Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rytas be pagirių
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4
Jurgitele
Mamos padekit, siandien esu pakviesta i svecius thumbup.gif ir tikrai zinau, kad be alkocholio niekaip neapseisim ir cigareciu doh.gif bet kai pagalvoju kas laukia rytoj tai net baisu pasidaro doh.gif gal zinot veiksminga buda kad nebutu pagiriu , arba kad bent maziau skaudetu galva blush2.gif Tik nesakykit kad negerciau, nes taip nebus , doh.gif o gert teks o dar ir padaugint galiu.. tik kad nesinori rytoj veltui diena nugyvent blink.gif
Akyra
Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau g.gif Ir kažkaip visai nieko rytą būna, žinoma viskas priklauso nuo to kiek alkoholio išgersi ir svarbiausia nemaišyt, jei geri šnapsą, tai gerk tik jį, bet jei dar ir alaus ar šampo pamaišysi, tadu psio, galvos skausmo neišvengsi doh.gif
Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau doh.gif
Utiuitiutė
Alkaprim mirksiukas.gif Prieš tai ir po to mirksiukas.gif
Jurgitele
QUOTE(Akyra @ 2005 12 16, 06:50)
Aš tai po baliaus, kai einu miegot, išgeriu dvi tablietkas aspirino, na tas rusiškas "acetilsilitsilovaja kislota", jei gerai parašiau  g.gif  Ir kažkaip visai nieko rytą būna, žinoma viskas priklauso nuo to kiek alkoholio išgersi ir svarbiausia nemaišyt, jei geri šnapsą, tai gerk tik jį, bet jei dar ir alaus ar šampo pamaišysi, tadu psio, galvos skausmo neišvengsi  doh.gif
Kai šventėm 2003 metus, kaip šiandien prisemenu, gėriau "metadoksilą", tai rytą galvojau kojas pakratysiu, galvos neskauda, bet kepenys ar inkstai, nežinai kas ten pas mane, nežmoniškai skaudėjo ir kažkaip einu pvz . ir akyse tamsu tamsu pasidarydavo, tiesiog akis išpūčiu, o nieko nematau, tik beprotiškai prakaitas mušė. Galvojau be greitosios neišgyvensiu, ale kažkaip išgyvenau  doh.gif
*

Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert doh.gif vadinasi rytoj mirsiu blush2.gif kaip susilaikyt neprisigerusi? g.gif tokioj kokioj busiu kompanijoj tiesiog neimanoma verysad.gif
Akyra
Jei jau žinai, kad maišysi, tai tadu reik gerti "stiprėjančiai", pvz. alus, šampas, vynas, šnapsas, brendis... mirksiukas.gif
Rigedora
per balių normaliai užkandinėji wink.gif vakare grįžusi kiek telpa prigeri pvz mineralinio ir dar butelį mažai gazuoto nešies prie lovos-ir kaip tik naktį prabundi-taip ir geri kiek telpa mineralkos... bent aš dar pasidedu ir tabletkų nuo galvos skausmo-pvz saridono... o ryte labai gerai padeda saldi PU-erh arbata su citrina. Daug kam ji neskani, bet labai sveika ir tikrai padeda greičiau atsigauti. Tos arbatos geri kas valandą po puodą. wink.gif Žinoma, labai gerai ir prisiversti pavalgyti ką nors ryte, nors noro ir nebūna doh.gif doh.gif
gero baliaus ir mažų pagirių wink.gif
liniokas
Taigi, su protu gerk ax.gif Negi taip sunku apsistoti ties vienu gėrimu? Jei maišysi, tai gero nelauk schmoll.gif
Tablietkos visos schmoll.gif aš vieną kartą jų išgėrus, kitą dieną toookias pagirias turėjau blink.gif Vaistus nuo pykinimo gėriau, galva sukosi, nei sėdėt, nei stovėt, nei gulėt, nieko negalėjau, fui... schmoll.gif Va tau ir rytas be pagirių. Nu kepenims gal ten ir gerai, bet jau ačiū, daugiau nei už ką schmoll.gif
O šiaip po baliaus kitą dieną man labai gerai kefyras, litrais geriu. blush2.gif Dar saldi žalioji arbata thumbup.gif
Šiurpė
QUOTE(Jurgitele @ 2005 12 16, 06:56)
Ot velnias o man teks ir sampa, ir vyna ir degtinyte gert   doh.gif  vadinasi rytoj mirsiu  blush2.gif   kaip susilaikyt neprisigerusi?  g.gif  tokioj kokioj busiu kompanijoj tiesiog neimanoma  verysad.gif
*

Nežiūrėk į tą kompaniją biggrin.gif sakyk, aš su siusiukais neprasidedu ir viskas tongue.gif . Geriausia degtinė. Šampo, vyno, sidro negerk - rimtai sakau. schmoll.gif Gersi - niekas nepadės biggrin.gif Aš po balių bajerio aspiriną geriu mirksiukas.gif O nuo tų visų metadoksilių ir pan. jau ne vienas sakė, kad vos nenumirė blink.gif
melana
Dar neblogai ryte NIMESIL išsitirpdyt, bent jau man labai greit pramuša. Bet čia kas kam tinka kitiem ledai pvz. labai gerai.
Heilė
Su tuo metadoksilu ar kažkuo kitokiu, tai ir aš vos nenumiriau, nors man nei pagirių buvo, šiaip sunkiai akys merkėsi po baliaus, tai iš smalsumo nutariau pabandyti. Vėmiau visą dieną nuo kiekvieno blaktienų judesio.

O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti.

Aš tai stengiuosi išsivolioti tą dieną ir daug gerti skysčių.
O, jei nenoriu gert, saku, kad geriu antibiotikus (dar ir pakosėju tikrumo dėlei) ir negaliu vartot.
arden
aš kartais praktikuoju "mezym forte", baliaus metu išgeriu ir eidama miegot, kol kas padėdavo thumbup.gif
Ingėnas
Dar vieną būdą pasakysiu ax.gif Prieš vakarėlį išgerkit kokias 4 angliuko tabletes. Ir po to baliaus metu, jei išeina, ar po baliaus galit dar kelias išgerti. Pigu, ir tikrai nekenksminga thumbup.gif , nuo angliuko dar tikrai niekas neapsinuodijo. Teko kelis kartus išbandyti, tai kažkaip tikrai mažiau "į galvą kerta" ax.gif
Banta
As tai cia dar naujoke ( forume ) bet kalbat sia tema turiu patirti. Visi tie vaistai -> g.gif Nieko gero pasakyciau... Seip geriausia per baliu zinoma nemaisyti, bei pusvalandi pries sventima isgerti angliuko tablete. Ir taip kas pusvalandi gerimo metu jas gerti. Absorbuoja alkoholi, ne toks kenksmingas ir apgirtusi nesijausi.
Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins...
Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:)
Satina
gryniausia teisybė - tas metadoxilas nuodas kažkoks. Vakar jį išgėriau iškart po vakarėlio, tai dar tokių baisių pagirių neturėjau, "važiavau į rygą" grynai kaip viena pašnekovė jau minėjo - nuo kiekvieno blakstienų judesio. Kažką girdėjau, kad taip gali būti dėl kokių tai kepenų sutrikimų, bet kažkaip gaunas, kad daugumai tada tie sutrikimai yra.. Brrrr. never again
arden
QUOTE(Satina @ 2005 12 17, 20:58)
Brrrr. never again
*

mažiau irgi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jurga_m
Išbandyta ir ne vieną kartą - po "rimto" baliaus man padeda Dolmen. Viena tabletikė ir po kokių 5 minučių pagirių kaip nebūta blush2.gif
Amu
As tai praktikuoju daug uzkandžių baliaus metu, plius daug skysčių - per, prieš, ir po to. Geriausia rūgštesnių - apelsinų,oboulių, citrinų sultys.... Dar paskutiniu metu atradau pomidorų sultis - jeigu sedžiu ne svečiuose, o kavinėj, tai vos tik pajutus, kad girtėju, vietoj alaus užsisakau pomidorų sulčių.. visą 0,5 bokalą thumbup.gif ... tada vėl alaus, tada vėl pomidorų = kažkaip gerai sureaguoja, iš ryto vienintelė problema būna užtinimas nuo perdidelio skysčių kiekio biggrin.gif

P.S. o vat nuo persirūkymo priešnuodžių nežinau... blush2.gif
Noa
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 20:32)
angliukas ir pienas:)
*

Dar tokio fokuso negirdėjau blink.gif Gal reiks išbandyt... Bet jei absorbuoja alkoholį, tai kam tada gert? Produkto gadinimas išeina, ne? unsure.gif
zeme
O aš nemanau, kad tos tabletkos jau taip padeda. Man atrodo, kad čia tik įsitikinimas. Atseit, išgėriau tabletę tai dabar jau geriau pasidarė ir pagirios pakenčiamos. Ko gero, daug kas priklauso nuo organizmo. Ar pastebėjote, kad būna išgeri daug, o pagirios nėra labai didelės, o kitą kartą gali išgerti daug mažesnį kiekį, bet kitą rytą būsi kaip lavonas. Alkoholio mašymas kartais tam įtakos irgi neturi. Bet aš manau, kad geriausia gerti degtinę.
Akyra
O dėl aspirino, tai nenoriu gąsdint, o ir tiksliai nepamenu, bet viena mano bendradarbė po baliaus, nes kitą dieną reikėjo eit į darbą, maktelėjo (vat nelabai gerai žinau) aspirino ar analgino. Ryte buvo rasta mirusi, skrandyje - neištirpusios tabletės. Taip kad geriau su tais vaistais neprasidėti.

Tai gal analgino buvo prigėrus ar dar kokio perkūno, nes dėl aspirino, tai per "Sveikatos ABC" vieną kart šnekėjo, tai įsiminiau. Atseit aspirinas skystina kraują ir taip alkoholis greičiau "išsivaikšto".
Dar prisiminiau (gaila, kad po laiko), labai gerai po baliaus prisiversti išgerti pora dozių "Smektos", na liuks kaip gerai padeda, va tik ne visada turiu, kai reikia g.gif Ech, reiks prieš šventes užsipirkt ax.gif
sraige
man geriausias vaistas nuo pagiriu, rauginti kopustai biggrin.gif svarbiausia, kad butu su rugstele ir gerti labai labai daug salto, truputi gazuoto mineralinio vandens, po valandziukes, net akyse prasvieseja!!!
.oOo.
Kažkur kažkada išgirdau ir įsiminiau labai naudingą patarimą thumbup.gif

Pagirios ne liga, o bausmė!
Ligą galima pagydyti, o bausmę reikia atlikti... doh.gif
-niekas-
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.
Paranormali
QUOTE(tudla @ 2005 12 28, 20:04)
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus  iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.
*

bigsmile.gif Pirma syk girdziu.. bandysim, gal pades drinks_cheers.gif
cutka
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių doh.gif va nuo to brudo nepadės nei metadoxil,nei dar kažkas, ale kaip nerūkyti?? g.gif
Shalimar
QUOTE(tudla @ 2005 12 28, 20:04)
prieš balių reik išgert keletą angliuko tablečių o ryte dar neišlipus  iš lovos energetinio gėrimo ir viskas bus ok.
*

Energetinio gerimo po baliaus???Ar ne per didelis kruvis sirdelei? blink.gif
lietinga
Iš patirties(savo ir vyriškio)žinau,kad geriausia po baliaus prieš užmiegant išgerti apie litrą vandens su citrinos sultimis,juk iš esmės pagirios tai yra organizmo dehidratacija,o prisišvampus vandenio,patikėkit ,pabudus bus žymiai geriau drinks_cheers.gif
JOMAJO
Na dėl daug skysčių, tai nežinau. Man kaip tik būna, kad nuo tų skysčių bloga pasidaro, vos ne skrandį išsiplaunu. Man padeda aspirinas ir geriausiai tirpstančios tabletės. Gerai ir prieš balių kokią valandą išgerti. O baliaus metu man apgirsti mažiau padeda šokiai.
melana
QUOTE(cutka @ 2006 01 01, 17:06)
kiek anksčiau pastebėjau, tai klaikios pagirios būna ne tiek nuo alkoholio, kiek nuo cigarečių doh.gif va nuo to brudo nepadės nei metadoxil,nei dar kažkas, ale kaip nerūkyti?? g.gif
*

būtent, o kai išgeri dar daugiau norisi rūkyt vos ne viena po kitos kaip kaminas. Prieš mėnesį mečiau šį bjaurų įprotį ir Naujuosius sutikau jau be to brudo clap.gif Pagirių beveik nebuvo nors primaišius alkoholio buvau normaliai tongue.gif
ArTutė
Metadoxsil pries ir po baliaus. Na ir zinoma mineralinis wink.gif
rutamano
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 19:32)

Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai. Beje, saltas dusas, litrai mineralinio ar fizinis aktyvumas is organizmo alkoholio greiciau nepasalins...
Tad svarbiausia saikas, o jei taip neiseina tai angliukas ir pienas:)
*

as tai nepagirioju, bet mano vyras tai stipriai pagirioja tai angliuka reiks pasiulyti.
bet del pieno tai su juo elkites labai atsargiai. kita diena tai aisku kad nieko jei jau ir vemsit tai netaip baisu. o ir kas sedes uz vairo tai ypac gerai kvapa nuima.
bet iskart po baliau nerekomenduoju gert, nes is pieno skrandy pasidaro varske ir vdruk supykintu ir tektu vemt galima uzdusti.
nes mano vienam pazystamui taip buvo, nezinau kodel jis gere ta piena, bet tai nesvarbu. zodziu jis isgere pieno ir uz kaskiektai laiko pradejo vemt. veme varskes zarna, kuria rankom is burnos trauke kad neuzdustu. tikiuosi aiskiai parasiau. o jei vdruk miegantis susivemtu net baisu ir pagalvot kas gali but. brrrrrrrr siurpas krecia
Ginija
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 24, 10:10)
Ech, man tai Mantas siaip patinka, balsingas vyrukas verysad.gif
*

Veiksmingiausia vietoj degtinėlės mineralinį gurkšnoti. Ir sveika, ir pagirios ryte nekankins lotuliukas.gif
lolakola
Man ir vyrui angliukas išbandytas, bet kitam nerekomenduočiau.Man tai vakare nieko o is ryto ilgiau "muilinas" vaikstai.O taip puti ir iš ryto kaip agurkas.
Iš vienų draugų girdėjau, kad jie prieš baliu ir po baliaus "Mezim" ir iš ryto kaip ....angeliukai. thumbup.gif
mylinemyli
Aspirinas+vitaminas C+ mezim forte.

Patikrinta primonė dar nuo studijų laikų smile.gif
O svarbiausia saikas ir daug skysčių
*Jura*
Aspirinas (prieš ir po) + dauuuug Vit C (po) ir jokių pagirių.
Aišku mineralinis vanduo būtinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mide
beveik visus būdus kur paminejot esu išbandžiusi ir niekas nepadėjo man.tai jau kai po baliaus paeinu namo,priverstinai bandau išsivemti (nor nelabai prisiversti ir reikia),ryte ta pati procedūra+saridono tablete+pomidorų sultys arba mineralka
o gert galiu daug ar mažai,vistiek pasėkmės nekokios doh.gif
bestini
QUOTE(cutka @ 2006 01 01, 17:06)
*

Aha, tikrai nuo cigareciu pagiros buna sunkesnes
*#Orinta#*
Va va ir as tai galiu patvirtinti, tada buna daugiau cigareciu nei alkoholio doh.gif .Ale rimtai merginos kaip isgerus maziau rukyti,kad laaabai jau traukia bigsmile.gif
Lamerita
Kad padeti jums visom panelytes su pagiriom, galiu atskleisti viena paslapti, kuria pati tik neseniai suzinojau. Miriau viena ryta....nuo pagalves galvos nepakeliau...o turejome su broliuku vaziuoti i kelione....sakau niekur as nesiruosiu, nes tuoj numirsiu...Ir kokiu jis man vaistu atveze!! Аnt koju buvau jau po valandos.
Paprastas kokteiliukas: Puse stilines pomidoru sulciu, ir puse stiklines mineralinio vandens...viska gerai ismaisai ir mauki mauki, kol jau nebenori.
Super variantas...nereikia nei angliuku nei metadoksilu. Ir gali vel drinks_cheers.gif
Lolija
nu man tai kazkaip juokingai skamba, kad tokioj ar anokioj kompanijoj negali negert. cia taip pat ir mano vyras kalba- visada jisai ne pats prigeria, o ji kazkas nugirdo dry.gif , arba tipo buvo su tokiais zmonemis, su kuriais REIKEJO gerti...nu dar per tiek metu nebuvau patekusi i tokia situacija, kad gerciau del to, kad reikia. na buna kartais labai jau svetingi seimininkai pasitaiko ir jiems reikia matyti, kad taurele bent kartas nuo karto buna pakeliama, tai esant reikalui ja galima taip ir kilnoti vos prie lupu pridedant. na o lieciant tema apie tai, ka daryti, kad ryte nebutu pagiriu, tai jau mano vyro ir kitu draugu isbandytas vaistas yra "cerukalis"ji reiketu gerti dar pries visas pijokystes ar netgi jau baliui ipusejus. jisai nuo skrandzio lygtai. zinoma gerai butu, jei jis visada po ranka butu, bet kadangi dazniausiai planuojama isgerti tik kelis stikliukus, o paskui neapskaiciuojama, tai pagirioms labai tinka saltas saltas sidriukas vacation4.gif
arabeska
4u.gif Ech mergaičiukės mirksiukas.gif kai negeri , išaušta rytas be pagirių, thumbup.gif
mirksiukas.gif
-niekas-
Aš visad prieš rimtą balių išgeriu keleta tablečių angliuko.O einant gult jei jauti skrandį sunkuma įsikišu pirštus ir išsivemiu.Laaabai padeda.
jooratuke
QUOTE(Lolija @ 2006 07 03, 23:33)
tai pagirioms labai tinka saltas saltas sidriukas vacation4.gif
*

Nu nežinau... kitą rytą aš į alkoholį nelabai galiu žiūrėti...kur jau ten gerti. schmoll.gif O mes su vyru pagirias gydomės medumi. 4u.gif
Salomeja
Esam bande alkostopa. tikrai padejo.... seniau kazkada metadoxil gerem, bet nuo to tik dar blogiau buvo.
JM
Siaip aisku geriau nepadauginti,bet jei kam taip atsitiko,tai kiek zinau bendradarbis ryte paracetamolio tableciu 2-3 isgerdavo.Jo zmona medike,tai jam taip patare,sako krauja pravarineja,nezinau,nebandziau,bet kam buna negera pabandykit,nenusinuodysit,o gal pades g.gif
leonel
Nezinau, gal jau kas nors tai rase, tad atleiskite, jei pasikartosiu. Tinka puikus kokteilis - puse stiklines pomidoru sulciu su puse stiklines mineralinio vandens. Man padeda. ax.gif
JM
ir dar sako i pomidoru ir mineralinio kokteili,reikia 50 gr,konjako.Nuima purtyma drinks_cheers.gif
kiri111
QUOTE(vijolytė @ 2006 07 05, 23:21)
4u.gif Ech mergaičiukės  mirksiukas.gif  kai negeri , išaušta rytas be pagirių,  thumbup.gif
  mirksiukas.gif
*

PRITARIU VISU 100% drinks_cheers.gif
Salomeja
pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne smile.gif))
Vaka
QUOTE(Salomeja @ 2006 11 08, 13:22)
pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne smile.gif))
*

pritariu, kai kurioms čia pasisakiusioms, kad reikia jausti saiką, tada ir pagirių nebus ax.gif
Bet, jau jau taip nutiko, kad kamuoja pagirios blush2.gif , tai asmeniškai man padeda paprastas aspirinas, aš jo išgeriu prieš balių, tada eidama gulti (jei dar turiu tam jėgų lotuliukas.gif ) ir atsikėlus.
ir tada būnu kaip agurkėlis biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.