Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Katinų namai, wc
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Elzė
Sveiki,

paskaitinėjau temas, yra apie namelius tai vienoj temoj, tai kitoj, gerai būtų kad vienoje temoje būtų apie tai ax.gif
mane domina kokius nameliu patartumėte pirkti katytei, bei kokie WC. Norėčiau WC tai tokio kur su durelėm.
Bet laabai jau brangūs tie daiktai. blink.gif
Gal galite pasidalinti kur perkate? Žinau kad Kikoj dabar nuolaidos. Bet vis tiek nemažai kainuoja...
manjana

Pabandyk paieškoti Tomas Philipse. Sako, ten yra labai stipriai pigesnių daiktų katėms (tualetų, draskyklių ir pan.)
Elzė
QUOTE(manjana @ 2005 12 16, 23:16)
Pabandyk paieškoti Tomas Philipse. Sako, ten yra labai stipriai pigesnių daiktų katėms (tualetų, draskyklių ir pan.)
*

Jau viena mamytė ir buvo patarusi į TP nueiti. Bet tuo metu ten jokių namukų nebuvo g.gif Gal kaip tik išpirkę blink.gif g.gif
O kokį geriau namuką pirkti? aš apžiūrėjau kikoj, bet kad jau laaabai įvairių yra.
manjana
QUOTE(Ryziuke @ 2005 12 17, 00:51)
Jau viena mamytė ir buvo patarusi į TP nueiti. Bet tuo metu ten jokių namukų nebuvo  g.gif Gal kaip tik išpirkę  blink.gif  g.gif
O kokį geriau namuką pirkti? aš apžiūrėjau kikoj, bet kad jau laaabai įvairių yra.
*

Namuko niekada neturėjau, tai apie juos nieko nežinau. TP tai žinau kad uždarų tualetų pigiau būna.
bambinute
Toks WC-namelis neblogai tada, jei naudoji spec.smėliuką. Tada ne taip aplink tualetą išbarsto. O ir šiaip tas smėliukas kvapą labai sulaiko.
Aš tai naudoju paprastus Wc, tik aukštesniais lenktais į vidų kraštais. Irgi neblogas daiktas.
manjana
QUOTE(bambinute @ 2005 12 17, 23:45)
Toks WC-namelis neblogai tada, jei naudoji spec.smėliuką. Tada ne taip aplink tualetą išbarsto. O ir šiaip tas smėliukas kvapą labai sulaiko.
Aš tai naudoju paprastus Wc, tik aukštesniais lenktais į vidų kraštais. Irgi neblogas daiktas.
*

Man tai patogu, nes mano kasėjai iškapstydavo viską poros metrų spinduliu aplinkui.
Dar patogu, kai katinas nenori eitį į dėžutę, nes ten nesijaučia saugiai - t.y., dėžutė per daug atviroj vietoj, kur dažnai žmonės vaikšto ir pan.
Na ir dar vienu atveju - būna katinų, kurie mėgsta kakoti prie pat dėžės krašto, ir pasitaiko jiems taip, kad tupi dėžėj, o kakoja per šona jau šalia dėžės smile.gif Uždaras tualetas nuo to gelbsti.
Dar gelbsti nuo kvapų ir nelabai estetiškų vaizdų.
bambinute
QUOTE(manjana @ 2005 12 18, 00:55)
Man tai patogu, nes mano kasėjai iškapstydavo viską poros metrų spinduliu aplinkui.
Dar patogu, kai katinas nenori eitį į dėžutę, nes ten nesijaučia saugiai - t.y., dėžutė per daug atviroj vietoj, kur dažnai žmonės vaikšto ir pan.
Na ir dar vienu atveju - būna katinų, kurie mėgsta kakoti prie pat dėžės krašto, ir pasitaiko jiems taip, kad tupi dėžėj, o kakoja per šona jau šalia dėžės smile.gif Uždaras tualetas nuo to gelbsti.
Dar gelbsti nuo kvapų ir nelabai estetiškų vaizdų.
*

Na ką gi - pritariu, nepaneigsi. Jeigu tik yra galimybė ir vietos netrūksta - toks WC ir vizualiai gražiai atrodo. Nors aš apsieinu ir su paprastesniu. mirksiukas.gif
SoftKiss
Aš saviškėm tai ir TOMAS PHILIPSE pirkau. Tai sumokėjau 39,90
Prieštai buvau pirkus Kikoje tai 80 Lt mokėjau.
Tik mano kai uždedu dureles neina į WC, Tai tik tiek, kad neprikapsto tiek daug ant grindų ir ramiai, kitų kačių netrukdomi gali atsilikonėti reikaliukus. smile.gif
Latte
Dėl WC čia jau pasisakė ir aš visoms pritariu, kad uždengtas (pai tokį turiu) geriau, dėl vaizdų, kvapų ir pačiam kačiukui patogiau privačiau atlikinėti savus reikalus mirksiukas.gif Beje dėl durelių man nebuvo problemų, nes nuo pat mažens buvo pratinama prie jų ax.gif
O dėl namukų...aš pasakysiu tik tike, kad jų katinams nereikia doh.gif Mes nupirkom savąjai namuką, o ji jame tik pirmą dieną slėpėsi nuo visų, o daugiau aš jos ten ir nemačiau doh.gif Aš ne viena karta esu girdėjusi, kad sunku katiną pripratinti prie namukų, nes jie yra savarankiški ir patys išsirenka vietą kur gulėti ir miegoti ir dažniausiai tai nėra jų namukai rolleyes.gif
Doti
QUOTE(Lingling @ 2005 12 18, 12:25)
Prieštai buvau pirkus Kikoje tai 80 Lt mokėjau.
Tik mano kai uždedu dureles neina į WC, Tai tik tiek, kad neprikapsto tiek daug ant grindų

Mano irgi Kikoj apie 60 lt kainavo, paskui tik radau TP pigiau. O su durelėm ta pati bėda, nuo mažens nedėjom, galvojom, kad sunku įlysti bus, o dabar nelabai pripranta. Gal tikrai nuo pirmų dienų reikia dėti tas dureles, kad paskui bėdų nebūtų. Šiaip nepribarsto aplink, tik kai siutas užeina įlenda, apsigrežia nugara į landą ir iškapsto pusę smėliuko ant grindų biggrin.gif Paskui atgailauja ir bando sukapstyti atgal. Geras vaizdelis lotuliukas.gif

QUOTE(Latte @ 2005 12 19, 13:24)
O dėl namukų...aš pasakysiu tik tike, kad jų katinams nereikia doh.gif Mes nupirkom savąjai namuką, o ji jame tik pirmą dieną slėpėsi nuo visų, o daugiau aš jos ten ir nemačiau doh.gif Aš ne viena karta esu girdėjusi, kad sunku katiną pripratinti prie namukų, nes jie yra savarankiški ir patys išsirenka vietą kur gulėti ir miegoti ir dažniausiai tai nėra jų namukai rolleyes.gif

Mums su nameliu panašiai buvo. Dabar mėtosi nereikalingas. Miega visur, tik ne namelyje. biggrin.gif

Dar norėjau paklausti, gal kas turi tuos keliaaukščius namelius ant kojelių, nes katė labai mėgsta laipioti - lentynomis, spintelėmis, ant šaldytuvo, spintų... smile.gif Mėgsta aukštai miegoti. Bet gal ir kaip paprastų namelių - jų nepamėgsta ir nesinaudoja, gaila būtų pinigus išmesti... ax.gif
Latte
QUOTE(Doti @ 2005 12 19, 17:47)
Dar norėjau paklausti, gal kas turi tuos keliaaukščius namelius ant kojelių, nes katė labai mėgsta laipioti - lentynomis, spintelėmis, ant šaldytuvo, spintų...  smile.gif  Mėgsta aukštai miegoti. Bet gal ir kaip paprastų namelių - jų nepamėgsta ir nesinaudoja, gaila būtų pinigus išmesti...  ax.gif
*

Pas mane toks namukas ir yra su karstykle tai žinok nelabai ji juo naudojasi doh.gif Neben ant palangės užlipti, nes šalia stovi rolleyes.gif Ir draskykle neisnaudoja, žodžiu namukas tik vieta kambaryje užima doh.gif
Kira
Mūsų katinas labai mėgsta savo namuką. Ir nagus tik į jį drąsko, ir miega būdoje dažnai, įsivaizduoja, kad ten tik jo teritorija, nes net nepatinka, jei ranką ten įkiši g.gif Jei tik ką katinui nuoperkam, jis pagal paskirtį ir naudoja. Jis turi dvi specialiai jam skirtas vietas miegojimui (namą ir guolį) tai pakaitomis tai vienur, tai kitur miega.
Monoceros Devi
QUOTE(wovere @ 2005 12 20, 11:58)
Mūsų katinas labai mėgsta savo namuką. Ir nagus tik į jį drąsko, ir miega būdoje dažnai, įsivaizduoja, kad ten tik jo teritorija, nes net nepatinka, jei ranką ten įkiši  g.gif Jei tik ką katinui nuoperkam, jis pagal paskirtį ir naudoja. Jis turi dvi specialiai jam skirtas vietas miegojimui (namą ir guolį) tai pakaitomis tai vienur, tai kitur miega.
*

namuka-wc as pirkau irgi Thomas Phillips'e uz 40 litu, taciau juos greitai isperka, transporteri igi ten pirkau jis man patinka bigsmile.gif nes pakankamai didelis mano orientalui, plius ish virshaus atsidaro, jei parodoje sustresaves nenoretu eiti is transporterio ax.gif blush2.gif
namuose turime spec draskykle kur visas draskymas yra ant zemes padetas, pirkau kikoje, nes siaip man Aliuskinas nedrasko nagu i ta kota tik kas yra ant zemes. Lova-guoli pirkau parodoje, tai jis jame buna ir miega kai vienas namuose sedi, o siaip miega mano lovoje blush2.gif
Elzė
nu va as siandien nupirkau namuka. bet manoji neina prie jo verysad.gif o taip norejau ja palepinti ax.gif o, cia... nu gal dar pripazins g.gif
Gal yra budas pripratinti?
Monoceros Devi
QUOTE(Ryziuke @ 2005 12 20, 21:06)
nu va as siandien nupirkau namuka. bet manoji neina prie jo  verysad.gif o taip norejau ja palepinti  ax.gif o, cia...  nu gal dar pripazins  g.gif
Gal yra budas pripratinti?
*

pirmiausias patarimas, senaji biseri is senojo tualeto perdek i naujaji thumbup.gif tada laikinai ishimk dureles tegu pratinasi be ju ilisti ten doh.gif jei per para laiko ji nenueis i tualeta daryti ko nors, teks truputi pazaisti ir ja pasodinti ten kuriam laikui tik viska daryk svelniai ir su meile... wub.gif
po kokios savaites kai ji jau drasiai eis i tualeta pabandyk uzhdeti dureles ir parodyti jai kaip jomis naudotis manau viskas bus ok drinks_cheers.gif
Latte
QUOTE(Deviante @ 2005 12 20, 22:13)
pirmiausias patarimas, senaji biseri is senojo tualeto perdek i naujaji thumbup.gif  tada laikinai ishimk dureles tegu pratinasi be ju ilisti ten doh.gif jei per para laiko ji nenueis i tualeta daryti ko nors, teks truputi pazaisti ir ja pasodinti ten kuriam laikui tik viska daryk svelniai ir su meile... wub.gif
po kokios savaites kai ji jau drasiai eis i tualeta pabandyk uzhdeti dureles ir parodyti jai kaip jomis naudotis manau viskas bus ok drinks_cheers.gif
*

Aš kiek suprantu ji nupirko namuka kur miegoti, o ne namuka-wc g.gif
Elzė
QUOTE(Latte @ 2005 12 21, 09:45)
Aš kiek suprantu ji nupirko namuka kur miegoti, o ne namuka-wc  g.gif
*

Tu teisi Latte drinks_cheers.gif
Monoceros Devi
QUOTE(Latte @ 2005 12 21, 08:45)
Aš kiek suprantu ji nupirko namuka kur miegoti, o ne namuka-wc  g.gif
*

oi o as tokai buvau tikra, kad namuka tualtea blush2.gif
Elzė
QUOTE(Deviante @ 2005 12 21, 13:15)
oi o as tokai buvau tikra, kad namuka tualtea blush2.gif
*

Norėjau ir namuką-wc pirkti, bet neradau TP. Bet dabar kaip neina prie savo buto smile.gif , tai kaži ar eis ir į wc g.gif
Monoceros Devi
QUOTE(Ryziuke @ 2005 12 21, 13:13)
Norėjau ir namuką-wc pirkti, bet neradau TP. Bet dabar kaip neina prie savo buto  smile.gif , tai kaži ar eis ir į wc  g.gif
*

i tualeta tikrai eis, jei darysi taip kaip rasiau 4u.gif
Latte
Aš irgi manau, kad eis i WC, o su namukais tai jau rašiau kaip būna mirksiukas.gif Tokios tos jau katės nieko negali įsakyti doh.gif O gal su laiku ir patiks tas namukas jai g.gif
Ginttte
QUOTE(wovere @ 2005 12 20, 12:58)
Mūsų katinas labai mėgsta savo namuką. Ir nagus tik į jį drąsko, ir miega būdoje dažnai, įsivaizduoja, kad ten tik jo teritorija, nes net nepatinka, jei ranką ten įkiši  g.gif Jei tik ką katinui nuoperkam, jis pagal paskirtį ir naudoja. Jis turi dvi specialiai jam skirtas vietas miegojimui (namą ir guolį) tai pakaitomis tai vienur, tai kitur miega.
*

O i nameli jis ejo nuo pat pirmos dienos ar reikejo kaip nors pripratint? Nes as snd nupirkau ta nameli tai jis ne velnio nenori i ji lyst... Girddejau apie kazkoki skysti viliojanti juos ten, kazin ar bent tai padetu?
Kira
QUOTE(Ginttte @ 2005 12 21, 17:10)
O i nameli jis ejo nuo pat pirmos dienos ar reikejo kaip nors pripratint? Nes as snd nupirkau ta nameli tai jis ne velnio nenori i ji lyst... Girddejau apie kazkoki skysti viliojanti juos ten, kazin ar bent tai padetu?
*

Mūsų katinas iškart ten įlindo g.gif jam išvis patinka visur landžioti, į visokius tarpus (pav tik atidarau lovą, jau jis viduje), lenda į maišelius ir pan, dėžes visokias mėgsta. Kai jam "pristatėm" jo namelį, iškart įlindo į būdą ir patenkintas susiraitė miegoti, kai bandėm rankas kišti į vidų, kando ax.gif neskaudžiai, bet taip parodo, kad ten JO.

Na aš gal patarčiau per prievartą katino nekišti ten, vos progai pasitaikius nenešti ir nedėti ant namo. Aš geriau siūlyčiau jį ten su žaisliukais privilioti. Vistiek yra kažkas, su kuo jis žaidžia, kai mėgsta, kad mėtot kokį popierių ar pelę bent mūsų tai mėgsta), tai vat per tokius siutimus imkit ir tą žaislą įmeskit į būdą, turės ten įlįsti, o gal ir patiks viduje. Kokius nors žaisliukus ant šniūriuko ar gumos irgi neškit prie to namo, mosikuokit virš ar šalia jo, o jam patiks labiau, nes namelis - kliūtis, visur už tų galandymui skirtų stulpų klius ir jam turėtų labai patikti smile.gif Nagų galandymui pačios parodykit ką darot, tarsi jūs galastumėt nagus, manau jis susidomėti turėtų ir gal pats pamėgins. Išvis su savo katinu gyvendama supratau vieną dalyką - per prievartą jo nieko nepriversi daryti, bet jei sudarysi įspūdį, kad kažką nuo jo slepi, kažko neduodi, iškart jam kyla susidomėjimas ax.gif vat tokiu gudrumu aš jį visur kur reikia prisivilioju. Tik parodyk, kad jo neleidi į kambarį, jam iškart ten reikia patekti, o jei nori jį atsinešti, tai bėgs kuo toliau ax.gif

Tikiuosi, kad kažkam pravers mano patirtis ax.gif
Vasska
Su tais namukais gaunasi labai slidus reikalas. Mes nupirkome draskyklę su namuku apačioje. Ten dar toks kailiukas patiestas, gulėčiau ir džiaugčiausi. Deja, katino nuomonė kita. Į namuką buvo įlindęs tik vieną kartą, kai parvežtas tyrinėjo aplinką. Kam jam tas namukas, jei smagiau miegoti visu ūgiu išsidrėbus ant sofos ar fotelio. biggrin.gif
fleita
Nupirkau ir aš savajam egzotui šiandien uždarą WC. Porą kartui jį ten įkišau blush2.gif , o dabar mačiau, kad ir pats nuėjo smile.gif . Jau buvo pabodę vis šluoti perliukus kelis kartus per dieną ir saugoti, kad dukrytė jų nerinktų blink.gif , nors senasis WC buvo ir su dideliais borteliais.
pandutė
gal zinot kaip kate pripratint eit ant tikro toleto(zmoniu)daryt musu katei 5men bandem paslept jos toleta sodinom ant klozeto bet nieko nedare reikalu visa diena tai teko atiduot toeleta jos tai valanda jame tupejo,nes dezute tai tragedija smirda isbarsto smeli geda kai kas ateina sake imanoma ismokint i tikra toleta daryt?
manjana
QUOTE(pandutė @ 2006 01 11, 11:07)
gal zinot kaip kate pripratint eit ant tikro toleto(zmoniu)daryt musu katei 5men bandem paslept jos toleta sodinom ant klozeto bet nieko nedare reikalu visa diena tai teko atiduot toeleta jos tai valanda jame tupejo,nes dezute tai tragedija smirda isbarsto smeli geda kai kas ateina sake imanoma ismokint i tikra toleta daryt?
*

Tik jau ne atimant iš katino tuliką ir tikintis, kad jis pats susipras doh.gif

Pirma dėžutė turi būti šaliu tuliko. Pamažu ji keliama į klozeto lygį, vėliau užkeliama ant pačio klozeto. Paskui imama laikina kartoninė dėžutė. Kraiko joje vis mažinama, o dėžutė statoma pačiam klozete smile.gif Galiausiai, kai kraiko nebelieka, dėžutėje kerpama skylutė, kuri po truputį vis didinama, kol lieka tik dėžutės "rėmai" ir galiausiai išimami ir jie.

Svarbi pastaba: dėžutė visada turi stovėti labai stabiliai! Galima net priklijuoti. Užteks, kad katinas vieną kartą su ja nusiverstų - ir gali nebeeiti į tuliką visai smile.gif
laurynaa
QUOTE(pandutė @ 2006 01 11, 10:07)
*

bet tai vadinasi reikia ta unitaza laikyti visada atvira, siaip mano tai kisa galva i ji visada, palikciau atidaryta turbut issimaudytu! biggrin.gif lotuliukas.gif o kitas dalykas, ar tai pakankamai higieniska??? nes jei katyte tupes ne ant to plastikinio dangcio, tai manau labai didele nuslydimo galimybe g.gif nu man bent jau taip atrodo!

fleita Paskelbta 2005 12 31, 18:38
  Jau buvo pabodę vis šluoti perliukus kelis kartus per dieną ir saugoti, kad dukrytė jų nerinktų  , nors senasis WC buvo ir su dideliais borteliais.

nu va as galvojau,kad nupirksiu ta su borteliais dezute ir vargai bus baigti doh.gif o pasiroro,kad ir is tos isbarsto!! nu tirkai reikes TP vis ziurineti tuos namukus!!
Betelgeiz
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 11, 17:46)
bet tai vadinasi reikia ta unitaza laikyti visada atvira, siaip mano tai kisa galva i ji visada, palikciau atidaryta turbut issimaudytu!  biggrin.gif  lotuliukas.gif  o kitas dalykas, ar tai pakankamai higieniska??? nes jei katyte tupes ne ant to plastikinio dangcio, tai manau labai didele nuslydimo galimybe  g.gif  nu man bent jau taip atrodo!
*

Mano kacas pats ismoko ant klozeto daryti - turbut kraikas nepatiko dezuteje, bet tiesa ant klozeto tai tik sisiuka, kaka tai i savo dezute. As irgi masciau ar higieniska kai daro i klozeta. Padares lipa zemyn, uosto, lapcem "uzkasineja", zodziu jokios higienos. Taciau gi kai uzkapstineja kraika tai irgi uosto ir irgi nera higieniska. Is principo katinas nera higieniskas, bet as ji myliu ir toki ir i lova priimu ir tom paciom lapcem mano veida jis liecia. Va ka ta meile daro blush2.gif
La Loba
Mes šiandien savo katukei taip pat wc nupirkom. Ankščiau tiesiog dėžutė su smeliuku jo wc buvo ax.gif Tikiuosi pripras prie naujojo wc g.gif
gravel
Aš tai vis galvoju... o kaip po to katę išmokyt nuleist vandenį... Kai jau išmoksta į žmogišką tuliką daryt.
laurynaa
QUOTE(Betelgeiz @ 2006 01 12, 10:29)
Mano kacas pats ismoko ant klozeto daryti - turbut kraikas nepatiko dezuteje, bet tiesa ant klozeto tai tik sisiuka, kaka tai i savo dezute. As irgi masciau ar higieniska kai daro i klozeta. Padares lipa zemyn, uosto, lapcem "uzkasineja", zodziu jokios higienos. Taciau gi kai uzkapstineja kraika tai irgi uosto ir irgi nera higieniska. Is principo katinas nera higieniskas, bet as ji myliu ir toki ir i lova priimu ir tom paciom lapcem mano veida jis liecia. Va ka ta meile daro  blush2.gif
*

as biski ne tai turejau galvoje apie higiena, mano irgi kapsto dezute, paskui tom lepcem man per veida kutena .... wub.gif nieko nepadarysi, tikrai cia meile kalta biggrin.gif !!
bet man klausimas kyla o kaip yra su tuo sedimu dangciu unitazo???????ar jis tupi ant plastmasinio ar ne (ar tas dangtis pakeltas turi buti?) nes jautri esu visokiems wc nesvarumams ir greitai gaudau ligas doh.gif tai va bijociau,kad jis kokio savo "laselio" nepaliktu ant sedimos dalies blink.gif g.gif

beje, tai pasakykit tiesai sveisiai ar verta pirkti dezute su uzlenkiamai krastais? nes mano be krastu tai vargstu...............gal iskart ta namuka wc?????
Betelgeiz
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 13, 12:08)
as biski ne tai turejau galvoje apie higiena, mano irgi kapsto dezute, paskui tom lepcem man per veida kutena ....  wub.gif  nieko nepadarysi, tikrai cia meile kalta  biggrin.gif !!
bet man klausimas kyla o kaip yra su tuo sedimu dangciu unitazo???????ar jis tupi ant plastmasinio ar ne (ar tas dangtis pakeltas turi buti?) nes jautri esu visokiems wc nesvarumams ir greitai gaudau ligas  doh.gif  tai va bijociau,kad jis kokio savo "laselio" nepaliktu ant sedimos dalies  blink.gif  g.gif

beje, tai pasakykit tiesai sveisiai ar verta pirkti dezute su uzlenkiamai krastais? nes mano be krastu tai vargstu...............gal iskart ta namuka wc?????
*

Deja, vandens pats nenuleidzia 4u.gif
Siaip tai jam dzin ar ant plastamses ar ant keramikos tupeti - visaip gerai. Bet nera nei karto apsysines krastu - juk subine nuleidzia i vidu. Nebent lapcem apterlina (gi lipa pauostyti, apkapstyti o po to atgal). Tik tualeta dazniau plauti reikia nes vienu myznium daugiau, o be to klozete gi dregme tai kartais pukuciu kacas pameta, privelia. Bet pinigai ant kraiko tai nerealiai tauposi! As tai mieliau palieku plasmasini sedejimo dangti nuleista - jis visada sausas, tai neapterlina, o be to jam kaip zaidimas visus dangcius numetyti - tai vis vienu dangciu maziau. Bet maniskis aisku nuleisti patingi...
laurynaa
QUOTE(Betelgeiz @ 2006 01 13, 12:02)
Deja, vandens pats nenuleidzia  4u.gif
Bet pinigai ant kraiko tai nerealiai tauposi! As tai mieliau palieku plasmasini sedejimo dangti nuleista - jis visada sausas, tai neapterlina, o be to jam kaip zaidimas visus dangcius numetyti - tai vis vienu dangciu maziau. Bet maniskis aisku nuleisti patingi...
*

net nezinau gal reiks savo maze mokinti i unitaza g.gif lotuliukas.gif vien del to,kad mane jau is proto varo po visa vonia jos kraikas besimetantis, nespeju tvarkyti!!!
bet kita vertus, jei ten tik sysiuka darys, o kakucio ne tai vel tas pats ir pradziu.................... doh.gif

Betelgeiz, plyzzzz nepatingek ir kokia fotikute su katinu ant unitazo imesk i foruma biggrin.gif
gravel
O aš tai siūlau uždarą tuliką pirkt wink.gif Tada baigiasi tie kraikai po visus kampus besimėtantys wink.gif O unitazą palikit sau wink.gif
Betelgeiz
QUOTE(gravel @ 2006 01 13, 15:54)
O aš tai siūlau uždarą tuliką pirkt wink.gif Tada baigiasi tie kraikai po visus kampus besimėtantys wink.gif O unitazą palikit sau wink.gif
*

Pas mane tas uzdaras WC, su durelemis, o kraikas toks pjuveninis labai smulkus OKO plus ar panasiai, zodziu pilnos grindys vis tiek reikia sluoti. Kol naudojau fresh and easy buvo maziau tu granuliu bet buvo. Siaip gal reiktu is vis jam ta deze paimti - gal susiprastu ir kaka i klozeta daryti, bet nesiryztu - apkakos kilimelius. O ir siaip turbut nenuleistas kakas klozete - uuuuu koks kvapas baisus turbut butu. Bandysiu pagauti ji sisinanti ir pafotkinti - nezinau ar pavyks, jis tik pora kartu per diena "reikalus atlieka". Jei priciupsiu - idesiu
gravel
Aš, kadangi nenaudoju labai pigaus ir labai smulkaus kraiko, tai man uždaras tulikas labai gerai (tiesa, mano katinams wink.gif ).
Jis stambus, neišsibarsto, gerai sugeria drėgmę. Perku TIK permatomą silikoninį ir negaliu atsidžiaugt.
doviliuxss
Paskaičiau jūsų nusiskundimus dėl tuoleto. Mano katytė kol buvo mažutė ir padykus, tai irgi tą smėliuką vis iš dėžutės kapstydavo, bet dabar jai jau 6 m. ir ji kažkaip visada labai jau tvarkingai elgiasi savo tuolete, niekada smėlio pro šoną neprikasa, sakau gal suaugo ir išmoko tvarkos biggrin.gif Gal ir jūsų katės su laiku nustos taip daryt, nors aišku suprantu, kad atsibosta kiekviena kartą ta smėlį atgal į dėžę pilti, bet sakau pas mus jau tokia problema pasibaigė ir gana senai.
Šeip tai dėl to darymo i klozletą, tai man kažkaip keistą įsivaizduoti-kačiuką ant tuoleto smile.gif nors aišku kai kas išmokina. Pas mano draugus, tai katytė visus reikalus atlieka vonioje i skylutę, o pakakoja šalia skylutės. Šeimininkai tai džiaugiasi, kad nereikia kraiko pirkt. Nors man tai irgi nelabai higieniška, bet galbut jei dažnai vonia plausit tai nieko jau tokio ir baisaus. Tiesa ir kvapo jokio nebūna nes ji ta katytė tiesiai į skylutę taiko.
doviliuxss
Tiesa dar užmiršau parašyti apie namukus. Čia jau daug kas rašė, kad katytės labai savarankiškos ir nameliuose nemiega. Kas tiesa tas tiesa g.gif Mūsiškė irgi gal mėnesį pamiegojo savo namuke, o paskui jai pabodo ir tas namelis tuščias stovėjo.
Dar katytė jame gyveno kai laukėsi kačiukų ir kai pasigimdė tai irgi visus į namelį susinešė smile.gif Buvo gražu žiūrėti į šeimyna namuke.....bet paskui kai katuku nebeliko ir tai ir mano katė ten nebebūdavo. Ir dabar ji mieliau miega lovoje, o ne namuke, tad namuką teko išnešti į rūsį.
Manau, kad tie namukai tai tikrai bereikalingas pinigų leidimas. Labai jau greitai jie katukams atsibosta schmoll.gif
palme
QUOTE(gravel @ 2006 01 13, 12:54)
*

Mes turim WC-namuką su durelėmis, tai kraikas prie durlių vistiek yra doh.gif , neprikapsto, bet išeinant prie kojyčių prilimpa... ax.gif
manjana
Vakar mano katinas įstrigo tulike doh.gif Įkišo galvą, apsidairė, ir nusprendė nelįsti, o ištraukti galvą atgal - ir užstigo galva durelėse doh.gif Oi buvo vaizdų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
La Loba
O mūsų nupirktas wc pasiteisino thumbup.gif pirmą dieną jai padėjom vietoj įprasto tualeto tik dėžutę nuo wc, be to viršaus, bijojom, kad pastačius tą tuliką su viršum ji nesupras kas čia per daiktas ax.gif antrą dieną uždėjom viršų, bet be durelių. Katytė mielai tuo wc naudojasi. Trečią dieną įdėjom ir dureles, jokių problemų. Manau, jai ir pačiai patogiau privačiai reikaliukus atlikinėt smile.gif
gravel
O mano zarazos nelenda, jei durelės uždarytos...

Palme, taip prisimėto ir su tais tulikais, bet ŽYMIAI mažiau wink.gif
laurynaa
QUOTE(gravel @ 2006 01 14, 13:13)
Aš, kadangi nenaudoju labai pigaus ir labai smulkaus kraiko, tai man uždaras tulikas labai gerai (tiesa, mano katinams wink.gif ).
Jis stambus, neišsibarsto, gerai sugeria drėgmę. Perku TIK permatomą silikoninį ir negaliu atsidžiaugt.
*

gal gali parasyti,koki tu kraika perki ir kur, nes man neteko apie toki grideti g.gif
mano ne tiek prikapsto, kiek jai prie leteneliu prilimpa ir tas kraikas issinesioja po vonia visa doh.gif doh.gif
Azazella
As nezinau ka su saviskiu katinu daryti. Turi toki bjauru iproti - atlikes gamtinius reikalus pradeda ne kraika kapstyti, o dezes krastus. Garsas ziaurus!!!! veiksmas trunka maziausiai 5 minutes!!!! Kadangi katinukas nusilengvinti dazniausiai uzsimano naktimis, tai nors is namu begti. Neisivaizduoju kaip atpratinti nuo sito drapakavimo.
Gal kas turite minciu?
Azazella
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 18, 10:52)
gal gali parasyti,koki tu kraika perki ir kur, nes man neteko apie toki grideti  g.gif
mano ne tiek prikapsto, kiek jai prie leteneliu prilimpa ir tas kraikas issinesioja po vonia visa  doh.gif  doh.gif
*

As irgi isbandziau visoki kraika, dabar perku tik silikonini, anksciau gaudavau tik karoliuku formos, o dabar atsirado ir neapvalaus, tai dar ir kita problema atkrito, nebesiridena po visus namu. Kvapo jokio, kakus tik isimi ir viskas super biggrin.gif
Vilniuje siuo kraiku prekiauja viena reksiuku veiseja Karoliniskese.
kam idomo. parasykite i az, atsiusiu kontaktus.
SoftKiss
Maniškiai tai neina kai dureles įdėtos.
Pusele_
o galima plačiau paie tuos silikoninius kraikus g.gif
mes perkam kalvariose, kur sysiukas sušoka į gniūsą, kakiuko kvapą gerai sugeria ir viskas būt gerai jei tik neliptų prie kojyčių,
Azazella
QUOTE(Pusele_ @ 2006 02 13, 21:49)
o galima plačiau paie tuos silikoninius kraikus g.gif
mes perkam kalvariose, kur sysiukas sušoka į gniūsą, kakiuko kvapą gerai sugeria ir viskas būt gerai jei tik neliptų prie kojyčių,
*

Silikoninis geras tuo, kad jokiu sysiuku isimineti nereikia, uzpylei ir ramu menesiui. Ismatas, aisku, isimam.
Del issibarstymo tai kol naudojau rutulini, kaip karoliukai, tai buvo pilni namai, o tas kuri naudoju dabar yra kaip skalda ir barstosi zymiai maziau, tik aplink deze.
Hilde
QUOTE(Inga73 @ 2006 02 14, 09:27)
Silikoninis geras tuo, kad jokiu sysiuku isimineti nereikia, uzpylei ir ramu menesiui. Ismatas, aisku, isimam.
*

tavo katinukas gal dar nedidelis g.gif Aš tai jau atsisakau to silikono. Kol buvo mažas, viskas tvarkoj, bet dabar tai antroj savaitėj reikia viską keist. Silkonas visas geltonas, nieko nebesugeria- vos ne balos ant dugno ir kvapas. O keist kas 10 dienų brangoka doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.