Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noriu būti liekna
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kootwella

Siūlau sveikus pietus wink.gif
user posted imageuser posted image
ir kitokio pobūdžio... 4u.gif
user posted image
ir užkandai...
user posted image
Šiurpė
QUOTE(Kootwella @ 2006 02 02, 13:44)
Siūlau sveikus pietus wink.gif
*

biggrin.gif Neblogai atrodo, bet.... unsure.gif Nieko negaliu su savim padaryt - iš galvos neišeina paprasčiausios, senobinės, išmirkusios vandeny cool.gif sardelės su garstyčiomis rolleyes.gif iš expresų wub.gif
Merisier
QUOTE(pinery @ 2006 02 02, 16:12)
biggrin.gif Neblogai atrodo, bet.... unsure.gif Nieko negaliu su savim padaryt - iš galvos neišeina paprasčiausios, senobinės, išmirkusios vandeny  cool.gif  sardelės su garstyčiomis  rolleyes.gif iš expresų  wub.gif
*

Pamirsai palangos duona padziuvusia doh.gif deive,kaip noreciau....net seiles nuvarvejo verysad.gif
Šiurpė
QUOTE(moshke @ 2006 02 02, 17:14)
Pamirsai palangos duona padziuvusia doh.gif deive,kaip noreciau....net seiles nuvarvejo verysad.gif
*

Aha thumbup.gif Ir dar pomidorų sulčių granioną stakaną biggrin.gif ir kad druska kitam tokiam pačiam būtų rolleyes.gif Pajuodus, pridžiūvus ir su samteliu cool.gif O šalia, dar trečias granionas su paraudusiu vandeniu - šaukšteliui nuskalaut lotuliukas.gif
Merisier
QUOTE(pinery @ 2006 02 02, 16:21)
Aha  thumbup.gif Ir dar pomidorų sulčių granioną stakaną  biggrin.gif ir kad druska kitam tokiam pačiam būtų  rolleyes.gif Pajuodus, pridžiūvus ir su samteliu  cool.gif O šalia, dar trečias granionas su paraudusiu vandeniu - šaukšteliui nuskalaut  lotuliukas.gif
*

O o o o ketvirtas granionas - pilnas snapso, kad susidauztume, ikaltume ir pamirstume tas nerealiai skanias, isbrinkusias sasyskas su garstyciom, duonyte, pomidoru sultim ir dar jei stebuklas ivyksta - su agurko pliooona riekute wub.gif
Kootwella
QUOTE(pinery @ 2006 02 02, 17:12)
biggrin.gif Neblogai atrodo, bet.... unsure.gif Nieko negaliu su savim padaryt - iš galvos neišeina paprasčiausios, senobinės, išmirkusios vandeny  cool.gif  sardelės su garstyčiomis  rolleyes.gif iš expresų  wub.gif
*

QUOTE(moshke @ 2006 02 02, 17:14)
*

na ka - bandysim įgyvendinti wink.gif
Kootwella
1. SASYSKOS:
user posted image
(maža pasirodyti neturėtų wink.gif )

2. DUONA:

user posted image
(maišiuke, kad nesudžiūtų ir ilgam užtektų wink.gif )

3. "TOMATŲ" SULTYS:

user posted image
(geriausia, ką Jums galėjau rasti... ax.gif )
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
P.S. O štai čia kai kas prabangos mėgėjoms wink.gif
user posted image
Merisier
Kootwella, tu angelas wub.gif tik tas paskutinis, kur prabangos megejams,gadina vaizda schmoll.gif
Aciu ir Pinery, skanaus essen.gif tik garstyciu priciupk mirksiukas.gif
Kootwella
QUOTE(moshke @ 2006 02 02, 17:39)
Kootwella, tu angelas wub.gif tik tas paskutinis, kur prabangos megejams,gadina vaizda schmoll.gif
Aciu ir Pinery, skanaus essen.gif tik garstyciu priciupk mirksiukas.gif
*

blush2.gif stengiausi.....
o garstyčios - no problem! wink.gif
user posted image
meškutė_Nida
Mano šyrdys dainoooooojaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Miaška
O, seniai čia mano nebūta, užsukau vėlyvo deserto! essen.gif
Žiūrau, sardelkomis mėgaujatės? Pamenu, prieš kokius niolika metelių tai būdavo mano pagrindiniais pietūs... Nostalgija...
O vat šiandien pavalgiau pas kiniečius - realiai, ne virtualiai. Pilvelyje maloniai sūpuojasi vištiena - vyšnia ir vynelio kibiras... Gaila, vaizdzialių taip ir neišmokau įdėt - pasidalinčiau gėriu biggrin.gif
akvilyte
na merginos- prašom pusryčių:
user posted image
Merisier
O cia prie kavutes
user posted image
akvilyte
QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 10:06)
O cia prie kavutes
user posted image
*

vos seilėm nepaspringau doh.gif bet pamiršai kavutę mirksiukas.gif prašom pasirinkti:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Merisier
Akvilyt,dabar as ciut neuzspringau doh.gif
O gal sitos turesite netyciom ax.gif Man prasyciau su amareto paskaninti jei galima 4u.gif
user posted image
akvilyte
QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 10:29)
O gal sitos turesite netyciom

nu šitą jau išgėriau blush2.gif laaabai skanu buvo bigsmile.gif
čia kažkas panašaus.. tikiuos nuoskaudą padės nuplaut wub.gif
user posted image
Merisier
angel_sadangel.gif
Uztat dabar tavo pasiulytas visas isgersiu, bankrutuosiu ir ishstoresiu ir tu del visko kalta busi blink.gif
Ir dar man va sita prasomuser posted image
meškutė_Nida
Linksminatės, merginos? bigsmile.gif Linksminkitės linksminkitės, tik nepamirškit, kad artėja pietų metas ir čia yra tokių, kurios vien kafute su torčiukais neužsikemša... nail.gif
Merisier
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 09:59)
Linksminatės, merginos? bigsmile.gif Linksminkitės linksminkitės, tik nepamirškit, kad artėja pietų metas ir čia yra tokių, kurios vien kafute su torčiukais neužsikemša... nail.gif
*

Specialiai tau-penktadienine prabangi ir netgi sveika karaliska porcijauser posted image
Kootwella
bigsmile.gif AU - MAI- GAD!! Nu jergus, akvilyte, išlepinsi mus... wub.gif wub.gif
akvilyte
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 10:59)
*

nu tu iškart prie pietų doh.gif o priešpiečiai kur??? g.gif
reiktų kažko lengvo g.gif
čia kas sveikiau nori user posted image
čia kas nelabai: user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kootwella @ 2006 02 03, 11:16)
bigsmile.gif AU - MAI- GAD!! Nu jergus, akvilyte, išlepinsi mus... wub.gif  wub.gif
*

nu juk penktadienis wub.gif galima gi bigsmile.gif skanaus essen.gif

žiūrėkit nepersivalgykit.. juk pietūs ne už kalnų bigsmile.gif
Papildyta:
oho žiūriu kompanija renkas... didelio stalo reiks.... ne tik visoms susėst bet kur visas gėrybes patalpinsim ? g.gif g.gif g.gif kokie pageidavimai>? šiandien statau aš bigsmile.gif vaišinu visas.. taip kad nesikuklinkit bigsmile.gif
Merisier
O cia as pietums uzsisakiau
user posted image
meškutė_Nida
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 03, 11:21)
nu juk penktadienis wub.gif
*

Tai jau jeigu penktadienis, tai būtina (bet kaip susitarusios su Moške doh.gif ) padoriems mėsėdžiams visokias krevetes kišti?? Kol išsilukštensi, kol ką- valgyt noras praeis. unsure.gif Anu-ka, ko nors apskrudusio, mėsiško, su padažiuuuukuuuuuu... wub.gif
Merisier
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 10:26)
Tai jau jeigu penktadienis, tai būtina (bet kaip susitarusios su Moške doh.gif ) padoriems mėsėdžiams visokias krevetes kišti?? Kol išsilukštensi, kol ką- valgyt noras praeis. unsure.gif Anu-ka, ko nors apskrudusio, mėsiško, su padažiuuuukuuuuuu... wub.gif
*

As akvilytei padesiu - paruosiau uzkandeliu visoms blush2.gif user posted image
meškutė_Nida
QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 11:31)
As akvilytei padesiu - paruosiau uzkandeliu visoms blush2.gif [img]
*

Ponia, jūs retkarčiais ne suvalkietė? unsure.gif Vaišint vaišinat, o kainyčių uždėt nepamirštat tongue.gif
Kootwella
ar ne per silpnai čia mesi?... g.gif
Aš tai užsimaniau VA ko - itališka klasika wink.gifuser posted imageuser posted image

(po paraliais - matau kad pavėlavau į traukinį su savo "vaišėmis"... blush2.gif )
akvilyte
QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 11:26)
O cia as pietums uzsisakiau

geras pasirinkimas.... reiks ir man kažką tokio bigsmile.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 11:26)
Anu-ka, ko nors apskrudusio, mėsiško, su padažiuuuukuuuuuu... wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tai gal karką mėgsti??? aš tai laaabai essen.gif user posted image
Papildyta:
arba jau įsivaizduoju kaip traška plutelė šoninės:
user posted image
Merisier
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 10:36)
Ponia, jūs retkarčiais ne suvalkietė? unsure.gif Vaišint vaišinat, o kainyčių uždėt nepamirštat tongue.gif
*

Ne ne ne, as tik norejau parodyt, kiek brangiai man kainuojat lotuliukas.gif
Kootwella
Ko tai prie miltinių-tešlinių mane šiandien traukia (viskas, savaitgalį išsikepsiu tongue.gif )
user posted image
meškutė_Nida
Ačiū, Akvilyte, ačiū, Kūtvela wub.gif Tik reiktų temos apraše uždėti įspėjimą- "Silpnų nervų ir be humoro j. pacientams nerekomenduojama". smoke.gif
Kootwella
ir dar smulkiai tarkuotų pridėsiu... 4u.gif 4u.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 02 03, 11:44)
Ačiū, Akvilyte, ačiū, Kūtvela wub.gif Tik reiktų temos apraše uždėti įspėjimą- "Silpnų nervų ir be humoro j. pacientams nerekomenduojama". smoke.gif
*

Faktas kaip bulvinis blynas (į temą laugh.gif ) - kartą jau buvau pomidorais apmėtyta... pomidorai2.gif
meškutė_Nida
QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 11:41)
Ne ne ne, as tik norejau parodyt, kiek brangiai man kainuojat lotuliukas.gif
*

Mes neįkainojamos nail.gif
akvilyte
kūtvela tai tu bent jau padažiuko normaliai užsidėk... valgys ji mat su šaukštu giretinės doh.gif va kaip reik:
Papildyta:
Wijokle, kokie nestuke.gif pageidavimai??? prie ko tamstą dabar traukia?
silkutės gal? user posted image
o užsikąst torčiuku? user posted image
wijokle
Chi chi biggrin.gif Akvilyt, man gal kokių agurčikų marinuotų neprošal būtų nestuke.gif ax.gif tongue.gif O silkutė irgi liux, ačiū thumbup.gif biggrin.gif Suvalgysiu, pažiūrėsiu ant ko prie deserto patrauks biggrin.gif
Lona
Man tikrų pietų jau nebereiks, čia papietavau yess.gif yess.gif
akvilyte
QUOTE(wijokle @ 2006 02 03, 11:56)
Chi chi  biggrin.gif  Akvilyt, man gal kokių agurčikų marinuotų neprošal būtų 

help.gif help.gif merginos gal kas turit agurkų marinuotų mūsų nestuke.gif nes aš vakar paskutinius pribaigiau doh.gif
wijokle
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 03, 13:00)
help.gif help.gif merginos gal kas turit agurkų marinuotų mūsų  nestuke.gif  nes aš vakar paskutinius pribaigiau doh.gif
*

ai, nepergyvenk irnesakyk.gif O gal kokį čikolado gabaliuką turi, ar ledų porcijikę? tongue.gif ax.gif biggrin.gif Agurkėlių gal kas vakarienei pasiūlys biggrin.gif
Merisier
QUOTE(akvilyte @ 2006 02 03, 11:00)
help.gif help.gif merginos gal kas turit agurkų marinuotų mūsų  nestuke.gif  nes aš vakar paskutinius pribaigiau doh.gif
*

Ir ka tu sau galvoji g.gif paskutini kart selpiu g.gif user posted image
wijokle
Moshke aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(wijokle @ 2006 02 03, 12:08)
O gal kokį čikolado gabaliuką turi, ar ledų porcijikę? 

nu šito gėrio tai visada prašom bigsmile.gif
kokius mėgsti??? karamelinius čikoladinius ar vaisiunius?
nu prašom visų:
user posted imageuser posted imageuser posted image

nors ką aš čia su porcijom žaidžiu doh.gif lyg pati nestuke.gif nebuvus fool.gif prašom daugiau:

QUOTE(moshke @ 2006 02 03, 12:09)
Ir ka tu sau galvoji g.gif paskutini kart selpiu g.gif

ačiu labai.... skolinga neliksiu mirksiukas.gif
wijokle
Oi merginos, ačiū ačiū aciuks.gif aciuks.gif Jau soti, laiminga, šiltai aprengta biggrin.gif Dabar dar pasivaikščiosiu mažumėle, oreliu pakvėpuosiu.. ech, gyvenimas gražus thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Kootwella
Akvilyte, na o tu su ledais silpnoooookai pasirodei, pripažink ax.gif Tsakant, kiekvienam sava sritis: tu specializuokis bulviniuose blynuose ir kituose lietuviškuose kloduose, na o aš panaršysiu po konditeriją ir užjūrio virtuves... tongue.gif
user posted image
user posted image/23/26073495_06ceb3acb2.jpg[/IMG]
user posted image
a pasitenkinsit???? biggrin.gif
akvilyte
QUOTE(Kootwella @ 2006 02 03, 13:01)
Akvilyte, na o tu su ledais silpnoooookai pasirodei, pripažink  ax.gif

cray.gif cray.gif cray.gif
nu matai neturėjau laiko serviruot doh.gif žinau kaip greit keičiasi nestuke.gif norai ir poreikiai.... tai ištraukiau ką šaldytuve radau tongue.gif
Ancė
Šaunuolės thumbup.gif
QUOTE(Kootwella @ 2006 02 02, 17:39)
Papildyta:
P.S. O štai čia kai kas prabangos mėgėjoms wink.gif
user posted image
*

Aš,aš renkuose bigsmile.gif Man čia riebaliukais kvepia tongue.gif

QUOTE(akvilyte @ 2006 02 03, 11:26)
čia kas nelabai: user posted image

Aš prie tokių,kurioms viskas gerai biggrin.gif

Užsinorėjau bulvinių blynų g.gif Noriu tikrų,gyvų blynų ir daug grietinės bigsmile.gif Ale bulves skust,tarkuot,paskui tą dėžę plaut g.gif Mažum praeis noras g.gif
Ancė
Blynų norėjimas buvo praėjęs.Visai pamiršau,bet užėjus čia pamačiau ir vėl noras yra thumbup.gif Jei ne šiandien ,tai rytoj,bet vistiek blyninsiuos biggrin.gif
Merisier
Labas rytas 4u.gif
Pusryciaujam mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
O cia norinciom sveikiau lotuliukas.gif user posted image
Kootwella
Labas dienas - o dabar papietausime essen.gif
Šiandien patiekiame:
Kiaušinukas keptų bulvyčių patale:
user posted image (pusiau pusryčiai smile.gif )
Tunas, keptas ant grotelių:
user posted image
Jautienos nugarinės salotytės:
user posted image
Arba itališkos virtuvės pasididžiavimas - ravioli su alyvuogėmis:
user posted image
Kootwella
Na ir vėl štilis blink.gif Kaip matau, iki savaitgalio pagyvėjimo šiame skyrelyje nesulauksime,, schmoll.gif
jadzka
O gal sushio?
user posted image
Kootwella
QUOTE(jadzka @ 2006 02 08, 14:33)
O gal sushio?

*

O gal! bigsmile.gif Ačiū, jadzka 4u.gif
Papildyta:
hmmm... g.gif o ką ta pelė su sūrio šmotu ten veikia?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.