Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PKS - sulaukiančiųjų skyrelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingutevi
Tikiu, kad šioje temukėje mamyčių sąrašas vis ilgės ir visos laukiančios galės džiaugtis pilvinukų laukimu
user posted image
PKS tipai:

* Tradicinis PKS -- anovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui;
* Endokrininis X sindromas -- anovuliacija, padidinti androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas;
* Netradicinis PKS I -- anovuliacija, normalūs androgenai, rezistencija insulinui arba II tipo diabetas, viršsvoris;
* Netradicinis PKS II -- su ovuliacija, padidinti androgenai, lengva rezistencija insulinui;
* Idiopatinis hirsutizmas -- su ovuliacija, padidinti androgenai, nėra rezistencijos insulinui.

Simptomai (gali buti visi, ar tik kai kurie iš jų, priklausomai nuo tipo):

* Akne, riebi oda, spuogai.
* Padidėjęs svoris ir sunku numesti nereikalingus kg.
* Padidėjęs veido ir kūno plaukuotumas. Dažnai būna tamsesni ir šiurkštesni plaukai ant veido, daugiau plaukų ant krūtinės, pilvo, nugaros, šlaunų vidinio paviršiaus.
* Ploni ir slenkantys galvos plaukai.
* II tipo diabetas ar rezistencija insulinui.
* Nereguliarus ciklas: mažiau nei 9 mmm per metus, kai kurios moterys iš viso neturi mmm, kai kurių mmm labai gausios ir skausmingos.
* Vaisingumo problemos.
* Polinkis i depresiją.
* Daugelio moterų kiaušidėse susiformuoja daug mažų cistų.
* 3-5 c.d. hormonų tyrimai: padidėjęs testosteronas (bet dažnai ties viršutine riba), aukštas LH, LH/FSH santykis 2:1, E2 virš 80 pmol/l.

Rotterdam kriterijai PCOS nustatymui (turi būti bent 2 kriterijai):

* nevykstanti ar nereguliari ovuliacija;
* hyperandrogenizmas (plaukuotumas, akne, aukšti T, DHEAS)
* policistinės kiaušidės (tyrimo ultragarsu metu matoma 12 ar daugiau mažų cistų kiaušidėje)

Priežastys:

* Sutrikusi hormonų pusiausvyra. Manoma, kad del pogumburio liaukos cikliškų centrų sutrikimo.
* Paveldimumas. Pastebeta, kad moterų su PCOS giminėje dažnai yra sergančių II tipo diabetu, turinčių vaisingumo problemų. Taip pat būdinga, kad šeimos, turinčios dukrą su PCOS, sūnus anksti nuplinka.

Specifinio gydymo nėra, gydomi simptomai.

Rekomendacijos gyvenimo būdui:

* Fizinis aktyvumas - rekomenduojama bent 5 dienas per savaitę po 30 min., mankšta, aerobika, dviratis, vaikščiojimas, bėgimas (pagal galimybes ir savijautą).
* Dieta - daržovės, vaisiai, neapdorotų grūdų produktai, ankštinės daržovės, žuvis, liesa mėsa (geriau balta), liesi pieno produktai. Mažiau valgyti riebios mėsos, riebios žuvies, sūrių, riebaluose virto maisto, makaronų, bulvių, bananų. Sumažinti iki minimumo saldumynus, kviečių produktus (balta duona, manų košė ir t.t.).
* Kontroliuoti kūno svorį. Idealus KMI 19-24. Kartais užtenka numesti 5 kg, kad atsistatytų normalus ciklas.
* Nerūkyti. Rūkymas didina androgenų kiekį!

Linkai (anglu k.)

http://www.pcosupport.org
http://www.4women.gov/faq/pcos.htm#a
http://www.verity-pcos.org.uk
http://www.wdxcyber.com/dxinf001.htm
Pražystančių sodų žieduose visų laukia tokios žavios akytės, tik nenuleiskime rankų jų ieškodamos bigsmile.gif user posted image
Planuojančių ir jau prisiplanavusių sąrašėlį galima pamatyti Rotos parašiuke ax.gif Visoms linkiu gero bendravimo ir kuo daugiau teigiamų NT bigsmile.gif

Lars
Sveikos 4u.gif
Registruojuosi. Aciu Ingute 4u.gif

Linkiu, kad si tema butu vaisinga musu planuojancioms.
T.P.Keberiokst
Registruojuos 4u.gif Aciu,Ingute smile.gif

Oi laukiam laukiam,teigiamu NT mes laukiam clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2010 05 10, 11:46)
Sveikos  4u.gif
Registruojuosi. Aciu Ingute  4u.gif

*

Zinok,ziuriu i tavo liniuote ir taip gera ant dusios,dziaugiuosi kaip uz save smile.gif
Akutee
Ingutevi aciuks.gif uz naujus siltus namucius.. wub.gif
Ingutevi
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 12:55)
Skambinausi,palikineju zinutes ir tiek.Siandien,sakiau per pietus,reiks emaila jiems parasyt,kiek suprantu tiesiog virsininkei nueis.Pagal viska turetu per 24val atsakyti......
Akutee,Ingute,jums abiems 13 diena pas gydytojas?

Nu bet su tais UK apsisukimais doh.gif Paskutinę kantrybę galima palikti doh.gif
Taip, mes su Akutee ketvirtadienį traukiam bigsmile.gif Ji su leliukais pažindintis, o aš su gydytoja susipažinti hihihi.gif norėtųsi, kad rastume kontaktą blush2.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 05 10, 12:57)
As ir pamasciau kad 13 diena pas gyd., bet aij... vadinas dar sekmingesne diena bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Lars @ 2010 05 10, 13:46)

Aš irgi to labai nuoširdžiai linkiu wub.gif
Kaip tui jautiesi?

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 13:52)
Registruojuos  4u.gif Aciu,Ingute
QUOTE(Akutee @ 2010 05 10, 13:53)
Ingutevi aciuks.gif uz naujus siltus namucius..

Prašau mergaitės, turėsime kur pliurpti bigsmile.gif
Lars
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 13:52)
Registruojuos  4u.gif Aciu,Ingute smile.gif

Oi laukiam laukiam,teigiamu NT mes laukiam  clap.gif
Papildyta:
Zinok,ziuriu i tavo liniuote ir taip gera ant dusios,dziaugiuosi kaip uz save smile.gif
*

O as labai laukiu tavo liniuotes. Labai noriu, kad greiciau ateitu laikas IVF ir kad jis butu sekmingas.
Laikas greitai eina, bet man vistiek iki tos liepos atrodo amzinybe, o dar po to 2 svaites laukt... Nu bet gal sulauksim kaip nors biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 10, 14:01)

Aš irgi to labai nuoširdžiai linkiu  wub.gif
Kaip tui jautiesi?

*

As tai gerai jauciuos, savaitgali "paplaukiau" o db vel ramu.
Rasau lialiai dienorasti, padovanosiu kai uzaugs. O siaip tai nelabai yra kas veikt gulint, skaityt jau atsibodo, nes ima miegas biggrin.gif Tv is vis neziuriu, nes nieko nerodo, o serialu negaliu pakesti. Tai va taip ir slenka dieneles biggrin.gif

O tau tai dar pykinimai gali prasideti, bet aisku as to nelinkiu biggrin.gif biggrin.gif
Bangine
Aciu Ingutevi uz grazia temele wub.gif
*July*
Sveikos 4u.gif

Ingutevi, grazi temute ir tikiu, kad bus vaisinga musu planuojancioms mirksiukas.gif
Kas del kavos, tai zinok as iki kokios 7os savaites irgi jos labai norejau, tik veliau, kai atsiraso sleikstulys, net jos kvapo nebegalejau pakest. Nuo 12os savaites vel geriu.

*Gaja*, labai idomu, ar pasitvirtins tavo nuojauta del mergytes, ir labai idomu ar pasitvirtins mergaiciu nuojauta del Akutees berniuku wub.gif

Man tai zinokit visi tvirtino, kad as laukiuosi berniuko biggrin.gif ne vienas nepasake, kad gal mergytes. As pati is pradziu buvau isitikinus, kad bus mergyte (net liniuote tokia uzsidejau), o veliau pradejau galvoti, gal berniukas jeigu visi taip tvirtina g.gif bet pirmine nuojauta manes neapgavo smile.gif

Lars, dziugu, kad gerai jautiesi. O kada dabar eisi pas gydytoja?

Zinok as irgi lelytei dienorasti rasau su datomis, kada pamaciau teigiama NT, kada sirdute ir pan. Kaupiu visas nuotraukytes ir veliau padarysiu toki albumeli, tures savo nuotrauku -7 men., - 6 men., - 5 men. ir t.t.
Akutee
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 10, 14:01)
norėtųsi, kad rastume kontaktą  blush2.gif
*

rasit rasit.. viskas bsu gerai, o ir diena ypatinga nebelekokia, o - 13 bigsmile.gif 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Lars @ 2010 05 10, 14:08)
As tai gerai jauciuos, savaitgali "paplaukiau" o db vel ramu.
Rasau lialiai dienorasti, padovanosiu kai uzaugs. O siaip tai nelabai yra kas veikt gulint, skaityt jau atsibodo, nes ima miegas  biggrin.gif  Tv is vis neziuriu, nes nieko nerodo, o serialu negaliu pakesti. Tai va taip ir slenka dieneles  biggrin.gif
*

ka turi omenyje "paplaukiau"? g.gif
KAip miela rasai dienorasty? o rasai kaip jauties? ar kaip lauki mintis? bigsmile.gif ax.gif
Zemaiciuke
Ingute, aciu uz grazia temute thumbup.gif
Akutee
QUOTE(*July* @ 2010 05 10, 15:28)
As pati is pradziu buvau isitikinus, kad bus mergyte (net liniuote tokia uzsidejau), o veliau pradejau galvoti, gal berniukas jeigu visi taip tvirtina  g.gif bet pirmine nuojauta manes neapgavo  smile.gif
*

o as kadangi manau kad bus porele uzsidejus siulus liniuote, ienas- ruzavas, kitas- zydras ax.gif bigsmile.gif
MB mane itikines nuo pirmu dienu kai suzinojo kad 2 turesim, jog bu sporelė...įtikėjau.. ax.gif
Lars
QUOTE(*July* @ 2010 05 10, 15:28)

Lars, dziugu, kad gerai jautiesi. O kada dabar eisi pas gydytoja?

Zinok as irgi lelytei dienorasti rasau su datomis, kada pamaciau teigiama NT, kada sirdute ir pan. Kaupiu visas nuotraukytes ir veliau padarysiu toki albumeli, tures savo nuotrauku -7 men., - 6 men., - 5 men. ir t.t.
*

Eisiu si penktadieni.
Smagu, kad rasai dienorasti, manau vaikams bus idomu kai uzaugs smile.gif

QUOTE(Akutee @ 2010 05 10, 15:30)

ka turi omenyje "paplaukiau"?  g.gif
KAip miela rasai dienorasty? o rasai kaip jauties? ar kaip lauki mintis?  bigsmile.gif  ax.gif
*

"Paplaukiau" reiskia vel kraujavau ir taip smarkokai, bet db vel viskas gerai.
Rasau viska, kaip pradejom planuot, kaip is pradziu nesiseke. Paskui kai jau pavyko... Klijuoju visas echo nuotraukas. Tikiu, kad kai uzaugs jai bus idomu paskaityti biggrin.gif
ablydute
ačiū už namučius Ingutevi.
o aš į fotki įkėliau šiandien kaip jau mano pilvukas atrodo, nes po savaitgalio ėmė ir gerokai išlindo smile.gif
Akutee
LArs bus nerealiai idomu smile.gif

Tai sakai kraujavai, o ar guli? ar ilseis? tikiuos nieko nanmie netvarkai, nenesioji? g.gif PAs gydytoja buvai kada paskutiny syky?
Tu svarbiausia gulek ir gulek ir gulek.. 4u.gif
Caramelle*
Labukas 4u.gif

Aciu Ingutevi uz nauja grazia temele. Registruojuosi ir as. smile.gif 4u.gif

QUOTE(Hip @ 2010 05 08, 01:20)
Man rodos leliukai turi asmenybes vos spermiukas susitinka su kiausineliu,,,asmenybes pagrindas tai, ka maziukas gauna su genais,,,cia mano nuomone ax.gif
*

Pritariu. drinks_cheers.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 09, 14:43)
Jauciu smile.gif O tu nenujauti,kas pilvelyje gyvena? Jau greit eisi pas genetike?
*

biggrin.gif As turejau labai stipria nuojauta, kad bus berniukas. Net MV buvau pasakius - man atrodo bus berniukas. Jis, matai, jau apie mergyte buvo pradejes svajoti. smile.gif
O daktarelis eme ir pasake - mergyte. thumbup.gif Nors kitos busimos mamos tai, sako, teisingai nujaucia.

QUOTE(regata @ 2010 05 09, 20:40)
nes užeina akimirkos, kai atsiranda viltis, paskui užeina depresija dėl mmm maudimų  unsure.gif 
*

Siaip tai tie mmm maudimai tai mane kamavo iki kokiu 11 sav. Ypac pradzioje. Ir kitoms nestuke.gif panasiai buvo.

QUOTE(Akutee @ 2010 05 10, 07:06)
Aš tai valgau visokius.. biggrin.gif
kad ir nelabai skanu sbuna, bet visteik atsisakyti as negaliu
*

Vaje, man bet kokius paduokit, kad tik lietuviski butu. Tiek pasiilgau!!! Vanilinio arba kakavinio plombyro! Pacio paprasciausio. Vafliniame puodelyje. Niaaam... biggrin.gif
Akutee
YUB4 zn jei ledai neturetu savybes tirpti tikrai atsiusciau tau ledu 4u.gif biggrin.gif
Kistina
QUOTE(Lars @ 2010 05 10, 16:00)
Eisiu si penktadieni.
Smagu, kad rasai dienorasti, manau vaikams bus idomu kai uzaugs smile.gif
"Paplaukiau" reiskia vel kraujavau ir taip smarkokai, bet db vel viskas gerai.
Rasau viska, kaip pradejom planuot, kaip is pradziu nesiseke. Paskui kai jau pavyko... Klijuoju visas echo nuotraukas. Tikiu, kad kai uzaugs jai bus idomu paskaityti  biggrin.gif
*

Įsivaizduoju kaip sunku išlikti ramiai dėl visų tų "paplaukiojimų", bet Tu stipri ir viskas bus gerai wink.gif

Dėl Suomi, tai šiandien kaip tik pasidžiaugiau, kad laikosi mūsų susitarimo gimdyti birželį thumbup.gif Linkiu jai ir toliau stiprybės.
ernestuke
Labukas..
Ingutevi, aciu uz temele wub.gif
O as zinokit, neutrejau nuojautos kas bus smile.gif Visiskai 50%:50% smile.gif DUkart tik sapnavau musu leliu per nestuma, viena karta mergyte, kita karta berniuka laugh.gif Bet visi kaip susitare sake berniuko laukiu smile.gif Pasitvirtino thumbup.gif
As ir dienorasti rasiau, ir db rasau, kada pirmas dantukas, pirmas zingsniukas, etc smile.gif
Caramelle*
QUOTE(Akutee @ 2010 05 10, 14:12)
YUB4 zn jei ledai neturetu savybes tirpti tikrai atsiusciau tau ledu 4u.gif biggrin.gif
*

Aciukas 4u.gif
Tai va, gaila kad jie tokie nepaklusnus. doh.gif O kaip butu faina gauti siuntinuka su keliom porcijom. ax.gif

Lars, dziaugiuosi, kad jau viskas gerai. Stiprybes tau ir tavo maziukui. 4u.gif

Suomi, laikykites! Iki birzelio jau nedaug beliko. 4u.gif
ablydute
QUOTE(YUB4 @ 2010 05 10, 16:10)
biggrin.gif  As turejau labai stipria nuojauta, kad bus berniukas. Net MV buvau pasakius - man atrodo bus berniukas. Jis, matai, jau apie mergyte buvo pradejes svajoti.  smile.gif

*

nu čia didelė tikimybė pataikyti - 50/50 biggrin.gif
o dėl dienoraščių, aš tik kelis laiškus savo mažyliui esu parašiusi. vieną, dar kol buvo neaišku ar išvis pavyks pastoti, kitą, kai pastojom, vėliau kai nuotaika užein. ir MB turi parašyti, klausimukus surašiau, tai vis ruošiasi biggrin.gif sakė labai sunkūs klausimai, nes reikia apie emocijas ir jausmus rašyti
Caramelle*
QUOTE(ernestuke @ 2010 05 10, 14:17)
* DUkart tik sapnavau musu leliu per nestuma, viena karta mergyte, kita karta berniuka laugh.gif Bet visi kaip susitare sake berniuko laukiu smile.gif Pasitvirtino thumbup.gif
** As ir dienorasti rasiau, ir db rasau, kada pirmas dantukas, pirmas zingsniukas, etc smile.gif
*

* Tikrai kad 50/50. Vienas sapnas toks, kitas toks. thumbup.gif

**Vat as kazkaip apsileidus. Nerasiau nieko. Bet teisingai sakot - butu smagu paskui mergytei paskaityti. Reiks pradeti kai gims. Nors tiek.

Papildyta:
QUOTE(ablydute @ 2010 05 10, 14:21)
MB turi parašyti, klausimukus surašiau, tai vis ruošiasi  biggrin.gif  sakė labai sunkūs klausimai, nes reikia apie emocijas ir jausmus rašyti
*

Ex tie vyrai. doh.gif biggrin.gif Maniskis irgi nelabai apie jausmus ir emocijas sneka. Pamenu, kol as per IVF procesa keliavau, ir aisku labai emocionali buvau, MV laikesi per atstuma. Na rupinosi ir visa kita. Bet komentaru ir pokalbiu ta tema beveik jokiu nesusilaukdavau. Jei kuo nors pasiskusdavau, ar pabumbedavau, tai jis tik nutyledavo. Jei jau labai skusdavausi, tai apkabindavo tyliai. smile.gif Sake - taip saugiau. Nes jei ka ne taip pasakysiu, tai dar blogiau bus. doh.gif
ablydute
QUOTE(YUB4 @ 2010 05 10, 16:30)
Jei jau labai skusdavausi, tai apkabindavo tyliai.  smile.gif Sake - taip saugiau. Nes jei ka ne taip pasakysiu, tai dar blogiau bus.  doh.gif
*

o koks protingas vyras thumbup.gif
O maniškis tai labai rimtai žiūri ir sakė bijo, kad mano laiškučiai daug šiltesni bus, nei jo, tai kaupiasi, stengiasi išpešti iš savęs daugiausia.
Caramelle*
QUOTE(ablydute @ 2010 05 10, 14:54)
o koks protingas vyras  thumbup.gif
O maniškis tai labai rimtai žiūri ir sakė bijo, kad mano laiškučiai daug šiltesni bus, nei jo, tai kaupiasi, stengiasi išpešti iš savęs daugiausia.
*

Sanuolis TB. thumbup.gif Atsiminimas vaikiukui bus visam gyvenimui. wub.gif
T.P.Keberiokst
nu va,pazvanino is ligonines,pasiule ryt ateit smile.gif Nu sakau,as tai galiu,o uz vyra garantuot taip staigiai neiseina.Zodziu kitas pasimatymas geguzes 18d ir birzelio cikla jau pradesim stimuliuot.

O dabar i kelnes dedu biski,kaip bus jei bus ...
Caramelle*
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 15:40)
nu va,pazvanino is ligonines,pasiule ryt ateit smile.gif Nu sakau,as tai galiu,o uz vyra garantuot taip staigiai neiseina.Zodziu kitas pasimatymas geguzes 18d ir birzelio cikla jau pradesim stimuliuot.

*

Keberiokstuk, sekmes!!! 4u.gif 4u.gif Labai geros naujienos. Judat i prieki. thumbup.gif
Beje jei tau netycia prirasytu Clexane, tai as turiu 10 nepanaudotu svirkstu.
T.P.Keberiokst
QUOTE(YUB4 @ 2010 05 10, 15:54)
Keberiokstuk, sekmes!!!  4u.gif  4u.gif Labai geros naujienos. Judat i prieki.  thumbup.gif
Beje jei tau netycia prirasytu Clexane, tai as turiu 10 nepanaudotu svirkstu.
*

Dekui,nezinau gal ir prireiks.Aspirina tai butinai teks gerti,nes mano tromboelestograma siek tiek ausktesne,o del clexane jauciu veliau suzinosiu smile.gif
Levanda81
Keberiokst linkiu kuo didžiausios sėkmės naujame starte 4u.gif

Ingutevi ačiū už naujus vasara alsuojančius namučius aciuks.gif
*Gaja*
Na,mergytes,ir prisnekejot doh.gif Kol as profesinius apdeitus,apgreidus dariau,tai ziuriu jau nauju namuciu kiek pripliurpet smile.gif
Tai pirmiausia zemai lenkiuosi Ingutevi ir dekoju uz jaukius namelius aciuks.gif
Lars, tavo vidine ramybe mane stebina i zavi wub.gif As tai bunu tvirta tvirta,o paskui kad pratrukstu i asaras,atrodo,kad pasaulis griuva doh.gif
Keberiokst, zinau,koks nerealus tas jausmas,kai pradedi ruostis tokiam svarbiam zingsniui,kuris butinai turi pasisekti ir apversti tavo gyvenima aukstyn kojom smile.gif Tai cia dabar tai dar nieko,o va kaip sirdele virpes 10dpi,kai eisi hcg ar NT daryti ax.gif Dabar tau prasideda diziosios vilties igyvendinimo laikas,tai nuostabus etapas,nes visa esi laukime nuostabiu akimirku wub.gif
YUB4, TB visgi nuostabus zmogus smile.gif Toks supratingas..
Ablydute, kaip grazu, kad TB taip atsakingai ruosiasi dienorasti rasyti smile.gif
Levanda81
Aš irgi Gaja tokia esu, spindžiu spindžiu optimizmu ir bac .... doh.gif ašarų pakalnė...

O Lars tikrai šaunuole, kad taip tvirtai laikosi savo ramybės būsenos smile.gif
*Gaja*
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 10, 18:54)
Aš irgi Gaja tokia esu, spindžiu spindžiu optimizmu ir bac ....  doh.gif  ašarų pakalnė...
*

Tai smagu,kad ne as viena tokia,bus linksmiau i pakalnes ristis ir vel i kalniukus kopti kartu smile.gif
T.P.Keberiokst
[quote=*Gaja*,2010 05 10, 16:42]
Keberiokst, zinau,koks nerealus tas jausmas,kai pradedi ruostis tokiam svarbiam zingsniui,kuris butinai turi pasisekti ir apversti tavo gyvenima aukstyn kojom smile.gif Tai cia dabar tai dar nieko,o va kaip sirdele virpes 10dpi,kai eisi hcg ar NT daryti ax.gif Dabar tau prasideda diziosios vilties igyvendinimo laikas,tai nuostabus etapas,nes visa esi laukime nuostabiu akimirku wub.gif

Labai graziai parasei wub.gif Aukstyn kojom gyvenimas man patinka,to ir tikesiuos smile.gif

Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia ax.gif
*Gaja*
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 19:00)
Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia  ax.gif
*

Bet dziaugsmas simteriopai didesnis mums buna pamacius didelius skaiciukus smile.gif Lengvai tai gavusios niekada nesupras musu isprotejimo del dvieju juosteliu ax.gif
Levanda81
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 18:06)
Bet dziaugsmas simteriopai didesnis mums buna pamacius didelius skaiciukus smile.gif Lengvai tai gavusios niekada nesupras musu isprotejimo del dvieju juosteliu ax.gif
*

Tai kad dauguma išvis nesupranta kaip galima nepastoti doh.gif atrodo smileysex.gif vieną kartą ir viskas doh.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 17:06)
*

nu taip,tikrai teisi esi smile.gif
Caramelle*
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 16:20)
Dekui,nezinau gal ir prireiks.Aspirina tai butinai teks gerti,nes mano tromboelestograma siek tiek ausktesne,o del clexane jauciu veliau suzinosiu  smile.gif
*

Na jei ka, tai duok zinot. O del aspirino ir clexane, tai man juos iki pentadienio reikejo vartoti. Si penktadieni nutrauke visus vaistus. Woo hoo!! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 16:42)
YUB4, TB visgi nuostabus zmogus smile.gif Toks supratingas..
*

Aciukas wub.gif wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:00)
*Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

**Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia  ax.gif
*

*Pavydet ir as pavydziu truputi. Mano drauge - sugalvojo turet vaikiuka - pokst ir sekanti menesi NT teigiamas. Bet is kitos puses paziurejus - man atrodo tos, kurioms sunku pastoti lengviau nesioja. Lengviau ne del to, kad jokiu problemu nebuna, bet del to, kad kiekviena bloguliuka, kiekviena skausmeli pasitinka su dziaugsmu. Man darbe net yra komentaru pasake - kad as pavyzdine nestuke.gif Visada laiminga, visada sypsausi. Tik va kad jie nezino, kiek laiko ir pastangu prireike tapti nestuke.gif Zinotu - suprastu (gal?) smile.gif

**Isivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi. Laikau kumscius suspaustus uz jus.
Lars
Mergaites, jus negalvokit, kad as tokia stipri. Ir as verkiu, o ypac tada kai nezinojau kodel kraujuoju. Kai pagulde i ligonine, prie daktaro verkiau asarom kruvinom, o jis man sako, kad negali padeti ir klause ar as tai suprantu. Ir si savitgali zliumbiau, nes jau pavargau nuo to kraujavimo, na gal ne kiek nuo pacio kraujavimo, o nuo kraujo kiekio. As tikrai bijau prarasti savo pupa, bet labai tikiu, kad viskas bus gerai. Internete ieskau vezimelio, rubeliu ir visokiu niekuciu. Zinau, kad anksti, bet tai man padeda gerai jaustis ir neleidzia galvoti, kad tfu tfu tfu gali kas nors atsitikti. As nesu stipruole, o stiprybes dar mokausi is kai kuriu cia esanciu mergaiciu. Ti va 4u.gif
gretusiu
1. Laba 4u.gif

2. Sedziu apsipatenkinus ir ryju razinkas - prasom prisijungti
user posted image

3. Mano mazuliukei hihihi.gif baisiai patinka kai mama ledus valgo - tuo ir guodziuosi po penktos porcijos!!! Ir dar - vakar ismokom pataikyti mamai i slapimo pusle ir nutaikyti ta momenta, kai mama pradeda snuduriuoti lotuliukas.gif

4. Ryt ryte greiciausiai laukia marsrutas - II klinikines ligonines direktorius vyr. gydytojas - NAUJA GINE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisiklausiau apie ja tiek geru atsiliepimu - dabar tik kumsciu reikia, kad viskas butu gerai...

5. Keberiokst, thumbup.gif Gaja, duosiu as tau apgreidinti ir apdeitinti - a ponia Smetoniene uzsiundyti tongue.gif Ingutevi, uz tema 4u.gif
Lynete
Sveikutes!

Ingutevi aciu uz vaisingus namucius wub.gif

Lars zaviuosi tavimi wub.gif viskas ir bus gerai ir kuo toliau tuo geriau 4u.gif

Keberiokst labai suprantu tavo busena, puikiausiai zinau jausmus pries IVF, bet reikia drasiai eiti tik pirmyn ir rezultatai jau neuzkalnu ax.gif

regata aciu uz stimuliacijos aprasyma, ir beje ten tikriausiai iguana jei tiketi internetu, tai va toks as ir zinovas blush2.gif
O kas ten per vaistas prednizalonas ar kaip ji ten? Kam jis skirtas? O duphastona vartoji?
Kaip tavo (.)(.)?

Norejau graziai sucituot ir atsakyt ale sveikatos nera doh.gif
Turbut nuo greitusiu uzsikreciau blush2.gif
Siandien 6 ryto pradejo ziauriai kresti saltis, tiesiog iki dantu...
atsikeliau, apsirengiau silciausiai, atgal i lova... valanda meginau susilti,
7 val keltis i darba... as kaip zombis, verdu kose, nepataikiau i puoda,
matuoju tempa 37.9. Maudzia raumenis, skauda galva, silpna...
O sirgti negalima - neturiu draudimo (po 4 men nuo pirmos imokos gal duos
soc. draudimo kortele, dar labai negreit), jei neisiu i darba uz tas dienas
man nemokes nieko, o mokescius reiks moket visvien. Taikad apsirengiau
ir i darba nuejau. Kaip supratau dienos metu tempa biski krito...
vakare jau vel auga... Norejau uzeiti i vaistine paracetamolo, ale
pirmadieniais sitie "darbstuoliai" poilsiauja... Va taip ir gyvenam,
labai tikiuosi kad liga kaip nors pro sali praeis... ale nesuprantu del ko,
savaitgali viskas buvo puikiai, oras siltas, konditionu nenaudoju, salto
negeriau... mistika! Nebent cia psichologine busena fokusus rodo...
nes simptomu be tempos, raumenu tempimo ir silpnumo nera jokiu g.gif
Levanda81
Labas rytas 4u.gif

Lin4ia jei nežinai kur galėjai peršalti tai gal arba užsikrėtei nuo kažko, arba čia tau dėl nervinės įtampos... Kažkaip jaučiu, kad greičiausiai tau taip nuo pervargimo, nervu... Reikia sugalvoti kaip tau galima padėti atsipalaiduoti, kad greičiau praeitų laikas ir atvažiuotų TB ax.gif

Keberiokst, tikrai kiek nebedaug liko 4u.gif Ir tas laukimas po to II toks jaudinantis... Kaip ir Gaja sakė rolleyes.gif

O aš tai šį mėnesį kažkaip nieko nelaukiu po stimuliacijos, tiksliau tu dviejų brūkšnelių... Kažkaip nemanau, kad iš pirmo karto pavyktų. Jaučiu, kad iui gali tikrai prireikti mums.

Lars, labai žaviuosi tavo stiprybe ir nesvarbu, kad kartais nubrauki ašarą... Svarbiausia, kad tu tiki, kad tu lauki ir myli 4u.gif

regata, labai laukiu tavo hcg rezultatų ax.gif Man atrodo, kad šiandien jau turėtum kažką pagadinti? ax.gif
Papildyta:
Kiskiau, kaip gyveni dabar? Kaip laikaisi po lapar.?
Papildyta:
Akutee, aš tavo vizito pas daktariukus taip laukiu, kad atrodo kad aš tavo vietoj būčiau. Man taip smalsu kas pas tave pilvelyje gyvena ax.gif

gretusiu, o jei neseniai sirgai gal reiktų ledus trumpam pamiršti? ax.gif
Akutee
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:40)
*

nu vo pagaliau prisiruose ir paskambino.. thumbup.gif
Tai jau visu skyreliu kumsciai bus suspausti uz tave ir lauksim kartu su tavimi II 4u.gif
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 10, 20:21)
Sveikutes!
*

na va graziausia... gal tikrai pervargai, persistresavai.. nepailsi nuo ispudziu, minciu ir laukimo.. Tikiuo stau jau geriau, ir rasi buda atsipalaiduoti 4u.gif
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 11, 07:20)
O aš tai šį mėnesį kažkaip nieko nelaukiu po stimuliacijos, tiksliau tu dviejų brūkšnelių... Kažkaip nemanau, kad iš pirmo karto pavyktų. Jaučiu, kad iui gali tikrai prireikti mums.

Akutee, aš tavo vizito pas daktariukus taip laukiu, kad atrodo kad aš tavo vietoj būčiau. Man taip smalsu kas pas tave pilvelyje gyvena  ax.gif

*

nelauki, nes taip bandai apsisaugoti nuo atvejo, jei nepavyks... kad maziau nusiviltum.. Juk viena minute tiki, kita bijau, trecia isvis netiki... tai naturalu 4u.gif Bet kiek tik iseina pasistenk galvoti teigiamai ir kviestis leliuka.. 4u.gif

Aciu, kad lauki kartu su manimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man siendien nakty "ten' eme spazmuoti ar skaudeti, ar "judeti... i rpilva kazkaip duria ir paskauda... bet tikiuos tai del tempimosi.. didejimo i r panasiai.. nes ne karta jau irode mano maziejo, nuo pirmuju dienu, kad stipruoliukai yra wub.gif nu ir parasiau tuoj papsizliumbsiu.. doh.gif
ablydute
labas rytas,
Regata, ar dar nėra naujienų iš tavęs, ar ne apie šį antradienį kalbėjai? Kaip tie mano obuoliukai blush2.gif ?
Akutee
ablydute kas per obuoliukai? biggrin.gif hihihi.gif
ablydute
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 08:43)
ablydute kas per obuoliukai? biggrin.gif hihihi.gif
*

nu virusiuotus perdavusi buvau, kad suveiktų bigsmile.gif jei regata pamatys II, tai nežinosim ar stimuliacija ar obuoliukai mano padėjo tongue.gif
Akutee
Geras kaip idomu... biggrin.gif Sakai obuoliuku perdavei ne vaistuku? biggrin.gif Kazko ji labai tyli.. ax.gif
ablydute
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 08:49)
Geras kaip idomu... biggrin.gif Sakai obuoliuku perdavei ne vaistuku? biggrin.gif Kazko ji labai tyli.. ax.gif
*

nu mes buvom susitikusios, kai į jolsaną buvo atvykusi, kai laukti ilgai reikėjo jai. tai va, vaistukų neturėjau jojkių, tai obuoliukų atnešiau smile.gif
Akutee
Ablydyte kaip faina wub.gif gerai sumastei.. thumbup.gif Tikrai turi pavykti nuo virsusiuku ir tiek kumstuku uz ja biggrin.gif
Ingutevi
Labas rytas, labas rytas.
Kažkaip keistai - iki šiol per darbus nepaėjau hihihi.gif
Nesuvokiama, darbo sočiai, net į SM negaliu įlysti lotuliukas.gif
Vaišinu savais ledais thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm wub.gif
user posted image
ablydute
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 11, 09:07)

Vaišinu savais ledais  thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm  wub.gif
user posted image
*

jamam, aš pirma, kaži ar liks kitoms tongue.gif
Levanda81
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 11, 08:07)
Vaišinu savais ledais  thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm  wub.gif
*

ojei kaip skaniai atrodo!!! Kaip noriu..

Tu tik nepersidirbk darbe nono.gif
Ingutevi
Keberiokstuk - kaip gerai, kad jau pagaliau gavai žinias. Spaudžiu kumščius, kad tolimesnė eiga būtų be jokių kliudžių thumbup.gif

Lin4ia - console.gif sveik, neįsisirk dar daugiau, kaip sunku ten tau, kai niekas nei padėt nei paslaugyt negali...

Ablydute - liuks sugalvojai dėl Regatos ir obuoliukų smile.gif

Regata ką nusprendei dėl kraujuko tyrimo? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 11, 09:12)
Tu tik nepersidirbk darbe

Mano darbas toks ne fizinių jėgų reikalaujantis irnesakyk.gif
Geriausiai gaunu vakar iš draugės sms "minam iki sodo", mes šį pavasarį kursavome tuo maršrutu ne kartą... O dabar mykiu - ir važiuoti noriu ir dar baisu, kol gydytoja nepalaimino tokios veiklos lotuliukas.gif Bet draugei dar nepasakiau, kodėl "laužausi" ir nevažiuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.