Na ką, persivalgėlės?
Na ką gi... Pradėsim nuo ko nors lengvesnio!
![]() ![]() ![]() Pasistengiau, kad priešpiečiukai tiktų kiekvienos skoniui...
Neatsispyriau dar vienam
P.S.
Aš jau iš bado nebepašliaužiu. Ačiux tau Kootwella didelis
Pradžiai...
![]() ![]() ![]() Na ir dar, sentimentų vedama, vaišinu štai kuo:
Dar įmetu pyrago, kad neliktumėt nei valgiusios, nei nevalgiusios...
Kaip tai tema uždaryta? Už kąąąąą?
Jėėėzau, Kūtvela, o jau mėsų grožis ![]() O ten kamputyje ir kavos yra...
O čia šiaip - pagal savo skonį
![]() ![]() dabar galima ir popietinio alaus
Na va, o čia ir vėl puotos būta, pakol aš nelaimėlė dirbau be pietų... Kažna, o gal da suspėčiau į nuvažiuojančią lėkštę?..
Tai mes, megstancios pavalgyti, dabar esmi CIA??? Žiūriu į temos pavadinimą ir mąstau....Na, liekna noriu būti, šito nepaneigsiu...Bet akimis aš nieko neryju... Ar ko tai nesuprantu, o gal ne ten pataikiau??? QUOTE(ilna @ 2005 12 17, 16:37) Žiūriu į temos pavadinimą ir mąstau....Na, liekna noriu būti, šito nepaneigsiu...Bet akimis aš nieko neryju... Ar ko tai nesuprantu, o gal ne ten pataikiau??? Ilna, na ko čia nesuprast - taigi maskuojantis temos pavadinimas, skant!
Ir iš vis - nė iš tolo neatrodau, kaip paklaikusi išbadėjusi bulimikė, ryjanti akimis visa, kas valgoma....
Nuuu.... Nea, aš tokiam forume dalyvauti morališkai nepasiruošus... ATE!!!!mielosios podružkės.... Susitiksim kokiuose kituose , dūšiai suprantamesniuose forumuose.... QUOTE(ilna @ 2005 12 18, 16:49) Ir iš vis - nė iš tolo neatrodau, kaip paklaikusi išbadėjusi bulimikė, ryjanti akimis visa, kas valgoma.... Nuuu.... Nea, aš tokiam forume dalyvauti morališkai nepasiruošus... ATE!!!!mielosios podružkės.... Susitiksim kokiuose kituose , dūšiai suprantamesniuose forumuose....
ei merdžinos ku ku
gal šventinio kalakuto?
Aš ir...
QUOTE($kristina$ @ 2005 12 16, 11:33) įsivaizduoju ateina į temą išalkusi, dalyvė nuo bado nusilpusi, nuo svorio metimo pavargusi, o čia tokie patiekalai, ypač tie šašlykai neturi tu sąžinės kootwela aš va jums dar, apetitui pažadinti ![]() QUOTE(Kootwella @ 2005 12 16, 12:04) MAMKOS JUS KA,SAVE KANKINT MEGSTAT
Man tai nuo tu cepelinu vaizdo kaip tik apetitas dingo
Pusrytiniai kokteiliukai (labai sveika!)
O kad nebūtų per sveika... ![]()
penktaaaaaadienis
Dabar busiu uzmetyta akmenimis, nu bet sorry, sadomazohistes jus
Taigi pasiziurekit i save is sono - kaip kvailai jus elgetes Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar Bet tai tik mano nuomone, galit jau mane pulti ir toliau cia dziudamos seiletis Sekmes
Herėja, o tu baikas supranti? Na, nesupranti- tavo reikalas, bet ar apie tai reikia šaukti forume? Paskaityk ankstesnes temas- kaip tu tai ir infarktą gausi...
QUOTE(hereja @ 2006 01 20, 00:44) Dabar busiu uzmetyta akmenimis, nu bet sorry, sadomazohistes jus Taigi pasiziurekit i save is sono - kaip kvailai jus elgetes Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar Bet tai tik mano nuomone, galit jau mane pulti ir toliau cia dziudamos seiletis Sekmes čia iš serijos: kam man šaldytuvas, jei aš nerūkau QUOTE(hereja @ 2006 01 20, 00:44) Dabar busiu uzmetyta akmenimis, nu bet sorry, sadomazohistes jus Taigi pasiziurekit i save is sono - kaip kvailai jus elgetes Tai isimeskit kas ryta kokiu apipelyjusiu makaronu nuotrauka, nors valgyti nenoresit paziurejusios...o dabar Bet tai tik mano nuomone, galit jau mane pulti ir toliau cia dziudamos seiletis Sekmes
Jokio rimtumo
Ar tik nebadaujat?
[quote=Kootwella,2006 02 01, 11:37]
O kaip gi - badaujam... [quote] Aš nieko negaliu atkelt
Ajajaj. Gėda
Nors sumuštinuką suvalgykit kol pietus kas nors paruoš QUOTE(pinery @ 2006 02 01, 12:11) Nors sumuštinuką suvalgykit Ačiū,brangioji |