Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip gime Aalia
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
midutee
paskutines nestumo svaites buvo idomios kraujospudis sokinejo aukstyn zemyn, teko kelis kartus isvaziot ligoninen, bet mazoji jokiu atejimo zymiu nerode. Pernesiojus 7 dienas gydytojai nusprende kad gal jau ir skatinti reiketu, paskyre data kada atvaziuojti i ligonine.
visa nakty nekantrei laukiau ryto, nes nezinojau ka jis atnes labai tikejausi kad saremiai prasides smile.gif , bet deja nieko.... ryte atsisveikinau su savo mazaja kurei tada buvo vos 18 men ir pasakiau kad mamyte su teveliu vaziuoja seses parsivezt, ji atrode labai laiminga. thumbup.gif
ligonineje kaip visda viskas uztrunka labaaai ilgai blink.gif pagalaiu akusere atejo apziuret sako: gimdos kalely minkstinancios tabletes neprireiks kaleslis atsideres 3cm bet lelius labaai aukstai tai reiks vandenis kirpt kad gimdyma skatint, bet eiles gali tekti lauk gal 2-3 dienas nes gimdymo skyrius labai busy doh.gif o isligonines neisleisim . saunu pagalvojau. bet po kokios valandiukes pradejau lyg kazkokius neramumus jausti, cia buvo 12.30. kadangi nebepirmas vaikas tai zinau ko laukt, kuo toliau tuo skausmas stipresnis darosi, ateina akusere as jei sakau man saremiai prasidejo, ji man pilva maigo... pakluso vaoko sirdele.. sako as nieko nejauciu o ir aparatas nieko nerodo doh.gif blyn galvoju as tai jauciu, sakau man ne pilva skauda o nugara, na ji kazka numyke ir tiek.
5val vyras atvaziavo as ji siunciu kad akusere atvestu nes jau skausmas kaip ir gane stiprus, jos kaip visuomet labai uzsieme neateina, ilendu i vonia, jau lyg ir stumt norisi. saukiu vyra kad vel eitu personalo bet kokio ieskot.
7 val ateina akusere sako tu nepergyvenk, taip greitai niekas nevyksta vel pilva pamaigo nieko ji mat ir vel nejaucia doh.gif , tai sakau gal isvidau patikrinsit, tai ji tipo greit grys ir iseina. mane jau siutas ima kas cia per netvarka 8 jos dar nera siunciu vyra ir vel... sykart ateina ir jau ne viena , pagaliau sugalvojo patikrinti. prstukys ykisa ir sako oooo tai jau stumt reikia 10 cm vaikutis labai nenusileides, bet kai vandenis nuleisim viskas ok bus.( nu jo galvoju as jom tapaty galejau pasaky pies kokia val)
nuvaziuojam i gimdymo skyriu jos sako saunuole tu gerai laikaisi, men nuo sausmo net akyse temsta, jos man maloniai paaiskina kad jokiu nuskausminanuju duoti nebegali nes jau pervelu, prakerpa vandienis ir belieka stumti, viskas vyksta greit 9.12 vakaro man gimsta 3.82 mergyte wub.gif didelem melynom akim. pradedu maitint is karto , jauciosi labai gerai, jau planuoju kad su sekanciu irgi jokiu nuskausminanciu neeimsiu doh.gif pamisius zinau lotuliukas.gif ir sakau vyrui jei isleidiza vaziuojam iskart namo, nes vyresnioji rupi. smile.gif
akusere ateina sako kol as vaikely apziuresiu tu nusipraust nueik. na as sau ir traukiu i vonia, o ten lyg kas kojas pakirto, kraujas upeliu pradejo teketi, akys aptemo, sakau man negera, tai mane pasodino subego gal 10 zomoniu spaudima matuot ir dar bala zino ka daryt, spaudimas nukrites 40/60 gydytoja iskviete, tas man gal tau iseis paciai ant lovos uzlip, nes sunki esi. na ka sutelkiau paskutines jegas ir uzlipau, o tel vamzdelis i visas vietas kutes gale sukiso prie aparatu prijunge. verysad.gif o mantik viena mintis kas mazyle pasirupins. girdziu kaip akusere vyra moko prsta Aalytei i burna ikist kad neverktu, o kai pabandziau galva kilstelt ir paziuret kur ji buvau aprekta kad guleciau ramiai ir savim rupincausi g.gif tarsi tai ymanoma mamai juk mazylis svarbiausia.
para laiko isgulejau intensyvios prieziuros skyriui, prijungta prie aparatu, aciu dievui mazute gulejo salimais lopsely, ir tokia gerute visai neverke, man tik labai norejosi ja prie saves priglausti verysad.gif wub.gif o maitinimas juokingiausias buvo, akusere vaika laiko ir mano kruty, nes jokiu misinuku nenorejau pati maitint norejau, nes mazyliui tai geriausia pradzia. tai jos visos labai mano pasyryzimu stebejosi.
dabar mums 5 menesiai, kiekviena diena kupina dziaugsmo ir nauju ispudziu, nes nera nieko brangiau uz mazylio sypsena... biggrin.gif

samadeva
saunuole tu 4u.gif sekmes ir sveikatos Jusu seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif jei ne paslaptis kur gimdymas toks "puikus: vyko?
Angangute
Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
4u.gif kad ištverminga mamyte, 4u.gif kad tarp vaikiuku tarpo didelio nera
irmaba
saunuole 4u.gif
midutee
aciu vusiem toks sekmingas gimdymas anglijoj vyko, tiesa sakant su pirmaja viskas ciki piki buvo, tik kazkaip antra kart nepasiseke. tarp mazyliu nedidelis skirtumas tai dabar rankos pilnos biggrin.gif bet labai smagu, nes vyresnioji sese dievina thumbup.gif
sepallaa
saunuole mamyte thumbup.gif smile.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
No comment
Sveikinimai 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
auksiukas22
grazi istorija wub.gif sekmes jums 4u.gif
***PUZLE***
thumbup.gif labai grazi istorija
*Grazina*
Saunuole wub.gif thumbup.gif
camilla31
sveikinimai 4u.gif
linkur
sveikinimai 4u.gif
liolia79
Saunuoles! Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
floridija
Kazkaip is kart supratau, kad ne Lietuvoj veiksmas vyksta... Sveikinimai ir aukit sveikos, lauksim trecios istorijos ax.gif
Lopšinė
Grazi istorija 4u.gif Saunuole mamyte, tikrai stipri moteris esat 4u.gif
evilish
Labai grazu smile.gif
cud@bury
Saunuole mamyte 4u.gif sekmes wub.gif
Bona -pari
4u.gif wub.gif
midutee
labai aciu visom apsilankiusiom bigsmile.gif
medlink
Labas gražu wub.gif sėkmės 4u.gif
smarty_978
svarbiausia, gera pabaiga! grazi dukryte ir laiminga mama smile.gif

o daktarai tai jo... doh.gif kurioj cia Anglijos ligoninej taip? bo man Londone gimdyt.. nenoriu ant tokiu "uzsokt"... doh.gif
midutee
QUOTE(smarty_978 @ 2010 07 08, 12:22)
svarbiausia, gera pabaiga! grazi dukryte ir laiminga mama smile.gif

o daktarai tai jo... doh.gif  kurioj cia Anglijos ligoninej taip? bo man Londone gimdyt.. nenoriu ant tokiu "uzsokt"... doh.gif
*

na cia ne londone mirksiukas.gif bet nezinau matyt ant tokiu pataikiau ax.gif , nes pirmas gimdymas toj pacij ligoninej kaip per csviesta thumbup.gif , sekmes jum, tikiuos gimdymas praeis skland bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.