Pasidalinkit nuomonėmis apie intymias šukuosenas. Kaip Jūsų moterys prisižiūri "ten". Ar jums patinka, kai bikini zonoje nėra plaukelių išvis?
QUOTE(Prancuzze @ 2010 05 07, 10:45) Pasidalinkit nuomonėmis apie intymias šukuosenas. Kaip Jūsų moterys prisižiūri "ten". Ar jums patinka, kai bikini zonoje nėra plaukelių išvis? kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu..
Kuo mažiau, tuo gražiau. Vadinasi gražiausia, kai plika.
Pas mane viskas plika tik palikta piršto pločio juostelė (braziliška depiliacija).
Gražiau kai yra viskas nuskusta. Ir visur.
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. O boze, nu geras, ačiū tau žmogau, pailginau savo gyvenimą kokiom 5 minutėm bežvengdama QUOTE(Vasariss @ 2010 05 16, 23:43) gerbiamas Liudai.. Gamtoj viskas tobula. Ir jeigu zmogui auga kazkur plaukai, tai reiskia, kad jie ten reikalingi. Juos reikia tik laiks nuo laiko patrumpint. O kad tau graziau kad plika, tai rodo, kad turi polinki i pedofilija. Visiska moteru skutima sugalvojo pedarastai dizaineriai. QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. griuk negyvas QUOTE(Vasariss @ 2010 05 16, 23:43) net ant galvos??? QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 10:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. Trumpai ir aiškiai juokiausi iki ašarų QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu..
Bet jau "aktyvumas" temos ;]]]
atsirastų nuotraukų, oi kaip tema pagyvėtų. galėtumėm aptarti, kurios gražesnė ir tt.
Tai čia galima dėti jas, tik nebūtinai savo ;]]]
Padiskutavimui visoskios tinka.
Apsiverkiau is juoko!!!!!!!!
Reikalauju foto! QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 07, 11:09) kur "ten"...kokie dar "plaukeliai"...ble.. Turi omeny apzelusius lytinius organus? Nu tai taip ir rasyk. Pasakysiu taip. Jei laizai, tai geriau, kad plika butu, nes paskui liezuvi skauda. O jei normaliai dulkinies, tai pofig kiek ten tu plauku... Nu aisku, jei pezdos sukuosena kaip 1980 metu bony'm atlikeju, tai biski negrazu. Man tai svarbu, kad boba usu neturetu.. Nu prisijuokiau, cia tai gerai pavaryta Kaskas nuotrauku prase http://www.straipsniai.lt/intymios_sukuosenos
O koks skirtumas tarp viesumo ir intymumo?
Man tai graziausia moters intymi sukuosena ir yra kai viskas plikai. Tie styrantis plaukai nekaip atrodo:)
QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 16:57) Man tai graziausia moters intymi sukuosena ir yra kai viskas plikai. Tie styrantis plaukai nekaip atrodo:) Kaip jums atrodo,ar tamstos zmona,kuri-kaip raset, yr tobula-vadinasi,tokia,kuri jums graziausia-dziaugiasi,kad jus taip vat duodat visieims suprast, kas pas ja triusikuose dedasi? Nesijauciat, ielas vladai, tokia didele vladze,a? QUOTE(vilnera @ 2010 07 17, 17:37) Kaip jums atrodo,ar tamstos zmona,kuri-kaip raset, yr tobula-vadinasi,tokia,kuri jums graziausia-dziaugiasi,kad jus taip vat duodat visieims suprast, kas pas ja triusikuose dedasi? Nesijauciat, ielas vladai, tokia didele vladze,a? Siaip per visa savo..jau nelabai trumpa gyvenimeli neteko man (aciu dievui Tik nesuprantu o ko cia tamsta taip jautriai reaguoja ir taip asmeniskai priima mano komentarus. Ir prie ko cia mano zmona? nenoriu nukrypti nuo temos, bet is tikruju dziaugiuos kad turiu tokia nuostabia grazia protinga ir visokia kitokia zmona. Ir nelabai suprantu kodel kai kurias internautes tai taip uzgauna QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 18:01) Siaip per visa savo..jau nelabai trumpa gyvenimeli neteko man (aciu dievui Tik nesuprantu o ko cia tamsta taip jautriai reaguoja ir taip asmeniskai priima mano komentarus. Ir prie ko cia mano zmona? nenoriu nukrypti nuo temos, bet is tikruju dziaugiuos kad turiu tokia nuostabia grazia protinga ir visokia kitokia zmona. Ir nelabai suprantu kodel kai kurias internautes tai taip uzgauna Uzgauna? Kad moteriskes kartais issinuogina supermamkose iki negaliu-tas lyg ir iprasta, bet kad ir diedai isrengia tas savo mylimas zmonas iki triusiku.. Tas stebina. O kiek plauku pas tamsta klyne? Depiliuojates? Ar vaikstot apzeles? QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 19:01) Siaip per visa savo..jau nelabai trumpa gyvenimeli neteko man (aciu dievui Tik nesuprantu o ko cia tamsta taip jautriai reaguoja ir taip asmeniskai priima mano komentarus. Ir prie ko cia mano zmona? nenoriu nukrypti nuo temos, bet is tikruju dziaugiuos kad turiu tokia nuostabia grazia protinga ir visokia kitokia zmona. Ir nelabai suprantu kodel kai kurias internautes tai taip uzgauna Apie protą tai pamelavot QUOTE(vilnera @ 2010 07 17, 18:43) Uzgauna? Kad moteriskes kartais issinuogina supermamkose iki negaliu-tas lyg ir iprasta, bet kad ir diedai isrengia tas savo mylimas zmonas iki triusiku.. Tas stebina. O kiek plauku pas tamsta klyne? Depiliuojates? Ar vaikstot apzeles? Siaip apie savo zmona as sioje temoje nieko net nerasiau. Cia tamstos laki vaizduote pasidirbejo O mano intymi sukuosena turi rupeti mano zmonai o ne svetimoms mergoms Papildyta: QUOTE(Mirtenė @ 2010 07 17, 18:43) Noretusi matyt kad pameluociau O vat protu zmoniu kurie bando kitu IQ nustatyti interneto deka suabejociau tikrai... QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 20:23) Siaip apie savo zmona as sioje temoje nieko net nerasiau. Cia tamstos laki vaizduote pasidirbejo O mano intymi sukuosena turi rupeti mano zmonai o ne svetimoms mergoms Papildyta: Noretusi matyt kad pameluociau O vat protu zmoniu kurie bando kitu IQ nustatyti interneto deka suabejociau tikrai... Raminkitės, nelabai kam įdomu ta jūsų intymi šukuosena ar jūsų žmonos IQ. QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 17, 19:23) Siaip apie savo zmona as sioje temoje nieko net nerasiau. Cia tamstos laki vaizduote pasidirbejo O mano intymi sukuosena turi rupeti mano zmonai o ne svetimoms mergoms Na, pridet 2+2 nera sunku.. O jei be alegoriju - rasai gi,kad zmona tau tobula.. Ar tas nereiskia, kad ir visos jos smulkmenos-intymios ir ne-yra pagal tavo tobulumo samprata? QUOTE(vilnera @ 2010 07 18, 12:47) Na, pridet 2+2 nera sunku.. O jei be alegoriju - rasai gi,kad zmona tau tobula.. Ar tas nereiskia, kad ir visos jos smulkmenos-intymios ir ne-yra pagal tavo tobulumo samprata? Oho...Kokia issamia mano asmeninio gyvenimo analize buvo padaryta remiantis tik viena nuostata "mano zmona man tobula" QUOTE(Vlad3 @ 2010 07 18, 12:52) Oho...Kokia issamia mano asmeninio gyvenimo analize buvo padaryta remiantis tik viena nuostata "mano zmona man tobula" va kokia tema man si kart uzkliuvo.Taip ir nesuprantu ko cia putojasi "kazkas".Vyrai zmonu negiria-negerai,giria-negerai.Gal cia pavydas apemes kad pacios negiriamos?Jei pyktis ima skaitant,tai gal isvis temos neskaitykit.Atsakys tas,kam pyktis neuzeina skaitant apie plikumus QUOTE(dzioly @ 2010 07 18, 14:20) Nenustebinai.. Galeciau,aisku,bandyt paaiskinti,ale bijau,kad ilgai uztruktu, o laikas,kaip zinia,pinigai.. Tai jei nuspresi,kad tos supratimo sviesos vistik norisi, duok zinot-del uzmokescio sutarsim.
as pazinojau irgi toki viena pedofila, kuris zmonai liepdavo viska nusiskusti.
Po gimdymo jinai taip sustorejo,kad tiek is priekio, tiek is nugaros buvo visiskai identiska. Kur priekis galejai spresti tik is to, i kuria puse veidas ziuri. Tai jis paskui jai liepe nebesiskusti... QUOTE(vilnera @ 2010 07 18, 18:16) Nenustebinai.. Galeciau,aisku,bandyt paaiskinti,ale bijau,kad ilgai uztruktu, o laikas,kaip zinia,pinigai.. Tai jei nuspresi,kad tos supratimo sviesos vistik norisi, duok zinot-del uzmokescio sutarsim. nusisnekejai totaliai,turbut pati nesupratai ka ir norejai pasakyt..pilstai is tucio i kiaura,fui,eit i tema vien kad kazkam papriestaraut, pasipykt, pasibarti.matyt save atpazinai is to "kazkas".Daugiau nesigincysiu nes duodu ....kelia QUOTE(dzioly @ 2010 07 18, 20:35) nusisnekejai totaliai,turbut pati nesupratai ka ir norejai pasakyt..pilstai is tucio i kiaura,fui,eit i tema vien kad kazkam papriestaraut, pasipykt, pasibarti.matyt save atpazinai is to "kazkas".Daugiau nesigincysiu nes duodu ....kelia A tai gal vladzio zmona busi? Nurimk,as tave suprantu,zinok..kur cia,boba,dziaugsies,kai mylimasai intymumus tuos po supermamku temas sklaido..ant kersto tu vladziuko depiliuoto klyno foto mestelk cia - bo bais man idomu pasidare, del ko cia mes kardus ir kalavijus astrius galandam Imk kelia ir tu (kaip sako-akis uz aki,kelias uz kelia....) http://www.youtube.com/watch?v=kV4SiPWrW0Y
Vilnera, ne čia ne vladžio žmona, nes jis gi aiškiai apie ją pasakė - protinga.
|