Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elektrėnų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
*Gerve*
pirmas vaikiukas o ir patys cia visai neseniai gyvename labai noretume, kad padetumete issirinkti kuo geresni elektrenu vaiku darzeli, salia musu namo sviesos 10 yra darzelis bet kazkodel jis man nepatikimai atrodo, bet gal as nieko apie ji nezinau gal ten aukletojos labai uzsiima su vaikais?
elzeda
Labas, esu pedagoge, be to pacios 3 m. dukryte lanko darzeli, taigi, manau, patarti tikrai galiu.
Apie darzeli "Drugelis", kuri tu mini, nelabai turiu ka pasakyti, nes nalabai juo domejausi, teks informacijos ieskot paciai.
Mano dukra lanko "Pasakos" darzeli (Pergales g.), Boruzeliu grupe. Apie si darzeli galiu atsiliepti tik gerai, ir dar karta gerai... Labai saunus ir geranoriskai nusiteikes kolektyvas, superine vaiku prieziura. Pamatytum, kiek dukra per tuos nepilnus metus, kai lanko darzeli, visko ismoko, o kokia saunia Kaledine programa aukletojos parenge, su tokiais pypliukais! Žodziu, vien aukletoju bei seimininkes deka dukra ismoko daryti ant puoduko (man jau buvo nusvirusios rankos), pradejo daugiau kalbeti, bendrauti ir t.t. Is kitu teveliu girdejau atsiliepimu, kad ir kitose grupese gerai vaikais rupinamasi, daug gero jiems duodama thumbup.gif .
O dabar, apie darzeli "Ziogelis" (Traku g.). Cia as dirbu, tik ne darzelio grupese. Taciau, kaip zinau, cia taip pat gerai vaikais rupinamasi, jie visad uzimti, sugalvojama daug veiklu, net patys maziausieji, maciau, repetavo eglutei. Cia vyksta darzelio grupiu integracija su neigaliais vaikais. Cia kai kurie teveliai issigasta, taciau, manau be reikalo (pati dirbu su tokiais vaikais). Juk siais laikais vaikams ir taip truksta tolerancijos, o cia jie nuo mazens pratinasi buti su "ypatingais" vaikais, pratinasi jiems padeti, mokosi bendrauti su jais ir etc., manau, tai neikainojama patirtis.
Aisku, kad ir kiek as cia prirasyciau, spresti teks tau. As pati pries pasirinkdama darzeli susitikau su grupiu aukletojomis, pakalbejau, stebejau, kaip elgiasi su mano dukryte. Siaip "Žiogelyje" ir "Pasakoje" ispudis buvo panasus, bet pastaraja pasirinkau del to, kad prie pat namu... Sekmes priimant sprendima biggrin.gif .
gedra
QUOTE(jurgvita @ 2005 12 17, 01:19)
pirmas vaikiukas o ir patys cia visai neseniai gyvename labai noretume, kad padetumete issirinkti kuo geresni elektrenu vaiku darzeli, salia musu namo sviesos 10 yra darzelis bet kazkodel jis man nepatikimai atrodo, bet gal as nieko apie ji nezinau gal ten aukletojos labai uzsiima su vaikais?
*

labutis žinai mano dukryte lanko ,,pasaka'' darželi tai aš esu labai patenkinta ir auklitojom jų visa ruoša ,tvarka ,na nežinau kur prie grybo darželis tai nekokie atsiliepimai žinai sunku ka ir pasakyt ir patarti spresk pati nueik i viena i kita ir pamatysi kokia tvarka kokios auklėtojos koks bendravimas sekmės thumbup.gif
Brigit
Man labai įdomu, ar šalia mėnesinio mokesčio, darželyje būna dar kažkokios rinkliavos? g.gif Tarkim žaislams, ugdymo ar higienos reikmėms ax.gif

Mačiau, kad į "Žiogelį" dažnai atvažiuoja spektakliukai thumbup.gif O kaip kituose darželiuose?
elzeda
"Pasakoj" (dukrytė lanko jau daugiau nei metai) dar nebuvo jokių rinkliavų. Ten išvis nėra tokios tradicijos tongue.gif . Dėl kitų nežinau.
O "Žiogelyje" dirbu, tai tikrai į mėnesį būna nors vienas spektakliukas ("Pasakoj"- panašiai). Kai kurie menkaverčiai- prastos dekoracijos, o ir aktoriai nekokie, bet tokių mažuma. Daugiau būna gerų spektaklių. Kaina panaši- apie 2,5 Lt. Neseniai buvo net cirkas atvažiavęs. Su šunimis, katėmis ir net smaugliu. thumbup.gif Net mes, darbuotojai, kvatojomės, o vaikučiai tai išvis leipo.
Dažnai spektakliai, kurie būna "Žiogelyje", tą pačią dieną aplanko ir "Pasaką".

Dar pamiršau parašyt, kad darželiuose be mokesčio už maitinimą renkamas mokestis ugdymo piemonėms- 12,5 Lt/mėn. Bet čia ne rinkliava, gaunami kviteliai. Be to jokių priemonių nereikia nešt papildomai.
jurgita_x
O kaip su uzrasymu i darzeli pas mus, yra eiles ar ne, ar jau gal man dabar pradeti reik ziurinetis darzelio? g.gif
Brigit
QUOTE(jurgita_x @ 2006 04 27, 07:40)
O kaip su uzrasymu i darzeli pas mus, yra eiles ar ne, ar jau gal man dabar pradeti reik ziurinetis darzelio? g.gif
*

Eilės diiidelės, taip kad geriau iš anksto išsirinkt darželį ir užsirašyti 4u.gif Beje, visuose Elektrėnų sav. darželiuose keičia langus thumbup.gif
Brigit
Va, dar jeigu žaidimų aikšteles gerbiama savivaldybės valdžia nuspręstų sutvarkyti rolleyes.gif Mes su 2m. neturinčiu mažium dažnai pasivaikštom "Drugelio" teritorijoje, tai galvoju, koks asilas galėjo tokias čiuožyklas, supynes ir t.t. sukonstruoti doh.gif g.gif Negali nė sekundei nusisukti, prisėsti... Stovi kaip cerberis. Mažius stumia mane tolyn, nes nori visur karstytis pats, o man baisu blush2.gif Bet turbūt čia man reikia porą kartelių nuo čiuožyklos nusileist ir nebijosiu nei už vaikus, nei už save tongue.gif
piatnica
La, o gal kuri apie Vievio darzeli galetu ka papasakot?
zaiza66
planavau mergyte i darzeli vest nuo pavasario...tai taip iseina kad pavelavau g.gif g.gif g.gif
rusniuke
Sveikos mamos, gal kas zinote, ar Elektrenuose nuo metuku priima vaikucius? konkreciai Pergales gatveje, na bet idomu ir kituose darzeliuose, nors ir gaila bus vesti, bet teks, todel is anksto ir duomiuosi.
patrakusi
QUOTE(Brigit @ 2006 05 31, 08:50)
Eilės diiidelės, taip kad geriau iš anksto išsirinkt darželį ir užsirašyti  4u.gif Beje, visuose Elektrėnų sav. darželiuose keičia langus  thumbup.gif
*

Na nzn, mano vyro pussesere nuvede 5dieni savo 1.7m pipira, tai iskart prieme, ir sake kad nera ten eiliu...tiesa nzn i koki darzeli veda, bet labai gyre ta darzeli, nes jos vyresnelis ten pat lanke...dabar pas mazaji grupeje 15vaikuciu, is ju tik 2 mergaites!... doh.gif siule man savaja ten nuvest, ale kad mums toli vazinet... verysad.gif
Brigit
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 05, 19:23)
Na nzn, mano vyro pussesere nuvede 5dieni savo 1.7m pipira, tai iskart prieme, ir sake kad nera ten eiliu...tiesa nzn i koki darzeli veda, bet labai gyre ta darzeli, nes jos vyresnelis ten pat lanke...dabar pas mazaji grupeje 15vaikuciu, is ju tik 2 mergaites!... doh.gif siule man savaja ten nuvest, ale kad mums toli vazinet... verysad.gif
*

g.gif Gal pareiskima buvo anksciau parase, ar "atsidekojo" ax.gif blush2.gif Ir "Ziogelyje" ir "Drugelyje" grupes seniai surinktos. Na nebent koks vaikutis neina. Stai girdejau, kad "Pasakoje" (Pergales g.) laisviau - gal kad miesto pakrasty g.gif
skaja
Kraustomes i Elektrenus, gal galit patarti, kuris darzelis geriasnis? 4u.gif
LedineLedi
Man patinka "Žiogelis", nors perėjau juos visus tik kartą.
skaja
QUOTE(karosiukas @ 2007 05 31, 22:00)
Man patinka "Žiogelis", nors perėjau juos visus tik kartą.
*

O gal gali apie ji placiau papasakoti? 4u.gif i Elektrenus kraustysimes vasara, tai visai esu pasimetus unsure.gif
skaja
mums bus "Drugelis" prie namu, o apie ji atsiliepimu neradau sad.gif
Disima
QUOTE(skaja @ 2007 06 01, 13:06)
mums bus "Drugelis" prie namu, o apie ji atsiliepimu neradau  sad.gif
*

Bet nebūtinai tu į jį privalai vesti. Pati turiu pažįstamų "Pasakoje" ir "Žiogelyje", tad apie "Drugelį" nieko nepasakysiu schmoll.gif rolleyes.gif
jurgita_x
Sveikutes gal galit suteikti info apie auklitojas Ziogelio darzelio , jei neklystu Zita ir Sigita, ar panas. kad Sigita tai tikrai , nes apie jas nelabai nori visi kaolbeti sako kad nekokios ir tiek,Kas su jomis negerai?
udole
Čia ko gero apie „Žiogelio“ naujai renkamos grupės auklėtojas teiraujies? Ar tik ne Zofija viena iš naujos grupės auklėtojų turėtų būti? Man atrodo ji išleido savo auklėtinius... Ar čia šiaip apie kitą sužinot norėjai?
rutamano
mano vaikas lanko "Drukeli". nezinau kokio amziaus tavo vaikutis. mes lankom 11 grupe. aukletojos sule ir grazina. na normalios tos aukletojos ir tiek. buvom menesiui perkelti i 12 grupe tai o jo joi kaip vaikas susitraumavo viena gera aukletoja o kita schmoll.gif nekokia. tai prasiau direktores kad grazintu atgal. o apie kitas aukletojas kaip ir nieko nezinau. na dar kur budincios buna tai ir vienos fainos kitos seipsau bet kokiu grupiu jos aukletojos tai nezinau
jurgita_x
QUOTE(udole @ 2007 06 29, 15:21)
Čia ko gero apie „Žiogelio“ naujai renkamos grupės auklėtojas teiraujies? Ar tik ne Zofija viena iš naujos grupės auklėtojų turėtų būti? Man atrodo ji išleido savo auklėtinius... Ar čia šiaip apie kitą sužinot norėjai?
*

aip taip ta pati unsure.gif ir kaz kaip visi i ja zvairai ziuri, kame reikalas kuo ji negera? g.gif
gisida
sveikutes 4u.gif
teko man susidurt su visais darzeliais, Pergales g,Pasaka jai neklystu vadinas, tai vieta gavom gal po savaites, jai pamenu kaip tik po vasaros atostogu kai visi susirinko atgal ir mus prieme be jokio kysio, Astra ir Laimute auklitojos buvo, o va seimininke tai Kepezinskiene, vardo nepamenu super visos trys, tik gaila kad keitem gyvenama vieta tad ir darzeli tuo paciu.sita darzeli ir vaikas prisimena tik geruoju

sekantis Drugelis, prie "grybo" buvusio, dar dabar su siaubu prisimenu auklitoja Saule,tad kai antra vaika reikejo leist, pasirodo ir vel butu papuoles pas Saule, tai visai neleidau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
zinoma ten yra ir geru auklitoju ir auklyciu ir siaip gal tik man su ja nepasiseke, bet buvau ziuariai nusivylusi, tokiu pedagoges elgesiu, vyras net vedejai ja apskunde, ir rasta i svietima rase, bet as sustabdziau, kad nesiustu, nes mazas miestelis, tegul taip ir lieka,

o va Ziogelyje, lankem paruosiama grupe, Jurate, Danute,tiesiog sutvertos darbui su vaikais, reta tokiu drabuotoju,tesiog tobulybes

zinoma dabar daug kas pasikeite, as jau keli metai neguvenu Elektrenuose, tad kas ir kaip yra siuo metu nezinau, drauge i viena darzeli buvo isidrabinusi auklitoja tai ilgai nepadirbo, vis tik darbas sunkus, alga maza, tai galima tik isivaizduot kokia
situacija yra siandien
rutamano
QUOTE(gisida @ 2008 04 09, 15:51)
sveikutes 4u.gif
teko man susidurt su visais darzeliais, Pergales g,Pasaka jai neklystu vadinas, tai vieta gavom gal po savaites, jai pamenu kaip tik po vasaros atostogu kai visi susirinko atgal ir mus prieme be jokio kysio, Astra ir Laimute auklitojos buvo, o va seimininke tai Kepezinskiene, vardo nepamenu super visos trys, tik gaila kad keitem gyvenama vieta tad ir darzeli tuo paciu.sita darzeli ir vaikas prisimena tik geruoju

sekantis Drugelis, prie "grybo" buvusio, dar dabar su siaubu prisimenu auklitoja Saule,tad kai antra vaika reikejo leist, pasirodo ir vel butu papuoles pas Saule, tai visai neleidau schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
zinoma ten yra ir geru auklitoju ir auklyciu ir siaip gal tik man su ja nepasiseke, bet buvau ziuariai nusivylusi, tokiu pedagoges elgesiu, vyras net vedejai ja apskunde, ir rasta i svietima rase, bet as sustabdziau, kad nesiustu, nes mazas miestelis, tegul taip ir lieka,

o va Ziogelyje, lankem paruosiama grupe, Jurate, Danute,tiesiog sutvertos darbui su vaikais, reta tokiu drabuotoju,tesiog tobulybes

zinoma dabar  daug kas pasikeite, as jau keli metai neguvenu Elektrenuose, tad kas ir kaip yra siuo metu nezinau, drauge i viena darzeli buvo isidrabinusi auklitoja tai ilgai nepadirbo, vis tik darbas sunkus, alga maza, tai galima tik isivaizduot kokia
situacija yra siandien
*

labas
na kad jau uzsiminei tai resk visa tiesa apie saule??? blink.gif ,
nes ji yra mano vaiko aukletoja unsure.gif
rosenka
Labutės,
Mano mažiukui tik pusė metukų. Vos gimus jam, nuėjau užrašyti į darželį "Žiogelis", nes jis mums tik perėjus per gatvę. Kai išvažiuojam į lauką su sūneliu , visada vaikai jį apstoja, šnekina smile.gif ir savaitgalį man supasakojo viską apie jų lankytus darželius ax.gif . Susidariau nuomonę, kad darželis "žiogelis" pats baisiausias vaikų košmaras unsure.gif Sakė, kad toleruojamas tyčiojimasis iš vaikų, vaikų ir auklėtojų tarpe. ne taip senai susipažinau su viena ten dirbančia auklėtoja, tai ji man labai patiko... Bet gal pagal vieną žmogų negali spręsti...o sakoma, kad vaikai niekada nemeluoja... Tai dabar nei paleista, nei pakarta doh.gif O gi taip norisi savo vaikiukui duoti viską kas geriausia, o čia ruošiamasi patikėti vaiko ateitį... nors ir iš dalies.
jurguliukas
QUOTE(rosenka @ 2008 08 18, 15:26)
Labutės,
Mano mažiukui tik pusė metukų. Vos gimus jam, nuėjau užrašyti į darželį "Žiogelis", nes jis mums tik perėjus per gatvę. Kai išvažiuojam į lauką su sūneliu , visada vaikai jį apstoja, šnekina smile.gif  ir savaitgalį man supasakojo viską apie jų lankytus darželius ax.gif . Susidariau nuomonę, kad darželis "žiogelis" pats baisiausias vaikų košmaras unsure.gif  Sakė, kad toleruojamas tyčiojimasis iš vaikų, vaikų ir auklėtojų tarpe. ne taip senai susipažinau su viena ten dirbančia auklėtoja, tai ji man labai patiko... Bet gal pagal vieną žmogų negali spręsti...o sakoma, kad vaikai niekada nemeluoja... Tai dabar nei paleista, nei pakarta doh.gif  O gi taip norisi savo vaikiukui duoti viską kas geriausia, o čia ruošiamasi patikėti vaiko ateitį... nors ir iš dalies.
*

Sveikutė,
aš vedu savo merginą i „Žiogelį“, esu labai patenkinta, labai geros auklėtojos ir šeimininkės. Vaikų kalbom nelabai tikėčiau, jų fantazija beribė. O kiek tie vaikai pripasakoja auklėtojoms kas pas juos namuose dedasi blink.gif atrodo, kad jų tėveliai patys baisiausi košmarai, nors tikrai nemanau, kad tokie yra. Šiaip daugumos tėvelių nuomonė, „Žiogelis“ kaip tik yra prestiziškiausias ir geriausias Elektrėnuose. Aišku visiems geras nebūsi, atsiranda kam ir nepatinka smile.gif
aistyte
sveikutes, norejau jusu pasiteirauti, gal kuri zino ka nors apie lopseli darzeli "eglute", kokia ten padetis, kokie pedagogai, ar yra kokie keliami reikalavimai atejusiam naujam vaikuciui? aciu 4u.gif
Disima
QUOTE(aistyte @ 2008 08 22, 07:21)
sveikutes, norejau jusu pasiteirauti, gal kuri zino ka nors apie lopseli darzeli "eglute", kokia ten padetis, kokie pedagogai, ar yra kokie keliami reikalavimai atejusiam naujam vaikuciui? aciu  4u.gif
*

Nėra Elektrėnuose lopšelio-darželio tokiu pavadinimu schmoll.gif Kažką painioji, yra "Žiogelis", "Drugelis" ir "Pasaka".
Brigit
QUOTE(aistyte @ 2008 08 22, 07:21)
sveikutes, norejau jusu pasiteirauti, gal kuri zino ka nors apie lopseli darzeli "eglute", kokia ten padetis, kokie pedagogai, ar yra kokie keliami reikalavimai atejusiam naujam vaikuciui? aciu  4u.gif
*

Eglute yra Vievyje mirksiukas.gif
alinata
Pakelsiu tema, gal atsiras daugiau pasisakanciu, mums nuo rugsejo i darzeli, pagal gyvenama vieta keliausim i "Pasaka" ax.gif butu idomu isgirst atsiliepimu apie si darzeli ax.gif
alinata
vis tikiuos kad kas nors parasys atsiliepimu 4u.gif
dalia 27
na pradejom eiti i darzeli pasaka bus matyti kaip bus veliau parasysim atsiliepima smile.gif
puculis
Labukas.Gal kas turi atsiliepimu apie vievio lopšeli-darželi? 4u.gif
Anzeliuxas
QUOTE(puculis @ 2010 01 06, 17:01)
Labukas.Gal kas turi atsiliepimu apie vievio lopšeli-darželi? 4u.gif
*

Labas, siaip mano antrai dukrytei pavasari bus 4m. Vievio darzeli ji lanko nuo 1.3m : pradejo nuo lopselio, o db jau jaunesniojoj gr. Apie darzeli is manes tik geri atsiliepimai, nors kaip ir visur konfliktu buna smile.gif. Lopseli lanke pas aukletoja Stefanija (puiki auklatoja, su patirtim), vo jos porininke tai nlb...sad.gif. Dar auklyte Natalija buvo, jai isvis manau ir medali ir paminkla galima drasiai statyti uz atsidavima ir rupesti musu atzalom. Ji net dovanu ir lauktuviu vaikuciams sugalvodavo atsinest. Kai perejom i kt grupe visi vaikai ja matydami pro sali einancia prilipdavo prie langu ir saukdavo, kol ji neuzeidavo visu apkabint. Beja vyresne dukra jau senokai mokine, bet jai taip pat teko net 2.5m lankyt si darzeli iki 6m ir jai labai jame patiko.
dikarikaa
sveikos, va ir man labai idomu, kaip ten musu vaikucius priziures, pasidalinkit visos 4u.gif . ypac kaip elgesiasi su mazaisiais, kurie nemoka normaliai pavalgyt patys ir paprasyti ant puoduko? beje kaip ten su uzsirasymais is anksto dideles eiles?
puculis
tai vat ir man ydomu kaip ten lialiukus prižiūri,mes užsirašėm prieš 2 metus tai dabar kaip pasidomėjom kada pasirodyti ,tai pasake kad gal nepakliusim šiais metais į grupe bet dar lauksim rudens gal pakliusim.Tai va,mamytes,dar negimusi vaikeli reikia užraėineti į darželi.
Razynka
mano mergina lanko darzeli pasaka. kaip buvo mineta anksciau, kad nera jokiu rinkliavu, tai drisciau paneigti unsure.gif nepaisant to, kad mokam uz maitinima ir +13lt uz ugdyma, tai kiekviena menesi dar reikia nesti po 5lt priedo ir dar kaip sakant idet vaikui ka nors, kad visa grupe galetu uzkandziaut lotuliukas.gif
del aukletoju ir simininkutes nusiskundimu kolkas neturiu:) lankom boruziuku grupe, viskas buvo lyg ir gerai, bet po ligos nebenori eit pas lialias g.gif priezastis kolkas viso to dar neaiski, nes pries tai viskas buvo thumbup.gif net namo istempti budavo sunku unsure.gif
bet gal dar persilaus rolleyes.gif
agnmac
Pries kiek laiko reik uzsirasyt i darzeli?
zuzutis
QUOTE(agnmac @ 2010 10 29, 16:32)
Pries kiek laiko reik uzsirasyt i darzeli?
*

as savaji uzrasiau kai buvo puse metuku o pradejom eiti i darzeli dvieju smile.gif
Buzulkaa
Sveikos,noreciau ir as pasisakyti smile.gif mes jau antri metai lankom darzeli Ziogelis smile.gif arba mums labai pasiseke arba nezinau,bet musu grupe superine,mamos sukalbamos,draugisko,aukletojos nuostabios,seimininke visada su sypsena,aukletojos net sms paraso kaip kas ir kada,man asmeniskai tai pats geriausias darzelis,nzn kaip kitur,bet kai cia gerai tai kitur net nenorim ir pagalvot eit smile.gif del rinkliavu kap cia kitos minejo,mes kas met sunesam tai ko reikia vaikam,skysto muilo,plovikliu,tualetinio,siusklem maisu, dregnu serveteliu,kolkas daugiau nieko ir nereikia,siais metais jau pirksim turbut aukletojom dovanele Kaledu proga,nes praeitais metais nesimetem blush2.gif maistas ir puikus,beto daug veiklos vaikai turi ir sporto dvi pamokeles ir muzikos pamikeles smile.gif nu man kolkas tai viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Razynka @ 2010 03 17, 11:23)
mano mergina lanko darzeli pasaka. kaip buvo mineta anksciau, kad nera jokiu rinkliavu, tai drisciau paneigti unsure.gif  nepaisant to, kad mokam uz maitinima ir +13lt uz ugdyma, tai kiekviena menesi dar reikia nesti po 5lt priedo ir dar kaip sakant idet vaikui ka nors, kad visa grupe galetu uzkandziaut lotuliukas.gif

as girdejau apie pasaka ne kokiu atsiliepimu is savo draugiu,kad vaikai keli buvo prikakoje i kelnes nes neiskesdavo,ir vien del to kad anot aukletoju ner popieriaus - kentek doh.gif nezinau kiek tiesos o kiek melo.. nu bet absurdas.. pakelciau veja iskart po tokio mano vaiko pasakymo.. nemanau kad vaikai turi peno meluoti tokius dalykus.. pas mus rinkliavu jokiu ner.. tik nunesam kas met ka reikia..

o del uzkandziu.. nenesiau ir net nezadu nest.. nebent kazka is namu tureciau,.. dar betruko kad nesciau uzkandziaut.. yra maistas darzelio ir manau pilnai to pakanka,uzkandziai lieka namie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2008 08 19, 06:56)
Sveikutė,
aš vedu savo merginą i „Žiogelį“, esu labai patenkinta, labai geros auklėtojos ir šeimininkės. Vaikų kalbom nelabai tikėčiau, jų fantazija beribė. O kiek tie vaikai pripasakoja auklėtojoms kas pas juos namuose dedasi  blink.gif atrodo, kad jų tėveliai patys baisiausi košmarai, nors tikrai nemanau, kad tokie yra. Šiaip daugumos tėvelių nuomonė, „Žiogelis“ kaip tik yra prestiziškiausias ir geriausias Elektrėnuose. Aišku visiems geras nebūsi, atsiranda kam ir nepatinka  smile.gif
*

as ir tokios pacios nuomones ir dar maistas geriausias thumbup.gif galbut prestizinis del jame lankanciu vaiku,seimu,ner labai asocialiu seimu ar kazkokiu kitokiu.. ir aisku del geru aukletoju darbo smile.gif
ceponke
Sveikos,

kas esate ka girdeje apie darzeli DRUGELIS? Kazkaip ziuriu, kad jokiu ziniu apie ji... blink.gif O mes planuojam rinktis ji, kad salia anytos namu, patogu butu jai po darbo anksciau paimt...
spylkutia
Sveikos mamytės 4u.gif tai jūs man dabar pasakykit, lopšelinukų grupė tik "Drugelyje" yra? g.gif
EditaR.
ar dideles eiles "ziogely"? nuo rudens priimtu du kleckus ar nieko nepesciau?sad.gif
larisas
Geros naujienos, "Žiogelyje" sumazino mokesti uz ugdyma, nuo 02 men. - 9,10 Lt. thumbup.gif
zuzutis
QUOTE(larisas @ 2011 03 07, 16:30)
Geros naujienos, "Žiogelyje" sumazino mokesti uz ugdyma, nuo 02 men. - 9,10 Lt.  thumbup.gif
*

tik klausimas ar ilgam...Tuoj pakels mokesti uz koki maitinima ir bus lygu lygu jei ne daugiau ax.gif
elze
Ar reikia Elektrėnuose privataus darželio? bigsmile.gif
zuzutis
QUOTE(elze @ 2011 05 06, 09:39)
Ar reikia Elektrėnuose privataus darželio?  bigsmile.gif
*

o kam? Juk kuo puikiausiai vaikai priziureti (kalbu apie savo vaiko grupe) ir valstybiniame, juolab mokestis normalus..
Karolilna
QUOTE(zuzutis @ 2011 05 06, 12:40)
o kam? Juk kuo puikiausiai vaikai priziureti (kalbu apie savo vaiko grupe) ir valstybiniame, juolab mokestis normalus..
*

o as manau, kad reikia. valstybiniams darzeliam dar oij kiek toli iki gero darzelio. kalbu ne apie maista, bet vaiku lavinima, tobulinima ir t.t. zinoma, viskas remiasi i pinigus, bet jei butu pasirinkimas rimtai apie tai galvociau. vis pamastau apie vilniuj esanti vaikystes soda wub.gif aisku, beda, kad vilniuj, ir salyginai brangu, taciau gal tikrai verta? 4u.gif
elze
QUOTE(Karolilna @ 2011 05 18, 10:03)
o as manau, kad reikia. valstybiniams darzeliam dar oij kiek toli iki gero darzelio. kalbu ne apie maista, bet vaiku lavinima, tobulinima ir t.t. zinoma, viskas remiasi i pinigus, bet jei butu pasirinkimas rimtai apie tai galvociau. vis pamastau apie vilniuj esanti vaikystes soda  wub.gif aisku, beda, kad vilniuj, ir salyginai brangu, taciau gal tikrai verta?  4u.gif
*

Kažin kiek atsirastų norinčių savo vaikučius vesti į privatų darželį?... g.gif Ir kokią kainą Elektrėnuose galėtų tėvai mokėti?... g.gif

Jei būtų daugiau norinčių, būtų galima galvot wink.gif
tuticiukas
QUOTE(Karolilna @ 2011 05 18, 11:03)
o as manau, kad reikia. valstybiniams darzeliam dar oij kiek toli iki gero darzelio. kalbu ne apie maista, bet vaiku lavinima, tobulinima ir t.t. zinoma, viskas remiasi i pinigus, bet jei butu pasirinkimas rimtai apie tai galvociau. vis pamastau apie vilniuj esanti vaikystes soda  wub.gif aisku, beda, kad vilniuj, ir salyginai brangu, taciau gal tikrai verta?  4u.gif
*

drinks_cheers.gif i darzeli eisime nuo rudens, renku info apie elektrenu darziukus ir aukletojas, ir galvoju gal privatus darzelis butu konkurentas ir duotu postumi seniesiems augti g.gif nes kazkaip geru atsiliepimu truksta, juolab kad esame mazas miestelis, manau atsirastu klienu privaciam darziukui nes turim juk elektrenu grietineles ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.