Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inesytes ir Inetytes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
lile
Na gal ir aš aprašysiu savo mažylių gimimo istorija smile.gif
Kadangi laukiausi dvynuku, mane pagal plana pagulde i ligonine jau trisdešimt aštuonių savaičių smile.gif Tačiau vaikučiai taip ir neskubejo, nors mano pilvas buvo oi koks didelis smile.gif Labai jau nesmagu buvo guleti KMUK, kai šalia gretimose palatose verkia vaikučiai, palatoje dvidešimt keturi laipsniai karščio. Vis stipriau dusino, buvo bloga gulėti. Apie gulėjimą ant nugaros svajoti jau seniai negalejau, nes iškart darydavosi silpna. Aš vis pamačius daktarę, su kuria tariausi del gimdymo, prašydavau, kad mane kuo greičiau leistų į gimdyklą. Bet kaklelis neatsidarinėjo, nors nėštumo metu nuolat buvo baiminamasi dėl prieeš laikinio gimdymo.
Na ir pagaliau vieną diena su visa studentų grupe užsukusi daktarė pasake, kad tikriausiai šiandien ta diena, kai išvysiu savo stebuklėlius smile.gif Laimės buvo pilnos kelnės, nieko nenorėjau tik greičiau į gimdyklą, nieko nebijojau ir tik laukia kada, kada mane ten perkels. Vyro kol kas nebuvo, tai iškart susirūpinau pranešti, kad jau šiandien ta diena. Jis ir apsidžiauge smile.gif Mums buvo beprasmingas tas gulėjimas ligoninėje, norėjos, kuo greičiau susilaukti mažių ir grįžti namo.
Taigi atsidūriau gimdykloje. Ten mane tuoj apspito daugybe chalatuoto personalo, viena labai jau nemalonios isvaizdos moteris pasake, kad nuo dabar turesiu reikalu su ja. As kazkaip kaip ir negimdzius galvojau na čia taip ir turi būti smile.gif Tada įėjo mano daktarė ir paklausė ar as nepasakiau, jog gimdysiu pas ją smile.gif Kilo šioks toks sąmyšis, bet viskas tuoj susitvarkė smile.gif Visas personalas pasitraukė, atėjo nauja akūšerė ir liko mano daktarė. Pasijutau devintam dangui, nes šios buvo mielos, malonios, ramios, nevarančios streso smile.gif Kaip tik po personalo pasikeitimo pasirodė mano vyras.
Na prasidėjo skatinimas, pradžioje mažom dozem, po to jos buvo didinamos, didinama koncentracija. Visą laiką buvo sekami vaikučių tonai. Daktarė vis kartojo, kad jie kaip iš vadovėlio, puikūs. Bet kažkas vis tiek buvo netaip. Skatinimas vyko, aparatai fiksavo sarėmius o man neskaudėjo. Galiausiai sėdėjo daktarė ir vis klausinėjo, va ateina sarėmis, jauti ka nors. Keista bet dvylikos valandų skatinimą mes su vyru sėdėjom ir juokavom, jis papasakojo, kad dienanusipirko žuvelę i naujai paleidinėjamą akvariumą. Aš pajuokavau, kad tai bus vaikučių žuvelė smile.gif Galiausiai, man pradėjo suktis galva ir aš pradėjau neišlaikyti lygsvaros. Daktarė pasakė, kad man prasidėjo tachikardija. Buvo pakviestas dar vienas ginekologas mano apžiūrai. Paaiškėjo, kad man per tiek valandų skatinimo atsidare tik septyni cm kaklelio ir tai greičiausiai tik daktares tikrinimu metu plečiant jį. Sąrėmiai vis dingdavo. Galiausiai buvo nutarta mane operuoti.
Nežinau kodel bet tikėjausi dalinės nejautros, bet gavau pilna. Gal paskaitė, kad esu nuvargusi. Taigi, tą pačią dieną savo mažylių nepamačiau. Jos gimė neužilgo po dvidešimt ketvirtos valandos. Antrą valandą daktarė atėjo ir pasakė, kad aš turiu dvi sveikutėles mergytes smile.gif Labai jau nnorėjos jas pamatyti, bet neviskas gaunas taip kaip nori sad.gif Pamačiaus jas ryte, tokias mažutes ir visai nepanašias smile.gif
Esu labai laiminga ir manau, jei jau negalejau pati pagimdyti, reiškias taip buvo lemta smile.gif Tiesa buvo smagu gimdyti KMUK nes ta pačią dieną šalia mano gimdyklos palatos gimdė dar viena dvynukų mamytė. Jai pasisekė labiau, nors atvyko vėliau, tačiau pati pagimdė anksčiau už mane smile.gif
Veitė
Kaip grazu smile.gif retai, kas paraso dvynukiu gimimo istorija!! O jau lelytes kokios grazios, tiesiog nerealios wub.gif Net sirdis apsalo beziurint nuotraukytes 4u.gif Sauni seimynele, aukit grazutes ir linksmutes!
dute1
Kokios gražios mergytės 4u.gif thumbup.gif Aukit didutės ir sveikutės 4u.gif
Vilsen
4u.gif Dviguba laime ir dziaugsmas vienu metu thumbup.gif
Ko dar noret biggrin.gif SAUNUOLE MAMYTE
Birbiziukas
SVEEEEEIKINAM SU PUIKIAIS ANGELIUKAIS wub.gif wub.gif
knielita
Saunuole mamyte thumbup.gif Nuostabios dukrytes wub.gif
Džiuga+
Man ir labai patiko istorija. Sekmes augant 4u.gif Jau kokie grazus vaikiukai is nuotraukytes bando pazvelgti wub.gif Galvytes tik kelia biggrin.gif
Agniux`s
Labai gražios Jūsų dukrytės 4u.gif .Beje aš ir gimiau sausio 8 smile.gif
ramunių mergaitė
Nu kooookios fainos mergytes biggrin.gif. Ir vardai thumbup.gif . Mano vardas vienas ju 4u.gif . Labai noreciau tureti sese dvyne beveik tokiu pat vardu. Grazi istorija biggrin.gif
Agusiukas
siaubas, skaiciau ir taip susigraudinau... kaip as tau pavydziu... nerealiai noreciau dvynuku, o dar mergyciu... ech... bet man turbut nelemta...
sveikinu mergickas su artejanciu pirmuoju gimtadieniu, jau dideles! thumbup.gif
graskute
Labai jau fainos jos abi biggrin.gif .Dideles laimes jums tongue.gif
chriss
Kaip faina,turit dvi mažas princesytes.Sėkmės auginant mažąsias 4u.gif
žibutė
Kokios gražios dukrytės wub.gif nesvarbu, kaip jos gimė, svarbu, kad viskas gerai 4u.gif
neringyte
na mergaiciu grozis wub.gif wub.gif aukit dideles ir sveikos smile.gif
Milera
grazi istorija wub.gif wub.gif
*woman*
thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.