QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 09 27, 18:06)
Saule tu mano,
einu vakarieniaut
kaip ir priklausytu prie vakarienes alaus
Dingo mano paveiksliukai...
![]() Papildyta:
![]() Bandau iš photobucket, gal tik iš fotki nerodo... Papildyta: ups, truputį per didelis gavosi...
![]() ![]() Papildyta: ![]() Kas čia darosi - kuo daugiau tų paveiksliukų žiūriu, tuo labiau atrodo, kad "nuodėmiauju" - tarsi juos valgyčiau!
Pusryčiaujam
![]() Skanus pyragas... ![]() Papildyta: Prie kavos ar arbatos... ![]() Papildyta: Pusryčiams labai tinka šviežios bandelės
Nelabai ką galiu pasiūlyti...
QUOTE(chocolove @ 2007 09 30, 07:51) Pusryčiaujam Matosi, kad saldumynu megeja Man jau geriau kalnas mesos
jei kartais turėtum skanumynų, pavaišink
QUOTE(chocolove @ 2007 09 30, 13:46) Vat mėsai, aš visai abejinga... Todėl sunku nuspręsti, kas atrodo skaniai vat kad ir toks patiekalas
Ką gi, pasiruošę vėlyviems pietums?
1. Šalti užkandžiai: ![]() 2. a la "sriuba": ![]() 3. Pagrindiniam patiekalui mėsytė: ![]() Prie jos paruoštos bulvės: ![]() Ir "mišrainė" ![]() Laukite deserto Papildyta: Desertui prašome rinktis 1 iš 3 Gaivumos mėgėjams - kepta, medumi aplieta kriaušė, apibarstyta aguonomis... ![]() Toliau - skanūs mažučiai "puodelio pyragaičiai": ![]() Vis dėlto "chief choice" šiandien - krepšeliai su šokoladu... ![]() Sočios?
Niekam neįdomūs mano pietūs...
Vištiena su parmezanu: ![]() Tiesiog mėsainis... ![]() Jis iš mėsos ![]() Papildyta: Be savo skanumynų neapsieisiu: ![]()
Choclove, ačiū už skanią vakarienę
Kokia faina tema
Cia tiems, kurie labai labai nori tinginio
Užkandžiams vištienos mišrainytė:
![]() II patiekalui rinkitės iš jautienos: ![]() ...kiaulienos: ![]() ...paukštienos: ![]() ...arba žuvies: ![]() Lietuviškos virtuvės mėgėjoms bulviniai blynai: ![]() ![]() Sulaukėme deserto. Gal kuri pageidauja gabalėlio pyrago? ![]() O gal tokio saldėsio? ![]() QUOTE(chocolove @ 2007 10 18, 19:55) Gaila, kad ne visus galejau paragaut, nes nesimato ju Bet vistiena labai labai skani buvo Galiu ramiai eit miegot
Skanaus
CP gal pačios fotografuota?
![]() Šiandien panašius valgiau, tik ne toks padažas, o paprastas, pomidorų
Ir vėl nerodo mano paveiksliukų...
Keliamės. Pusryčiai aušta
![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: ![]() Papildyta: Pasiilgau vasaros...
Gera tema
ohoho, aš šitą temą pavartinėjus kaip tik visų šių skanumynų užsimanau..
hmmm... ar sita tema reikia suprasti kazkaip perkeltine prasme?
QUOTE(Cactus_ @ 2008 03 12, 19:31) hmmm... ar sita tema reikia suprasti kazkaip perkeltine prasme? visiškai pritariu
Bliamba, kaip dabar pica suėsčiau
net seiles varva vien nuo minties QUOTE(Cactus_ @ 2008 03 12, 19:31) hmmm... ar sita tema reikia suprasti kazkaip perkeltine prasme? nu gerai kad man paveiksliuku neuzkrauna, o tai jauciu, kad koki tortai cia metosi Papildyta: QUOTE(pakasiukas @ 2007 10 16, 19:02) niu o ka sakiau
O man kazkaip padeda
Pabudome ir kelkimės
![]()
gal kam torciuko?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Aciū pavalgiau, kaip skanu,,,,
Oi
Na ką, tai susipažinimo proga siūlau pasivaišinti ![]() ![]() ![]()
Ojojo...lenksiu sita tema is tolo...
O siaube, CP, net supykino
ale daug skanuku
vakariene
|