Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Marvelon
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Jūržolė
Laba diena,

1. Jau daugiau kaip 8 m. naudoju kontraceptikus. Prodžioje - Femodent, pradėjus ciklo vidurį tepioti, gydytojos patarimu pakeičiau į - Marvelon. Viskas buvo gerai, jie man tiko, tačiau šiandien pastebėjau rudų išskyrų, kaip prieš mėnesines. Mėnesinės man turėtų prasidėti po 4 dienų. Na nežinau kaip čia man reikėtų elgtis?

2. Ir dar aš norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę. Paskutinius keletą metų mano mėnesinės būna šokolado spalvos ir trunka kokias 3 dienas, tačiau tepliojimų dar būna apie 4 dienas. Pas ginekologę lankausi reguliariai bent kartą į metus. Paskutinį kartą buvau vasarą, atlikau PAP tyrimą. Prieš du metus man buvo padaryta konizacija, viskas pavyko gerai. Tačiau dėl tų rudų išskyrų mėnesinių metu man gydytoja nesiūlo nieko daryti, kokia Jūsų nuomonė?

Dėkoju.
Rita Matulionytė
Geriant KT galimi įvairūs acikliniai pakraujavimai, tepliojimai. Jie nėra pavojingi, ir jei JŪsų nevargina, daryti nieko nereikia. Tačiau, jei tai kartojasi nuolat, ar sukelia tam tikrų nepatogumų, siūloma keisti preparatą.
Lygiai taip pat ir kraujavimai per tablečių gėrimo pertrauką gali labai skirtis nuo normalių mėnesinių.Jei ginekologas jokių objektyvių pokyčių neranda, nerimauti tikrai neverta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.