Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas! "Mažieji stebukliukai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Naujas foto konkursas „Mažieji stebukliukai“

Pačių mažiausių kūdikėlių ir naujagimių tėveliai dažniausiai negalėdavo dalyvauti foto konkursuose, nes būdavo sudėtinga atrinkti tinkamą leliuko nuotrauką „į temą“ mirksiukas.gif Tačiau artėjant Šv. Kalėdoms, kurios daugeliui pasaulio žmonių yra viena svarbiausių metų švenčių, kuria simboliškai pažymimas kūdikėlio Jėzaus gimimas, norime paskelbti konkursą kūdikėliams ir pradžiuginti pačių mažiausiųjų „stebuklėlių“ tėvus. Kviečiame Jus dalyvauti naujajame foto konkurse „Mažieji stebukliukai“ .

Siųskite konkursui nuotraukas, kuriose įamžinote įvairias svarbiausias, gražiausias mažojo angelėlio gyvenimo akimirkas: ką tik gimusį stebukliuką, pirmą ir nepakartojamą šypsenėlę, juokingą mimiką ar pačius pirmuosius pasiekimus.

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.

Laukiame tų mažylių nuotraukų, kuriems dabar yra nuo 0 iki 6 mėnesių (ir kurie dieną-naktį draugauja su sauskelnėmis).

Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia:

Mažųjų laimėtojų laukia sausi ir laimingi Naujieji metai, nes laimėję konkursą, jie gaus dovanų „Bambolina“ sauskelnių pakuočių!

I vieta: net 4 „Bambolina“ sauskelnių pakuotės
II vieta: net 3 „Bambolina“ sauskelnių pakuotės
III-V vieta: po 1 „Bambolina“ sauskelnių pakuotę

Ne prabanga būti sausam!

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 12 19 iki 2005 12 28.Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 12 29 – 2006 01 03.

Paraišką dalyvauti konkurse (nuo gruodžio 19 d.) pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Sėkmės konkurse!

[attachmentid=42718]
stebukliuke
Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Būtinai dalyvausim smile.gif
ejeva
Labai gražus konkursas thumbup.gif wub.gif 4u.gif Tėveliams bus malonu prisiminti pirmas (gražias) akimirkas. wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Aurėja
QUOTE(ilja @ 2005 12 18, 00:45)
O gal galima dalyvauti, jei dabar vaikiukui šiek tiek daugiau nei 6 mėn. g.gif

ne, dalyvauja tik nurodyto amžiaus vaikučių nuotraukos nuo 0 iki 6 mėn.

nenusiminkite, gruodžio 20 d. visus vyresnius kviesime dalyvauti kitame foto konkurse: "Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos". newyear.gif Jau pradėjome šventiškai puošti namus, dalyvauti savo firmų Kalėdiniuose vakarėliuose vaikams ir einame pasivaikščioti prie didžiųjų miesto Eglių, ir t.t. ir pan. - tai konkursas, kuriame galės dalyvauti visi, turintys šventinių foto, konkursas vyks iki pat sausio 15 d.
ejeva
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 18, 15:03)
Bet jaučiu, kad vėl bus ta pati situacija, kaip buvo ir su anuo konkursu. Labai jau ne konkreti tema  rolleyes.gif
*

Gal todėl ir apribojo amžių? g.gif smile.gif
Aurėja
QUOTE(ejeva @ 2005 12 18, 16:09)
Gal todėl ir apribojo amžių?  g.gif  smile.gif

konkurso aprašyme minėjome, kad naujagimiai ir mažiausi kūdikėliai ne taip dažnai turi progos pasirodyti foto konkursuose, nes daugelyje jų nuotraukoms dar gana sunku pataikyti "į temą". "Bambolina" nori nudžiuginti ir pačius mažiausius. Jiems ir skirtas konkursas "Mažieji stebukliukai".

O visi kiti tikrai nelieka be pramogų ir konkursų stygium skųstis tikrai neturėtų, nes visą šį mėnesį vyksta jų maratonas mirksiukas.gif apie tai žr. temą va čia. Tik spėk dalyvauti! bigsmile.gif
ilja
QUOTE(ejeva @ 2005 12 18, 14:42)
Bent man tai nieko keisto.  mirksiukas.gif  Tiesiog yra tokios  dalyvavimo sąlygos ir viskas aišku.  mirksiukas.gif  smile.gif  Manau, todėl, kad nesidubliuotų (būtų labai jau panašus) su konkursu "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai".  smile.gif
*

Na, o mums anas konkursas netiko, nes dar šiek tiek mažokos buvom ir tų rūpestėlių nelabai buvo, o šis netinka, nes jau per didelės doh.gif

Sutinku, kad nuotraukose turėtų matytis vaikas, kuriam tuo metu buvo ne daugiau 6 mėn., bet apribojimo, kad jis šiuo metu būtų 0-6 mėn., nesuprantu schmoll.gif
Aurėja
QUOTE(ilja @ 2005 12 18, 19:20)
Sutinku, kad nuotraukose turėtų matytis vaikas, kuriam tuo metu buvo ne daugiau 6 mėn., bet apribojimo, kad jis šiuo metu būtų 0-6 mėn., nesuprantu schmoll.gif

kaip ir aname "Bambolinos" konkurse, taip ir šiame, jau rašėme - prizai yra sauskelnės. Tik šiame leliukų konkurse ir dydžiai sauskelnių bus atitinkami mirksiukas.gif Prizus laimime ne tam, kad imtume ieškoti, kam čia padovanojus, kur čia dabar padėjus tarkim 3 mėn. leliukui skirtas sauskelnes. Prizus atitinkamo dydžio pagal paskirtį ir sunaudos patys laimėtojai. Nes kas iš to, kad galbūt laimės kelios nuostabios "leliukiškos" nuotraukos vaikų, kuriems šiuo metų jau pvz. 5-7 metai ir pan. Kam jiems sauskelnės?.. cool.gif

Dar kartą primenam - konkursų turim ne tik kūdikėliams, kviečiam dalyvauti.
daliuxx
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 19, 16:09)
kaip ir aname "Bambolinos" konkurse, taip ir šiame, jau rašėme - prizai yra sauskelnės. Tik šiame leliukų konkurse ir dydžiai sauskelnių bus atitinkami  mirksiukas.gif  Prizus laimime ne tam, kad imtume ieškoti, kam čia padovanojus, kur čia dabar padėjus tarkim 3 mėn. leliukui skirtas sauskelnes. Prizus atitinkamo dydžio pagal paskirtį ir sunaudos patys laimėtojai.  Nes kas iš to, kad galbūt laimės kelios nuostabios "leliukiškos" nuotraukos vaikų, kuriems šiuo metų jau pvz. 5-7 metai ir pan. Kam jiems sauskelnės?..  cool.gif 

*

Smagu,kad ir mes pirma karta galime dalyvauti konkurse! Aciu!
dinka
Ups, as irgi issiunciau nuotrauka, paskui paskaiciau iki galo kad tik iki 6 men leliukai gali dalyvauti tongue.gif Tai mes kaip ir nebetinkam jau... nors sauskelnes dar naudojam g.gif Tai tada prasau moderatoriu istrinti mano paraiska jei nebepataikom i konkurso kriterijus cool.gif
Vėtružė
kaip ir aname "Bambolinos" konkurse, taip ir šiame, jau rašėme - prizai yra sauskelnės. Tik šiame leliukų konkurse ir dydžiai sauskelnių bus atitinkami  mirksiukas.gif 
*

g.gif na mano mergytė, kadangi coliukė, tai naudoja super mažas sauskelnes biggrin.gif
Bet nesiūsim nuotraukų. O gaila. Turiu tokią fainą dar iš ligoninės.
SuperBaba
Man labai grazi nuotrauka-Mazoji mastytoja thumbup.gif
Agotukas
Ajetus kokie faini mazi kleckai wub.gif Uzsimaniau tikrai mazo vaiko blush2.gif
Scarlett
kiek daug dvynukų thumbup.gif thumbup.gif
Nieko sau
Mano sūnui rytoj sueis 6 mėnesiai, ar šiandien dar galime pateikt paraišką?
eeglele
bandziau ideti dukros nuotrauka, bet raso kad nepatvirtinta. kame reikalas mazin???
SuperBaba
QUOTE(gritte @ 2005 12 20, 09:56)
Mano sūnui rytoj sueis 6 mėnesiai, ar šiandien dar galime pateikt paraišką?
*

siusk greiciau,juk parasyta, kad siusti foto iki 6men.
Kutuliukas
QUOTE(eeglele @ 2005 12 20, 10:30)
bandziau ideti dukros nuotrauka, bet raso kad nepatvirtinta. kame reikalas mazin???
*

lauk kol patvirtins arba ne. Jei ji bus nepatvirtinta, ją rodys kaip "neužpildytą" . "Nepatvirtintos" nuotraukos dar "procese" smile.gif
Nieko sau
QUOTE(SuperBaba @ 2005 12 20, 10:43)
siusk greiciau,juk parasyta, kad siusti foto iki 6men.
*

jau issiunciau 4u.gif
Aurėja
Buvo atmesta nemažai nuotraukų. Pagrindinės nepatvirtintų iki šiol nuotraukų priežastys:

1. nuotraukos, kuriose nufotografuoti vaikiukai, kuriems šiuo metu jau yra daugiau nei 6 mėn.
2. Netvirtinamos tų kūdikėlių nuotraukos, kuriose matyti nepridengti jų lytiniai organai. Internete publikuoti tokias nuotraukas yra nesaugu. Tai įrašyta ir konkursų taisyklėse.
3. Nuotraukos, kurios buvo padailintos spec. kompiuterinėmis programomis. Tai draudžia konkursų taisyklės.
4. Vaizdo kokybė, ryškumas prastas, arba pernelyg sumažintos nuotraukos.
SupBoardinG
QUOTE(ilja @ 2005 12 18, 20:20)
Na, o mums anas konkursas netiko, nes dar šiek tiek mažokos buvom ir tų rūpestėlių nelabai buvo, o šis netinka, nes jau per didelės doh.gif

*

kaip ir aname "Bambolinos" konkurse, taip ir šiame, jau rašėme - prizai yra sauskelnės. Tik šiame leliukų konkurse ir dydžiai sauskelnių bus atitinkami  mirksiukas.gif  Prizus laimime ne tam, kad imtume ieškoti, kam čia padovanojus, kur čia dabar padėjus tarkim 3 mėn. leliukui skirtas sauskelnes. Prizus atitinkamo dydžio pagal paskirtį ir sunaudos patys laimėtojai.  Nes kas iš to, kad galbūt laimės kelios nuostabios "leliukiškos" nuotraukos vaikų, kuriems šiuo metų jau pvz. 5-7 metai ir pan. Kam jiems sauskelnės?..  cool.gif 

*

o ka daryti, jei mums 6 men ir savaite g.gif - besmegeniu nelipdom, storos kaledos irgi nei tema schmoll.gif
ex, gaila, kad taip niekur ir nesudalyvausim, ne del prizu, nes nuo shitu sauskelniu mus beria, bet tiesiog kiekvienai mamai norisi parodyti SAVO STEBUKLIUKA verysad.gif
gabce
O as galvojau, kad maziukai visi panasus, kur tau, kokios individualybes thumbup.gif . O jau dvynukai superiniai, ypac dvinukes su bantukais. mirksiukas.gif Man labai mazasis kaledinis stebukliukas patiko.
jėga
Tai rinksim Mis ir Misterį stebukliuką bigsmile.gif Kitokios užduoties konkursui lyg ir nėra mastau.gif
Kvaki
Gaila, kad mano varlius pasaulį išvys šiek tiek vėliau ax.gif
jėga
QUOTE(kvaki @ 2005 12 20, 15:34)
Gaila, kad mano varlius pasaulį išvys šiek tiek vėliau  ax.gif
*

Matau paraše fotkę jau turi, bandyk dalyvauti mirksiukas.gif tongue.gif
*PM*
Va stai sitas konkursas man pats pats paciausias, ir mazyliai tokio amziaus patys patys paciausi ir graziausi, tikrai labai grazus konkursas valio visiems kurie sugalvojo toki padaryti, na ir kas kad negalimes mes dalyvauti nes jau per dideli, bet paziureti ir tokius grazuoliukus mazuciukus vaikucius uzsinori ir antro leliuko mirksiukas.gif doh.gif
ewa
Man irgi tokie mažuliukai patys mieliausi ir nuotraukos tokių pačios šilčiausios wub.gif
c-girl
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 20, 17:13)
bet paziureti ir tokius grazuoliukus mazuciukus vaikucius uzsinori ir antro leliuko  mirksiukas.gif  doh.gif
*

Arba ketvirto doh.gif biggrin.gif
Labai grazuciai leliukai wub.gif Achhhhhhhhhhhh rolleyes.gif
jėga
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 21, 00:12)
Arba ketvirto doh.gif  biggrin.gif
Labai grazuciai leliukai wub.gif  Achhhhhhhhhhhh rolleyes.gif
*

Aš nebeužsinoriu unsure.gif schmoll.gif ax.gif Bet pažiūrėt gražu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ir jau beveik žinau už ką balsuosiu rolleyes.gif
Nieko sau
Nepykit, nebeturiu jegu pozuot thumbup.gif thumbup.gif
nlvl
jau tikrai gražūs visi mažyliai.liuks
RamuteS
kur rasti nepatvirtintu nuotrauku sarasa, niekur as jo nematau g.gif
Aurėja
QUOTE(RamuteS @ 2005 12 21, 14:56)
kur rasti nepatvirtintu nuotrauku sarasa, niekur as jo nematau g.gif
*

Jūsų nuotrauka neprisikabino, gal per didelė buvo, nes paraiškoje tik pavadinimas. Pildykite iš naujo, ištryniau aną.
RamuteS
QUOTE(Aurėja @ 2005 12 21, 15:01)
Jūsų nuotrauka neprisikabino, gal per didelė buvo, nes paraiškoje tik pavadinimas. Pildykite iš naujo, ištryniau aną.
*

Dekui pabandziau dar karteli smile.gif
praeiviene
O kaip patalpinti kita nuotrauka g.gif
Idejau viena, bet tik po to paskaiciau, kad pagrazintos nuotraukos yra atmetamos.
Noriu pakeisti nuotrauka, bet atidarius konkursa, paraiskos nebera schmoll.gif
Skraiduole
laba diena,

visą dieną bandau įkelti foto i konkursą, deja nesėkmingai - vis pasirodo pranešimas apie klaidą "atsakymas nulinis". Pagal konkurso sąlygas lygtais atitinkame kriterijus - dar nėra 6 mėnesių, nesimato vaiko lytinių organų, foto dydis 455 kb, nėra jokių pagražinimų ir pan. Gal galetumet paaiškinti, ką darau neteisingai, nes visus kitus SM puslapius atidaro be problemų, išskyrus šį. Dekui
RamuteS
QUOTE(Skraiduole @ 2005 12 21, 23:03)
laba diena,

visą dieną bandau įkelti foto i konkursą, deja nesėkmingai - vis pasirodo pranešimas apie klaidą "atsakymas nulinis". Pagal konkurso sąlygas lygtais atitinkame kriterijus - dar nėra 6 mėnesių, nesimato vaiko lytinių organų, foto dydis 455 kb, nėra jokių pagražinimų ir pan. Gal galetumet paaiškinti, ką darau neteisingai, nes visus kitus SM puslapius atidaro be problemų, išskyrus šį. Dekui
*

Lygiai taip pat ir man visa diena islysdavo toks pranesimas, priezastis pasirodo tame jog reikia mazinti ne KB o nuotraukos pikselius, kai tai padariau visakas buvo gerai. Sekmes.
praeiviene
Man tai irgi neleidzia ideti, nors ir konvertavau g.gif
RUDOJI
ax.gif Gal pasirodys keistas mano klausimas, bet negi net pasigirti savo skyrelyje negalima, kad dalyvauji konkurse, nenurodant konkrečios nuotraukos blush2.gif Man taip rūpi blush2.gif
Aurėja
QUOTE(RUDOJI @ 2005 12 22, 12:50)
ax.gif Gal pasirodys keistas mano klausimas, bet negi net pasigirti savo skyrelyje negalima, kad dalyvauji konkurse, nenurodant konkrečios nuotraukos blush2.gif Man taip rūpi blush2.gif
*

Galima įdėti visiškai neutralią nuorodą - Ar žinote, kad šiuo metu forume vyksta toks konkursas? Jį rasite čia:......... bigsmile.gif
RUDOJI
Aišku, ačiū 4u.gif

Vinga, ką čia veiki, a mirksiukas.gif
Martynos mama
Gerbiamieji moderatoriai. Niekaip nesulaukiu savo mažosios princeses Agitos nuotraukytės. Patvirtinimui išsiunčiau sėkmingai, tačiau nuo vakar ryto jokių atgarsių (nei paskelbta, nei atmesta nuotrauka) nesulaukiu. Gal ką padariau ne taip?
Sėkmės visoms supermamytėms biggrin.gif
praeiviene
Aurėja - aš taip pat nesuprantu kas darosi g.gif blink.gif
Nuotraukytė, kurią siunčiau vakar - nežinau kur dingusi. Na, ji galėjo nepraeiti, nes buvo pagražinta. O vat kur šiandien norėjau įdėti - niekaip neleidžia sad.gif
Tai kokia situacija yra ? unsure.gif
Skraiduole
QUOTE(RamuteS @ 2005 12 22, 00:14)
Lygiai taip pat ir man visa diena islysdavo toks pranesimas, priezastis pasirodo tame jog reikia mazinti ne KB o nuotraukos pikselius, kai tai padariau visakas buvo gerai. Sekmes.
*

tai kad ir pagal pixelius maziau turim. gaila, kad niekas neatsake i klausima...
Aurėja
QUOTE(Skraiduole @ 2005 12 22, 17:57)
tai kad ir pagal pixelius maziau turim. gaila, kad niekas neatsake i klausima...
*

tai gal ne jpg. ?

Galit man atsiųsti į el. paštą nuotrauką. Aš pati įdėsiu į jūsų paraišką Bet tada reikia eiti užpildyti paraišką (pavadinimą įrašyti) ir išsiųsti tvirtinimui, nors ir be nuotraukos. Mano el.paštas aureja@delfi.lt
Aurėja
QUOTE(Martynos mama @ 2005 12 22, 15:04)
Gerbiamieji moderatoriai. Niekaip nesulaukiu savo mažosios princeses Agitos nuotraukytės. Patvirtinimui išsiunčiau sėkmingai, tačiau nuo vakar ryto jokių atgarsių (nei paskelbta, nei atmesta nuotrauka) nesulaukiu. Gal ką padariau ne taip?

vaikui šiuo metu turi būti nuo 0 iki 6 mėn. (žr konkurso taisykles)
Natalėja
mano sūnui tuoj bus 4 mėn. Vakar išsiunčiau nuotruakėlę į konkursą "mažieji stebūklai", bet dar šiandien nėra nuotraukėlės konkurse. Kodėl? Gal ką ne taip padariau? verysad.gif
*ziurkyte*
issiunciau viena nuotraukele, kur mano mazajai 5.5 meneso, bet nepatvirtino verysad.gif , nes mano kad netelpam i konkurso taisykles, kad vaikuciu nuotraukos tik nuo 0-6 men. dabar isiunciau kur mazajai 2 menesiukai, ti tikiuosi galesim dalyvauti. ax.gif bigsmile.gif
bsgess
QUOTE(crristinka @ 2005 12 24, 00:46)
issiunciau viena nuotraukele, kur mano mazajai 5.5 meneso, bet nepatvirtino  verysad.gif , nes mano kad netelpam i konkurso taisykles, kad vaikuciu nuotraukos tik nuo 0-6 men. dabar isiunciau kur mazajai 2 menesiukai, ti tikiuosi galesim dalyvauti.  ax.gif  bigsmile.gif
*

Tikrai netelpat - Paskaityk moderatores posta auksciau savojo, kur dar karta raso, jog vaikuciai turi buti 0-6 menesiu SIUO METU. Tad pirmosios gyvenimo nuotraukos irgi netinka jei vaikutis perzenge ta amziaus riba. Bus dar konkursu 4u.gif
nlvl
labai grazus konkursas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.