Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nelauktas nėštumas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2
bimas
Nelauktas nestumas aplane ir mane, pirmaji suplanavom laukem , o dabar va kad nori. Planuose dar neturejom leliuko, norejom palaukti dar kokius pora metu. Todeldabar visokios mintys lenda i galva, ka daryt, ar gerai, dar ir vyras sako noriu bet biski veliau galejo but, siaubas ima kazkoks. Pirma mergyte dar su manim miega gims antras ka reikes daryt. Nu zodziu sirdyje didelis samysis, ir noriu ir nezinau, ir ka kiti pagalvos.
rasykit gal kuriai taip buvo, gal issisklaidys mintys mano
misdrieziuke
nepergyvenk,viskas bus labai gerai.mazoji pripras,suaugs,taps savarankiskesne ir dziaugsis broliuku ar sesute.
o ka sakys kiti,tai maziausiai reikia kreipti demesi.visada galvoji gal veliau,gal ne dabar,bet kai gimsta,ziuri kad viska speji ir dar laiko lieka.o meile ir vaikiska sypsenele...viska atperka smile.gif neliudek ir viskas bus gerai.dziaukis nestuke.gif
Fifux'e
jei taip nutiko,tai priimkit tai kaip dievo dovana mirksiukas.gif 4u.gif kudikis ateina tada kai jam reikia,o ne kai planuoja tevai mirksiukas.gif
viskas bus gerai,pamatysit 4u.gif vienu ipsu uzsiauginsit du vaikiukus,pavargsit,bet...veliau bus smagu viska prisiminti mirksiukas.gif
Bitute1977
QUOTE(bimas @ 2010 05 08, 11:12)
Nelauktas nestumas aplane ir mane, pirmaji suplanavom laukem , o dabar va kad nori. Planuose dar neturejom leliuko, norejom palaukti dar kokius pora metu. Todeldabar visokios mintys lenda i galva, ka daryt, ar gerai, dar ir vyras sako noriu bet biski veliau galejo but, siaubas ima kazkoks. Pirma mergyte dar su manim miega gims antras ka reikes daryt. Nu zodziu sirdyje didelis samysis, ir noriu ir nezinau, ir ka kiti pagalvos.
*

Labas,tavo vietoje tik dziaugciausi ax.gif ,nes jau 5 cikla antra leliu planuojam ir ka manai,NEPAVYKSTA doh.gif ,mesk blogas mintis lauk is galvytes,juk vaikai kas diena keiciasi,per tuos ilgus men. dukryte atpras miegoti kartu,nepergyvenk,viskas susitvarkys savaime mirksiukas.gif ,linkiu kuo dideliausios sekmes 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 08, 14:32)
Labas,tavo vietoje tik dziaugciausi ax.gif ,nes jau 5 cikla antra leliu planuojam ir ka manai,NEPAVYKSTA doh.gif ,mesk blogas mintis lauk is galvytes,juk vaikai kas diena keiciasi,per tuos ilgus men. dukryte atpras miegoti kartu,nepergyvenk,viskas susitvarkys savaime mirksiukas.gif ,linkiu kuo dideliausios sekmes 4u.gif
*

svarbiausia ir yra,kad tevai vis planuoja veliau,o kai jau uzsimano-paskui kaip tycia,neina pastoti unsure.gif tad jei dave,tai ir priimk dovana 4u.gif
bimas
QUOTE(misdrieziuke @ 2010 05 08, 11:51)
nepergyvenk,viskas bus labai gerai.mazoji pripras,suaugs,taps savarankiskesne ir dziaugsis broliuku ar sesute.
o ka sakys kiti,tai maziausiai reikia kreipti demesi.visada galvoji gal veliau,gal ne dabar,bet kai gimsta,ziuri kad viska speji ir dar laiko lieka.o meile ir vaikiska sypsenele...viska atperka  smile.gif neliudek ir viskas bus gerai.dziaukis  nestuke.gif
*

ACIU VIOMS UZ PALAIKYMA< PATARIMUS
milereta
Pirmi metukai gal ir sunkoki bus, bet užtat paskui vyresnioji visada turės žaidimų draugą/ę. Vienturčiai vaikšto iš paskos ir zyzia: "mama, pažaisk su manim", "mama, neturiu ką veikti"... 4u.gif
čiaudanti bitė
*

Nusiramink ir lauk vaikelio 4u.gif Pati tą išgyvenau dabartinio nėštumo pradžioje blush2.gif Jausmų sumaištis buvo...neiškarto pripratau prie tos minties, bet su vyru priėmėme sprendimą ir laukiam vaikučio mirksiukas.gif
Spindi*
QUOTE(bimas @ 2010 05 08, 12:12)
*

Nemanau, kad butu teisinga darytis aborta vien todel, kad jum atrodo, kad dar nelaikas. Jei nestumas aplanke, vadinasi laikas ir dar kaip. Zudyti gyvybe del poros metu, o po to vel meginti lauktis naujos tikrai labai nesazininga...
Dziaukites sia dovana, nes ne visiems pavyksta, kaip kazkas minejo.
čiaudanti bitė
smile.gif+2010 05 08, 23:57-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 05 08, 23:57)
Zudyti gyvybe del poros metu, o po to vel meginti lauktis naujos tikrai labai nesazininga...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
vanesa9
pagal musu planus leliuka butumem tureja ne anksciau kaip po 2 metu, bet jis ateis pas mus jau si rudeni ir tikrai nesuku galvos, nors esu studente, mokaus dieniniam, kitam mieste, kiti metai paskutiniai, nedirbu, todel pinigeliu negausiu isvis, bet planuoju pabaigt studijas, kad ir kaip bus sunku istversim, mes gi moterys 4u.gif smile.gif
wikutis
nu puikiai suprantu nerima, kuris aplanko sulaukus teigiamo nestumo testo, kai dar neplanuoji leliaus... praeita savaite tas nutiko ir man... viena minute vaiksciojau su sypsena, kita verkiau. pora metu dar neplanavau turet maziuko, vestuves planavom ir kitais metais, A kategorija siais metais planavau issilaikyt, mat jau esam isigyje pora motociklu... zodziu staiga mazas taskiukas pilvelyje sujauke visus planus... stresas, sokas, nerimas, abejones- tai buvo poros dienu mano palyda. kai nusprendziau gimdyt, tai viskas, del ko nerimavau isnyko per sekunde! liko begalinis dziaugsmas, sidyje ramybe, o pati lakstau kaip ant sparnu ir be galo laukiam to stebuklo, kuris ines i gyvenima kur kas daugiau pilnatves, nei motociklas, klubai ar baliuskos iki paryciu! Linkiu visoms priimti teisingus sprendimus ir dziaugtis kiekviena akimirka! nestuke.gif
Fifux'e
QUOTE(vanesa9 @ 2010 05 09, 10:13)
pagal musu planus leliuka butumem tureja ne anksciau kaip po 2 metu, bet jis ateis pas mus jau si rudeni ir tikrai nesuku galvos, nors esu studente, mokaus dieniniam, kitam mieste, kiti metai paskutiniai, nedirbu, todel pinigeliu negausiu isvis, bet planuoju pabaigt studijas, kad ir kaip bus sunku istversim, mes gi moterys  4u.gif  smile.gif
*

as va ir bnedirbu,o jau noriu antro vaikelio...ir manau nepaisant to kad krize,kad nera darbu,turesiu.....kartais aplinkybes ne esme-esme jausmas sirdyje kury tu jauti....o tokiems stebuklas neimanoma jausti kazka blogo wub.gif

QUOTE(wikutis @ 2010 05 09, 10:28)

wub.gif
freza80
*

Laikas sudėlios visas mintis ir jausmus į vietas 4u.gif Aš taip pavydžiu to jausmo, kai pamatai II nėštumo teste ax.gif Mes savo lialiuką pagauti bandėme pusantrų metų, jau maniau, kad reiks gydytojų įsikišimo unsure.gif O Jums Dievulis tiesiai į rankas tokią laimę davė ax.gif

Juk ne veltui sakoma, kad ne tėvai 2.gif: planuoja, o 2.gif: tėvelius susiranda 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(freza80 @ 2010 05 09, 12:30)

Juk ne veltui sakoma, kad ne tėvai 2.gif: planuoja, o 2.gif: tėvelius susiranda  4u.gif

kokie grazus zodziai wub.gif ir tikra tiesa drinks_cheers.gif
Selena77
QUOTE(freza80 @ 2010 05 09, 13:30)

Juk ne veltui sakoma, kad ne tėvai 2.gif: planuoja, o 2.gif: tėvelius susiranda  4u.gif

*

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku, kai kurios seimos labai ilgai laukia sio stebuklo nestuke.gif o cia jis atejo nelauktai, negalima atsisakyti sios Dievo dovanos... wub.gif

O tai, kad pirmoji dukryte dar maziuke jokia problema, kaip tik vaikuciams smagiau isdykauti bus beaugant. thumbup.gif

Todel mesk visas abejones lauk, sekmes ir daugiau drasos tau!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Black Queen
Galiu pasakyti, man buvo panasiai, antro leliuko neplanavom bet nutiko taip kad pastojau kai pirmagimei tebuvo 9 men, man buvo sokas vos nesiryzau abortui, o kai ta maza glezna gumuleli po sirdele taip stipriai pamilau jis mane 12 nestumo savaite paliko as kaltinau viska ir visus kad is karto jo nepamilau. Bet po 2 men po netekties vel pastojau, bet tai jau buvo ne netyciukas, o planuotas lelius ,nes po to ivykio as neisivaizdavau savo gyvenimo be antro vaiko. Tad dziaukites ,o ir pirmas jusu vaikelis netoks jau ir mazas 4u.gif
Eleina
QUOTE(milereta @ 2010 05 08, 22:27)
Pirmi metukai gal ir sunkoki bus, bet užtat paskui vyresnioji visada turės žaidimų draugą/ę. Vienturčiai vaikšto iš paskos ir zyzia: "mama, pažaisk su manim", "mama, neturiu ką veikti"... 4u.gif
*

taip, bet cia dar nieko. daug liudniau yra, kai eina paskui ir sako - "mamyte, as noriu seeeeeses", "mamyte, kada as turesiu seeeese?" verysad.gif unsure.gif
todel as irgi sakyciau, reikia tik dziaugtis laukiantis antro vaikelio wub.gif
Fifux'e
QUOTE(Eleina @ 2010 05 09, 13:20)
taip, bet cia dar nieko. daug liudniau yra, kai eina paskui ir sako - "mamyte, as noriu seeeeeses", "mamyte, kada as turesiu seeeese?"  verysad.gif  unsure.gif
todel as irgi sakyciau, reikia tik dziaugtis laukiantis antro vaikelio  wub.gif
*

cia kaip ir manoji viena diena paklause-"mama,o kodel as neturiu broliuko?" as net nezinojau ka atsakyti ir pasakiau,jog dar nera maximoj akcijos lotuliukas.gif o ji man atsove: "ne,tu bijai atsigulti i ligonine ir kad tau pjaus pilvuka issimti broliuka" wub.gif va tau ir 3 metu vaiko protas doh.gif smile.gif
sunray
Mums sis etapas jau praeitas, todel labai gerai suprantu temos autore. Kai suzinojau, kad laukiuosi mane istiko sokas, nes atrode ir vaikas per mazas ir pati neatsigavusi ir i darba grizti nebeiseis... na zodziu visi planai sudelioti artimiausiai ateiciai zlunga. Tik ir sukosi mintis "kodel dabar". Vyras naujienas prieme gan dziugiai, nors dar turbut ir siandien nesupranta kaip mums reikes suktis smile.gif .
O pasiruosti dar laiko turite, mes saviske jau baigiam atpratinti nuo miegojimo kartu, visa kita susidelios pamazu ir susistyguos, reikia viskam laiko, net ir su tokiais stebuklais susigyventi mirksiukas.gif .
Martusik
Kai suzinojau, kad pastojau ir as sulaukiau soko. Ne planavau, galvojau per anksti. Bet apie aborta tikrai minciu net neturejau. Tiesiog pasidare baisu, kaip toliau gyvent.
Praradau darba ir po poros dienu suzinojau, kad esu nescia. Atrodo gyvenimas baigtas, kaip islaikyti vaikeli, juk jam taip daug reikia. Buvo ziauri depresija ir didele baime. Bet sulaukiau didelio palaikimo is artimu zmoniu ir tada supratau, kad sugebesiu!!! Kai dabar kasdien jauciu savo angeliuku judesiukus, suprantu, kad del jo padarysiu daug daugiau negu buciau padariusi vien del saves... Pradejau visikai kitaip ziuret i gyvenima, tad dabar zinau, kad ne kas man nebaisu!!!! Artimuju deka zinau, kad mano vaikelis toks pat laukiamas kaip ir bet koks kitas o tai man, kaip busimai mamai labai svarbu.
Fifux'e
QUOTE(Martusik @ 2010 05 10, 10:22)
Kai suzinojau, kad pastojau ir as sulaukiau soko. Ne planavau, galvojau per anksti. Bet apie aborta tikrai minciu net neturejau. Tiesiog pasidare baisu, kaip toliau gyvent.
Praradau darba ir po poros dienu suzinojau, kad esu nescia. Atrodo gyvenimas baigtas, kaip islaikyti vaikeli, juk jam taip daug reikia. Buvo ziauri depresija ir didele baime. Bet sulaukiau didelio palaikimo is artimu zmoniu ir tada supratau, kad sugebesiu!!! Kai dabar kasdien jauciu savo angeliuku judesiukus, suprantu, kad del jo padarysiu daug daugiau negu buciau padariusi vien del saves... Pradejau visikai kitaip ziuret i gyvenima, tad dabar zinau, kad ne kas man nebaisu!!!! Artimuju deka zinau, kad mano vaikelis toks pat laukiamas kaip ir bet koks kitas o tai man, kaip busimai  mamai labai svarbu.
*

wub.gif
ede_la
Kai sužinojau kad laukiuosi tris dienas verkiau, nors turiu gerai apmokamą darbą, išsilavinimą , ir nuostabų vyrą , jokių problem dėl išlaikymo ir pan.bet nenoriu to vaiko, nežinau kodėl bet jo nenoriu jo ir tiek, valymo neišdrįsau daryt, vyras turbūt man gyvenime neatleistų, jis labai leliaus nori. Galvojau su laiku apsiprasiu su tuo, bet jau 4 mėn. o jokio džiaugsmo kad laukiuosi iki šiol nejaučiu verysad.gif
Fifux'e
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 11:45)
Kai sužinojau kad laukiuosi tris dienas verkiau, nors turiu gerai apmokamą  darbą, išsilavinimą , ir nuostabų vyrą , jokių problem dėl išlaikymo ir pan.bet nenoriu to vaiko, nežinau kodėl bet jo nenoriu jo ir tiek, valymo neišdrįsau daryt, vyras turbūt man gyvenime neatleistų, jis labai leliaus nori. Galvojau su laiku apsiprasiu su tuo, bet jau 4 mėn. o jokio džiaugsmo kad laukiuosi iki šiol nejaučiu verysad.gif
*

nu kaip cia taip 4u.gif kaip kudikis gali nekelti jokiu jausmu 4u.gif
nors ir as kai patapau nescia,visa nestuma depresijoj buvau,bet ne del to kad nescia buvau,o del to,kad vyro nebuvo salia blush2.gif (aciu d kad mano dukra dabar ne depresininke,o judri ir neklauzadiska smile.gif ).tai va, kai pagimdziau,viskas kitu kapu pasisuko-meile neapsakoma aplanke wub.gif tad manau apsiprasi su mintimi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
ede_la
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 15, 12:57)
nu kaip cia taip 4u.gif kaip kudikis gali nekelti jokiu jausmu 4u.gif
nors ir as kai patapau nescia,visa nestuma depresijoj buvau,bet ne del to kad nescia buvau,o del to,kad vyro nebuvo salia blush2.gif  (aciu d kad mano dukra dabar ne depresininke,o judri ir neklauzadiska smile.gif  ).tai va, kai pagimdziau,viskas kitu kapu pasisuko-meile neapsakoma aplanke wub.gif tad manau apsiprasi su mintimi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
*

taigi vat kad jokių jausmų tas vaikas man nekelia, aš jo nenoriu ir nelaukiu
pumpica
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 09:45)
Kai sužinojau kad laukiuosi tris dienas verkiau, nors turiu gerai apmokamą  darbą, išsilavinimą , ir nuostabų vyrą , jokių problem dėl išlaikymo ir pan.bet nenoriu to vaiko, nežinau kodėl bet jo nenoriu jo ir tiek, valymo neišdrįsau daryt, vyras turbūt man gyvenime neatleistų, jis labai leliaus nori. Galvojau su laiku apsiprasiu su tuo, bet jau 4 mėn. o jokio džiaugsmo kad laukiuosi iki šiol nejaučiu verysad.gif
*

Ne visoms duotas motinystes instinktas is karto 4u.gif Man vaikai absoliuciai buvo neidomus, atideliojau motinyste kaip imanoma velesniam laikui blush2.gif Pasiryzau, suplanavom, pastojau. Kol nesiojau, irgi jokiu jausmu nebuvo, na zinoma stengiaus gyvent sveikai ir pan., bet siaip su pilvu nekalbedavau ir aplinkiniam nesuokdavau, koks stebuklas tenai yra ir kaip as jo laukiu smile.gif Na nebuvo to motinystes jausmo schmoll.gif Viskas pasikeite vaikui gimus - patikek, atradau savyje tokiu jausmu, kurie nepazinti buvo, kad net keista paciai buvo rolleyes.gif Tikrai netikejau, kad galesiu taip myleti, vaikas man -atradimas, likimo dovana ir tikras sirdies dziaugsmas wub.gif Nesioju dabar antra, ir vel - kazkokiu dideliu jausmu jam nera, bet zinau, kai gims -bus pats mylimiausias mirksiukas.gif Nereikia saves grauzti, jeigu nejauti laukimo dziaugsmo, kol nera zmogucio, kol nera realaus objekto, kuri gali pamatyti, paciupineti, tol tie jausmai gali ir neaplankyti. Manau, kad tai normalu smile.gif
ede_la
QUOTE(pumpica @ 2010 05 15, 14:58)
Ne visoms duotas motinystes instinktas is karto  4u.gif Man vaikai absoliuciai buvo neidomus, atideliojau motinyste kaip imanoma velesniam laikui  blush2.gif Pasiryzau, suplanavom, pastojau. Kol nesiojau, irgi jokiu jausmu nebuvo, na zinoma stengiaus gyvent sveikai ir pan., bet siaip su pilvu nekalbedavau ir aplinkiniam nesuokdavau, koks stebuklas tenai yra ir kaip as jo laukiu  smile.gif Na nebuvo to motinystes jausmo schmoll.gif Viskas pasikeite vaikui gimus - patikek, atradau savyje tokiu jausmu, kurie nepazinti buvo, kad net keista paciai buvo  rolleyes.gif Tikrai netikejau, kad galesiu taip myleti, vaikas man -atradimas, likimo dovana ir tikras sirdies dziaugsmas  wub.gif Nesioju dabar antra, ir vel - kazkokiu dideliu jausmu jam nera, bet zinau, kai gims -bus pats mylimiausias mirksiukas.gif Nereikia saves grauzti, jeigu nejauti laukimo dziaugsmo, kol nera zmogucio, kol nera realaus objekto, kuri gali pamatyti, paciupineti, tol tie jausmai gali ir neaplankyti. Manau, kad tai normalu  smile.gif
*

Tikiuosi kad taip ir bus, kai gims, aišku stengiuosi, kad jam kuo maziau pakenkti, sveikai maitinuos, darbe sumažinau krūvį, nes ardavau viršvalandžius beveik po 12 val., daugiau ilsiuosi, nėra taip, kad nepaisau, kad many kažkas gyvena, bet kazkokiu ypatingų emociju aplinkiniam nereiskiu, kad kaip faina, kad laukiuos ir pan.
Fifux'e
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 13:40)
taigi vat kad jokių jausmų tas vaikas man nekelia, aš jo nenoriu ir nelaukiu
*

bet kaip gali buti,kad nenori vaiko....na suprantu,nenori siuo metu...bet aplamai,ar noras yara vaika kadanors tureti?ir seip ar vaikai patinka?

QUOTE(pumpica @ 2010 05 15, 13:58)

kaip ir tu minejai,tikrai ne visoms duotas is karto motiniskas instinktas....gaila,bet taip yra....tikiuosi,ir linkiu eda_lai kad tas jausmas kuo greiciau aplankytu 4u.gif wub.gif
Leti
ede_la tai taip nesazininga tavo busimo leliuko atzvilgiu. Tikekis, kad ateity taves negraus sazine, kad nemyli kudikio augancio tavo isciose.....
Wild Pearl
smile.gif+2010 05 08, 23:57-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 05 08, 23:57)
Zudyti gyvybe del poros metu, o po to vel meginti lauktis naujos tikrai labai nesazininga...
Dziaukites sia dovana, nes ne visiems pavyksta, kaip kazkas minejo.
*

drinks_cheers.gif Puikus zodziai ir teisingi 4u.gif

ede_la manau dar pasikeis jausmas kuris tikrai pasikeis kai isvysi leliuka,paimsi ant ranku ir zinosi kad tai TAVO kurynys smile.gif Dabar gal taip nera bet kai leliukas gims tikrai viskas pasikeis 100proc. mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(0rchideja @ 2010 05 15, 19:37)
drinks_cheers.gif Puikus zodziai ir teisingi  4u.gif

ede_la manau dar pasikeis jausmas kuris tikrai pasikeis kai isvysi leliuka,paimsi ant ranku ir zinosi kad tai TAVO kurynys smile.gif Dabar gal taip nera bet kai leliukas gims tikrai viskas pasikeis 100proc. mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
ede_la
QUOTE(Leti @ 2010 05 15, 20:25)
ede_la tai taip nesazininga tavo busimo leliuko atzvilgiu. Tikekis, kad ateity taves negraus sazine, kad nemyli kudikio augancio tavo isciose.....
*

labai dėl to galvos nesuku grauz mane sažine ar ne, nesu labai jau sentimentali šiuo atžvilgiu.....
Fifux'e
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 23:28)
labai dėl to galvos nesuku grauz mane sažine ar ne, nesu labai jau sentimentali šiuo atžvilgiu.....
*

nieko,ateis laikas ir uzgims meile smile.gif

o seip vis mastydavau-kaip mamos gali be sazines grauzaties palikti vaikus,juos zudyti ir pn....bet kai va paskaitau tavo postus,tai suprantu,kad visgi buna mamu,kurios nieko nejaucia vaikams g.gif blush2.gif

bet tau linkiu,kad viskas pasikeistu 4u.gif
given444
nu jau, mamkos, tik nereik varyt ant ede la. nenorėti vaiko ar nėštumo...tam tūkstant dvasinių ir psich priežasčių. neužtenka vien maisto ar babkių, kitos -žiūrėk ir neturi darbo, pin, bet džiaugias. priežastys nenorėt priimt gyvybę, kitą slypi daug giliau, mūsų pasąmonėj, mūsų praeity, mūsų pačių įsčių periode, ir tame laike, kai mes savęs neatsimename. ir tik ede la, pati suvokt turi kur kas ir kaip. o visokios moralizuotojos...fuiii. kad būtų taip paprasta: esi moteris, turi estrogenų ir papus, tai būtinai turi šokinėt ir seilėtis vos pastojus. kad viskas būtų taip paprasta... g.gif
gal grubokai, bet nesusilaikiau.
vanesa9
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 23:28)
*

taigi vaikutis tavo jausmus visus jaucia... vargselis, kas noretu buti mamos nemylimas??....
Fifux'e
QUOTE(zuzu @ 2010 05 16, 11:39)

nevarom mes ant jos...tik labai keista ir net gal liudna,kad mama nenori savi vaikelio.... 4u.gif bet gyvenimas parodys dar, kaip viskas susiklostys blush2.gif
sunray
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 12:45)
*

atsiras tie jausmai, nereikia tiek daug reiksmes jiems suteikti dabar... dar iki kudikio gimimo ilgas laikas laukia smile.gif ir greiciausiai jus vis dar isgyvenate soka, juk vaikas ne vienai dienai, visam gyvenimui... ir kaip suprantu neplanuotas, o kai neplanuotas ne visoms is karto didelis dziaugsmas atsiranda, nes gyvenimas keiciasi radikaliai...
viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 16, 13:57)
nevarom mes ant jos...tik labai keista ir net gal liudna,kad mama nenori savi vaikelio.... 4u.gif bet gyvenimas parodys dar, kaip viskas susiklostys blush2.gif
*

tie norai / nenorai tokie laikini dalykai, kartais net pats dorai nesupranti ko nori...
man cia nera nieko stebetino ar keisto, keista visus matuoti pagal save ir teisti mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(sunray @ 2010 05 16, 13:42)

tie norai / nenorai tokie laikini dalykai, kartais net pats dorai nesupranti ko nori...
man cia nera nieko stebetino ar keisto, keista visus matuoti pagal save ir teisti  mirksiukas.gif
*

as tikrai neteisiu,gink dieve.... 4u.gif tiesiog neesu susidurusi su tokiais zmonemis blush2.gif bet as linkiu jai ko geriausios kloties toliau 4u.gif
ginaema
aš mažytis, o gal mažytė
aš po tavo širdim gyvenu
aš dar nieko nemoku prašyti
aš tiktai dar gyvent ateinu
tu girdi?
plaka mano širdelė
aš iš tavo svajonių, sapnų
greit jau, greit aš galėsiu, mieloji,
pasisupti ant Tavo delnų

lyg pro šydą regiu Tavo veidą
Tu siuvi man dailius rūbelius...
jei suklupsi, Tave aš pakelsiu
Tau padėsiu nudirbt darbelius

Tau ir man sodo obelys šlama
saulė tiesia rankas auksines
aš matau Tavo šypseną, mama,
ir prašau...
nežudyti manęs
Aiden
Kam žmonės kuria tokius eilėraščius? Kam reikia 'laiško mamai'? Juk visą tai rašo žmonės, jau suaugę. Kam reikia primesti kažką tam vaisiui, kuris dar tik vystosi. Kodėl visi tokie gudrūs kalbėti už kitus?

Niekas kitas už tą moterį nepasirinks, niekas nežino jos tikros situacijos, niekas negali įsijauti į jos gyvenimą. Daug kam nė viena priežastis nepasirodys svari nutraukti nėštumą.

Tokiom moterim, kurios stovi kryžkelėje, siūlau ne kitų moterų klausytis, o pačiai savęs mirksiukas.gif
ajuka
QUOTE(ginaema @ 2010 05 24, 09:15)
aš mažytis, o gal mažytė
aš po tavo širdim gyvenu
aš dar nieko nemoku prašyti
aš tiktai dar gyvent ateinu
tu girdi?
plaka mano širdelė
aš iš tavo svajonių, sapnų
greit jau, greit aš galėsiu, mieloji,
pasisupti ant Tavo delnų

lyg pro šydą regiu Tavo veidą
Tu siuvi man dailius rūbelius...
jei suklupsi, Tave aš pakelsiu
Tau padėsiu nudirbt darbelius

Tau ir man sodo obelys šlama
saulė tiesia rankas auksines
aš matau Tavo šypseną, mama,
ir prašau...
nežudyti manęs
*

o man tai nuostabus zodziai ... nelauktas vaikas? sakote tai didele nelaime? patikekite daug didesne nelaime laidoti vaika, bent pagalvokite apie tai, kaip skauda tureti ir netekti ir ar tikrai norite tai daryti savo noru. yra situaciju, kai nera kito pasiinkimo, bet dazniausiai deja ...

motinyste nuostabiausia patirtis gyvenime, ji papuosia, nuspalvina gyvenima naujomis spalvomis. puikiai suprantu,kad ne visos moterys-motinos, jaucia tokius pat jausmus vaikams, bet labai linkiu Jums visoms atrasti sia nuostabia patirti ir gyvenimo dziaugsma, o jeigu ne ir nesinori taigi yra priemoniu apsisaugoti, kad niekada nebutu vaikeliu ...
MrrMiau
Mano dukrytei greit bus 4 men. saugojomes NLA ir neplanavom antro vaikucio taip greit, bet siandien dariaus jau antra NT ir pamaciau vaiduokli.. manyje sukilo labai daug jausmu. Pati negaunu jokios ismokos uz dukryte, gyvenam visi 3 is vyro algos, mokam busto paskola, o lyg i pasauli beldziasi nauja gyvybe. Zinau tik tiek, kad tikrai gimdysiu ir tikiu, kad kaip nors isgyvensim.

QUOTE(vanesa9 @ 2010 05 09, 10:13)
pagal musu planus leliuka butumem tureja ne anksciau kaip po 2 metu, bet jis ateis pas mus jau si rudeni ir tikrai nesuku galvos, nors esu studente, mokaus dieniniam, kitam mieste, kiti metai paskutiniai, nedirbu, todel pinigeliu negausiu isvis, bet planuoju pabaigt studijas, kad ir kaip bus sunku istversim, mes gi moterys  4u.gif  smile.gif
*

musu pirmas vaikelis planuotas, gaila, kad pritruko keliu menesiu ,kad tureciau staza motinystes ismokai gauti. nescia tesiau mokslus, kai gyniausi bakalaura mazylei buvo beveik 2 men. labai dziaugiuos,kad pavyko. linkiu Tau stiprybes! 4u.gif

QUOTE(zuzu @ 2010 05 16, 11:39)
nu jau, mamkos, tik nereik varyt ant ede la. nenorėti vaiko ar nėštumo...tam tūkstant dvasinių ir psich priežasčių. neužtenka vien maisto ar babkių, kitos -žiūrėk ir neturi darbo, pin, bet džiaugias. priežastys nenorėt priimt gyvybę, kitą slypi daug giliau, mūsų pasąmonėj, mūsų praeity, mūsų pačių įsčių periode, ir tame laike, kai mes savęs neatsimename. ir tik ede la, pati suvokt turi kur kas ir kaip. o visokios moralizuotojos...fuiii. kad būtų taip paprasta: esi moteris, turi estrogenų ir papus, tai būtinai turi šokinėt ir seilėtis vos pastojus. kad viskas būtų taip paprasta... g.gif
gal grubokai, bet nesusilaikiau.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(vanesa9 @ 2010 05 16, 12:16)
taigi vaikutis tavo jausmus visus jaucia... vargselis, kas noretu buti mamos nemylimas??....
*

niekas nenori buti nemylimas! tu skaitai ka rasai?
ausramor
Mano pirmas nestumas taip pat buvo nelauktas-visiskai!!!O taip buvo todel, kad savo vaikelio teva pazinojau vos 3men-nezinojau ar auginsiu vaika viena ar seimoj. Tuo labiau, kad nebuvau visiskai tam pasirengus ir suaugus, nors nebuvau ir piemenka-23m.
Suzinojus verkiau kruvinom asarom dar ilgai-tiksliau tol kol pranesiau seimai.
vaikelio tevas vos suzinojes irgi neapsidziauge, taciau paklause ka noriu. Kadangi as esu grieztai pries abortus, tai taip jam ir pasakiau, kad aborto tikrai nesidarysiu. O jis iskart atsake, kad tada viskas aisku, nes jis manes tikrai nepaliks.
Ta pacia diena su didziausia baime pranesem mano mamai-galima isivaizduoti reakcija-neapsidziauge! doh.gif Taciau vyrui pasakius, kad manes nepaliks ir norim auginti vaikeli, siek tiek nusiramino ir ta pacia diena pradejo planuoti vestuves, nes norejo, kad vaikelis gimtu seimoje. Tuo labiau, kad esu vienintele dukra.
Taip pat buvo sunku pranesti ir broliams-ju turiu du ir vyresnius, tad jiem visada buvau mazoji sesute ax.gif Jaunesnis brolis susitaike labai sunkiai-laime, kad broliene jam jau anksciau buvo pasakius(ko as nezinojau). Vyresnis visada buvo santuresnis, tad pranesus tik asaros akyse suzvilgo.
Dar dabar sunku prisiminti ta laikotarpi...Bet esu dekinga savo nuostabiai seimai, kurie mane palaike-visu kitu nuomone man buvo visiskai nesvarbi.
Taigi susituokeme, gime nuostabi dukryte, dabar jai jau tuoj bus 3m, o antras, kuris jau buvo planuotas-pakleiui.
Tad, kaip mes su vyru sakom, matyt taip turejo buti!
Dziaukites visos savo maziukais, kurie nusprende ateiti pas jus, kad ir dabar tai atrodo tragedija-paskui tik dziaugsites-patikekit manimi! smile.gif
kristinita
*

manau viskas bus gerai,mes pirmo neplanavom, bet dabar neišpasakytai džiaugiamės savo stebuklėliu ir nors jam tik 1m7mėn.suplanavom antrą vaikelį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ede_la @ 2010 05 15, 16:50)
Tikiuosi kad taip ir bus, kai gims, aišku stengiuosi, kad jam kuo maziau pakenkti, sveikai maitinuos, darbe sumažinau krūvį, nes ardavau viršvalandžius beveik po 12 val., daugiau ilsiuosi, nėra taip, kad nepaisau, kad many kažkas gyvena, bet kazkokiu ypatingų emociju aplinkiniam nereiskiu, kad kaip faina, kad laukiuos ir pan.
*

moterį aplanko įvairiausi jausmai...mane pavyzdžiui tokia baimė buvo kad neišnešiosiu, kad net apsakyti negaliu...o ir dabar labai stengiuosi saugotis, kad tik pavyktų išnešioti kūdikį...draugė sakė pagimdžiusi tris dienas vaikui šiltų jausmų nejuto...manau negalima moterų teisti-reikia tik viltis, kad šilti jausmai atėjus mažyliui į šį pasaulį-aplankys...apskritai žmonių jausmai ir emocijos yra labai skirtingos ir jos labai greitai keičiasi ypač nėštumo laikotarpiu...tad nenusimink-gal su pirmaisiais stipresniais judesiais mažylis pasibels į tavo širdį? 4u.gif
De Zavu
Nutiko ir man, kad tapau nescia. Pas gydytojus nebuvau dar, tik testa pasidariau. Ir lab. kab. verkiau. Su draugu planavom kitais metais vestuves, draugaujam 4,5 metu. Taip norejau isteketi pirmiausia. O dabar viskas....negaliu net susitaikyti su ta mintim. Esu pries abortus, bet kudikio taip pat nenoriu...
Wovere
QUOTE(De Zavu @ 2010 08 24, 15:47)
Nutiko ir man, kad tapau nescia. Pas gydytojus nebuvau dar, tik testa pasidariau. Ir lab. kab. verkiau. Su draugu planavom kitais metais vestuves, draugaujam 4,5 metu. Taip norejau isteketi pirmiausia. O dabar viskas....negaliu net susitaikyti su ta mintim. Esu pries abortus, bet kudikio taip pat nenoriu...
*

Situacija suprantama, bet tik siek tiek vaikiukas koreguos jus uplanus smile.gif visai nedaug 4u.gif As ir linkusi tiketi, kad vaikai ateina tada kai jie pasirenka tevus. Mano pirmas nestumas nebuvo planuotas ir del to labai pergyvenau kaip kas ir t.t. o antro nestumo teko palaukti, nenorejo manes mazulis pasirinkti, jau buvau ir vilti praradus. Manau nieko nera baisiau kai negali pastoti. Stiprybes tau renkantis ir apsisprendziant 4u.gif
wakka
Sveiki visi! Mano nestumas taip pat buvo nelauktas, asaros ir t.t., bet isejus is daktaro kab, pirma mintis buvo "Viskas, mano, niekam neduosiu". Tad, De Javu, nenusimink, viskas tikrai i geraja puse pasisuks! bigsmile.gif 4u.gif
De Zavu
Niekaip negaliu susitaikyti, kad laukiuos.....kiekviena diena verkiu. Ir taip pykstu, kad taip atsitiko sad.gif
D.E.V.A
QUOTE(Aiden @ 2010 05 24, 09:45)
Kam žmonės kuria tokius eilėraščius? Kam reikia 'laiško mamai'? Juk visą tai rašo žmonės, jau suaugę. Kam reikia primesti kažką tam vaisiui, kuris dar tik vystosi. Kodėl visi tokie gudrūs kalbėti už kitus?

Niekas kitas už tą moterį nepasirinks, niekas nežino jos tikros situacijos, niekas negali įsijauti į jos gyvenimą. Daug kam nė viena priežastis nepasirodys svari nutraukti nėštumą.

Tokiom moterim, kurios stovi kryžkelėje, siūlau ne kitų moterų klausytis, o pačiai savęs mirksiukas.gif
*

Sutinku su tavo zodziais,

man siek tiek juokinga kai jau pamato,kad raso nuliudus mergina del pastojimo tuoj prasideda eiles,eilerasciai doh.gif hihihi.gif a vdruk sugraudinsi unsure.gif

tikrai taip,nes cia sm pasedejus atrodo vienaip ,o uzvertus supermama viskas vel sugryzta,visi apmastymai ir t.t.....
AusraR
na mano nestumas irgi uzgriuvo kaip perkunas is giedro dangaus smile.gif vaikiukams dar tik du metukai, o va stai treciasis jau pasibelde smile.gif bet del broliuku tai nieko, dideli jau....siaip situacija ne pati geriausia.....vyras be darbo, be to musu santykiai
vis balansuoja ant skyrybu ribos....na bet sako vaikai patys zino kada ateiti smile.gif sakyciau sitas vaikas labai ypatingas, nes tikrai keista laika pasirinko....na bet jam geriau zinoti, taigi laukiam susitikimo, bandom gerinti santykius, finansine padeti ir tt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.