Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pulsuojantis momenėlis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Meškėnė
Sveiki,
siandien pastebejau, kad paciulpus soske pradejo pulsuoti mano mergytes (4 sav) momenelis. uzdejus ranka ant galvytes jautesi tas pulsavimas ir matesi gan gerai. Ar tai normalu? ar jusu vaikiukas irgi kartais pulsuoja? Dabar ziuriu miega, tai viskas ramu, oir anskciau nebuvo uzkliuve...
Aciu
kankaliukas
Labukas smile.gif

Taip viskas gerai, smile.gif mano abiejom panelėm matėsi pulsavimas, nejauku žiūrėti, bet nieko tokio, matyt todėl taip jį saugoti reikia, kad plona odelė toje vietelėje g.gif
karusele
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba g.gif . Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau blush2.gif
angelu kalva
Pulsuojacio momenelio negali nebuti.
saulyte1986
viskas gerai, gydt mums sake, kad tai norma smile.gif
Meškėnė
QUOTE(karusele @ 2010 05 05, 20:53)
Viskas tvarkoje, kad pulsuoja, o laikant stacia kudiki- momenelis idumba g.gif . Buvau irgi isisgandus kai pirmakart pamaciau blush2.gif
*

net kojas pakirto kai pamaciau... nes kazkada buvau SM skaiciusi, kad tai nelgerai....
mgiedre
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.
mamamia*
Pas mano mergyte irgi pulsuodavo, taip nezymiai g.gif BEt sake, kad viskas gerai. Toje vietoje dar nesukauleje, o tik odyte, delto ir matosi kad pulsuoja ( cia as taip speju del ko matosi , kad pulsuoja blush2.gif ) Nes dabar jau ziuriu memonelis kietesnis pasidare tai ir nesimato kaip pulsuotu. O del idubimo tai tokio dalyko nebuvo g.gif
DO&RU
QUOTE(mgiedre @ 2010 05 06, 11:56)
momeneli kiek zinau reikai tikrinti kai vaikutsi ramybes busenoje, geriausia kai miega, ir tada ziuret ar pulsuoja ar iskiles ar idubes.
*

aha lengva tom ziuret jei kam matos, o mano pana jau gime su didziule kupeta plauku tai nieko nesimato o reikedavo paziureti kai triede, tai prisilieti ir pabunda doh.gif . o pulsuojantis kiek pamenu gerai ax.gif
kristalcik25
mano mergytes irgi pulsavo. (taip pat lb isigandau,kaipamaciau blink.gif ) Gydytoja sake,kad tai normalu smile.gif
smalyze59

As taip pat pastebiu ,kad kartais pulsuoja momenelis.Tai normalu nera ko jaudintis smile.gif
O jei momenelis idumba,skaiciau ,kad tada skysciu truksta kudikiui.
Nulika
cia reikia neurologo konsultacijos, man gydytoja sake jei matosi akim, nera gerai..
karusele
QUOTE(nuliaX @ 2010 05 10, 21:57)
cia reikia neurologo konsultacijos, man gydytoja sake jei matosi akim, nera gerai..
*

Na daug kur raso, kad tai visai normalu ir nera ko jaudintis. Ten juk plona odyte g.gif , ir manau normalu, kad matosi, kai pulsuoja. Jei butu, kas blogo, manau seniai jau visi zinotume blush2.gif
Pušūnė
Na buvom ir mes pas neuroliga, tik siaip apziurai. tai ir del momenelio klausiau. Sake momenelis turi idubti kaip vaika pajami ant ranku, o paguldzius susilyginti. Jei paguldzius neissilygina, tai skysciu trukumas, jei paemus ant ranku, neidumba, tai jau negerai, nes smegenytese skysciu kiekis gali but padidejas, vat taip 4u.gif
Nulika
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 13, 08:32)
Na buvom ir mes pas neuroliga, tik siaip apziurai. tai ir del momenelio klausiau. Sake momenelis turi idubti kaip vaika pajami ant ranku, o paguldzius susilyginti. Jei paguldzius neissilygina, tai skysciu trukumas, jei paemus ant ranku, neidumba, tai jau negerai, nes smegenytese skysciu kiekis gali but padidejas, vat taip  4u.gif
*

butent ta ir turejau omenyje, nes jei kaupiasi skysciai, dideja spaudimas ir matosi pulsavimas, na bent jau tai vienas is pozymiu vandenes, unsure.gif
zodziu geriau klauskite gydytojo, nes cia visokiu bus variantu, kartais vienas pozymis nieko nereiskia, bet kartu su kitu, jau reikskia kazka...
Pušūnė
Na pulsavimas matosi, juk vaikas pulsa turi, o vat jei jau nebepulsuoja ir yra neidubes, tai jau reik susirupinti.
luckyme
QUOTE(Pušūnė @ 2010 05 14, 12:48)
Na pulsavimas matosi, juk vaikas pulsa turi, o vat jei jau nebepulsuoja ir yra neidubes, tai jau reik susirupinti.
*

as tik siandien pamaciau,kad pulsuoja ,pirma karta per beveik 5menesius,tai labai issigandau,o pasirodo normalu smile.gif
Wild Pearl
QUOTE(luckyme @ 2010 05 14, 15:53)
as tik siandien pamaciau,kad pulsuoja ,pirma karta per beveik 5menesius,tai labai issigandau,o pasirodo normalu smile.gif
*

beabejo kad normaslu mirksiukas.gif taip ir turi buti karts nuo karto biggrin.gif
šneider
Keleta kartų esu pastebėjus, kad pulsuoja, bet tada mes sirgom.
maskanyte
Mums 4men.maumonelis pulsuoja dazniausiai tada kai l.smarkiai verkia ar pyksta ax.gif
Mistake
Pas maniškę irgi pulsuoja ir labai dažnai, nuo pat gimimo jis man ramybės neduoda. Bet nei gyd. nei neurologė nesureaguoja kai pasakau, o man tiesą sakant neramu, nes kartais net naktį pridėjus ranką jaučiu pulsavimą. Pakėlus įdumba, bet čia normalu, nors pirmą kartą kai vyras parodė, tai ir išsigandau.
agnelaM
Pas maniski ir karts nuo karto pastebiu, kad pulsuoja
giedre g
visada pulsuoja, juk gyvas zmogutis....taip ir turi but.

user posted image
egvida
tikrai nieko tokio, jei ne per dažnai
zhulikele
pas abu vaikus pulsavo/pulsuoja... tai yra normalu...
Evkis
Taip tai normalu smile.gif dazniausiai pulsuoja kai vaikiukas paverkia
katinulis
Momenelis ir turi ppulsuoti, viskas cia normaliai smile.gif
bordo
Pas maniškį tik kai miega nepulsuoja,o šiaip visada beveik matos kaip pulsuoja smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.