tik dabar supratau, kad SIUO metu vaikui turi buti iki 6men, o ne nuotraukoje
O nuotrauka jau issiusta
moderatoriai ... sorry, kad pridariau jums bereikalingo darbo..
Ar yra kaip ja atsaukti ?
tik dabar supratau, kad SIUO metu vaikui turi buti iki 6men, o ne nuotraukoje O nuotrauka jau issiusta moderatoriai ... sorry, kad pridariau jums bereikalingo darbo.. Ar yra kaip ja atsaukti ?
Ech... mano foto turbut nebepatvirtins... o kaip suzinoti ar tinka tos foto ar ne...?
geras, as irgi nesupratau:( galvojau, kad nuotraukoje vaikas turi buti iki 6 men...
sorry... QUOTE(Ramunita @ 2005 12 26, 22:29) Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... sekmes!!!!! QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 22:11) Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... sekmes!!!!! tai as ir nemanau,kad tau cia tragedija:) tiesiog labai jau norejai suzinot as nedes-tai tikrai nedes
Labai gražūs vaikiukai nuotraukose
Mums dar nera 7 menesiu, tik nesakykit kad musu nepatvirtinsit
Mums tai nėra 6 mėnesių, bet mūsų nuotraukos vis vien nieks neįdeda į konkursą, nors išsiuntėm dar prieš Kalėdas.
MODERATORIAI, SU ŠVENTĖMIS JUS, BET BŪKIT GERI, SUGRĮŽKIT Į DARBO VIETĄ IR PATVIRTINKIT NUOTRAUKAS, NES JAU RYTOJ BUS PER VĖLU
Kadangi matau vaikiuku, kurie gime dar pries Lukrecija, ar keliom dienom veliau, tai laukiu kol patvirtins, nes kitaip ir but negaletu
Nusiunciau nuotrauka, idomu ar patvirtino
Aš irgi nusiunčiau nuotraukytę
O mano dukrytes foto istryne
gretuli, taisyklės yra taisyklės
o jei laimės vyresnis lėliukas tai jis liks be prizo QUOTE(DAISY @ 2005 12 28, 15:42) tai jei taip, tai lai buna visiems vienodos taisykles ir lai normaliai raso konkurso salygas Laukiame tų mažylių nuotraukų, kuriems dabar yra nuo 0 iki 6 mėnesių (ir kurie dieną-naktį draugauja su sauskelnėmis).
Išsiunčiau ir aš savo stebuklelio nuotrauką. Ar tik ne per vėlai
QUOTE(gretulis @ 2005 12 28, 14:26) O mano dukrytes foto istryne Tie kas siunčia savo vaikučių, vyresnių nei 6 mėn. amžiaus, nuotraukas nepaiso taisyklių ir neturi jokios galimybės tapti laimėtojais. Prizus atsiimsite pateikdami vaikučio gimimo liudijimą. Kodėl į konkurso galeriją galėjo patekti keletas vyresnių nei 6 mėn. amžiaus leliukų foto? - Ne visais atvejais konkurso administratoriai turėjo galimybę patikrinti, kiek tiksliai dabar vaikučiui amžiaus, nes ne kiekviena dalyvė savo asmeniniame profilyje yra įrašiusi vaiko gimimo datą, vardą ir pan. Jei informacijos profilyje nebūdavo, nuotraukas vis tiek patvirtindavome, tačiau jau minėjau, kad pasibaigus konkursui, laimėtojai turės atsiųsti tikslius duomenis apie vaikučio gimimo datą. Jei pvz. 4 vietos laimėtojo amžius neatitiks taisyklės, laimėjimas atiteks 6 vietą užėmusiam ir pan. -------------------------------------------------- Dar kartą kviečiam vyresnius nei 6 mėn. amžiaus mažylius, negalėjusius dalyvauti šiame konkurse į kitą šiuo metu vykstantį konkursą - "Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos". Juk Kalėdas, Naujuosius švenčiam visi. Laukiam nuotraukų. Sėkmės. QUOTE(gretulis @ 2005 12 28, 15:10) tai kaip suprasti- paraiskos priimamos iki 28 d. ir dar siandien galima? a? Taip būna kiekviename konkurse - nuotraukos visada priimamos iki 24:00 val. nakties, o 00:01 val. pradedam balsuoti. Ši sistema galioja nuo pat pradžių visuose forumo foto konkursuose, viskas vyksta automatiškai.
O aš jau balsavau
Visi tokie mieli vaikučiai
Mes taip arti vienas kito... mūsų angelas Pažiūrėk, mamyte, jau moku ant pilvuko gulėti
išrinkau pačią pačiausią nuotrauką, bet man dar neleidžia balsuoti
ech
Labai daug nuostabių stebukliukų
Bet, vistiek balsavau
mano favoritas tai "mik mažasis sūnaitėli, sapnuok saldų sapnelį"
kita su dvynukais, o 3 dar neišsirinkau
ir aš dar tik už vieną balsavau kitus 2 sunku nuspręst.kad visi leliukai nupostabūs.
Labai gražūs visi angeliukai. Tiesiog neįmanoma išrinkt geriausios nuotraukos. Už dvi balsavau, o kaip trečią išrinkt????
1.Tai kur gi tie dantukai?... 2.Laukiam pirmųjų Kalėdų ir Kalėdų senelio 3. ???????????
aš už
1 mūsų angelas 2 ? 3 ? net nežinau už visus noriu.
O as dar negaliu balsuoti, nes naujoko statusa turiu
ech, gaila, kad pražiopsojau tokį konkursą
man patiko nuotrauka "tu dar nevaikštai, bet jau atėjai ...", o šiaip visi tie mažuliukai yra labai gražūs ir visi mylimi, tikrieji stebuklukai tėveliams. Sveikinu mažylius su jų pirmosiomis šv.Kalėdomis ir artėjančiais Naujais 2006 metais !
ir man labai faina, kad galejau sudalyvaut pirma karta konkurse:) saunu!
aisku noreciau ir prabalsuot uz kitus angeliukus, bet deja negaliu
Skaitau ir as cia daznai, taciau parasyti vis pritingiu
QUOTE(kjurate @ 2005 12 29, 16:31) grazi foto "Stebukle mano, duok man rankutę ir ženkim kartu gyvenimo keliu...", bet vien uz pavadinima pagailejau balso labai nuosirdi ir miela pasirode nuotrauka "nieko nieko brangesnio....."
Sveikinu laimėtojus!!!!
"Bambolina" konkursas "Mažieji stebukliukai" baigėsi! Kviečiame į iškilmingą mažiausiųjų nugalėtojų apdovanojimą jų laukia sausi ir laimingi Naujieji metai su Bambolina! [attachmentid=43621] Tomy, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu [attachmentid=43626] O "Bambolina" dovanoja 4 mėnesių stebukliukui net 4 sauskelnių pakuotes! [attachmentid=43622] Siracusa, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu [attachmentid=43627] O "Bambolina" dovanoja beveik 3 mėn. stebukliukui net 3 sauskelnių pakuotes! Iš meilės ir manęs - ant mano rankų<...>" [attachmentid=43623] DAISY, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu [attachmentid=43628] o "Bambolina" jau greit sulauksiančiam 6 mėn. stebukliukui dovanoja puikių sauskelnių pakuotę! Ketvirtąją vietą laimėjo nuotrauka "Labas, mano mažas Stebukliuk. Štai ir susitikom." [attachmentid=43624] Volunge, sveikiname, o "Bambolina" Jūsų beveik 6 mėn. stebukliukui dovanoja puikių sauskelnių pakuotę! Penktąją vietą laimėjo nuotrauka "Ir kas gi čia į mus spokso?" [attachmentid=43625] Jolancike, sveikiname - Jūsų ką tik 6 mėn. sulaukę stebukliukai apdovanojami "Bambolina" sauskelnėmis! Ačiū visiems konkurso dalyviams! Sėkmės Jums kituose 2006-ųjų konkursuose, lauksim šaunių nuotraukų!
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 03, 10:06) Ačiukas Labai smagu laimėti
sveikinam laimėtojus.
Sveikinu mažuosius stebukliukus
didziausi sveikinimai maziesiems stebukliukams nugaletojiems
|