Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noriu būti liekna
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kootwella
Na ką, persivalgėlės? tongue.gif Žiūriu, kad be manęs tvarkos čia nėr: tema uždaryta, o visos miršta iš alkio ir bado blink.gif Tuoj įmesiu ko nors padoraus pasistiprinti... essen.gif
Kootwella
Na ką gi... Pradėsim nuo ko nors lengvesnio!
user posted image
user posted imageuser posted image

Pasistengiau, kad priešpiečiukai tiktų kiekvienos skoniui... ax.gif 4u.gif
Kootwella
Neatsispyriau dar vienam essen.gif
user posted image
Kootwella
P.S.
g.gif Bet cepelinai SU DUONA - čia jau naujiena! lotuliukas.gif
Šiurpė
bigsmile.gif Pagaliau, pagaliau clap.gif clap.gif clap.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Aš jau iš bado nebepašliaužiu. Ačiux tau Kootwella didelis bigsmile.gif
Kootwella
QUOTE(pinery @ 2005 12 16, 12:49)
bigsmile.gif Pagaliau, pagaliau  clap.gif  clap.gif  clap.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Aš jau iš bado nebepašliaužiu. Ačiux tau Kootwella didelis  bigsmile.gif
*

bis.gif bis.gif bis.gif
Atsikapščiau iš darbų krūvos - galiu sau leisti ir Jus visas dabar palepinti kažkiektaissss, tsakant.. ax.gif
Šiurpė
QUOTE(Kootwella @ 2005 12 16, 12:53)
bis.gif  bis.gif  bis.gif
Atsikapščiau iš darbų krūvos - galiu sau leisti ir Jus visas dabar palepinti kažkiektaissss, tsakant.. ax.gif
*

biggrin.gif O čia priešpiečiai buvo? unsure.gif Ar pietų laukt, ar desertui nusiteikt?
Kootwella
QUOTE(pinery @ 2005 12 16, 12:55)
biggrin.gif O čia priešpiečiai buvo? unsure.gif Ar pietų laukt, ar desertui nusiteikt?
*

Na kaip ir pietų metas būtų.. g.gif Ką čia skanaus sutaisius?.. g.gif
Šiurpė
QUOTE(Kootwella @ 2005 12 16, 12:58)
Na kaip ir pietų metas būtų.. g.gif  Ką čia skanaus sutaisius?.. g.gif
*

Aš per daug išalkusi, kad rinkčiausi rolleyes.gif
Kootwella
Pradžiai... 4u.gif
user posted image
Na ir dar, sentimentų vedama, vaišinu štai kuo:
user posted image
Kootwella
Dar įmetu pyrago, kad neliktumėt nei valgiusios, nei nevalgiusios... 4u.gif
user posted image
meškutė_Nida
Kaip tai tema uždaryta? Už kąąąąą? blink.gif Juk neša savyje tokią švietėjišką kulinarinę idėją, be kurios nė vienos lieknėjančios sapnai apsieit negali... bigsmile.gif

Jėėėzau, Kūtvela, o jau mėsų grožis wub.gif
Kootwella
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 12 16, 13:08)

Jėėėzau, Kūtvela, o jau mėsų grožis wub.gif
*

Tik dėl Jūsų, viskas tik dėl Jūsų.. lithuania.gif
Šiurpė
QUOTE(Kootwella @ 2005 12 16, 13:12)
Tik dėl Jūsų, viskas tik dėl Jūsų.. lithuania.gif
*

Pagaliau prisisotinau, dabar jau ledų gerai būtų rolleyes.gif
meškutė_Nida
QUOTE(pinery @ 2005 12 16, 13:38)
dabar jau ledų gerai būtų  rolleyes.gif
*

Su kavyte... rolleyes.gif
Kootwella
user posted image
user posted image
O ten kamputyje ir kavos yra... ax.gif
Kootwella
O čia šiaip - pagal savo skonį tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Šiurpė
essen.gif essen.gif essen.gif Niam niam. Širdis atsigauna. Renkuosi apatinį bigsmile.gif
$

dabar galima ir popietinio alaus bigsmile.gif

user posted image
Šiurpė
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 16, 15:19)
dabar galima ir popietinio alaus  bigsmile.gif
*

bigsmile.gif Aha, ant apetito, tsakant thumbup.gif
Miaška
Na va, o čia ir vėl puotos būta, pakol aš nelaimėlė dirbau be pietų... Kažna, o gal da suspėčiau į nuvažiuojančią lėkštę?.. g.gif bigsmile.gif
Šiurpė
QUOTE(Miaška @ 2005 12 16, 15:51)
Na va, o čia ir vėl puotos būta, pakol aš nelaimėlė dirbau be pietų... Kažna, o gal da suspėčiau į nuvažiuojančią lėkštę?.. g.gif  bigsmile.gif
*

blush2.gif Liko tik user posted image Žinai, kas pirmas prie lovio.... wub.gif
Miaška
QUOTE(pinery @ 2005 12 16, 16:11)
blush2.gif  Liko tik user posted image Žinai, kas pirmas prie lovio.... wub.gif
*

Nu Pinery, kaip į vandenį žiūrėjai... blink.gif blink.gif blink.gif
Jak raz brangiausias man morkas tarkuoja... essen.gif
ilna
blink.gif blink.gif blink.gif

Tai mes, megstancios pavalgyti, dabar esmi CIA???
ilna
blink.gif blink.gif blink.gif

Žiūriu į temos pavadinimą ir mąstau....Na, liekna noriu būti, šito nepaneigsiu...Bet akimis aš nieko neryju... blink.gif doh.gif Aš mielai skanauju, užkandžiauju, vaišinuosi, ir etc.,- bet ne akimis, o natūroj ! blink.gif rolleyes.gif
Ar ko tai nesuprantu, o gal ne ten pataikiau??? blink.gif
Miaška
QUOTE(ilna @ 2005 12 17, 16:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

Žiūriu į temos pavadinimą ir mąstau....Na, liekna noriu būti, šito nepaneigsiu...Bet akimis aš nieko neryju... blink.gif  doh.gif Aš mielai skanauju, užkandžiauju, vaišinuosi, ir etc.,- bet ne akimis, o natūroj ! blink.gif  rolleyes.gif
Ar ko tai nesuprantu, o gal ne ten pataikiau??? blink.gif
*

Ilna, na ko čia nesuprast - taigi maskuojantis temos pavadinimas, skant! mirksiukas.gif ax.gif
ilna
QUOTE(Miaška @ 2005 12 17, 18:14)
Ilna, na ko čia nesuprast - taigi maskuojantis temos pavadinimas, skant! mirksiukas.gif  ax.gif
*

O tai ką čia maskuot??? blink.gif

Aš, pavyzdžiui, visai neslepiu, jog mėgstu, jei yra proga, pasmaguriaut.... schmoll.gif rolleyes.gif
ilna
Ir iš vis - nė iš tolo neatrodau, kaip paklaikusi išbadėjusi bulimikė, ryjanti akimis visa, kas valgoma.... blink.gif blink.gif

Nuuu....
Nea, aš tokiam forume dalyvauti morališkai nepasiruošus...
ATE!!!!mielosios podružkės.... verysad.gif
Susitiksim kokiuose kituose , dūšiai suprantamesniuose forumuose.... friends.gif
Miaška
QUOTE(ilna @ 2005 12 18, 16:49)
Susitiksim kokiuose kituose , dūšiai suprantamesniuose forumuose....  friends.gif
*

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Kootwella
QUOTE(ilna @ 2005 12 18, 16:49)
Ir iš vis - nė iš tolo neatrodau, kaip paklaikusi išbadėjusi bulimikė, ryjanti akimis visa, kas valgoma.... blink.gif  blink.gif

Nuuu....
Susitiksim kokiuose kituose , dūšiai suprantamesniuose forumuose....  friends.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif Na, iš esmės viskas priklauso nuo tavo interpretavimo.. mirksiukas.gif Gaila, jei temos pavadinima supranti taip unsure.gif Bet juk visus čia publikuojamus skanėstus mes ir tegalim ryti akimis, ne kitaip schmoll.gif O jau ką užlaikome ir ryjame namie, sėdėdamos priešais TV, tai - kitas reikalas (o gal ir kita tema)... tongue.gif
akvilyte
ei merdžinos ku ku blink.gif su šventėm jus newyear.gif
gal šventinio kalakuto?
user posted image
Šiurpė
QUOTE(kucikė @ 2005 12 28, 21:34)
ei merdžinos ku ku blink.gif  su šventėm jus newyear.gif
gal šventinio kalakuto?
*

Ačiū, bet geriau būtų user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image
Miaška
QUOTE(pinery @ 2005 12 29, 17:22)
Ačiū, bet  geriau būtų user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image
*

A ko gi šiteip? g.gif Aš tai ir kalakutą mielai priglausčiau... essen.gif essen.gif essen.gif
Kootwella
Aš ir... ax.gif essen.gif
sandralita
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 16, 11:33)
įsivaizduoju ateina į temą išalkusi, dalyvė nuo bado nusilpusi, nuo svorio metimo pavargusi, o čia tokie patiekalai, ypač tie šašlykai  essen.gif  essen.gif

neturi tu sąžinės kootwela  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš va jums dar, apetitui pažadinti  lotuliukas.gif

user posted image
*

QUOTE(Kootwella @ 2005 12 16, 12:04)
Pradžiai... 4u.gif
user posted image
Na ir dar, sentimentų vedama, vaišinu štai kuo:
user posted image
*

MAMKOS JUS KA,SAVE KANKINT MEGSTAT blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Kootwella @ 2006 01 03, 20:43)
Aš ir... ax.gif essen.gif
*

Nu bliamba, Kūtvela, taip negalima! schmoll.gif Sąžinės turėk. cool.gif Apsireiškia ji po tokio laiko tarpo, o vietoj tortų-pyragų-kepsnių-šašlykų- mašlykų sugeba tik sausą tekstą "Aš ir.." teišstenėti doh.gif Anu-ka, tempk į eterį, ką turi užspaudusi! cool.gif
Sunlight
Man tai nuo tu cepelinu vaizdo kaip tik apetitas dingo lotuliukas.gif thumbup.gif
Kootwella
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 01 03, 21:04)
Nu bliamba, Kūtvela, taip negalima! schmoll.gif Sąžinės turėk. cool.gif Apsireiškia ji po tokio laiko tarpo, o vietoj tortų-pyragų-kepsnių-šašlykų- mašlykų sugeba tik sausą tekstą "Aš ir.." teišstenėti doh.gif Anu-ka, tempk į eterį, ką turi užspaudusi! cool.gif
*

blush2.gif ...
Tuoj... 4u.gif
Kootwella
Pusrytiniai kokteiliukai (labai sveika!) thumbup.gif wink.gif
user posted image user posted image
O kad nebūtų per sveika...
Kootwella
penktaaaaaadienis bigsmile.gif
user posted image
user posted image
hereja
Dabar busiu uzmetyta akmenimis, nu bet sorry, sadomazohistes jus doh.gif
Taigi pasiziurekit i save is sono - kaip kvailai jus elgetes blink.gif Badaujat, sedit prie kompo needusios, dedat mesainiu, kepsniu nuotraukas i tema ir varvinat seile doh.gif
Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar blink.gif blink.gif blink.gif

Bet tai tik mano nuomone, galit jau mane pulti ir toliau cia dziudamos seiletis tongue.gif
Sekmes 4u.gif
meškutė_Nida
Herėja, o tu baikas supranti? Na, nesupranti- tavo reikalas, bet ar apie tai reikia šaukti forume? Paskaityk ankstesnes temas- kaip tu tai ir infarktą gausi... wink.gif
Pampuškiukas
QUOTE(hereja @ 2006 01 20, 00:44)
Taigi pasiziurekit i save is sono  - kaip kvailai jus elgetes blink.gif Badaujat, sedit prie kompo needusios, dedat mesainiu, kepsniu nuotraukas i tema ir varvinat seile doh.gif
Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar blink.gif  blink.gif  blink.gif

Bet tai tik mano nuomone, galit jau mane pulti ir toliau cia dziudamos seiletis tongue.gif
Sekmes 4u.gif
*

čia iš serijos: kam man šaldytuvas, jei aš nerūkau stupid.gif
*Violeta*
QUOTE(hereja @ 2006 01 20, 00:44)
Taigi pasiziurekit i save is sono  - kaip kvailai jus elgetes blink.gif Badaujat, sedit prie kompo needusios, dedat mesainiu, kepsniu nuotraukas i tema ir varvinat seile doh.gif
Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar blink.gif  blink.gif  blink.gif

Sekmes 4u.gif
*

bigsmile.gif joooo........ tongue.gif kur Jūsų ponia jumoro jausmas
Ancė
Jokio rimtumo g.gif Užėjau paėst akimis,o nieko naujo,maistas pasenes verysad.gif
Ancė
Ar tik nebadaujat? g.gif
Kootwella
QUOTE(Cezarija @ 2006 01 31, 22:04)
Ar tik nebadaujat? g.gif
*

O kaip gi - badaujam... mellow.gif Niekas iniciatyvos neberodo... verysad.gif user posted image
Ancė
[quote=Kootwella,2006 02 01, 11:37]
O kaip gi - badaujam... mellow.gif Niekas iniciatyvos neberodo...
[quote]
Aš nieko negaliu atkelt g.gif
Šiurpė
Ajajaj. Gėda unsure.gif
Nors sumuštinuką suvalgykit user posted image kol pietus kas nors paruoš biggrin.gif
Ancė
QUOTE(pinery @ 2006 02 01, 12:11)

Nors sumuštinuką suvalgykit

Ačiū,brangioji wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.