Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas! "Mažieji stebukliukai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
-Aušrinė-
doh.gif tundra as tundra
tik dabar supratau, kad SIUO metu vaikui turi buti iki 6men, o ne nuotraukoje blush2.gif
O nuotrauka jau issiusta ax.gif
moderatoriai ... sorry, kad pridariau jums bereikalingo darbo..
Ar yra kaip ja atsaukti ?
ZIGOTA...
Ech... mano foto turbut nebepatvirtins... o kaip suzinoti ar tinka tos foto ar ne...? verysad.gif
Alabama
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 19:50)
Ech... mano foto turbut nebepatvirtins... o kaip suzinoti ar tinka tos foto ar ne...? verysad.gif
*

aiskiai pasakyta-dalyvauja vaikai nuo 0 iki 6 menesiu! blink.gif
ZIGOTA...
QUOTE(Alabama @ 2005 12 26, 21:59)
aiskiai pasakyta-dalyvauja vaikai nuo 0 iki 6 menesiu! blink.gif
*

tai as ir nenoriu kad mano foto ydetu... man ne 6 menesiai... ax.gif
Ramunita
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 22:25)
tai as ir nenoriu kad mano foto ydetu... man ne 6 menesiai...  ax.gif
*

nu taigi ir nedes smile.gif moderatoriai mato kiek tavo vaikui metu:) tiesiog nepatvirtins ir tiek smile.gif
jurgita_b
geras, as irgi nesupratau:( galvojau, kad nuotraukoje vaikas turi buti iki 6 men...
sorry...
ZIGOTA...
QUOTE(Ramunita @ 2005 12 26, 22:29)
nu taigi ir nedes smile.gif moderatoriai mato kiek tavo vaikui metu:) tiesiog nepatvirtins ir tiek smile.gif
*

Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... smile.gif gal tik taip atrodo kad as is kailio neriuosi ir panasiai... turiu ka veikti ir be konkursu... na pvz einu megzti
sekmes!!!!! biggrin.gif
Ramunita
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 22:11)
Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... smile.gif gal tik taip atrodo kad as is kailio neriuosi ir panasiai... turiu ka veikti ir be konkursu... na pvz einu megzti
sekmes!!!!! biggrin.gif
*

tai as ir nemanau,kad tau cia tragedija:) tiesiog labai jau norejai suzinot as nedes-tai tikrai nedes smile.gif graziu mezginiu! beje,galetu buti konkursas-kaip as papuosiau savo vaikus ziemai-t.y. koki megztuka, kepure, salika irn pan numezgiau smile.gif
DuDU
Labai gražūs vaikiukai nuotraukose thumbup.gif
Stebukle
Mums dar nera 7 menesiu, tik nesakykit kad musu nepatvirtinsit wink.gif Nes kiek suprantu iki, tai 6 menesiu leliai iskaitomi!
Natalėja
Mums tai nėra 6 mėnesių, bet mūsų nuotraukos vis vien nieks neįdeda į konkursą, nors išsiuntėm dar prieš Kalėdas. cry.gif cry.gif cry.gif
Stebukle
MODERATORIAI, SU ŠVENTĖMIS JUS, BET BŪKIT GERI, SUGRĮŽKIT Į DARBO VIETĄ IR PATVIRTINKIT NUOTRAUKAS, NES JAU RYTOJ BUS PER VĖLU cry.gif cry.gif sad.gif
Natalėja
QUOTE(Natalėja @ 2005 12 27, 20:36)
Mums tai nėra 6 mėnesių, bet mūsų nuotraukos vis vien nieks neįdeda į konkursą, nors išsiuntėm dar prieš Kalėdas. cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

Beje nuotraukos dydis tik apie 216 KB
Stebukle
Kadangi matau vaikiuku, kurie gime dar pries Lukrecija, ar keliom dienom veliau, tai laukiu kol patvirtins, nes kitaip ir but negaletu tongue.gif
Jurgux
Nusiunciau nuotrauka, idomu ar patvirtino g.gif
stebukliuke
Aš irgi nusiunčiau nuotraukytę smile.gif patvirtino smile.gif
Stebukle
O mano dukrytes foto istryne sad.gif Ka galiu pasakyt, moderatoriai cia nesaziningi, nes kazka patvirtina, kazka- ne! Geru jums svenciu, kad ateinantys metai atnestu jums sazines ir vienybes i jusu sielas!!!!!!!!!!!!
Daisy
gretuli, taisyklės yra taisyklės
o jei laimės vyresnis lėliukas tai jis liks be prizo 4u.gif
Stebukle
QUOTE(DAISY @ 2005 12 28, 15:42)
gretuli, taisyklės yra taisyklės
o jei laimės vyresnis lėliukas tai jis liks be prizo 4u.gif
*

tai jei taip, tai lai buna visiems vienodos taisykles ir lai normaliai raso konkurso salygas 4u.gif Nes as suprantu taip iki 6 men. tai 6 menuo iskaitytas. O jei ne, tai kaip suprasti- paraiskos priimamos iki 28 d. ir dar siandien galima? a? Ir kam tas pasakymas skliaustuose, jei dalyvaut gali 0-5 menesiu ir tie, kurie patinka moderatoriams nors yra kaip ir mes virs 6 menesiu bet nesiekiam 7?

Laukiame tų mažylių nuotraukų, kuriems dabar yra nuo 0 iki 6 mėnesių (ir kurie dieną-naktį draugauja su sauskelnėmis).
AJ_Lt
Išsiunčiau ir aš savo stebuklelio nuotrauką. Ar tik ne per vėlai ax.gif
Aurėja
QUOTE(gretulis @ 2005 12 28, 14:26)
O mano dukrytes foto istryne sad.gif Ka galiu pasakyt, moderatoriai cia nesaziningi, nes kazka patvirtina, kazka- ne! Geru jums svenciu, kad ateinantys metai atnestu jums sazines ir vienybes i jusu sielas!!!!!!!!!!!!
*

Tie kas siunčia savo vaikučių, vyresnių nei 6 mėn. amžiaus, nuotraukas nepaiso taisyklių ir neturi jokios galimybės tapti laimėtojais. Prizus atsiimsite pateikdami vaikučio gimimo liudijimą. Kodėl į konkurso galeriją galėjo patekti keletas vyresnių nei 6 mėn. amžiaus leliukų foto? - Ne visais atvejais konkurso administratoriai turėjo galimybę patikrinti, kiek tiksliai dabar vaikučiui amžiaus, nes ne kiekviena dalyvė savo asmeniniame profilyje yra įrašiusi vaiko gimimo datą, vardą ir pan. Jei informacijos profilyje nebūdavo, nuotraukas vis tiek patvirtindavome, tačiau jau minėjau, kad pasibaigus konkursui, laimėtojai turės atsiųsti tikslius duomenis apie vaikučio gimimo datą. Jei pvz. 4 vietos laimėtojo amžius neatitiks taisyklės, laimėjimas atiteks 6 vietą užėmusiam ir pan.

--------------------------------------------------
Dar kartą kviečiam vyresnius nei 6 mėn. amžiaus mažylius, negalėjusius dalyvauti šiame konkurse į kitą šiuo metu vykstantį konkursą - "Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos". Juk Kalėdas, Naujuosius švenčiam visi. Laukiam nuotraukų. Sėkmės.
Aurėja
QUOTE(gretulis @ 2005 12 28, 15:10)
tai kaip suprasti- paraiskos priimamos iki 28 d. ir dar siandien galima? a?

Taip būna kiekviename konkurse - nuotraukos visada priimamos iki 24:00 val. nakties, o 00:01 val. pradedam balsuoti. Ši sistema galioja nuo pat pradžių visuose forumo foto konkursuose, viskas vyksta automatiškai.
Dikė
O aš jau balsavau bigsmile.gif
ewita
Visi tokie mieli vaikučiai wub.gif Sunku buvo apsispręsti, bet prabalsavau:

Mes taip arti vienas kito... wub.gif thumbup.gif

mūsų angelas thumbup.gif wub.gif

Pažiūrėk, mamyte, jau moku ant pilvuko gulėti thumbup.gif wub.gif
daliuxx
QUOTE(ewita @ 2005 12 29, 01:36)
Visi tokie mieli vaikučiai wub.gif Sunku buvo apsispręsti, bet prabalsavau:

Mes taip arti vienas kito... wub.gif  thumbup.gif
mūsų angelas  thumbup.gif  wub.gif

Pažiūrėk, mamyte, jau moku ant pilvuko gulėti  thumbup.gif  wub.gif
*

Is tikruju labai grazus visi,bet kazkodel neleidzia man balsuoti
daliuxx
QUOTE(daliuxx @ 2005 12 29, 10:48)
Is tikruju labai grazus visi,bet kazkodel neleidzia man balsuoti
*

supratau! Juk mano statusas dar naujoko
Aurėja
QUOTE(daliuxx @ 2005 12 29, 09:49)
supratau! Juk mano statusas dar naujoko
*

parašiusi forume dar 13 komentarų/žinučių jau galėsite balsuoti.
daliuxx
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 29, 12:34)
parašiusi forume dar 13 komentarų/žinučių  jau galėsite balsuoti.
*

Aciu! Oi kiek dar reikia prirasyti
daliuxx
QUOTE(daliuxx @ 2005 12 29, 13:34)
Aciu! Oi kiek dar reikia prirasyti
*

nu ka ,teks pasistengti
Matelyk
QUOTE(daliuxx @ 2005 12 29, 12:36)
nu ka ,teks pasistengti
*

tai jau daba visas žinutes čia surašysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

visos nuotraukos labai gražios thumbup.gif bet aš išsirinkau pačias gražiausias wub.gif tongue.gif
Mamsius
išrinkau pačią pačiausią nuotrauką, bet man dar neleidžia balsuoti verysad.gif
ech verysad.gif
jėga
Labai daug nuostabių stebukliukų wub.gif wub.gif wub.gif Visos nuotraukos - viena už kitą gražesnės, labai sunku atrinkti pačias pačiausias.

Bet, vistiek balsavau bigsmile.gif Mano sentimentai dvynukams wub.gif wub.gif (nors ir tiems vieno balso pritrūko... ax.gif )
Scarlett
mano favoritas tai "mik mažasis sūnaitėli, sapnuok saldų sapnelį" thumbup.gif
kita su dvynukais, o 3 dar neišsirinkau bigsmile.gif
kjurate
ir aš dar tik už vieną balsavau kitus 2 sunku nuspręst.kad visi leliukai nupostabūs.
Aidairi
Labai gražūs visi angeliukai. Tiesiog neįmanoma išrinkt geriausios nuotraukos. Už dvi balsavau, o kaip trečią išrinkt???? unsure.gif
1.Tai kur gi tie dantukai?...
2.Laukiam pirmųjų Kalėdų ir Kalėdų senelio
3. ???????????
kjurate
aš už
1 mūsų angelas
2 ?
3 ?
net nežinau už visus noriu.
praeiviene
O as dar negaliu balsuoti, nes naujoko statusa turiu verysad.gif
Neigaja
QUOTE(praeiviene @ 2005 12 29, 23:04)
O as dar negaliu balsuoti, nes naujoko statusa turiu  verysad.gif
*

taigi rašyk įdomiose temose žinutes ir jau galėsi balsuot.juk čia tikrai yar ką parašyti ir tuo labiau paskaityti.aš tai tokia tinginukė rašyti,bet skaityti tai bene kasdien čia užsuku.
plonyte_linija
ech, gaila, kad pražiopsojau tokį konkursą sad.gif

man patiko nuotrauka "tu dar nevaikštai, bet jau atėjai ...", o šiaip visi tie mažuliukai yra labai gražūs ir visi mylimi, tikrieji stebuklukai tėveliams. Sveikinu mažylius su jų pirmosiomis šv.Kalėdomis ir artėjančiais Naujais 2006 metais ! 4u.gif
painiava
QUOTE(kjurate @ 2005 12 29, 15:31)
aš už
1  mūsų angelas
2 ?
3 ?
net nežinau  už visus noriu.
*

tikrai labai sunku isrinkti
ievast
ir man labai faina, kad galejau sudalyvaut pirma karta konkurse:) saunu! thumbup.gif
ievast
aisku noreciau ir prabalsuot uz kitus angeliukus, bet deja negaliu verysad.gif
praeiviene
Skaitau ir as cia daznai, taciau parasyti vis pritingiu 4u.gif
Mamsius
QUOTE(kjurate @ 2005 12 29, 16:31)
aš už
1  mūsų angelas
2 ?
3 ?
net nežinau  už visus noriu.
*

grazi foto "Stebukle mano, duok man rankutę
ir ženkim kartu gyvenimo keliu...", bet vien uz pavadinima pagailejau balso doh.gif kazkaip nevaikiskai skamba blush2.gif
labai nuosirdi ir miela pasirode nuotrauka "nieko nieko brangesnio....."
Dikė
Sveikinu laimėtojus!!!! clap.gif
Aurėja
"Bambolina" konkursas "Mažieji stebukliukai" baigėsi! Kviečiame į iškilmingą mažiausiųjų nugalėtojų apdovanojimą – jų laukia sausi ir laimingi Naujieji metai su „Bambolina“! bigsmile.gif

first.gif I vietą laimėjo šauniausia ir populiariausia mažojo stebukliuko nuotrauka - "mik mažasis sūnaitėli, sapnuok saldų sapnelį"

[attachmentid=43621]

Tomy, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu clap_1.gif
[attachmentid=43626]

O "Bambolina" dovanoja 4 mėnesių stebukliukui net 4 sauskelnių pakuotes! yahoo.gif

second.gif Antrąją vietą laimėjo nuotrauka "Kantrybės - papozuosiu kai pavalgysiu! smile.gif"

[attachmentid=43622]

Siracusa, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu clap_1.gif
[attachmentid=43627]

O "Bambolina" dovanoja beveik 3 mėn. stebukliukui net 3 sauskelnių pakuotes! yahoo.gif

third.gif Trečiąją vietą laimėjo nuotrauka "Tu dar nevaikštai. Bet tu jau atėjai.
Iš meilės ir manęs - ant mano rankų<...>"

[attachmentid=43623]

DAISY, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt bronzos medaliu clap_1.gif
[attachmentid=43628]

o "Bambolina" jau greit sulauksiančiam 6 mėn. stebukliukui dovanoja puikių sauskelnių pakuotę! yahoo.gif

Ketvirtąją vietą laimėjo nuotrauka "Labas, mano mažas Stebukliuk. Štai ir susitikom." clap_1.gif

[attachmentid=43624]

Volunge, sveikiname, o "Bambolina" Jūsų beveik 6 mėn. stebukliukui dovanoja puikių sauskelnių pakuotę! yahoo.gif

Penktąją vietą laimėjo nuotrauka "Ir kas gi čia į mus spokso?"

[attachmentid=43625]

Jolancike, sveikiname - Jūsų ką tik 6 mėn. sulaukę stebukliukai apdovanojami "Bambolina" sauskelnėmis! clap_1.gif

Ačiū visiems konkurso dalyviams! Sėkmės Jums kituose 2006-ųjų konkursuose, lauksim šaunių nuotraukų! bigsmile.gif

! 
Laimėtojams išsiųsime asmenines žinutes su tolesnėmis nuorodomis dėl prizų atsiėmimo!
Tomy
QUOTE(Aurėja @ 2006 01 03, 10:06)
first.gif I vietą laimėjo šauniausia ir populiariausia mažojo stebukliuko nuotrauka - "mik mažasis sūnaitėli, sapnuok saldų sapnelį"

Ačiukas wink.gif Ačių Jums už dovanas ir ačiū sūnučiui už pozavimą wink.gif
Labai smagu laimėti wink.gif
Neigaja
sveikinam laimėtojus. 4u.gif
Aidairi
Sveikinu mažuosius stebukliukus 4u.gif
Jacobs
didziausi sveikinimai maziesiems stebukliukams nugaletojiems 4u.gif clap.gif oro_buckis.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.