartot.
aš kartais praktikuoju "mezym forte", baliaus metu išgeriu ir eidama miegot, kol kas padėdavo
Dar vieną būdą pasakysiu
As tai cia dar naujoke ( forume ) bet kalbat sia tema turiu patirti. Visi tie vaistai ->
Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins... Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:)
gryniausia teisybė - tas metadoxilas nuodas kažkoks. Vakar jį išgėriau iškart po vakarėlio, tai dar tokių baisių pagirių neturėjau, "važiavau į rygą" grynai kaip viena pašnekovė jau minėjo - nuo kiekvieno blakstienų judesio. Kažką girdėjau, kad taip gali būti dėl kokių tai kepenų sutrikimų, bet kažkaip gaunas, kad daugumai tada tie sutrikimai yra.. Brrrr. never again
Išbandyta ir ne vieną kartą - po "rimto" baliaus man padeda Dolmen. Viena tabletikė ir po kokių 5 minučių pagirių kaip nebūta
As tai praktikuoju daug uzkandžių baliaus metu, plius daug skysčių - per, prieš, ir po to. Geriausia rūgštesnių - apelsinų,oboulių, citrinų sultys.... Dar paskutiniu metu atradau pomidorų sultis - jeigu sedžiu ne svečiuose, o kavinėj, tai vos tik pajutus, kad girtėju, vietoj alaus užsisakau pomidorų sulčių.. visą 0,5 bokalą
P.S. o vat nuo persirūkymo priešnuodžių nežinau...
O aš nemanau, kad tos tabletkos jau taip padeda. Man atrodo, kad čia tik įsitikinimas. Atseit, išgėriau tabletę tai dabar jau geriau pasidarė ir pagirios pakenčiamos. Ko gero, daug kas priklauso nuo organizmo. Ar pastebėjote, kad būna išgeri daug, o pagirios nėra labai didelės, o kitą kartą gali išgerti daug mažesnį kiekį, bet kitą rytą būsi kaip lavonas. Alkoholio mašymas kartais tam įtakos irgi neturi. Bet aš manau, kad geriausia gerti degtinę.
O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti.
Tai gal analgino buvo prigėrus ar dar kokio perkūno, nes dėl aspirino, tai per "Sveikatos ABC" vieną kart šnekėjo, tai įsiminiau. Atseit aspirinas skystina kraują ir taip alkoholis greičiau "išsivaikšto". Dar prisiminiau (gaila, kad po laiko), labai gerai po baliaus prisiversti išgerti pora dozių "Smektos", na liuks kaip gerai padeda, va tik ne visada turiu, kai reikia
man geriausias vaistas nuo pagiriu, rauginti kopustai
Kažkur kažkada išgirdau ir įsiminiau labai naudingą patarimą
Pagirios ne liga, o bausmė! Ligą galima pagydyti, o bausmę reikia atlikti...
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių
Iš patirties(savo ir vyriškio)žinau,kad geriausia po baliaus prieš užmiegant išgerti apie litrą vandens su citrinos sultimis,juk iš esmės pagirios tai yra organizmo dehidratacija,o prisišvampus vandenio,patikėkit ,pabudus bus žymiai geriau
Na dėl daug skysčių, tai nežinau. Man kaip tik būna, kad nuo tų skysčių bloga pasidaro, vos ne skrandį išsiplaunu. Man padeda aspirinas ir geriausiai tirpstančios tabletės. Gerai ir prieš balių kokią valandą išgerti. O baliaus metu man apgirsti mažiau padeda šokiai.
QUOTE(cutka @ 2006 01 01, 17:06) kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių būtent, o kai išgeri dar daugiau norisi rūkyt vos ne viena po kitos kaip kaminas. Prieš mėnesį mečiau šį bjaurų įprotį ir Naujuosius sutikau jau be to brudo
Metadoxsil pries ir po baliaus. Na ir zinoma mineralinis
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 19:32) Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins... Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:) as tai nepagirioju, bet mano vyras tai stipriai pagirioja tai angliuka reiks pasiulyti. bet del pieno tai su juo elkites labai atsargiai. kita diena tai aisku kad nieko jei jau ir vemsit tai netaip baisu. o ir kas sedes uz vairo tai ypac gerai kvapa nuima. bet iskart po baliau nerekomenduoju gert, nes is pieno skrandy pasidaro varske ir vdruk supykintu ir tektu vemt galima uzdusti. nes mano vienam pazystamui taip buvo, nezinau kodel jis gere ta piena, bet tai nesvarbu. zodziu jis isgere pieno ir uz kaskiektai laiko pradejo vemt. veme varskes zarna, kuria rankom is burnos trauke kad neuzdustu. tikiuosi aiskiai parasiau. o jei vdruk miegantis susivemtu net baisu ir pagalvot kas gali but. brrrrrrrr siurpas krecia
Man ir vyrui angliukas išbandytas, bet kitam nerekomenduočiau.Man tai vakare nieko o is ryto ilgiau "muilinas" vaikstai.O taip puti ir iš ryto kaip agurkas.
Iš vienų draugų girdėjau, kad jie prieš baliu ir po baliaus "Mezim" ir iš ryto kaip ....angeliukai.
Aspirinas+vitaminas C+ mezim forte.
Patikrinta primonė dar nuo studijų laikų O svarbiausia saikas ir daug skysčių
Aspirinas (prieš ir po) + dauuuug Vit C (po) ir jokių pagirių.
Aišku mineralinis vanduo būtinas
beveik visus būdus kur paminejot esu išbandžiusi ir niekas nepadėjo man.tai jau kai po baliaus paeinu namo,priverstinai bandau išsivemti (nor nelabai prisiversti ir reikia),ryte ta pati procedūra+saridono tablete+pomidorų sultys arba mineralka
o gert galiu daug ar mažai,vistiek pasėkmės nekokios
Va va ir as tai galiu patvirtinti, tada buna daugiau cigareciu nei alkoholio
Kad padeti jums visom panelytes su pagiriom, galiu atskleisti viena paslapti, kuria pati tik neseniai suzinojau. Miriau viena ryta....nuo pagalves galvos nepakeliau...o turejome su broliuku vaziuoti i kelione....sakau niekur as nesiruosiu, nes tuoj numirsiu...Ir kokiu jis man vaistu atveze!! Аnt koju buvau jau po valandos.
Paprastas kokteiliukas: Puse stilines pomidoru sulciu, ir puse stiklines mineralinio vandens...viska gerai ismaisai ir mauki mauki, kol jau nebenori. Super variantas...nereikia nei angliuku nei metadoksilu. Ir gali vel
nu man tai kazkaip juokingai skamba, kad tokioj ar anokioj kompanijoj negali negert. cia taip pat ir mano vyras kalba- visada jisai ne pats prigeria, o ji kazkas nugirdo
Aš visad prieš rimtą balių išgeriu keleta tablečių angliuko.O einant gult jei jauti skrandį sunkuma įsikišu pirštus ir išsivemiu.Laaabai padeda.
Esam bande alkostopa. tikrai padejo.... seniau kazkada metadoxil gerem, bet nuo to tik dar blogiau buvo.
Siaip aisku geriau nepadauginti,bet jei kam taip atsitiko,tai kiek zinau bendradarbis ryte paracetamolio tableciu 2-3 isgerdavo.Jo zmona medike,tai jam taip patare,sako krauja pravarineja,nezinau,nebandziau,bet kam buna negera pabandykit,nenusinuodysit,o gal pades
Nezinau, gal jau kas nors tai rase, tad atleiskite, jei pasikartosiu. Tinka puikus kokteilis - puse stiklines pomidoru sulciu su puse stiklines mineralinio vandens. Man padeda.
ir dar sako i pomidoru ir mineralinio kokteili,reikia 50 gr,konjako.Nuima purtyma
pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne
QUOTE(Salomeja @ 2006 11 08, 13:22) pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne pritariu, kai kurioms čia pasisakiusioms, kad reikia jausti saiką, tada ir pagirių nebus Bet, jau jau taip nutiko, kad kamuoja pagirios ir tada būnu kaip agurkėlis |